Új privát üzeneted érkezett!

ha pe utan egy hettel kell mennem akkor nalam kb 27-30 nap.
20-25 ik nap kozott van pem.

koszi nagyon sokat segitetek.

elkezdtem a dietat is,megprobalom betartani a napi 5* i etkezes es minel kevesebb szenhidratot enni,a parom is ugyanazt eszi mint en egyutt csinaljuk.
par napja sajat sutesu kenyeret eszunk,most probalok finomitgatni a recepten,barna lisztel meg nem probaltam.
A mozgast majd csak ha elmulik a menzim.
beindultam nagyon :oops:

Kép
monyo83

Látom az elhatározás már megvan. ;) Nagyon ügyi vagy. Hamar lesz látszatja, ha a 3as kezelést csinálod ;) Pl. Zsizsik is olyan szépen alakul, mióta nagyon odafigyel :) Sok múlik ezeken a dolgokon...

Kép

Kép
bettica

Emlékeztek Sleepinre????

Ő volt akinek a 100. napi peteérésből lett terhessége!

No, ma reggel Bendegúz baba 50 cm-el és 2900 gr-al megszületett!!! Isten hozta a ksilegényt!!
Vendég

Óhh, nahát!

Hatalmas gratula nekik és a kis Bendegúznak rengeteg tejcsit!

Kép

Kép
bettica

Szia Árnika!

Viszek alap női hormon leleteket, meg uh leírást.
Más nincs. Szerinted, ha kiváncsi lennék a pajzsmirigy funkciókra is a dr.- nő azt is megnézi?
Ez a Füvészkert utcai labor nekem új. Téritésesek lesznek a laborok?

Lombikkal várnék, DE apa kezelése havi 70- be van ez lenne az utolsó hónap (3.). Tehát ezt az eredményt tudjuk tartani kb márc.-ig, aztán megint ki tudja mi lesz.
Vendég

Sziasztok !

Kontroll vérvétel előtt NEM kell abbahagyni a metet !

Mindenkinek szép napot !
Niki
mniki

Szia Niki!!!!

Rambóka is ezt mondta, most megjegyzem én is egy életre! :lol:

Kép

Kép
rejo

Jajajaja, így van!!!

Asszem én se fogok többet ezzel kapcsolatban bizonytalankodni! :):):):)
Köszi Niki! És Rejó, és Rambóka!
Vendég

Materna: Havi 70???? Te jó ég! Az szép summa. Megértem, hogy akkor márciusban bele akartok fogni, de ha nem sikerül, mert mondjuk még nem tett helyre annyira a met, akkor meg kidobott pénz és lehetőség :( Nagy dilemma :(

Kép

Kép
bettica

Bettica!

Hát nagyon nagy a tét, mert az is elképzelhető hogy nem is lesz több lehetőség.
Na de nem szaladok előre, majd ezt is kivesézzük a dokinővel, addig meg jó lenne még egy agymosás, hogy ne gondolkozzak!
Vendég

Majd elfelejtettem:

A fiúknak a hormon inj.-k teljesárúak + 1-2 étrendkiegészítő= szép összeg
Vendég

Sziasztok!
Megjöttem! Jó régen voltam, de olvastam!Csak tegnap voltam Zentai Andinál, ma meg Arnold doktornál, és és tegnap dolgoztam is, erre jött a 6 óra utazás, meg a fejtágítás :lol: Hulla voltam.

Szóval a helyzet az, hogy jól sejtettem, hogy ilyen eredmények mellett fölösleges volt a closty... :( Nem lett semmi említésre méltó tüszőm. Meg nem említésre méltó sem :(
Fel akart írni napi 2-t, de mondtam, hogy nem akarom, várni szeretnék, hogy rendeződjek egy kicsit. Ennek tulajdonképpen örült, azt mondta a türelmetlenség nagyobb úr szokott lenni.
De én tényleg szeretném megadni magamnak az esélyt a spontán babára. Ha nem megy, majd jöhet a closty, de ilyen eredmények mellett szerintem fölösleges. Ez van. Hajrá diéta, hajrá mozgás! :D

Monee: De jó, hogy ilyen pozitív lettél! :wink: Emlékszem még az egész más Monee-ra! :lol: De ez így sokkal jobb!Örülök és sok-sok szépet és jót kívánok nektek!

