Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
eszterke80

Editke
Sztem kisebb a terhesség,mint az a ciklusodból következne.Jó lenne egy hüvelyi UH!Tapasztalatból tudom,hogy a hasi ilyenkor még semmit sem mutat.A hüvelyin is 5 hetesre mondják rá egyértelműen,hogy az terhesség!
Nem tudom,barnázol-e még?Ha igen ajánlanám a rutascorbint!Nagyon jó,és a babának sem árt!!!!

Angyal
Én azt hiszem beneveznék egy átjárhatóságira!Úgy tudom csak kicsit kellemetlen ,de nem fáj.Ráadásul ambuláns ellátás,tehát no kórház.Kép
Ha netalán el van záródva,úgy tudom,ezzel meg tudják nyitni.De ha nem akkor is jobb tudni mi a gond,és orvosolni,mint nem tudni.Persze én is szeretem sokszor homokba dugni a fejem,de később mindig megbánomKép
Attól persze még nyugodtan tornázhatsz,az csak jót tesz!!!!Kép

Eszterke
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Bali
Apa hogy van?????Kiheverte már a hírt?

Beszti
A petefészkek nem felváltva termelik a tüszőket.Így akinek egy van,annak is lehet minden hónapban p.é.-je.Tartalék van bőven,mert hát a természet szerencsére roppant előrelátóKép
Ne aggódj,ha egy van,azzal is pont annyi esélyed van babásodni,mint másnak kettővel!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Angel

sajnálom...Kép
14 ciklusKép!

Tontica

Hüvelyváladék:nomrális a ragadós,túrószerű,ha nem sok,nem viszket,nem büdi...(bocsKép)...ilyen szokott lenni,amikor nincs éppen peteérés.
Az is nomrális,ha nem folyik ki PÉ-kor,ilyenkor benyúlsz és ha Pé-ses váladék van,akkor elvileg két ujjad között szét lehet húzni,mint ha pókháló lenne,vagy hogy is mondjam.Amikor ugye nomrál váladék van,akkor az nem húzható,nyújtható(mint a takony Kép).Egyébként a terhességeim előtt nekem sem volt láthtaó,első szülés után már szemmel látható volt minden PÉKép!

Beszti

na ez az,szt a női szervezet nem igen tud úgy működni,mint a nagykönyvbenKép!Az enyém sem volt olyan soha,na de ennyire kacifántos sem,mint a TiedKép!

kriszta

nem is tudtam,hogy lehet ebből érettségizni.Bár asszem most már mindenből lehet,amit 2 évig legalább tanul az ember...vagy vmi ilyesmi...
Iggggen,készítek fel egy csajszit éppen,vele együtt haladok az emelt szint követelményeivel,mert eddig még nem volt rá szükségem...Érdekes,mit mondjak.Ráadásul ő estin érettségizett,szóval van mit behozni...:9de nagyon ügyi szerencsére..
Lesz felvételi majd nekem is,természetesen Szegeden,de annak örülök,mert 9 évig ott éltem(középsuli,egyetem) és imádom azt a várost!Ezen kívül az államvizsga lesz még ott,minden más ittKép...

Editke

Hát nagyon kíváncsi vagyok,mert LHETETLEN,hogy 4 teszt ne mutasson jó eredményt...Bár nekem az is gyanús,hogy az utolsó halovány lett(persze nem akarok negatívkodni...Kép)...és azért sima hasival legalább a vastag mnyh-t szt kellene látni...De ki tudja,én csak jót remélek és nagyon várom a holnapot!!!!KépKép

Eszterke

Jujj,de izgi,Rád is nagyon kíváncsi vagyok!!!Kép

jaj,mindjárt jövök...
Anyapoc

anyapoc

Anyapoc: Kép
Nagyon koszi hogy felvilagositottal, most mar mindent tudok a valadekokrol. Kép (nem csip, nem buzos) Kép
Ezek szerint sincs pe-m Kép na sebaj, majd lesz baba ha Isten is ugy akarja. Kép

Lattam egy musort a spektrumon, nagyon erdekes volt, az a cime, hogy: Mibol lesz a cserebogar? arrol volt szo hogy emlekszik a testunk a csecsemokori emlekekre is es hogy MEGHATAROZO fontossagu hogy az csecsemo es kisgyermekkorban szeretetteljes kozegben eljen a gyerek, a gyermekkori elmenyek kihatnak az egesz eletunkre es a szemelyisegunkre.
Ugy szeretnek jo anyukaja lenni a fiamnak!!! Kép
Es arra gondoltam hogy kihathat-e a baba eletere ha az egyik szulo nem akarja? Kép
Isten ments hogy az en turelmetlensegemert a baba szenvedjen.
Nagy hulyeseg amit irok? Kép

KépKép
KépKép
tontica

folyt köv...

