Új privát üzeneted érkezett!

Zsu!
Betty jól mondja,fogjuk a kezed és veled vagyunk.
Megmondom őszintén mindenkinél gyomoridegem van,annyira izgulok.Mi lesz,ha én kerülök oda???? :shock: :shock: :shock:

Kép
cukigabi
Budapest

Már megint tető! :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
ez egy jel Kép :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Remélem!!!

Jó éjt!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Szép jó reggelt!

Zsu
Nagyon, de nagyon Veled vagyunk, drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
Ez valóban egy jel lehet...már a sokadik...hozzon szerencsét!

Nekem ma annyira fáj a fejem, már úgy ébredtem, a hőm esett 2 tized fokot, de más még egyenlőre nincs :arrow: nagy valószínűséggel jön a kötsög piri :!: :evil:

Pussz Mindenkinek!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Betty,
a fene :evil: :evil: :evil: és tényleg hogy megérezted. Most hogyan tovább? Ez a ciszta elmegy a mensivel együtt :roll: ?

Ancsuka,
ügyi voltál :D . Jól értettem, hogy nektek akkor dupla inszemetek lesz :roll: ?

Suzy,
múltkor is hogy leesett a hőd, aztán mégiscsak visszaugrott, úgyhogy ez nem jelent semmit. Továbbra is drukk. Melyik napra várod pontosan pirit? Holnap?
Tegnap nekem is fájt a fejem :D Piri előtt is szokott mindig, meg mostanában pé előtt is :roll: . Annak meg ma kellene lennie.

Kép

Kép
ranita1979

Zsu,
neked mennek a drukkok, alig várom, hogy gyere és mesélj Kép

Bri,
meg van már a vizsgálatod eredménye :?:

Meli,
a munka jó terápia :roll: és február 4 már mindjárt itt van.

Angyal,
:?: :?: :?:

Megyek Kép

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok lányok :!:

Zsu :!:
Ezerrel mennek a drukkjaim a szép tüszőkért++++++++++++++++++

Ranita :!:
Már csak 1 nap és indul a mandula :D

gyancsi :!:
Köszi a drukkot, jó vezetést mára és holnapra :!:

Ancsuka :!:
Nagyon szoritok a sikeres inszemért+++++++++++++++++++++
Pihenj, egyed a sok fehérjét és igyad a rengeteg folyadékot :!:

Suzy :!:
Továbbra is mennek a drukkjaim++++++++++++++++++++++++++

Melinda :!:

örülök, hogy jól vagy és csak a sok meló miatt vagy távol, elfogadom az igazolást :wink:
Gyere gyakrabban légyszives Te is közénk tartozol :!:

Betty :!:
Remélem, hogy a mensivel a cisztád is távozni fog :!:

Magamról..
Ágynemüt huztam, törölgettem, porszivóztam, felmostam, a gép mos, mindjárt teregetni fogok.
Tegnap főztem töltött kápit igy kaja is van mára.
Összepakoltam a holnapi cuccot a kaáliba/hálóing, köntös, papucs/.
Nem tudom, hogy mikor fogok végezni ha holnap nem tudnék feljönni pénteken tutira megirom, hogy mi volt :!:

Gabi :?:
Bri :?:
Kamilla :?:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Angyal,
péntekig nem bírjuk ki. Nincs meg valakinek a tel.száma, egy sms erejéig? Elküldjem az enyémet priviben?

Kajám kész, még felmosok. Tiszta nátha lettem, még az agyam is fáj tőle :twisted: .

Kép

Kép
ranita1979

Gabi
Nincs gép közelben, sms-ben írta :!:

Angyli
Holnapra nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon sokat ügyeskedtél akkor ma, holnaptól pihenj amennyit csak tudsz
:!: :wink:

Ranita
Egyik napra sem várom :lol: hamarosan kiderül, hogy mi van, de mivel volt Closti így már meg kellett volna jönnie hétfőn, de amúgy nem tudok mihez viszonyítani, mivel mindig is rendszertelen volt :!:
Most úgy érzem, hogy hamarosan megjön :?
Holnapra Neked is drukk+++++++++++++++++++++++++++++++nehogy lebetegedj :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Most akkor mit kell csinálnod :?:
Nagyon durva, hogy semmi bajod nem volt, amíg ezeket a hormonokat nem kellett ilyen nagyon mennyiségben nyomatnod :arrow: számomra ez annyira durva és végtelenül sajnálom :!:
Telóztál már :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ha holnap jól fogom érezni magam, akkor felnézek ha nem, akkor csak pénteken.
De pénteken feltétlen megirom, hogy mi volt.

