Boboka
Nagyon édi Kristóf a nyitott szemes képen! Szépen hízik is. Tök jó, hogy nemsokára vihetitek haza.
Amica
Szegénykém! Jobbulást mindenkinek!
Nem is emlékszem, hogy Ágnes miért került a koraszülött osztályra.
És még inkubátorban is volt?!
Hányadik hétre született?
Timi
Nekem is szivárgott a magzatvíz, és mivel nem is állt el, a fertőzésveszély miatt megindították a szülést. Nem tudom, az ismerősödnek mennyire komoly a dolog, de a dokik biztos tudják, mi a teendő.
Szilcsi
Lehet, hogy Sackónak nincs ideje a baba mellett. Biztos jelentkezik majd, ha tud.
Emma
Köszi!
Te aztán nem aprózod el a dolgokat!
Úgy látszik, Zalán megirigyelte a Ti bulizásotokat.
Tiza
Mától Pécsett vagyunk vasárnapig. Majd jelentkezem, hogy mikor lenne jó. Marci szépen kikerekedett! És még mindig tiszta apja!!
Még sütni is van időd?! Akkor Marci tuti jó baba! A hajam nekem is sokáig hullott. Majd elmúlik! Azért elég béna ez a fodrász, hogy így levágta a hajad. De majd megnő! Nekem is kellene már festetni, mert lassan úgy nézek ki, mintha nem az anyja, hanem a nagyanyja lennék Ficinek.
Jó a babakocsitok!
Wish
Köszi! Hát, nálunk is csak ilyenkor, fektetés után van netezés.
Tündi
Gyönyörű Balázs baba! Pár percesen már úgy néz ki, mintha már több hetes lenne. Szupi, hogy Bence ilyen jó tesó!! Majd kérek jó tanácsokat, hogy hogyan készítsem föl Ficit a tesó jövetelére, ha már ott tartunk.
Szilvi
Fici pontosan a 36. héten érkezett, mivel akkor indították meg a szülést. A 35 hét 2 napon elkezdett szivárogni a magzatvíz, és, mint Timinek is írtam, a fertőzésveszély miatt indították meg a szülést. Szerencsére minden eredményem jó volt, azaz nem volt fertőzés, de többet nem akartak már várni. Így is alig tudta a doki elállítani a szülés után a hüvelyemben keletkezett pontszerű vérzéseket – valszeg nagyon fel volt ázva a hám, ezért több helyen is megsérült szüléskor.
Szerintem azért jobb, ha már betöltöd a 37. hetet.
Ja, és más előjel nem volt. Az indítás előtti napon voltak jóslófájásaim, de előtte még az sem. Fici nem igazán akart még kibújni.
Hát, nálunk azért nem ment simán az átállás az új időszámításra. Még mindig felébred 5-kor (6-fél 7 helyett), pedig ugyanúgy 8kor fekszik, mint régen. Szerencsére Apa sétál vele egy kicsit, és akkor még alszik valamennyit, de nem egy mormota a lelkem.
Jaj, tegnap olyan édi volt, majd megzabáltam. Ugye, a drága állandóan mászkál kaja közben, a kajás száját meg mindig beletörli a fotel huzatába - mert, ugyi, evés közben feltétlenül fel kell mászni a fotelre. Na szóval. Tegnap fogtam a szivacsot, és kidörzsöltem szépen a foltokat. Utána teszek-veszek, megyek be a szobájába, látom, hogy kivett a fiókból egy szájtörlőt (merthogy állandóan pakol ki-be, pl. a szennyes közé dobja a tiszta ruhát, a tiszta ruhákhoz meg a szennyest stb.), és nagy lelkesen dörzsöli a fotel ülőkéjét!
Annyira édi volt!