Kép
Kép
zazzy

Ja! Zsizsik! A múltkor(decemberben)vérvételen is egyszerre voltunk!Emlékeztem rád! :D

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!!!
Van egy rövidke kis történetem.
Ma elmentünk egy ismerősünknél, és felhozódott a teherbeesés, menszesz stb. Neki van 2 nagy gyereke, de a 2. gyerek után nem volt egyáltalán vérzése, csak hormon gyogyikkal (kb 10 éve).
A nőgyógyásza mindent elkövetett annak érdekében hogy vissza hozna neki a menszesz. Végül befektette a belgyógyászatra és teljes kivizsgálást végeztek nála. Minden eredménye jó volt a pajzsmirigy, terheléses cukor, hormonok, kivéve a prolaktint.
Az ismerősöm ezután úgy gondolta hogy ő nem akarja tovább szedni a bogyókat, neki nem hiányzik a menszesz, gyereke meg van.
Sokáig nem ment vissza a nőgyógyhoz. Egy ismerőse tanácsára fogyasztószerként elekzdte szedni a "Szűz tea kapszulát"(ugyanis nagyon is mollett). Majd kb 2-3 hónap eltelte után megjött neki "magától". Felkereste az orvosát aki kérdezte tőle hogy mit csinált hogy megj ött ( persze neki eszében sem volt a kapszula, hiszen ő azt csak a fogyókúra miatt szedi. Persze egy dekát sem fogyott tőle.)
Majd amikor vissza ment hozzá, elmondta neki hogy mit szedett.
Az orvos csak annyit mondott hogy "ő az ilyen dolgokat nem javasolhatja hiszen nem is igazán ismeri ".
Azóta is rendszeresen megjön neki, és már a kapszulát sem szedi.
Hát ennyi!!!
Ezt is csak azért írtam le hátha tudtam ezzel is segíteni valakinek.
Kép
szoriagi

Eszembe jutott még valami!Zentai Andi nagyon javasolta a "ruhafogasnak" :lol: használt szobabiciklit! Azt mondta a híradó alatt napi fél óra tekerés tökjó! :wink: És nem kell feltétlenül gyorsan, de akkor jó, ha azért leizzadunk :lol: Szóval hajrá mindenki! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!

Pedig ha tudnád hogy milyen nyűgös-fáradt voltam tegnap?! :(

Eddig jól vagyok minden szempontból, de az álmosság teljesen zizivé tesz és ez nem könnyű. Elbújnék legszívesebben a világ elől és csak nagyokat aludnék otthon!
Tegnap este 7-től ma reggel 6-ig aludtam. Jól esett nagyon, de még mindig azt érzem hogy nem került a helyére a világ, még mindig álmos vagyok. Tök frusztráló!

Hajrá-hajrá csajszi, csak előre és adj még időt a metnek, meg lesz az a bébi spontán vagy egy kis stimuval! :wink:

A szobabringán én is gondolkoztam, de sztem helyette kerítés és kutya lesz. :D Tudom, hogy nem tudnám megtenni a kuttyal, hogy nem viszem el mindennap sétálni... ellenben a szobabringa valszeg előbb jutna fogas sorsra. :lol:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Szoriági! Én is szedtem a szűztea kapszulát május-júniusban. Ki tudja, mi segített Nórinak. Fogyni nem fogytam tőle, ez tény.
Vendég

Sziasztok

Materna tudom hogy sok a gyógyi apának, nekünk még nem igazán voltunk képben ilyesmivel kapcsolatban, amikor lapar elött (2001-ben ) kivizsgálták apát akkor kellett havi 30000Ft. fizetni érte. Elsődjére mikor mentünk kiváltani mivel senki nem mondta hogy milyen drága majdnem hanyatt estem a patikában tőle.

