Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm nektek, igyekszem kitartani, nekem is türelmet javasolt a védőnő, de az nem mindig megy.
Jó lenne valami útmutató, hogy mit miért csinál, nekem hogy kellene reagálnom, stb.
Danika jól van, sok mindent eltanul a báttyótól, ezt a dacolást is néha alkalmazza. :shock:
Ha ő is ilyen lesz, akkor feladom a 3.-at. Vagy megvárom, míg nem is emlékszem már a fiúk első 2 évére. :lol: :lol:
Pussz nektek, igyekszem jönni

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!
Olvastalak benneteket ,de válaszolni már nem volt időm.
Meskete!
Irigyellek mert most te legalább egy kicsit többet lehetsz emberek között.A baba meg ha 1-2 év múlva jön akkor meg újra babázhatsz.(Mondom én aki mindig is türelmetlen fajta volt!)Örülök hogy Csongi műtétje jól sikerült,de hogy viseli,hogy nem járhat edzésre?Gondolom nem örül neki.Marci már aludt a csajjal??Remélem az is jól fog menni!!Hát én nem hiszek a karmatikus dolgokban,de ha az én családomban történt volna lehet hogy én is egy jelnek venném.Apa mit mondott rá??Ő nem igy gondolja??
Kia!
Szép a házatok,és mindjárt be is költöztök ez szuper!!Ha tudsz jelentkezz hogy van a manó és Levi!!
Napsugár!
Köszi mi is reménykedünk a kukisban,hátha itt annyi fiús anyukával találkozom,hogy ettől majd én is átcsapok fiú babásba.
Sál,sapka nálunk is nagy gond!Zita meg akar fulladni a sáltól,a sapka csikizi,a vastagnadrág túl szoros!!(Ja és a fő probléma,hogy nem rózsaszínű!)Torok gyuszi nálunk is gyakori vendég,de örülök amig "csak ennyi van".(sajnos volt már vesemedence gyulladásunk is)Most hogy a lányok öt évesek lettek javult annyira a helyzet,hogy azt mondom egész jó!(3 hetet hiányoztak összesen az oviból).De tavaly végig itthon voltunk szinte.Na szóval lehet hogy még egy kis idő és ti is kevesebbszer kapjátok el a betegségeket.
Laura!
Nagyon drukkolok a jónás naphoz,és a pozitiv ovu teszt előtt 3 nappal tessék mindent beleadni,a drukk az nagyon megy.
Nevek!Hmm.
Milán(kedves)
Mira(csodálatos)
egyelőre ez a két név van terítéken,de a Petráéknál is meg voltak a nevek,a Zita mégis a szülőszobán kapott nevet addig válogattunk.
tünetek:hisztis vagyok,de nagyon.Már szerintem mindenki menekül előlem.Ez érezhető a legjobban.Álomkoros is vagyok de nem annyira mint a lányokkal.Parfüm ,spray,tusfürdő menjen minél messzebbre.Vicces de rendes szappannal fürdök annak jobban bírom az illatát,viszont úgy kiszárítja a börömet hogy utána meg kenhetem testápolóval,úgyhogy nem biztos hogy ez a megoldás jó lesz.Annak is iritál a szaga.
Mit szóltok ehhez a földrengéshez??
Ültem a nappaliban és szó szerint táncolt a ülőgarnitúra a fenekem alatt.Bevallom nagyon megijedtem.Kint a terasz berepedezett pedig be van az is vasalva!!Ja Oroszlánytól kb.30 km-re lakunk.
Na megyek, mert leragad a szemem.
Üdv.Linda
linda22

Sziasztok!

Köszönöm!
Pinehésképpen írok egy kicsit...
Nincs itthon senki - Anyós teplomban, Levi mesét néz, Apa a háznál..

Szédülés - ájulás...
Régen nekem is volt... de, hogy miktől, azt nem tudom...
A vérnyomásom nekem is alacsony... 100/60 szokott lenni szinte mindig...

Meskete
DRUKK az ovihoz és a melóhoz!

Földrengés :?
Remélem jól mondták, hogy huszon x évente szokott lenni...
Anyu mesélte, hogy néhány éves voltam, amikor volt egy itt Keleten is...

Tegnap nem voltam jól...
Reggel hasmenéssel indítottam, délben hányás a hasmenés mellé... aztán hőemelkedés... este már láz...
Nagyon gyenge voltam... szegény tesó is érezte... egész nap ficánkolt...
Apa már vitt volna az ügyeletre.. de megbeszéltük, hogy ha ma sem leszek jól megyünk...
Nem szeretnék kórházban lenni, főleg most, hogy félig le van zárva...
Szerintem csak egy gyomorrontás lehetett...
Ma már jobb...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Hú, Kia ne legyél beteg! Szépen alakul a házatok, Levinek is tetszik?
Linda, van szagmentes tusfürdő is! A DM-ben is lehet kapni, én olyan testápolót használok: SavoDerm a márkája. Illatmentes és adalékmentes, én is terhesség alatt kezdtem el használni. :D

Már régebben is akartam írni, hogy gondolom ti is olvastátok Beckham-ék is babát várnak... de nem tudják a nemét ?! :) Ezt kétlem, már most borítékolom hogy a három fiú után kislányt várnak!

Néha egy-egy nehezebb nap után picit elbizonytalanodok, hogy bírni fogok-e több gyerkőccel. De a férjem mindig kirángat az önsajnálatból, és Mátét hozza fel példaként, hogy nézzem meg mennyire tünemény semmi gond vele... februári Jónást biztos megpróbáljuk, aztán lesz ami lesz! Most elkezdtem egy két hetes diétát, mert visszakúsztak rám a kilók.

Linda hol laktok? Mi Szfvár mellett éreztük a rengést, olyan volt mintha egy metró ment volna el alattunk...
laura0606

Sziasztok!

