Új privát üzeneted érkezett!

Okr,ez nagyon sz@r. Nekem is volt fél évig szedtem gyogyit. Sajnálom......
uh nem volt?

KépKép
eszterke80

Ildi
De,mikor látom,hogy nem jó!!!!!!!!!!!!!!!!!A görbe csak LH csúcsot mutat,mint p.é.,és látod az LH-m magas.Nem hiszem,hogy volt p.é.-m.De ha volt is ezzel a laborral esélytelen a babaKép

Örülök,hogy mentek dokihoz!Azért a többes,mert úgy látom a párod is rászánta magát a dologra.Látod,mégiscsak nagyon akarja a babát!!!KépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Gyöngyi!

Nekem itt nagyon úgy tűnik, hogy nem kell majd több ciklust mérned!KépKép
Ebben leesés is van, 3. fázis is! Nagyon szupi görbe!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kriszti! Nem tudom mit is mondjak. De a doki biztos meg fogja oldani. Biztos ad majd valmi gyogyit. Látod Esztinek is volt. És kapott rá valamit. Hidd el, ha tudod, akkor az is már egy lépés előre. Én még nem is voltam laboron. De kérni fogom, most már nyomatékosan. Mert nagyon kíváncsi vagyok már. Amilyen az én szerencsém jövő hét csüt.-re fog jönni a piri, mikor orvoshoz megyek.
A párom: sztm valakivel keversz, mert a párom talán még jobban szerenté, na jó ez túlzás, de ő már 7 éve, amikor összejöttünk is szeretett volna. Sőt nekem az is fáj, hogy tudom, ő mennyire szeretne babát és én nem tudom megadni neki. Azt is el tudom képzelni, h a dokinál (mert jön ő is) ő fogja kérvényezni a beutalóját.
Szóval szerintem már az is nagy eredmény, ha tudják, h mit kell kezelni. Úgyhogy nyugtasson ez. Ne húzd fel magad! Én érdekes mód, most nagyon nyugis állapotban vagyok. Vége a vizsgáknak, most állhatok neki a lakás teljes pucolásának és nem idegesítem ezen magam. Rájöttem, én akkor vagyok ideg amikor nagyon várom a pé-t. Ilyenkor már ált. a mensit várom és nyugizok. Ja azt akartam még írni, hogy a múlt hónapban nekem a pé-t szerintem katarzis okozta! Szerintetek lehet ez?? Mert én meg vagyok róla győződve.
Eszterke! Nálad mi van? Bocsi, de nem vagyok képbe, neked fenn van a hőd? Vagy mi van?

Angel hol van??
Vendég

Szia Kriszti!Kép
Sajnálom, hogy nem túl jók a hírekKép
Kívánom, hogy minen rendbejöjjön!

Egyszer voltam tüszőnézőbe, de nagyon amatőr vagyok.
Ugyanis nem tudtam, hogy a méretnek mi a jelentősége, így nem figyeltem oda.
Nagyon feszül a cicim, amit nem szokott csinálni. De lehet, hogy csak meg fog jönni, mert már jövő héten itt az ideje.
Ha így lesz, akkor jön a másodi doboz Closty!

Mindenkinek szép hétvégét!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Ildi
Még csak az első baba lenne, ha jönne már, 3,5 éve várunk rá. Ez idő alatt sok mindenen vagyunk már túl. Decemberben volt laparoszkópiám ahol mind a két petevezetéket átjárhatóvá tették (jobb oldali átjárható volt). Hoy mit érzek? A hasam fájdogál mint amikor megkellene jönni. Tegnapelőtt reggel nagyon begörcsölt a bal oldalon a hasam alja. A mellem is egy kicsit érzékeny, de ezek a tünetek eddig is jelentkeztek. Most is éppen a baloldalt lüktet a hasam.
Szerintetek ha 15. napon voltunk együtt akkor az még jó volt?
Kriszti sajnálom.

Kép
Kép
bgyöngyi

Ildi! Köszi kérdésed a hőm fenn van , de nem reménykedek, holnap vagy vasárnap kéne megjönnie...szerintem meg fog... fáj a hasam .
Azért egy kicsit megnyugtatott Gyöngyi és Zsazsóka mert náluk is ez a helyzet!

