Halihóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!
KATA
Sajnálom, ha tényleg nem sikerült.......... úgy látszik nem a szülinapodra szánták a babát.
Talán karácsonykor összejön spontán!
Mindenesetre BOLDOG SZÜLINAPOT!
Ez legyen az uccsó amit baba nélkül töltesz!
Micsoda Miki hangulatok vannak!
Tegnap a párom megnézte, hogy hozott-e neki a Miki valamit és tele volt az ablak, pedig nem is volt jó egész évben............ mondtam neki hgoy megelőlegezte a Miki neki az ajándékot, de mostantól jónak kell lennie, és ő meg adott egy nagy cuppanóst nekem, és fél percig megnyomkodta a hátam!
JA Kata lehet, hogy őt láttad, mondta hogy valami híradóban lesznek vagy mi a szöszben!
NEMONE
Nagyon szép a pocakod, nagyot nőtt! A dekoráció gyönyörű, jók ezek az GEDDES képek, tecc Ditulinak!
Anyukámtól kaptam Mikire egy emilt és egy mikisapkás kutya volt a képen, visszaküldtem, hogy nem kell, baba nincs???
MONIC
Én azért parázom, mert amilyen peches vagyok tuti elkapom tőle és akkor lehet, hogy nem csinálják meg a műtétet. Most arra hivatkoztak, hogy múlt héten sem volt itt, még jó hisz az apja sem volt itthon, akkor mit keresett volna itt, nem?
ZSUZSKA
Jó Kikázást! De rég voltam színházban...... apa nem szeresse még moziban sem voltunk soha!
Mármint együtt!
Reggel voltunk vásárolni. Mondom a páromnak, hogy vegyen le a polcról két csomag lisztet, én addig a sót vettem le..... csak itthon vettem észre, hogy két búzadarát vett! El is küldtem a kisboltba, mert azzal elég érdekes lenne panírozni a husit! De hogy mit csinálok 2 csomag búzadarával itthon, még van egy fél csomag ezeken kívül is!