Új privát üzeneted érkezett!

Szilcsi! Tudom, szerintem Murphy a szomszédomban lakik, hogy bármikor előugorhasson! :lol: :lol: :lol:

Robcsi! Köszike! Úgy szeretném én is azt a fránya 1 tizedet!

Klarissza! Nem semmi! De látod, hogy mennyire más szemmel is lehet látni a dolgokat! Mint Szirom! Pedig nekem sem jutott eszembe ez a szemléletmód! De ezt a verziót szerintem add elő a párodnak!

Mfpan! Tornázni! :twisted:

Kép
bettike
Eger

Robcsi, igen, sztem a 11. dpo-n vagyok, ferty szerint pedig a 13.-on.
:shock:
Szóval ki kell tartanom péntekig legalább - teszt és mensi nélkül. Csak olyan jó itt nyavalyogni, na! :lol:

Kép
szilcsi

További jó nyavalygást! :lol: :lol:

Ha nincs otthon gép, akkor holnapig sziasztok!

Meló vége! BIBBBBÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!

Kép
bettike
Eger

Szirom, megnéztem Miksa bukfencét, jókat mosolyogtam rajta, főleg az utolsón, amin olyan boldog vigyorral néz! Mintha nem is esett volna el... Csuda édes! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Köszi Szilcsi :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szilcsi!
Te igazi rejtély vagy nekem!
A ferti szerint 13. DPO, szerinted 11, a tickered meg 9-et mutat :)
sonjus

Ó a kis cseles, már a ticker is 13-at :)
sonjus

Sonjus, ez azért van, mert kisérleteztem kicsit a fertyben, hogy beírná-e a sztem gondolt napra a pé-t, de sajna nem. Mindenfélét írtam pedig, de nem akarta, mindig máshova tette. :shock: Na majd kiderül, most az van, hogy fogalmam sincs, hol is tartok, nem érzek semmit,és pé-kor sem éreztem, pedig szurkálást szoktam.
Lehet, hogy olyan mélyen aludtam, hogy nem vettem észre??? :lol:
Szóval szerintetek mikorra várhatom mikit? Vagy mikorra izzítsam a tesztet??? Teljesen tanácstalan vagyok.

Kép
szilcsi

Szilcsi, ok!!!

Klarissza, Szirmivel értek egyet.

Robcsi: Ahha!!!
Ja4 És míg nem voltál, volt ez a téma itt a topicon. Kinek a férje igen és nem megy el vizsgálatra, ha nem, miért, mivel indokolja, stb.

Pusz.

Megyek dvdzni!
:D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok.Hazaértem, gyorsan visszaolvasok, de előtte felteszem a görbém. AZt hiszem Áfi mondta tegnap, hogy a mensis napok magassága miatt nincs piroscsíkom.
Próbaképp kivettem, de még akkor is van magasabb.Íme mindkét változat:

Kép

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Nem nem! Én nem ezt mondtam. Nézd csak meg a második görbét ahol kivetted! A hónap eleje még mindig sokkal magasabb mint a PÉkor történt "felugrás". Ha az a traktus alacsonyabb lenne, (tehát nem csak a mensi alatti!), akkor látná igazán felugrásnak a ferti, és tenné be a vonalat. Amíg a 8. napon 36,8 van, és a felugrás 36,7-es, addig nem teszi be. Ha tovább nőtt volna ma 36,7ről mondjuk 36,9re, és ott is marad 2-3 napig, akkor betette volna a ferti.
Vendég

Értem. Én is látom a problémát, de nem tehetek róla..annyikat mértem....
nem tudom már, hogy is állok....
tegnap sokszor és néha kicsit ma is apró szurkálást éreztem a pocim alsó részén,oldalt. Akkor most mi lehet?

babaimádó
Kép
babaimado

Úgyis reménytelen az egész..hő lement megint (a cikk-cakk a mániája), én is lementem magam alá, a ciszték meg megvannak. ÁÁÁÁÁ..ebből soha nem lesz baba............. :(

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó,
ne törj már le, nem vagy te bilifül! Nem attól lesz PÉd hogy behúzza-e a ferti a vonalat! Ez csak egy megírt program ami számol! Attól még volt PÉ hogy a ferti nem látja!!! Dehogynem lesz babád! Kérdezd csak meg a többieket! Ennyi banya nem tévedhet! :wink:
Vendég

Szilvaqueen, Zölddisznó, Athiz, Szirom, Klarissza, Szilcsi, Judis, Áfonya, Tontica, Monyoka....és akit még kihagytam

Légyszives szavazzatok Ti is a Mátéra, csak fél pillanat az egész, és talán megnyerhetjük a szavazást.

www.jatekfutar.hu/2006.html
Referencia szám: 2006_00776

Köszönjük

Máté és Zsani - a beültetés elötti, és utáni érzések topicból
Vendég

Baba!
Én látom ám a varázsgömbömben, hogy lesz ott nálatok baba! :)
csiribi-csiribá

ja, igen és egy mosolyt is varázsoltam ám a pofidra, menj tükör elé és nézd meg! :)

Kép
sonjus

Pá!

