Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kia, Boldog szülinapot Levinek! :lol: :lol: :lol: Elnézést, hogy megcsúszva! Várjuk a képeket! Akkor lassan ovis lesz a bölcsisből?
Ez a kismamaság alatti "alvászavar" rettentő. Az én alvásigényem egy csecsemő alvásidejével egyezik meg, de amikor reggel 6 körül felébredtem (kismama koromban), az maga volt a pokol. :?
Ti most a baba előtt vetettetek be valami praktikát lány ügyben?

Laura, ezt találtam a gyakorikerdesek.hu-n :
Speciális lánymenü: Kálciumban és magnéziumban gazdag, viszont nátriumban és káliumban szegény diétát kell tartanunk. Vessük rá magunkat a tejtermékekre(kivéve a sajtokat):tej, joghurt, jégkrémek,fagylaltok,tejszín, tejföl, túró, túrókrémek. Együnk fehér húst, friss halat, tojást. A gyümölcsökből és zöldségekből válasszuk a zöld salátákat, zöldbabot, spenótot, ananászt, almát, mandarint, görögdinnyét, körtét, epret és málnát, valamint a csonthéjasokat: mogyoró, dió, mandula, és sótlan földimogyoró. Ne együnk kenyér- és kekszféléket, felvágottakat, sós halakat és pácolt, füstölt húsokat. Felejtsük el a száraz hüvelyeseket(bab, lencse, sárgaborsó, felesborsó, szója, konzerv kukorica) és az összes sós sajtot. Kálciumban és/vagy magnéziumban gazdag ásványvizet igyunk, a szénsavmentes változatból. Egy időre le kell mondanunk a teáról, kávéról, a csokoládéról, a sörről és az édes borokról.
Biztos emlékeztek, amikor írtam, hogy találkoztam olyan férfival (a biztosítós), aki az első gyerekét akarta lánynak, és elment dr. Czeizel Endréhez. Csak annyi ezzel kapcsolatban, hogy a pasinak is kellett tartania ezt a diétát, nem csak a feleségének. Az én férjem irtó sósan eszik és húst hússal. :cry:
Laura, a Te férjed hogy étkezik inkább? Lányosan, vagy fiúsan? Használsz lh tesztet, vagy csak diéta és Jónás? A vaterán most 65Ft/db a Wondfo teszt. Állandóan ezek után kutatok, pedig még nincs is rá szükségem. :oops: :roll:

Elgondolkodtam, hogy vajon a több lánygyerekes anyukák miért nem akarnak ennyire fiút, mint mi lányt? Pl. itt a fórumban sincs ilyen... :roll: Ti mit gondoltok erről? :?: :?: :?:

napsugár 8)

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Sziasztok!
Köszi Napsugár, pont ezt próbálom tartani, de a kenyérről egyenlőre még nem tudtam teljesen lemondani. Az összes többi megy. Szedek a Kneipp-től egy Magnesium+Calcium+D3 tablettát napi 3x2 http://www.mycare.de/online-kaufen/knei ... en-3311551. Plusz felfedeztem a Rossmann-ban egy folsav+vas bogyót. http://naturlab.hu/3289/1X1-Vas-Folsav- ... letta.html
Tejterméket sokat iszom/eszem. Tésztát az elmúlt egy hónapban talán egyszer ettem...
Férjem szereti a húst, de nem eszik semmit sósan, és inkább a halakat, salátákat preferálja mostanában. (bár az elmúlt héten külföldön volt, ott steak-et steak-kel evett) de nekem nem is jutott eszembe hogy ő is diétázzon. Bár most magától elkezdte.
Amúgy úgy vagyunk vele, hogy karácsonykor kap egy esélyt Jónáska, ha nem jön össze várunk a köv alkalomra. Most még azon dolgozom, hogy két napot elcsúsztassam a menstruációmat, állítólag az aviva tornával lehet ilyet... most kaptam egy könyvet, holnap elolvasom állítólag olyan mint az intim torna és lehet befolyásolni a ciklust vele. Jó lenne... mert 25-én kéne megjönnie de pont aznap van a tuti lányos napunk.
Van még tavalyról pár ovu tesztem, de nem használom. Jónás naptár szerint, plusz a holdállás szerinti fiús-lányos órákat alkalmazzuk csak http://horoszkopszoftver.hu/gyermektervezes.htm. Plusz a diétát. Meglátjuk mi lesz.

Nekem van olyan munkatársam akinek 4 lánya született, és a negyedik után azt mondták szeretnének egy fiút is. És náluk sehogy sem jön össze a fiú.
laura0606

Napsugár!

Én is tudok ellenpéldát. Az óvodában az egyik családban 5 lány után 6.-nak született fiú. És egy régi osztálytársamnak is 4 lánya van, pedig már harmadikra is nagyon szerettek volna fiút.

Laura!
Még nem válaszoltam a kérdésedre, hogy miért nem vállaljuk most a 4.-et. Egyrészt azért, mert szeretném befejezni az egyetemet (utolsó év), másrészt elég zűrös terhességeim voltak eddig is, és nem tudom mi lenne, ha megint hónapokig feküdnöm kéne.
Inkább várunk még egy kicsit, amíg önállósodnak a fiúk.

Szép napot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Hahó Lányok!

Délelőtt írtam egy jó hosszút, erre elszállt!!!! :evil:

Kia! Sok boldog szülinapot Levinek! :D Hú, már most kezdődik a nem alvás nálad! Szegény! Én olyan sokat virrasztottam, órákig nem tudtam elaludni pocakosan. Na, nem a pocakom miatt, hanem a hormonok miatt. Bezzeg most, már úgy vágyom egy nyugis éjszakára!

Napsugár! Köszi a segítséget, megtaláltam és meg is néztem a Jónást. Ha most nem is, de pár év múlva lehet komolyabban belenézek. Érdekes, nálunk most Apának van egy szelídebb időszaka 4. gyerek ügyben. Azt azért nem mondja ki, hogy szeretne, de azt kifejtette pl, hogy szerinte a 4 gyerek már nem jelentene akkorra pluszt anyagilag sem. Meg ő csak azért nem akar, mert én azt mondtam most utoljára pocakosan, ha még egyszer terhes akarok lenni állítson majd le!! Szóval rám keni a dolgot. Na, majd meglátjuk!