Krisztián pénteken hányt 1x, fájlalta a hasát, szombaton 1x lázas volt, köhög és folyik az orra, de most már javulgat. (Persze tegnap óta már Dávidnak is folyik az orra.) :( Krisztián holnap reggel megy apukájával fogorvoshoz, mert észrevettem fölül az első két foga fölött az ínyén két kicsi dudort. :shock: Szegénykémnek rosszak a fogai, de soha nem csinálnak vele semmit, merthogy tejfogak. :? Most meg lehet, hogy valami nagyobb baj van? :cry: Sajnos apa családjában előfordult már több ilyen rossz fogú gyerek, nem szeretném, ha műteni kellene, vagy ilyesmi. :(

Laura, nagyon sokáig nézegettem Beckam-né sorsát, már azóta, hogy nyilatkozta, hogy szeretne még egy gyereket, ha lehet kislányt. Olyan sokáig nézegettem mi van vele, hogy egy idő után meguntam és már nem néztem. Most meg tessék.... :) Tuti lány lesz! :roll:

Húúú, lányok... a peteérés előtt utoljára a 9. cn-on voltunk (szabadon) együtt apával :oops: , mert úgy gondoltam az még belefér, messze van még a középidő. Igen ám, de amikor a 12. és 13. cn-on kipróbáltam a PG/53-at, az mindkét napon páfrányos volt, a 14. cn-on átmeneti. Gondoltam elrontottam valamit, mert két napig csak nem lehet egyformán páfrányos a mikroszkóp, így nem foglalkoztam vele. De a 26. cn már egy picit, a 27.-en pedig jobban szurkálást éreztem. Tehet pont a két nap után egy héttel. Számolgattam és elkezdett bennem motoszkálni valami, végül most már úgy be vagyok tojva, hogy az nem igaz. Persze megint a kíváncsiság vezetett és ráültem a netre (amit ilyenkor nem lenne szabad) és olyanokat találtam, hogy a beágyazódás a fogamzás után a 6-7. nap kezdődik, van aki érzi, van aki nem... stb...stb... Hát most nagyon várom, hogy megjöjjön. A héten meg kéne neki...
Te milyen tesztet vettél Máténál, amikor kiderült a neme? Az intelligendert? Kitől? Itt a babaneten?

A férjem aggódva hívott, hogy meg vagyunk-e még a földrengés miatt, de mi nem éreztük. Biztos szívrohamot kaptam volna. :o

napsugár
napsugár08

Bocsi, most néztem, hogy elírtam: nem 26-27 cn., hanem 19-20. Csak az volt 26-a és 27-e! SORRY!!!! :oops:
napsugár08

Szia Napsugár, akkor drukkolok hogy megjöjjön!
Igen, az Intelligendert vettem a vateráról. A lány Budaörsön lakik, odamentem érte. Lehet hogy ugyanaz a lány árulja itt is?

Nem igazán értem a PG53 működését a páfrány peteérést jelez?
Fiúknak jobbulást!

Beckaméknél az a vicces, hogy agyba-főbe nyilatkozta a csaj hogy kislányt szeretne majd stb... most meg azt nyilatkozzák hogy nem tudják a nemét. Persze mert már megoldották MicroSorttal, hisz Amerikában vannak, ahol legális és nem Angliában ahol tiltják a spermium-szelekciót. Mibe fogadjunk hogy lányuk lesz???
laura0606

Hahó Lányok!

Linda! Jó, hogy jöttél! Örülök, hogy a szagokon kívül minden rendben van! Mikor mész dokihoz? Lányokkal volt rosszullét?
Marci még csak egyszer volt a vigyázós csajjal, akkor elvolt vele, bár akkor még nem kellett aludni vele. Most szerdán már két órára megyek el, igazából a jövő hét lesz már teljes délelőtt. Már túljutottam azon, hogy "micsoda anya vagyok én", hogy itt hagyom a gyereket, csak azért, hogy ne szalasszam el ezt a munkalehetőséget. Mindkettőnknek jót fog tenni ennyi idő külön. Már tényleg nem pici baba, ideje is egy kicsit elszakadni.
Csongor is jól van, már oviban, a dzsúdót sajnálja, de most leköti a szülinapja,a farsang meg ilyenek. Február közepén meg már megy úgyis megint.

Kia! Hogy vagy? Ugye csak múló gyomorrontás volt? Ma költöztök!!!! De jó!!!! Majd kérünk képeket megint!!!!!

Napsugár! Én mindig megéreztem eddig a beágyazódást. Konkrétan a méhemben szúrt, nyilallt egy ponton, nem a petefészekben, ahogy a peteérésnél. Amúgy mi is folyton ezt "játszuk" mostanság, hogy " na, ez még belefér, ebből nem lesz baj" a 10 napon! Hát baj biztos nem lesz! :)

Laura! Beckamékra én is kiváncsi vagyok, szerintem is tuti a lány! Én itthon is szoktam figyelgetni melyik celebnek hogy jön össze. Nemrég olvastam, hogy a Tilláék is akarnak 4. babát, hátha kislány. Most meg pl a Kovács Lázárék várják, de ők a 3. babát két fiú után, nem tudom ott kiderült-e már.

Ne aggódj szerintem azon, hogy bírnád-e 4 gyerekkel! Emlékszel, pont ugyanezeket beszéltük még a 3. előtt is, aztán persze, hogy bírjuk!!!! Emlékszem sokáig mikor nem jött össze Jónáson nektek Máté, írtad, hogy beletörődtél, jobb lesz nektek így négyesben az élet. Aztán tessék, itt van Máté baba és milyen jó is vele!!!!! Ugyanígy lesz a kislánnyal is, hidd el!!

Mindenkinek szép februári első napot!!!! Mindjárt jön a tavasz!!!!!!

Üdv: Meskete
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Meskete, Lázáréknál fiú jön megint. Tv-ben hallottam valamikor. Ja, most a Kovács Ági is fiút vár. Állítólag nem vette észre 5 hónapig, mert nem látszott semmi a hasizmai miatt, de kérdem én, mi volt a menstruációjával?

Krisztián túlélte a fogorvost, bár elütötte a dr. bácsi kezét, aki erre rácsapott a kezére és prédikációt tartott arról, hogy mivel is játszik a Krisztián, amikor épp fogkezelés közben elüti a kezét. Hát... :? azért egy gyerek fogorvos ne csináljon már ilyet, nem?

Laura, számosítva a dolgokat, 16-án voltunk "úgy" együtt, a PG53 pedig 19-én és 20-án jelzett. A szurkálás 26-án enyhébben, 27-én pedig jobban volt. A babát tervezők otthona. hu ír a méhszájról menstruáció előtt és terhesség esetén mikor milyen és hol helyezkedik el, most figyelem, hogy hogy változik a hét folyamán. Kíváncsi vagyok. Elméletileg lejjebb kéne ereszkednie. Este kell nézni, majd meglátjuk. A ciklus.hu szerint 4-én kéne megjönnie, de szerintem 6-ig még belefér. Olvastam több terhességi teszt eredményről, hogy ilyenkor már jelez valamit (13-14.dpo), lehet, hogy az idegeskedés miatt veszek egyet, hátha kiderül az igazság. Nem szeretek ölbe tett kézzel várni. :?
Budaörsön laknak a szüleim, úgyhogy az pont jó is lenne. Bár valószínűleg (és remélhetőleg) nem lesz rá szükségem.

