Sziasztok!
Monee: Irigyellek én is a csendes hely miatt. Legszívesebben én is elköltöznék vidékre... Az a tó nagyon jól hangzik
Az ember magában kisajátíthatja
Azt a gyereket meg max belédbeszéljük, no mond már
Drukkolok nagyon oda is
A virusra én azért nem gyanakszom nálad, mert ilyen válogatós vírus lenne, hogy csak a teától taccsoltat? Hmmm...
Tücsi: Helyes. Húha, hamarosan érted is lehet izgulni... Mindent bele. Pé megvolt már?
Lilianyuka: Igazad lehet, mert most mikor voltunk pénteken UH-n, direkt megkérdeztem az UH-s dokit, hogy vannak-e ciszták a petefészkemben és azt mondta, hogy a sárgatesten kívűl semmi sincs ott. Mondjuk ez lehet a 4-5 hónapos met szedés miatt is gondolom.
vvera: Jól teszed! Tényleg nincs mire várnotok. Mire meglesznek az eredmények vagy csak mire bejutsz egy endos dokihoz az minimum 1-1 hónap. Jobb mihamarabb lépni
Lafi: Halk gratula és kitartás még ehhez az 1 hónaphoz! Optimistán állunk a dologhoz és tudjuk, hogy nem lesz gond
Anyoo: Ha Dorka szülinapjára nem is lesz zebrád, de nem sokkal utána már igen!
Húú, neked sem lehetett semmi ez a hétvége. Olyan szívtépő ilyen dolgokon átesni. Mintha egy kést forgatnának az ember szívében, pedig ennek egy örömteli érzésnek kellene lennie.
Hamarosan Te is könnyebben fogsz ezeknek a dolgoknak örülni, hiszen ott lesz a pocidban a csöppségetek. Hihetetlen, hogy az ember ilyenkor mennyire másképp tudja szemlélni a környezetében éppen szülő kismamákat vagy az éppen pocaknövesztő kismamikat. Sosem gondoltam volna, hogy másképp is hozzá tudok majd állni ezekhez a jó hírekhez.
Babóca: Kitartást és sok lelkierőt a másik két fontos dolog elkezdéséhez és véghezviteléhez. Nagyon sokat számítanak!
Kívánósság? Jaj, ne is mondjátok! Én a felvágottakat nem tudom megenni, viszont a natúr vajkrémekért odavagyok! Egyszerűen nem tudok nélkülük meglenni, pedig annyira nem favorizáltam őket... A párom azon röhög mostanában, hogy közlöm vele időnként, milyen farkas éhes vagyok, meg fáj a gyomrom már nagyon enni kéne, majd egy fél adag leves után benyögöm, hogy fullon vagyok.
Engem nem aggaszt a dolog, mert a gyerek úgy is elveszi, azt ami kell neki... Nade az uram... Igyekszik állandóan tömni, hogy legalább annyit egyek, amennyit azelőtt.
No, megyek vissza munka van