Sziasztok!
ma délelőtt vásárolni voltunk Apával, mert szombaton esküvőre megyünk, és nincs olyan alakalmi nacim, ami rájönne a pocakomra.
Úgyhogy kaptam egy csini gatyót, meg egy felsőt. A felsőt le se vettem, most is az van rajtam, nagyon tetszik.
Ancsa!
Végül is ezen legalább el lehet indulni, nem? A doki mit ajánlott? Lapar? Azért ne tünj el!!!!
Lara!
Az almaecetet úgy ajánlotta az ismerősöm, hogy egy kanál almaecet+1 kanál méz egy pohár vízbe. De mivel hideg vízben marha "jól" oldódik a méz, így hamar leszoktam róla, és csak natúr vízzel ittam. Lehet hogy elsőre borzalmas az íze, de én annyira megszerettem 1-2 hét alatt, hogy utána szomjoltásra is azt használtam. Azon kívül, amit írtál, még arra jó, hogy rendberak valami finom folyamatokat a női szerveteben és nemcsak segí teherbeesni, de azt is elősegíti, hogy megmaradjon a baba. Sztem nekem ez is közrejátszott. Jól vagy?
Kamilla!
Ma úgy volt, hogy befejezzük a favágást, de esett, így csak vásárolni voltunk.
Beu!
Én szivesen elküldöm neked a könyvet. Engem nem fogott meg annyira, hogy ne tudnám nélkülözni egy ideig. Elég lesz, ha szülés után viszzaküldöd, mert mégiscsak az Anyumé. Írj címet priviben, és elküldöm.
Betti!
Gratula a kis hős Bendinek! Még csak nem is sírt...kis fakír.
Jó fej lehet a doki, mit gondolt, majd töltött káposztát adsz neki???
Ági!
A keze megtalálása óta nem is cumizik Peti? Jól vagytok?
Angel!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(úgyis tudod mire )