Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek múlt hét csütörtök óta éjjel-nappal nagyon erős hányingerem van. De minden percben!!!!! Most is!
Nem tudom mi bajom lehet, de nagyon szarul vagyok! :( :( :(
Vendég

még egy legutolsó ruha, de ezt látnotok kell olyan SZÉÉÉP!

Kép
Vendég

Muszkuru: figyu én sem tudnám egyiket sem felvenni, mert nem tudnám elegánsan viselni+ az alakom sem megfelelő hozzá! De Cosmó képeit nézegetve és amennyire itt megismertem őt tényleg illenének ezek a ruhák. Nekem pedig tényleg tetszenek! :lol:
Fürdőruhákban is annyi minden tetszik, de magamnak még nem sikerült semmit találni és ez évek óta problem a nyaralás előtt!
Látom sikerült a vonalzód, hogy ment elárulod? Megszerkeszteni én is tudom, de az oldalról nem tudom, hogy kell kimásolni!
Köszi, ha tudsz segíteni :wink: :roll: Kép

Andi
candi

Cosmo: ez megint olyan amit elfogadnék, csak nem lenne ami megtartja :oops:
Mitől lehet ez a hányinger, ciklusilag hol vagy? Vagy ez nem okozhatja ? Lehet, hogy a frontok, mint nálam?
Nem idegeskedsz sokat mostanában?
Lőjetek le, sok vagyok! :?

Andi
candi

Andi, nem vagy sok! :D

Szóval vonalzódat, ha elkészült, ki kell másolnod ebből az ablakból
bbCode:
(Fertility Friend's Circles, phpBB, Invision Power Board, vBulletin...)

és be kell copyznod a profilodban az aláírásod mellé

Musz

KépKép
muszkuru

de csak azt a részt, ami az img zárójelek között van

na ezt jól megmondtam

szóval erre gondoltam:

Kép

Musz

KépKép
muszkuru

áááá, link helyett már berakta magát a képet...

Musz

KépKép
muszkuru

szóval ezt akartam:

[img]blablabla...[/img]

Musz

KépKép
muszkuru

Candi rátapintottál a gyenge pontomra. Nevezetesen fürdőruha! Csak a pánt nélküli extravagáns darabokat szeretem.

Ez a rózsaszínű már megvan:

Kép

Ezt még hajkurászom: :(

Kép

Az összes fürdőruhám ilyen pánt nélküli.

Nem tudom mitől van hányingerem de nagyon ideges vagyok miatta, borzasztó érzés. A fejem is szőrnyen fáj 6 napja. Csütörtökön kell megjönnie.
Vendég

Cosmo, orvosnál jártál? Nem akarsz beugrani a háziorvosodhoz?

Az üldözött fürdőruha tényleg klassz!

Musz

KépKép
muszkuru

Nem voltam dokinál. Nem tudom mi lehet ez?

A következőket érzem: A nap 24 órájában folyamatos nagyon erős hányinger, fejgörcs, hőhullámok, olyan érzés, mintha 40 fokos lázam lenne, szédülök, kóvályog a fejem. Nem szoktam panaszkodni, de nagyon rosszul vagyok!
Vendég

Nem lehet az egyik szuri mellékhatása?
Mikor kaptad a legutolsót?
Lázad nincs?

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru: én feladom, majd holnap megint próbálkozom, de most megyek haza! :lol:
Cosmo: szupik a fürdőrucik, ezek megint azok a kategóriák, amihez nem az én alakom kell, de tetszenek és fáj a szívem! :cry: értük!
Szerintem is el kellene menned dokihoz, már a múltkoriban is kicsit rendetlenkedett a szervezeted, nem?
Nehogy valami gond legyen és ez meghíusítsa a Bébi tervezését! :wink:
Sziasztok, holnap jövök!

Andi
candi

Én is megyek, valakinek vacsit kell főznie, és az nem a férjem lesz (és a nyuszi sem...) 8)

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!!

