Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak beqqcs...

Kedden 11 órakor genetikai uh, délután magánrendelés.../nődoki/
A neme remélem kiderül :)

A szobák kifestve, a konyha-nappali készül...
A kőműves befejezte a munkáját, hétfőtől készül a csempe, padlólap...

Remélem mindenki jól van...

Levi jól van, a tesó is... én egy kicsit köhögök....
Majd jövök...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Hahó!

Kia! Nagyon izgalmasak a dolgok felétek! Nagyon drukkolok, hogy megmutassa magát Tesóbaba! A lakás is szépen halad, ügyesek vagytok!

Linda, Laura! Mi újság? Valami tünetféle esetleg?

Napsugár, Boeske, Angie? Merre vagytok?

Mi jól vagyunk. Megvan a műtéti időpontunk Csongival. Február 12, de a héten is készenlétben állhatunk, mert, ha valaki lebetegszik az előjegyzettek közül péntekig, nekünk szólnak, és mehetünk szombaton a műtétre. Jobban szeretnék túllenni rajta minél hamarabb!

Én olyan paragép tudok néha lenni, lányok! Rám nagyon negatívan hatnak a tévéből a hírek. MOstanában ez a sok kismama, úgy sajnálom őket. A döbbenet számomra persze mindig az, mikor a 3., 4. szülés közben lesz gáz. El is mondta egy doki, hogy igen, előfordul, hogy egyszerűen elfárad a méh és az ilyen többedjére szülők között felléphetnek ilyen komplikációk (ezért is merek ilyenről írni, Kia, rád ez még nem vonatkozhat a második szüléssel) Szóval néha bizony megfordul a fejemben, hogy megelégszem, nem kockáztatok többször.
Na, szóval most ilyen a hangulatom. Legfeljebb nem nézek tévét, nem hallgatok rádiót!

Üdv: Meskete
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Kia, drukk-drukk! Ügyesek vagytok a felújítással!

Meskete, pont ugyanezen gondolkoztam én is a napokban!
Hogy annyira jó lenne egy kislány, de félek a szüléstől és a fájdalomtól. Nagyon!
Férjem csak nevet rajtam, hogy hármat szültem nagyobb gond nélkül, akkor a negyedik miért lenne gond, de én jobban félnék ettől mint az eddigiektől.

Most szenvedek a vizsgaidőszakkal, sok tanulás, kicsit ingerültebb is vagyok. Minden tünetet produkálok, de szerintem csak pszichésen.
Teszteltem azért, de persze negatív lett, majd 22-én nem kell megjönnie, akkor újra tesztelek.

De azért biztos ami biztos februárra le lett foglalva a hosszú hétvége, a következő jónás napokra, és bármikor hazaugorhatunk megpuszilgatni a fiúkat mert közel leszünk...

Drukk-drukk Csongi műtétjéhez , hogy minél hamarabb meggyógyuljon Meskete!
Kia, amint tudsz valamit jelentkezz, tűkön ülök! De jó lenne ha összejönne nálatok a kislány.

Linda, teszteltél?
laura0606

Sziasztok!

Két hét múlva nekem is indul a suli.
Addig meg szülinapok ünneplése, Andris kezdi az ovit, szóval nem unatkozunk.

Na igen, a szülés nem veszélytelen. Nálam az első volt zűrös. Az orvosom szerint hajszálon múlt az életem... :? A kicsikkel már simán ment minden.

Kia!
Gyere a hírekkel!

Laura, Linda!
Drukkolok!

Mesketének, Csonginak szintén!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Jó sokat olvasgattalak titeket:D
Én csak ide kicsit beleszólok,mint 2 fiús anyuka:D
Grat mindenkinek,akinek ennyi ilyen gyönyörű gyereke van:D

Igazából én az ellentábort képviselem...én világgá mennék,ha lányom születne...de tényleg!!!Én nem akarok lányt!!!!!ÉN fiús anyuka vagyok(minden tekintetben:D)
Majd nektek adom ha mégis lány lesz jó?

De drukkolok mindenkiért,aki-amit szeretne,jöjjön neki össze!!!!

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sziasztok Lányok!
Kia!Este még benézek hátha megtudod már mondani mi lesz!
Meskete!
Én is pont ezen gondolkodtam,mi van ha most lesz gond pláne ha olyan problémás lenne a terhességem mint a lányokkal volt!Mikor pihennék??És ha megint ikrek??Úristen bele se gondolok!!Mostanába ezért nem merek tévét nézni erre tegnap láttam azt az ikerterhes kismamát azóta is futkos a hideg a hátamon!!Csonginak szoritunk nagyon!!!!!Adj neki sok gyógyipuszit hátha előbb gyógyul!!
Laura!
Nem még nem mertem tesztelni mert még csak a 10.dpo-n vagyok és az sztem még ugyis korai!De lányok képzeljétek el valami olyan nyugalom szállt meg hogy nem is érdekel tesztelek-e (ha nem jön meg ugyis tudom).Pedig előző hónapokba végig teszteltem.Talán ez a jó jel, majd kiderül :lol: Szerintem még neked is korai volt a tesztelés várj még egy pár napot!

Nálatok milyenek az ovónők??Néha kételkedem hogy mindegyik annak való.Néha kedves néha sárkány!Miért látszik a gyerekhez való hozzáállásán hogy ma nincs jó napja??

Üdv.
Linda
linda22

Ja igen a szülés szerintem sem veszélytelen!Nem tudom ti mit gondoltok róla, de én úgy voltam vele,hogy fejben döl el hogy megtudom e csinálni!!És sikerül simán szültem.(Igaz majdnem elvéreztem,de ez a dupla méhlepény miatt volt)
linda22

Sziasztok!

Köszi a drukkokat Csongi műtétjéhez! Amúgy ő a kis hősöm ebből a szempontból, mert mindent olyan férfiasan, hang nélkül bír, kicsi kora óta. Botond még egy hányástól is kiborul és visít a vécé fölött. Csongor meg szó nélkül szokta viselni a betegségeket is. Most is kellett vérvétel a műtét előtt, Marcival mentünk, nem tudtam lerakni, a laboros meg kérdezte, hogy nem baj, hogy nem tudom így fogni Csongi kezét közben, nem lesz baj? Mondtam, hogy tuti nem. És tényleg, Csongor szívélyesen elbeszélgetett közben a nővel, elmondta, hogy hova jár oviba és kifejezetten érdeklődve nézte, hogy hogy zajlik a vérvétel. A nő még oda is szólt a közben várakozó felnőtteknek, hogy tessék példát venni erről a gyerekről! :) Úgyhogy nagyon remélem, hogy a hősiessége a műtétre is vonatkozik majd!

Laura! Drukk 22-re, kíváncsi vagyok már! A tanuláshoz kitartást, biztos nem egyszerű ilyen pici mellett, mint Máté. Én estére hulla vagyok, alig várom, hogy lefeküdjek, nemhogy még tanuljak. Én Marci előtt végeztem el egy szakképzést, ami kapcsolódik az alap végzettségemhez, nem volt hosszú, csak egy év volt és bizony így is, pedig akkor már ovisok voltak a fiúk, sokszor nehezemre esett rávenni magam a tanulásra. Úgyhogy minden tiszteletem a tied, no meg Boeskéé is, hogy 3 gyerek mellett bevállaljátok a sulit.

