Új privát üzeneted érkezett!

Ja mégvalami: ha felhívod az aszisztenst és mondod neki, hogy sűrgős lenne, mert görcsölsz és lehet, hogy babás vagy, akkor biztosra veszem, hogy holnap fogadni tud téged a doki. Van esélyed egyébként is, de ha szólsz, akkor biztosan betesznek téged a holnapi rendelésbe....

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!
Bettica, olyan furi hogy már a 17-ik hétben vagy, annyira emlékszem mikor írtam, hogy lassan te is tesztelhetnél... :lol:

Monee, annyira örülök neked, bár titkon azt reméltem valamiért (talán azért mert én is Móni vagyok), hogy egyszerre leszünk babásak, de sebaj egyszer majd csak sorra kerülünk mindannyian!;-)

Hajni, teszteltél??? Az árakat írtam a hozzászólásomban, talán 2 ezer a Bhcg a Jánosban (most lusti vagyok vissza menni a tegnapi hozzászólásomhoz :P )

izgulok...6 óra múlva kiderül milyen lett a hormon eredményem, és hogy kapok-e másik bogyót a Meforal helyett...
Vendég

sziasztok!

már egy ideje olvasgatom a fórumot, most kérdezek is. Van valaki Kecskemétről?

Üdv:
Dóri
dhoora

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

dhoora, igen.én pl.
Vendég

Sziasztok !

Kicsit beleolvasgattam az elmúlt napok eseményeibe :)

Monee, szívből gratulálok !! Legyen nagyon szép, problémamentes várandósságod !
Dr.Paragi Péterhez jár a barátnőm is, akit nemrég műtött méhenkívülivel. Nagyon dícséri !! (nekem mondjuk maga a doki nagyon nyálasnak tűnik). Sok sikert hozzá !

Hajni, miért nem Budaörsön, az EÜ-házban veteted le a vért ? A Hospinvesttel vannak kapcsolatban, beutaló nélkül is mehetsz (fizetés ellenében) és hamar megvan az eredmény ! Beszélj velük telefonon !

http://www.dg-hospinvest.hu/
mniki

Lafead, és Te kihez jársz nőgyógyászhoz? (ha kérdezhetem)
D
dhoora

én már Pesten járok nőgyógyászhoz, de Kecsón is volt, jó doki, ismeri és kezeli a pcost elég jól, priviben majd megírom ki az, jó?
Vendég

Köszi anyóka!

te nem időre megy ám ez a hímzés! :wink: :lol: hanem élvezetre!

Gratulálok apának a jó eredméynhez. rajtad gondolkodtam a minap. hogy kidobtatok (bocs) nemtudomyhányévet (mióta megy a kistesóprojekt?) feleslegesen, mert apának nem volt jó az eredménye. sztem tuti ezen múlott.

és innentől kell számítani a próbálkozást, mert eddig esélyetek sem volt. (sztem tuti a metformin javított ennyit apán) de lelkileg nem tudod azt mondani, innentől számítom a próbálkozást, mert végigcsináltad eddig is, hónapról-hónapra.

Szóval csak azon morfondíroztam ez egy öt perces vizsgálat, én enélkül nem is kezdenék próbálkozni...

nagyon remélem most már finisben vagytok, és sztem simán összejön már a babó.

dóri aranykavics kecskeméti.

Kép

Kép
rejo

Szia Niki!

Hogy vagy?
Mi újság felétek?

Írj, írj, légyszi!

Lona
lona1

Sziasztok!!!!!!
Az új évi fogadalmam az volt, hogy ha tetszik, ha nem az idén úgyis terhes leszek. Nem "vacakolok" itt tovább.
Remélem ha így állok hozzá " a leendő picuri" megilyed és szót fogad.
Monnenak én is gratulálok!!!!!!