Miért írtad hogy ezt az eredményt tudjátok tartani?? Nálunk akkor Bógyi kezelte a párom, és ő azt mondta max. egy évig lesz jó!!
Azóta már voltunk párszor, és apa katonái tökéletesek akár a spontánhoz is!!
Persze néha tömöm vitaminokkal :wink:

Szerintem van lehetőség fagyasztásra is, lehet érdemesebb lenne. Mint mielött te helyrejössz. Piszok drága a lombik. Tényleg nagyon nehéz dolog.

A pajzsmirigyet majd a dokinő mondja hogy szüség van e nézni, eredmények után. A füvészkert u. azért írtam, mert ott kevesebbet kell várni. Nem térítésköteles a labor.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika!

Hú, a fagyasztásra nem gondoltam! Ez egy nagyon jó ötlet.
Az az igazság, hogy nagyon félek, mert tavaly februárban jó leletei voltak, akkor kértem időpontot a kaáliba, kaptam is május elejére. Az 1. transzfer jun. végén volt. Nem sikerült, de ekkor nem szólt senki semmit. Majd szeptemberben, amikor újult erővel jelentkeztem a 2.-ikra, akkor elém tolták az üres spermiogrammot.
Nem volt könnyű ami ez után jött, de mára elértük a kiindulási eredményeket. Valószínűnek tartom, hogy a stressz miatt volt, de ebben nem erősítettek meg. Nekünk a FER14 is nagyon bejött.

Még egy kérdés: Van vkinek tapasztalata a Gynex-el? Azt olvastam jó a PCO-ra, csak nem tudom hol kapható.
Vendég

materna en szedtem a gynexet igaz csak egy honapon keresztul.a stimunal feltem hogy bekavar igy abbahagytam.
6000frt korul van.van a gynexnek honlapja is,csak eldoptam a papirt amire ra volt irva.probald meg a google-ba beirni.

Kép
monyo83

Parancsolj:
http://bioenergia.tag.hu/keret.cgi?/gynex.htm

Olvasd végig a szöveget! Nevetséges!
Tudományos szöveggel teletűzdelt hülyeség.
(Kedvencem a mirigyek közt felsorolásra kerülő " epiphisis", ami valójában a csontok hossznövekedésben résztvevő, porc alatti vége! De jól rímelt a hipofisisre, amit szintén nem is így írunk, de sebaj, fő, h. tudományosan hangozzon! :evil: :evil: :evil:
A többi tárgyi tévedést most nem venném sorba, ha nem baj!) )
Aki ekkora maszlagot bevesz, annak tényleg minden szart el lehet adni!!!!

Könyörgöm, ne menjetek már el a sarlatánság irányába! :evil:

Tudom, h. babáért mindent, de azért nézzétek meg, h. mire adjátok ki a pénzeteket!

rambóka

Sziasztok!!
Sarlatánság?
Mhhh. Minket már egy vakasszonyhoz akartak küldeni, mert az állítólag tudna segíteni. Kép
szoriagi

ramboka ajandekba kaptam anyu magyarorszagi baratnojetol.

Kép
monyo83

Monyoka nem akart téged Rambóka bántani!!! vagy leszólni!! értjük, értjük szívem!!! :D :D de tényleg értem, csak most itt nem akarok belemélyedni...ha akarod priviben.

Ági te hsz-det nem igazán értem. Felháborodó a hsz-ed, vagy poénnak szántad?

tök komolyan kérdezem, mert nem ismerlek, nem tudom mit jelent nálad a Sarlatánság? kérdőjellel. meg utána a vakasszonyos mondat, mert ha akarom poén, és vicces, és röhöghetek rajta, ha akarom sértő...

ezért nem is tudok reagálni rá.

materna hol olvastad, hogy a gynex jó a PCO-ra? Az interneten talált infokat nagyon-nagyon erősen szűrni kell...ez egy ilyen világ. hozzáértő szakmai orvostól én sem olvastam még sehol, hogy ezt ajánlanák. ettől függetlenül szíved joga azt kipróbálni amit akarsz, és még az is lehet, hogy pszichésen hat valami sárkányfű... :lol: (vicceltem)