Amúgy amit kérdeztél én régebben már elmélkedtem, szóval, hogy miért is akarunk mi fiús mamák lányt. Szerintem azért, mert mi nem tudjuk így átörökíteni az utókorra a nőies lényünket, az anyaság mintáját stb... Nálunk pl Apa tökre elégedett a vonatokkal, repülőkkel, legókkal, bírkózással. Ő nem is érti én miért nyavalygok. Persze, ő így háromszorosan klónozta magát, bebiztosította a vérvonalat, ráadásul még újra is éli a gyerekkorát a fiúkkal, mert csupa olyan dolgot csinál velük, amit annak idején ő is imádott.
Így az az anyuka, akinek meg csupa lánya van, ebben a tekintetben elégedett. Az én 3 lányos barátnőm is azt mondta, hogy harmadjára a férje miatt szeretett volna fiút, maga miatt annyira nem.

Meskete
meskete
Őrbottyán

Napsugár..
A bölcsisből ovis?
Nem tudom, hogy mikor....
Nem akarja letenni a pelust... :roll:

Praktika - lány ügyben..
Nem volt semmi...
Egy véletlen baba.. hiszen azt sem tudtam, hogy mikor van és van-e egyáltalán peteérésem...
...csak H.szoboszlón nyaraltunk és.... :lol:

Meskete, Köszi.

A nem alvás...
Levivel jobban aludtam...
De most biztos az is számít, hogy Anyósékkal élünk... így ha valaki korán reggel fent van nekem sem megy az alvás...
Sajnos...
Kávézgatnak, csörömpölnek :evil:
De már nem sokáig... :lol:

Ma ide regisztráltam...
2hetente 18 db ingyen kép...
http://kepest.hu/_public/invitation.asp ... 9711500e9f

..és a szülinapos:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fné kia 2010.12.13 15:46-kor.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Ma nem ment bölcsibe Manó, mert nincs áram, se fűtés...

Hétvégén vidék - nagyszülők, hétfőn nyaki uh, kedden nődoki, szerdán vérvétel és ügyvéd /kulcsátadás/...
Majd jövök...
Jó hétvégét Mindenkinek! :D

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Kia! Hogy sikerült a hétvége?
Remélem a nyaki uh is rendben!

Nagyon jók a múltkori képek is! Micsoda torták és mennyi ajándék!!!

Nálunk anyósék voltak a hévégén még az elmaradt Mikulásozásra. GYerekek élvezték, szeretik, ha jönnek.
Kicsit fáradt vagyok, Marci nem alszik túl jól mostanában! Ma is ordibált egy csomót. Lehet a foga jön.

Többiek merre vagytok?

Panna nagyon régen írt! Remélem minden rendben van velük!!!!

Panna írj, ha olvasol!!!!! Nagyon drukkoltunk neked, nektek!

Üdv: Meskete
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Köszi Meskete!

Nyugodtabb éjszakákat kívánok!

A nyaki uh jó lett, már nincs meg a göböm a pajzsmirigyemben...

A hétvége nem volt jó... Levi szombat hajnalban hányt, minden kijött, még a víz is, így reggel mentünk orvoshoz... kúp, két nap kekszek, diéta...
Ma már jól van... De már decemberben nem megy bölcsibe... így biztos nem kap el semmit...

Már ma megkapjuk a kulcsokat, így nekikezdhetünk a felújításnak... :lol:

Holnap nődoki.. kiváncsi vagyok, hogy kiderül-e a neme... :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia, drukk-drukk holnapra! Remélem kiderül. :)
laura0606

Kia mi volt a nődokinál? Kiderült a neme?
laura0606

Sziasztok!

Tegnap úgy jártam, mint múltkor Meskete, hogy elszállt a hosszú üzenetem, ugyanis pici Dávid kikapcsolta a számítógépet. :roll:

Kia, szuperek a torták! Drága egy ilyen figurás torta?
Mit kell felújítani a házon, illetve sok a munka? Mikor tudtok végleg beköltözni?
Én is drukkoltam ám a nődoki miatt! Remélem minden rendben volt! Meséld már el, légyszi.... :wink: :wink: :wink:

Mátémnak nem használt az antibiotikum, kapott helyette másikat. Ráadásul mostmár olyan nagyok a mandulái (gyulladás nélkül), hogy szinte teljesen elzárják a levegő útját. Orrhangon beszél hónapok óta. Mondtam is a dr. néninek, hogy kezd olyan lenni az alvás közbeni levegővétel, mint annó a Krisztiánnak volt. Dr. néni szerint nem ússza meg ő sem mandulakivétel nélkül. :(
Amúgy szerencsére javult a délutáni alvásnál a száraz/pisis arány. Mostmár egyre ritkábban pisil be. :lol:

Tegnap olyan karácsonyi hangulatom volt... még mézeskalácsot is akartam sütni, pedig még soha nem csináltam... Ti készülődtök már valamivel?

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

A neme még titok marad :D januárig...
Nem sikerült a dokinak...

Velünk jött Levi is az UH-ra...
Nézte végig...
A tesó tapsolt kettőt a feje fölött :P Meghallgattuk a szívét...
BPD 33 mm. A többi méretet nem néztük..
Megbeszéltük a dokival, hogy jó lesz a júni 7, de beírta a júni 5-öt... :roll:

Ma megvolt a tesztebédes vérvétel /cukor/ 4.3 lett, de azért holnap reggel 7-re mennem kell cukros vizet inni :evil:

Napsugár
A torta... thomas biztos lett volna vagy 8 eft, de Anyós olcsón kapta, mert az ismerőse cukrász. :roll:

A házon csak 3 ablak van kicserélve és le van szigetelve...
A parketta jó, de az ablakoknál kell műanyagból takaró és párkány.
A konyhában egy kicsit el kell tolni a szekrényt /ez marad, mert nem régi és most nincs pénz újra/, áthelyezni a gázt... jó lenne új padlóburkoló, csempe is...
A fürdőt fel kell újítani, mert biztos van vagy 30 éves... itt ablakcsere is kell...
Na és festés.....
Sok meló :?
Fényképezek majd...

Hétvégén átviszünk néhány bútort, stb, mert 21-én hazaköltözik a sógornőm a kislányával. :roll:

Költözés szerintem majd csak jan-ban. :(

DRUKK a szobatisztasághoz és Jobbulást Máténak!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Hahó!

Kia!!! Húúú, pedig, ha tudnád hogy vártunk tűkön ülve a sok fiús mama, vajon lesz-e kislány a topicban!!!! :D :D :D Na, akkor még izgulhatunk januárig!
A kulcsátadás viszont szuper, akkor hajrá, nem sokára külön laktok!!!!
Remélem a mai cukros löttyöt túlélted!

