Új privát üzeneted érkezett!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Ildi!
Ne keseredj el! Kérlek, nekem olyan erőt ad, hogy te is meg én is elkezdjük a bogyókat köv. ciklusban. No persze én sem így képzeltem, de most már mindegy ezen kár keseregni. Mer' ugye az anyaság utáni vágy minden kétséget, mindent-mindent legyőz. (Még a munkámat is pedig most dolgoznom kéne...Kép) HA kisit rendbejössz - talán lelkileg is megvisel ez az egész minket, így téged is, - magától is rendeződni fog a ciklusod.

Egyébként pontosan mi az a folliculáris szakasz meg lutheális fázis?

Kriszta!
Akkor szerdán többet tudunk. ÉS azért te is csalakozz hozánk Tonticával, és bízz azért ebben a hónapban is. Miért ne?

Tontica!
Akkor hát remélem tudjuk a tuti receptet. Bűvös 11. cn. CSak azért is, az esélytelenek nyugalmával. Kép
Kérlek ne kezd el szedni az antibébit.

MA reggel a hőm négykor 36,8...

Puszi: Szép hetet nektek! CSak lenne már megint péntek. Annyira szar hetem lesz.

junko
Vendég

Jo Reggelt!

Sajna a 11. napi pe. nem jon ossze Kép pedig annyira remenykedtem.
Kép
Ha most szep fokozatosan megy fol a hom akkor holnapra fogja tenni, nem ertem miert nem a legalacsonyabb ertekre teszi, Ti tudjatok?
Peldaul az elozo gorbemen (itt van ezen a lapon feljebb) miert nem a 10. napra teszi? Nem ertem, nem akkor van pe. amikor lemegy a ho?
Ha nekem ma lenne akkor talan meg lenne egy kis eselyem. Kép

Tlidi; Junko, Kriszti es mindnki mas: KITARTAS!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Junko: Miert lesz szar heted?
En egesz heten takaritok, surolok, pucolok (festes utani nagytakaritas)

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica
SajnálomKépKépMa nem tudnád még elkapni Apát???KépKép

Junko
Tényleg,miért lesz rossz heted??

Nekem olyan mensisen fáj a hasam,és a derekam.KépPlussz a cicim is kezd megint fájdogálni.Jó lesz,ha a prolaktinom ismét felszökik!Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
okr

Ildi!

Nekem 12-13 napos szokott lenni a luth. fázisom a fertility szerint. Egyszer csinált 8 naposat, de szerintem akkor nem is volt pé, csak ő hiszi.

Kriszta!

Spontán gyerkőcök.
Beni elsőre sikerült, ami utólag szerintem kész csoda.
Nátán 13 ciklust váratott magára, több ciklusban szedtem pé-serkentőt. Nála derült ki, hogy nem biztos, hogy mindkét petefészkem megvan. Végül egy nagy adag pé serkentőt kaptam, a dokim már meddőségi rendelésre küldött volna, ha nem sikerül, amikor végül megfogant.
Hanna igen kalandos körülmények között fogant, egy teljesen valószerűtlen ciklusban. 14-15. nap körül picit vérztem (pont karácsony elé esett), emiatt nem is voltunk együtt, majd készülődés és karácsony apuméknál, két gyerekkel egy szobában aludtunk, úgyhogy akkor meg azért nem. Végül 26-a körül bújtunk össze csak saját örömre (nekem már a 24. ciklusnapom volt, az előző ciklushosszok alapján már elmúltnak hittem az esélyt), és mégis beköltözött. Ez egyébként akkor a 6. próbálkozós ciklusom volt.
Ez most a 4. lesz, igaz az első ugye nagyon hosszú volt, másnál az kettőnek is beillene.

Tontica!

