Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt, lányok!

Csak bekukkantottam épp, agyam szita, félig alszom, de most már kelteni kell Miksát.

Gyógyult Zöldikém, neked mennek a drukkjaim, remélem, hogy minden úgy lesz, ahogy szeretnétek!

Áfi! Pedig azér jöttem, hogy na lássuk Áfi tesztjét :wink: Különben én se bicajoztam babásan, úgy éreztem, hogy nem jó.

Gabi! És így hogy átrakta, nem jókor volt ungabunga?

Zsani! Szavaztam ám én is!

Többieknek is mindenkinek jó reggelt!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmike! Jó reggelt!

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt Bettike!
Tegnapi privit olvastad?

babaimádó
Kép
babaimado

BETTIKE! BOCS! a PRIVIS KÉRDÉS
KATÁNAK SZÓLT!SORRY :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

jo reggelt,
reggel mertem egy 37.2-t, aztan teszteltem egy full pozitivat, meg ilyen eros csikot sosem lattam. es papirom van rola, hogy nem lehetek terhes ebben a honapban!!!!!
hivom a dokit, de persze nalunk barmi lehet....aki gratulalni mer, azt megolom!!! en ugy felek...
vakond
vakond

VAKOND!!!
HŰŰŰ :D :D :D
Ez a csodák hónapja!!! (Én is félek, de nem lesz semmi baj!!!)
Írd meg mit mondott a doki!!!
Vendég

Sziasztok!

Vakond :D :D :D amint beszéltél dokival jelentkezz. Egyébként én se lehetnék babás, mert amikor uh-n voltam a doki azt mondta, hogy csak 9 mm-es tüszőket lát. Ennyit a dokikról :D

Bettike, ha a 17. nap volt peteérés nagyon szép egyenletes a görbéd.

Ja, Csikken igért szerda reggeli tesztismétlést.

Zöldi, izgi nagyon, remélem jó híreket kapsz.

Gabi nagyon el vagy tűnve mostanában. (mondom én) :D

Kép
Kép
robcsi03

Sonjus
Ha úgy alakul, vasárnap teszt :wink:

Szirom
nem lehet nekem 23. napon pé, 30 napnál hosszabb ciklusom sosem volt. Érdekes, mert ha 37,1-et írtam be (kiváncsi voltam akkor vissza tesz ie a rendes helyére), akkor 21. napra tette a pé-t. Hülye ferty :?

Robcsi
Hát dolgoznom is kell néha :wink: De majd igyekszem többet jönni :)

Vakond
Gyere majd a hírekkel

Coca
jó hír, hogy végre meggyógyultál :)

Áfi
hagyd, hogy apa kényeztessen, és vigyázzon rád :)

Kép
gaby25

És akkor én mint szuper bunkó! :oops:

SZÉP JÓ REGGELT, NAPOT MINDENKINEK!
Bocsi, csak az előbb rohantam!

Vakond! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gyeres gyorsan, hogy mi volt!

Robcsi! Köszi! Érzésem szerint, meg elvileg a hőm szerint is 17. napon volt pém! Bár a fertycircle látod miket rajzol nekem! Legalább szép színes! Én is észre vettem, hogy milyen egyenletes, de aggódom azért, hogy nem megy magasabbra a hőm! Na de mindegy!

Babaimado! Nem felejtettem el, vissza fogom keresni a görbéd, csak most éppen bu...i a főnököm! :twisted:

Gaby! Nem kell már a fertynek sem hinni! Múlt hónapban szerintem 17. napon volt pém, a ferty akkor 21-re tette! Persze a 17-hez képest jött meg! Szóval szerintem ennyi!
Ja és jó a gép, csak most apa felfejleszti, hogy még jobb legyen!

Csikken????
ZÖldi!+++++++++++++ Izgi-mizgi!