Napsugár! Jobbulást Máténak! Lehet beszéltük már, de próbáltad a homeopátiát? Nekünk Csongorral az segített. Csongi fél éves és egy éves kora között 5 antibiotikum kúrán esett át a folytonos tüszős mandulagyuszi miatt. Na, az utolsónál már azt mondtam elég és elvittem egy homeopátiás doktorbácsihoz, ahol alkati szeres kezeléseket kapott. Több, mint egy órán keresztül csak kérdezgetett minden féléről evési, alvási szokások stb, hogy be tudja lőni az alkati szer tipusát. És hatott a dolog, mert onnan, mint akit elvágtak, gyakorlatilag az azóta eltelt 5 évben kétszer, ha volt tüszős mandulagyulája. Persze a mandulakivétel is megoldás, nekem anno ki is vették és azután nálam is megszűntek a betegségek.
A pelushoz drukk továbbra is.

Most sajnos Marci is beteg, már pár napja kezdődött sima náthával, hőemelkedéssel, de nem javul, sőt most már napközbenre is felment a láza. Azt hiszem elviszem ma én is megmutatom a dokinak nézze meg a fülét, tüdejét nem-e oda húzódott.

meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Kia, nagyon drukkolok hogy kiderüljön végre a neme... úgy izgulok, drukkolok nagyon!

Napsugáááár segíts.
Tegnap voltam nőgyógyásznál, volt rákszűrés, vizsgálatok.
Mondtam a dokinak hogy szeretnénk negyedik babát, nőgyógyászatilag minden rendben van-e, elkezdhetjük-e élesben.
És teljesen ledöbbentem mert azt mondta, hogy nőgyógyászatilag minden rendben, de nem ajánlja ilyen hamar, jobb lenne ha 2 év lenne legalább a két szülés között. Most 4 hónapos Máté.
Nagyon elkeseredtem, mert szeretnénk most decemberben megpróbálni. Azt mondta a doki hogy megviselné a szervezetemet ha ilyen hamar szülnék újra. (1,5 és 2 év van a gyerekek között)
Te hogy érzed, ráment az egészséged az ilyen közeli szülésekre?
Mi a fenét csináljak? Szívem szerint egyből bevállalnám de valahol igazat is adok a dokinak. Jujj de nehéz!

Pannával, Angie-vel mi lehet?

Meskete, nálunk is készülődik a fogacska. Kicsit én is le vagyok strapálva, suli vizsgaidőszak, Máté 4-5 között kel, a nagyok 7-kor, és persze mindig éjfél körül kerülök ágyba.

JObbulást a betegeknek!
Napsugár, Mátédnak már alapból ilyen nagy a mandulája? szegénykém! Ilyenkor talán jobb minél hamarabb kivenni a mandulát. Nekem 17 éves koromban vették ki, sokat szenvedtem. Mellettem a 4-5 évesek a műtét után már rohangáltak, én két hétig a halálomon voltam.

Kia, én biztos vettem volna ilyen nemmeghatározó tesztet. Nem bírnék januárig várni. Bár már eldőlt a neme, úgyhogy előbb-utóbb kiderül. De izgi!
laura0606

Meskete
Túléltem... :P

Jobbulást Marcinak!

Mi - úgy néz ki meggyógyultunk...
Már nem köhög Levi, nem megy a hasa...

Laura
Én nem hallottam még ilyenről... bár kevés ismerősömnek van 3-4 gyereke...

Mandula
Nekem is kivették 13 évesen... előtte mindig torokfájással küszködtem és velem Anyu is :lol:
Azóta ritkán vagyok beteg... :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Laura!
Ismerek egy testvérpárt, 10 hónap van köztük. :) Nem volt semmi probléma velük, és az anyukájukkal sem.

Illetve van egy másik ismerősöm, most várja a 4.-et, ő kb. másfél évente szül egyet. (A legnagyobb gyereke most volt 4 éves.)

Szóval nem lehetetlen a "sorozatos" szülés. De Te érzed, hogy mit bírsz. Hallgass az ösztöneidre!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Kia! Örülök, hogy Levi jól van! Meg, hogy jól sikerült a cukros lötty ivászat! :D

Laura! Nekem is van ismerősöm, aki évente szült és semmi baja. Meg te pl nem is szoptatsz, ami ebből a szempontból neked most előnyös, hiszen nem szívja le a gyerek a te vitamin, ásványianyag stb raktáraidat. Ha elkezdenél most szedni valami vitamit, Elevit, Femibion jó sok folsavval, vassal, B-vitaminnal, szerintem nem lenne gáz. Amúgy meg úgyis azt mondtad, hogy egyenlőre csak a tuti Jónás napokon próbálkoztok. Persze az lenne a tuti, és drukkolok is, hogy elsőre összejöjjön, de mi van, ha alapvetően is csak a harmadik, negyedik Jónás-próbálkozás fog sikerrel járni, így akár még beletelhet több hónapba is a siker, addig meg még mindig töltekezhetsz vitaminokkal.

A hajnali kelést nekem is csinálta Marci a nyáron. Az lett a megoldás, hogy a fürdetést próbáltuk minél későbbre kitolni, így most 8-kor megy fürdeni, ő már szeret pancsizni, akár15-20 percet is, és így fél kilenc mire végzünk. Még ekkor sem alszik el általában azonnal, kb 9 fele dől ki. Na, és így alszik reggel fél7-7-ig.

Meskete
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Tegnap este olyan szép hosszú üzenetet írtam, hogy csak na, erre valami időtúllépési probléma akadt. ÁÁÁ :evil: :evil: :evil: :evil:

Meskete, jobbulást Marcinak!
Nem lehet rossz dolog ez a homeopátiás dolog, kár, hogy a doki nem jön házhoz... :wink:

Laura, semmi gond nem volt, a terhességekkel, illetve nem viselték meg a testemet. Szerintem nyugodtan vágj bele, nekem soha semelyik doki nem mondta (pedig soknál megfordultam), hogy nem kéne ilyen "gyakran" szülni. Csak a plusz kg-al volt gondom. :wink: Sok vitamin és kész.
Máténak talán nem alapból voltak ilyen nagyok a mandulái, Krisztiánnak viszont igen. Talán írtam is már, hogy 17 hónaposan kivették az orrmanduláit, hátha attól nem kap levegőt alvásnál, de tévedtek. Most, hogy kivették a garatmanduláit is, most tökéletesen kap levegőt alvásnál.

Januártól beláthatatlan ideig nem lesz netünk. Érkezik mostanában kábelnet, de nem tudni mikor. Decemberre ígérték, de még sehol semmi. :cry:

Majd írok még.

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Gondolom már mindenki a karácsonyra készül, azért ilyen nagy a csend errefelé!