Megint csak bekuk alig van idöm jönni,de ha már egyszer ide is irtam akor illö életjelet adnom!Jól vagyok ,a meleg egy kicsit kikészit ,de minden oké! :D

Cosmo: szupik a fürdőrucik!

Nektarin!
Nagyon sok boldogságot kívánok!
Neked is ezt kivánom:

Kép

Hühaaa milyen gyors lett a b.net !! :D Végre!!
Bocsi,h mindenkinek nem irtam!!

Sziasztok!!

Kép
Vendég

Sziasztok Csajok!

Bekukkantottam, mostanaban nincs idom feljonni napkozben :(
Olyan bena vagyok ehhez az uj babanethez, nem tudok visszaolvasni, ha raklikkelek az "Elozo"-re akkor osszevissza ugrik :twisted:
Epp oda ugrott az elobb amikor a Bea meg nem volt babas es irta hogy a josno mondta neki hogy elobb lakas aztan baba :)

Nem tom hogy kivel mi van :(
Meg megprobalok kattogni itt hatha visszaugrik az elozo oldalakra :roll:

Cosmo, ha lazad is van akkor mindenkepp irany a doki :arrow:
Ezek a furdoruhak nagyon jok :P Barcsak en is fel tudnek ilyet venni :(
Gyerekkoromba volt egy eleg durva hasi mutetem es fel van vagva a hasam a koldokomig. En mindig nyakig ero furdoruhaba billegetem magam :oops:

Jovok nemsoka, probalok visszaolvasni :wink:
icus

Hello csajok, sehol senki? Emlékeztek még rám? :lol: Hello, Kata vagyok...

Muszkuru, sajnálom :cry:

Remélem a többiekkel rendben minden.
Cosmo, nem lehet, hogy baba van a háttérben? Csak úgy véletlenül???

Málna, mit tanulsz? Biztos írtad már, de most fogggalmam sincs.
Én is vizsgázok majd jövő szombaton, meg egy héttel utána.

Bea? Takido? Vikike? Nika? Mi van veletek?

És a többiek?

Keditke! Üdv.

Kata
hoppá

Bocs, még egy mondat: április közepén írtam nők lapja café egy számmisztikusnak, hogy mikorra várható nálunk baba. Most pár napja írt, hogy ez az év családi gyarapodást fog hozni számomra :roll: Háááát, kíváncsi leszek.....

Puszi
Kata
hoppá

Helló.Belló!!Itt vagyok!Ki van itt :?: :?: :?: :?:

Kép
bea27

Málna!!Segits!!Amit a Cicmerák megadott nekem a www.baby-gaga.com-on megcsinálod nekem a nevemben??Az adataimat tudod!!Ugye?178.05.04.Bár itt van egy kis bökkenő!!Kell irni,hogy mikorra vagyok kiirva! :evil: És én még nem vagyok kiirva!!Talán majd holnap!!Most mi legyen??? :?: :?: :?:

Kép
bea27

Na megyek!!Holnap jövök a Doki után!!
Jó éjt!!

Kép
bea27

Bea
Itt vagy még?

málna2162

Sziasztok!
Korábban nem engedett ide írni a Bbnet. :evil:

Cosmó, gyógyulj meg mielőbb!!

Nektarin, bár nem olvasod a soraimat, azért BOLDOG NÉVNAPOT
Kép

Lányok, ma itt esik az eső, ráadásul elég hűvös is van. Tegnap bezzeg....
Én olyan kómás vagyok. Kriszti már kb. 5 éjszaka olyan rosszul alszik. Ha meg mellé fekszwem, nem elég, hogy teljesen elzsibbadok, még rugdosódik is. Napközben is olyan nyafka, més csak rá sem lehet szóülni mert egyből sír, és kéreckedik az ölembe.
Na nem nyavajgok tovább!

Szép napot mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Bocsánat a sok hibás szóért, de ő is besegített írni, és hát a helyesírás még nem megy neki. :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Cosmo!

gyönyörűek ezek a ruhák! Vigyázz magadra szerintem is menj el dokihoz.