Rami orvos, totál más szemmel olvas egy ilyet, mint mi, és mostani eszemmel, lekiállapotommal azt mondom igaza van, de mennyire...csak emberek vagyunk, és nektek bevallhatom, mikor már 6-7. éve küzdöttem a hólyaghurutommal, és ráment minden kapcsolatom, és nem segített se antibiotikum, se gyógytea, én is elmentem valami ilyesmi hülyeségre...de második kezelés után röhögve rájöttem, megszívattak, középkorban vagyunk hihi...sárkány ellen sárkányfű...

de szerncsére a PCO-ra van rendes igazi gyógyszer, ami segít, ezt nap mint nap a saját szemünkkel tapasztaljuk, akinek nem segít a met, ott nem a PCO miatt nem jön össze a baba.

lányok ez egy PCO-s topik, a speciális lombikos kérdéseknek vannak lombikos topikok, ahogy az egyéb speciális apagondos kérdéseknek is.

Kép

Kép
rejo

rejo :lol: tudom hogy ramboka nem akart bantani.magamnak nem vettem volna de mivel ingye van igy kiprobaltam.Nem hiszek az ilyesmikben,gyogyteakat se ittam pedig a parom szerint az tenyleg hasznalhat :roll:

Kép
monyo83

visszaterve a Pco ra.

ma takaritas kozben(az is mozgas izzadtam mint a lo)megint hipoztam :cry: nem ertem.150mg ot emeltem csak, azota hasmarsom van de nem adom fel.
a ciklusom vegen elmegyek ez inzulinterhelesre,nem varok nagy javulast inkabb abban bizom hogy a tesztoszteronom lejjebb ment egy kicsit.

Kép
monyo83

Mostanság anyósomék engem is természetgyógyászhoz akarnak elrángatni, de én nem megyek. Nem hiszek benne :oops:
Már a férjemet is teljesen megbolondították :evil:

Kép
Kép
zazzy

Jányok jányok!

Természetgyógyász, furi bogyók....na ne má. A gyógyteák azonban bizti jók :) (ha tudod mire és mit mikor mennyit)

Pussz
Vendég

Lányok!

Mindenkitől elnézést kérek, nem akartam a kedélyeket felkorbácsolni.
Hasonló internetes fórumon olvastam, és azért kérdeztem, hogy van-e vele tapasztalatotok, mert nem veszek be minden maszlagot.
Bár ez inkább vélemény volt.
Búcsúzom, nem untatok tovább senkit.
Vendég

Zazzy!

A természetgyogyótól megkérdezhetnéd hogy tud-e stíra elleni csoda krémet gyártani a Te bőrtípusodra, mert hamarosan szükséged lesz rá! :D Ha már ennyire erőltetik az anyósék. :twisted:
Engem ez az ügy egyébként érdekelne, csak foggalmam sincs hova-hogyan-mennyiért...

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok lánykák!:-)

Czinkeb, gondoltam rád szerdán, mesélj mi volt az UH-n!

Jelentem, szerdán voltunk a Kaáliban: nagyon bejött nekünk a dokibácsi! Sajnálta, hogy nem tudtam szedni a Meforalt, és szerinte is az IR lesz az eddigi sikertelenségeink kulcsa, de azért felírt egy rakás vizsgálatot egyebek mellett laporoszkópiát amit a Kaáliban nem csinálnak, nekem meg most nincs nődokim mert aki volt az ugye a Forgács Intézetben dolgozik (még sem mehetek oda, hogy hahó, itt egy Kaális beutaló, csináljon már nekem egy ilyen vizsgálatot, hogy kizárjuk az endometrózist!) szóval most nagy bajban vagyok! Tudnátok ajánlani egy dokit aki ezzel foglalkozik? Igazából Kistarcsán lenne jó, praktikus okokból, de Pestre is eljövök csak megbízható legyen a doki! Szóval HELP ME!;-)
Vendég

