Új privát üzeneted érkezett!

Monyóka!
:) :) :)
sonjus

Klarissza! Ez csupán az E vitamin hatása?
Ezt magadtól kezdted szedni, vagy a doki javasolta?

babaimádó
Kép
babaimado

ok ok, nyugi :) csak fura itt ilyenekről beszélni. nem tudom hogy álljak hozzátok néha. hogy nekem elsőre sikerült, meg igazából sokmindenről "szerencsére" fogalmam sincs amiről beszéltek.

Lányom lopja az ebédemet :) hozott magának egy kanalat, persze a használt ebédes kanalát, ami jó paradicsomszószos, és eszi a tejberizsemet :)

judis

Baba nem magamtól szedem a párom főnöke tanácsolta, most már szedjük mind a ketten, ja még az is eszembe jutott, hogy váltok hőmérőt digitálisról hagyományosra, a hagyományoson mindig más értékek vannak.

Valakit feltehetnék az msn-re csak, hogy tudjam hogy kell :wink: légyszííííííí :!:

Kép
klarissza32

Sziasztok!

Nagyon önző módon magamról írok.
Köszönöm a drukkokat, használtak. Ugyanis teljesen jó az AFP-m, az UH-on is mindent rendben találtak, csak annyira be volt bújva babócánk a méhlepénybe, hogy semmit nem láttunk 4D-n belőle, csak a hátát megint. Nagyon bújós típus. Hihi.
Viszont meglepetésként megkaptam, hogy Ő is kukacos lesz, láttuk is neki, és bizony ez már 150% a szonográfus szerint. Úgyhogy majdnem leestem az ágyról! :lol:

Természetesen mindenkinek drukkolok továbbra is, és a zebrásoknak csíkerősödést kívánok, bár én mindegyiken jól láttam a zebrust!

Puszi, sajnos rohannom kell!
Vendég

Helllllllllllllllllllló Lányok!!!!
Nagyon-nagyon sokat írtatok!!!!!
Nem bírtam megjegyezni mindent, ezért ne haragudjatok, ha Valakit kihagyok, illetve valamira nem emlékszem!!

katica,
iwiw folyamatban! Már feltettem ezt-azt! Köszönöm!!!
Amúgy, a halvány csík is CSÍK!!!! Csak nyugalom, majd jól beerősödik!!! Akkor az idei vizsgák letudva, folytatás következik!

tontica,
Lerágott csont dolog, akkor elfeledve, igaz!? Péntekre nagyon mennek a DRUKKKKKKKKkkkkkok!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

athiz,
Gyere minék sűrűbben, jó ha sokat látunk!!!! DRUKKKKKKKKKKKkkkkkkk neked is!!!!

melcsi,
Jó, jó.....! Már nagyon sajog a hátsóm!!!! Jó leszek Melcsi néni!!!!
Nagyon guszti vacsora volt!!! +7 kg, semmi. Majd lemegy! Örülök, hogy jobban vagy!!! Csak vigyázz Magatokra!!!

snufi,
Izgalmas ez a sült rakott gyümölcs dolog!!! Kipróbálom én is!!!!

ancsa,
Ügyes leszel, meglátod! Gyorsan leadod a felesleges kilókat, ez is sokat fog segíteni!!!!! Majd segítünk!

babancs,
Vizsga?! UH!?

áfi,
Lesz ez még erősebb. Én speciel ma jobban látom, mint az előzőnél!!!

sonjus,
Én is a délelőtti és kora délutáni 'műszakos' vagyok.....
Csak nyugalom!!! A március hónap gyönyörű a fogantatásra, a húsvéti zebra meg szebb, mint a nyúl!!!!!

szeriko,
Gratulálok a jó eredményhez! Ügyes és egészséges kismami vagy!!!!!

monyoka,
Még jó, hogy beveszed a gyógyszereket!!!!! Majd meglátod olyan hamar sikerül teherbe esned és megtartani a babát, hogy csak na!!!!!

robcsi,
Szóval, ki-ki mozdult a kis mocorgó a fényképezés alól... nem baj, had ficánkoljon! Majd látjátok/látjuk még sokat, már kint is!!!!!

szilcsi,
Holnapra - mivel most egy vasúti szállítással kapcsolatos dolgot intéztem - egy egész irányvonattal!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szilcsi lehengerel minden tanárt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

szilva,
Kép
mfpan

Sziasztok!