Én is nagyon várom már a tavaszt. Én nagyon szeretek kint lenni a fiúkkal. Sétálni, biciklizni stb... Ebben az időben néha még élni sincs kedvem. :( Szegény Máté állandóan menne bicajozni, de megy a vita, mert neki csak futóbicaja van és szeretne menni a Krisztián bicajával, de annak nincs pótkereke. A Krisztián pedig nem akar cserélni vele, mert az ő bicajára ne szereljünk pótkereket stb,stb... :?

Megjött végre a leletem. Az én olvasatom szerint a koponyám egészséges. :lol:

napsugár
napsugár08

Sziasztok!
Pont most alszanak a lányok,úgy hogy gondoltam írok.Lányokkal abszolút nem volt mégcsak hányingerem sem.Doki meg is jegyezte,hogy nekem ikerterhesen,hogyhogy nincs hányingerem ilyet még nem látott.Kipróbálom akkor azt a tusfürdőt.Kiváncsi vagyok rá milyen!Egyébként felcsúton lakunk és légvonalba Oroszlány kb 30 kilométer.Apumék Tatabányaiak náluk a képek is leestek a falról.Én azt hittem gázrobbanás.
Jövő héten pénteken megyek dokihoz (Kérlek aznap gondoljatok rám és dobjatok egy imát,hogy nem ikrek.)Kiváncsi vagyok már verni fog-e a szíve.
Napsugár ha 17-én letettek volna együtt én borítékolnám nektek a babát,igy majd kiderül.(Gondolom azért nem lenne tragédia ha mégis becsúszna.)De szoritok ha még nem akarjátok akkor ne jöjjön.
Meskete
Örülök hogy Csongor ilyen jól viselni,na meg Marci is az új csajt.Drukkolok hogy alvásnál se legyen semmi gond.
Ha én Beckham-ék helyébe lennék tuti én is elmentek volna arra a szelekciós izére,úgy hogy gondolom náluk biztos a kislány.Amit szívből kívánok mindenkinek.Egyébként Czeizel azt mondja,hogy három nappal ovu előtt tuti kiscsaj lesz.(80%).Majd megmondom áprilisba hogy beválik e a módszere.De ha jól tudom akinek sikerült még a forum elején neki is így lett kislánya.Na mennem kell felkeltek a lányok.
Linda
linda22

Sziasztok!

Csak benéztem, mert mennem kell a gyerekekért... /Levi és a keresztlányunk/

Jól vagyok, az étvágyam jobb, mint előtte... :P
Levi bölcsizik, a költözés csak lassan halad...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Halihó!

Nem bírtam ki és elmentem délelőtt a gyógyszertárba, vettem egy tesztet. Sajnos csak 25-ös erősségű volt (10-est akartam), de megvettem. Negatív lett. :D Remélem nem csak azért, mert túl korán csináltam, vagyis mert még nincs annyi hormon, hogy kimutassa. Még két nap van a menstruációmig, vagyis van időm, de már tűkön ülök... Amúgy ha lenne baba, akkor szerintem megvolt az a 3 nappal előtte dolog. :roll: Most kéne egy igazi tisztánlátó, vagy ilyesmi. :lol: Ja, és reggel tiszta páfrány volt a PG53. Előfordult már a napokban, hogy két egymást követő nap volt benne elvétve páfrány, de a 3. már nem. Most meg csak a szélén körbe volt amorf, belül csak páfrány. Most nem eszem-iszom egy darabig, megcsinálom még egyszer. Azt olvastam, hogy maradhat átmeneti, ha van baba, de olyat is olvastam, akinél ez nem jelentkezett. Nektek van erről tapasztalatotok? :?:

Linda, Te nem gondoltál erre az intelligender tesztre? Tudsz türelmes lenni? Bár a fiúknál általában hamarabb ki szokott derülni, hogy milyen dolog van a lábuk között. :lol:

Kia, remélem jól megy minden és Te is rendbe jöttél már teljesen! :D Mész majd 4D-re? Mikor mész legközelebb uh-ra?

További szép napot! :lol: 8)

napsugár

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Sziasztok!

Laura
Köszi, Levinek is tetszik a ház.

Napsugár
Jobbulást Nektek!
..és drukk, hogy megjöjjön.
Gratula a jó eredményhez/lelethez!

4D
Március elejére terveztem...
Levivel is 27 hetesen voltunk... és akkor már nagyon szép babaalakja volt.. :P

Nődoki a jövő héten lesz aktuális...
Apát is vinni akarom, ha nem dolgozik megyünk kedden vagy szerdán...

Linda
DRUKK a köv. péntekre a dokihoz!

Holnap megyünk az oviba... délután lesz játszóház...
Kiváncsi leszek Levire..

Tegnap átvittük az utolsó szekrényünket...
Már csak néhány apróság van itt, mert még pár napig maradunk...
Elektromos vezetékcsere lesz még a héten :?
...és Apa is megy melózni ma estétől...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Nincs itt senki? :cry: :cry: :cry:

Már tegnap este óta van mindjárt megjön érzésem, valószínű a hétvégén jönni is fog. :D Ha mégsem, hétfőn tesztelek még1-et. :?

Hétvégére nagyon jó időt mondanak! Használjátok ki! :wink: Jó hétvégét mindenkinek! :lol:

napsugár 8)

napsugár08

Napsugár
DRUKK!!

Levinek nagyon tetszett az ovi, az elején félt, de később...
Mi voltunk az utolsók, akik eljöttünk...

Ma voltam védőnőhöz... minden oké...
Eddig 4 kg-ot híztam :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Laura, szerinted a 40db-os Doppelherz Ca+Mg+D3 vitamin 1800Ft-ért sok? Te mennyiért veszed a tiédet és hol szerzed be?

napsugár
napsugár08

Napsugár, a Müller Drogériában vettem, nem tudom már mennyiért, de megnézem holnap talán járunk arra.
De ez elég soknak tűnik, amit én vettem az 150 tablettás és úgy emlékszem kb olyan árban volt amit írtál!
laura0606

Hahó Lányok!

Bejött, lány lesz a Beckham-bébi!!!! Most olvasta Apa az Indexen!!!!
Amúgy szerintem Jamie Olivereknek is így lett a 3 lány után a kisfiú!!!

Üdv: Meskete
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Végre, ma megjött!!! :lol: :lol: :lol:

Laura, előre is köszi, hogy megnézed!

Szívesen lennek most Beckham-ék helyében. :? Irigy vagyok.... :cry:

napsugár
napsugár08

Sziasztok!