Hoppá!
Jó, hogy újra itt vagy. Reméljük ez az év mindenkinek összejön, hiszen a topik címe is az.

Bea!
Várjuk a helyzet jelentést.

Nálunk esik az eső pocsék idő van.
A kedvem se jó képzeljétek el tegnapelött egy kicsit szúrt, görcsölt a hasam ott nagyon legalul. Jó biztos természetes gondoltam. Tegnap éjszaka viszont órákon át ezt csinálta velem, gondoltam szólok már a páromnak, hogy vigyen be a kórházba. De nem tettem, hanem bealudtam.
Ma reggel fáj a fejem, nyomott vagyok, ráadásul a hőm is 36,7 amióta terhes gyanús vagyok soha nem volt ilyen alacsony.

Nem akarok kényes lenni, de ez normális? Alig várom már, hogy ezeket elmondjam a dokinak holnap 17.30ra megyek.

Puszi Mindenkinek
nika04

Sziasztoo,ánykák!!!Tegnap már nem tudtam jönni,egész du füvet nyírtam,gazoltam...még jó,most szépen megöntözi az eső!!!

Nektarin,boldog névnapot és sok sok sok sok boldogságot!!!

Nika,ne aggódj,biztosan minden rendben van,lehet,hogy csak a frontok....

Cosmo,szerintem az első ruci a nyerő,állati szexi a dekoltázs....és a fürdőrucik....nagyon dögös lehetsz benne...nekem ez nem állna jól :cry: :cry: :cry:
Menj el dokihoz,de lehet,hogy ez már babó...

Málna fini volt a málna...küldj máskor is...

Hoppá,végre újra itt!!!

Muszkuru,Icus,Gabi és a többiek puszi!!

Bea,nekem a helyzetem:változatlan....6 napja fenn van a hőm 36,9-37fok...de semmi más jel.Nem tudom,hogy tudatalatti,vagy tényleg nincs benn semmi...de tudjátok írtam,hogy nem élem bele magam túlságosan,mint a múlt hónapban és koppanok...a ciklusaim egyre hosszabbak,amikor abbahagytam a gyógyszert 30 naposak voltak,most a leutóbb már 34...nehéz így bármit is számítani..
Elméletileg még június 6-án sem késő,hogy megjöjjön...tehát bőven van még időm...nem tudom,hogy bírom ki.

Június 10-én esküvőre megyünk és akkor van férjem szülinapja...szép kis ajándék lenne....
Na mindenkinek szép napot!!!!Puszi :P

Kép Kép
meli1118

Nika, ebben a frontos időben nem csoda, hogy Te is megérezted, ill. a kis pocaklakó.
Terhesség elején én is éreztem jobban, később immunisak lettünk rá :lol: , főként mikor már ki kellett volna bujnia. :lol:
Ha görcsölget a pocid Mg-tartalmu valamit vegyél be, de3 ha konkrét gyógyszert nem akarsz még szedni, jó a pezsgőtabletta is. Lazítja a méhfalat!!!

Meli, hát ugye mi egyszerre számoljuk a napokat. Én bízom benne, hogy sikeres lesz ez a hónap, amit lehetett megtettünk, de sztem, még korai is lenne bármit éreznünk.
Nekem a pé. is kétesélyes, volt a 15. napon és a 17.-en is olyan tojásfehérjés.
Muszkuru, ez valamit jelent? Ilyenkor melyiket kell nézni? Na kellett nekem ennyire belebonyolódni :lol: , amugy akció volt mind a 2 napon :twisted:

Hát nem tudom, hogy az idő teszi e, de semmihez nincs kedvem.
A fiam a teraszon ül a székén és nézi az esőt :lol: olyan édi.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Hoppá, de jó, hogy benéztél. Mikor kezditek a dokinál a kivizsgálást? Én 31-én megyek.