Napsugár! remélem gyorsan lesz netetek, hiányozni fogsz, ha nem írsz!

Mi még mindig kicsit taknyosak vagyunk, de szerencsére nincs láz, ilyesmi, karácsonyra csak kikupálódik a manó, mert mennénk a nagyszülőkhöz.

Csongornak meg úgy néz ki lágyéksérve van, lehet műteni kell. :( Volt valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata? Hány nap kórház stb. Kaptunk beutalót, de még nem kértem időpontot a sebészetre. Jó lenne még mostanában megcsináltatni, jövőre suli, ne akkor kelljen bajlódni vele.

A karácsonnyal elég jól állok. Mivel végig vendégeskedjük az ünnepet, nem enyém a fő attrakció, nem én sütök, főzök, bár szeretem csinálni, de most a 3 gyerekkel nem tudom hogy menne!
A sütés az annyi, hogy ma sütök egy bögrés mákos sütit az oviba a holnapi ünnepségre, lekvárt kenek a közepébe. Meg megpróbálkozom a beiglivel is a héten, azt viszem majd a vendégségbe. A többivel sem vacakolok, 24. napján az ebéd mindig hal, a fiúk imádják az afrikai harcsát, azt rántok ki. A sógornőmé a vacsora az idén. Utána meg mamázunk.

Hol lehetnek az elveszett báránykák? Angie! Nagyon régen jelentkeztél te is!
Nektek nem furi, hogy Panna egy sort sem írt? Ugye nincs baj?

meskete
Őrbottyán

Meskete!
Tavaly Barnát műtötték lágyéksérvvel. Maga a műtét nem nagy dolog, kb. 20 perc. Ha az altatás nem viseli meg túlságosan, nem lesz lázas. nem hány, akkor még aznap hazamehettek, nem kell ott aludni. Utána pár hétig nem szabad erőlködnie, emelgetnie. Na ennek a betartása a legnehezebb. :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Szia Boeske!

Köszi a gyors választ! Így nem tűnik olyan rettenetesnek a dolog! Bár azért az altatástól már önmagában tart az ember, remélem nálunk sem lesz semmi extra. Az emelgetés, ugrabugra nehezen fog menni, pl gondolom dzsúdóra sem mehet (imádja). Na, de majd kibírjuk valahogy!!!

meskete
Őrbottyán

Sziasztok Csajok!

Ezer éve nem jelentkeztem, ezer bocsánat :oops:
Kezdem a Nagy Hírrel (kicsit megkésve :oops: ):
már 3 hete itt szuszog velünk Legifjabbik - aki egy tüneményes kis Manus :lol: :lol: :lol: Nem is gondoltuk volna, hogy ennnnnnnyire nagyon nagyon jó érzés lesz újra babázni!

Ígérem többször jövök majd, de ezek az események most jól összefutottak: babaérkezés és a decemberi sok esemény.....csak kapkodom a fejem és igyekszem lépést tartani az idővel :lol: :lol:

Nagyon jól vagyunk (kopp-kopp-kopp) és végtelenül boldog vagyok :lol: :lol:

Nem is tudtalak még tisztességesen végigolvasni Benneteket - pótolni fogom :lol: , csak Laurának gyorsan annyi: a horoszkópos dolgokkal óvatosan -én is hittem benne, az említett oldalon lévő dátumos táblázat szerint voltunk együtt....st a végeredményt viszont tudjuk......
panna09

Panna! De jó hogy jöttél!
Gratulálok a kisfiadhoz!
Milyen volt a szülés?

FONTOS:Ti a Jónás-naptárat is néztétek, vagy csak a horoszkóposat?
Már csak 4 nap és itt a lányos napunk. Én a jónás napokat néztem és azon belül amit a lányos időnek írt. Ez egy éjszaka csupán...

Nálam vizsgaidőszak, csomót stresszelek, remélem nem fog hamarabb megjönni mert akkor lőttek a december 25-nek!
laura0606

Hahó Laura!

Császáros voltam, úgy hogy "szokás szerint" ment minden. Tul.képpen Ok volt az egész - mindig megsínylem az első napot, ez most is így volt, de szerencsére gyorsan talpra álltam :lol: :lol:

Mi (illetve én) jóformán mindent néztem :roll:
Sokáig diétáztam, azzal az asztrológussal, akié az a horoszkópos oldal egy évet végignéztünk és jelöltük a napokat (nem jött össze a baba), voltam a Jónás-napos Dokinál is, meg is csinálta a naptáramat....semmmi! Szedtem magnéziumot és calciumot is, alul póz, no orgazmus, még a meleg fürdőt is bevetettük, ha épp kettesben voltunk, kísérleteztem a joghurtos tamponnal is....... nem jött össze több, mint egy évig a Babóka. Aztán egyszer csak HOPP! és FIÚ! Pedig tuti, hogy a csillagok szerint lányos időben voltunk együt......
Lehet, hogy érdemes lenne elmenned Czeizelhez inkább előtte,nem?
Pont a kórházban mesélte az egyik nő, hogy azért nem vállalt a két lánya után 3. gyereket, mert egy genetikus (nem tudom milyen számítások alapján) megmondta neki, hogy nagy valószínűséggel az is lány lenne.
Ennyire hajt egy kislány érkezése vagy kis korkülönbséget szeretnél? Kicsit meglepődtem, mikor olvastam, hogy máris rajta vagy a témán?
panna09

Panna, tudom meglepő hogy már most a tesón gondolkodunk...
Ez a harmadik terhességem volt a legnehezebb, a szülés után nehezen bírtam az éjszakázásokat. De szeretnénk egy kislányt. MIndegy mikor!
De most úgy érzem minél több idő eltelik nem fogom újra bevállalni a szülés-nem alvás-szoptatás körüli mizériát. Minél hamarabb annál jobb lenne. Ha eltelik már pár év biztos nem szeretném majd felborítani az akkor megszokott családi életünket. Inkább most.
Nem szeretnék 55 évesen rádöbbenni hogy már esélyem sincs a kislányra és nem adtam meg minden esélyt hogy lányunk is lehessen.
Persze ha a negyedik is fiú lesz, nem próbálkozunk tovább, elfogadom hogy én csak fiús anyuka vagyok. De mindketten szeretnénk még egy babát, ha pedig lány lesz akkor az még főleg jó! :)

Dec 25-ét megpróbáljuk. Jónás naptárilag is nagyon jó az időpont, nőgyógyászatilag menstruáció előtt lesz, tehát orvosilag nem lehetne akkor peteérés. Ha mégis összejön, akkor biztos Jónás baba lesz.
Meglátjuk...