És már mindenképpen védekezni fog a párod, ha együtt lennétek?
Igen, VIP vagyok.
Szerintem se biztos a 20. nap, bár a német lap is akkorra tette. Ugye UH lenne a biztosabb. Mindegy, pár hónap még így, és ha esetleg nem jönne össze, akkor doki.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Hát sajna ma megjött nekem. Úgyhogy köszönöm a drukkokat. Nektek továbbra is drukkolok.
Eszter??
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Sziasztok!

Hát itt vagyok,de már nagyon elfelejtettem,kinek mit szerettem volna írniKépKép..na,majd amire még emlékszem...Kép

Kriszta

Sajnálom a PCO-t,de fel a fejjelKép.Egyik ismerősömnek is volt,ahogy megműtötték,rögtön babás lett(mondták is neki,hogy nagyobb az esély),és neki mensije sem volt sokáig...KépSzóval én bízok!!!
Tanulás:nem mentem el a felvételire,mert 1 héttel előrébb hoztákKép és olyan orvosi papírokat kértek,amit 1 nap alatt nem tudtam volna beszerezni,meg közben kiderült,hogy nálunk is lesz ilyen kpzés,csak szpet-től és más néven...Szl megkönnyebbültem,hogy nem Pestre kell járnomKép!!!
Megy a drukk az érettségihez,majd együtt küzdünk,mert én meg felkészítekKépKép!
Miből is vizsgázol???
HAsfájás,cicifeszülés....Nem beágyazódás???Mensinek korai lenne...Kép

Tontica

Lényeg:a hő PÉ ELÕTT megy le,azaz ezért nem a legalacsonyabb hődhöz rakja a ferty a PÉ-t.Amikor utána felmegy,akkor van PÉ,ezért láttad ezt Besztinél is.Sőt,amikor felmegy,utána van még egy kis visszaesés,igazából ott van a dolog nagyjából pontos helyeKép.Szóval ugorj rá ApáraKép!
Hát elküldhetted volna az a tökéletlen embert,lehet,hogy ő nem érti a saját anyanyelvét?KépMiért gondolják azt,ha vki külföldi,akkor hülye is...?Kép

Junko

No,azért én is remélme,hogy volt már PÉ,szt az a NYH vastagság sem rossz..
Mi jól vagyunk,bár ma reggelre Apát kapta el megint a kórság,de vmi nagyon...Remélem,tegnap este nem kaptam elKépKép!
Villő már egész jól alszik,csak kétszer kel enni,ami nálunk már haladásKép!
Amúgy mi a fészkes fenét kerestél ébren hajnali 4-kor!!!!?????Kép

Ildi

Jaj,ne keseredj el,kérlek!!!Menni fog ez,tuti,hidd el!Ha eddig minden rendben volt,akkor előbb-utóbb rendeződik!És ha úgy érzed, a cickatea segített,miért nem iszod?????
Most lehet,hogy hülyeség,amit írok,de ha eddig minden rendben volt,akkor nem lehet,hogy ez a lelki stressz okozza nálad ezt az egészet???Vagy gondolod,hogy régebben is gáz volt,csak nem tudtál róla?
Én nagyon drukkolok!!!!

Gyöngyi

Sajnálom,de drukklok a következőhöz!!!Kép

Beszti

A te példád is mutatja,hogy a női szervezet mindenre képesKépKép!Hajrá a következő ciklushoz!Kép

Ciklushossz:Én azt olvastam,hogy tökmindegy,milyen hosszú a ciklus,a PÉ általában a ciklus utolsó napjától visszaszámolt 14-16. napon van.No jó,előre nem lehet visszaszámolniKép...ja,mármint ez normális esetben.És persze így én nem vagyok nomrális eset,mert nekem 17 napKépKép a minimum...

Kinek kell még drukkolni???

na megyek,emrt gyermek hamarosan kel,lakás fut...Kép

Pusz,Anyapoc

anyapoc

lanyok az mitol lehet hogy 15 nap barnaztam de tegnaptol mar verezgetek egy picit(csak pisikor a wc papiron latszik)ilyen meg soha nem volt.