Ági!!!!!
szoriagi

Ági: tetszik a fogadalmad! nekem ez hogy nem jutott eszembe? :roll: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

czinkeb:

Te mióta szeded a metet és milyen változások vannak. Vagyis használt-e már neked?
Tudnál mesélni róla valamit?
Ági!!!!!
Kép [/img]
szoriagi

Ági: 3*500-t szedtem 07.08.27.-től, és most emeléssel próbálkozom 3*850-el 2. napja.
mostanában nagyon csökkent a hajhullásom, igaz vichy és bánfi sampont használok felváltva. előtte azonban nagyon hullott.
patijaim a fogigátló elhagyása után 2-3 hónappal jöttek elő, második tinédzserkoromat éltem. bár tinikoromban nem voltam olyan patis mint akkor. most szerencsére a patik is elmúltak 1 hónapja.
hormonjaim javultak, de nem tökéletesek.
fogyni nem nagyon fogytam. nekem ,,csak,, 4-5 kg feleslegem van, de az nem kúszik le sajna, bár mozogni sem mozgom.
pfészkeim meg továbbra is cystásak, bár a többségnek az is marad.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Rejoka, a próféta szóljon belőled!!! :wink: :lol:

Köszi a gratulációt, Apa nagyon büszke magára :lol: :P
Szerintem is benne van a met és mellette a munkahelyváltás is - Mágus meg is jegyezte, hogy mennyire kisimult az arca, mennyivel nyugodtabbnak látszik. :)

Igazad van, de azért nem mentünk megnézetni Apát, mert nagy butusul azt gondoltuk, hogy ha Dorka összejött akkor Vele nem lehet baj. Hát tévedtünk. :roll:

Biztos hogy nagyban közrejátszott a pcos mellett Apa eredménye is, így ketten együtt elég rendesen esélytelenek voltunk. Remélem, hogy most már mindketten javultunk annyit, hogy hamarosan összejön a tesó. És egyre inkább azt érzem, hogy nagyon-nagyon jól választottunk nevet Dorkának, mert Ő tényleg Isten ajándéka.

Hogy mióta megy a kistesóprojekt? Igazából Dorka születése óta nem nagyon védekeztünk és lassan két éve próbálunk pé idején tudatosan együtt lenni.

De én már kezdek lassan abba is beletörődni ha nem lesz másik gyerekünk. Apa azt mondja hogy a világ végére is elmegyünk, én azt mondom, hogy egy lombikot még bevállalok és ott a vége....

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Hát a reggeli pisitesztem negatív, de a saját megnyugtatásomra elmentem a Jánosba HCG-t nézetni vérből, ami szintén negatív (1,2 IU/L alatti). :cry:
Tehát holnaptól szedem a norcikát. :? :(
Én laikus valószínűnek tartom, hogy megint szép vastag a nyálkahártyám és azért fájdogál néha a hasam mert nem tud leválni. Holnap még meglesz a szerdán levett progim is, és abból ki is derül, hogy volt e egyáltalán peteérésem. Sztem az sem volt. Ha minden jól megy 3.napi eredményem lesz amit vihetek Tűűhöz kontrollra.
Ééés ma megtudtam valami érdekeset az itteni(budaörsi) vérvételről, aminek utána fogok járni. /Állítólag itt is lehet beutaló nélkül, pénzért vért vetetni. :shock: /

Hát ez történt ma. De nem vagyok ám elkeseredve. :)

hajni...
Budaörs

Jaj mégvalami!
Ti mit gondoltok a terhesség előtti és alatti vitaminokról? (Gravida, Elevit) Kellene valamelyiket szedni, vagy valami más vitit, hisz ugya babára gyúrunk. Bocsi, ha hülye a kérdés...... :oops: De én jelenleg nem nagyon szedek semmit, csak a gyümik.

hajni...
Budaörs

Hajni: nekem a nődokim elevitet nyomatná, de én nem igazán szedem- persze ezt ő nem tudja. a vitaminoktól nekem csak megnő az étvágyam és hízok. szóval volt időszak, amikor rendesen szedtem az elevitet, de most csak hébe-hóba.
pont tegnap mondta egy munkatársam, h sok a hatalmas baba a vitaminoktól. szerintem viszont ez nem egyértelmű. sógornőm végig szedte az elevitet a terhesség alatt és 3,5 kg-osan született a babája- szerintem teljesen tökéletes.
ebben a kérdésben én is nagyon bizonytalan vagyok!! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Hmmm, pedig jó lenne egy-két tanács hogy érdemes e szedni valamilyet (pl. folsav, e-viti) Arra emlékszem hogy nekem anno amikor nem volt rendesen mensim kellett szednem B-vitamint és folsavat, hogy miért arra már nem emlékszik az "agyam". :?
Lányok, ki mit gondol??????

hajni...
Budaörs

Hajni!