Kép
bettike
Eger

sziasztok.

vakond.bakker.............jaj nagyon izgulok.drukolok ,eg minden,ez tenyleg a csodak honapja:)

silva.gratulalok,nagyon ugyi voltal.

most hirtelen enyi jutott eszembe.csak feluletesen olvastam vissza.ja es mar kesz a mai tortam,csak disziteni kell.ki koran kell tortat sut.

Kép
monyoka

Vakond!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

V A K O N D !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ....nem akarom, hogy megölj!
Azonnal informálj minket, ha beszéltél a dokiddal!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike! Nem reklamáltam.. :)

Egyébként ma megint feljebb ment: 36,7

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!!!! Helló Mindenkinek!!!!
Aki itt van, azonnal írjon nekem, hogy jó kedvem legyen, meg hogy tudjam vannak akik szeretnek és hiányolnak!!!! :lol: :lol: :lol:

szilcsi,
Hamburger.... nyam-nyam.... De jól tetted, hogy adtál egyet a fogyókúrának, meg diétának, meg egészséges étkezésnek!!!
Házibuli!!!!!Ma, vagy még tegnap volt?

szezsó,
Jajj, nyugodj meg Aranyoskám!!! Sikerülni fog!!!! :wink: :lol:

coca,
Akkor ma izgulunk!!! Remélem mihamarabb el lehet kezdenetek az igazi akciót!!!!!! :wink:
Áfi kisfia!!!! :shock: :D

sonjus,
3 Jager!!!!!! Hű!!!!! Jól vagy???

áfi,
Vigyázz magatokra!!Nagyon édes a férjed, hogy így aggódik és vigyázz Rád!!! Azért néha sétálgass a friss levegőn, de persze nem a falu szája miatt!!!
Cuki a kisporonytyocska!!! Csak nem sok mindenét lehet beazonosítani.... :shock: :lol:

szirom,
Miksa baba kibukfencezgetett az ágyból? A fiúból gyönyörűséges szívtipró tornász lesz!! Mit lesz??!! Már az is!!!! :wink:

vakond,
Gyorsan-gyorsan kérjük a doki válaszát!!!!!

gaby,
Akkor vasárnap ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
mfpan

Miért csinál néha ilyen hülyeséget a babanet!!! Görgetni kell a hozzászólásomat!!!! Túl sokat dumáltam volna..................??
mfpan

MFpan! Csak az 1.sorod olvastam és rögtön reagálnék is:LEGYEN JÓ KEDVED, MERT ÉN BÍROM A KIS POÉNOS , KEDVES FEJECSKÉDET :D

babaimádó
Kép
babaimado

:lol: :lol: :lol:

Kép
monyoka

Áfi! Ne aggódj, nem lesz semmi baj! Azért fogant meg az a babóca, mert Veletek akar lenni!!Érted??!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Mfpan!

Írok neked :lol:

Miksa nem az ágyból bukfencezgetett ki (azt nem hagytam volna :wink: ), hanem a földön kúszott-mászott (járni még nem tudott) és a babygym-be esett bele fejjel előre, mert bele akart mászni, de így sikerült. És ott volt egy akadály is, egy méteres varázsceruza, valszeg azon gördült így át. Na, jól megmagyaráztam :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vakond!
Nekem eszem ágában sincs gr.....ni :) de úgy izgulok, hogy csak na!
sonjus

Monyóka!
Én is kérek torta!
Kinek van a mije?
Bocsi, ha már volt róla szó korábban :oops:
sonjus

lanyok asszem rajottem hogy mert jon nekem ossze a baba.ha ebben a honapban is osszejon akkor a tuti es el fogom arulni.

gaby a vasarnap erted szoritunk.
na de marad csut,pent,szomb, ezekre a napokra ki jelentkezik?

Kép
monyoka

sonjus :D :D :D :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

sonjus rendlesre csinaltam a tortat,egyebkent szulinap.
kuldok neked fenypostaval:)

Kép
monyoka

Panni!
Ezt csak most, csak neked, csak itt:

Hiányérzet mardosta lelkünk, mert nem voltál velünk és imádatunk tárgya is lehetnél, ha nem lennél nőszemély....