Kép
monyoka

ja meg a masik.
naponta ketszer merek hot.
egyiket reggel 8kor mikor csorog az ora,a masikat meg 10 kor amikor rendesen felkelnek.
a ket meres kozt van amikor 1 egesz fok van.
8oras mereseim 36,1-2-3-4 a 10 orasi pedig 36,8-37.
ez hogy lehet?nem kelek fel az agybol es ugyanugy merem mint reggel 8kor.

Kép
monyoka

Monyoka

utóbbira válasz:mert a nap folyamán változik a hő,akkor is,ha akkor ébredssz.Más az ébredési hő reggel 6-kor és 9-kor is(vagy bmikor Kép).Ezért fontos,h uakkor mérd mindig,mert akkor mindig egyforma a viszonyítási alapod.Vagyis ha mondjuk korábban mnéred,akkor alacsonyabbról indulsz és nem lesz túl magas a 2. fázis hője sem.Ha viszont később méred,akkor magasabbról indulsz és magasabb lesz a 2. fázis hője.A lényeg,hogy látszódjon a leesés és a hőugrás...

huh,érthető volt,,,KépKépbocsi,de most csak 1 kezem van...)

anyapoc

Anyapoc: Kép
En meg mindig azt hittem hogy akkor van pe. amikor leesik, hat akkor en is eselytelen vagyok ebben a ciklusban. Kép Kép Kép
Apa most beteg, meg van fazva es meg akar halni annyira szenved, meg most mar tutti hogy vigyazna es ha nem akkor pedig marha nagy cirkusz lenne ha nem szolnek neki es utolag kerdezne, erre nincs szuksegem ugyhogy marad a 0% esely es bizom a csodaban. Kép Besztinel is bejott ahogy olvasom. Kép

Most egy kicsit szomoru vagyok pedig nem kene, de tenyleg rossz a kedvem, olyan boghetnekem van. Kép

GYongyi: Oszinten nagyon sajnalom hogy megjott!!!!!!! Kép
Most biztos Te is nagyon szomoru vagy de most uj ciklus kezdodik es uj esely! Kép

Anyapoc, Kriszti: Tanulasert most irigy, irigy!!! Kép
En majd nezek valami rovid tanfolyamot aprilis kornyeken. Itt annyival nehezebb barmit is kezdeni magammal, hogy tanuljak valami komolyabbat spanyolul? Kép
Es igazad van Anyapoc, azert mert kulfoldi vagyok es lehet hogy olyan szinten beszelek, olyan kis szokincsel mint egy gyerek de attol meg nem vagyok hulye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es bevandorlo sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utalom amikor annak neznek es ugy viselkednek velem mint aki "nemtudomhonnan" jott es olyanokat kerdeznek hogy ott van-e viz meg villany. Kép Kép
Bocsi, csak kifakadtam egy kicsit, mondtam hogy sz@r a kedvem! Kép

Monyoka: Kép
Latod Beszti is verezgetett a ciklus kozepen es megis babas lett Hannaval. Kép Erre gondolj!!! Kép
Biztos nekem is azert magasabb a hom mert 8 utan merem altalaban.

Van itt valaki? Olyan egyedul vagyok es kicsi vagyok es ehes (nem) vagyok! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Üdv Csajok!

Nálam tegnap megérkezett ez a rohadt mikulás Kép Kép Kép kezdem nagyon elveszteni a sohasem volt türelmemet Kép

Tlidi Kép
az aviva torna jó ciklusrendezésre!
én most fogom kezdeni, bár más miatt...

Kriszta,
jól alakul a görbéd! Kép

Gyöngyi,
sajnálom Kép

Bocs, hogy nem írok mindenkinek, de csak gyorsan végiggörgetni tudtam a termést...

angel37

Monyoka
Van úgynevezett középidős vérzés.Nem tekintik kórosnak,de sztem nem a legjobb dolog.Olvastalak a másik topikonKépHidd el megoldódnak a dolgok!!!!

