Sziasztok!
Hajni: Szerintem annak, aki metet szed és babára gyúr, a folsav az amit akkor is kell(ene) szedni, ha nem akarja magát gyógyszerrel tömni. Én napi egyet bedobtam a próbálkozás idején és amint megtudtam, hogy babás vagyok, emeltem napi 2re.Ha elég sok vitamint viszel be, mert sok zöldséget és gyümit eszel, akkor nem feltétlenül kell terhesvitaminnal tömnöd magad. Ez persze csak az én véleményem
Az eredményről: Sajnálom.
Én annyira nem értek hozzá, de ha van egy kevés akkor már csak meg kell várni, hogy nő-e vagy csökken... Vagy nem? Lehet, hogy a teszt azért nem mutatja ki nálatok, mert annyira kevés termelődik a szervezetetekben terhességkor, hogy a teszt ugye nem mutatja ki.
Csak elmélkedem, szóval lőjetek le, ha hülyeséget beszélek (írok)
Ha meg a méhnyálkahártyád elég vastag, akkor hamarosan leválik (megjön) majd magától, emiatt jó lenne tényleg egy UH (meg persze nem ártana kizárni az egyéb lehetőségeket sem...)
Fene tudja, mit tennék a helyedben
Tücsi: Igen, fura. Épp ma mondtam apának, hogy lassan a félidőben leszünk. Nagyon várom már, mert megfogadtam hogy amíg nem jutunk el a 20. hétig, addig nem vásárolunk semmit a babócának. Hát hamarosan költhetünk
Hormoneredményeid milyenek lettek? Bogyesz?
Mniki: De jó téged újra látni
Paragi doki valóban "nyálasnak" tűnik elsőre, de egyébként ha ezen túl teszed magad, akkor egy nagyon emberi, kedves, figyelmes, beteg barát dokival állsz szemben. Sajnos nekem volt már egy jó pár nőgyógyászom és közülük Ő viszi a pálmát. A páromat is meggyőzte, mert annyira jól elmagyaráz mindent, megkérdezi hogy van-e kérdés és látszik rajta, hogy nála nem futószalagon mennek a dolgok, nem akar minél hamarabb az ajtón kívűl tudni. És persze azért nem tűnik rossz szakembernek sem, hiszen pl. előadásokat tart (küföldön is). Na, jó abbahagyom
Mindenkinek pussza!