Új privát üzeneted érkezett!

Basszus Csajok!

Felkeltem! Nem értettem, hogy a párom még miért nincs!
Ránéztem az órára: 9 lesz pár perc múlva.... vajon mi történhetett, hogy nem tudott eljönni?
Leülök a gép mellé... ránézek a számítógép órájára és hirtelen megvilágosodtam!!!

Visszavitték az órát!
:?

Eszembe is jutott, hogy tegnap előtt menyire szomorú volt csak a gondolattól, hogy 1 órával többet kell dolgozzon! :roll:

Egyébként meg szép jó reggelt mindenkinek!

Kinézek az ablakon és itt tejfehér minden! :?
Elég érdekes minden.
Egyébként nem is értem, hogy a tömbházakat miért nem lehet színesre festeni? :?
Vendég

Szia Kavicska!
Reggel 6/7óra óta fent vagyok én is........... Undormány az idő odakint, az tuti! :? :(
Vendég

Sziasztok!

Mi fél 6-kor keltünk... Gyereket elfelejtettem átállítani az este... :?

Unokatesóm felesége most szül, 2 körülre ígérnek babát. Örülök nagyon, de kicsit rossz érzés is.
Barátunkhoz is pont ma megyünk babát látogatni. Első gyerekük Dorkával egyidőben született, megbeszéltük, hogy a második is együtt jön mindkettőnknek. Most 3 hónapos a lányuk, elsőre összejött nekik mindkettő...

Kicsit sz@r a hangulatom ma. :( És az idő is rátesz.

Bocsi, hogy most önző voltam! Szép napot mindenkinek! Puszi!

Kép

Kép
anyoooka

Anyókám, nem vagy önző!!!Ez a fos idő is betesz neked, de most tán próbálj pozitivan hozzáállni, más most a feladaot, mint ilyeneken agyalni.
mellesleg kb. Dorka szülinapjára lesz egy + teszted!!!!!!!!Meg a tickered is jósló, szóval túl sok a véletlen! :wink:

És úgy néz ki megúsztam a cukrbajt!!!

Megvannak a tegnap reggeli eredmények:

pisiben no cukor és no fehérje, viszont van ketontest, ezt nem tudom megúszni, de nem érdekel, túl keveset eszem....

vércuki 3,7éhomi 5,2 kaja utáni----tökéj

hemoglobina1c 5,2---tökéj ( ezt fontos nézni, mert az anyagcserét ez mutatja igazán)

Szóval 1 hó kontroll és ha minden tökéj ott is, miért ne, akkor VÉGE!!!!!!!!!!!!!!És nincs diab többé!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Norka, gartulálok, és ezúton is köszönöm az eddigi munkádat, melynek köszönhetően visszakaptam a reményt!!!

Anyoooka, nem vagy önző, és érthető hogy így érzel, ezt az időt én is úúútálom!

Lafead, ezek nagyon jó hírek, hurrá!!! :D

Puszi mindenkinek!!
Vendég

Anyookám!
Ez az idő mindenkit kinyír....és hidd el nemsokára jön a kistesó :wink: :wink:

Lafika!
Örülök, hogy jók az eredményeid!!! És nézem a tickered: hogy repül az idő!!!!! Mindjárt itt a gólya a kis Hunor babával :lol:

pusza
csipi78

Sziasztok, én még új vagyok köztetek, de szeretném a segítségeteket kérni.Az Avandia nevű gyógyszerről szeretnék valami közelebbit megtudni.Aki ismeri, legyen szíves segítsen, és akár itt, akár priviben, írjon valamit róla!!! Előre is köszi!

Ha lesz időm, kicsit visszaolvasok itt Nálatok...
Vendég

Sziasztok!

A nap kérdése, hogy lehet-e az ember lányának a teától hányingere?
Ugye van benne víz, tea (Lipton Yellow Label), édesítőszer (Lidl-ös márka, már jó ideje használjuk) és citromlé (Olympos). Három napja mióta napközben hányingerem van, csak egy pont a közös, a tea... Lehet ez?

Tücsök!

Most én jövök a keresztkérdésekkel, meg a parával. :D
De tényleg tök gáz, mert én így sosem szoktam beteg lenni... Nem fáj semmim, csak forog a gyomrom, meg néha hőhullámom (banyaláz :lol:) van.

A másik keresztkérdés hogy lehetek-e beteg a kb. 1,5 hónapja a lábamból "kioperált" kullancsoktól ennyi idő után? Kb. egy fél napot töltöttek el bennem, kicsik voltak nagyon és nagyon könnyen kijöttek...