Én nem szedtem semmit. Illetve ez így nem igaz, nem szedtem "terhes" vitamint eddig. Csak E-vitamint és Folsavat. Az E-vitamin elvileg a progi termelést segíti és a nyálkahártya vastagodást a megfelelő időben, a folsavat meg mindenki tudja mire jó. :)
Én most az Eurovit terhességi vitaminját vettem (Kata ennek a gyártónak a gyerek vitaminját szedi). Én azt gondolom hogy bár árban talán napi 4 forint a különbség az Elevithez képest, ez mégis sokkal gazdaságosabb, mert ebből van a 30 szemesen kívül 60 szemes kiszerelés is, nem csak 100-as mint az Elevitnél.

Na cupp mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Ági: 360 km??? :shock: Akkor én 240-nel ne szóljak egy szót sem! Én Valicskó doktornőhöz járok, (nem akartam márciusig várni)nem tudok rosszat mondani róla, sőt. Akit leváltottam vele, ahhoz képest ég és föld. Mindent elmagyaráz, közvetlen, szóval jó. :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Hajni: Szerintem annak, aki metet szed és babára gyúr, a folsav az amit akkor is kell(ene) szedni, ha nem akarja magát gyógyszerrel tömni. Én napi egyet bedobtam a próbálkozás idején és amint megtudtam, hogy babás vagyok, emeltem napi 2re.Ha elég sok vitamint viszel be, mert sok zöldséget és gyümit eszel, akkor nem feltétlenül kell terhesvitaminnal tömnöd magad. Ez persze csak az én véleményem ;)
Az eredményről: Sajnálom. :( Én annyira nem értek hozzá, de ha van egy kevés akkor már csak meg kell várni, hogy nő-e vagy csökken... Vagy nem? Lehet, hogy a teszt azért nem mutatja ki nálatok, mert annyira kevés termelődik a szervezetetekben terhességkor, hogy a teszt ugye nem mutatja ki. :roll: Csak elmélkedem, szóval lőjetek le, ha hülyeséget beszélek (írok) :wink:
Ha meg a méhnyálkahártyád elég vastag, akkor hamarosan leválik (megjön) majd magától, emiatt jó lenne tényleg egy UH (meg persze nem ártana kizárni az egyéb lehetőségeket sem...)
Fene tudja, mit tennék a helyedben ;)

Tücsi: Igen, fura. Épp ma mondtam apának, hogy lassan a félidőben leszünk. Nagyon várom már, mert megfogadtam hogy amíg nem jutunk el a 20. hétig, addig nem vásárolunk semmit a babócának. Hát hamarosan költhetünk :D
Hormoneredményeid milyenek lettek? Bogyesz?

Mniki: De jó téged újra látni :) Paragi doki valóban "nyálasnak" tűnik elsőre, de egyébként ha ezen túl teszed magad, akkor egy nagyon emberi, kedves, figyelmes, beteg barát dokival állsz szemben. Sajnos nekem volt már egy jó pár nőgyógyászom és közülük Ő viszi a pálmát. A páromat is meggyőzte, mert annyira jól elmagyaráz mindent, megkérdezi hogy van-e kérdés és látszik rajta, hogy nála nem futószalagon mennek a dolgok, nem akar minél hamarabb az ajtón kívűl tudni. És persze azért nem tűnik rossz szakembernek sem, hiszen pl. előadásokat tart (küföldön is). Na, jó abbahagyom ;)

Mindenkinek pussza!

Kép

Kép
bettica

Hajni!

Ügyes voltál, hogy elmentél ma is vérvételre!
sajnálom a negatív eredményt...
Szerintem mindenképp jó lenne egy UH, mert a fájdalom és gyakori pisilés csak a vastag nyálkahártyától nem lehet.

Vitamin: folsav nálunk fontos, mert ha jól tudom a met. mellett nem úgy szívódik fel. Szóval baba projekt nélkül is fontos.

Bettica!

És mire fened elôször a pénztárcádat?
Már csak három hét!

Anyóka!

Úgy örülnék, ha nálunk is ilyen javulás lenne attól, ohgy apa is metet szed!
Gratulálok neki! Remélem minnél hamarabb gratulálhatok nektek :wink: Szerintem nem kell nektek lombik! Kívánom, hogy ne kelljen már sokáig várnotok!