Gratula Napsugár!

Apa és a szerelő ma is a vezetékeket a bűvöli a házban..

Jövőhéten nődoki, cukorterhelés, stb...

Képek:
Lassan teljesen berendezve...
Kép Kép Kép
Oviban
Kép
"lányok" - felvette egy baba ruháját...
Kép
Játék közben
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Nagyjából két és fél éve olvasom ezt a toipkot, akkor még két fiacskám volt. Végigkövettem, ahogy sorban jönnek a kislányok 3 fiú után, aztán ugye volt, akinek nem sikerült.

Mikor a második fiam három éves lett, úgy gondoltam, nekivágunk. Nagyon szerettem volna egy kislányt, pedig az első kettőnél el sem tudtam volna képzelni, csakis fiúkat. Köztük másfél év van, úgy szerettem volna, hogy jól összenőjenek. Ez sikerült is, nagyon jó tesók.

Szóval, bevetettünk mindent, kalciumtabik, hőmérőzés, pé előtt 3. nap fogantatás, viszont a hüvelyöblítés kimaradt.
Eyészen a 13. hétig 100% biztos voltam benne, hogy kislányunk lesz. Minden más volt, mint az első kettőnél, rosszul voltam, hánytam, alig éltem.

A 13. héten elmentünk uh-ra, ahol magabiztosan lefeküdtem az ágyra, tudtam, nem látunk majd kukit. Kitaláltátok, ugye? Az első másodpercben szétterpesztett, hatalmas fütyit mutatott. Nem volt kérdés…
Szörnyen éltem meg az egész várandóságot, úgy éreztem, mindenki rajtam nevet, illetve rajtunk, hogy nem bírunk összehozni egy kislányt. Nagyon vágytam rá, szinte fájt.

Majd egy éves lett a harmadik is, és újra furcsán éreztem magam, pedig nem menstruáltam, mert még szopizott.
Nem húzom tovább, kiderült, 12 hetes vagyok. Rettenetesen boldog és büszke voltam! Úgy éreztem, igen, most teljes az életem. És akár hiszitek, akár nem, eszembe sem jutott, kislány-e, vagy kisfiú. Annyira mindegy érzésem volt, vagyis nem is tudtam másnak képzelni, mint fiúnak. Hiszen a mi gyerekünk. :D
Ultrahang, első percben terpesztés, kuki! :)
Májusban születik.
Megbékéltem, ez a legjobb szó. Már nem érzem a kislány égető szükségét. Már nem hasít belém fájdalom, ha meglátok egy kislányt.
Elmúlt, én sem hittem volna…

Azt hiszem, nekem ez hiányzott, a negyedik gyerek! Teljes lett az életem, és már senki véleménye nem érdekel. Nyugodtan, mosolyogva tudom mondani, igen, Ő IS FIÚ LESZ, és nem is érzem a hátrahőkölést.

Boldog vagyok, ez a mi családunk! Nekünk már nem lesz több babánk, és most már egyáltalán nem bánom, hogy nincs lányom. Sőt! Mi így vagyunk teljesek. Nálunk nem fiúk és lányok, hanem kicsik és nagyok vannak (most is másfél év lesz köztük)

Bocsánat, ha hosszú voltam, de teljesen megértelek benneteket, bennem is ezek az érzések kavarogtak. Én úgy érzem, sikerült helyretennem magamban ezt a dolgot.

Kívánok mindenkinek kislánybabát, vagy megbékélést. Semmi sincs véletlenül!
jancsimama
Budapest

Sziasztok!

Jancsimama
Gratulálok a 4. bébihez és örülök, hogy sikerült elfogadni... amit nagyon nehéz...
...de az ember nem tehet ellene... ha ő /fiú/ akar jönni, akkor ő fog...

A tesó olyan verekedős...
Sokkal aktívabb, mint anno Levi volt.
Már csak pár nap és ismét nődoki.. nagyon szeretném már látni a kis boxolót :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Tegnap megnéztem a naptáramat, ahová mindent időpontot felírok /pl. nődoki, vérvétel, stb/... és akkor látom, hogy a héten kellett volna menni a dokihoz :roll:
...kedden megyünk Apával és szerintem Levivel... 16 órára...
Megpróbálok képet is kérni... és majd jövök a hírekkel...

..és nézelődtem 4D témában...
Van Debrecenben 2 hely /az egyik pont ott van, ahol rokonok is laknak az utcában/ ahol elfogadható az ár (min. 5eFt-tal olcsóbb, mint itt Nyh-n) és lesz dvd, cd, 2 db kép...
Uúgy, mint Bp-en anno Levivel...

Holnap megyünk Levivel a másik nagyiékhoz... hosszú hétvége...

Jó hétvégét Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

SZIASZTOK CSAJOK!

SZERETNÉK NEKTEK VALAKIT BEMUTATNI:
Kép

Kép

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sziasztok!

Laura, sikerült megvennem a Müllerben a Ca+Mg+D3 vitamint. Azt vettem, amit Te is használsz. 1390 Ft volt. Te mennyit veszel be belőle naponta? Szerinted elég a 2 db?

Kia, akkor mikor is mész nődokihoz? Kíváncsi vagyok a kis boxolódra! :wink: :lol: Hozz képet!!!

Majga, GRATULÁLOK! :lol: :lol: :lol: Nagyon szép kisfiú! :wink: :wink: Mi lesz a neve? Most derült ki a 4D-n, hogy fiú? Visszaolvastalak, mert nem emlékeztem, de látom, hogy Te fiút akartál. :lol: Üdv a klubban!. :wink: :wink: :wink:

Jancsimama, őszintén gratulálok, és minden tiszteletem a tiéd, hogy így túl tudtál lépni a kislány kérdésen. Nekem is ez a lelki megnyugvás hiányzik, hogy ne legyek állandóan szomorú, ha meglátok egy kislányt. :roll:

Hát megint előkerült a kislány téma apával és megbeszéltük, hogy sajnos nem jó, amit kitaláltam a 2012-es babaprojektel kapcsolatban. Mivel a gyed-et az előző évi kereset után nézik, nekem az pedig akkor a gyes lenne, így sajnos nem kapnék 4-es számúval jó gyed-et. Vagyis hiába járnak le majd a hitelek, mivel nem lesz ugyan olyan jó gyed-em, mint most, ott vagyok, ahol a part szakad... :cry: :cry: :cry: Tehát minimum 1 évet dolgoznom kell előtte valahol, hogy megint jó pénzt kapjak. Kb. 3 év és jöhet a baba. Csak lenne türelmem kivárni. Már tűkön ülök, legszívesebben már most pocakos lennék, hogy fogok én kibírni 3 évet? Te jó ég... :?

