Sziasztok!
Hát itt vagyok,de már nagyon elfelejtettem,kinek mit szerettem volna írni
..na,majd amire még emlékszem...
Kriszta
Sajnálom a PCO-t,de fel a fejjel
.Egyik ismerősömnek is volt,ahogy megműtötték,rögtön babás lett(mondták is neki,hogy nagyobb az esély),és neki mensije sem volt sokáig...
Szóval én bízok!!!
Tanulás:nem mentem el a felvételire,mert 1 héttel előrébb hozták
és olyan orvosi papírokat kértek,amit 1 nap alatt nem tudtam volna beszerezni,meg közben kiderült,hogy nálunk is lesz ilyen kpzés,csak szpet-től és más néven...Szl megkönnyebbültem,hogy nem Pestre kell járnom
!!!
Megy a drukk az érettségihez,majd együtt küzdünk,mert én meg felkészítek
!
Miből is vizsgázol???
HAsfájás,cicifeszülés....Nem beágyazódás???Mensinek korai lenne...
Tontica
Lényeg:a hő PÉ ELÕTT megy le,azaz ezért nem a legalacsonyabb hődhöz rakja a ferty a PÉ-t.Amikor utána felmegy,akkor van PÉ,ezért láttad ezt Besztinél is.Sőt,amikor felmegy,utána van még egy kis visszaesés,igazából ott van a dolog nagyjából pontos helye
.Szóval ugorj rá Apára
!
Hát elküldhetted volna az a tökéletlen embert,lehet,hogy ő nem érti a saját anyanyelvét?
Miért gondolják azt,ha vki külföldi,akkor hülye is...?
Junko
No,azért én is remélme,hogy volt már PÉ,szt az a NYH vastagság sem rossz..
Mi jól vagyunk,bár ma reggelre Apát kapta el megint a kórság,de vmi nagyon...Remélem,tegnap este nem kaptam el
!
Villő már egész jól alszik,csak kétszer kel enni,ami nálunk már haladás
!
Amúgy mi a fészkes fenét kerestél ébren hajnali 4-kor!!!!?????
Ildi
Jaj,ne keseredj el,kérlek!!!Menni fog ez,tuti,hidd el!Ha eddig minden rendben volt,akkor előbb-utóbb rendeződik!És ha úgy érzed, a cickatea segített,miért nem iszod?????
Most lehet,hogy hülyeség,amit írok,de ha eddig minden rendben volt,akkor nem lehet,hogy ez a lelki stressz okozza nálad ezt az egészet???Vagy gondolod,hogy régebben is gáz volt,csak nem tudtál róla?
Én nagyon drukkolok!!!!
Gyöngyi
Sajnálom,de drukklok a következőhöz!!!
Beszti
A te példád is mutatja,hogy a női szervezet mindenre képes
!Hajrá a következő ciklushoz!
Ciklushossz:Én azt olvastam,hogy tökmindegy,milyen hosszú a ciklus,a PÉ általában a ciklus utolsó napjától visszaszámolt 14-16. napon van.No jó,előre nem lehet visszaszámolni
...ja,mármint ez normális esetben.És persze így én nem vagyok nomrális eset,mert nekem 17 nap
a minimum...
Kinek kell még drukkolni???
na megyek,emrt gyermek hamarosan kel,lakás fut...
Pusz,Anyapoc