Linda! Az azért elég ritka, hogy egymás után ikerpárok foganjanak megint. Bár én személy szerint ismertem ilyen anyukát. POnt valamelyik nap láttam a tévében, hogy valahol, talán Brazília volt, van egy falu, ahol rengeteg ikerpár születik. A tudósok most vizsgálják, hogy mi lehet ennek az oka, valami a környezetben, vagy a táplálkozásban stb. Érdekes lehet. De megértem, hogy egyszer elég volt kipróbálni milyen is ikrekkel pici babázni. Az meg nem törvényszerű, hogy a mostani pocakosságoddal is rosszul lennél. Az ikerterhesség mindenben, hormonális dolgokban is, meg nyilván egyéb szervezetre gyakorolt hatásokban is, pl súly, cukorháztartás, vérnyomás, nyilván kétszer olyan megterhelő, mint egy sima terhesség. Bízz benne, hogy most egy baba jön és nem lesz semmi gond!
A szülés eldőlhet fejben is, bár nálam akkor nem tudom mi lehetett, mert az első kettő simán ment, most harmadjára Marci rosszul tartotta a fejét és sehogyan sem jött kifelé, már a szülőcsatornából toszigálták vissza a műtétnél.

Óvó nénik: Nálunk is vegyes a kép. Van ilyen is, olyan is. Botondnak pl nagyon aranyos óvó nénijei voltak, jól kezelték Botit (eleinte nagyon visszahúzódó, könnyen sírós, mindentől megijedő volt) Viszont a Csongiéval már nem ennyire jó a helyzet. Az egyik nyugdíj előtt álló, bizony sokszor türelmetlen, kiabál. A másik meg eléggé hangulatember, de pont Csongit nagyon kedveli, így személy szerint én nem érzem hátrányát, hogy velünk gorombáskodna. Nehéz ez biztosan, olyan kevés az igazi, ízig-vérig pedagógus. Én azt mondom, hogy ezt azelőtt kéne szűrni, mielőtt fősulira megy, hogy van-e türelme a gyerekekhez, tud-e velük szívből bánni, kedves lenni akkor is, ha rossz napja van stb. Pl én voltam még a fősulival pár hétig kinnt Németországban megnézni az ottani gyógypedagógus képzést. Ott úgy van, hogy csak az mehet gyógyped fősulira, aki előtte egy meghatározott ideig asszisztensként dolgozott ilyen gyerekek között, így némi tapasztalatra tett szert és eldöntheti, hogy valóban ezt szeretné-e csinálni. Valami hasonlót lenne jó itt is csinálni, mert bizony itt sokan nem gyerekszeretetből lesznek pedagógusok, hanem mert esetleg oda könnyebb bejutni, mint más fősulikra és könnyebb is elvégezni és mégiscsak egy felsőfokú végzettség.

Majga! Üdv közöttünk! Maradj velünk, szívesen beszélgetünk egy ízig-vérig fiús mamival is! És nem utolsó sorban kíváncsiak vagyunk, vajon nálatok hogy alakul a Pocakbaba, vajon te is csatlakozol-e a 3 fiús klubbhoz! Fiú-témában bizonyos tekintetben egyet kell értsek veled. amíg 2 fiam volt én is tökéletesen elégedett voltam a helyzetemmel (van pár dolog, ami nekem is nehezemre esett volna lányokkal, folyton beszélnek, nyafognak, civakodnak, kényeskednek, tisztelet a kivételnek, tudom nem minden gyerek egyforma), de aztán valahogy így harmadjára mégis jött ez az érzés, hogy de igen, én is ki szeretném próbálni milyen egy kislány anyukájának lenni, vajon milyen lenne vele a kapcsolatom, milyen lehet együtt játszani, öltöztetni, nagy korában vajon mennyire lesz szoros a kapcsolatunk? Annak ellenére, hogy furcsa érzéseim is voltak, amiken tuti az első percben felül-kerekedek, csak elgondolkodva mégis furcsák. Hogy egy lány-gyerek fogja bekapni a cicimet, egy nunit kell folyton törölgessek és hasonlók. De, hiszen ezek természetes dolgok, bennünket is felnevelt az anyukánk, nőnek nevelt stb.
A sógornőmnek egy fia, egy lánya van. Ő pl mindig mondja, hogy igen, nagyon elégedett, de gondoljak arra, hogy ő meg soha nem fogja megtudni, milyen az, ha egynemű gyerekeid vannak, sőt a 3 gyerekességet sem, nekik nem lesz több (idősebb a férje jóval). Igaza lehet, bizonyos dolgokban meg mi tapasztalhatunk többet.
Úgyhogy marad a régi közhely: a fő, hogy egészséges legyen!!!!!

Boeske! Neked is sok erőt a tanuláshoz! Jó készülődést a szülinapokhoz! Nálunk is a február kész karácsony ajándékok szempontjából, Csongi, Marci, Apa és a Hugom kislánya is februári!

Kia!!!! GYere, várunk nagyon!!!!

meskete
Őrbottyán

Meskete:

Na nekem nem ilyen jellegű gondjaim vannak a kislányokkal....félreértés ne essék,imádom a kiscsajokat...amíg van nekik anyukájuk,akiknek vissza lehet őket adni :lol:

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Sziasztok!

Boldog új évet kívánok mindenkinek (így utólag)!

Meskete, drukkolok a műtéthez! :wink: Jó lehet egy ilyen kis hőssel! És hogy egy vérvételnél ilyen ügyes legyen egy gyerkőc, az csúcs szuper!!! :D

Laura, izgulok érted, remélem összejön! Tesztelsz még egyet 22-e előtt? Olyan izgalmas! :wink: Boldogultál végül az lh teszttel? Nekem is be kéne szereznem, mert ez a naptármódszer szerinti védekezés, nem a legbiztonságosabb megoldás. :roll:

Kia, alig várom, hogy jelezz! Remélem jössz minél előbb, mert ha sikerült a kislány, mindenről be kell számolnod... :wink: Hová kell mennünk nyaralni, stb... (Persze csak viccelek!)

Ma elmeséltem a férjemnek, hogy miért itatok vele olyan lelkesen pezsgőtablettákat (kálcium,magnézium), már egy jó ideje... :oops: Szerencsére csak mosolygott rajta. :D Még a patkánykísérletes sztorit is elmeséltem neki. :P Remélem idén megváltozik a véleménye!

Fiúk megint köhögnek és folyik az orruk, szegény Dávidomnak a legrosszabb. Az alap légcsőszűkületére rájött ez a takonykór, és csak a száján kap levegőt. Persze megint Krisztián hozta haza az oviból, kemény 4 nap oviba járás után.

Linda, Te miket használsz most fiú tekintetben? (lh teszt, mikroszkóp, diéta?)