Luca!

Sajna én nem tudok segíteni, én nem szedtem sosem ezt a gyógyit.

Lafi!

Ez szuper hír!!!!!!!!!!! :D:D:D
És ez mit jelent az elkövetkezendőkre nézve? Lehet bűnözni, vagy tartani kell a szintet?

Anyoo!

Nálad a pont, ilyen időben hogy legyen az embernek jókedve?!
Megszületett már a baba?

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Anyóm!

Küldök egy hatalmas nagy virtuális ölelést, meleg kandallótüzet és finom forró, illatos teát, mellé kevéske fahájas sütikével!!!!

Úgy szeretnék neked valami ennél is vigasztalóbbat írni.......

Monee! A teától? Fogalmam sincs. Lehet, hogy valami tényleg bújkálódik benned! A pihenés sem segít?
Vendég

Monne: úgy tudom mostanság dívik egy frankó vírus ami a beleket meg a gyomrot támadja meg aztán vált át takonykórba. az egyik koléganőm most van benne, meg a fél ovi hiányzik. a héten annyi gyerek volt a 3 csopis oviban mint más oviban egy csopiban.
Dehát ugye neked mástól is lehet hányingered, nemdebár ugyebár? :D

hajni...
Budaörs

[quote="hajni..."]
írta:
hajni...Dehát ugye neked mástól is lehet hányingered, nemdebár ugyebár? :D

Erre én is gondoltam, de nem mertem leírni............... :shock: :roll: :wink: Drukk!
Vendég

Monnee, asszem, ha a teától vagy szarul, egy jó kis gyomor-baj megtalált, de hátha nem... :wink:

Bűnözni még nem lehet, még 4-5 hétig, de aztán kaja, na de csak mértékkel, lényeg, hogy süti legyen benne meg hamburger meg hm annyi kaját fogok bepótolni.......
Vendég

Szia Lányok!
Régen írtam, de azért olvaslak Benneteket!
Monácska, hogy repül az idő!Lassan félidő.
Annyit szeretnek mondani, hogy a meforal szedése után a ciklusaim 40 és 39 napra rövidültek és nem görcsöl annyira mint szokott. Úgyhogy köszönöm Nektek! (előtte 42-65 naposak voltak)júli vége ota szedem a 3*500 mg meforalt, november 20 kontroll Nagy dokinál a Sotén.
A fogyás nem megy igaz, képtelen vagyok az édességről lemondani. Ha 5 ször eszem akkor rosszul vagyok, ha 3 szor akkor nincs hányinger de fogyás sem nagyon indul egyelőre a 79-81 között ingadozik. Persze mitől is indulna.
monee! remélem zebrásodsz!
Akció előtt állókank és tesztelőknek+++++++++
Kismamik pedig vigyázzatok magatokra!
Vendég

Luca mire vagy kiváncsi az avandával kapcsolatban? pár oldallal előbb írtam róla.

monee teától hányinger? Végül is lehet... :wink: :lol: lehet az romlott, vagy belekeveredett valami anyag, vegyszer... :lol:

monácska mi azért nem dobtuk sutba még a babatervezést végleg! :lol:

Kép

Kép
rejo

Köszi csajok!

De igen, a pihenés, meg a nagyon hideg citromos víz használ. Fekve nincs bajom...
Nemkijabálunk! Nagyon örülnék én is ha AZÉRT kerülgetnének a rókák, de még az nem nagyon lehet a napok alapján. :? Korán van még.
Ma reggel mértem hőt, 37 fok volt. Sosem volt még ilyen magas.
Szóval a nemzetközi helyzet fokozódik! :D

Ma hallottam a tévében hogy a magyar népesség fő tápanyagának az 50%-át a zöldségek és a gyümölcsök kellene hogy kitegyék. Vagy mi. :D
A sült krumpli is zöldség? Meg a paradicsom és a kukorica a pizzán? :D:D:D:D:D

Lafi!

Előre a hamburgerig! :D:D

Monee

Monee

monee85

monee! Én nem írok semmit, csak drukkolok!!! :wink: :lol:
Vendég

Monee így konkrétan magyar népességnek? :lol: és a kínai népességnek vagy a németnek nem jó ez az arány? :lol:

kiváncsi lennék nekik több vagy kevesebb % kell... :lol:

Kép

Kép
rejo

Rejo!