Szülés után kb 2 hónapig én is úgy éreztem nem lesz több babánk... aztán csak elkezdett mocorogni bennem a kislány utáni vágy.
laura0606

Sziasztok!

Napsugár
Sajnálom, hogy nem lesz net..
Nekünk sem, ha elköltözünk, mert ásni kell és azt márciusban akarnak csak...

Meskete
Jobbulást!
Sajnálom a műtétet! :(

Panna
Gratulálok! Jó, hogy jelentkeztél..

Nálunk elkezdődött a felújítás... az ablakcsere megvolt... a többi Karácsony után..

A Tesó tegnap este rúgott kettőt :lol:

Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Panna! Nagyon örülök, hogy írtál! Kicsit már izgultunk, vajon miért nem jelentkezel, de ezek szerint minden rendben! Hatalmas gratula a Legifjabbik Manusodhoz!!! :D :D :D
Jó olvasni, hogy mennyire boldog vagy, jól érzed magad a 3 fiúval!

Kia! De jó, már mozog a Tesó!!!! Azért ne tűnj el te sem nagyon, remélem hamar lesz Net az új házban is!!!

Laura! Már csak két nap a Jónásig!!! Komolyan mondom úgy szurkolok nektek!!!! Egyébként tényleg van abban valami, hogy, ha ennyire szeretnéd a kislányt érdemes elmenni a Czeizelhez. Én úgy tudom, hogy pár hónapig figyeli a ciklust, megállapítja pontosan a peteérés napját uh-gal és megmondja, hogy a legközelebbi hónapban szerinte mikor kellene akciózni. Én pl tuti tévesen saccoltam magamnak, pár nappal simán korábban volt, így telibe is kaptuk Marcinál IS!!!

Lehet holnap már nem jutok a gép elé, így:

Mindenkinek kívánok békés boldog Karácsonyt!!!!!!

meskete
Őrbottyán

Sziasztok!
Remélem csatlakozhatok hozzátok.Nagyon régóta olvasgatlak titeket, és már láttam hogy többször hiányoltátok a lányos anyukákat akik olyan "elvetemültek" mint ti.Nekem két kislányom van most öt évesek és nagyon szeretnénk egy királyfit a családba.Mindent megpróbálunk(hüvelyöblités, ovu teszt,fiús diéta)de eddig még nem jött össze.

Kia!Gyönyörű ez a kisfiú én is ilyet szeretnék(Férjem szőke kék szemű)
Panna!Gratulálok én is a babához.Kicsit irigyellek (Bár mindannyiotokat mert nektek fiaitok vannak)
Meskete!Jó barátunk kislányának volt sérve őt is 1 nap után hazaengedték.
Laura!Teljesen megértelek mikor megszülettek a lányok már rá nem sokára én is akartam egy kisfiút!(Csak engem nagyon leamortizált testileg az ikerterhesség.)Én legalább úgy szeretnék egy kisfiút ahogy te egy kislányt!!!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt.Gyerekeknek jó sok ajándékot!

Üdv:Linda
linda22

Sziasztok!

Linda, üdv köztünk. Végre látjuk a másik oldalt is. :)
Gratulálok az ikreidhez, én is ikertesó egyik fele vagyok, annyira jó így felnőni!

Ha most nem jön össze a Jónás napon, jövőre lehet hogy tényleg elmegyünk a Czeizel-hez. Bár én mindenkitől aki már volt nála, ugyanazt hallottam... peteérés megállapítás, öblítés, és adott időben együttlét, de nem garantál semmit. Hát ezt a méregdrága konzultációs alkalom nélkül is tudjuk... bár ultrahangos peteérés követésem még nem volt... Nekem az első fiam tutibiztos a menstruációt követő napon fogant. Papíron lánykának kéne lennie, de nem az. Mindig vannak kivételek.
Legszívesebben elmennék olyan nem-szelekciós cuccra, az kilencvenvalahány százalék, de nagyon sokba kerül.
Meglátjuk mi lesz, már csak egyet kell aludni.

Békés boldog ünnepeket!
laura0606

Köszi!

Szia Linda!
Drukk a fiúhoz! :P

Laura DRUKKKKKKKKKKK++++++++++++++++++

Sajnos januártól nem lesz netünk... a UPC-nél megrendeltük az új házba, de csak márciusban kötik be (a tél miatt)....Anyókhoz /ide/ is megrendeltük, így majd néha innen írok vagy az öcsém gépéről.. :roll:

"Legyen a karácsonyod békés és boldog,
Kívánom, hogy semmire ne legyen gondod.
Legyen az új év az eddigi legjobb éved,
Kívánom, hogy csak a jó érjen el téged!"

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Elnézést, hogy nem kívántam Boldog Karácsonyt mindenkinek, de így utólag is Boldog Karácsonyt!

Jött Karácsony előtt egy elég durva vírusos nyavaja. Hasmenés, hányás, láz.... A Máté kezdte, aztán jöttem én, majd Krisztián és végül Dávid. Apa kimaradt eddig... :) Még nem lábaltunk ki rendesen, éjszaka felváltva rohangáltam a Dávid és Krisztián között ahogy hánytak. :(

Kia, örülök, hogy mocorog a kistesó!
Nálunk is jött egy levél, hogy tisztázzák miért nem munkálkodtak net ügyben dec.-ben. Ilyen hó, meg olyan latyak, ásni kéne...szóval nálunk is márciusra írják. Viszont az unokabátyámtól kapunk addig valami wifis beredezést, úgyhogy csak lesz valami előbb, vagy utóbb. Viszont neked valahogy jelezned kéne év elején, hogy milyen nemű a babócád, mert elég rossz lenne tavaszig tűkön ülni a kíváncsiság miatt. :wink:

Panna, örülök, hogy minden rendben veletek! :D Mi lett a neve a picinek? Mekkora lett? Mesélj róla!
Hogy volt az a nemmeghatározós dolog? Tényleg fiút jelzett? Mikor csináltad meg?

Laura, megvolt a Jónás nap... :oops: Remélem összejön! :wink: Ha az én férjem is úgy gondolkodna, ahogy a tiéd, én sem késlekednék a babakészítéssel. Én is úgy gondolom, ahogy Te. Én ráadásul úgy vagyok vele, hogy soha nem próbálkoztunk semmivel, ahogy a fiúk lettek, szóval csak azért is meg szeretném próbálni. Ha nektek összejön, tuti végigolvastatom a hozzászólásokat a férjemmel, hogy hassak rá... :roll: Ha próbálkozhatnék, én tuti Tulipánt követném. Mármint vennék lh tesztet a diéta és a többi praktika mellé.

