Sziasztok
Kriszta!
Nagyon sajnálom a PCO-t, ám azért talán nem több év lesz ez. A másik topikban is van egy lány akinek ez a problémája, és jó kell biztos egy kb. fél éves kezelés, de utána újra beindulhatnak a dolgok. Erre is van már megoldás, és olyan gyorsan telnek a hónapok, még így is lehet hogy elöbb leszel terhes mint én.
.
Gyorsan uzsgyi orvoshoz, ha már megvan a probléma könnyebb rajta segítenin én nagyon szorítok.
Gyönygyi!
ÚÚÚ micsoda hőd van. Nem rossz, remélem nem véletlen ez a 37-es éték. Kiváncsian vároma híreket.
Zsaszóka!
Neked is csak szurkolni tudok, hogy a jelek egyértelműek legyenek.
és
Eszterke!
Azért neked is. Talán korai volt az a teszt!
Timocska!
Sajnálom, tényleg nehéz lehetett most neketek. Nem is igazán tudok mit mondani, csak azt hogy azért gyere gyakrabban. És ez a 31 nap, nem lehet esetleg azért mert...
Beszti!
A te hőd hogy áll? Úgy emlékszem neked is elég magas volt.
Tontica!
Fura ez a magas hőd, mert azéer 36,8 mégis csak az.
Én még mindig nem sajátítottam el a hőgörbe felrakásának fortélyait. Főleg hogy az adataim a munkahelyi gépemen van. Valahogy csak ráveszem már magam, mégiscsak ez egy hőmérős topik.
Ildi!
Na ilyet ne is mondj, hogy a férjednek nem tudod megajándékozni. Jó ötlet hogy más dokihoz is elmész, nekem a mostani legalább a 10. Vele se vagyok 100 %-ig megbékélve, de nagyon rendes és egyenlőre megbízom benne. Azért ez elég fontos.
Egyébként kérdésedre, a dokim nem azt mondta hogy nincs tüszöm, mert van több is csak kicsik és hiányzik a domináns. És ezek szerinte nem fognak már beérni. Kérdeztem tőle, hogy az nem lehet, hogy már volt? Annyit mondott, hogy annyi biztos, hogy az elmúlt 24 órában nem volt, mert hiányzik a folyadék (Kriszti azt hiszem ezt te írtad) ami erre utalna. ÉS azért mondja hogy nem volt mert ugye 28 naposak a ciklusaim. (mondjuk volt már nekem 25 napos is)
Azért én bízom benne lányok, hogy talán elöbb volt, főleg hogy ma reggel négykor is 36,9 volt a hőm és 7:45-kor is. Digivel, csippanásig. Kicsit tovább bentartva meg 37.
Nem tudom, lehet hülye vagyok és hiú ábrándokat kergetek,de most megengedem magamnak ezt a luxust, mert utána ugyis a gyogyik jönnek a köv. hónapban. Akkor most miért nem engedjem el egy kicsit magam? (még egy hónapban sem reménykedtem, 20. cn, után mindig feladtam, hogy terhes vagyok).
Ha meg pé nélkül is felmegy a hő, akkor én ezt baromira nem értem, és akkor az egésznek semmi értelme és nem is fogom mérni többet.
NA hosszú voltam, bocs.
Jó hétvégét mindenkinek.