Nem tom, de asszem valami földrajzi helyzettel magyarázták.
Mondjuk egy kínai embernek a Nagy fal tövében elég nagy kicseszés lenne előírni hogy 50%ban tengeri halat kell ennie... :lol:

Mellesleg valami nagyon színvonalas reggeli műsorban volt ez az M1-en..... :lol: :lol: :lol:
Ezért jutott mindjárt eszembe a sültkrumpli mint zöldség. :D:D:D

Monee

Monee

monee85

Mióta babás vagyok, meghalok a krumpliért.... Előtte is nagyon szerettem, de mostanában minden étkezésre legszívesebben azt enném, van mikor, ha nem ehetek krumplit, akkor nem eszek semmit se, mert kifordul a számból......... És baromira idegesít, mert nem kéne kruplit enni, tudom ám! :oops:
Vendég

Sziasztok! sajnos mostanában nem voltam fórum-közelben, de azért próbáltam visszaolvasni.

Üdv az újaknak!

Norka! Nagyon fontos dolog, amit véghezviszel!!!! Gratuláció és örök hála érte. (És a többieknek is, akik segítik a munkádat!)

Bettica! Gratulálok a szívhanghoz!

Anyoo! Kisértetiesen követlek mindenben :wink: :lol: (már a ciklusnapjaimat is hozzád igazítom :lol: ) (Évek óta nem jött meg 29 napra).
lyutka

Lyutka!
Milliom gratula a spontán, időre érkező mensihez! Annyira jó érzés..... :) A következő "bejelentéshez" meg sok-sok drukk!! Mi történt, hogy így elüntél? Már ha publikus.......... :wink:
Vendég

Elfelejtettem elmesélni az e heti kálváriámat. A Kaális program miatt Clamidia, AIDS, Hepatitis B és C szűrést + 3. napi hormonokat kell csináltatnom. Előrelátó módon - ismerve az eü. lassan őrlő malmait - a nőgyógyászommal megbeszéltem mindent, de sajnos ő csak a hormonokat tudta elintézni + elküldött az ÁNTSZ-hez, hogy kérdezzem meg a szűréseket. Az ÁNTSZ-nél azt mondták, hogy a háziorvosnál ingyenesen el tudom intézni, mert náluk csak pénzért menne a dolog...A férjemnek is kiadtam a feladatot, intézze a háziorvosánál a dolgokat, két óra múlva telefonált is, hogy mindent sikerült elintéznie (ingyen). Elmentem a háziorvosomhoz, akinek elmondtam, hogy az ÁNTSZ-ben mit mondtak, és hogy a férjem mindent el tudott intézni a háziorvosánál. Az én "drága dokim" közölte, hogy a Hepatitis B és C-t az Infectológián tudom csak levetetni (ehhez írt beutalót), a másik két vizsgálatot pedig 6000Ft-ért ott nála a rendelőben meg lehet csináltatni. Nem akartam vele túl sokat vitatkozni, kértem időpontot vérvételre - még szerencse, hogy nem rögtön vették le a vért. Átballagtam a fertőző osztályra, kivártam a soromat, de szerencsére nem az a doki volt szolgálatban, akihez az én dokim küldött.
Elkezdett kérdezgetni a dokinéni, hogy miért is kellenek ezek a vizsgálatok, stb. , én szépen elmondtam neki mindent + azt is, hogy még más vizsgálat is kellene, de azt majd a dokim megfelelő térítés ellenében fogja elvégezni. Persze a dokinéni rögtön rákérdezett, hogy milyen vizsgálatok kellenek még, én mondtam, hogy AIDS és Clamidia. Erre összenézett az asszisztensével és közölte, hogy alálicitál a doktor úrnak, és 300 ft vizitdíj ellenében megcsinálja a vizsgálatokat. Valamint közölte azt is, hogy a doktor úr az összeset meg tudta volna csináltatni ingyen. A dokinéni megkérdezte azt is, hogy tudjuk-e már a meddőség okát, amikor mondtam neki, hogy mi az ábra feltűnően képben volt, és nagyon dícsérte a meckformint és elmesélte, hogy az egyik asszisztensüknek is ez volt a problémája és 6 hónap gyógyszerszedés után babás lett! Szóval kellemes élményekkel távoztam az infectológiáról.
Hazafelé ballagva pedig megfogalmazódott bennem, itt az ideje, hogy háziorvost váltsak.... (az összes többi dokimat már lecseréltem :-)))))

Monácska!