Lona
lona1

Tücsi?????Mi volt a dokinál???
Vendég

zazzy:
És azt nem tudod véletlenül hogy Debrecenben fogad-e PCOS-t Valicskó doktornő? Ha igen, akkor hol ?
Nekem Debrecen 130km.
Azt tudom hogy a debreceni Egészséügyi szolgálatnál dolgozik( dolgozott).
Ági [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 4.7022.gif[/img]
szoriagi

Sziasztok,

Én új vagyok még itt, és a segítségeteket szeretném kérni.
7 hónapja hagytam abba a fogit, és a doki észre vette, hogy sajnos a peték nem érnek meg akkorára, hogy abból baba legyen. Felírta nekem az ADIMET 500 mg-ot amiből napi 2*felet kell szednem egy ideig. Több infót nem nagyon adott róla(kivévé, hogy ne ijedjek meg mert ezt cukorbetegek is szedik), és még nagy kivizsgáláson sem voltam. Sajnos nem nagyon tudom, hogy ez a gyógyszer mire és hogyan jó. Kérlek titeket aki már szedte, vagy csak hallott róla, írjon nekem pár sort róla. Mennyi az esélye annak ha szedem ezt a gyógyszert, hogy lassan babás leszek?

Előre is nagyom köszönöm,
manóka22

Sziasztok!

Hírem van, de sajna nem jó: tegnap este közölte a férjem, hogy szeretne elválni.
Nem tudom mit teszek....mi lesz........nehéz lesz, főleg így vizsgaidőszak közepén....

Pusza
csipi
csipi78

Csipi!

:cry: :cry: :cry:
Sajnálom!
Gyere gyakran hozzánk és mesélj hogy mi van Veled!

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!
Hajni, sajnálom, de most nézzünk előre és mondjuk azt jobb ez a biztos rossz hír mint a bizonytalanság!

Csipi! Nem tudom mi van a háttérben, de ha a baba "kavart" be a kapcsolatotokba akkor még talán van visszaút, hagyd elmenni (tapasztalatból beszélek, én szószerint majdnem belehaltam mikor elengedtem) és ha valóban ő a te igazi párod akkor visszatalál hozzád és boldogabbak lesztek mint most (szintén tapasztalat!;-)) Nekem egyébként pont a vizsgaidőszak segített, hogy ne adjak fel mindent minden energiámat a tanulásba fektettem! nagyon sok erőt kívánok neked, és ha van kedved nyugodtan írj privit ha úgy érzed szeretnéd kiönteni a lelked!

Bettica, Luca!
Mint ahogyan azt sejtettem semmit nem hatott a Meforal, mivel nem tudtam csak 2*500mg-ot szedni és a diéta sem ment mert állandóan az édességet kívánom+ vöröshúst stb Ráadásul annyira rossz volt ugye a terheléses cukrom 12,8 (vagy valami ilyesmi), hogy Tűű doki szerint még a 3*500mg is kevés lenne nekem, szóval így hogy nem tudok emelni nincs értelme tovább szenvedni vele! Megkaptam azt az A betűs bogyót (most nem jut eszembe a neve az amivel tilos teherbeeseni) ennek állítólag nem lesz mellékhatása! Április 4-én újabb kontroll és ha javulást mutatok csak akkor lesz értelme lombikra mennem, addig nem! A párom bekeményített azt mondta menjek el diabetológushoz tanácsadásra és keressek egy fitnesztermet a munkahelyem közelébe, amíg tornázok addig ő túlórázik aztán értem jön kocsival és úgy megyünk haza vidékre! Kérdés: olvastam a pcos honlapon erről a A R W E N tornáról, járt valaki közületek, esetleg betársulna valaki mellém??? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Hajni, sajnálom... :cry: De így véget lehet vetni ennek a hossszú-hosszú ciklusnak.

Csipi, nagyon sajnálom!
Kép Gyere ha úgy érzed, hogy ki kell írni magadból a dolgokat!

Manóka, üdv közöttünk!
Elég érdekes a történeted... :shock: Semmit nem nézett a dokid és csak úgy felírta az adimetet?! Hormonokat sem néztetek? Ultrahangot csinált?
PCOS-t említette esetleg?!
Javaslom, olvasgasd a http://www.pco-szindroma.hu/ oldalt! Sok hasznos infót találsz ott, egy tesztet is és igaz történeteket lányoktól, akik metformint szedve babásodtak! És bármi kérdésed van, gyere nyugodtan!