Linda, örülök neked! :D Azt hittem, hogy csak a fiús anyák ilyen megszállottak, de örömmel látom, hogy van olyan lányos anyuka, aki ennyire szeretne kisfiút. :D

Hát megint elérzékenyültem, amikor láttam egy rokon kislányt. Gyönyörű szőke göndör hajú, olyan igazi csajos kislány. Megint sokkal jobban rámtört az az érzés, hogy kislányt szeretnék. Bár apa tegnap megint közölte, hogy neki bizony nem lesz több gyereke. :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: Hogyan tudnám meggyőzni?
:(

Üdv mindenkinek: napsugár

napsugár08

Napsugár :(
Sajnálom, hogy betegek voltatok Karácsonykor...
JOBBULÁST Nektek!

Anyósom is beteg, kórházban van... Tegnap ügyeleten voltunk, ma már bent tartották...
Orbánc... de hogy mitől van neki... /arcüreg, fülgyulladás.... / :roll:

Ma megvolt az AFP vérvételem...
Jan. közepén meglesz a 18. heti genetikai uh - akkor végre megtudom a nemét :P

Jövök majd és írok..
Nem maradok ki 3 hónapig :lol:

Néhány kép:
A fürdő dec. közepén és most
Kép
A konyha - előszoba dec. közepén és most nappaliként
Kép
Karácsony
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok Lányok!

Megjöttünk mi is a karácsonyozásból! Hát tegnap azt hittem nem érünk soha haza a havazás miatt. Két baleset miatti dugóba is belefutottunk az autópályán, tök lassan lehetett jönni, totál be voltam rittyentve. Na, de végül nem kis Marciordítás kíséretében (unta már a banánt piszkosul) végül haza értünk.
Az ünnep jól telt. A fiúknak csupa klassz dolgot hozott a Jézuska. Jó volt látni, ahogy örülnek, játszanak. Meg ahogy Apa játszik velük. Hát igen, persze eszembe jutott, hogy milyen jó is lenne, ha én meg mondjuk babaszobázhatnék, konyházhatnék, gyöngyöt fűznék és ilyesmi. Na, de egyszer majd....Bennem is egyre erősebb az elhatározás, de én is tartom magam az eredeti elképzelésemhez, hogy majd 3-4 év múlva próbálkoznánk.

Linda! Üdv közöttünk! Gratulálok az ikrekhez, különleges és klassz dolog lehet ikres maminak lenni! Kisfiú témában otthon vagyunk, azt hiszem, kérdezz csak bátran.

Napsugár! Sajnálom a betegséget, még szerencse, hogy karácsonyra már jobban voltatok! Nem tudom mit lehetne tenni Apával, hogy megjöjjön a kedve a babához! Talán érdemes lenne egy kis időt hagyni neki, míg Dávid is nő egy kicsit, könnyebb lesz a 3 gyerekkel, kicsit levegőhöz jut ő is. Én tudjátok, ezért is pártolom a nagyobb korkülönbséget, mert én határozottan érzem, hogy a pici babás időszak Apát is teljesen leterheli, nem csak engem, ezzel együtt a kapcsolatunkat, házasságunkat is. Fizikailag is és pszichésen is próbára tesz mindenkit. Nálunk legalábbis az addig mindig topon lévő feleség helyett a pici babával együtt kap egy kialvatlan, ingerültebb, szexelni nem akaró, szőrös lábú és még sorolhatnám hárpiát. Nem csoda, hogy nem akarnak folyton pici babát. Örül, hogy kilábalunk belőle és amíg fiatalok vagyunk egy kicsit ismét tudunk egymásra is figyelni. Én egyenlőre nem is szoktam neki konkrétan mondani, hogy szeretnék még egy babát, hanem csak a lelki vonzatát az ügynek, hogy mennyire hiányziik az életemből egy kislány és nehéz ezt nőként, anyaként feldolgozni, hogy az én életemből kimarad az anya-lánya kapcsolat. Azt is mondtam már neki, hogy még 5 évig nem köttetem el a petevezetkemet, mert addig még bármi lehet, de 40 évesen megcsináltatom, így azért sejtheti, hogy talán a kislányról nem tudok még lemondani és azért nem csináltatom most meg.

Kia! Szuper lesz a ház! Jól néz ki! Jók a karácsonyi képek is! Drukk az afp-hez! Anyósodnak jobbulást! Hú, orbánc, komolyan hangzik. Én eddig ezt csak állatok esetében hallottam, nem tudtam, hogy embereknél is létezik.

Örülök lányok, hogy mindkettőtöknek lesz internete valahogyan és jöttök!

Most pletykálkodok, csajok. Véletlenül megakadt a szemem a topiclistában, hogy az egyik helyen Piciboris írt. Képzeljétek már 30 hetes pocakos és összejött nekik a kisfiú Lujzi után. Remélem nem haragszik, hogy megírtam. Boris, ha olvasol gyere, mesélj!!!!!

Na, megyek fürdés van!

meskete
Őrbottyán

Sziasztok lányok!

Kia!
Hát az nagyon szomorú hogy anyósod kórházban van, borzalmasak sztem a kórházi viszonyok!Idege bunkó orvosok és kiabáló nővérek!!(Tisztelet a kívételnek!)Szuper a ház bár el tudom képzelni mennyi munka volt vele!Nemrég fejeztük be az építkezést átérzem mennyi macera munka stb.És én is nagyon kíváncsi vagyok ki van a pocidban és gondolkodtatok e neveken???
Napsugár!
Nagyon sajnálom hogy betegek voltak a srácok,az nagyon kimerítő tud lenni idegileg!(Mármint hogy ők betegek te pedig semmit nem tudsz tenni ami segítene vagy csak minimálisat!)Apával kapcsolatba én is kivárnék egy kicsit hátha meggondolja magát!
Laura!
Annyira szorítok nektek hogy sikerüljön a Jónás!!!!!!!(Bár én csak rosszat tudok róla, mert a lányok a kínai és a Jónás naptár szerint készültek és fiúnak kellett volna lenniük mindkettő szerint!!)Remélem ti is benne lesztek azokba akiknek összejön
Meskete!
Szívesen kérdezek !Elárulnád mi a kisfiú gyártás titka!! :lol:
Annyira jólesik lányok hogy ilyen szívesen fogadtok.Kicsit megint irigykedem meskete mert nekem apa nagyon ritkán ül le a lányokkal barbizni ezért nagyon kevés az időm mindenre.Ha fiúk lennének sokkal könnyebb lenne mert próbál ő velük autózni de az a lányokat nem köti le!Arrról már nem is beszélve hogy már mindent rózsaszínbe látok!!
Bocsi hogy ilyen hosszú lett én sem gondoltam volna hogy ennyi mindent tudok írni.
Linda
linda22

Sziasztok!