További szép hétvégét nektek!

napsugár
napsugár08

Majga, bocsi, de nem jött be a vonalzód alja, most látom a baba nevét! Szép név! :D :D :D
napsugár08

sziasztok!

Még valamikor nagyon rég írogattam ide hozzátok, azóta olvaslak is titeket. Esetleg Kia emlékezhet rám. Most igazából Napsugár miatt jöttem. Ha most Gyeden vagy, ami ha jól tudom igaz, akkor 0 Ft bérezett nappal az előző Gyedet fogod kani, nem fognak újra számfejteni semmit, feltéve, ha a gyes végéig megszülsz. Tehát ha csak emiatt nem vágtok bele, akkor hajrá! Én szurkolok.

Amúgy mi is hamarosan kezdjük a tesó projektet, és természetesen fiú után lányra gyúrunk. Az elméletet már tudom, hisz itt minden le van írva Tulipánnak köszönhetően, majd kiderül, hogy sikerül is e ezt ,egvalósítani.

üdv mindenkinek

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Hopp, most látom, nem működik a vonalzóm.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Bocs, siettem. Nem tudom, érthető voltam-e. Tehát, ha most Gyeden majd Gyesen maradsz, és nem lesz semmi más munkából származó jövedelmed, akkor nem fognak újra számfejteni.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

szerencse, köszönöm, hogy írtál. Nem tudom, hogy hogy lenne, mert lennének olyan hónapok (2012 okt-től a baba születéséig [ami kb. valamikor tavasszal lenne]), amikor már nem kapok gyest, vagyis a munkahelyem elméletileg kiadja a felgyülemlett szabikat (ez kb. dec.-ig), aztán meg el kell mennem táppénzre, hogy a baba születéséig ne rúgjanak ki. Akkor szerinted így is az eredeti bruttó bérből számítanák a majdani gyed-et ill. gyás-t? Bocsi, hogy ilyen értetlen vagyok :oops: , de nem tiszta, hogy ez hogy van. Ja, az nem tudom számít-e, hogy nekem a munkahelyem nem kifizetőhely, vagyis én az oep-től kapom a pénzt.

Szét robban a fejem egész nap. :evil: Krisztián szegénykém egész éjjel köhögött, szinte fuldoklott, mára már mindenkinek folyik az orra... :evil: :evil: :evil: , a hócipőm tele van ezzel az időjárással. :x Jöhetne már a tavasz! Remélem ti jobban viselitek!

napsugár

napsugár08

http://www.szmm.gov.hu/main.php?folderI ... list&iid=1

ezen a linken van egy pdf anyag, ahol minden infot megtalálsz. Itt a pontos születési dátum eszméletlen fontos. Mert itt sokat számít, hogy a biztosítási jogviszony megszűnése után hány nappal szülsz. Pl. T-gyás szabálya: Csak akkor jár, ha az anya a biztosítás megszűnését követő 42 napon belül vagy
a biztosítás megszűnését követő 42 napon túl táppénz (illetőleg baleseti
táppénz) folyósításának ideje alatt, vagy a folyósítás megszűnését követő 28
napon belül szül.

Szóval, nem mindegy, hogy mikor szülsz.

Ha visszamész kivenni a szabidat, akkor már nem 0 bérezett napod lesz, így nem lesz igaz, amit tegnap írtam. Az csak abban az esetben lenne igaz, ha a gyesbe szülnél bele.
Azaz, ha 2012. októberig ( ha jól értettem, akkor jár le a gyes) megszülsz, akkor ugyanannyi lesz a következő babával a gyed. Ez még össze is jöhet, mert akkor 2012. januárig, de jobb lenne, hogy tuti ne ess ki az időből, ha 2011. decemberig teherbe esnél.
Hirtelen ennyi. Ha valami nem ok, kérdezz.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Napsugár!
Bocs, de nem voltam müllerben azóta, de látom vettél! Viszont Rossmann-ban voltam, ott is van ilyen tabletta, saját márkás és 1390 Ft. De a Dr.Kneipp-es nekem szimpibb, elméletileg 3x2 szemet kéne, de én mindig elfelejtem és napi 2x2-t szedek átlagban plusz a rossmannos vas+folsavat. Gondolkodom a febionon, de az sajnos nagyon drága. Már csak 9 nap és itt a jónás napunk. :D

Szerencse7, üdv újra itt! Teljes mértékben úgy van ahogy írtad a gyes-gyed-tgyás dolgot!
Napsugár, mindent bele! Én eddig egyszer gyed-be szültem kistestvért, utána gyes-be és nem mentem vissza közöttük "dolgozni", és ugyanannyi tgyást kaptam mindegyik gyerkőccel! Úgyhogy HAJRÁÁÁÁ!

Majga, néztem a képeket és először a kukit szúrtam ki, azt hittem Kia tette fel a képeit, csodálkoztam is hogy hogy láthatok ott kukit. :) De aztán rájöttem hogy nem Kia hozzászólása, gratulálok Lackóhoz!
laura0606

Csajok!!!!Főleg gondolok itt azokra,akik nem szednek még mami vitamint!!!

Én a Ladeevit nevű elvileg új fajta kismama vitamint szedem.
Ebben van minden az ég világon,még omega is!!!!!És nem olyan horror,mint a femibion,kb 2600-tól lehet már kapni,attól függ,hogy a gyógyszertáratok hogyan tudja beszerezni.

Nézzétek meg,keressetek rá és hasonlítsátok össze a többi nagy nevessel!!!

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sziasztok!