Örültem is, hogy korábban jött meg a mensim, meg nem is, mert issssszonyatosan görcsölt a hasam. Ráadásul a régi (3 évvel ez előtti) mensieimhez még mind a mai napig nem hasonlít az állaga :cry: - szóval szerintem Anyoohoz igazodtam :D

Az ok, hogy miért nem jelentkeztem mostanság elég prózai, marha sokat dolgoztam. A munkahelyemen is sok volt a dolgom + gyerekkorom óta tájfutok, és az egyesületünk minden évben október végén rendez egy nemzetközi tájfutó versenyt, ennek a rendezvénynek én voltam az ellenőrző bírója (aki felügyeli, hogy minden az írott és íratlan szabályok szerint zajlik-e), szóval az elmúlt egy hónapban ezerrel pörögtem. + Elkezdtem újra oroszt tanulni (röpke 14 év kihagyás után) és nagyon élvezem, minél hamarabb alapfokúznom kellene belőle. Becsúszott még most péntekre egy konferencia, ahol elő kellett adnom, és a maradék szabad időmben pedig gyártom ezerrel a karácsonyi ajándékokat.

Bocs, ha kicsit hosszú lettem...
lyutka

Akkor ide is:

Hellóka!

Babazenék. Sok-sok és jónak tűnnek.

http://pszichologia.multiply.com/music?&=&page_start=20

Monee

Monee

monee85

helló monee! mizu?
hmmm láttam eztet már valahol.....

hajni...
Budaörs

Rejo, köszi, elolvastam.
Az érdekelne, hogy aki szedi, mit tapasztal, segített?És mennyi idő után?
Nekem az a bajom, hogy Inzulinrezisztenciám van, és túl sok inzulin termelődik.Ettől leesik a cukrom.Roziglitazon hatóanyagú bogyót kellene szednem, 1 hónapig, de mivel nincs még elég tapasztalat róla, addig szüneteltetni kellene a babaprojektet.De 39 éves vagyok...Állítólag PCOS nálam nincs...
Volt egy vetélésem nyáron, azóta meg nem jön össze a baba.
A mensim rendben van, bár most késett 4 napot, és a kínok kínját álltam ki.
Vendég

Szia Hajni!

Csak a hányinger változatlan. :wink:

Sok van rajta, ez tetszik a legjobban. És nem csak relax zenék, hanem mesések is... :)

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!
Én most vagyok itt elöször. Sok mindent olvastam,itt is, meg PCOS honlapon is.
Szeretnék tőletek tanácsot kérni!
7-éve próbálkozunk babával,de sajna semmi.2003-ban megállapították hogy, PCOS vagyok, 2004-ben hosszú huza-vona után csináltak egy lombikot, de sajnos nem jött össze. Azóta csak úgy próbálkozunk vártunk a csodába.
Olvastam a Metformin-ról,arról szeretnék érdeklődni kihez forduljak felíratni. A nőgyógyászom azt mondta ha babát akarok menjek újra lombikra, de én tudom, hogy az se sikerűlne érzem. Én jobban bízom ebbe a gyógyszerbe. Szeretném megpróbálni! A háziorvosnál van valyon eséjem, Ő felírhat ilyet, vagy kérhet kivizsgálást?

vvera75
vvera75

Szia Vera!

Háááát tökre ledöbbentem, hogy ha már 2003ban kiderült hogy PCOS, akkor miért nem kezeltek????? Naná hogy így a lombik sem sikerült. Én azt ajánlom, hagyd a fenébe azt a nőgyógyászt és keress egy ENDOKRINOLÓGUST! A pcos.hu-n találsz is orvsokat. Mivel ez nem nőgyógyászati betegség hanem endokrinológiai. Amúgy 2003ban ki diagnosztizálta ezt nálad????

Azt tudnod kell, hogy a met mellé kell a szénhidrát diéta és a mozgás.
Szerintem semmiképp ne vágj bele úgy egy másik lombikba hogy a PCOSed nincs kezelve!!!!!

hajni...
Budaörs

Köszönöm a választ Hajni. A diétát már elkezdtem májusba most már 18 kiló minuszba vagyok. A mozgás is megvan bőven a munkámmal kapcsolatban. Augusztus végén volt egy erős hasi fájdalmam és rá párnapra elkezdtem vérezni spontán. Elmentem a nőgyógyászhoz azt mondta 5 hetes terhes voltam. Nagyon csodálkoztam. Meg azt is mondta Ő nem lát PCO-t. Ezt se értem. Mindig azt mondta minden doki PCOS vagyok.Azóta is sokat fájj a hasam.Sokszor van hányingerem.Mivel menszeszem abszolut nincs ezért csak a terhes tesztre tudok hagyatkozni, de az semmit nem mutat.
Mégegyszer köszönöm:vvera75
vvera75

Vera!