Bocsi csak igy gyorsan mert rohanok fozni, takaritani mert vendegek jonnek, kepzeljetek megnyomtam a cicim es jon belole elotej, most egy kicsit elkezdtem remenykedni mert az elozo terhessegemnel is ilyen volt eleg hamar. A vetelesem utan par honapig volt tejem de mar regota nem jott belole semmi igy ez most ket dolgot jelenthet vagy baba vagy hormonproblema, remelem az elozo! :lol: Tapasztalt valaki ilyet?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarlak Titeket ilyesmivel, de szeretnélem megkérni Titeket, hogy szavazzatok a kisfiamra. Már csak 2 nap van hátra, és 75 szavazattal vagyunk lemaradva az elsőtől. Talán még behozható.
Légyszives még szavazzatok még ma és holnap! Esetleg szóljatok néhány ismerőseiteknek is, hogy szavazzannak a Mátéra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html

Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönöm, hogy szavaztok.

Zsani

Jaaaa....és a kisfiam is írt Nektek:)

Anyukám azt mondta, rajtad múlik, hogy enyém lehet-e az a sárga quad, aminek a fényképét már lassan egy hónapja mutogatja nekem, kérlek ha nem felejtesz el és nem nagy kérés gondolj rám még 2 napig, nagy örömet okoznál nekem…

Máté
Vendég

MNZsani! Szavaztam! :lol: Kérlek azért írd meg, hogy mi lett a vége!

Kép
bettike
Eger

Athiz! Ez nagyon jó! Hurrá! És már biztosra tudjátok, hogy fiú! Ez meg még jobb! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tontica! Én nem tudom, de reméljük a legjobbakat, hogy hátha a babó miatt!++++++++++++++++++

Mfpann! Hát veled mi van??? Magadról nem írsz?

Jaj! Képzeljétek! Tegnap megyek ugri-bugrira! Megyek az öltőzőbe! Szerintetek mi a téma???? Mikor kell hőmérőzni és hogyan, és hogy mikor kell a ciklus alatt kekszelni! Csak úgy röpködtek a jó tanácsok! Azért ez az én formám, hogy ha lekattanok a témáról, meg még elmegyek otthonról is, meg még ki is kapcsolódok, akkor ott is ez lesz a téma! Hihetetlen!

Görbémre nem írnátok biztatóakat??? :oops: :oops:

Kép
bettike
Eger

judis,
Elmúlik majd a rosszúllét nem sokára!!!! Aztán élvezheted tovább a kismamaság gyönyörűséges érzéseit!!!!
Esztivel megfalatoztátok a paradicsomos tejberizst??!! Ezután szunyókáltok egyet??!!

athiz,
Ez szuper!!!!!!! Nagyon örülök és gratulálok!!!!!
Babóca akkor szégyellős kiskrapek?!!! :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

tontica,
Én ehhez nem tudok szólni, de ha már az előző terhességed elején is volt ilyen, akkor most is lehet!!!!!! :wink:
mfpan

Jud! Én nagyon örültem, mikor pozitívat teszteltél!!!Aranyos a kicsid..paradicsomos tejberizs pfújjjjjj...

Athiz! Örülök a jó híreknek! Most akkor tessék fiúnevet keresni!!

Én is szavazok!!

Mfpan! Szia! Mit dolgozol?

babaimádó
Kép
babaimado

Zsani! Nagyon szép kisfiad van!

babaimádó
Kép
babaimado

Jaj! Monyóka! Na ez az! Így már tetszik a hozzáállásod! Ezt mind szedned kell? Nem semmi! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Hát nem vagyok egy hőszakértő de mintha a 17.nap lett volna....

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimado! Köszi! Édi vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, Bambino

Köszönöm a dicséretet és a szavazást a Máté nevében is.
Már csak holnap lehet szavazni és vége....tényleg minden szavazat számít, jó lenne nyerni, nagyon örülne neki.
Természetesen megírom, nem lenne fer csak úgy eltünni, hiszen segítettetek a szavazásban.

Még jelentkezem és sok sikert mindenkinek!

Máté és Zsani - a beültetés elötti, és utáni érzések topicból
Vendég

bettike,
Akkor egyszerűen nem tudsz szabadulni a témától!!!! Még jó, hogy nem ugrálás közben méritek a hőt!!! Főleg a higanyossal.....