Monyoka

Ne mérd össze-vissza,mert össze fogsz zavarodni Kép!De a görbéd jól alakul...Kép
VizihullaKép!

Tontica(ismétKép)

Ezek a külföldiek tiszta gyagyák...Barátnőm egy olasszal él (most már kint)...Amikor megismerkedtek,nekik is voltak téves elképzeléseik.Azt hitték,itt szegénység és nyomor van stb...én úgy kiakadtam...És ezek az emeberek hiszik magukat műveltnek????Kép
Sok azt sem tudja,merre van Mo és Budapestet keveri Bukaresttel..Kép

Na,asszem ennyi voltamKép..

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Kriszti, Anyapoc: Kép
En is ugy szeretnek anatomiat, apolastant, kortant, belgyogyaszatot, sebészetet, nogyogy-szuleszetet,gyogyszertant, pszichologiat meg ilyeneket tanulni! Kép
Annyira erdekes! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc: Itt detto!!! Engem egyfolytaban romannak neznek amitol a falra maszok!!!!!!
Amugy azert normalisak ha megismernek. Kép
A parom csaladja peldaul nagyon rendes, okos, muvelt emberekbol all es nyomat sem erzem eloiteleteknek. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Ugy latszik a magyar csajok kedvelik a mediterran ferfiakat es viszont. Kép
A spanyol nok viszont nagyon nem szeretik a magyar csajokat. Vajon miert? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc
Lehet belőle érettségizni!10 éve is érettségiztem ebből-elmélet-írásbeli-gyakorlat.Most a gyakorlati részétől asszem eltekintenekKépKépKépCsak ebben az új rendszerben megszüntek a szakközépiskolák,velük együtt pedig a szakmai érettségi vizsga is eltűnt!Pedig sztem jó volt az a régebbi rendszer Kép

Drukk a felvihez,és a tanítványodnak pedig 5-ös vizsgát kívánok!!!!

Tontica
Nem láttam a műsort,de biztosan nagyon érdekes volt!
Én azt hiszem mélyen a tudatalattinkban benne van magzat kori emlékünk,és a születés is!Már gondoltam rá,hogy hipnózisban elő kellene szedni ezeket.Mikor pszichiátriát tanultam el is határoztam,megkérem rá a pszichiátert írjon be egy időpontra(uis foglalkozott ilyemivel).Aztán berezeltem ,és mégsem kértem meg.KépKép

KépKép

KépKép
okr

Tontica
Akkor tessék beíratkozni egy ilyen suliba!Akkor aztán lehet tanulni,amennyit csak kívánsz!!

KépKép

KépKép
okr

Tontica

Ti milyen nyelven csevegtek a pároddal? Kép
ja,bizti jók a mediterrán pasikKép...meg sok külföldi szereti a magyar csajokat,az tutiKép...Bár szt barátnőmnek meggyűlik még az olaszokkal a baja...nem egy egyszerű nép és nagyon különböznek tőlünmk...főleg tőleKép...
Jó lehetett a műsor,biztosn meghatározó,hogy mennyire szeretnek minket,de azért szt ennyire nemKép..vagyis nyilván,ha lenne is baba nálatok,azért gondolomm Apája igen megszeretné,mire megszületik...Inkább ott van a gáz,ahol később sem tudnak megbarátkozni vele...Sajnos láttam már ilyet,de szerencsére nem lett nagy baj belőle...Kép
Ja,amúgy szívesen.Nem bizti,h nincs PÉ-d,lehet,most kezd majd a váladákod megjelleni.Hiszen még csak most ment le a hőd,még kb 2 nap a PÉKép...
Tanulás:hajrá!!!Legalább elterelné a gondolataidat kicsit!Kép

