Hali mindenkinek!
Kicsit nem ülök a gép elött és lerohamoztok kérdésekkel, meg minden.
Viki!
Méghogy nincs kiért? És ti? Ha másért nem, akkor magatokért. Inkább most mint amikor a lurkó/k nálad laknak. Akkor nem fog a párod engedni dolgozni. Most viszont egy kicsit kikapcsolhattok és sajnos időtök most lesz rá. Aztán lehet, hogy a természet elrendezi a dolgokat a doki helyett!!! Volt már rá példa!!!
Érzéseim,
azok vannak.
Néha kicsit görcsölget, de csak tompán. Egyéb elváltozást nem figyeltem meg. Meg nem is mertem.Kicsit tartok a péntektől! Úgy közeleg! Eddig azt vártam, hogy mikor nem jön meg. Most még mindig azt várom, de már nagyon közel érzem a célvonalat. Rezeg a léc!!!
Nina!
Nagyon félreértettük egymást! Kölcsönösen!Szerintem téma lerázva!
Nem szentírás amit fogok írni, de a családban a statisztika szerint a 30 körüli érték mindig LÁNYkánál! volt. Ott van pl a nővérem kisfia,a keresztfiun)Zolika:61-es értéke volt!
Szülinapomra a barátnőimtől tűgoblent kaptam. Még nem mertem nekiállni. Biztos szebb, mint a normál, mert ugye sűrűbben kell hímezni. Képek sajnosmég nincsenek róluk,mert még nem kameráztam le őket. De majd valamelyik nap megoldom. Ettől függetlenül csatolok egy képet amit szeretnék a dokinak megcsinálni majd.
Zsebi!
Nem merek tesztet venni így az én zebrám még jól elvan a patikában.
Arra jutottunk vérvétel ügyben, hogy reggel zsuzsika a Scöpiben, aztán a nővérkék a Nyírőben véremet vehetik. Így legalább tutira mehetek. Talán.
A dekorgumizást még nem próbáltam, de csak az hiányzik, hogy elmenjek egy hobbiboltba. Már ki is találtam mit fogok belőle csinálni: a barátnőm Botijának kiságya fölé forgódíszt. Sőt, ha nagyobbacska lesz, akkor rágókának is jó lehet vagy mégkésöbb simán játéknak. Praktikus, hasznos, sokszorhasználatos és egyedi.