Majga, jó, hogy van köztünk ilyen fiús anyuka is. Belőled erőt tudunk meríteni. Azért biztos nem hagynád a kórházban, ha véletlenül kislányod születne. :wink:
Volt olyan szomszédasszonyom, aki mesélte, hogy nem mer bevállalni még egy gyerkőcöt a kisfia után, mert fél, hogy kislány lesz. Ő is annyira fiús anyuka akart maradni, mint Te. Nagyim mesélte, hogy annó nem tudta milyen nemű baba van a pocakjában, de ahogy bement szülni (3X), minden alkalommal közölte vele a nagypapám, hogy ha kisfiú, haza se menjen.. (3 lánya lett.) Ilyen is van... :roll:

Üdv: napsugár

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Sziasztok!

98 % -ban a doki szerint úgy lesz kiterítve a ruha száradni, hogy "bugyi, gatya, bugyi, gatya" :lol:

De egy hónap már tuti lesz a neme :P

majd jövök még...

Napsugár :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia!!!!
Gratulálok!!!!!! :D :D :D Végre megtört a jég, kislány a láthatáron!!! Csajok, akkor húzzatok bele, most van a lányos-szakasz!!!! Hajrá!!!!

Milyen érzés, hogy kislány lakik a pocidban? Mindenről részletes beszámolót kérünk!!!!!

meskete
Őrbottyán

Csajok, ma még csak visszaolvastam, annyi mindenről maradtam le!
fogok jönni, csak Benivel vannak dackorszakos gondjaink, de nem gyengén!
Ezért hullák vagyunk, meghalni nincs erőm!
Pussz mindenkinek

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

KIAAAAAA!
Úristen, de jó!!!!!!!!!!!!!!
Rohannom kell, de ezt nem bírtam megállni!
Most nem emlékszem, de ti mit tettek meg lány ügyben?

Kép
KépKép

angie28

HÚÚÚ KIA!!!! :lol: :lol: :lol: SZUPER!!!! Most mindent le kell írnod, hogy mit és hogyan! :wink:

napsugár
napsugár08

Sziasztok!
Angie!
De jó rólatok olvasni újra.Hát igen a dackorszak nálunk is kemény dió volt.
Boeske!Ne haragudj hogy délelőtt nem reagáltam csak siettem a csajokért.Nagyon köszi hogy drukkolsz értünk.Sok sikert a sulihoz.
Kia!!
Gratulálok!!Ez igy a tökéletes felállás.Egy fiú egy lány!A nagy és okos báty vigyáz a kicsi hugira.
Meskete!
Nagyon sajnálom az utolsó szülést, már csak azért is mert el tudom képzelni mennyit szenvedtél!Volt egy szobatársam akinek 22 órás vajudás után tolták vissza a babát és vitték el műteni!Katona volt a csaj de a folyóson hallottam hogy síkit.Ez biztos nagyon kemény.Nem kivánnám az ellenségemnek sem.Az ikrekről meg annyit,hogy amiért ennyire nem akarom pont azért lesz!(Ilyen az én szerencsém)Na mindegy reménykedek.Csongi akkor egy igazi hős!!!Nagyon szurkolok a műtéthez!!
Napsugár!
Igen lh tesztelek,húst eszünk sós hússal(már rosszul vagyok tőle),ovu előtt 5 napig nincs semmi :oops: ,ja és lúgos hüvelyöblítés Czeizel módra.ennyi!De nemsokára kiderül mi lesz mert pont elkaptuk a pé-t!!
Meskete!Ne szomoríts el hogy most jön a lány szakasz :lol:
Majga!
Miért jó ha visszaadhatod őket az anyukájuknak??Én nem hiszem hogy ez nem kérdése lenne, mert lehet hisztis egy fiú is, és egy lány is!!És ha te lány babát vársz?? Én mind a kettőt meg akartam tapasztalni,hiába fiúra vágytam elsőre én is.Lányaim lettek de 100 fiúért sem cserélném el őket mostmár!Pedig még sírtam is mikor kiderült hogy lányok!! :oops: Most már büszke vagyok az én két gyönyörű szőke göndör hajú lányomra!!És ha véletlenül a harmadik is lány lenne akkor sem bánnám sokáig!!Max az apjuk kigyúrja magát, hogy elhajtsa a srácokat!!
linda22

Linda:

Na pont ezt mondtam...nem a hisztivel van gond,és ezt már mindtam is...az én két fiam bőven hisztizik eleget,hozzá vagyok szokva....egész más oka van ennek a dolognak....

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Linda, szia, üdvözöllek én is!
Én mindig ikreket akartam fiatalon, de most azt mondom, minden elismerésem azoknak a szülőknek, akik főleg elsőre egyszerre, 2 babáról kell gondoskodjanak! biztos ti ezt szokjátok meg, ez a természetes, de azért nagy meló!
Én most azon imádkozom, múljon el a nagy fiam hisztije!
Teljesen ki vagyunk merülve, idegesek vagyunk és tehetetlenek.
A legváratlanabb pillanatokban lesz egy kis sárkány belőle.
Mondjuk szerencsére nem az utcán, mindig otthon vagy néha mamánál, ha valamelyik szülője is ott van. Egyébként csak is a szüleit, minket részesít ebben a megtiszteltetésben, hogy tök durván hisztizik.
Igazából leírni sem tudom ezt a jelenséget.
Egyik reggel például azért kezdett éktelenül ordítva sírni megállás nélkül, mert apja segíteni próbált nekem a reggeli készítésben és kijött a konyhába. Onnantól semmi nem tetszett neki, mindennek amit mondtunk az ellenkezőjét akarta. Már úgy kell vele beszélnünk, hogy mi az ellenkezőjét mondjuk annak, amit szeretnénk tőle kérni, hogy teljesítse. Pl: Akar menni sétálni, mondom:
- Gyere öltözzünk!
-Nem!
Ezt eljátszuk 3x-4x!
Én: -Ne öltözz! nem öltözhetsz! Így jössz pucéron!
Akkor fogja magát és hozza a ruhát, közben dacosan kiabálja: De! öltözök!
És ez csak a legenyhébb példa volt.
Ha fáradt este, még dacosabb!
Szinte elviselhetetlen! Nem akar aludni menni, pedig már legtöbbször délután sem alszik. Eleinte tök jó volt, élveztük, hogy délután nem aludt, pihent, csendben nézte a tv-t vagy eljátszott, este 8-kor már menni akart lefeküdni és pillanatok alatt elaludt. Semmi hosszas altatás, visszahívás a szobába, mert kipattan a szeme, amikor ki akartunk jönni tőle!
De most már hiába nincs délutáni alvás, alig tudjuk a nappaliban a kanapéra lefektetni 9-kor. Dacol velünk, ellenkezik, közben majd összeesik olyan fáradt, de azért sem fekszik le mellénk tv-ni, mert tudja, azonnal elalszik.
ilyenek vannak mostanában.
Most készülök újra megkeresni azt a könyvet boltban, amit ti ajánlottatok régebben, a hisztiről szól, felírtam a címét, most nem tom fejből. Hátha!
Danikával semmi extra, ő szépen elalszik, jól alszik, délután is egyszer 2-3 órát, este 8-8:30-kor leteszem az ágyába (még a mi szobánkba van, készül az övé), puszi, simi és otthagyom! Kicsit beszélget magában, pár percet, és alszik.
Nagyon sokat beszél, szinte issza a bátyja szavait, minden nap van valami új szó.
Ennyit röviden! :lol:
igyekszem jönni többet, csak néha már arra nincs erőm, hogy bedőljek az ágyba!
Kislány......
Nálam is előjön mindig!!! Akarom!
Mi úgy terveztük 2 gyerekünk lesz, de nincs kimondva véglegesen!
Nem is tudnám kimondani! Megegyeztünk 4-5 év múlva visszatérünk rá.
Most apának meg sem említem a témát még ártatlan beszélgetés szintjén sem, mert amit Beni művel, az nagyon elvette a kedvét még egy gyerektől. Nekem is!

