Csipi: Biztos vagyok benne, hogy idővel jobban leszel. Nem lesz kellemes ez a néhány hét, de túléled, jó?
Ha a párod válni akar, akkor váljon és ne huzogassa az orrod előtt a mézesmadzagot! Ne hagyd neki, hogy visszatáncoljon, miután Te elköltöztél, hiszen elég nagy trauma ez neked amúgy is, nem kell, hogy még reményt is kelltsen feleslegesen. Ez egy elég fontos döntés volt tőle ahhoz, hogy az ember megrágja alaposan mielőtt kimondja...
Ha már eszébe jutott ez a lehetőség, akkor biztosan van némi alapja, ami miatt úgy döntött, hogy ez így nem fog működni köztetek... Reméljük, hogy idővel megváltozik a hozzádállása a párodnak, de ehhez sok idő kell. Nem megy egyik napról a másikra.
Ez az én véleményem, távol áll tőlem, hogy meg akarjalak bántani, szóval ne haragudj, ha túl kemény voltam...
Doki téma: Húh, sajna én is tudnék mesélni
Majd egyszer leírom töviről hegyire, de nem most. Itt mindenkinek vannak történetei orvosokról, hiszen emiatt jött létre ez a fórum. A mostani nődokim tudja, hogy mindennek utánajárok és úgy döntök, szerinte is általában jól. Nagyon nehéz olyan orvost találni, aki a pcos kezelésében vagy akárcsak a betegség mibenlétében jártas lenne. Nézzen utána a neten? Hmm, az én háziorvosom azt mondta, hogy nem lehet minden betegségből naprakész... Nem tudom, hogy hány betege van, de ilyen hozzáállással én is mondhatnám az ügyfelemnek, hogy bocsi, fogalmam sincs hogy ez az eszköz/program mire való. Ja, hogy nézzek utána a neten? Hogyne, majd minden problémát onnan oldok meg, nem? Furcsán hangzana ez egy rendszergazda szájából
Szóval én nem azt várom el a dokitól, hogy minden betegségből naprakész információi legyenek, hanem azt hogy ha már találkozik egy számára új betegséggel, akkor igenis járjon már utána, hogy egyáltalán mi az és ne a betegtől kérdezgesse, hogy mi is ez és hogyan is kell kezelni és miért... Ha pedig a saját szakterületéről van szó, akkor meg aztán tényleg evidens lenne, hogy kideríti legalább azt, hogy hova kellene küldenie a beteget...
Biztosító? Hmmm, én láttam M. Moore-nak a riportfilmjét az amerikai több iztosítós rendszerről. Teljesen elképedtem és kétségbe estem, hogy nálunk is lesz??? Akkor bizony én költözök a családommal pl Londonba!!! Erre mérget vehetnek!
No, asszem már kávé nem kell, a vérnyomásom pont megfelelő szinten van