Voltunk párommal a Burger Kingben jó diétás sajtburgert enni hehhe. :lol: Aztán lenyomtunk egy csokis fagyit is.

Bettike, lécci tornázz helyettem is! :lol:

Babaimádó, igaza van áfonyának, ne legyél bilifül! A ciszták majd felszívódnak, a baba meg majd megérkezik. Türelem!!! És lelkesedés és kitartás!!!

Jaj holnapra meghívtak házibuliba, úgy örülök neki, már két hónapja nem voltam sehol, apánk rám is szólt, hogy mozduljak ki valamerre. :lol: Csak ne kéne utána hatkor kelni... :roll:

Szép estét, mennem kell - tanulni... :roll: :roll: :roll: :? :? :?

Kép
szilcsi

Sziaszok!

Hogy milyen sokat írtatok!!! Már nem is tudom hogy kinek mit akartam írni :?

Kata!
Ne haragudj Katicának akartam írni, de mindig keverem a neveteket! :oops: Ne haragudj!!!!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

fáj a hasam :( :( :( :(

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!
hát lányok úgy tűnik ez a hónap ennyi volt, el kezdtem barnázgatni. szerintem holnapra megjön rendesen. már fájdogál a hasam. :( így pár nap múlva elkezdem szedni a clostyt. (mensi 3.napjától) szerintetek a mai napot is majd beleszámoljam?

most mennem kell, majd még írok.

katica
katica30

Áfi! Tudom..csak........... :(
De köszi, hogy tartani próbálod a lelket bennem

Sonjus édes vagy..igen..elmosolyodtam..remélem, a többiek babáját is látod a gömbödben és persze a sajátodat is

szilcsi!tudom, köszi, csak ............

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó, nem ismerek Rád!!! Kérlek!!!!! Nemsokára így fog kinézni a nappalid:

Kép

ÉS MINDEGYIKÜNKNEM EZ A SORSA!!!!!!!! :lol:

Katica, nemá' !!! :(

snufi

MINDEGYIKÜNKNEM = MINDEGYIKÜNKNEK :oops:

snufi

Snufi!
Édes vagy!
Kicsit minden nap belekóstolok, mikor hazajövök és átjön a 2 szomszéd kisfiú (1 és 3 évesek).

babaimádó
Kép
babaimado

én is szirmivel értek egyet :!: :wink:

Kép
klarissza32

baba hasat be, mellet ki, fejet fel és ELŐRE!

Kép
klarissza32

Apa olvsta, mosolyog és mondja, hogy :na ugye, én is mindig ezt mondom!Köszi neked is Klarissza!
Egyébként olvastad a privit, amit még napközben írtam neked?

babaimádó
Kép
babaimado

Hello LÁnyok!

Ma vagy 5 oldalt termeltetek :shock: Hát itt senki nem dolgozik?!?! :lol: Megőrülök!!!
Én viszont egész nap húztam az igát! :(

Köszi mindenkinek, aki biztatott a stimus ciklussal kapcsolatban :lol:

Vakond: igazából nagyon jól megfogalmaztad, hogy mit jelent 1,5 sikertelenség után újra bízni abban, hogy a gyógyszerrel sikerülni fog. Én is úgy érzem, hogy előrelépünk, és örülök, hogy történik valami, mert eddig csak méregettünk, nézegettünk, vizsgálgattunk...

Athiz: gratula az AFP-hez picifiadhoz :lol: ennyit a női megérzésről :lol: :lol: :lol:

Tontica: igazából ha tejcsorgás van, az magas prolaktinra utal. Szerintem nem túl jó, ha ennyire a terhesség elején magas, mert lenyomja a progeszteronszintet. Nekem is magas a prolaktin, gyógyszert szedek rá, és majd ha terhes leszek 12.hétig folytatnom kell, hogy ne legyen baj. Nem akarlak beparáztatni, lehet, nem lesz belőle semmi gond. Azért ha most nem jönne össze, nézesd meg a szintet, mert ugye ez is lehet oka a sikertelenségnek, azzal, hogy lenyomja a progit és nem tud beágyazódni a baba.

Bocs, hogy nem írok többet, de nagyon ki vagyok purcanva...(Purc, bocsi :-D

Ja, valami van a levegőben, mert a legjobb barátnőm ma reggel tesztelt egy pozitívat :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, és b.nődék mióta próbálkoztak? :shock:

snufi

Sehol senki? Akkor megyek Barátok köztet nézni... :D

snufi

Katica
na azért még ne add fel, előfordulhaz barnázgatás terhesen, jelentkezz ha valami változás van

Kép
gaby25

csajok, ma kihagytam a tornát is, nem éreztem jól magam. Baloldalt fájdogál, szúrdokál vagy mi vene. Nem kellemes :? Nem görcsölés. Remélem holnapra elmúlik. Fáztam is délután, lehet beteg leszek :?