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Kösziii! :P
Remélem 1 hónap múlva biztos - biztos lesz...
Jövök majd és írok, visszaolvasok... csak most indulok Leviért...

A ház alakul...
A csempézés kész, már járólapozás megy...
Kedden jön az új bejárati ajtó és egy-két párkány még az ablakokhoz...

Ma beiratkoztunk az oviba...
...bár csak szept-től megy majd...

Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szeretnék bemutatni nektek Valakit:D

Ő itt Ő:D
A hiperaktív örökmozgó minimanó:D

Kép

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Majga, üdv köztünk! Nagyon szép a minimanód!

KIAAAAA!
GRATULÁLOK!!! Olyan boldog vagyok, mintha nekünk jött volna össze! :)
Ez szuper! Praktikákat és mindent percről-percre tudni szeretnénk! Arra jól emlékszem hogy nem jónás szerint próbálkoztatok, mert nem tudod mikor van a peteérésed, mert nem rendszeres a ciklusod? Akkor milyen praktika volt? Bocs ha már írtad, KO vagyok a vizsgaidőszak miatt!

Én ha szombaton nem jön meg jövő héten, akkor vasárnap tesztelek.
Hajrá csajok!
laura0606

Meskete
Febr. 12-én műtét... még messze van, de drukk nektek!!!!

Majga Szia!
Drukk a fiúhoz!
Szép UH kép!

Napsugár, Laura, Meskete, ....
A nyaralás...
Néhány nap nyugalom... Hajdúszoboszlón.... fáradt gyerek, kellemes esték :lol: :oops:
Én nem próbálkoztam most semmivel.... ő a második csodánk...
Nem tudom, hogy mikor volt peteérésem, de szerintem a melegvíz indított el valamit, s közben voltak együttlétek...

Most épp boxol Manóci, biztos azért, mert róla írok :lol:

Nagyon örülök, hogy összejött és ha tényleg lány... akkor én vagyok a legboldogabb :D

Laura
A teszthez... drukk!!!!
Hajrá!!!!

Angie
Kitartás!
Nem könnyű... vannak nagyon nehéz korszakok...
Levi is hisztizik, vekeszik (de azt csak akkor, ha valaki felidegesíti), stb...
Majd csak jobb lesz, ha elköltözünk....

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Majga! Nagyon szép a Pocakbabád!!!! Tesók mit szólnak hozzá? Ők is öcsköst szeretnének? Nálunk egyértelműen fiút akartak Apával együtt. És aztán ez be is jött. Igaz, ami igaz, tényleg klassz a 3 kis fickóval. A kicsi már csomó mindenben utánozza a nagyokat. Olyan egységes minden. Nagykorukban biztos jó lesz majd minden féle fickós buliban együtt részt venniük és hasonló. Meg nekem is büszkeség lesz a 3 szép szál legény. Nem is azért kesergek, kesergünk itt, szerintem, mert a mostani helyzetünk borzasztó, sőt, egyikünk sem adná oda egyik fiát sem. Szépek, egészségesek, okosak, mi kell még. Én inkább azon morfondírozom, hogy a 3 gyerek még olyan egyértelmű volt, nem sokat vacilláltam, vacilláltunk rajta. Na, de a 4. már olyan sok mindenben megváltoztatja a dolgokat. Nekem azért vannak már szép számmal olyan ismerőseim, ahol nagyobbak a gyerekek. Hát, mit mondjak, jól ki kell nyitni az embernek a pénztárcáját, nyelvórák, táborok, sprotolás, ruházkodás, szorozva 4-gyel. Azért a 3 kamasz fiú se lesz semmi, akkor szerintem már tuti nem lehet rájuk húzni egymás levetett ruháját. El kell döntenie az embernek, hogy milyen értékrend szerint élne ezentúl. Fontos-e, hogy a gyerekek mindent megkapjanak (tényleg nem a huszadik doboz Legóra gondolok) és képességeikhez mérten a lehető legjobb iskolába menjenek, majd talán így jobban boldoguljanak az életben. Vagy pedig fontosabb a nagy család és az ehhez kapcsolódó értékek, meg az én lelki vágyam, egy kislány, még azon az áron is, hogy ezzel lejjebb kell adni egyes dolgokat.
Én folyamatosan ingadozom. Egyik pillanatban akarom, másikban nem. Most éppen az az álláspontom, ha véletlenül besikeredik egy babó az elkövetkezendő pár évben, nem vetetném el, de direktbe nem biztos, hogy nekilátunk babát gyártani.
MOst amúgy is egyre másra keresnek meg régi kollégák, hogy jó lenne, ha megint vállalnék gyerek-fejlesztést, tornát. De még nem tudok menni, nem tudom kire hagyni Marcit. Szóval egy kicsit ezt is érzem, ha most még megtetézem egy újabb babával, nagyon nehezen tudnék visszajönni a szakmába, biztos nem hívnának utána, gondolnák ez sose szabadul a gyerekeitől.

Linda! Szülés: Nem éltem meg csalódásként még így sem, sőt. Én már átéltem kétszer előtte a rendes szülést, szép volt, tényleg felejthetetlen. Viszont, szakmámból kifolyólag, láttam nem egy sérült gyereket, oxigénhiány miatt is, és bizony nekem egy csepp kétségem sem volt afelől, ha menni kell a műtőbe, gyerünk, ne késlekedjünk. Nem is győzködtem a dokit, csak a gyerek biztonsága lebegett a szemem előtt. Szerencsére a kellemetlen része mindössze egy óra volt, mert előtte gyönyörűen kitágultam, szinte a legkönnyebben, a legkevesebb fájdalommal a 3 alkalom közül, csak éppen a kitolásnál nem ment előre a dolog. A kellemetlenség az oxitocin volt, amit bekötöttek, hogy hátha felerősíti a méhösszehúzódásokat és kipréseli a yereket, de nem így lett, úgyhogy maradt a műtét. És ezt is tudom még a pozitív oldaláról is szemlélni, épen maradtam odalennt, nem lett újabb gátseb és aranyér, minden maradt a régiben.

Angie! Nem egyszerű egy 3 évessel, az biztos. Megint csak azt tudom mondani, hogy türelem és kitartás. A dackorszak mindig az önállósodás, a kis "ego", megnyilvánulása. Most tanulja, hogyan is lehet ő hatékony, önálló emberke. Meg kell éreznie a határokat, ezért fontos, hogy azért az eddig kialakított szabályok megmaradjanak, próbáljatok erősek lenni. Pár hét, esetleg hónap alatt úgyis javul a helyzet. Ja, és persze nem is lehet folyton letörni a szarvát, had harcoljon, ha mindig mi győzünk, hosszútávon lemondó, az érdekeiért nem kiálló felnőtt válhat belőle. Nem egyszerű, tudom. Mi a helyzet a pelussal?