Kriszta

vannak szakmai érettségi vizsgák,meg ahogy mondtam,pont az a jó ebben a rendszerben,hogy tk bmiből érettségizhetsz!Többek között tesibőlKépKépKép is..:!Ugyan,mi bajod a gyakorlattal???KépKépde komolyan...Gondolom,a szakmában dolgozol..
felvételi:csak elbeszélgetés lesz,gondolom motivációs...remélem menni fogKép..
Tanítványnak én is 5-öst szeretnék,de elég kevés az időnk,későn jelentkezettKép...De igyekszünkKép!
jha,elég most csak az elméleti vizsga neked?

anyapoc

Hu, Kriszti, pedig milyen izgi lehet!!! Kép
En kiprobalnam az tutti, talan meg az is kiderulne ki voltam elozo eletemben. Kép
Be is fogok iratkozni ahogy talalok valami sulit (egy kisvarosban elek, nincs itt semmi) Kép

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc
A gyakorlattal az a gáz,hogy illik 5-t csinálni belőle.Aztán hogy mutat az,hogy X ideje melózol,és csak 4-t kaptál gyakorlatból?!Érted a problémát?

Tontica
Én is kisvárosban élek,itt sincs semmi!Kép

KépKép

KépKép
okr

Spanyolul csevegunk mert en edes parom par karomkodast es a szeretlek-et leszamitva nem beszel magyarul. Kép
Fiammal magyarul de amikor mindannyian egyutt vagyunk akkor spanyolul.
Apajanak csak a hangja nagy de nem harap, nagy szive van es imadja a kicsi fiat, a masodikat is imadna de szerinte egy magzat az meg semmi csak egy huscafat. En viszont mar "huscafat" koraban is imadtam a fiamat es igy lennek a masodikkal is. Kép
Sajnos en is lattam ilyet a csaladban, a fiam unokatesoja nagyon nehez eset, az anyukaja depresszios nem tudnak mit kezdeni egymassal, az apuka az osszetarto ero.
Pe. holeeses utan ket nap??? Kép En azt hittem max. egy. Na akkor pont az utazas napjan fog megjonni az tutti. Kép
Tanulas: egyenlore csak tanfolyamra mernek menni de az is jo figyelemelvononak. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Én is kisvárosban élek,és itt sincs semmi... KépKépKép!

Kriszta

Értemértem,ezért paráztam én,hogy bioszból kellett volna felvételiznemKép...Milyen gáz már,hogy a tanárt nem veszik fel?KépKépKépnekem is ilett volna tökéletes felvételit írnom...Mi?Kép
Na,de így már nyugodt vagyok,hogy nem kell...Kép

Na lépek,mert Borsószem királykisasszony nemtom mikor óhajt kelniKép!

Pusszancs nektek és nyomás alukálni!vagy Apázni...KépKép

Anyapoc

anyapoc

Anyapoc
Kép

Tontica
Akkor irány egy tanfolyam!!!

[color=#ff0000][b]Kép

KépKép

KépKép
okr

Eszterke! Kép
Nálam mensi még nincs (lekopogtam bal kézzel...)
A mellem, a hasam feszül.
Félek, hogy csak a Closty tolja ki a ciklust....
A hőm folyamatosan 37.1.
Szorítok neked!KépKépKép

Keditke!
Szerintem is keress fel egy másik orvost!
Ne mondd neki, hogy mit mondott a másik!
Szorítok neked is!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Helló csajok!

Sok mindenkinek nem tudok írni, olyan nagy prögés volt itt.

De, Zsazsóa!

Akkor hát reméljük nem is fog megjönni, 37, 1 az így alapból nagyon tetszetős, de nem tudom persze a gyógyszer mit okoz, én szurkolok, hogy ne jöjjön már meg.

Keditke
Amit Sosi írt a babátszeretnékbe, és amit a lányok is mondanak, megszívlelendő. Én is a helyedben gyorsan keresnék dokit, hogy megnyugodj és azért valami itt nem stimmel szerintem se.
NAgyon szertném ha nem így lenne, de nyugtass meg minket is azzal, hogy elmész másik dokihoz.

Külföldi téma.