Magamról...?
Csak panaszkodni tudnék egy kicsit.... Biztos akarod?
Na, jó:
Ma hajnalra végre megérkezett piri. E hosszú ciklus után, már itt volt az ideje. Kb. egy hete szálltam le a hüvelyfertőzésre adott szerekkről.... Mellette ettem és eszem a Protexin-t, mint probiotikumot, használtam a kezelés után a Génia 92 kúpot, alig eszek péksüteményt, édességet max hétvégén egy minimálisat. Vettem 2* cickafark fürdőt, eszek Grepofit tablettát, ami jó baci és gombaűző...
Gondoltam ezek után csak eltűnik a baci-gomba párosításom. Ennél többet már nem tudok tenni!!!!
Erre tegnap du., mikor hazaértem megint volt folyásom.... Kicsit más, mint előzőleg volt.... Kicsit rózsaszín is volt. Lehetett menzi előtti vacakolás? Már sírtam otthon a férjemnek..... :cry:
Ez már nem igaz, már egy hónapja próbálkozni sem tudunk, és ki tudja még meddig nem lehet, ha tényleg nem gyógyultam meg?!
Vége pirinek, megyek vissza az orvoshoz... Ő többet tud mondani... Csak gondolom megint kenet vizsgálat, az egy hét, menjek vissza, szedjem vagy használjam néhány hétig......
Ez van.
Bocsánat, kicsit hosszú lettem. Azért nem privibrn írtam, hátha más is tud hozzáfűzni valamit!

Szia babaimádo,
Ma éppen mindent..... Fuvartszerveztem. Körlevelet írtam, nyomtattam. Hallgattam a kereskedőink kívánságait és próbáltam segíteni nekik, felvettem a rendeléseiket .....
Veled mizu? Lehet, hogy írtál Magadról, csak figyelmetlen voltam... Bocsi, akkor!!!
mfpan

Bettike
4 után teszek görbét és te is véleményezhetsz engem :D

mfpan
Küldtem privit

babaimádó
Kép
babaimado

Hahó!

Szilva, gratu és a hőd is szép!!!

Sonjus, Babaimádó, Veramami, Bettike: okés, értettem, feladatot nemsokára teljesítem!!! :D

Klarissza: :(

Ez a beszéd Monyóka!!!!

Athiz, gartu!!!

Zsani, szavaztam!

Bettike, tábla???

Kérdésem Felétek:
vérvételt be lehet írni a fertybe? (lehet, hogy hülye kérdés, bocs :oops: )

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok Lányok,

Eddig csak olvasgattalak benneteket, most erőt vettem magamon, hogy én is csatlakozzam, feltéve ha nem gond.

Az lenne a kérésem hozzátok, hogy megszakértenétek a hőgörbéimet?? Nov végén hagytam abba a fogigátlót, azóta csak méregetek, hogy minden ok-e, mert tényleges akció csak áprilisban lehet, mert a decemberi rákszűrés nem lett valami jó. Ismétlés eredményét meg kell várni,
Szóval csatolnám a decemberit.
1170161297.63.doc

És ez a mostani.

1170161324.25.doc

Mit gondoltok???

Amugy már van 2 fiam, szeretnénk egy kislányt is.

Köszike.

Judy5
judy5
Székesfehérvár

Mfpan! Hát ennyi micsodától már csak-csak helyre jössz! Hátha csak mensi előtti jel volt!++
És ugye,hogy jobb, hogy leírtad! :wink:

Babaimado! Most nem tudok lenni 4 után mert nincs otthon a gép! Apa fejleszti! De visszakeresem és megelemzem, mint Mekk Elek!

Snufi! Tehát ezért most nincs is tábla! Szerintem nincs vérvétel beírás, mert annak a termékenységhez ebből a szempontból nincs jelentősége!

Kivéve, ha apa ügyi volt és már kész is és akkor össze-vissza szereli és lesz estére gép! Akkor tábla is, meg elemzés is meg minden! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szépnek szép a hőm, de már megint elkezdtem barnázgatni :cry:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szavaztam :)

Lányok!
Én ma este 6-ig bennt leszek! Hű de jó :(

Athiz!
Szóval kukacos :) gratulálok!

Tontika!
Nem tudom mi ez a tej dolog mert én még nem tapasztaltam :? de ha neked már 1x bejött, akkor hátha most is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bettike!
Hogy mik vannak! A babaneten kívül is van élet és ők is babát akarnak :!: :?: :shock: :roll: 8) :lol:
sonjus

Szilva, :(

Okés Bettike, és köszi.

Tonti, mennek a drukkok!!! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sonjus! :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jaj! Tudod, te hogy hogy értem!