Kia! Nevetek van már? Apa mit szólt, hogy lánya lesz?

Laura! Várom a hétvégét, kíváncsi vagyok!

Napsugár! Hogy vannak a fiúk? Javul a köhögés?

Meskete
meskete
Őrbottyán

Meskete
Igaz, nehéz döntés.... jó, hogy vannak gyerekei az embernek, de már nem olyan az élet, mint pl. a nagyszülők idejében...
Sajnos...

Apa azt mondta, hogy a lényeg, hogy egészséges legyen.... :wink:

Név? Ha elköltöztünk és előkeresem az utónévkönyvet... lesz neve... addig csak elmélkedek... :D

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Túlestünk Csongival a műtéten. Pénteken telefonált a doki, hogy van lebetegedés az előjegyzettek között, így mehetünk mi. A körülményekhez képest minden rendben ment, már itthon is vannak. (Apa volt vele, még nem vállalja Marcit egész napra, így ő ment a kórházba) Nem volt semmi altatási gond, remélem az éjszaka is rendben lesz!

Kia! Én így is egyfolytában próbálgatom a lány neveket, most is van vagy 3, ami tetszik (Luca, Julianna, Róza)

Apával már poén szinten szóba hoztam a dolgot, persze ő visszapoénkodott, hogy ok, lehet 4. gyerek, ha az is fiú!!!!!

De most amúgy utána számoltam, ha mondjuk tényleg 40 évesen még bevállalnék egy babát, akkor Boti már 14 lesz, mire a picike suliba megy, már 20 éves a nagytesó, onnan azért remélem már hamarosan önállósodik, így nem egyszerre lenne 4 iskolásom.

meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Angie, én ezt a Krisztiánnal még sokszor most is eljátszom. Még mindig nem nőtte ki ezt a korszakát teljesen, így sokszor az őrületbe kerget. Engem a hiszti fog sírba vinni. :cry: Próbálom minden alkalommal szépen elmondani neki, hogy ha nem hisztizik, hanem megbeszéli velünk a dolgokat, sokkal hamarabb eléri a célját, mert így csak feldühít minket. Borzasztó... :x És már sajnos ritkán tudom türelemmel végigcsinálni ezeket a szituációkat. :cry:

Meskete, örülök, hogy jól ment a műtét!!! :D Remélem ezek után is minden rendben lesz!!!! :!: Vigyázz rá! :wink:

Kia, képzeld nálunk már a Krisztiánnak is megvolt a lányneve, aztán azóta sem sikerült felhasználni. :roll: Azóta 3-as iker lányoknak is kitaláltam már a neveiket, ráadásul mindhárom dupla név. :lol: Bár egyre valószínűbb, hogy csak elméleti nevek maradnak, ugyanis valamelyik nap hazajött a férjem és a következő párbeszéd zajlott le:
- Csinálok neked kislányt, egy feltétellel!
- Mi az? (Elöntött közben a mérhetetlen boldogság!)
- Ha nyerünk a lottón. :) (Ez volt a hideg zuhany... ) :evil: :evil: :evil:
Bár szerintem nagyobb esélyünk van egy kislányra, mint a lottónyereményre, még bizakodom! A remény hal meg utoljára.... :wink:

Laura, mizujs veled? Teszt? Olyan kíváncsi vagyok!!! :wink:

Majga, mikor kell menned uh-ra? Mikor derül ki? Az a febr. 11-es dátum? Szép kis pocaklakód van! :wink:

Fiúk még elvétve köhögnek, az a fránya orrfolyás nem akar elmúlni. :evil:
Dávidom képzeljétek mostanában nem engedi, hogy etessem. Inkább ordít, de egyedül akar enni. Levest és minden mást. Persze nem megy neki, így egy idő után kissé megenyhül, de roppant bosszantó a szituáció. Mit tegyek?

Üdv: napsugár

napsugár08

Sziasztok!
Csak beugrottam elmesélni a híreket!Zitám skarlátos lett,ezért nem tudtam jönni.És szeretnék majgától elnézést kérni a kirohanásomért.Most már értem miért voltam ilyen hülye, ugyanis (pozitív lett a tesztem).Mégegyszer bocsánat mindenkitől.Apa szerint is egy sárkány lettem(ugyan ez volt a lányokkal is).Úgyhogy ha jövök előre is elnézést mindenkitől ha megbántanék valakit!!!!!!!Igyekezni fogok megigérem nem megbántani senkit!!

Laura teszteltél??
Üdv Linda
linda22

Hahó!

Linda!!!! Gratulálok!!!! Ez szuper!!!!! :D :D :D
Zitának jobbulást!!!!!

Napsugár!Sajnálom, hogy Apa így lelombozott! Ezek szerint nála is inkább az anyagiak döntenének, vagyis nem is biztos, hogy elege van a pici babás időszakból. Akár igaza is lehet. Olyan nehéz hosszú távra előre tervezni, kormányok jönnek-mennek, most éppen kedvezőbb a helyzet a nagycsaládosoknak, de ugyebár gyereket nem 4 évre vállal az ember.

A híradóban most is pont szülészetet mutogattak pici babákkal. Olyan dinka vagyok, még Marci is tök picike (nekem úgy tűnik) és itt áhítozom, hogy milyen cukik, jaj de jó lenne.....hát.....

Többiek merre vagytok? Laura, teszt?

Meskete
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Linda GRATULÁLOK! Jönnek a babák sorban a topikban, ez szuper!
Nálunk majd most hétvégén derül ki, vasárnap reggel tesztelek ha szombaton nem jön meg.

Angie, kitartás ez az időszak is véget ér hamar!
A két könyv Adele Faber írta:
http://www.libri.hu/konyv/testverek-fel ... elkul.html
http://www.libri.hu/konyv/beszelj-ugy-h ... selje.html

Meskete, egy kalappal!
Én már teljesen kikészültem a vizsgaidőszak miatt... tanulok és sorra húznak meg, emellett a férjem külföldön, gyerekek Nagyiznak, akik szintén olyanok mint a gyerekek. Nem egyszerű. :)
De mostanra jutottam el oda, hogy bevettem a "leszarom" tablettát, és nem érdekel ha nem sikerül egy vizsgám. 13-at megcsináltam még 6 van hátra. Szerintetek normálisak, hogy első félévben 19 tantárgy van?

Jelentkezem majd, amint megtudtam mi a helyzet nálunk négyeske ügyben.
laura0606

Sziasztok!

Meskete
Julianna /anyóst is így hívják :lol: /

A műtét... gyorsak voltatok...
gyors felépülést a nagyfiúnak!

Napsugár
DRUKK a lottóhoz!!!
...és persze a kislányhoz! :wink:

Linda
Gratulálok!
Zitának JOBBULÁST!

Laura
Hétvégére DRUKK!!!!