Férjem tesója kint dolgozott Amerikában. Nagyon megszerették. Mikor visszajött Mao-ra akkor is tartották a kapcsolatot. Amikor hallották valahonnan, hogy itt a szerbeknél háború van, ruhákat küldtek Amerikából, (nagyon vicces melegítő nadrágot stb.) mert azt hitték, nálunk akkora a szegénység, meg mosta háború is...
Elképzelésük nincs erről az országról sztem a külföldieknek, de én mindig jókat mulatok ezen.

Azért lesz szar hetem, mert sok a munkám, meg házvásárlásba is belekezdünk, és alig van időm. De mondjuk nekem ez tesz jót egyébként. Tegnapot túléltem szerencsére be tudtam (majdnem) fejezni a munkám.

Ma feggeli hőm, 36,9. Hát nem tudom. Sztem azért ilyen magas, mert már 4-óta fent vagyok, forgolódom és csak feltúrbózom a hőmet. Nem tudok mostanában aludni, 2-kor, 4-kor ébredek és utána csak félálomban vagyok.
Na mindegy, akkor várom hogy megjöjjön.

Ajánlok egy könyvet, ebben minden benne van (hőmérőzés, nyák vizsgálat, méhnyak...)
Bioppan Nornerg-Szil Péter
Természetes fogamzás-szabályozás.
Antikváriumban próbáljátok.JÓ, bár én ugyi sajnos bizonyítékként nem sok mindet tudok felmutatni.

Bocs lányok, most ennyi.

j.
Vendég

Csak gyorsan egy pár sort írok!

Zsóka
A closty pont rendezi a ciklust,ki nem tolja!Jó eséllyel vagy babás!!!Mikor tesztelsz már????????????????????????????????????????????

Junko
Ne dolgozz azért erőn felül!!!
Nincs egy görbéd???Úgy megnézném már!!Így az értékek nem sokat mondanak,de egy görbén nézve egész más!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Zsazsoka!

Ma vagy holnap kellene megjonnie? A tablaban az van hogy ma vagy a 27. napon.
Mell es hasfeszules az szuper jo jel!!!!!!!!!
Kép Kép Kép

Junko: Kép
A hazvasarlas tok jo dolog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A sok munka ugyszinten, mert nem unatkozol es elvonja a figyelmedet. Kép
Kulfoldi tema: hat, igen, de legalabb segiteni akartak Kép
Nekem is van egy jo sztorim, van egy marokkoi "baratnom" o szokott neha vigyazni a fiamra es egyszer beszelgettunk mar nem emlekszem mirol csak arra hogy igy kezdte a mundatat: "az olyan harmadik vilagbeli orszagok mint a tied es az enyem ..." Kép
Aztan olyan furcsan nezett amikor mondtam neki hogy hat Mo. nem harmadik vilagbeli orszag es nem sokban hasonlit Marokkohoz. Szerintem meg meg is sertodott a dragam. Kép

En mai gorbem:
Kép
Valoszinu holnap lesz pe-m. Kép

Szoljatok ha tegyem fel a tablat!

KépKép
KépKép
tontica

Üdv Csajok!

Kriszta Kép
valszeg átjárhatósági felé fogok lépni...
nem dugom én homokba a fejem, csak eltolódott volna a dolog 3 hónappal...
csak attól tartok, hogyha szar az eredmény, akkor a doki azonnal benevez egy laparoszkópra Kép nekem az nagyon nem hiányozna Kép
esetleg a torna tudna segíteni, és így lehetne talán egy jobb eredményem Kép ha meg jó lenne, akkor sose tudnám meg, hogy a torna segített-e! Kép hehe!

Bocs mindenkitől ezekért a hülyeségekért...

A closty sajnos ki tudja tolni, Larával is ez volt Kép Egy extrém hosszút rendezni tud, de egy rövid v. egy normál ciklust sajnos meg tud hosszabbítani pár nappal (ami épp elég ahhoz, hogy az ember agybajt kapjon)
Ettől még Zsazsókának megy a DRUKK! Kép

Eszterke! Neked is! Kép

Junko,
sok szerenncsét a házvásárláshoz! talán leköt egy kicsit! Kép

angel37

Szia Tontica! Kép

Igen, nagyon úgy néz ki, hogy holnap lesz pé...
de az miért baj? (bocs, nyilván lemaradtam valamiről)

angel37

Nem baj, csak igy nem lesz baba Kép a 11. napon voltnuk egyutt.

