Anita!
Tényleg jó lett volna, ha ott vagy és elfenekelsz, mert akkor megúsztam volna azt a hasfájást.
Ma reggel viszont úgy hiszem, Nyuszi bebizonyította, hogy nem haragszik rám. Ugyanis reggel feküdtem az ágyban, ilyenkor mindig szánok rá 5-10 percet, hogy ahasamra tett kézzel szeretgetem nyuszit, és direkt megnéztem a hasam, hogy menniyre emelkedett már ki a medence-csontomhoz képest (pár napja mér 1cm-rel haladta meg, most már 2-vel
) és ahogy rátettem a kezem, elkezdett furán feszíteni, mintha hirtelen nagyon pisilnem kellett volna, hát Nyuszkó nyomakodott oda a kezem alá!!! Felemeltem a kezem és egy nagy kemény dudor volt ott!!!!!!!! Tök amorf alakja volt a pocakomnak! De nagyon érdekes és nagyon jó érzés volt! Szeretném, ha holnap reggel is játszana ilyet.
Ti mikortól kezdtetek el nézelődni babakocsi ésegyéb babaholmi ügyben?
Kamilla!
Önző módon én is nagyon számolok a Karácsonyra. Az se érdekel, ha én személy szerint nem kapok semmit, csak Nyuszi.
Mindjárt írok választ.
Bellacska!
Én is az azonnali tesztre szavazok! Sztem már most kimutatná, hisz nekem is a 28. nap délutánján egyértelmű volt a 2. csík.
Beu!
Te nem félsz anon-stob babázástól? Az elején biztos nagyon fárasztó és egyben csodálatos is, de sok anyuka bebezazul az otthon létbe. te hogy állsz ehhez?