Tegnap arcfestés volt... én voltam a "festő".... nagyon élvezték...
...és a 20. hetes pocak:
Kép

Nem tudom, hogy mikor jövök... de majd benézek... holnap elkezdem takarítani a szobákat...
Ma a fürdő kész lesz , a konyha is félig... a bejárati ajtó már ki van cserélve...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Linda, GRATULÁLOK!!! :lol: :lol: :lol: Remélem sikerült egy kukist összehoznotok! :wink:
Jobbulást Zitának!!!

Kia, nagyon szépen növekszik a pocakod! Irigyellek rendesen! :wink: :D

Laura, ez kriminális lehet, amit írsz. Embertelen 19 tantárgyat megtanulni. Hát nem lehet könnyű! :!: :shock: Kitartást!!! :idea:

Mátémnak megint mandula gyulladása van. :x Láz és a többi... :cry: Tegnap délután elszaladtam Mátéval és Dáviddal a dr. nénihez, siettünk, hogy rendelés idő előtt odaérjünk. Szerettem volna, hogy mi legyünk az elsők, mert 4-től rendelt és Krisztiánért még menni kellett az oviba. (Ovi 5-kor zár.) Szóval menet közben összefutottunk egy ismerőssel, aki kismama, így előre engedtem, mert nem akart sokáig ott maradni. Mire ők végeztek, addigra tele lett a rendelő, behívott még előttünk 2 másik gyereket, meg volt 2 nő, aki "csak beadok valamit", már vagy fél órája ott voltunk, mikorra sorra kerültünk. Még jó, hogy mi voltunk az elsők... :x

napsugár

napsugár08

Hahó!

Laura! Kitartás a vizsgaidőszakhoz! Tényleg gáz ennyi vizsga! Már mástól is hallottam ezt, hogy ilyen töménytelen vizsgája van. Valószínű ezzel az a céljuk, hogy az ember nem biztos, hogy meg tud ennyit csinálni, így tovább görgeti egy másik félévre és ez így megy egy darabig, ergo tovább maradsz a fősulin, tovább fizeted a tandíjat stb....Bár Laura te ügyes leszel és mindig mindent megcsinálsz időben!!!! :D
Vasárnapra drukk!!!!!!

Kia! Nagyon szép a pocakod, rengeteget nőtt!!!! Szép kislánylak!!! :D Az arcfestések is tetszenek! A takarítással meg óvatosan!!!! Vigyázz magadra!

Napsugár! Sajnálom az újabb betegséget, ez nem lehet könnyű! De majd csak szűnik már. Nálunk az 5-6 éves kor volt a két nagynál a vízválasztó, onnantól ugrott egy nagyot az immunrendszer és szinte sose betegek. Marci is bírja (lekopogom) még a telet, kisebb takonykórjai vannak, de egyenlőre nem vészes. Nem tudom, vajon a szopizás miatt bírja így, bár a tesók akkor is lebetegedtek mikor ekkorák voltak, hiába szoptak még.

Hát ez a karácsony most nagyon termékenyre sikeredett! :-) Itt is várjuk sorra a babákat, Lindánál már ott figyel a pociban, reméljük Lauránál is. MOst meg egy ismerősöm jelentette be, hogy szintén babát vár, 4.!!!! baba, 3 lánya van eddig! :D Izgalmas!!!!

Csonginak ma lesz varratszedés, már alig bír magával, folyton ugrál, szaladgál, úgy kell visszafogni. Még a jövő héten itthon tartom emiatt, nehogy az oviban ugorjon le valahonnan, vagy történjen bármi vele.

meskete
Őrbottyán

Köszi!
Vigyázok, mindent csak lassan.. :P

A pocak..
Jobban nő, mint Levivel... :D Nagyobb.

Máténak JOBBULÁST!

Meskete
Remélem gond nélkül kész a varratszedés...

Az ismerőősödnek DRUKK!!! :D

Már nagyon várom a költözést...
Tegnap kijavították a bejárati ajtó csere miatt keletkezett réseket, ma festegetnek még...
Már az új küszöbök is a helyükre kerülnek....
A konyhaszekrény, gáz, fürdőberendezés a helyén...
Függönyök fele megvéve... haza kell mennem Anyuhoz, hogy megvarrja :roll:
Hihetetlen, de néhány nap és teljesen kész... :lol:

Két gyerekkel nem könnyű... most én is tapasztalom... bár egy uncsitesó nem olyan, mint egy tesó, akivel együtt nő fel...
Néha látom Levin, hogy már zavarja az uncsitesója :roll:
Mondtam neki, hogy már nincs sok hátra és ismét csak ő lesz... csak az övé lesz minden játék... amíg a tesó meg nem születik :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Kia, de jó hogy már ilyen szépen haladtok, és költöztök!
Vigyázz magadra.

Annyira álmos vagyok folyton! Meg is csináltam ma reggel a tesztet, és negatív lett. Nincs még Jónáska baba, de február 22-én jön a következő időpontunk!

Suli miatt el vagyok kenődve kicsit, sorra érnek a kudarcélmények. Van egy mérnöki diplomám, azt hittem ezt a sulit pikk-pakk megcsinálom... de ezek a kis töltelék tantárgyak kifognak rajtam! Pedig tudom, értem a vizsgalapot teleírom, mégis van egy tantárgy, ahol a harmadik egyesemet gyűjtöm be, és majd jövő félévben újra fel kell vennem. Lehet hogy igazad van Meskete, és a pénzre hajtanak.

Linda, mit szólt a férjed?
Neveket néztetek már?

Meskete, Csonginak drukk-drukk!
laura0606

Sziasztok!

Nem jött össze a baba, ma megjött.
Viszont, ami biztató, az az hogy februárban végre a Jónás napunk nem a menstruációra esik, hanem utána! :D

Kia, átköltöztetek, minden rendben?
Linda?
Többiek?
laura0606

Sziasztok!

Beqqcs..

Betegek vagyunk Levivel.. ő köhög, stb, nekem a torkom...

A takarítás nem nagyon halad, a festés kész... de hétvége felé költözni szeretnénk...
Függönyök varrás alatt..

Majd jövök bővebben is...

Laura... :(
Majd februárban...
DRUKK!!!

Remélem Ti jól vagytok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Nálunk Máté szerencsére jobban van. Mostanában szinte semmit nem evett, és többször fájdalomcsillapítót kellett neki adnom, mert annyira fájt a torka. :( Ma már evett és már nem is fáj neki annyira. :D

Húúú, Krisztiánnal nagyon nehéz mostanában. Neki nem kell sál, nem kell harisnya, nem hajlandó overált felvenni, nem akarja betűrni a pólóját... Iszonyat! Kész kínszenvedés elindítani az oviba... Mit csináljak vele? Már nem tudok milyen érvet kitalálni. :cry:

Végre kaptam egy PG/53-at. :wink: Felvázoltam a férjemnek, hogy mi lenne, ha jövő nyárra (ősz eleje) terveznénk a babát, akkor 2013 tavaszán (nyár elején) születne meg. 2 hitelünk is letelik 2013-ban és több lenne a családi is, tehát jócskán nőne a havi bevétel. Képzeljétek, nem volt elutasító. :roll: Bár közölte, hogy ő inkább beülne egy új autóba, de 1átalán nem mondott nemet. Bár határozott igent sem. :? Hamarosan rákérdezek, hogy végül hogyan döntött...