Azt hiszem teljesen kiütött a tegnapi Jager :lol:
sonjus

Jó reggelt!!!

Zöldi, gondolok Rád!!!!

Vakond,... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...!!!!! Várunk a doki után!!!!!

Enyém görbusz:

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Monyóka!
Ez teljesen nem érvényes!!!!! Áruld el a titkot!!!!!

Köszi a tortát! :)
sonjus

Ancsa! Küldtem neked mélben recepteket!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Panni,
nem sok mindenét lehet beazonosítani, mert nem sok mindene van :D
Legyen jó kedved! :wink:
Babaimádó,
nagyon remélem hogy igazad van, de most még jópár napig nagyon félek, apa is le lett tiltva szegény. (És én is szegény)
Monyóka,
a csüt. az enyém! Megyek Pécsre elvileg UHra, de már egy vérvétellel is beérem.
Vendég

Jó reggelt lányok!
1 cn. ez most már biztos. ma későn keltem, mert ma nincs órám. jó is, hogy itthon vagyok, mert nagyon fáj a hasam.

szilcsi :ugye ma vizsgázol? drukk++++

vakond: szoritok, hogy sikerüljön. vannak még csodák :D

most csak ennyi, még félig alszom. tegnap hajnali háromig segítettem a férjemnek, ma előadást tart, és gyártottuk a prezentációt hozzá.

katica
katica30

Katica :(
de szép a virágod :)
sonjus

szerintetek a ciklusba a tegnapi barnázást is beleszámoljam? ugyanis a mensi 3.napjától kell elkezdenem szedni a clostyt. így mához két nap múlva vagy holnap kezdjem el a gyogyszert?

katica
katica30

babaimádo,
Kössssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzönömmmm szépen!!!
Cukorgombóc vagy!!!! Ja!!!! Ezt nehogy valamiféle fusztrálásnak vedd!!!! :lol:

sonjus,
Ez gyönyörűséges!!!!! Melegség öntötte el a szívemet!!!!
Édes vagy!!! :lol:

szirom,
Persze, tom, hogy nem az ágyról bukfencezett!!! Csak gondoltam már úgy is közlekedik mindenhová a kis tornász!!!! :D
Az ágyról ne is bukfencezzen le, nehogy megüsse a kis buksiját!!!

snufi,
Felfelé kúszást látok!!!! Jól elkaptad Apát, látom!!! Ügyesek vagytok!!!

monyoka,
Milyen ízű tortácska??? Ilyen korán már sütkérezel??!! Nagyon kis ügyes vagy!!!
Nekem is sütnöm kellene egyet hétfőn a férjemnek... Szülinapja lesz a Drágámnak! Mivel farmert, cipőt kell Neki venni, mondta, hogy ezen kívül semmit nem szabad vennem, ezért valami meglepetés kellene.... Tudtok valamit? Vagy süssek Neki egy túrótortát??!!
mfpan

Katica
Bakker:( de sajnálom Kép

Kép
gaby25

Katica! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Akkor még pihenj!

Mfpan! Tessék már jókedvűnek lenni! Na!!

Áfi! Jó azért, hogy a párod vigyáz rád nem? Ilyenkor milyen lovagiasak és törődők tudnak lenni! :lol:

Snufi! Hogy rádszóltunk, hogy pé lesz! :wink:

Monyoka! Ilyenkor magatoknak nem csinálsz? Nem kívánod meg?? Hogy kész és de jó lenne megenni, de nem a tietek?

Sonjus! Kifeküdtél, mint a jegesmacid! :lol:

Babaimado! Tudom, hogy nem reklamáltál, csak jelezni akartam, hogy nem felejtettem el, mert az ígéret szép szó .....

Vakond! Az én idegeim ehhez nem jók!!!!!!!!!!!

Amúgy nekem a circle miért tett zöld vonalat??? Ilyet még én nem láttam a sajátomban!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Huh, Vakond............. várjuk a híreket!!!