Gabi, nem lehet, hogy a frontok zavarnak be a manónál? Tisztára megbolondult az időjárás, egyik nap még 31 fok, ma meg 14 és eső. Én sem viselem túl jól, pedig már felnőtt vagyok (vagyis legalábbis azt hiszem... 8) )

Andi, hogy boldogulsz a vonalzóval?

Meli, szerintem alakul ott valami ... :D (pontosabban valaki :D )

Cosmo, hogy vagy ma? Jobb már egy kicsit?

Nika, szorítok, hogy mielőbb abbamaradjanak ezek a furcsaságok.

Csajok, tegnap voltam végleges szőrtelenítésen, hónalj és fazon, első kezelés, hát nekem fájt. A végén ott alkudoztunk a lánnyal, hogy akkor még kettőt villant, erre én, neeee, csak egyet, aztán végül négy villantás lett belőle :D :D :D
Megegyeztünk, hogy legközelebb viszek Bailey's-t a laposüvegben, hátha akkor jobban bírom 8)
Terhesség alatt a megváltozott hormonok miatt nem lehet, szóval ki tudja, hány "kínzás" vár még rám :D

Musz

KépKép
muszkuru

Helló,Gabi,igen,mi most abszolút szinkronban vagyunk!!!De először fordult velem elő az,amit Sziszi írt nemrég,hogy nem tudtam érdemlegesen elvégezni a nyákvizsgálatot,mert folyt a cucc....meg aztán itt volt a betegségem,ezért a hőmérő is csalt....teljesen ki vagyok szolgáltatva erre a hónapra....ez van..hátha!!!Na pusz mindenki

Kép Kép
meli1118

Meli, most itt tartunk:
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Klikkesedünk,klikkesedünk :D

Na jó.Akkor Muszkuru meg az Én párom.Júniusi hónapban megyek a dokibácsihoz.Remélem egy 10 nap múlva zöld utat kapunk és akkor aztán lesz erezd el a hajam :lol: ciriburi ládidádi

Kis_plutó

Nálunk is szakad...És nekem sincs kedvem semmihez,főleg nem tanulni.Nagyon nyögve nyelős ez a félév."Sajnos kitoltam magammal".Az első félévben 8 vizsgából 7 ötös lett és 1 négyes...
Most nem éghetek le... :shock:
a tojásfehérjés nem ragados a pé jelző

Nika

MagneB6-ot nyugotan szedheted.Az a hányingerre is jó.De főleg izomlazító.Holnap mész először az orvoshoz?

málna2162

Köszi!
a tanácsokat ebédszünetben kiszaladok aztán veszek valami magnézium féleségeket.

Málna!
igen most megyek elöször dokihoz utolsó mensi első napja árp.09 úgy számoltam akkor most 7. hét körül tartok.

Nekem sincs kedvem semmihez.
pedig ma angolra is megyek dupla órára gondolkodok, hogy lemondom.

Ma a cégnél többen megkérdezték, hogy jól érzem-e magam. Biztos nagyon fúj fejem lehet :((

Hajrá lányok!
Remélem annyi babás ember lesz, hogy majd veszekedhettek kinek ki a párja. :)

Kis_plutó!
Hajrá!
nika04

Szia Párom, hát ez a maximalisták átka... :D
Ugyanazoknál vizsgázol, akiknél korábban?
Mert akkor megvan az esélyed a "pozitív előítéletre" :lol:
Gondolj arra, olyan trutyis az idő, ilyenkor úgysem lehet nagyon mást csinálni, olvasgass, pl egy tankönyvet ? :roll:

Hihi, Nika, milyen az a "FÚJ FEJ" ? Olyan jót mosolyogtam rajta. Biztosan sápadt vagy, ezt szúrták ki.

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru, tudod mire lenne legjobb ez az idő?
Hát persze, hogy apuci babusgatásához, márha itthon lenne :lol:, ráadásul már a kicsi is alszik :lol:
na megyek odateszem a levest, meg sütni kéne palacsintát..
Ha tudok még jövök.

Candi merre vagy, ilyenkor már annyira aktív szoktál lenni :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Muszkuru!