Laura, megy a diéta? Remélem össze jön februárban, bízom nagyon! :wink: (Nézegettem a Jónás naptáramat, nekem mindig a Te napod után 5-el van a napom, a fiú-lány hónap stimmel.)

Kia, vigyázz a betegséggel nagyon. Én többször terhesség alatt voltam a legbetegebb, és nagyon-nagyon rossz volt. Egyél sok vitamint és sok gyümölcsöt-zöldséget. Az jó az immunrendszernek is, és nem mellékesen a babának is! Jobbulást! :wink:

Linda, hogy vagy? Rosszullétek vannak?

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Laura! Sajnálom, hogy most nem jött össze! Na, majd legközelebb!!!! Olyan jó ez a babagyártós időszak!!!! Én is akarok!!!!!!! De nálunk ez leghamarabb tényleg 1-2 év múlva lehetne. Most különösen, mert képzeljétek nem hagytak békén egy állással és elvállaltam heti egy napot. Csakis azért vállaltam el, mert ez egy olyan lehetőség, ami nagyon ritkán adódik az én szakmámban. Bekerülni egy Nevelési Tanácsadóba, délelőtti munka, ráadásul amit nagyon szeretek a mozgásfejlesztés. Azt az ígéretet tették, hogy majd emelik jövőre az óraszámomat, mire Marci ovis lenne, talán megkapnám egész állásnak és ez nekem a 3 gyerek mellett a legideálisabb. Marcit most próbálom szoktatni a vigyázós csajhoz, még csak ismerkednek. Kicsit izgulok, még nem nagyon volt el rajtam kívül senkivel, Apával is csak 1 órát max. Ráadásul alvásidő is beleesik és hát az nálunk vagy cicin elalvással, vagy autóban elalvással működik. Ez is érdekes lesz. Na, de majd kialakul. Úgyhogy kislány projektnek egy darabig tuti lőttek. Amúgy érdekesség a nevekhez: Valamelyik nap a kezembe akadt a férjem nagymamájának az imakönyve, ami még az 1800-as évekből való, generációról generációra öröklődik. Benne van a családfa. És mit láttam, a férjem nagymamájáéknál 3 fiú után lett a kislány!!! És a családi nevek között ott volt a Julianna és a Róza is, amiket én kiválasztottam! Hát, aki hisz valamiféle karmikus dolgokban, akkor ezek után simán be lehetne magyarázni a családi karmát nekem ezzel a 3 fiúcskával és akkor most jönne valóban a kislány!!!

Kia! Sajnálom a betegséget! Tényleg vigyázz magadra!!!! Nem jó semmit összeszedni ilyenkor!

Napsugár! Hát, ezek a dacos gyerekek, nem egyszerűek! Minden kornak megvan a maga problémája. Én mindig próbálom megkeresni a miértet! Vajon nem figyelek eleget rá, vagy az oviban vannak bajok, vagy esetleg újabb féltékenységi roham a tesók miatt. Ilyen nagy korban (mert ugye Angivel beszéltünk nemrég a dacolásról, de az ő Benije még csak 3 éves, az még másról szól) simán jó lehet, amit régebben is írtam, a program csak anyával. Elmenni vele kettesben vásárolni, játszóházba, moziba ilyesmi. Ez feltölti érzelmileg, érzi, hogy fontos, figyelsz rá! Talán csökkenne az ellenállása, a harci kedve!

Többiek merre vagytok? Linda, Angie, Boeske, Panna, Majga!!!! Olyan jól beindult a múlt héten a beszélgetés!!! Remélem nem a betegségek döntögetik a társaságot!!!!

meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Meskete hogy van Csongi?

Képzeljétek, tényleg van akkor peteérésem, mikor a Jónás napjaim vannak! Hihetetlen!
Már két hónapja nézem az ovu teszttel, és gyönyörűen kihozza a peteérést Jónás napokon.

Napsugár, haladás ez a hozzáállás kislány ügyben! :) És elkezdted használni a pg53-at?
laura0606

Hú, Laura! Ez tök jó!!!! Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!
Nekem meg komolyan milyen már a sors! Amikor már én is kezdenék egyre jobban hajlani az újabb baba dologra, akkor jön egy ilyen állás!!!! Na, mindegy!!!! Majd kialakul!
Köszi a kérdésed, Csongi remekül van. A héten még nem vittem oviba, így itthon boldogít, ugrabugrál, szaladgál! A sebe szép, még meg kell várni, amíg leesik a varr, addig nincs fürdés. 1 hónapig nincs dzsúdó és torna sincs az oviban és ennyi. Úgy örülök, hogy túl vagyunk rajta. Ráadásul így hirtelen, hogy beugrósok lettünk egy lebetegedett gyerek helyett, így nem is kellett heteket izgulni vajon mi lesz. Ez így volt a legjobb!!!!

Meskete
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Meskete, örülök, hogy összejött egy kis állás. Ráadásul olyan, amit szeretsz! :D Ez nagyon jó! A kislány meg 1,5-2 év múlva is kislány lesz, csak ki kell várni türelemmel! Most magamnak is ezt próbálom magyarázni. :roll:Türelem...türelem...türelem... Nekem soha nem volt. :cry: Marcinak remélem nem lesz nehéz! Azt mondják, hogy a kicsik elég jól hozzászoknak a változáshoz. Bár biztos ez is gyerekfüggő..

Laura, már használom a pg/53-at, bár most február elejétől lesz az igazi, mert akkor a ciklus elejétől már szépen tudom figyelni a dolgokat. Legalább van 1,5 évem kitapasztalni, hogy hogy működöm. Azért majd jövőre használni fogok lh tesztet is. Biztos, ami biztos. A pezsgőtabikat pedig nem hagyom abba (amit apával is itatok), mert ártani nem árt. A diéta pedig tuti nem fog menni. :(
Az nem baj, ha a peteérés egybeesik a Jónás nappal? Akkor is garantált a baba neme? Nekem is úgy vannak a napok, mint neked, csak 5 nap csúszással. :P Vagyis nekem febr. 27-e lesz lányos nap.

napsugár
napsugár08

Sziasztok!

De jó, Napsugár jól csinálod legalább megtudod hogy működik a szervezeted.

Én most jöttem rá, hogy el kell mennem még Jónás-napunk előtt fogorvoshoz, tüdőszűrésre és a szememen lévő árpát is meg kéne műteni... szuper, 4 hetem van.

Tüdőszűrésre oda lehet állítani csak úgy?

Meskete, elfelejtettem múltkor írni hogy az állásod szuper! Pont olyan ami családbarát és még szereted is. Kihagyhatatlan!
laura0606

Sziasztok!