Anyapoc
Eü alapismeretekből(anatómia,ápolástan,kórtan,belgy.,sebészet,nőgyógy-szülészet,gyó gyszertan) érettségizem,remélhetőleg 5-re.Másképp neki sem érdemes vágni,ha nem lesz kitűnő nem jutok be,idén sem a fősulira.Bizakodom azért annak ellenére,hogy nem nagyon haladok a tanulással.Kép
Te most akkor felkészítesz tanulókat érettségire biológiából?De izgi!
A suliban kell felvételizned,vagy oda majd "csak" beíratkozol?Nagyon jó,hogy nem kell ingáznod!Örülök,hogy ilyen jól jött ki a dolog!!!!KépKépKép

Gyöngyi
KépKépKépKép

Beszti
Hogyhogy nem bisztos,hogy megvan mindkét petefészked?Ezt nem értem!
Hosszú ciklus:Hát az gáz!Nekem is volt már 50 napos.Kész elmebaj!!!

KépKép

KépKép
okr

Angyal
De jó,hogy jöttél!!!!!KépKépKépA mikulás miattKépKépKépKép.
Akkor most átjárhatóságid lesz?Jól emlékszem?

Tontica
Sztem nyugodtan próbáld ki,spanyolul!Sztem menne az neked,simán!
Apa miatt,és p.é. miatt KépKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

angyal,sajnalom hogy megjottKép

anyapoc koszi hogy leirtad a homeros dolgot,akkor ha 10 es ertekeimet veszem akkor nem is vagyok vizihullaKépja tegnap deleltem egy kicsit es megmertem a hom es 37,3 lett.Az meg mar magas.

kriszti.bevallom oszinten en mar a legrosszabbra gondoltam.kozepidos verzes,ez nem hangzik olyan iszonyu rosszan.csak nagyon megijedtem mert nekem meg nem volt ilyen.
Azt olvastam tegnap hogy valakinel akkor van ilyen mikor renddezodik a ciklusa.Na en fogytam egy kicsit meg 14 napig ittam a cickat.Most azon agyalok hogy megint igyam vagy vagy varjak?

Kép
monyoka

Monyoka
A cickát legjobb tudomásom szrint p.é.-ig kell inni.Onnan palástfű tea a megfelelő.Talán egyszer Angyal írta le a receptet,azt hiszem.

Mikor megreped a tüsző,lehet tőle vérezgetni.A ciklusrendeződéses okát a vérzének még nem hallottam.Mindenesetre azért a dokit ne mulaszd el,főképp,ha a vérzés napokig tart,és nem csak pecsételő.
Görbét tudnál felrakni?

KépKép

KépKép
okr

Ezzel meg tartoztam mara:
Kép
Kép
Gyongyi: Beirtalak, nem baj?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Köszi a táblát!

KépKép

KépKép
okr

Képpar ertek hianzik.vagy elaludtam vagy anyoseknal voltunk.mai hom mar nem is mertem.

Kép
monyoka

Monyoka
Jó lesz ez,csak méregess kitartóan!!!!
Ha egy kicsivel később kelsz,még mérj nyugodtan!

KépKép

KépKép
okr

Lanyok: megegy kerdes. Ti hogy veszitek eszre a nyakot? Szerintem nekem nincs, vagy annyira keves hogy nem latszik, mitol lehet ez?

KépKép
KépKép
tontica

Közeben kimentem enni...

Tontica,
köszi a táblát! Kép
Hú de szar még így is látni magamat! Kép Kép
Drukk neked ezért a hónapért! +++

Kriszta! Kép
Igen, vmi hasonló, de lehet, hogy adok esélyt az avivának a köv. kontrollig, az még három hónap lenne... nem tudom...

Monyó,
megkeressem a receptet?
a középidős vérzés átmeneti hormongyengeség is lehet! valszeg semmi komolyat nem jelent! neked elég hosszúak a ciklusaid, ugye?

angel37

igen angel,meg nagyon valtozo.
mar arra is gondoltam hogy mivan ha elobb lett pem es most probal beagyazodni de nem sikerul neki es epp vetelek vagy ilyesmi.
de most voltam wc-en es olyan nagyon picuri ver van csak.