Nálunk ezt szokták mondani, hogy olyan a fejed az már fúj
ebből lett a fúj fej!

Tényleg sápadt vagyok nincs színe a számnak se. Fázom egy kicsit.

Lekopogom 3 éve nem voltam beteg. nem is akarok az lenni.

Kis_plutó!
neked apuci lassan otthon lesz? Jó babusgatást :))
nika04

Bea hiradó

Látta a babát! Azt mondta nagyon cuki!26 mm-es.Minden rendben van hallotta a szívhangot is.Kb 9-10 hetes

Muszkuru

Részben,de főleg írásbelik vannak.Egy szóbeli lesz csak jövőhéten szombaton...

Fúj fej?
:lol:

málna2162

Palacsinta!!!!!!Jöhet ide is!!

málna2162

Sziasztok lányok,

már egy ideje olvasgatlak titeket, de ma úgy döntöttem, hogy egy életem-egy halálom, megpróbálok belépni közétek, - feltéve ha befogadtok....
Mi is babát szeretnénk, már van egy kislányunk, és most gőzerővel "gyártjuk" a kistesót, hátha mihamarabb eljön közénk.
Csatlakozhatok hozzátok ?
zsizsik

Szia Zsizsik!
Kép
Nagyon klassz kis társasághoz csatlakozol ám!!!
Írj majd többet magadról :!:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kép
Vagyok, orromban papírzsepis dugó, szememen napszemű! Na ez a fúj fej, sőt boááá :?
Bea: fényképet és infókat AKAROK :oops: .
Muszkuru: még mindig bénázok :oops:
Meli: gazokkal én is találkoztam tegnap, nálam még vannak jelentem, kérsz belőlük? :lol:
Plútócska: Kriszti biztosan érzékeny a frontokra, jól alszik éjjel? Milyen palacsinta lesz ? :D
Hoppá: azért addig míg beválik a jóslat ugye jelentkezel még? :wink:
Nika: biztosan minden rendben van odabennt, lehet, hogy az időváltozást érzed meg, várjuk holnap a híradót tőled is , jó? :wink:
Dr. Málna: nekem ki lesz a párom, árva maradok tessék mondani?
Nem szabad annyit tanulni, nem tesz jót a szépségednek és egyébként is a zsenik általában magányosak! Ezt meg nem akarod, ugyi?! :wink:
Icus: sikerült már visszaolvasni? Nálam 2 napja úgy néz ki jobban működik a bnet. Lekopogom mindjárt! Jól vagy ? :o
Keditke: szia!
Vikike: mi hír feléd, nem jelentkezel?!
Takidó: hol jársz, nem kaptál kimenőt tőlünk! Tessék jelentkezni! :wink:
Na sok már a fecsgés, ideje kicsit dolgozni! :evil:

Andi
candi

Helloka!

Cosmo, merre vagy? Remelem jobban vagy mar :)
Nallunk nincsenek frontok.....mindig esik :evil: es fuj :evil:

Tegnap beszeltem anyummal es kint volt a kertbe este 9-kor :!: Mondta hogy 30 fok volt tegnap 8)
Jo lenne hogy ha igy maradna, mert szombaton repulunk es szeretnem elvezni egy kicsit a kanikulat :lol:

Szerintetek a repulesnek lehet-e barmilyen hatasa a megtapadashoz? Bea Professzor korongja egybeesik a PE napjaval, ugyhogy most ra nagyon ra vagyok/leszek izgulva apara :o vasarnap lenne a nagy durranas, de azon agyalok hogy ha osszejonne a babo, akkor a csutortoki repules vajon nem art-e?
Van valakinek repulos tapasztalata :?:

Bea,
Fotokat is kaptal? Jol szamoltad te a heteket :)
Lehet hogy nekem is el kellene mennem a te josnodhoz :wink:

Kis-pluto
En ugy tudom hogy akkor van pe amikor a legnyulosabb a tojasfeherje.
De ha mindket nap volt akcio akkor ugyis mindegy :P

Bejott a fonokom...mennem kell :cry:
icus

Szia Zsizsik!
Örülök,hogy minket választottál.És,hogy már tudsz jönni!!