Gratula a fogyáshoz!
A babát pedig sajnálom. :cry:

Én a helyedben tényleg elmennék egy endo dokihoz. Én pl. úgy mentem el hozzá, hogy a nőgyogyimtól kértem laborba beutalót és hüvelyi uhra és annak az eredményével mentem vissza. Annyi különbséggel hogy nem a 3. ciklusnapon voltam vérvételen ahogy kellett volna mert nekem is rendszertelen a mensim, így nem tudtam mikor lesz a 3. nap. Azt hiszem a pcos.hu-n megtalálod, hogy milyen hormonokat is kell nézetni. De ha adsz egy emilcímet szívesen átküldök neked valamit.

Nah, közben jól kibőgtem magam a Napló 2. részén....

hajni...
Budaörs

Luca én ott leírtam eddig mit tapasztaltam akét hétben. nekem segít.

itt szinte mindenkinek inzulinrezisztenciája van, túl sok az inzulinja. ez a PCO! :lol: a cukra nem mindenkinek esik le ez miatt, de sok embernek, ez a hipo.

mit értesz az alatt, hogy segített? nekem segített, mert úgy néz ki elkezdett javulni a bőröm. két hét után.

de azt nem lehet megmondani, ez a gyógyi x hónap alatt babát csinál, mert sajnos az ezer dologtól függ, nem csak ettől a gyógyszertől. de úgy tűnik, hatásosabb mint a sima metformin. sima metformint már próbáltad? mert az mellett lehet babára gyúrni.

a roziból egy hónap nem elég. 3 hónap kell, hogy megszüntesse az IR-t, aztán elég a sima met is szinten tartásra.

(vannak olyan dokik pl. a kaáliban, akik szerint esetleg rozi mellett is vállalható terhesség, nem katasztrófa. ehhez én nem értek, csak leírom, hogy tudd. nézz utána.)

értem, hogy minden hónap számít a korod miatt, de ennyire nem lehet kiszámolni és kidekázni a teherbeesést sajna...

Kép

Kép
rejo

Sziasztok, hazaértem, túléltem a mai napot...

Vera, üdv közöttünk! És osztom Hajni véleményét, hagyd ezt a dokit a fenébe!

Lombikkal várjál, míg a pcos-t kezelik Nálad! Nemcsak teherbeesni nehéz ugyanis, de a vetélés esélye is jóval nagyobb kezeletlen pco-soknál! Csodára várni nem érdemes, és sajnos arra sem, hogy a nőgyógyászod segíteni fog. Olvasgasd az igaz történeteket a pcos.hu-n, látni fogod, hogy rengetegen vagyunk, akik hasonló dolgokon mentünk keresztül, mint Te!

Házidokinál nem tudom mennyi esélyed van, hogy egyáltalán képben van, hogy mit is szeretnél! Endokrinológust keress fel, a www.pcos.hu -n találsz a lakóhelyedhez közeli orvosokat. A pcos ugyanis endokrin betegség így ő fog tudni segíteni Neked.

LAfim, ari vagy ,de Dorka szülinapjára még tutti nem lesz zebrám! Akkörül lesz pé :wink:
Szuper, hogy minden rendben van! Már csak 5 hét és lehet kicsit lazítani! :wink:

Monee, teától?! Ha már, akkor inkább az édesítőszerre tippelek! Próbáltad, hogy anélkül iszod a teát? Vagy inkább valami másra... :wink: :lol:

Monácska, drága vagy! Csak elképzeltem amit küldtél és picit máris jobb a kedvem! És egy kicsit meg is sirattam a soraidat...
Krumpli... Érdekesek ezek az apróságok a pociban! :) Én egyfolytában hamburgert zabálttam volna anno...

Lyutka :lol: Azért mindenben ne kövess! Remélem, Te sokkal hamarabb babásodsz, mint én! :wink: :lol:

És akkor a mai napomról. Lili baba 11 órakor megszületett. Votlunk bent náluk, fényképeztem - és utána kisírtam magamat...
Elmentünk babát látogatni. Dorka végig a 3 hónapos kislány körül sertepertélt, simizte, szeretgette, figyelte, hogy szájában van-e a cumija, ha kiesett, adta vissza. Mielőtt eljöttünk, közölte hogy hozzuk haza a babát... Megint jól kibőgtem magamat...
Ez ma egy ilyen nap volt - remélem, holnap már sütni fog a nap!