KépKép
KépKép
tontica

Lanyok, most olvastam a masik topikban hogy Keditke negativat tesztelt! Kép Kép Kép
Ez annyira szomoru!!! Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!!

Gyors bekuk mert rohanok dolgozni. teszteltem egy - ,és hát ez van!!
Méhenkivüli nem lehet mert akor most is + lett volna a teszt,meg görcsölnék!!
Vendég

Editke!

Viszont volt egy terhesség ez tuti!!! Orvoshoz kell menni mindenképpen és majd ő megmondja mit kell tenni, hopgy a köv. meg is maradjon.
Minden rendben lesz!!!

j.
Vendég

Tontica,
ha extrém erősek apa kislegényei, akkor húzhatják 4-5 napig...
hogy én milyen optimista tudok lenni! Kép

angel37

Editke!!!

Annnnyira sajnálom....és nem értem!!!!!!! KépKépKép

Bunkóság tudom, de az jutott eszembe... hmm, velem is ez fog történni? Kép Jövő hétfőn mennék dokihoz...., de kezd inamba szállni a bátorságom..

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali: ne legyel ilyen, az az igaszsag hogy Keditkenel voltak jelek, nalad nincsenek. Minden ok? Ugye? Kép
Bali, Angyal es tobbiek: legyunk nagyon OPTIMISTAK!!! Kép
Angyal: apa kukacaival tutti minden ok, 3 gyereke van. Kép
Jaj, mindjart felhivom a hugom, remelem jol van!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica, OK! Kép

Bali,
értelek, nekem is ez jutna eszembe (mit is mondott Tontica az optimizmusról Kép), de ne aggódj!
Neked pozitívak a tesztjeid, és nem is véreztél.

angel37

Lanyok, aki depi, vagy egyszeruen csak rossz kedve van, hallgassa kakaon a Radio 1-et, engem az mindig feldob. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Nálam itt van az aviva tornához a CD... Mindjárt beteszem és csinálok egy-két figurát! Ha én nem is, de a többiek biztos feldobódnának! Kép Kép

angel37

Kislányok!

Voltak jelei? Nekem nem rémlik... Nem lehet, hogy nem ebbe a topicba írt róluk? Miféle jelek? Az az igazság, hogy én semmit sem érzek! Se jót, se rosszat, se hányingert, szóval semmit....

Livi

bali78

Milyen frekvencián lehet fogni azt a rádió 1-et? Kép

Livi

bali78

Keditke barnazott aztan a 4. teszt halvany + lett. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Editke vérzett is egy napig Kép

angel37

A Radio 1-et en interneten keresztul hallgatom de megneztem a honlapon es bar Nyiregyhazat nem irja Debrecen kornyeken a frekvencia: 92.3.

KépKép
KépKép
tontica

Editke
Nagyon-nagyon sajnálom!!!!!!Kép
Küldök egy nagy ölelést neked:
(((((((((((((((((((Editke))))))))))))))))))))))

Angyal
Nem tudom,akkor honnsn rémlett a closty ciklusrendező hatása.Kép
Már nem nagyon merem írni,nehogy megint baromság legyen,de ha jól tudom az átfúvással kis mértékű elzáródást meg is lehet nyitni.Egy topikon olvastam,úgyhogy ha nem igaz bocsi előre is!Kép
Jó tornázást!!!!

Tontica
Hát sztem ma van p.é.-d!Kép

KépKép

KépKép
okr

Editke!! Nagyon sajnálom! És ezt csak neked küldöm:

Kép

Holnap reggel jelentkezem a hírrel.Addig is puszi, Zsazsóka hajrá!!!!
Eszter

KépKép
eszterke80

Kriszti: Anyapoc azt irta hogy pe-kor nyalkas a nyak olyan mint a takony Kép most meg nincs olyanom csak olyan vizes.
Most mar nezem minden nap kivancsisagbol, nemsokara "nyakzseni" leszek. Kép (az A-n vesszo van Kép )
Veled mi van? Latszik mar valami a gorbeden?

Zsazsoka: Kép
Nagyon kivancsi vagyok es oszinte szivvel kivanom Neked a JO hirt!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

A vizes már jóóóóóóóóóó!csak ne ragadós legyen,ahogy tegnap Kép!