Elfelejtettem mesélni, hogy pénteken túl estem a koponya mr vizsgálaton. Szörnyű volt... Aki nem szereti a szűk helyeket, annak biztos még rosszabb is lett volna, mint nekem, bár közben rájöttem, hogy én sem szeretem a szűk helyeket. Kaptam vénásan kontraszt anyagot is, de azt csak az utolsó 3 percben. Írtó hangos berendezés, adtak az elején füldugót, amit persze rosszul raktam be. Biztos halláskárosodást szenvedtem. :wink: A férjem azt mondta, hogy 40 percet voltam bent, ebből az első 5-8 percet várakozással töltöttem. Amikor kihúzott a végén a nő, mondtam neki viccből, hogy biztos nem jövök többet, de nem értette a poént. :roll:
Hátra van még a hallásvizsgálat és az otoneurológia, hát kíváncsi vagyok, mi fog kiderülni. A forgó szédülések már nem jelentkeznek, de többször van "sima" szédülésem. :? A leletet postán kiküldik (vittem bélyeges borítékot), remélem lesz benne számomra érthető szöveg is.

napsugár
8)
napsugár08

napsugár08

Napsugár!
Én le vagyok maradva! Azért kellett ez a vizsgálat, mert szédültél?
Vagy volt más tünet is?
Ez elég ijesztő...
Kamasz koromban elestem a parkolóban, beütöttem a fejem és elájultam, agyrázkódásom lett. Akkor csináltak nekem ilyen vizsgálatot, hááát nem kellemes az biztos. Amúgy az agyrázkódás után még évekig néha "mozgott a szemem előtt a szoba ide-oda", de aztán elmúlt...
Írd majd meg mi lett az eredmény!
Remélem semmi rossz.
laura0606

Ez nagyon jó:
„Egy gyerek nem gyerek, két gyerek fél gyerek, három gyerek egy gyerek, négy gyerek a család”

:lol:
laura0606

Sziasztok, vagyok, csak állandóan úgy érzem magam, mint aki másnapos.
Általában reggel én is tovább alszok,mint a gyerekek, akkor nyugi van, 7-kor kelek, de volt már, hogy 7:40 kor arra keltem, hogy Beni hív, alig hallottam meg a bébiőrön keresztül is.
Annyira lefárasztanak, hogy csuda.
Beni folytatja a hisztizést, néha jobb, de átlagban minden nap "szórakozik" velünk.
Bocsánat, én már csak így hívom, mert mi úgy látjuk, nagyon is érti, tudja, hogy ez az ellenkezés nekünk szomorúságot okoz.
Néha már nem bírom tovább, sírni kezdek, igyekszem, hogy ne lássa, de volt már olyan kiborulásom, hogy hangosan sírtam.
Akkor vagy odajön és megkérdezi, anya, miért sírsz? Vagy csak távolabbról figyel, és mintha gondolkodna és abbahagyja a hisztizést.
Én is próbálok utánna gondolni, miért lehet az adott hiszti, de egyikünk sem talál ésszerű magyarázatot.
Nagyon apás, az tuti rossz neki, hogy reggelente én megyek be hozzá a szobába. Minden reggel el kell magyaráznom neki, hogy apának muszáj dolgozni, könnyes a kis szeme, látom, de néha nagy sírásba kezd, aztán átmegy rajta. Majd a nap folyamán később jelentkezik vmi hiszti formájában. De ha itthon van apa délután, akkor vele is rosszul viselkedik, neki is minden szarságért visítani kezd, azt mondja: apa ölébe megyek, ő felveszi, erre sírni, ordítani kezd azonnal: "Lemenni"

Szóval vannak gondjaim, jelenleg alig várom, hogy felnőjjenek, eszemben sincs ilyenkor egy kiscsaj, persze a jobb napokon IGEN! :lol:
Bocsi, most nem tudok már reagálni senkinek, felkeltek!

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

DRUKK a babásodni vágyóknak!

Mi még betegek vagyunk - Levivel...
Éjjelente nem kapok levegőt... és még most is fáj a torkom...
Levi már csak egy kicsit köhög...
Anyu sincs jól - kórházban van...
De van + is...a pajzsmirigyem kezd helyrejönni, már csak napi fél gyógyszert kell szednem... /eddig napi 2 volt az adag/

Takarítgatok... rengeteg meló van... és most sajnos csak akkor tudok, amikor Levi alszik... de hétvégén jön Anyós is és együtt folytatjuk...
Keddig átköltözünk...

Nem tudom, hogy mikor fogok jönni, mert ott csak márciusban kötik be a netet és a tv-t...

Ilyen volt és ilyen lett - képek
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Laura, igen a szédülések miatt kellett elmennem, márciusban megyek még hallásvizsgálatra, utána pedig otoneurológiára. A sima szédülések még a mai napig sokszor jelentkeznek. Mindig más időben. Össze-vissza. Nem minden nap, de a sokszor. Nálad rájöttek, hogy mitől estél össze? Az se normális dolog. :shock: :? Én régen is küszködtem az alacsony vérnyomásom miatt, de ennek nincs köze hozzá. Sokszor olyan fura érzésem van a fejemmel. Olyan megmagyarázhatatlan. Nem szédülés, nem hányinger, nem fejfájás, olyan vegyes, de mégsem, enyhe változatban. Voltam nyáron vérvételen is, de nem volt semmi rossz benne. Volt egy kis vashiányom, de minimális. Elkezdtem vasat szedni, de az már elfogyott.

Kia, nagyon szépek lesztek :!: :lol: Húúú, saját ház... :o Nagyon jó lesz nektek!!! :lol: :lol: :lol:

Angie, olyan jó lenne, ha tudnék tanácsot adni, de sajnos nem tudok. :cry: Fel a fejjel, arra gondolj, hogy ez csak egy korszak és majd elmúlik. :) Amikor én tapasztalatlanként megkérdeztem a védőnőt, hogy mit csináljak, akkor pont ezt mondta nekem. :wink:

Pannával vajon mi lehet? Tudtok róla valamit?

napsugár
napsugár08

Hahó!

Kia! Nagyon szép a házikó!!! Örülök, hogy a pajzsmirigyed is javulóban! Azért márciusig se hagyj itt minket, gyere, ha valahol lesz alkalmad netezni! Hiányoznál!!!
Nektek is és Anyukádnak is jobbulást!

ANgie! Sajnálom, hogy ilyen nehéz Benivel! Előbb utóbb elmúlik, tényleg! Addig meg kitartás! Remélem Danika jól van! Már ő is nagyfiú! Miket csinál? Mondogat már valamit?

Szédülős csajok! Én olyat is hallottam, hogy valami vírus megtámadja a belső fület és az okoz hónapokig tüneteket! Bár gondolom az ilyesmit már kizárták.

Én már úgy várom a tavaszt. Komolyan, már megkattanok néha ettől a bezártságtól. Alig lehet kimenni, max 20-30 percre viszem ki Marcit ilyen hidegben. Sokszor unatkozik, nyavalyog, nem találja a helyét.
Jövő héten kezdem is a munkát. A héten volt már itt többször a vigyázós csaj, tegnap egy órára el is mentem, egész jól bírta Marci, nem volt bőgés. A héten még csak bemutatkozni megyek az ovikba, úgyhogy csak 1-2 órára tűnök el, majd utána már élesben megy az ügy.

meskete
Őrbottyán

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?