A vérvételeset is lefordítottad, hogy mutass be!
Azt úgy kell, hogy megkérdezed: Megmutassam, hogy honnan kell vért venni? És akkor jobb kezeddel szépen rámutatsz a helyre a bal kezeden, míg a reflextől a bal kezed könyékben "véletlenül" behajlik!

Kép
bettike
Eger

Jelentés az ólból:

Azt mondta doki, hogy kapjak be egy helyett másfelet, és elmúlik a barni. De délelőtt már el is múlt. Úgyhogy jól megijedt szegény.

Cupp!

Kép
zölddisznó

Lányok, nagyon köszönöm külön-külön, bár nem név szerint a sok kedves szót és gratulációt! És persze továbbra is olvaslak majd benneteket, és drukkolok. Csak hát lassan mennem kell az autóssuliba, és rettegek tőle. Na de majdcsak túlélem ezt is! :lol:

Pusszancs

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
pocisimipocisimipocisimipocisimipocisimipocisimipocisimipocisimipocisimi
Vendég

Judy5! Szerintem a decemberi tök jó! A mostaniban pedig pé-hez közeletsz! Ha lejebb megy akkor pé-d lesz, ha feljebb, akkor meg most volt, van! De most ha jól értem úgy sem próbálkozhattok! Viszont elég szépen kihozhatja a pé-det a hőd, úgy mint decemberben!

Kép
bettike
Eger

Bettike,

Köszi szépen, tudom, hogy most nem próbálkozhatunk, csak arra vagyok kiváncsi, hogy kb mikor van peteérésem, és egyáltalán hogy van-e. Mire ápr lesz összejön pár havi görbe, igy nagyjából tudni fogom, hogy mi a helyzet.

Elég nehezen mennek a napok, már alig várom, hogy kitavaszodjon, és ismét egy kisbaba költözzön a pocimba.

Mindenkinek ezt kívánom :P :P :P :P :P :P

Judy5
judy5
Székesfehérvár

Snufi, Sonjus

Köszönjük Nektek is a szavazatokat, rendik vagytok nagyon!
Remélem sikerül nyernünk!

Máté és Zsani - a beültetés elötti, és utáni érzések topikból
Vendég

judy5,
Szerintem is nagyon szép a görbéd!!! Akkor áprilisban hajrá!!!!

bettike,
Igen, köszönöm, tényleg jobb! Csak én is legyek jobbbbbban, tényleg jól!

snufi,
Szófogadó kislány! Ügyes kislány! Jó kislány!!!! :wink:

szilva,
Barnázgatás :evil:
Sajnálom.....
Nem baj, szép hőből hamar szép teszt!!!

sonjus,
Szegénykém!!!! Sok a meló? Ott is csak Te dolgozol??!!

coca,
Ez ám a keménység! A rettenthetetlen coca úgy elűzte a barnázó :evil: -t, hogy csak úgy porzott utána az út (ami aszfalt, és vizes!)
mfpan

Sziasztok!

Igyekszem reagálgatni :wink:

Sonjus! Elég döbbenetes, hogy menet közben nem adnak ki eredményt, mégiscsak a te véredről van szó. Érdekes mindenesetre. De tudom, hogy bízol ebben a dokiban, úgyhogy nincs végülis választásod egyelőre, tényleg.

Eliza! Én valahol egészen mélyen attól félek, hogy nem találnak nálunk semmit. Mert az a megoldhatatlan helyzet. Talán inkább azt szeretném, ha valami apró pici izét találnának, hipp-hopp rendbe szednék és már itt is a baba. Ez hülyeség, csajok? :lol:

Kata! Jobban vagy?

Szerika! Klassz, hogy jó a cukrod! :)

Vakond! Azért majd ha eszedbe jut, mondjad :lol:

Bettike, Csikken, Babaimádó! Köszi a dicséretet :wink: Meg annak is, aki már korábban mondta :wink: :oops:
Már most is bírják a csajok a fiamat, tegnap is azt játszották, hogy az egyik kis barátnője volt a királykisasszony, ő meg a hős lovag :lol:
Kicsit félek attól, hogy ronda egy anyós leszek :wink: :oops:

Tontica! Az az igazság, hogy nem vagyunk már húszévesek. Uram 38, én elmúltam 37. Az a csoda, hogy minden hónapban van pé-m, komolyan.
Mennek a drukkok nektek+++
Ilyen tejszivárgásom nem volt, nemtok mit mondani, viszont ha neked igen, és abból baba lett, akkor az jó előjel, nem?

