@zsazsika81:
Hát elég kaotikus ez a protokoll...hétfőn megtörtént a leszívás, 9 tüszőm volt. Dokim is elmondta, hogy a Tanár Úr elképzelése szerint le leszenk fagyasztva az embriók, s majd 2-3 ciklus múlva kapom visszaőket. Így csak Augmentint írt fel, semmi mást. Ciklus 2. napján kell mennem a továbbiak miatt.
Kedden 9-kor kellett hívnom a biológust, hogy megmondja, hányan petesejt termékenyült meg. Aznban előtte 5 perccel csörgött a telefon, a dokim volt az. Azt mondta újra összeültek, Tanár Úr, másik doki, biológus és úgy gondolják mégis teszünk egy próbát ebben a ciklusban, de ehhez még aznap fel kell mennem Pestre..
Amint tudunk, indultunk. A doki elmondta, 7 petesejt termékenyült meg, amiből a 3. napon, csütörtökön ültetnének be, amenniyben vastagszik addig a nyálkahártya. Ezért írt fel nekem Prolutexet, Lenzettot, Crinone gélt, Clexane, Medrolt.... újabb 50 e Ft-ot hagytam a gyógyszertárban... Aztán rohanás haza, hogy minél beadjam/bevegyem amit kellm aztán vissza a munkába. Így jelen állás szerint csütörtökön kell felmennem, egy ultrahanggal kezdünk, ez fogja eldönteni, lesz-e aznap beültetés.... hát nem tudom...olyan kevés idő van addig...igaz utoljára pénteken mondták az endometriumra, hogy vékony...vajon fog eleget vastagodni?...Vagy felesklegesen reménykedem???... Mindenesetre szúrok mindent, amit kell, nyomatom a fehérjét és bízom a legjobbakkban...