Rejo:
Ha valaki félre értett volna és megbántottam volna az ezelőtti hozzászólásommal, attól bocsánatot kérek.
De egyáltalán nem annak szántám , hiszen én csak poénból tettem azt a megjegyzést, mivel én sem hiszek abban hogy pl. egy vak asszony tapintásra megmondja mi a bajom és mit tegyek annak érdekében hogy meggyógyuljak, vagy gyerekem legyen.
Lehet hogy akik hisznek benne azokon tud segíteni.....hát nem is tudom.
Szerintem az ember csak elkeseredésében fordul ilyen jellegű "megoldáshoz".
Végül is ha jobban belegondol az ember soha nem tudhatja hogy mit hoz a jövő....
szoriagi

Sziasztok!

Először is ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza :( !
Mindenkinek jó egészséget, szép babavárást és minden ót kívánok!

vasárnap haza költöztem anyukámhoz, minden nap kocsival tudok dolgozni jönni (41-nehény km oda is és vissza is)
Kicsit jobban vagyok, de fáj.
1-2 emberke helyre rakta a férjem, hogy nem kell rögtön bíróságra szaladni....úgyhogy egyenlőre nem adta be a válópert, tartjuk a kapcsolatott
Persze mindeki segíteni akar, oly nagyon, hogy csak elkezdték keverni a dolgokat......ki hol, merre, mit miért csinál...stb. Így tegnap magkértem, hogy még a közelieknek se mondjon semmit, mi hogy volt, mert hozzám már nem úgy jön vissza. Nagyon hiányzik, de arra gondolok, akármi is lesz, az úgy lesz jó.
Szóval nagy vonalakban ennyi, majd írok még!!

Puszi
Csipi
csipi78

Csipi, nagyon büszke vagyok rád, nagyon erős vagy! Drukkolok, hogy rendeződjenek a dolgaitok!
Vendég

Csipi: kívánom és remélem, h minden rendbe jön (vagy így vagy úgy!) és boldog leszel!! :wink: sok erőt kívánok neked hozzá!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Czinki szívem, bocsi hogy 4X válaszoltam a prividre, de lefagyott a gépem és azt hittem nem ment el! :oops: :?
Vendég

igen, jót is nevettem, de nálam is szarakodik a rendszer ne aggódj!! alig tudtam belépni!! :twisted: válaszoltam is még! remélem nem 5x-6x!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Rejo én tisztában vagyok vele hogy ez egy pcos topic, de még utána van írva, hogy teherbeesési nehézségei és megoldások!!
Nem igazán hiszem, hogy bárkinek is ártott vagy bántó lett volna az amit írtam!!!!
Azt már csak halkan jegyezném meg, hogy ezen a topicon rajtam kivül is írtak már nem közvetlenül pco-ról szóló dolgokat, és senkinek semmi gondja nem volt vele!!

Mindenkinek minden jót kívánok

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

lanyok na ne mar hogy mindenki megbantodik :?

csipi kitartas,hiszem hogy a legjobb dontest hozod majd meg.

termeszetgyogyasz meg csak csak.tavaly voltam egy gyogyitonal...na 5 perc mulva kerestem a rejtett kamerakat :lol:

Kép
monyo83

én már ki akarnék maradni mindennemű vitából, de azért elmondanám a szerény véleményem. :wink:
úgy gondolom,h mindenkinél alap a pcos és lehet, h vkinek még jön mellé vmi kis bibi.
de miért ne tehetne fel más típusú kérdést vki, max nem tudunk válaszolni rá és elmegy egy lombikos, inszemes mit tudom én milyen topikba még.
én is érdeklődtem annak idején a stimuról , és annak ellenére, h kaptam hideget- meleget, szerintem érdemes volt róla beszéni!
a minap szobabicikli volt a téma (van szobabicajos topik? csak vicceltem!!! :lol: ). sokakat megmozgatott, sok hozzászóló volt és így vkinek sokat segítettünk.
de volt már téma az apa baj is és így is többek jöttek rá, h náluk is lehet gond és megtudták hova kell vinniük a párjukat.
szerintem minden új témával okosodunk, és színesedik a topik! :wink:
szép napot mindenkinek!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Mélyen egyetértek!