Kép
monyoka

Angyal: Kép
Hat igen, az 1-es szamot en sem szeretem tulzottan Kép Kép
De nekunk legalabb rovidek a ciklusaink, legalabb ennek orulhetunk. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
ha nem folyik ki, akkor pé előtti napokban be lehet nyúlni... vki úgy nézi, egyszer egy másik fórumon láttam! meg lehet úgy tapintani a méhszájat is, hogy kemény-e (olyasmi, mint az orrod) vagy fel van-e kicsit puhulva! le kell hozzá guggolni, úgy a legjobban kivitelezhető...
Én még sose csináltam, csak olvastam! Kép

angel37

Tontica
Köszi, hogy beírtál a táblába. De nem tudom hogy mennyire leszek aktív, mert igazán nem kellene mérnem a hőmet most is csak kiváncsiságból méregettem. Egy kicsit szomorú vagyok, hogy megjött, de várható volt. Még van egy hónapunk a próbálkozásra spontán azután megyünk vissza a Forgács Intézetbe és inszeminációval folytatjuk és akkor a gyógyszerek miatt nem érdemes hőt mérni. Aztán még lehet hogy ebben ciklusban méricskézek és ha érdekel benneteket írok is nektek. De azért foglak benneteket olvasgatni, mert aranyosan írtatok nekem ha kérdeztem. A tábla alapján úgy látom mi próbálkozunk a legrégebb óta. Remélem érthető volt amit írni akarok.
Esztiről tudtok valamit?

Kép
Kép
bgyöngyi

Monyóka,
ilyen hamar biztos nem akar beágyazódni! ettől ne félj! Kép

Tontica,
na ja, a rövid ciklus előnyei: hamarabb jön a pé, jól kiszámítható! Kép és akkor a hamarabbi pofáraesést még nem is említettem! Kép

Most számoltam utána, nekem tavaly 14 ciklusom volt! Kép

angel37

Tontica
Nekem utóbbi időben kifolyik.Legjellemzőbb,hogy tusolás után,vagy WC-papíron veszem észre.(bocsi,ha gusztustalan)Kép

Angyal
Pár nap,és újra középidő!!!!
Ha megengedsz egy tanácsfélét:Sztem menjél el most átjárhatóságira.Minek halsztgatnád tovább?És ha aztán sikerül?

Monyoka
Mennyi ideje is pecsételsz akkor?

KépKép

KépKép
okr

Bocsi elfeletettem Angel37 Sajnálom!

Kép
Kép
bgyöngyi

szombaton este picit barnaztam meg tegnap picuri ver meg most is de nagyon pici.
kicsit osszezavarodtam a napokkal.

Kép
monyoka

Angyal: es mi van ha kemeny illetve puha? Melyik a jo?Kép

Gyongyi: Kép
Nem is igazan a homerozes a lenyeg hanem hogy jo a tarsasag! Kép Ha jol erzed itt magad maradj megha nem is mered a hodet. Kép
Beirod nekem az adataidat?
Drukkolok a kovetkezo ciklusra!!!

Kriszti: Kép
Nekem nem folyik ki, csak parszor lattam ilyet, most megneztem az ujjammal (en is boccs a gusztustalankodasert Kép ) es olyan turoszeru, az jo? Pe-kor milyennek kell lennie?

KépKép
KépKép
tontica

Persze megírom az adatokat. Köszönöm, hogy így befogadtatok. Próbálkozás:2002. október Ciklus hossz: 30-35 nap Lakhely: Budapest, Életkor: 30
És persze, hogy jó a társaság!!
Aranyos a kisfiad. És szép neve van.
És nem is beszélve a hely ahol éltek Spanyolország is nagyon szép. Mi ott voltunk nászúton Loret de Mar-ban (bocs ha nem jól írtam).