KépKép
eszterke80

Huha! Akkor most lesz kikért szorítani! Mennek mindenkinek a drukkok ezerrel.
Zsazsóka örülök, hogy jelentkeztél! Gyere gyakrabban, ha tudsz. Babásokat is szívesen látjuk ám! CSak mindíg eltünedeznek
Vendég

Gyongyi: Kép

Szerintem is nagyon szep gorbed van, de jo!!!!
Holnap kell(ene) megjonnie, mikor tesztelsz? Kép
Akkor meg nem irlak be a tablazatba mert nem tudom hova is irjalak, remelem a babasokhoz!!! Kép
3 es fel ev az rengeteg!!! Sokat szenvedhettel de remelem most mar meglesz az eredmenye!!! Kép
A 15. nap szuper!!! Kép

Tlidi: Kép
Aranyos vagy de nekem a 36,8 az alacsony ho, pe. utan 37 felett szokott lenni, a menzeszem is megvolt erosen es a cicieim sem fajnak hanem logadoznak mint mindig. Kép
Erdekes a gorbed!!! Kép
Ebbol is tisztan latni lehet egy gyonyoru kisbabat. Kép

Eszterke: Kép
Annyira edi ez a kislany!!! EN IS AKAROK!!!

Off:
Kepzeljetek a hugicam kislanyt akar es a Vivien meg a Dominika nevek tetszenek neki. /Tutti fia lesz/ Kép

Gigi: Kép
Te tudod, en fiam is megszokta hogy nem azon nyomban rohanok hozza ahogy folkel, eldumalgat az agyaban egyedul. Kép Neha hallom hogy hiv, mama, mama, olyan edi!!! Kép

Timocska: Kép
Ugy sajnalom ami Veletek tortent!!! Gyere gyakrabban ha tudsz!
Beraktalak a tablaba! Kép

Kriszti: Kép Kép Kép
Bar nem tudom mi az a PCO!
Mi az hogy par ev mulva? Csak nem!!!!!!!!!!!!! Kép
Csodak marpedig vannak, ha masban nem legalabb ebben tudunk remenykedni, Veled egyszer mar megtortent miert ne tortenhetne meg megegyszer? Kép
Irsz errol a PCO-rol? Mi lesz most?

Zsazsoka: Kép
DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!
Nemsokara Neked is kiderul!!! Kép

Ma meg elcsalom apat, hatha folmegy a hom par nap mulva, ki tudja!!!

KépKép
KépKép
tontica

Ildi
Ezt neked találtam:
A tüszőrepedés (ovuláció) általában a megelőző menstruációs vérzést követő 14. nap körül következik be. Ettől azonban eltérés lehetséges, ezért ennek időpontját pontosan nehéz meghatározni. Ha az ovuláció bekövetkezett, az érett petesejt maximum 24 óráig termékenyíthető meg. Ritkán előfordul, hogy egy második, vagy harmadik tüsző is megreped és érett petesejtet szolgáltat. Ez az első ovulációt követő 24 órán belül következik be és a kiszabadult petesejtek szintén 24 óráig képesek a megtermékenyülésre.

Nem keverlek senkivel az egy héttel ezelőtti depis hangulatodra utaltam vele,és nem úgy értettem,hogy eddig is ne akarta volna,hanem úgy,hogy nagyon akarja,mint te!!!

Tontica
Kapd el Apát!!!
A PCO miatt ált. nincs p.é.,és gyakori a vetélés,ha meg is fogan a baba.Nem megfelően működnek a hormonok,ez a baj fő forrása.Tömören,ez a probléma.

Eszterke
UH-n,több vérvételen túl vagyok már.Jövő héten doki,és többet tudok majd!
Mit szedtél?

Gyöngyi,Zsóka
drukk,drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Kriszti, Tontica, Tlidi!Kép
Köszi a drukkokat! Aranyosak vagytok!

És mindenkinek viszontdrukk,hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretné!

Valaki próbálta már a köldökgyertyát?

Kép
Kép
zsazsóka73

Okr: Nálam magas volt a tesztoszteron , nem működött megfelelően a petefészkem, ezért a bal oldaliban akkora ciszta volt mint az egész petefészek.Szúrkált meg nem volt rendszeres a mensim. 6 hónapig szedtem Diane35 -öt (ez fogigátló) és aztán felszívódott a drága. Azóta nincs semmi. Azért ne ijedj meg nem mindenkinek írnak fogigátlót. De általában 6 hónap egy kúra mert lassan szívódik fel.Nem látták az uh-on hogy mekkora, és hogy hol van?Nekem rögtön mondta az uh-on , még mielőtt megjött volna a véreredmény . puszi : Eszter

ui. Ma vagyok a 28. napon és még 37.0 a hőm.

KépKép
eszterke80

Szia Mindenki!!! Kép

Kép
Kép
Kép

Kriszti: Kép
Elkaptam apat tegnap de szerintem nem sok ertelme volt ( azt leszamitva hogy jol szorakoztunk Kép ) mert nem mozdul a hom, megprobaltam egy ora maszkalas utan es akkor 37 volt tehat mukodik a homero. Kép En nem mukodok.
Az antibebi abbahagyasa utani honap volt nagyon jo gorbe szempontjabol azota meg egyre rosszabb, na sebaj. Kép
Kép
Veled most mi lesz? Kapsz valami gyogyit? Ez egy ciszta?