De mivel nem vagyok őstopicos megkérdezem: hozzunk létre egy külön topicot ahol másról is lehet beszélni? A kérdésem teljesen ártatlan, és nem sértődés miatt kérdezem! Lehet, hogy így elvesznek a fontosabb infók az új belépők számára, ezért megértem ha ez a többség igénye! Én örülnék egy olyan topicnak ahol minden másról is beszélhetnénk és nem kellene pl Czinkebből priviben kihúzni a számomra érdekes infókat, akár legyen az szobabicikli, egészségpénztár, vagy stimuláció...;-) Nos, mi legyen?

Jaj, végre lejárt a munkaidőm, hétfőn találkozunk!

Legyetek jók, pussz!
Vendég

Lányok! Ne legyünk igazságtalanok!Jó, ez egy pco-s topik, de összeverődik egy jó kis társaság, és természetes, hogy szinte egymás "mindennapjaiban"is részt veszünk. Volt itt azért már mindenféle probléma, gondoljatok csak vissza!!!És ez jó!!!!Ha folyton csak pco lenne, nem lenne ilyen jó. SZERINTEM

Kép
Kép
zazzy

lányok, isten ments, hogy újabb PCO-s topik legyen! Az 5. ??? :shock: :shock: :lol: :lol: lehet rosszul fogalmaztam az előző hsz-ben.

ezzel sztem mindenki egyetért, jöhet téma szobabicikliről, válásról, én nagyon-nagyon szeretnék stimuról is olvasni, a részletekről, úgyhogy legyetek szívesek ne priviben! :wink: :lol: , tényleg érdekelnének a részletek, mennyire hatásos, mit csinálnak ezek a hormonok, mit javítanak, mit rontanak...ja volt taplmasszázs egyebek..

de az engem is zavarna, ha mindenféle csodabogyók, kapszulák, porok megvitatása folyna. ennyi. ez a gynexes témának szólt, aki elovassa a szövegüket látja hogy gáz, ennyi. ilyenek ne jöjjenek! :wink: szerintem.

persze nehéz meghúzni a határt, mi az ami már abszolút sötétség, és mi az ami belefér.

régebben pl. volt gond a homeopátiával kapcsolatban is nálunk, hasonló jellegű. azt a témát sem erőltetjük, mert felesleges indulatokat kavarna!valaki nagyon egyetért vele, valaki nagyon támadja (főleg az orvosok), és nincs objektív rálátásunk.

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!!!!!

Vissza térve a PCO-ra azt szeretném kérdezni tőletek, hogy én hétfőn fogok menni először Valicskó drnőhöz és gondolom efog küldeni vélvételre. Csak az a gondom vagyis nem is tudom hogy gond-e , hogy beleestem ebbe a nyavajás járványba.
A kérdésem : Ha influenzás vagyok és gyógyszert szedek, akkor a véreredmyény ne lesz hamis? Vagy pedig semmi köze hozzá.
Kép
szoriagi

Ági!

Hormonokat nem befolyásol (szerintem)!

Lona
lona1

lona1:
Azt szerintesem befolyásolja ,de ha terheléses cukor vizsgálatra küld....... !!!
szoriagi

Ági!

Szerintem azt sem!
De amikor ott leszel nála kérdezd meg!
Ugysem az nap lesz a vérvétel.
lona1

Sziasztok Mindenki!

Hááááááát látom nincsen mostanság nagy forgalom. Történt valami???

Lafi: remélem jobban vagy!!!!!

Pogi!
1.cn ma (2008.01.12). Légyszi javíts. Merre vagy? Minden ok???

hajni...
Budaörs

Pogi! Gyere már!!! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Köszönöm a drukkokat, tegnap hazajöttünk!!!!!!!!!!!!!!!!!Pontosabban csak én....meg a rengeteg kövem egy zacsiban!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?