Kép

Kép
anyoooka

vvera75 Szia!
Nekem is pcos-om van. nekem is volt lombikom. A protokoll alatt kapott hormonok kitisztítják a petefészket. nekünk az 1. erre ment el. nem sikerült, de eltüntek a ciszták!
A lombikok előtt 3 évig nem mensiztem. A szoptatás alatt 6 hét után megjött. Fájdalommentesen, időre! Abbahagytuk a szopit és pár hó után minden vissza állt, mert kiürültek a hormonok. NA, EZÉRT NEM LÁTTA A DOKI A CISZTÁKAT, A VETÉLÉS UTÁN. sZERINTEM!
nagyon sajnálom a babát!
lilianyuka

Aranykavics!
Jólesik, hogy mindig van egy-két jó szavad hozzám! Köszönöm!

Monee!
Lehet teától is. Nekem bizonyos teáktól sok lesz a gyomorsavam, de drukkolok, hogy nálad más legyen az ok :wink:

Hajni!
Bôgtem én is rendesen.
Én még szegény elpusztult szervált is megsirattam a mai híradó alkalmával.

Anyóka!
Nem volt könny? napod. Holnap kívánom napsütésre ébredj!

Lona
lona1

Köszönöm szépen mindenkinek a véleményeket. A jövőhéten megteszem az első lépéseket, nincs mire várnom és majd beszámolok nektek.Mégegyszer köszi mindenkinek! Sziasztok most megyek aludni.

vvera
vvera75

Rejo!

Avandia és az Avandamet nem azonos! :!:
Az Avandia csak roziglitazont tartalmaz az Avandamet a rozi mellett metformint is!
Meggyógyultatok már?

Luca!

Ha már mindenképpen rozi, akkor inkább a metforminos verzió lenne a jobb, nem a sima Avandia! Szóval kérj inkább Avandametet!
1 hónap nem elég! :!: Legalább 3 kéne! És alatta tényleg babaprojekt szünet!
De utána térj át metforminra és mindent bele!
Az, h. a petefészkeid nem PCO-sak nem jelenti azt, h. nem vagy PCOS-s! Nézz fel a honlapra! www.pcos.hu
Az is lehet, h. a terhesség alatt eltűntek a ciszták és azért nem látták az UH-on!
Beszélj a dokiddal, h. ezt szeretnéd!
Ha kiderül, h. az Avandiát csak úgy adta, mert legutóbb járt nála egy Avandiás orvoslátogató, de egyébként fogalma nincs a PCOS-ról, akkor inkább válts dokit! 39 évesen már célszerű mielőbb jó kezekbe kerülni! :!:

Monee!

Van vmi vírus. De az is lehet, h. a Lidl talált vmi jó keleti beszállítót az édesítőszeréhez! :twisted: Na jó, csak gonosz voltam.
(Én legutóbb a Lidl-ös Venezuelai csokitól voltam rosszul, de nagyon! És nem met féle mellékhatás, hanem vmi más volt!)

rambóka

Sziasztok!

Köszi, de egyébként furcsa egy vírus vagy mi, ami csak néha csinál kicsi hányingert, más bajom meg nincs. Pihenésre meg elmúlik.
Szóval érdekes vagyok még magamnak is. :D

Rambóka!

Ezzel az eshetőséggel csak azért nem számoltam, mert már vagy fél éve ugyanazt a doboz édesítőt használjuk és a Kedvesnek nincs semmi baja. :)

Anyoo!

Elég megpróbáltató napod volt. :?
Viszont annak lehet örülni hogy Dorka szívesen fogadná a kistesót. :D

Lona, Hajni!

Mi volt a Naplóban? :D
Én babazenét hallgattam épp akkor. :D:D:D:D

Monee

Monee

monee85

Monee: szép helyen lakhattok, csend , nyugi , jó levegő, nagyon vadregényes lehet!
megy a drukk!!

belőlem egyszer jött ki a szokásos reggeli 1/2 l tea. nemrég amikor betörtek hozzánk és másnap reggel beszéltük a párommal, h hova merre szaladjunk, mit hogy intézzünk. nekem az a stressztől volt. de manapság a vírosok is borzasztóak.

Tücsök: Te hogy vagy? remélem már jobban!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

sziasztok!
Czinkeb, határozottan jobban vagyok, köszi a kérdésed!