Szilcsi! Sikerülni fog, meglátod! :wink:

Csikken! Nagyon szorítok!
Ilyen korban, mint most Roli, Miksa a padlóba verte a fejét. Terpeszállás, lehajol, durr. Egyszer az apja bevitte a szőnyegre a kőről, hogy legalább ott csinálja a puhán, akkor meg meglátszott a homlokán a szőnyeg varrásának a mintája :wink: :roll: De ez elmúlt. Jött helyette más.

Veramami! Szép a görbéd, de várj még egy picit szerintem is!

Snufi! Hajrá :lol:

Szilva! Bezsebelheted az én tapsomat is! :wink: A görbédből pedig szerintem még akármi is lehet ám!

Katica! Én továbbra is nagyon drukkolok neked!+++

Klarissza! De hát ezt honnan vette a párod? :shock: :roll:
E-vitamin. Szerintem attól lett nekem ilyen szép magas a görbém, mert a teát sokszor ellógom :oops: Elfelejtem, na :oops:

Judis! Hogy döntöttél, elmész azért magánba uh-ra vagy kivárod a te dokidat?

Monyóka! Félelmetes, hogy hogy össze bírod kapni magad! Ez igen :D

Athiz! Gratula a kukacoshoz! :lol: Örültök neki nagyon, ugye? Név van már?

Mfpan! A fene egye meg ezeket a gombákat-bacikat! A férjedet is kezelik? Asszem szokták, hogy ne legyen belőle pingpong.

Snufi! Nem tudom, hogy be lehet-e írni a vérvételt.

Judy5! Nekem tecc a decemberi görbéd, a mostaninál meg lassan belehúzhattok! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Judy! Bénán olvastam, szóval akkor áprilisban hajrá!

Zöldi! Akkor minden rendben, ugye?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zöldi! Örülök, hogy minden okés!!Már izgultunk, hogy nem írsz!

Judy! Szerintem is tök jó a dec.görbe.

babaimádó
Kép
babaimado

Panni!
Most a páromnak sok a meló és egy helyen dolgozunk, így spórolásdiból 1 autóval járunk. Így ma ő 6-ig és én is 6-ig :cry:

Szirom!
Igen, bízom :) ajánlom, hogy elsőre tudjon segíteni!!! :wink:
sonjus

Az én párom egy pesszimista ember, mondjuk, ha velem történt volna meg az a sok minden ami vele történt élete során lehet, hogy én is így gondolkodnék. Ha nem haragszotok leírom mi történt 2,5 év alatt, amióta együtt vagyunk
2004 szep. 17-én összejöttünk (szinte egyetlen pozitívum)
2004 dec.26-án fú várjatok mindjárt összeszedem magam, szóval akkor kint voltunk a tsunamiba Phuketten.
2005. júniusában összetörte az autót előzött egy autót aki bekanyarodott előtte balra! Hát ha nem olyan a verda ott marad, a 2,3 milliós kocsiba 1,3 milliós kár keletkezett.
Amikor kész lett az autó 5 nap múlva újra összetörte, ekkor egy szarvas ugrott ki elé.
2005 novemberében kivitte az Anyukáját Thaiföldre, mert még sosem járt külföldön, 3 hétig voltak kint végig esett az eső, elcsúszott a monszum.
2006 feb. 9.-én meghalt az Édesanyja 49 évesen, pedig semmi baja nem volt.

röviden ennyi.

Kép
klarissza32

szirmi,
A körzeti orvos írt fel neki Nizoral gyógyszert, azt szedte. De tőle most nem jöhettett vissza, mert védekeztünk....
Szóval előjön máris belőled az anyósszerep?! Édi vagy!
Egy ilyen szép délceg fiatalemberre csak úgy ragadnak a nők!!!!

Lányok, miután kipanaszkodtam magam, és úgy döntöttem elég volt a mából.... hazamegyek és nézem a kézimeccseket.
Torna se tegnap, se ma!!! Majd bepótolom valamikor...
Sok DRUKKKKK mindenkinek, amihez csak szüksége van!

Panni
mfpan

Judis, én is tejberizst ebédeltem, meg pilóta kekszet. :oops: :lol:
Adtam a fogyókúrának!

Bettike, ez Murphy, mindenütt utolér a babás téma! :lol: Nem menekülhetsz!

Zöldi, ez jó! Szirom, ügyes vagy, hogy mindenkinek egyesével tudsz írni. Én nem. :cry:

Szilva, hogy lehet, hogy ilyen korán már barnázol? Ilyen hamar meg szokott jönni? :shock:

Athiz, éljen a legkisebb királyfi! :lol: Név???? Olyan kíváncsi vagyok!