Majga
Nagyon szép képek...
kb 3 hét múlva én is hozok ilyeneket :P

Napsugár
Holnap megyünk nődokihoz... :D

Szerencse
2007-ben írtál ide?
DRUKK a tesóhoz! :wink:

A bölcsiben is lesz szerdán farsang... azt hittem, hogy ott nincs...
A keresztlányomnak van 3 db jelmeze, de azok nem jók...
(menyasszony - lányos, bohóc - túl nagy, katicabogár - szintén lányos, szoknyás... )
Ma elmegyek Levivel egy - két boltba szétnézni...
Ki tudja mit fog kitalálni... mi akar lenni.. :roll:

A ház átvezetékelése kész.. Apa már elkezdte eltüntetni a vésésnyomokat... remélem a héten ki tudok takarítani... bár még hétvégén jön a villanyszerelő egy kis külső munka van még hátra..
Számolom visszafelé a napokat... főleg, hogy Apóssal bő fél év után ismét sikerült jól összeveszni..
Csak egyszer költözzek el... :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia!
Igen, 2007 év vége, vagy inkább már csak 2008 januárban csatlakoztam hozzátok, addig csak olvastam.
Majd áprilisban állunk neki a tesó gyártásnak. Nektek pedig gratula a tesóhoz!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Köszi Szerencse!
Nemsokára megyek a keresztlányomért az oviba, hazahozom, aztán Leviért és megyünk kettesben a dokihoz...
Apa az ágyat nyomja... tüdőgyuszi :(

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

sziasztok!

most először írok ebben a témában, habár már pár éve felfedeztem, hogy van ez a topik. Követtelek is Titeket, olvastam a bejegyzéseket.
most eljött az idő, hogy írjak is. Magamról csak annyit, hogy van 2 kisfiam, és mi is szerettünk volna egy lányt. Belevágtunk a 3. babaprojektbe, nagyon hamar sikerült is. Tulajdonképpen annyit csináltam a lány érdekében, hogy peteérés előtt 2-2,5 nappal voltunk együtt, illetve a peteérés idején lányos jegyben állt a hold.
nagyon bizakodtunk, hogy sikerült lányt összehozni, de a remény a 16. héten elszállt. Megint kisfiunk lesz, nyáron születik.
nagyon magam alatt voltam pár napig, fel sem fogtam, azt hittem ,ez egy rossz álom...nem értettem, hogy a sors miért nem ad nekünk egy kislányt, hiszen én már 2.-ra is nagyon lányt akartam.
még mindig rágódom rajta, hogy miért nem.... nekünk már nem lesz 4. gyerekünk, igy soha nem lesz lányunk. ez inkább engem visel meg, a férjemet annyira nem. Próbálom elfogadni a helyzetet, több-kevesebb sikerrel. Félek a 3 fiús anyuka ténytől, félek a sajnálkozó szavaktól, a megjegyzéseltől... ezért még nem is mondtuk el, csak a szülőknek. és attól félek igazán, hogy mi lesz, ha ez a vágy soha nem fog elmúlni, és így nagyon nehéz lesz 3 fiút felnevelni, na meg lelkiismeretfurdalásom is lesz, ha mindig vágyakozni fogok egy lány után.

kérlek, segjtsetek, Ti hogyan jutottatok túl rajta, mikor múlik el a vágy, hogyan kezelitek a 3 fiút, mit csináltok, ha megjegyzéseket tesznek, mit éreztek, ha egy csini kislányt láttok...
Kérlek, írjatok valami biztatót!

köszi
Bascha
bascha
Budapest

Sziasztok!

Bascha
Sajnálom, hogy nem jött össze, de gratulálok a három legényhez!

Nődoki
Levivel mentünk kettesben..
Nagyon jól viselkedett.
A tesó már több, mint 600 g. , a feje 61 mm, minden rendben vele...
Megnéztük a nemét is... először takarta az egyik lábával, de a második próbálkozásra megmutatta... szétdobta a lábait.. szépen látszottak a szeméremajkak :lol: :lol:

A nyuszit reggel nem kellett sokáig ébresztgetni...
Nagyon élvezte a festést - festettem egy kis bajuszt, foltokat, bár alig látszik..
..ez a jelmez is a keresztlányomé volt...
Kép

Indulok lassan egy kis vérvételre...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

csak benéztem..

..ugye Apának tüdőgyulladása van... tegnap már én is köhögtem néha... ma reggel 37.5 - hőemelkedésem volt, fáj a hátam, mellkasom... elmentem dokihoz... hörgőgyulladás...
Kaptam Augmentint, köhögéscsillapítót... és Panadolt is kell szednem..
Így holnap nem tudok elmenni a cukros vizet meginni..
...és sajnos már Levi is köhög néha...
...és Anyós, Após is...

Szerdán megvolt a tesztebédes cukor- vérvétel 3.8 lett

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Kia, jobbulást nektek! Szörnyű lehet, hogy mindenki beteg! :(
Aranyos volt Levi nyuszinak! :D Én próbáltam betartani, amit az óvónők kértek, hogy házilag csináljunk jelmezt, de kb. 28 gyerekből, talán én voltam az egyetlen. Pókember, hercegnő, stb... mind boltban vásárolt jelmez volt. Krisztián pedig felvett zöld ruhát, maszkot vett és elvitte itthonról az orvosi kellékeket, ő volt műtős dr. Krisztián. Jövőre tuti veszünk neki is valami jó jelmezt. Sajna nem tudok varrni és nincs jó kézügyességem, ezért legközelebb én is a könnyebb utat választom majd. :roll:

Szerencse, köszi, hogy beírtad azt a linket, már csak apa kéne hozzá, aki ismételten megmakacsolta magát. Azt mondta, hogy térjünk rá vissza 5 év múlva, de később azt is mondta, hogy azért akkor, mert 5 év múlva már nem fogom akarni. Szóval most megint nem akar babát. :evil: :evil: :evil: Kicsit veszekedtünk, rettentő módon kiborultam, de nem adom fel. :?

Bascha, ha megszületik a pici fiad, hidd el el fog szállni minden szomorúság, ami benned volt. A vágyakozást nem tudom, hogy hogy lehet átvészelni, mert nekem sem megy, de ha végre köztetek lesz, egyáltalán nem fogod bánni, hogy nem lány. Engem pl. nagyon fel szokott tölteni, hogy csodálkoznak, hogy hogy bírom ennyi fiúval, 90%-ban egyedül. Dicsérnek és felnéznek rám. A férjem kb. 3 órát tölt itthon délelőtt, elviszi reggel az ovist, aztán játszik a számítógéppel, vagy filmet néz, utána pedig csak fürdik, eszik és megy. Egyedül csinálom végig az egész napot. :?
Kérdésedre válaszolva, nekem mindig össze szorul minden porcikám, amikor megkérdezik, hogy mikor jön a 4. baba, ha pedig kislányt látok (itt rettentő sok van és mostanában csak azok fognak születni is) nagyon szomorú leszek. Nem azért, mert sajnálom tőlük, hanem mert nekem nincs. Nagyon rossz érzés szokott lenni.
Hogy lőtted be a peteérés előtti napokat? Teljesen tuti, hogy nem lehet 4. baba? Mesélj egy kicsit...

