Sziasztok!
Angel
sajnálom...
14 ciklus
!
Tontica
Hüvelyváladék:nomrális a ragadós,túrószerű,ha nem sok,nem viszket,nem büdi...(bocs
)...ilyen szokott lenni,amikor nincs éppen peteérés.
Az is nomrális,ha nem folyik ki PÉ-kor,ilyenkor benyúlsz és ha Pé-ses váladék van,akkor elvileg két ujjad között szét lehet húzni,mint ha pókháló lenne,vagy hogy is mondjam.Amikor ugye nomrál váladék van,akkor az nem húzható,nyújtható(mint a takony
).Egyébként a terhességeim előtt nekem sem volt láthtaó,első szülés után már szemmel látható volt minden PÉ
!
Beszti
na ez az,szt a női szervezet nem igen tud úgy működni,mint a nagykönyvben
!Az enyém sem volt olyan soha,na de ennyire kacifántos sem,mint a Tied
!
kriszta
nem is tudtam,hogy lehet ebből érettségizni.Bár asszem most már mindenből lehet,amit 2 évig legalább tanul az ember...vagy vmi ilyesmi...
Iggggen,készítek fel egy csajszit éppen,vele együtt haladok az emelt szint követelményeivel,mert eddig még nem volt rá szükségem...Érdekes,mit mondjak.Ráadásul ő estin érettségizett,szóval van mit behozni...:9de nagyon ügyi szerencsére..
Lesz felvételi majd nekem is,természetesen Szegeden,de annak örülök,mert 9 évig ott éltem(középsuli,egyetem) és imádom azt a várost!Ezen kívül az államvizsga lesz még ott,minden más itt
...
Editke
Hát nagyon kíváncsi vagyok,mert LHETETLEN,hogy 4 teszt ne mutasson jó eredményt...Bár nekem az is gyanús,hogy az utolsó halovány lett(persze nem akarok negatívkodni...
)...és azért sima hasival legalább a vastag mnyh-t szt kellene látni...De ki tudja,én csak jót remélek és nagyon várom a holnapot!!!!
Eszterke
Jujj,de izgi,Rád is nagyon kíváncsi vagyok!!!
jaj,mindjárt jövök...
Anyapoc