Snufi, este támadd le apátokat! :wink:

Sonjus, itt is sok a meló... :roll:

Kép
szilcsi

klarissza..kiráz a hideg..sajnálom....nem is tudom, mit mondjak..
Majd a baba meghozza a szerencsét és a boldogságot!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Remélem, köszi

Kép
klarissza32

Klarissza! Ne haragudj, értem is meg nem is, de igazából nem értem.

A párod édesanyjának halála óriási tragédia, elhiszem, hogy ezt nagyon nehéz feldolgozni.

DE ha jól értem: kint voltatok a szökőárkor és megúsztátok, ez óriási szerencse! Kétszer törte össze a párod az autót, és ezt is megúszta! Még nagyobb mák! (Ehhez hozzátenném, hogy vannak rossz, baljós kocsik, ha értitek, hogy értem. Nem típusra vagy színre, hanem éppen arra a darabra gondolok. Apámnak is volt egy ilyenje, az első perctől nem szívesen ültem bele, és többször is volt vele kisebb balesete. Aztán nekem is lett egy ilyen, többször megrongálták a parkolóban, majd egy hónapon belül kétszer jöttek nekem szabálytalanul. Kicsit elkalandoztam, bocsi :oops: :wink: )
Naszóval és még az volt, hogy esett az eső a nyaraláskor. Biztosan jobb lett volna, ha nem esik, de hányan nem jutnak el Thaiföldre még esőben sem... :wink:

Klarissza, ezek nem elegendőek arra, hogy valakinek elmenjen a kedve az élettől és sterilnek higyje magát! :shock:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mpfan én is pont azt akartam írni, mint Szirom, hogy a férjed is kapott-e valamit, mert ő is simán vissza tud fertőzni.

Bettike én megszavazom neked a 17. napot! :D Holnapra 36,8-at kívánok!

Judis, akkor csak megtalált ez a rohadt róka? Képzeld én ma egész türhetően vagyok, legalábbis eddig még csak émelygésem se volt. Még nem 100%-os a dolog, de remélem jó irányba haladok.

Áfi, rettegj mert a múlóban lévő rókáim lehet, hogy téged találnak el. Én először 6+3-an voltam uh-n és akkor már volt szívhang és a törpe 5,3 mm volt. Nekem azt mondták, hogy az elmaradt mensi után legalább 10 nap mire uh-n látnak valamit.

Veramami, nagyon jó a görbéd, de várjál még a teszttel legalább péntekig (tudom könnyű azt mondani), de akkor már tuti lesz az eredmény.

Snufi, ma esti program egyeztetve apával? :D

Kép
Kép
robcsi03

Klarissza, gondolj arra, hogy egyszer minden rossznak vége szakad, s akkor csak a jó jöhet!

Monyo, ügyes vagy, hogy így összekaptad magad! Hajrá! 8)

Kép
szilcsi

Klarissza, remélem, hogy nem fogalmaztam túl erősen, nem akartalak ám megbántani!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Robcsi, anyám, már 12. hetes vagy... :shock: Hogy telik az idő!

Én úgy tesztelnék... :oops: :oops: :oops: De nem szabad, tudom, tudom...

Kép
szilcsi

Köszi lányok, tényleg nagyon örülünk a kistökösnek, de nevet még nem néztünk, eddig. Csak lányban gondolkoztam, hibáztam. :lol:
Majd pótoljuk idővel. De most tényleg rohanok, mert mindjárt indulnom kell órára.

Puszpusz
Vendég

Ja, amúgy 254 gramm Öcsike, és az UH alapján 19+1 hetes a terhesség. Úgyhogy júni 25-re írták a születést.
Vendég

Szilcsi csak akkor tesztelsz, ha már késik? Most hogy is van szerinted a 11. dpo-na vagy?

Klarissza, megint igaz van Sziromnak. Persze anyukája halála nagy veszteség, de a többi csak akkor szerencsétlenség ha pesszimista oldalról nézzük.
És ez az inkább nem akarom tudni tényleg struccpolitika.

Tesómék tegnap voltak mintaelemzésen és tök jó lett a férje eredménye. Én azt mondom, ha valaki tényleg gyereket akar akkor ennyit meg tud tenni az ügy érdekében.
Az persze nekik eszükbe se jut, hogy a nőnek hányszor kell kisebb-nagyobb vizsgálatokon átesni. Azt az anyagot meg otthonról is lehet vinni.

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?