Hétfőn rettentően elkezdett fájna a torkom. Kedden délelőtt Máté apával maradt, Dáviddal elmentünk az orvoshoz. Mondtam neki, hogy már cataflamot eszem kenyér helyett is annyira fáj a torkom, megnézte, meghallgatta a tüdőmet és fel is írt egy gyógyszert. Hazajöttünk és megnéztem a gyógyszer betegtájékoztatóját a neten, mielőtt kiváltottam volna. Hát egy full allergiás betegeknek való gyógyszer volt, olyan tünetekre, mint pl. csalánkiütés, szamárköhögés, étel- és gyógyszerallergia kezelésére, stb... Olyan mérges lettem, hogy fogtam a receptet, darabokra téptem és kidobtam. Azóta is eszem a fájdalomcsillapítót, de nem vagyok hajlandó visszamenni hozzá. Szerintetek ez normális dolog? A bizsura ugyan allergiás vagyok, de hát ez...? Elmegyek törött lábbal a sebészetre, erre ki fogják húzni a fogam, vagy mi a szösz? :evil: :evil: :evil:

Laura, drukkolok, hogy összejöjjön a hónap! Peteérés mikor lesz? Hogy alakul a februárod? Használsz végül is lh tesztet? Nekem a pg53 úgy látszik nem vált be. Pár napja már nem is nézem, mert állandóan vegyes szerkezetet mutatott, hol jobban, hol pedig kevésbé. Most figyelem a méhszáj állapotát meg a nyák változását, feljegyzem a megfigyeléseket, úgy látszik ez be fog válni, mert tényleg érezhetőek a ciklus alatt végbemenő változások. (http://babatervezok.otthona.net/mehszaj.shtml) Mivel babát összehozni nem feltétlenül 1 hónap alatt lehet, megpróbálom felajánlani a férjemnek, hogy álljunk meg a peteérés előtt 3-4 nappal, így lehet, hogy egy éven belül sikerül valami. Ne érezze konkrétan gyerekcsinálásnak, de így talán meg lesz az esélye a lánynak. Március elején vennék a vateráról lh tesztet és pár hónapot azt is próbálnám nézni, hogy hogy alakul.

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Kia, Levi nagyon édes volt nyusziként! :)
Ne legyél beteg! GYógyuljatok meg.

Napsugár,
ma fog megjönni, most egy csíkos a teszt. (de volt olyan hogy a mensi alatt volt peteérésem)
22-én lesz a Jónás napunk remélem minden kedvezni fog a kislánynak. Éppen az utolsó szemeket veszem be a Calcium/Mg/D3-ból.

Bascha,
átérzem a mostani csalódottságodat DE hidd el amint megszületik a harmadik kisfiad tényleg ő lesz a legcsodálatosabb és eszedbe sem fog jutni hogy miért nem kislány. Nálunk a harmadik fiú tényleg egy tünemény, egy ajándék. Örülök hogy ő van nekünk.
Eredetileg három gyermeket szerettünk volna, de ezt átírta az élet, szeretnénk egy negyedik babát.
Ha kislány lesz én leszek a legboldogabb, ha kisfiú akkor már tényleg beletörődök hogy nekünk valami miatt nem lehet lányunk.
Én most is büszke vagyok rá hogy három fiam van.
Nehéz, de mi tényleg átérezzük mit érzel! Hidd el amint megszületik sokkal szebb lesz minden.
laura0606

Szia Napsugár és szia Laura!

nagyon köszi, amiket írtatok. tök jó, hogy ti értitek, mi zajlik bennem.
Habár napról napra egyre jobban viselem, kevesebbet gondolok arra, hogy miért nem lány, jól tudok aludni, már el is tudom képzelni a 3 fiút együtt. :)
Sajnos az volt a baj, hogy meg voltam róla győződve, hogy 2 nap kihagyás pé előtt elég, és hogy a hold lányos jegyben álljon. na ez hülyeség!!!!!!! én ugye nem szerettem volna 3. gyereket, de mivel adott a két fiú, így nyár végén azt mondtam a férjemnek, hogy vagy most, vagy már nem akarok. De végig az volt bennem, hogy ennek lánynak kell lennie. arra is fel kellett volna készülnöm, hogy akár fiú is lehet.
Egyébként ovu teszttel néztem pár hónapot, nagyon jól kimutatta a pé-t.

Laura, Napsugár, látjátok, Ti is szeretnétek egy lányt, még a 3 fiú mellé, ha el is múlt az érzés, amikor megszületett a 3. fiúcska, amint nagyobb lett, már előtört bennetek a lány utáni vágy. nem igaz? na én ettől az érzéstől tartok, mert a 4. babát már az egészségem rovására nem akarjuk vállalni. nincs különösebb bajom, de egyre nehezebb ez a terhesség, nem jól tartanak a méhszalagjaim, kevesebbet birok járkálni stb.

Laura, nagyon drukkolok a Jónás naphoz, de tudod, hogy az sem 100 %-os.
bascha
Budapest

Sziasztok!

Bascha, igen ezt jól érzed hogy nálunk a lány utáni vágy nem múlt el, de mindhárom fiamat imádom és el nem cserélném még egy kislányra sem! :)
Azt hiszem Jancsimamát kéne erről megkérdezni, éppen ő írta pár hozzászólással feljebb, hogy ő már meg tudott békélni.

Most nagyon be vagyok tojva, mert két napja késik az amúgy óramű pontosságú mensim. Legutóbb a karácsonyi jónás napon volt szabad szerelelm, de azóta már egyszer megjött. Akkor most mi lehet?
Ha hétfőig semmi, tesztelek egyet. De kedden van a nagy napunk! Szálloda lefoglalva, Nagymamák jönnek a gyermekekre vigyázni... Mit csináljak? Azért drukkoljak hogy megjöjjön minél hamarabb, vagy hogy ne?! :)

Jónás tudom hogy nem szentírás. Két évvel ezelőtt aszerint próbálkoztunk és a lányos jónás napokon nem jött össze a babó, illetve egyszer sikerült, de 6 hetesen az a terhesség megszakadt.
Úgyhogy ha nem jön össze Jónás napon a kislány annak szerintem biztos oka van. Azért az elég elgondolkodtató Jónás dr-ral kapcsolatban hogy 11 gyermeke van egy fiú-egy lány váltogatva, azért ez nem lehet véletlen.
laura0606

Napsugár
Jobbulást Nektek!

Köszi, én már jobban vagyok.. szedem a gyógyszereket...
Apa még nincs jól, de sajnos Levi sem...
Délelőtt elvittem a dokihoz, hogy ne kelljen ügyeletre menni később... akkor még jó volt, csak a mandulája piros és nagyobb...
Este 39.2 volt a legmagasabb, 3 hűtőfürdő, gyógyszer, kúp... hajnali 3-kor az ügyeleten is voltunk egy szuriért... /39.5/
Hazaértünk, aludt egy jót... szerencsére ma még nem volt lázas :)

Jó hétvégét Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Kia, szegény Levi, nagyon sajnálom! Ápolgasd, szeretgesd, jobbulást neki!