Ma reggelre megszületett barátnőm kislánya, 37 hétre, 2,5 kg és 52 cm. :lol: :lol: És nem tudok bemenni hozzá a kórházba mert megint tiszta nátha az egész család :cry:

Kép

Kép
anyoooka

Tücsi, arwen tornára mi jártunk Nikivel és Lafival! Nagyon jó, ha tudnék, járnék újra, de Dorka miatt ne tudom megoldani sajna... :cry:
Nem ugribugri, megerőltető torna - nekem van egy izombetegségem, emiatt nem tudok bármit tornázni, de ez még nekem is ment! Szerintem próbáld ki!

Kép

Kép
anyoooka

Csipi: nagyon sajnálom! nem is tudom,h mit lehet mondani ilyen helyzetben. tudom, h azt szokták mondani, h aki menni akar hagy menjen, de az meg sem fordult a fejében, h vhogy rendbe hozzátok a házasságotok??
szegény Te!! :cry:

Tücsi: sajnálom, h nem jött be a met, de kívánom, h az adimet (?) minnél hamarabb meghozza a jó hatást!!! most 6 nap múlva mész kaáliba, de mikorra is terveztétek a lombikot?
arwen tornát én tavaly tavasszal kipróbáltam. nagyon jó volt. olyan calenetics és joga keverék szerintem. nem ugribugri. a baj, h nagyon sokan voltak és kicsi volt a hely!!szinte karnyújtásnyira voltunk egymástól! de attól az 1 órától izomlázam lett, mély izmokat mozgat meg nagyon, és koncentrál a hasra!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Köszi lányok, a honlapon azt írják új helyre költöztek ami tágasabb, kár hogy nem akar mellém betársulni senki, egyedül olyan kis elhagyatott vagyok, meg szégyenlős, meg kicsi, meg Vuk... :P
Vendég

Tücsök!

Hmm... sajnálom. De remélem az A betűs gyógyszer segít! :D
A torna tök jó és a Párod is, hogy így együtt tudtok hazamenni! Nálunk pont ez a rákfenéje minden munka utáni kezdeményezésnek, hogy mi pont együtt végzünk a melóhelyen és ha el akarnék menni valahova ugri-bugrizni, jógázni, stb. akkor a Férjemnek várni kéne rám valahol (szintén nem a városban lakunk) és azt meg nem akarom. :?

Te figyu! Ha belehúzol, lehetsz még velem együtt babás! :D Sőőőt, mérges is leszek ha nem lesz zebra itt szeptemberig! :lol:

Csipi!

Egy válást én is "végigcsináltam", szerencsére én nem az elszenvedők oldaláról. Igaza van Tücsöknek, ha el akar menni, el kell engedni és ha vissza akar jönni, akkor tárt szívvel kell fogadni. Remélem Nektek is sikerül :!:

Monee

Monee

monee85

Czinkeb, írtam a múltkot, hogy ha most megyek a Kaáliba konzultálni akkor kaphatok időpontot a májusi-júniusi lombikra! Szóval most mindenképpen el kell menjek a Kaáliba, bízva abba, hogy májusra jobb eredményeim lesznek, ha mégsem akkor majd ráérek akkor lemondani!;-)
Vendég

Csipi, sajnálom, emlékszem jó múltkorjában is gondok voltak, akkor nem sikerült megoldanotok, sajnálom!!!A vizsgaidőszak sztem pont jó, talán nem odafigyelsz.

Tücsi, én szerettem az arwent majd egyszer újra járok, ha a műtéti heg begyógyul.Amúgy miután Anyó és Mniki már nem jártak, egyedül mentem, de nem volt gond,lehet haverkodni, teli van pcs beteggel.hova költözött???

Hajni, sajnálom.

Anyóm én meg írtam mailt, nem válaszoltál!
Vendég

ja és Tücsi, avandemet a neve.
Vendég

Lafi, bocsi! Most találtam meg! :oops: Karikor nem nagyon ültem a gép előtt és egyszerre kaptam egy csomó mailt, Tiéd valahogy elkavarodott a többi között! Délben válaszolok!
Azért így utólag is kívánok boldog névnapot!!!!!!!!