Kép
Kép
bgyöngyi

Gyors bekuk!!

Voltam dokinál,és még mindig semmit nem láttot uh-n ,azt mondta holnap reggel csináljak még egy tesztet és ha - akor mensi meghozzo gyogyszert ir fel,ha + akor meg 1 hét mulva találkozunkKép!!Csajok kész vagyok!!Vagy nagyon korai terhesség vagy álpozitiv tesztem volt!!

Én ugy döntöttem nem foglalkozom semmivel megvárom a febr.15.ét ,hogy megjön-e a mensim!!Vagy megyek másik dokihoz!!Kép!!
Mig rendbe nem jövök lelkileg addig teljessen elterelem a figyelmemet másra pl.lakás butorozás....stb!!
Vendég

Kriszti!

Úgy, hogy többször is voltam UH-n peteérés ügyben, de egyik esetben sem találta a dokim, aki egyébként képzett UH-s orvos. De biztosnak azért nem biztos, mert csak akkor lenne az, ha konkrétan megnéznék (pl. laparoszkópiával), de erre eddig nem került sor. Így egyenlőre "valószínű". De eddig a hőm is úgy tűnt, mintha minden 2. ciklus üresjárat lenne (anov. ciklusok), de most ez utóbbi két ciklus összezavart.Kép

Tontica!

Puha, magasan van a méhszáj (nehéz elérni) és nyitott. Akkor jelez termékenységet, persze a többi feltétellel együtt.
Pé előtt és után lejjebb van, kemény vagy közepes és bezáródik. Menzeszkor megint följebb van és kinyílik.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Anyapoc!

Ja, normális esetben lehet, hogy így van.Kép De vajon hány nő normális ciklushossz szempontjából?
Én semmi esetre sem.KépKép Így azon sem csodálkozom, ha a lut. szakom kevesebb, bár tény, hogy arról én is olvastam, hogy a túl rövid tényleg nem jó...

Keditke!

Kép És jól megnézett?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Eszti!!

Rendes uh-val,remélem tényleg még korai volt,mivel itt nincs hüvelyi uhKép!!MOst várok és bizakodom!!
Vendég

Tontica,
látom Beszti azóta válaszolt! Kép

Gyöngyi,
köszi!
én se mérek! Kép

Kriszta,Kép
úgy gondolod?
és ha rossz eredménye lesz, akkor szted mondhatom a dokinak, hogy ne fújjuk át, mert inkább megpróbálom megnyitni egy kis ugrabugrával?

mondjuk magamat ismerve, ha a doki mondja az átjárhatóságot, úgyis ott fogok nézni, mint a hal a szatyorban, és rábólintok...

angel37

Gyongyi: Kép
Koszi a bokot a fiam neveben, amugy tenyleg edi kisfiu (cseppet sem vagyok elfogult) Kép csak jo lenne melle egy kishugi Kép imadom a kiscsajokat. Kép
Lloret de mar azt hiszem de en sem tudom pontosan. Kép
Mi Alicantetol nem messze lakunk, szep hely de Mo. nekem jobban tetszik mert ott minden zold (tudom most eppen nem Kép ) itt meg minden szaraz de legalabb nincs olyan hideg.
(kepzeljetek egyik nap 11 fok volt es itt mindenki meg akart fagyni ebbel az irdatlan nagy hidegben) Kép
Nem tudjak ezek mi az a HIDEG! Kép

Keditke: Kép
Meg ne ilyedj meg, menj vissza egy het mulva, szerintem 4 pozitiv teszt nem hazudik!!!
Vagy keress egy dokit akinek van huvelyi uh-ja.