Köszi a drukkot holnapra :!:

Most lakás csili-vili, péntektől pihi.
Szabadidőmben, mert nem sokat vagyok gépnél dvd filmeket nézek és olvasok.
Vendég

Gyors leszek...
Ancsu, túl van a 2. napon is, most nagyon fájt neki és a hasa is fájdogál tompán :!:
Utrot kell neki használnia és két hét múlva teszt :!:

Nálam annyi a helyzet, hogy kezd megjönni, csináltattam béta hcg, pedig azt mondtam, hogy soha többet :arrow: 0,6 lett és 5,3 felett van terhesség :!:
Valahogy érzetem is, de ez van... :!:

Mindenkit puszilok, délután másodállás, ma már nem biztos, hogy leszek!

Drukkjaim Nektek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, úgy sajnálom......, pedig nagyon reménykedtem.
Ma is meg tegnap is a szőke szemüveges volt, ismered őket?

zsuról valami hír?

Ranita, igen tegnap is volt inszem meg ma is.

Angyal, holnapra megy a drukk.

beszámoló:
Apa reggel elég kevés anyagot tudott adni azt mondta csak 2 vagy 3ml volt. Mondtam neki kérdezze meg, hogy a tegnapi katonák jók voltak-e és azt mondták igen, bővebben nem nyilatkoztak pedig én kíváncsi lettem volna rá.
majd újabb várakozás következett, fél 2-kor szóltak, hogy itt van a doki mehetek.
Mondta a doki mivel már tegnap volt kevés hasüregi folyadékom vagyis a tüsző megreped, így ez a mai inszem csak hab volt a tortán, mert ami ha sikerül az a tegnapi inszem lesz. Remélem sikerül is.
Most egy kicsit fájt, főleg mikor nyomta be a katonákat, éreztem, valami szúró fájdalmat és ez tegnap nem volt. Sőt most utána fájt is a hasam, úgy mikor mesizek.
Most már jól vagyok, pihizek, apa meg kiszolgál.....

ja és utrot kell használnom reggel meg este 1-1db-ot.

köszönöm csajok a drukkokat, bízom benne sikerült is.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Helló lányok!

Na látom Zsu még nem jelentkezett,remélem minden ok.

Ancsu!
Drukk,h 2 két hét múlva pozi legyél.++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyal-Ranita!
Nektek drukk holnapra++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy!
Fel a fejjel,csak előre nézz((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

Betty!
:?:

Csajok a helyzet az,h nem hiszem,h holnap megjön,mert már barnáznom kéne,de semmi.Persze gondoltam,h most nem lesz pontos :twisted: Pedig az utóbbi hónapokban az volt!
Így valószínű,h csak hétfőn megyünk. :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsu!
Kép
Pihenjél is,valamelyik biztos hogy sikerült!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Mindenkinek köszönöm a drukkot lányok :!:

Ma már nem leszek, ahogy tudok jelentkezek, legkésőbb pénteken :!:

Továbbra is szoritok Értetek+++++++++++++++++++++

Puszi

További szép estét, jó éjt kivánok :!:
Vendég

Bhcg eredményem : 0,42 :lol: :twisted:
Most várom pirit mint a messiást, és azt mondják, azzal elvileg ürül a ciszta is. Ha nem jön piri még 2 hétig, akkor viszont gáz van, és vissza kell menni egy UH-ra.
Ha megjön, megy minden tovább ahogy volt, megyünk az utsó duónkért.

Zsu :?: :roll:

Gabi
fránya piri :twisted: mikor várja az ember, juszt sem jön :!:

Szuzy
sajnálom, hogy nem sikerült :!:

Ancsuka pihizz sokat :!:

Angyli drukkok mennek :!:

És mindenkinek, akinek még kell++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pussz :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
Piri meghozó és ciszta eltüntető megy++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Most nem olvasok vissza, mert nagyon álmos, fáradt vagyok, holnap délelőtt jövök bővebben!