Kép

Kép
anyoooka

Anyóm, oksi, és köszike!

Norka, lehet majdan valamikor nektek pontosabban az alapítványnak adó 1%ot adni???Van már erre lehetőség???
Vendég

Lafika! Azt írja a honlap, hogy az Astória és a Blaha között lévő Vas utcába egészségügyi főiskolának valami terme...most hívtam a megadott mobilt azt mondja a hívott szám átmenetileg nem kapcsolható, ezért írtam egy e-mailt remélem válaszolnak!

Jaj, és megnéztem a receptet: Avandia 4mg van ráírva!
Vendég

Tücsi, ott volt eddig is, oda tavaly jan 3-ával költöztek.Fog rá válaszolni Tünde!!!
Vendég

Hű, akkor lehet, hogy nem is kezdtek új tanfolyást 3-val, hanem az a tavalyi hír??? De ciki...

Lányok, próbálok rájönni mi a különbség az Avandia és az Avandamet között de semmi használató infót nem találok a neten, segítenétek???
Vendég

Csipi!
Sajnálom :cry: Hm...ha menni akar...engedd el!

Hajni!
:( a köv. ciklus talán a befutó lesz! :) szurkolok!

Puszi mindenkinek
Vendég

Tücsi, mindig be lehet lépni, nincs külön új tanfolyam a kezdőknek, ide bármikor be lehet lépni, szóval ezen ne aggódj, amúgy akkor igen, tavalyi hír!
Vendég

Tücsi: én is ott voltam a vas u-ban, de kicsi volt a terem. lehet, h a nagy érdeklődésre való tekintettel kaptak egy nagyobbat! most nekem a jan nem jó, mert készülök a záróvizsg-ra, de ha most nem jön össze a baba, febr-ban elmennék 1* 1 héten én is.
én tavaly szerdai nap voltam, de azt hiszem, h 2* is van a héten.
egyébként simán lehet követni az órát. szerintem nem nehezek a gyak-ok és akinek van egy csöpp érzéke, az simán tudja csinálni.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Köszi a biztatásokat! Nekem is csak jan. 14-től jó, szóval szívesen várnék februárig rád Czinki!;-)...de azért én mégis drukkolok, hogy összejöjjön neked a baba!
Vendég

Szia Anyoooka,

Uh-ot csinált a doki, és onnan derűlt ki hogy nem érnek meg a petéim, és a nyálkahártyám sem vastag elggé, hogy terhes maradjak. ezek után ajánlotta, hogy szedjem az Adimetet. Sajnos ez a gyógyszer olyan has-mastokoz nálam, hogy szilveszter előtt abba hagytam, mert elég messzire utaztunk, és kellemetlen lett volna. Magamról annyit, hogy 26 éves, 165 cm magas és 58-60 kg vagyok. sajnos annyira nincs ismeretem ezen a területet, ezért is regeltem fel hozzátok. Remélem tud nekem vki bővebb infót adni erről a gyógyszerről és a bennem zajló folyamatokról.

Köszi, mindenkinek.
sziasztok.
manóka22

hát én is drukkolok!! igyekszem relaxálni, és beszélgetek minden este és reggel a tüszőkkel , h nőjjenek és repedjenek és elmondom a feladatukat, az útjukat....! :wink: remélem segít! :roll:
hétfőn megyek uh-ra, nagyon kiváncsi vagyok , h most hogy alakultak a dolgok. ég egy picit a pocim, de nem annyira sajna, mint az első puregonkúra idején, de jobban mint múltkor.
:roll: pedig annyira szeretném most már és nagyon bízom ebben a hónapban! :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki szívem, ha bízol akkor ne rakj ide sírós smile-t, Te!;-) Ne félj a kudarctól mert te is tudod, hogy mindent megtettél amit lehetett! Nem szabad izgulni most már relax, aztán hétfőn meglátod az UH-n a leendő babáitokat!;-)
Vendég

Tücsi!

Én is jártam tavaly Arwen tornára a Vas u.-ba. Nagyon jó!
At új helyrôl annyit tudok, hogy a békásmegyeri hév megálló közelében is van, ha jól tudom szombatonként.

lona
lona1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?