Hőm:
Kép

De a tesztem semmivel se jobb mint az előző. Szóval most megint várok hétvégéig :) :) :)

Teszt:
Kép
Kép

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Katica én nem számolnám bele a barnázást

KépKép
Kép
csikken

Snufi! Honnan szedted azt a képet! Jesszus! Az én idegeim még bírnák, de a párom, ha erre jönne haza, az kész! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gaby! Szerintem, akár hogy is nézem a görbéd a kék a jó! Én annak hinnék!

Babaimado! A görbéd alapján szerintem most már jó lenne, ha felfelé menne a hőd, mert akkor talán a 16. vagy 17. napra befigyelhetett volna egy pé! Hátha! Ha már ilyen csodák vannak a héten! :wink:

Kép
bettike
Eger

katica,
Nagyon sajnálom...... :(
De a következő ciklusban.......!!!! :wink:
Szerintem számold bele a barnázást..., legalább is régebben itt azt írták a Lányok, hogy belaszámolják.

áfi,
Dehogynincs!!! Csak még olyan picike, hogy nem látszik!!! Én most fogom magam és odaképzelek mindent....

bettike,
Neked elárulom, hogy megvicceltem a Lányokat!!! Reggel felhúzott a főnök, de mostmár minden OK. Annyira szerettem volna sok-sok hozzámszólást kapni, hogy egy kicsit rosszkedvűnek tetettem tovább magam.... :wink:
Pedig már nem vagyok az, azt hittem rájöttök, mert olyan viccesen indítottam ezt a lavinát....
De annyira jól esett ez a sok szép minden, amit mondtatok!!!
Ne haragudjatok, hogy füllentettem!!!! Szeretetéhségem van!!! Meg lassan kajaéhségem is.... :shock: !

Pussssssssss minden Drága Kedveskedőnek!!!
mfpan

Bettike
nem véletlenül tettem be a kék keresztet :wink: felülbíráltam a fertyt :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Ismét csak röviden, ne haragudjon meg senki emiatt, de ma lesz dédipapa temetése, és még rengeteg dolim van.

Szóval Vakond, tyűha, nagyon drukkolok, de szerintem ez már nem olyan, mint nálad lenni szokott, ha érted mire célzok. A dokik meg fityfenét sem tudnak, a te tested, a te csodád, hinned kell benne, és kész! Én hiszem, hogy neked is sikerült! :wink:

Bettike, gratulálok, a circle szerint volt beágyazódás, ami még ugye semmit nem jelent, de nagyon tuti előjel! :wink: Tudod, nekem is volt, amikor megfogant Öcsibaba.

Panni, olyan édi a macid, biztosan te is ilyen vagy! Ritka és értékes! :wink:

Katica, a fene, de tényleg szép tickert választottál, talán szerencsét hoz! :)

Zöldi neked is drukk!

És persze mindenkinek! Remélem, hipergyorsan mindenki babás lesz, akinek persze még nem jutott a csodából!

Pusza
Vendég

Csikken, anno az én csíkocskám sem akart nagyon vastagodni, mégis itt kuksol lassan 19 hete a bébi a pocimban! :wink:
Vendég

Snufi
no mikor lesz pé? lehet most? :roll:

Mfpan
te kis viccelődő :) igényled a figyelmet? :wink: köszi a válaszprivit, néha jó csak kiírni magamból a dolgokat, és akkor már egy kicsit jobb :)

Kép
gaby25

Csikken! Szerintem jobb a 2.!

Kép
bettike
Eger

Athiz
:( részvétem. Én nem is ismertem dépapim és dédimamim. :(

Kép
gaby25

nyugi, most meg operal....bocsanat.
vakond

Athiz! Köszi a választ! De szerintem jól bezavartam circle nagyságát azzal, hogy az elején nem mértem!

Mfpan! Értettem én, hogy csak játszol és én, meg szerintem a többiek is beszálltak a játékba!

Kép
bettike
Eger

Snufi! Látom, tegnap rosszalkodtál :oops: :D Helyes

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?