Szóval, 5-öt tudtak leszívni, :D holnap 9kor kell telefonálni, hogy mennyi termékenyült meg! ICSI-vel csinálják! Nagyon izgulok! Nem fájt egyáltalán, csak most estére érzem úgy mint mensikor, bár nem kellemes, de elviselhető!

Ja, most tudtam meg, hogy ennek az 5nek nagyon kell örülni, mert ezt a stimut is le akarta állítani a dokinő! :shock: :shock: De én egyébként iis nagyon örültem, ettől függetlenül!

Na megyek pihizni!

Jó éjt!
Vendég

Visszanéztem, mert éreztem, hogy

ZSU jön a jó hirekkel :D

Gratulálok nagyon szép eredmény :!:
Mennek a további drukkjaim a gyönyörü osztódásért++++++++++++++++++++++++++++

Egyed a sok-sok fehérjét :!:

Jó pihenést :!:
Vendég

Zsu!
Drukk,h mind az 5 termékenyüljön meg++++++++++++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++továbbra is+++++++++++++ :wink:

betty615

Sziasztok!

Most értem haza, de nem tudtam nem jönni...

Ancsu
Pihenj sokat :!: drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++
Igen ismerem főleg a szőkét :!:

Angyli
Sok sikert holnapra :!:

Gabi
Bocsi, hogy nem írtam, de Én sem voltam gépközelben akkor, de nem is lett volna aktuális :!:
Sajnálom, hogy pont msot nem jön piri, de lehet, hogy nem véletlenül :arrow: laptető :wink:

Betty
Az Én béta hcg-d jobb lett :lol:
További sok sikert és reméljük megjön és ürül is a ciszta :!:

Zsu
Drukkolok Én is, hogy minden a legnagyobb rendben legyen és tudjatok tovább menni :!: +++++++++++++++++++++++++++++

További szép estét, jó éjszakát Mindenkinek :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára suzy78 2010.01.20 21:34-kor.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nekem semmi piris tünetem nincs, nem is vagyok ingerült...meg ilyenek, ami szokott lenni...ki érti ezt, mert Én nem :!: még egy barna folt sincs, hasam sem fáj, de a melleim kő kemények :!:
Majd a reggeli hőm megmutatja, hogy mi is lesz :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, Gabi
Piri csalogató drukkok mennek csak Nektek, csak most :!: :lol: :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Mindenkinek!

36,3 a hőm, görcsölget a hasam :!: :evil:

Szívből jövő mai drukkjaim++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!
Piri sehol :twisted:

Drukkjaim mára mindenkinek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Nem baj,h nem írtál,mert nem is volt miről :lol:
Jó munkát!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Köszi :!:
amikor várja az ember persze, hogy nem jön :!:
Semmi előjele :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hello Lanyok!!

Nem birom, hogy ne irjak....Hisz annyi mindenkiert kell drukkolni es nem akarom, hogy az enyem drukkok hianyozzanak :D

Ancsuka- Nagyon ügyes voltal, remelem meghozod nekünk vegre azt a varva vart pozi tesztet 14 nap mulva :wink:

Zsu- 5 pete????Ez csodalatos, kivanom, hogy az összes megtermekenyüljön es minden rendben legyen++++++ :D

Ranita, Angyli- Csajok nagyon sokat gondolok ratok, mindent bele++++ :lol:

CukiGabi- Jöjjön azonnal piri, megparancsolom neki :evil: :wink:

Betty- Az a rohadt ciszta, ezt nem hiszem mar el :evil: ...Remelem, hogy a pirivel tenyleg kiürül es megkaphatod minel gyorsabban a babocaidat :wink:

Suzy- Nem lehet, hogy a höd meg felugrik majd , mint a mult honapban is???Ott is volt egyszer egy leeses.... :roll: ....Nagyon szoritok , hogy igy legyen++++ :lol:

Melike- Puszillak!!

Csajok akit esetleg kihagytam , neki is nagy drukk hegyseg es minden ++++++++

Ja en meg dögrovason vagyok, elkaptam valami korsagot, pedig szinte sosem vagyok beteg, szerintem legalabb 1 eve semmi bajom sem volt, erre faj a torkom, orrom folyik...Iszon a Neocitrant , hatha segit :wink:

MIndenki vigyazzon magara!!
Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Suzy!
Csak a mellem fáj!