Köszi!

Borisnak - ha olvas - GRATULÁLOK!

Most készül a fürdőnk.. /csövek, csapok, kád, ...stb/

Nevek... én döntök...
Levit Apa választotta, így a második név az enyém :lol:
Szerintem ha meglesz a neme, akkor a neve is jönni fog :P

...képek:
A Mikulás és a Tesólak
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok Lányok!

Most értünk haza nagyszülőktől. :)
A jó hír az, hogy nem kavart be a menstruációm, sikerült elcsúsztatni egy nappal, így a Jónás napunk zavartalan volt. :lol:

A rossz az, hogy Jónás nap után megjött. Remélem a megfogant kislányunk nagyon kapaszkodott! Várok még egy hónapot és csak azután fogok elkeseredni, addig reménykedem!

Kaptam karácsonyra a férjemtől egy hosszú hétvégét Balaton mellett. Annyira imádom, azt mondta január 28-i hétvégére szól de áttervezhetjük a következő Jónás napra, ha úgy szeretném. Nagymamákkal már lebeszélte a gyerekvigyázást...
De a pici akkor lesz 6-7 hónapos, nem szívesen hagyom 3 napra másra. Hülye vagyok?

KIa, milyen szép kismama vagy! Kiváncsi vagyok a kisbabád nemére már nagyon! :)
Sok erőt a felújításhoz!

Meskete, látod mindenki máshogy gondolja. Nekem nagyon nincs viszonyítási alapom, kis korkülönbség van a fiaim között, nálunk ez bevált. Igazad van abban, hogy több energiát kell a kapcsolat működésébe fektetni, de azt hiszem a házisárkányos részt sikerült a lehető legkisebb időre leszűkítenem amit még a férjem tolerálni tudott.

Napsugár, örülök hogy te is úgy gondolod ahogy én. Férjednek nincs egy nagy álma, amit meg szeretne valósítani? Az enyémnek most összejött egy gyerekkori álma, és most az én nagy álmomat teljesítjük. Vagy legalábbis próbáljuk. :)

Borisnak nagy-nagy gratula!

Kiváncsian várom a januárt, Kia drukkolok nagyon hogy kislány legyen!
laura0606

[quote="linda22"]
írta:
linda22Laura!
Annyira szorítok nektek hogy sikerüljön a Jónás!!!!!!!(Bár én csak rosszat tudok róla, mert a lányok a kínai és a Jónás naptár szerint készültek és fiúnak kellett volna lenniük mindkettő szerint!!)Remélem ti is benne lesztek azokba akiknek összejön
Linda

Linda, és mikor Jónás szerint próbálkoztatok akkor néztétek a piros-zöld napokat? Mert nem csak a neten lévő naptárat kell nézni, hanem lelkesen jelölgetni a peteérést, menstruációt és a jónás napokat együttesen. Nem minden jónás nap jó.

Ma annyira álmos voltam délután hogy le kellett feküdnöm! Két kisebbik szerencsére aludt, a nagyobbik pedig eljátszott magában. Kb egy órát aludtam, de olyan jól esett! :)
laura0606

Segítsetek!
Ti otthon vagytok az ovu teszt témában?
Volt itthon pár, és gondoltam most tesztelek egyet!
És gyönyörű két csíkos pozitív. NEM ÉRTEM!!!
Dec 25-én volt a Jónás napunk.
Dec 26-án megjött

27 napos a ciklusom, így a peteérés megállapításához nekem a menstr követő 10. napon kell elkezdeni ovu tesztelni.
Akkor nekem most peteérésem van vagy lesz vagy mi történik?
A tesztre az van ráírva hogy 20 miu/mL érzékeny.
Segítség!
laura0606

Laura!
Ez tényleg érdekes. Ha jól értem a ciklusod 5. napján vagy.
Csinálj egy tesztet holnap is, és hasonlítsd össze a maival.

Lehet, hogy úgy jártál, ahogy én. Mindig azt hittem, hogy a 14. nap környékén van peteérésem, de mióta tesztelek kiderült, hogy sokszor már a 10.-11. napon.
Ez megmagyarázza azt is, hogy miért csak fiaim vannak. :D

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Teszt :roll:
Én nem nagyon ismerem őket...

Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!
Kia!
Nagyon aranyosan gömbölyödik a hasad, nekem ez volt a legszebb időszaka a terhességemnek!!Jó lehet érezni hogy már rugdos a baba.És drukkolok hogy kiderüljön minél hamarabb a neme is.

Borisnak nagy nagy gratuláció, és tőle is várom a trükköket, hogy működik a fiú készítés. :lol:
Laura
Megmondom őszíntén nem de azért nem mert az én jónás napjaim mindig mensi előtti egy-két napra esik évek óta, ezért csak azt az utolsó 4 napos periódusban próbálkoztunk(amikor a "hosszú" vonal van azt hallottam akkor kell!Lehet hogy rosszul tudom???)Mostmár 4. hónapja ovu tesztelek.Olvastam olyat is aki a mensije alatt ovulált.Az biztos hogy amikor pozitív az ovu teszt akkor van pete érésed!!(Vagy ugyanolyan erős a teszt csík vagy erősebb, ha gyengébb még negatív)Mi például a pozitív utáni első negativ napon voltunk együtt és már késő volt :evil: Valakinek rá való napon lett babás!De ha nagyon érdekel itt sok érdekességet találhatsz!!!
http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml
Boeskenek teljesen igaza van mert én is 28 napos ciklusnál volt hogy a 12.napon volt de átlagba a 15.-en(Hőméröztem elötte is hogy képbe legyek)Lehet gusztus talán amit mondok de ha ilyen korán van peteérésed nektek a kislánykhoz mensi alatt kéne szertkezni.(Csak egy gondolat de lehet hogy tévedek)
Mindenkinek Nagyon Boldog Új évet Kívánok!!!!
(Még legalább mindenkinek egy olyan nemű babót amilyet szeretne!
Üdv
Linda
linda22

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek!!!!

Én itthon őrzöm Marcit, a többiek meg buliznak a szomszédban. 8-ig bírta, jobbnak láttam haza jönni, mint, hogy felboruljon az egész éjszaka.