Editke

Sajnálom..KépKépKépSajnos én gondoltam,mert az utolsó teszted halvány lett...De a lényeg,hogy volt tehesség,vagyis nagy gond nem lehet...a kérdés,hogy miért nem maradt meg!!! KépVmi jó dokit keress feltétlenül!Kép

Bali

Ne parázz,minden rendben lesz!!!KépKéppersze ilyenkor az ember hajlamos keresni a párhuzamokat...én is ilyen vagyok,sokszor..Kép

Junko

Azért ne dolgozz ám sokat Kép
Hát,ezek a külföldiek...Kép!
Aludni is próbálj azért...nem vagy nagyon stresszes?

Zsóka

Drukk megy

Eszterke

Drukk megy,és holnapra vmi szépet etssék produkálni!Kép

Angyal

SziaKép...szt ne vacillálj már olyan sokat...Egy átjárhatóságitól nem lesz nagyobb bajod,legfeljebb azonnal babás leszelKépKép!

Kriszta

Jót röhögtem a macskán...KépKép

Na lépek,psuz mindenkinek!

Anyapoc

anyapoc

A mai napi dolgaim:
Kép
Kép
Nem érzem babásnak magam.Úgy látszik megint cseszekedik velem a ciklusomKép

KépKép

KépKép
okr

Hu, Anyapoc, tenyleg tiszta zseni leszek, szoval eloszor van a vizes es utana a nyalkas? A vizesnel mar van pe? Tok izgi! Kép

Kriszti: OPTIMIZMUS!!! Kép
A macska tenyleg nagyon edi volt. Kép

KépKép
KépKép
tontica

[color=#119911][b]
Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr!
MEgint bepofátlankodom (sajnos modemmel mostanában olyan lassan tölt le a babanet), és szerintem tuti jó a görbéd!
Neked is 40 nap körüli ciklusaid vannak? Nekem igen, és 3-4 nappal jársz előttem ciklusnapok szerint.
Sajnos én sem érzek semmilyen biztató jelet, de bizakodjunk! Kép

TOntica, ha a 11-ik napon voltatok együtt, akkor miért nem lehet ma is? Kép

Bali, ne parázz, nekem sem volt semmi érzékelhető jele a terhességnek a 7-8ik hétig, minden rendben lesz,
meglátod! Talán a mellfeszülés, nálad van? De minden terhesség úgyis más, a fontos, hogy nyugi!

Keditke, így ismeretlenül is sajnálom!Kép

Kép
Kép
szilvih

Lányok!!!! Ilyen lett!!:
Kép

KépKép
eszterke80

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem sokáig, csak nálam semmi esemény nincs, mert még pé előtt vagyok jóval. De látom, itt pörögnek az események...

Keditke, nagyon-nagyon sajnálom. Én sajnos nem tudok most semmi okosat mondani, de tényleg dokihoz kéne menni kideríteni, miért történt mindez.

Tontica!
Inkább akkor nem küldenék fényképet táblába. Betennél a nevem mellé egy cicát?

Bali!
Próbálj megnyugodni, minden rendben lesz. Az idegeskedés nem tesz jót a babának.

Kriszti!
Nekem tetszik a görbéd Kép

Angyal!
Az Aviva tornából az egyszerűsített gyakorlatokat csinálod, vagy az ovuláció serkentőt?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Eszterke!
Jól látom, hogy ez egy POZITÍV teszt?
G R A T U L Á L O K !!!!!!!!

Mesi

Kép
tücsök13

[color=#ff0000]Kép

[color=#119911]Nálam:
A hőm leesett,és reggelre már barna is voltKépMost vagy a wunsch-nak van igaza,és 6 napos luth fázist produkáltam,ami szörnyűség.Vagy a Fertynek,és hiába a szuper görbe,és a jó időpontú akciók.KépPersze most nem kesergek,ne értsétek úgy!!!Sejtettem,hogy megjön,hiszen fájdogált a hasam-derekam már pár napjaKépTegnap egy másik fórumon olvastam,hogy szülés után záródott el lánynak a petevezetője.Persze gondoltam,hogy létezhet ilyen, a dokim mégis azt mondta nekem erre nincs szükségem,pont amiatt,hogy már van gyermekem.Egyébként,ha nem lenne,már fél év sikertelen próbálkozás után megcsinálta volna.Itt a görbém:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Itt a wunsch görbéje:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X