Kép
cukigabi
Budapest

betty, minél előbbi pirit kívánok, mint ahogy neked is SUZY nagyon sajnálom, hogy így alakult. Sőt Gabi neked is minél elöbbi pirit.

Zsu, kívánom mind az 5-en megmaradjanak, ha tudsz bármit is írj!!!!

Ancsi, neked jobbulást kívánok, gyógyulj meg minél előbb.

Bri merre jársz?

Velem semmi extra, nagyon bizakodom, már annyira szeretném ha végre 9hónap múlva egy egészséges kisbabánk legyen. ÁMEN!

Puszi csajok.

UI. suzy, nem tán valami rossz élmény a szőkével?
mesélj....

Ancsu

ancsuka

Jöttem mai drukkjaimat küldeni, most mindenkinek szüksége van rááá+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Piri sehol, de még tünet sincs :twisted: Ma vagyok 41 cn. :o még soha nem volt ennyi :roll:
Forró vízben gugyulok minden nap, hogy megjöjjön :twisted: :lol:

betty615

Ancsu
Dehogy is :!: :wink: jól ismerem :!:
Pihizzél :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Sajnálom nagyon :!:
Régebben, amikor nagyon hosszú volt a ciklusom és annyira szerettem volna, ha végre már megjönne, sokat emelgettem súlyzókkal :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

betty, igyál cickafark teát, ne vidd túlzásba 1-2 csésze naponta. filteres is lehet, de legjobb a tasakos és te kiméred. Nőbajokra nagyon jó, így a nomális ciklusra létrehozására is. Ártani tuti nem árt, próbáld ki.
Ha gondolod küldök fénypostával egy tasakot, nyisd az ablakot.........

Suzy, azt hittem valami extra :wink:

Ancsu

ancsuka

Sziasztok

Már negyed órája próbálok belépni a bnetre! Nagyon be van lassúlva! Pont most!

Na szóval! Az 5 petéből 4 volt érett, ebből 3at tudtak megtermékenyíteni, és a 4.et még próbálják! Pénteken fél 11re kell mennem a beültire!
Vendég

Betty, a cickafark tea tényleg nagyon jó, próbáld ki! Nekem még mondták a palástfű teát is!

Suzy, addig míg nem jön meg addig van remény!

Ancsuka 9 hónap múlva egészséges babytek fog születni! :D

Gabi??

Gyancsi gyógyulj meg minél hamarabb, a neocitrán mellé facsarj ki grapfruit levet, meg igyál mézes citromos teát jó sokat!
Vendég

Ma nagytakarítok, mosok, mert holnaptól nem akarok semmit sem csinálni a pihenésen kívül!
Vendég

Zsu
Már megbetegedtem :!: :wink:

Ez nagyon jó, drukk továbbra is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

További szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok!
A természet játszik az idegeimmel :twisted:
Semmi jel,még a hasam se görcsöl,pedig hétvégén már éreztem valamit és még attól féltem előbb jön.

Zsu!
Nagyon drukkolok a kicsikéknek!+++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok csajok!

Új belépő vagyok és lenne pár kérdésem, hátha ti többet tudtok a témáról nekem mondani :)
Az első lombik beültetésem volt múlt héten szerdán és vártam a csodát ....holnap (pénteken) kell mennem a vérvételre, de hát persze, hogy nem birtam addig ki és teszteltem :( (hozzáteszem, soha többé nem fogok ha lesz következő )
Ez alatt a 8 nap alatt szinte semmi tünetem nem volt, most is csak annyi, hogy sűrűn járok pisilni.... (de én ezt az utrogestanak tudom be, mert folyamatos hőm is van tőle)
szóval, teszteltem tegnap reggel egy 25-ös érzékenységűvel, ami halványan de pozitiv lett. Gondoltam ha a ma reggelin egy másik fajtán is megjelenik akár halványan is akkor van esély, de ehhez képest a ma reggeli, ami már 10-es érzékenységű, (Qpido) semmit nem mutatott...most aztán erősen gondolkodom, hogy mi történhetett.
Van aki arra esküszik, hogy csak a 9-10. napon lehet biztos a dolog, az nekem holnap van a vérvétel napja!
Volt valakinek már ilyen, szerintetek reménykedhetek tünetmentesen és ilyen tesztek után?
Köszönöm :D

Ancsa
ancsyka

Szia Ancsy!
Sajnos én nem tudok segíteni,nem vagyok nagy tesztelő!