Laura! Ez tényleg érdekes. Hacsak nem valóban ott a Jónás-kislány és pont a beágyazódás időszaka van. Én úgy tudom az lh tesztet épp emiatt szokták jóstesztnek is használni, mert még mielőtt a hcg-teszt kimutatna bármit is, ez már jelezhet. Na, kíváncsi vagyok.
Egyáltalán nem vagy "hülye", hogy nem szívesen hagyod itt Mátét! Nálam ilyesmi szóba sem tud jönni a szoptatás miatt, így én elég későn tudtam a nagyokat is először itthagyni éjszakára. Én akkor merném amúgy megtenni a dolgot, ha lenne egy Nagyi, akit jól ismer, sokszor lát és netán már napközben is rendszeresen vigyázott rá többször, több óra hosszát.

Kia! Nagyon szép a pocakod! Szép nagy már! Drukkolok a kislánynak nagyon !!!!

Linda! A fiúgyártás nálunk úgy működött, hogy gyakorlatilag folyton együtt voltunk Apával a peteérés környékén, naponta volt akció. Ez azért volt jó(többek között), mert így mindig volt kiskatona a helyszínen, és így a gyors "y" sejtecskék tutira leelőzték a lassú "x"-eket, esélyt sem adtak nekik. (A Czeizel amúgy azt mondja ez nem jó, mert így nem lesz elég spermaszám a megtermékenyítéshez) de nálunk első kettőre tuti így volt, aztán harmadjára meg elszámoltam a peteérésemet és hiába gondoltam, hogy akkor 3-4 nappal előtte vagyunk az ügynek, pont telibe kaptuk, így aztán itt is van Marci.
MOst meg még várakozó állásponton vagyok, várom, hátha mégis elérhető lesz a spermaszétválasztós buli. Olyan jó lenne, ha legalább a 3 egynemű gyerekeseknek megengednék. Azért az már eléggé leszűkíti a kört, és szerintem még a 3 gyerekesek közül sem mindenki vállalná így be, csak, aki tényleg elszánt.

meskete
Őrbottyán

BUÉK!

Mindenkinek sikerekben gazdag boldog új évet és olyan nemű egészséges babát, amilyet szeretne!

:wink:
laura0606

Köszi a pocis dícséreteket... végre látszik, hogy nem csak zsír van ott! :lol:

7-én védőnő, ha meglesz az AFP eredmény, aztán a köv. héten genetikai UH - ott tuti megtudom a nemét :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Boeske, köszi az infót, szerintem is úgy van ahogy írtad.
Az biztos hogy az első fiúnk egyből menstruáció után fogant! Elméletileg az ugye kislánynak kedvez mert peteérés előtt van, de nálunk nem jött be.
Teszteltem tegnap is és ma is LH teszttel, és negatív lett. Előtte viszont pozitív volt. Várok még... január 22-én nem kéne megjönnie. :) Férjem szerint összejött, én még kételkedek benne, nem szeretném fölöslegesen beleélni magam.

Linda, igazad van menstruáció alatt kéne együtt lennünk, de még a februárt Jónásnak szánjuk, aztán meglátjuk hogyan tovább.

Meskete, én is annyira szeretném hogy elérhető legyen a nemszelekciós dolog több azonos nemű gyermek után, de nem látok rá esélyt hogy az elkövetkező években engedélyezik... valahol az indexen régebben olvastam egy fórumot ahol egy lány írt, akinek csináltak Mo-on ilyen nemszelekciót, de már nem találom azt a topikot! :(
Máté születése óta rendszeresen nagymamázik is, nem idegen számára hogy más van vele, tanulok is mellette és volt hogy a Mami etetette, látta el, úgyhogy meggyőztek hogy menjünk kettesben a hosszú hétvégére. Úgyhogy le is foglaltuk a szállást a februári jónás napra. Biztos-ami biztos! (Nem leszünk messze, egy órányira csak)

Kia, akkor már csak másfél hét és kiderül! Nagyon izgi!
laura0606

Hahó!

Laura! Nem ebben a topicban olvastad véletlenül? Itt azt írta a csaj, hogy megcsinálta neki egy doki itthon, de végülis nem sikerült a kívánt nem.

http://forum.index.hu/Article/showArtic ... &na_order=

Vajon nem lenne érdemes megint feleleveníteni az egészet és keresni egy képviselőt, aki mellénk állna? Bár ebben a tekintetben ez a kormány még konzervatívabb, mint az előző, lsd az abortusztörvényt is szigorítani akarják.

Meskete
meskete
Őrbottyán

Meskete, de-de ez a topik volt, csak már nem emlékeztem a végkifejletre... írtam is még régen a lánynak, hogy kíváncsi lennék hol csinálták neki, de nem él már az email címe.
Férjem meg van győződve róla hogy összejött a baba. Most megfáztam (mindhárom terhességet megfázással kezdtem, immunrendszerem gyengébb), hányingerem van peluscserénél, és tegnap szúrkált alul a hasam... remélem nem pszichés tüneteket produkálok, hanem valós...
Meglátjuk.

Elolvastam ezt az indexes topikot az elejétől, vannak benne elgondolkodtató hozzászólások!
laura0606

Sziasztok!
Hát Viktor bácsi itt lakik a szomszédba(kb.10 házzal arébb)de nagyon valásosak!!Nem tudom mit szólna hozzá???Sztem magyarországon ezt nem nagyon merik bevállalni az orvosok, mert ha bukta van nagyot buknak!!
Én meg nagyon sokat járok pisilni, de lehet nálam is pszihés(majd 16-án kiderül!!) :lol:
Meskete!Igazad van szigorítani akarják, de az mégiscsak egy kis életnek a halála,mig a nemszelekció válogatás nagyobb esélyekkel!Legalább is talán ezért van nagyobb esélye,hátha úgy gondolják!HHűűhaa ez nagyon zavaros lett de remélem értitek.
linda22

Linda, drukk-drukk. Akkor te hamarabb tudod meg, nekem 22-ig várnom kell a teszttel. :)

Szerintem ha valaki be tudná bizonyítani hogy több gyermek születne, az engedélyezés hatására el lehetne érni valamit ezügyben. Persze csak harmadik vagy többedik baba esetén lehetne indokolt. Nem hiszem hogy változni fog a helyzet és előbb-utóbb kifutok az időből, úgyhogy azt hiszem ha nemszelekció akkor külföld, vagy marad a Jónás. Már a férjem is felvetette a Czeizelt, lehet hogy elmegyünk hozzá, ha most nem jött össze.
laura0606

Sziasztok!

beqqcs

Alakulunk...
A kád, a lefolyók a helyükön, a szobák lassan kifestve..
Jövőhéten jön a burkoló... és megyek UH -ra is.

Majd még jövök...

Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?