Én meg még pénteken akartam kérdezni, hogy neked megjött már, vagy hol tartasz most? Ha elkezded a puregont, készíthetnél egy vonalzót, hogy tudjam mikor kell érted izgulni!;-)
Vendég

Sziasztok!

Monee: Irigyellek én is a csendes hely miatt. Legszívesebben én is elköltöznék vidékre... Az a tó nagyon jól hangzik ;) Az ember magában kisajátíthatja ;)
Azt a gyereket meg max belédbeszéljük, no mond már :lol: Drukkolok nagyon oda is ;)
A virusra én azért nem gyanakszom nálad, mert ilyen válogatós vírus lenne, hogy csak a teától taccsoltat? Hmmm... ;)

Tücsi: Helyes. Húha, hamarosan érted is lehet izgulni... Mindent bele. Pé megvolt már?

Lilianyuka: Igazad lehet, mert most mikor voltunk pénteken UH-n, direkt megkérdeztem az UH-s dokit, hogy vannak-e ciszták a petefészkemben és azt mondta, hogy a sárgatesten kívűl semmi sincs ott. Mondjuk ez lehet a 4-5 hónapos met szedés miatt is gondolom.

vvera: Jól teszed! Tényleg nincs mire várnotok. Mire meglesznek az eredmények vagy csak mire bejutsz egy endos dokihoz az minimum 1-1 hónap. Jobb mihamarabb lépni ;)

Lafi: Halk gratula és kitartás még ehhez az 1 hónaphoz! Optimistán állunk a dologhoz és tudjuk, hogy nem lesz gond ;)

Anyoo: Ha Dorka szülinapjára nem is lesz zebrád, de nem sokkal utána már igen!
Húú, neked sem lehetett semmi ez a hétvége. Olyan szívtépő ilyen dolgokon átesni. Mintha egy kést forgatnának az ember szívében, pedig ennek egy örömteli érzésnek kellene lennie.
Hamarosan Te is könnyebben fogsz ezeknek a dolgoknak örülni, hiszen ott lesz a pocidban a csöppségetek. Hihetetlen, hogy az ember ilyenkor mennyire másképp tudja szemlélni a környezetében éppen szülő kismamákat vagy az éppen pocaknövesztő kismamikat. Sosem gondoltam volna, hogy másképp is hozzá tudok majd állni ezekhez a jó hírekhez.

Babóca: Kitartást és sok lelkierőt a másik két fontos dolog elkezdéséhez és véghezviteléhez. Nagyon sokat számítanak!

Kívánósság? Jaj, ne is mondjátok! Én a felvágottakat nem tudom megenni, viszont a natúr vajkrémekért odavagyok! Egyszerűen nem tudok nélkülük meglenni, pedig annyira nem favorizáltam őket... A párom azon röhög mostanában, hogy közlöm vele időnként, milyen farkas éhes vagyok, meg fáj a gyomrom már nagyon enni kéne, majd egy fél adag leves után benyögöm, hogy fullon vagyok. :lol: Engem nem aggaszt a dolog, mert a gyerek úgy is elveszi, azt ami kell neki... Nade az uram... Igyekszik állandóan tömni, hogy legalább annyit egyek, amennyit azelőtt.

No, megyek vissza munka van :(

Kép

Kép
bettica

Bettica, aranyos vagy! :lol: Ma vagy holnap van/lesz az ovim (az LH teszt és a hőm alapján gondolom)...
Vendég

Tücsök: örülök, h jobban vagy! megy a drukk ezerrel!!!!kapcsoljatok rá akkor !!! :wink:

én most a 6. nap szedem már a duphastont. majd jövő hétfőn kell megjönnie, és 3. nap szúrom magam. már kiváltottam a szurikat 13.000 volt az egész, amit az egpénztár kártyámmal tudtam fizetni. :wink: milyen mák , h beléptem idén! ha ezt előre tudom, többet is kértem volna havonta a cafetériában! :roll: egy próbát megér az egész!