Lányok!
Elkezdtem barnázni,mostmár csak azért kell drukkolni,h ma vagy éjszaka megjöjjön.Ha nem akkor viszont csak vasárnap,esetleg szombat!
Amint hazaérek én is csücsülök bele a melegvízbe!

Puszi mindenkinek-már csak este jövök!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Megjöttünk. Micsoda idő volt erre reggel, alig lehett közlekedni.

Nézzétek a vonim :D . Szóval úgy éreztem és az uh is alátámasztotta, hogy reggel repedt a tüszőm, így egy hét múlva kezdek decával, amíg meg nem jön, aztán utána telefon és megyek megint. Remélem pontos lesz és nem fog késni :roll: .
Azt mondta a doki, hogy választhatok mit szeretnék, mert nekem jó volt a short is. Aztán utána mégis azt mondta, hogy próbáljuk meg ezt, ez a biztosabb, mert itt leállítják a petefészek működését. Hát majd meglássuk, de én érzem, hogy ez lesz a befutó :D :D :D . Csak így lehet :D .

Most ennyi, majd még jövök.

Kép

Kép
ranita1979

Ancsyka, szia, én nem értek a tesztekhez, nekem holnap lesz az első beültim, remélem sikerülni is fog!De ha már egyszer mutatott pozitívat, akkor szerintem baj nem lehet! Nagyon drukklok! Majd írd meg, hogy mi lett a vv eredménye!

Gabi, hajrá piri!

Ranita, a decám még mindig megvan...ha kell szólj!Tök jó, hogy kezdhetettek 1 hét múlva!
Vendég

Suzy, sajnálom! :(
Vendég

Sziasztok :!:

Köszönöm a drukkokat lányok!

A helyzet a következő:

a 30 mm-es cisztám összement 24 mm-esre, de furcsa az állaga belülről.
A dokim szerint egy nagyon öreg follikulus ciszta lehet, amelynek nem tudjuk, hogy milyen a belseje, ezért nem csinált ciszta punkciót, mert lehet, hogy olyan sürü az állaga, hogy nem lehetett volna leszivatni, akkor meg feleslegesen szurta volna meg és felsleges pénzkidobás lett volna.
Igy abban maradtunk, hogy ma vagyok a 20. napon ha megjön 1-2. napon nézünk FSH-t és ösztrogént és ha jó lesz az ösztrogénszint, akkor kezdeni is fogunk a rövid protokollal, mert szerinte a mensivel ez a ciszta már lemorzsolódik onnan.
Röviden ennyi..

Nagyon sajnálom :(

Betty :!:

Remélem mielőbb megjön piri és távozik a ciszta vele együtt :!:

Zsu :!:

Gratulálok az eredményhez és remélem, hogy a negyedik drágaság is beindul :!:
Megy a drukk a pénteki transzferhez++++++++++++++++++++

Ancsuka :!:

Pihengess, hiszem, hogy babád/id/ már keresik a helyüket :!:
+++++++++++++++++++++++++

gyancsi :!:

Mielőbbi gyógyulást kivánok, egyed a sok vitamint :!:

Gabi :!:

Ha már barnázol, estére biztos odaér piri Hozzád és napokon belül tudol kezdeni :!:
+++++++++++++++++++++

Nagyon örülök, hogy egy hét mulva már kezdesz :!:
Szoritok++++++++++++++++++++++

Ancsyka :!:

Üdv a csapatban :!:

Drukk érted is, a halvány két csik is pozitivat jelent!
Biztos, hogy kismami vagy :!:
+++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Köszi angyal a drukkot...tegnap a halvány csiknál még én is optimista voltam, de a ma reggeli negativ teszt teljesen elveszetté tett :roll:
Egyébként csajok, tudja valaki azt, hogy ha most mégsem sikerülne ez a stimulációs beültetés, akkor a fagyis eszkimóimat(merthogy van 3 db kicsim még) mikor kaphatom meg legkorábban, mennyi idő a kihagyás?
ancsyka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?