Szijasztok!
Móni! Nem is merek arra gondolni, hogy nem jön össze ebben a hónapban. Már igy is annyira türelmetlen vagyok! Szóval én biztatom magam, és mindent meg fogunk tenni az ügy érdekében, gondolok itt a maximális akciószámra :-))
Ja és az Elevitet már két hónapja szedem!
Elolvastam a veled történteket, hát át tudom érezni mit érezhettél. De a lényeg, hogy semmi gond nincs a babával és ez a legfontosabb!
Mostmár tényleg sokat pihenj! Mit mondott a doki, mi lehetett az a barnás valami???
Mamacica! Ezek szerint nem tétovátál, azonnal a tettek mezejére léptél! :-))
Niki! Mi lenne, ha a 10. naptól kezdve akcióznátok két naponta, ha már ennyire aggaszt a 14. nap?!
Egyébként szerintem pontosan nem lehet tudni, hogy melyik nap van peteérés. Vagy te ennyire pontosan ki tudod számitani?
Ha pedig netán csak a 13. és 15. napon tudtok csak akciózni, akkor sincs gáz, mivel a spermiumok 72 órán keresztül életképesek maradhatnak a nő szervezetében, feltéve ha optimálisak a körülmények. Peteérés környékén pedig optimálisak!
Szóval ha a 13. napon akcióztok és a 14. napon van peteérés, akkor a 13. napon bejuttatott spermiumok valamelyike fogja megtermékenyiteni a 14. napon megérett és a tüszőből kiszabadult petesejtet. Szóval egy napig szépen ott fognak várakozni a petevezetékben és várják a petét, ami nálad a 14. napon fog megjelenni.
Ha bonyolult voltam, bocs:-))
Egyébként ennyire szerintem nem kéne bele menni a dolgokba. Nekem pl.a multkor úgy sikerült egyből terhesnek maradnom, hogy mi a valószínűsíthető peteérés napja környékén minden nap akcióba léptünk. Persze a dokik ezt nem javasolják, merthogy 2 nap kell, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű spermium termelődjön, ÁLLÍTÓLAG.
Szóval most én is úgy tervezem, hogy ebben a hónapban minden másnap fogunk rápróbálni a dologra
KirályKati!
Én erről nem sokat tudok, csak mintha azt hallottam volna, hogy a peteérését segiti ez a gyógyszer(bár ezt gondolom már te is tudod :-)
Szijasztok, Lara