Ugye tudod ki vagyok?!

Candi

Olvass vissza .Van Bea hiradó :!: :!: :!: :!:
Attól nem félek :D :D
Icus

Én 8 hetesen még lovagoltam.Persze az nem ugyan az.
De szerintem nincs jelentősége.Hát tegnap tényleg gatyarohasztó meleg volt.Ma meg hótaposós...

málna2162

Zsizsik Kép
Málna: olvastam bibibíí, de képet nem küldött sms.-ben, ezt a lazaságot :lol:
Icus: szerintem nincsen semmi köze a repülésnek ehez! Meddig maradtok itthon? :?:

Andi
candi

Kis_plutó,

köszi a táblicskut, tudom ám, hogy nagyon jó a banda !!! Már jó ideje be-be kukkantottam - amolyan kukkolósan :D - és ezért is döntöttem úgy, hogy csatlakoznék !

Málnakriszti, naná, hogy tudom, ki vagy...!! :lol: :lol: :lol:
Csak hogy a többiek is értsék: mi ismerjük ám egymást személyesen is, bár igaziból csak egyszer találkoztunk, remélem, ez nem marad így... :D A férjeink/párjaink közös hobbinak hódolnak, innen a kapcsolat.
Hajrá neked a vizsgákoz, és remélem, a derekad is jobban van már !
Milyen muris lenne, ha együtt babásodnánk be, fognák a fejüket ám a fiúk... :roll: :roll:

Mesélek mindjárt magamról-magunkról, de most megyek hamizni ! Rántott sajt, nyami !
zsizsik

Itt vagyok!! :D :D
Szóval!!Hála a Jó Istennek most sikerült előtte egy jó kiadósat pisilnem!! :) De azért rákérdezett a Doki!!Na szóval:26mm a Baba,nagyon Cuki volt ahogy mozgatta a fejét,meg a karjait!! :) Nem győztem olvadozni :D :D :D :!: Majd egy kicsit később feldobjuk az Uh képet is!Csak nekem ahhoz segitség kell :? :!:
Legközelebb június 12.én kell mennem 18:00ra a magánrendelőjébe!!Akkor csinál egy utolsó hüvelyit,és akkor mondja meg,hogy mikorra vagyok /leszek/ kiirva!!Ja!!Meg még aztmondta,hogy 9-10 hetes vagyok!És kimélnem kell magamat a munkába!!A háziorvoshoz is befutottam és aztmondta,hogy bármikor kiir!!De én amig birom addig dolgozom!!
Naht ezek mennek Csajok!!eg a bárányfelhők!! :) :)
Most várjuk a Dóri 2 hetét!!
Na meg a friss kismamik első orvosi élményeit!

Kép
bea27

Vagy gép mellet?Beszéljünk telcsin és akkor segítek megcsinálni neked a szalagot

málna2162

Bea: Puszi :lol: Kép
Zsizsik: jó étvágyat!
Jobbnál jobb kajákról írtok, mi lesz velem itt ebédig? :?

Andi
candi

Málna: nem akarod neki itt leírni, hogy kell?! Tegnap nekem segített az Ági, de még mindig nem megy :oops: :roll:

Andi
candi

Sziasztok,

Tomi és apa elaludt, mindketten betegeskednek. Ma itthon vagyok velük, mert tegnap nemb0rtak egymással. Tomi egész nap s0rt utánam, ma le se tudtam vakarni magamról.

Felment a hőm 36,6-ra. A 20. napon vagyok. Tegnap nem voltunk együtt :cry: , de előtte mindkét nap igen.
Csajok, ez nálam rekord melegség! Apát felkeltem egy óra múlva.
Vendég

candi nincs msn-ed?
úgy gyorsabb.Vagy írd le hogy hol akadtál el

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?