Szilcsi
én is szoktam kisérletezni a fertyn :wink:

Babaimadó
küldök neked egy kis hőemelkedést :D

Szezso
ismeretlenül is gratula a legjobb barátnődnek :)

Bettike
lemaradtam, mi van? Rossz otthon a gépetek?

Bocsi, nem olvastam vissza több oldalt, csak ezt az oldalt nézetm meg :oops:

Kép
gaby25

Snufi: 4 hónapja próbálkoztak...

Gaby: vigyázz magadra, bújj meleg helyre :wink: lehet, nem is beteg leszel :wink:

Na, megyek aludni, mert már a BK 2. része közben is szunyáltam :lol:

Jó éjt!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Na, megyek Apázni :wink: , a holnapi "viszontlátásig" :!: Szép álmokat :!:

snufi

Judis
Köszönjük a szavazást, tényleg rendi vagy. Még holnap lehet szavazni és vége, légyszives katt. mégegyszer a Mátéra. Minden szavazat számít, elég szoros az első három hely. Csak 15 szavazat van köztünk.
Persze jövök még és beszámolok a végéről is.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html
Referencia szám: 2006_00776 Máté

Máté és Zsani
Vendég

jó reggelt a koránkelőknek
No, most két görbét rakok fel
Kép
a nyavajás átpakolta a magas hő miatt :shock: szokásos időben lehet még magasabb lett volna? kb.45 perccel hamarabb mértem.

Kép
nem hagyom magam, visszatettem az eredeti helyre.

Kép
gaby25

na mi van, mindenki alszik? :shock:

Kép
gaby25

Hehe, én alszom még!

Tegnap maci után elaludtam. Gyakorlatilag olvasás közben. Bekapcsolt gép mellett.

Súgjatok! Ma kiért szurkolunk?

Nekem ma dől el, hogy meddig kell még szednem a fogigátlót, és mikor kezdhetek böködni. Hú, de izgi!

Kellemes ébredést!

Kép
zölddisznó

Kellemesebb lenne, ha csak most ébrednék, az tuti, de én fél 5-kor keltem :(

Egyébként jó reggelt!

Hű, Coca, ez tényleg izgi! Mikor mész dokihoz?

Tegnap sikerült magamba "erőltetnem" 3 Jagert :) lehet ettől keltem nehezen? :) De jól esett kicsit ellazulni :)

Nem tudom konkrétan ma kiért izgulunk, én mindenkiért :)
Valaki nyomhatna egy tuti jó hírt mára!!!!
sonjus

Coca,
ez tényleg izgi! Nagyon nagyon szorítok!!!

Ma reggel nincs teszt. Holnap lesz UH vagy véreredmény. Vagy mindkettő. Apa letiltott a bicikliről. Ez azért érdekes mert mikor Enikővel voltam terhes le se sz*rta hogy mit csinálok meg mit nem. Ezentúl kocsival járok boltba meg ebédért. Falun belül. :shock: Na, engem se fognak megszólni... :?
Vendég

Gaby!
Van esély rá, hogy a kék csíkos szerint összejött?
Csak azért kérdezem, hogy mikor is tesztelnél :wink: ?
sonjus

Jó reggelt. Én már dolgozom.

Snufi! Remélem, apait, anyait beletettetek! :oops: :D :D :D

Sonjus!
Tőlem tutira nem várható jó hír!

Zöldike!
Drukkolok, hogy minél előbb szurizhass!!Hánykor mész a dokihoz?
Totál meggyógyultál már?

Gaby! Jónak látszik az a hő!!..Lehet, hogy Gabyanyuho :D z van szerencsénk?

babaimádó
Kép
babaimado

Áfi!
Szerintem hagyd, hogy a férjed vigyázzon rád :wink:
Holnap mikor lesz UH?
sonjus

Baba!
Az már jó, hír, hogy itt vagy :wink:
sonjus

Hagyom, hagyom, mi mást tehetek :D
Így néz ki jelenleg a porontyom:
Kép
Vendég

Hú Áfi, ez kicsit bizarul fest! De azért helyes :wink:

Nekem ma valami belement a szemembe itt "winkelek" össze-vissza, ha kell, ha nem :wink: :wink: :wink: :lol:
sonjus

Sonjus! Nagyon ari vagy!

Áfi Drága!
Örülj nkei, mert ez azt jelenti, hogy nagyon szeret és alig várja a babát és aggódik értetek!
Egy jó társ ilyen!

babaimádó
Kép
babaimado

Áfi! Még nőnie kell kicsit :D

babaimádó
Kép
babaimado

Afi! Fiúúúúú! Csak kukija van...semmi más4

Három órára vár a Mágus, úgyhogy csak este referálom. Izgulhattok, hihi!

Na, megyek a "gyárba". ha lesz lukam, napközben is olvasok. Az én koromban már nem lehet este 3 oldallal terhelni a fonnyagó agyat. :lol:

Ja, és teljesen meggyógyultam. De rengeteg a beteg körülöttem :cry: Nyomom ezerrel a vitaminokat.

Cupppppp!

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?