Monyoka nem akart téged Rambóka bántani!!! vagy leszólni!! értjük, értjük szívem!!!
de tényleg értem, csak most itt nem akarok belemélyedni...ha akarod priviben.
Ági te hsz-det nem igazán értem. Felháborodó a hsz-ed, vagy poénnak szántad?
tök komolyan kérdezem, mert nem ismerlek, nem tudom mit jelent nálad a Sarlatánság? kérdőjellel. meg utána a vakasszonyos mondat, mert ha akarom poén, és vicces, és röhöghetek rajta, ha akarom sértő...
ezért nem is tudok reagálni rá.
materna hol olvastad, hogy a gynex jó a PCO-ra? Az interneten talált infokat nagyon-nagyon erősen szűrni kell...ez egy ilyen világ. hozzáértő szakmai orvostól én sem olvastam még sehol, hogy ezt ajánlanák. ettől függetlenül szíved joga azt kipróbálni amit akarsz, és még az is lehet, hogy pszichésen hat valami sárkányfű...
(vicceltem)
Rami orvos, totál más szemmel olvas egy ilyet, mint mi, és mostani eszemmel, lekiállapotommal azt mondom igaza van, de mennyire...csak emberek vagyunk, és nektek bevallhatom, mikor már 6-7. éve küzdöttem a hólyaghurutommal, és ráment minden kapcsolatom, és nem segített se antibiotikum, se gyógytea, én is elmentem valami ilyesmi hülyeségre...de második kezelés után röhögve rájöttem, megszívattak, középkorban vagyunk hihi...sárkány ellen sárkányfű...
de szerncsére a PCO-ra van rendes igazi gyógyszer, ami segít, ezt nap mint nap a saját szemünkkel tapasztaljuk, akinek nem segít a met, ott nem a PCO miatt nem jön össze a baba.
lányok ez egy PCO-s topik, a speciális lombikos kérdéseknek vannak lombikos topikok, ahogy az egyéb speciális apagondos kérdéseknek is.