Laura, húúú.... én azt kívánom, hogy ne jöjjön meg! Hiába megvolt 1x (ez többeknél előfordult már), attól még lehet baba, és akkor tuti Jónás baba. :lol: :lol: :lol: És tuti lány! :wink: :wink: :wink:

Tegnap hajnaltól(3ó18p), ahogy felkeltem Dávidhoz elkezdtem szédülni megint. Reggel 7-ig még 2x fel kellett kelnem, de nem múlt el, hiába aludtam közben. Szokás szerint nem tudtam felkelni az ágyból, nagyon kétségbeestem, sírva hívtam apát 10 körül, hogy jöjjön haza a munkahelyéről (kivételesen reggel 8-ra ment), mert nem tudok felkelni. Egész nap szédültem, többször sírtam, apa már kórházba akart vinni. Hánytam is, aludtam is, de semmi nem változott tőle. :cry: Ma reggel lett vége. Egyre rosszabb és hosszabb ideig tart. :cry: :cry: :cry: Mivel jó lett a koponya MR vizsgálat eredménye, így csak az egyensúlyközpontra gondolok. Márciusban megyek arra a vizsgálatra, ahol pont azt nézik. Meggyógyíthatnának már, mert ezt még a legnagyobb ellenségeimnek sem kívánom! :?

napsugár
napsugár08

Sziasztok Lányok!

Régen voltam már, persze a szokásos, betegség, Apa elutazott, farsangra készülés, munka, közben a kocsimat is vizsgáztatni kellett és még sorolhatnám. De jól vagyunk, különben. Marci 1 éves lett!!!!! Kereken 10 kilós és 80 cm. Nagyon cuki pasas!!! Olyan sokmindent tud már ő is, hihetetlen. Egyre ügyesebb, mindenhová felmászik, pl egyedül hintalovazik, felül a kisszékre stb. Egyre jobban meg is érteti magát mit szeretne, megmutatja. Telefonál, pápázik, megmutatja a fülét, lábát, utánoz egy-két állathangot, ha kaka van mutogat a pelusra és ilyenek. Élvezem, mint eddig az egész babázást. Jó, ahogy nyílik a kis értelme. Élvezem a "tökéletességet". Ugye értitek. Szép, egészséges, működik. És értelmes. Mindegy is, hogy fiú, vagy lány! Persze, nem múlt el a lány utáni vágy, de 3 egészséges gyermeket nevelni is szép feladat, élvezem minden percét.
Bascha! A lányok nagyon jól leírták előttem a dolgokat! Hasonlóan érzek én is. Talán ők egy kicsit elszántabbak nálam, én még nem döntöttem el, hogy belevágunk-e, vagy sem. Egyik nap így gondolom, másik nap úgy. Mindig jönnek különféle külső hatások, amik erre, vagy arra befolyásolnak. Amúgy most is egy másik topicban van egy lány, 3 fiú után tegnap született meg a kislánya. Olyan jó, és végig titok volt, nem kérdezték meg az uh-on. Na ilyenkor belelkesedek, persze, hogy megpróbálom. Aztán van egy-egy nehezebb nap a fiúkkal és olyankor persze az ellenkezője jön. A stratégia amúgy nálunk is az lenne, mint Napsugáréknál, hogy csak és kizárólag a lányos napokon próbálkoznánk, vagyis 11, max 12. nap. Ha így összejön, akkor hurrá, ha nem akkor maradunk ennyien. Azt egyébként én is érzem, hogy öregszem, most vagyok 35. A csontozatom kicsit nehezebben bírta már ezt az utolsó pocakosságot. Fájt a csípőm, térdem. No meg a szokásos 22-23 kiló. Amiből még 5 kilót kéne visszaadjak. Megértelek, ha ilyenekre is gondolsz, hogy többször már nem kockáztatnál. De azért soha ne mondd, hogy soha!!!!

Jancsimama! Nagyon jó olvasni a soraidat! De jó, hogy így érzel!!!! Azt hiszem egyébként tényleg akkor kell és szabad belevágni a 4., vagy még többedik gyerekbe, ha valaki képes erre, hogy elfogadja, amit, akit a sors ad. Egyszerűen gyerekre kell vágyni, pocakosságra, babázásra.

Majga! Csodaszép Lackó baba! Gratulálok! Akkor neked megvan a 3 kívánság!!!!!

Kia! Nagyon cuki volt Levi-nyuszi!!! Jobbulást, megint ez a fránya betegség!!!! De lassan itt a tavasz!!!

Laura! Hú, izgalmas akkor lehet, hogy mégis baba van? Csinálj gyorsan tesztet!!! Hogy sikerült egyébként végül a vizsgaidőszak?

Napsugár!!!! Mielőbbi jobbulást! Nagyon nem hangzik jól ez a szédülés ügylet. Remélem mihamarabb kiderül végre mi okozza!

Linda! Rég voltál. Mi volt a dokinál? Hogy vannak a lányok?

Üdv mindenkinek!!!
Meskete
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Lauraaaaaaaa!!!!!!! Mi van veled? Teszteltél?:?: :?: :?: Olyan kíváncsi vagyok!!! :wink: Meddig szállodáztok? Gyere a hírrel minél hamarabb!!! :oops: :oops:

Tegnap voltunk Mátéval dokinál, levette a vért, ha minden jól megy, 2 héten belül kiveszik a manduláját! Már szinte fuldoklik alvás közben. :cry: Legutóbb, amiért is elvittük a dokihoz, olyan szinten horpadt a mellkasa alvás közben, hogy megijedtünk. :? Remélem hamar túl lesz rajta és minden rendben lesz. :roll:

Kia, hogy van Levi? Remélem jobban! :)

napsugár
napsugár08

Sziasztok!

CSak gyorsan, mert mennem kell a suliba....

Bascha!
Egy gondolat...
Keress valamit, amit örömmel csinálhatsz (már a gyereknevelésen kívül). Pl. hobbi, vagy akár munka. MIndegy, csak örömet okozzon. Én szerencsés vagyok, megtaláltam, így már nem olyan sürgető a vágy, hogy lányom legyen. Persze azért gondolok rá, hogy jó lenne, ha lenne, de ha nem lesz, akkor sem leszek boldogtalan.

Szép napot mindenkinek!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?