Beszti: Kép
Akkor most elvileg egy jo ciklus elott allsz, nem?
Megtapizom magam allul de meg nincs viszonyitasi alapom nem tudom mi a puha es mi a kemeny. Kép
Azt viszont egyertelmuen erzem hogy a szules ota teljesen megvaltozott a huvelyem, nem tudom hogy mi micsoda es miert van ott csak azt erzem hogy dudorok dudorok hatan es azelott nem volt ilyen. De tutti nincs benne semmi abnormalis mert mar tobszor latott doki azota es nem mondta hogy bibi van.

Angyal: Kép Tedd amit jonak latsz es ami jolesik!!!

KépKép
KépKép
tontica

Ez a turoszeru valadek mi lehet?
Csak nem vagyok beteg?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Milyen sok rossz hír,a fenébe!Kép
...nem isjövök ide többet...Kép

Edtike!
Kérlek,mindent részletesen,mert nem értem... Mennyi időskismama vagy? Mikor jött meg és szerinted mikor fogant?

Monyoka!

Nekem szinteminden ciklus közepén volt ilyen vérezgetésszerű valami...Doki azt mondta,hogy peteéréskor is előfordul és valami gyenge érfalakatmagyarázott és hogy szedjek Rutascorbint. Ennyi és meg is nyugodtam és látod, már hol tartok?Kép Persze sok rossz dolog történhet....

Tontica!
Most nem emlékszem pontosan..., a párod majd akar másikat, csak később? És neked mik a terveid, mármint a pelenkán kívüli világban?

Majd írok a többieknek is, csak most el kell vinnem a fiamat edzésre...
Puszi

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Totica,
köszi, nem is gondoltam, hogy eldöntitek helyettem, csak hátha mondtok vmi jó pro vagy kontrát...Kép

De akkor marad a szatyros hal Kép Bár néha megdöbbentő dolgokat produkálok a dokinál, olyan tudok lenni ott, mint egy gyengeelméjű Kép

A túrószerű lehet gomba, de ha nem viszket v. ég, akkor nem hiszem, hogy az.

angel37

Bali!!

Dec.6-án volt az utolso mensim,a pé karácsony körül lehetet!Jan.8-tól barnáztam pár napig 13.-án csináltam egy erös + tesztet!Ma voltam dokinál és a többit meg tudod.56.napon tartok!És vagy nagyon korai terhességem van,vagy ál+ tesztjeim voltak!!
Vendég

Editke!

Egyetértek Tonticával! Vedd fel a telefont és keress olyan magánrendelőt, ahol van hüvelyi uh...pár ezer forintot megér a nyugalom! Szerintem sincs 4 állpozitív teszt! ...én nem várnék egy percet sem...! Mert én nem tudok!Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali!!

De ari vagyKép
Reggel azért csinálok még egy tesztet és ha az is + akor a héten felkeresek egy magánrendelöt(vagy a jövö héten),ahogy idöm engedi mert 18-ig dolgozom.
De ha - akor várom a febr.10-15-i mensit!!
Vendég

Editke,
bocs, hogy itt is belepofázok, de ha neadjisten - lesz, sztem akkoris menj dokihoz!

angel37

Angel!!

Csak nyugodtan szolj hozzá te is .Ne tudjátok meg milyen szar érzés ez a bizonytalanságKép!!De holnap megyek dolgozni sokkal jobb lesz,elfeledkezem a témáról!!
Vendég

Elhiszem, hogy szar! Kép
Ezért (is) csinálj egy tesztet!
A bizonytalanság engem nagyon ki tud nyírni... akkor inkább tudjam a rosszat!
Azért remélem nálad jó hír lesz! Kép

angel37

Sziasztok!!!!!
Keditke szerintem tuti hogy babás vagy!!!!!!nyugi.
Gyöngyi , úgy sajnálom......a jövő hónap -új remény.
Egyenlőre nálam semmi , maradt az állandó 37.0 .és a hasfájás.A holnapi napot tekintem vízválasztónak. szerda reggel teszt.
Zsazsóka , veled mi a helyzet??

KépKép
eszterke80

Eszterke: SZUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon izgis!!! Kép
Oszinten remelem hogy baba van a dologban!!!

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?