Sziasztok!
Igyekszem reagálgatni
Sonjus! Elég döbbenetes, hogy menet közben nem adnak ki eredményt, mégiscsak a te véredről van szó. Érdekes mindenesetre. De tudom, hogy bízol ebben a dokiban, úgyhogy nincs végülis választásod egyelőre, tényleg.
Eliza! Én valahol egészen mélyen attól félek, hogy nem találnak nálunk semmit. Mert az a megoldhatatlan helyzet. Talán inkább azt szeretném, ha valami apró pici izét találnának, hipp-hopp rendbe szednék és már itt is a baba. Ez hülyeség, csajok?
Kata! Jobban vagy?
Szerika! Klassz, hogy jó a cukrod!
Vakond! Azért majd ha eszedbe jut, mondjad
Bettike, Csikken, Babaimádó! Köszi a dicséretet
Meg annak is, aki már korábban mondta
Már most is bírják a csajok a fiamat, tegnap is azt játszották, hogy az egyik kis barátnője volt a királykisasszony, ő meg a hős lovag
Kicsit félek attól, hogy ronda egy anyós leszek
Tontica! Az az igazság, hogy nem vagyunk már húszévesek. Uram 38, én elmúltam 37. Az a csoda, hogy minden hónapban van pé-m, komolyan.
Mennek a drukkok nektek+++
Ilyen tejszivárgásom nem volt, nemtok mit mondani, viszont ha neked igen, és abból baba lett, akkor az jó előjel, nem?
Szilcsi! Sikerülni fog, meglátod!
Csikken! Nagyon szorítok!
Ilyen korban, mint most Roli, Miksa a padlóba verte a fejét. Terpeszállás, lehajol, durr. Egyszer az apja bevitte a szőnyegre a kőről, hogy legalább ott csinálja a puhán, akkor meg meglátszott a homlokán a szőnyeg varrásának a mintája
De ez elmúlt. Jött helyette más.
Veramami! Szép a görbéd, de várj még egy picit szerintem is!
Snufi! Hajrá
Szilva! Bezsebelheted az én tapsomat is!
A görbédből pedig szerintem még akármi is lehet ám!
Katica! Én továbbra is nagyon drukkolok neked!+++
Klarissza! De hát ezt honnan vette a párod?
E-vitamin. Szerintem attól lett nekem ilyen szép magas a görbém, mert a teát sokszor ellógom
Elfelejtem, na
Judis! Hogy döntöttél, elmész azért magánba uh-ra vagy kivárod a te dokidat?
Monyóka! Félelmetes, hogy hogy össze bírod kapni magad! Ez igen
Athiz! Gratula a kukacoshoz!
Örültök neki nagyon, ugye? Név van már?
Mfpan! A fene egye meg ezeket a gombákat-bacikat! A férjedet is kezelik? Asszem szokták, hogy ne legyen belőle pingpong.
Snufi! Nem tudom, hogy be lehet-e írni a vérvételt.
Judy5! Nekem tecc a decemberi görbéd, a mostaninál meg lassan belehúzhattok!