szerdán megyünk a cirque de soleil előadásra, csüt meg irány Sopron : 4 nap full wellness! már alig várom!! kérek majd tuti 2 talpmasszázst is masszőrtől , egyéb masszázst a páromtól!! :lol:

már akartam kérdezni:
azt tudom, h időzített akció előtt 2-3 nap tilos a szex, de az előírt nap, akkor jobb v kell a napi több?? :oops: növelhető az esély a napi többel, v nem jelentősen?
mi ,,sajnos,, a minőségre megyünk és nem a mennyiségre alapban, és a 2 clostys hónapomban is az előírt napon csak 1* voltunk, meg 2 napra rá 1*. :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb, aranyos vagy, de ennyire azért nem karok rágörcsölni a témára, még csak 1 hónapja szedem a metet és nem is teljes adagban, szóval ha összejön nagyon örülök, de azért kötelező szexet nem szeretnék!;-) A napi többszöri meg nálunk nem kivitelezhető, így munkanapon!;-) Még mielőtt szólna valaki, hogy ébredés után is lehet szexelni: örülök, hogy nem pizsibe és zokniba indulok el otthonról, mivel alig vagyok magamnál reggel 8-ig, nemhogy még kekszeljek :lol: :lol: (3/4 6-6 között kelek)
Vendég

Jaj, megírnád nekem melyik egészségpénztérnál vagy én is szertnék most belépni, ha 6 hónapig nem jöbn össze a baba újra belevágnánk egy lombikba...
Vendég

Egyelőre csak nektek :wink: www.pco-szindroma.hu

Igaz, kicsit "fiús" a vonalvezetése a már megszokotthoz képest... de talán jobban átlátható a 2 szintes menüvel. Élesben, átirányítással pár napon belül működni fog.
Vendég

Tücsi: Sok Egészség Pénztár van. Én pl. Axa-s vagyok... De szite mindegyik banknak vagy nyugdíjpénztárnak van már sajátja...
A befizetett összeg 30%át visszakaphatod adóbevallásnál, ha magad intézed és nem a munkáltató. Utóbbi esetben havonta a megfelelő összeggel kevesebbet utalnak az aphnek... Sztem mindenképpen megéri. Mi fejenként havi 4000Ft-ot fizetünk be, mert nincs nagy gyógyszerigényünk, de ez is elmegy azért ;) Pl. multivitaminra, fájdalomcsillapítóra vagy az én kontaktlencsémre, szemüvegemre...

Kép

Kép
bettica

Ja! És ha a szerződéses összegnál tudod, hogy többet fogsz költeni, akkor lehet rendkívüli befizetést is utalni, természetesen erre is jár a 30% visszatérítés... Azért ezzel óvatosan biztosan van vmennyi max határ (pl. értelemszerűen a befizetett adódnál többet nem igényelhetsz vissza).
Íme egy lista részrehajlás nélkül ;)
http://www.euuzlet.hu/eulinkekpenztarak.html

Nem találtam ennél frissebbet :( (pl. Credit már egybeolvadt az Axa-val...)

Kép

Kép
bettica

Bettica, a munkahelyem nem száll be az biztos, még étkezési utalványt is annyit kapok mint 5 évvel ezelőtt:-( Nekem is van szemüvegem és kontaklencsém is nem gondoltam, hogy erre is lehet használni, na most már tuti belépek valahová, köszi az infot!!!
Vendég

AZ AKTUÁLIS NAPI KEKSZ KÉRDÉSRE KÉRLEK TÉNYLEG VÁLASZOLJATOK LÉGYSZI, MERT TÉNYLEG NEM TUDOM! :oops:

Tücsi: ne is görcsölj!!! csak lazán!
én az MKB-nál vagyok, mert nem volt más alternatíva. nálunk a mhelyen van cafetéria rendszer és ebben van egpénztár is . a cég végzett vmi felmérést, megnéztek pár egpt és úgy döntöttek, h ez a legkedvezőbb. ennél többet sajnos nem igazán tudok mondani róla, mert még nem is igazán használtam . van egy kártyám (mint a bankkártya) és szerencsére egyre több patikában van már hozzá lehúzó is, és lehet vele fizetni. így vettem most a puregont is! :lol:
minimális különbségek lehetnek egpt-ak között. befizetsz havi x ft-t és egy kicsivel kevesebbet ( nálunk azt hiszem minden 1000 ft-ból levonnak 90 ft-t? nem vagyok benne biztos) használhaszt fel. most így utólag nagyon örülök neki!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb!

Ha a párodnál nincsenek súlyos bajok, akkor szerintem ne próbálj ennyire ráidőzíteni! Egy ciklusban 1 szex-szel eltalálni az ovulációt! :shock: Az majdnem orosz rulett!
Inkább a PÉ körül két naponta a jobb recept! Előtte is, utána is, alatta is! Vmelyik csapatból csak odaér vki! :wink:
(A napi hányszorra én sem tudok neked receptet adni)

rambóka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?