Mi az a koldokgyertya es mire jo?

Eszterke: Kép
SZUPER!!!!!!!! Remelem igy is marad!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
No,most mutasd meg apának,a görbédet.Így aztán nem fogtok gumizni,és aztán meg jöhet a babaKépKépKép(Pfújjjj,de csúnya volt mos ez tőlem!!)
De tényleg,jó lesz ez,csak várj még pár napot.Az a lényeg,hogy legyen benne esés,és emelkedés utánna.Az,hogy az első felében a ciklusnak milyen a görbe sztem nem számít.Kép

Nekem nem egy nagy cisztám van,hanem sok apró tüsző a petefészkeimben.(Persze ki tudja,nov. óta nem voltam UH-n)

Zsóka
Hallottam a köldökgyertyáról,de nem próbáltam még.

Eszterke
Jó a hőd!!!!Kép Mikor tesztelsz?
Nálam a tesztoszteron határértéken belül van,bár a dokim szerint sok.Az LH_FSH aránya a gond,na meg a sok pici tüsző.Nem tudom mi lesz a th. ,de jövő héten kiderül.Addig is inkább megyek ,és tanulom az anatomiát,mert már így is el vagyok maradva vele.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok

Kriszta!

Nagyon sajnálom a PCO-t, ám azért talán nem több év lesz ez. A másik topikban is van egy lány akinek ez a problémája, és jó kell biztos egy kb. fél éves kezelés, de utána újra beindulhatnak a dolgok. Erre is van már megoldás, és olyan gyorsan telnek a hónapok, még így is lehet hogy elöbb leszel terhes mint én. Kép.
Gyorsan uzsgyi orvoshoz, ha már megvan a probléma könnyebb rajta segítenin én nagyon szorítok.

Gyönygyi!

ÚÚÚ micsoda hőd van. Nem rossz, remélem nem véletlen ez a 37-es éték. Kiváncsian vároma híreket.

Zsaszóka!

Neked is csak szurkolni tudok, hogy a jelek egyértelműek legyenek.

és
Eszterke!
Azért neked is. Talán korai volt az a teszt!

Timocska!
Sajnálom, tényleg nehéz lehetett most neketek. Nem is igazán tudok mit mondani, csak azt hogy azért gyere gyakrabban. És ez a 31 nap, nem lehet esetleg azért mert...

Beszti!
A te hőd hogy áll? Úgy emlékszem neked is elég magas volt.

Tontica!
Fura ez a magas hőd, mert azéer 36,8 mégis csak az.
Én még mindig nem sajátítottam el a hőgörbe felrakásának fortélyait. Főleg hogy az adataim a munkahelyi gépemen van. Valahogy csak ráveszem már magam, mégiscsak ez egy hőmérős topik.

Ildi!

Na ilyet ne is mondj, hogy a férjednek nem tudod megajándékozni. Jó ötlet hogy más dokihoz is elmész, nekem a mostani legalább a 10. Vele se vagyok 100 %-ig megbékélve, de nagyon rendes és egyenlőre megbízom benne. Azért ez elég fontos.

Egyébként kérdésedre, a dokim nem azt mondta hogy nincs tüszöm, mert van több is csak kicsik és hiányzik a domináns. És ezek szerinte nem fognak már beérni. Kérdeztem tőle, hogy az nem lehet, hogy már volt? Annyit mondott, hogy annyi biztos, hogy az elmúlt 24 órában nem volt, mert hiányzik a folyadék (Kriszti azt hiszem ezt te írtad) ami erre utalna. ÉS azért mondja hogy nem volt mert ugye 28 naposak a ciklusaim. (mondjuk volt már nekem 25 napos is)
Azért én bízom benne lányok, hogy talán elöbb volt, főleg hogy ma reggel négykor is 36,9 volt a hőm és 7:45-kor is. Digivel, csippanásig. Kicsit tovább bentartva meg 37.

Nem tudom, lehet hülye vagyok és hiú ábrándokat kergetek,de most megengedem magamnak ezt a luxust, mert utána ugyis a gyogyik jönnek a köv. hónapban. Akkor most miért nem engedjem el egy kicsit magam? (még egy hónapban sem reménykedtem, 20. cn, után mindig feladtam, hogy terhes vagyok).

Ha meg pé nélkül is felmegy a hő, akkor én ezt baromira nem értem, és akkor az egésznek semmi értelme és nem is fogom mérni többet.

NA hosszú voltam, bocs.

Jó hétvégét mindenkinek.
Vendég

Kriszta!

Ez a sok kisebb tüsző annyira gáz? Én azt hittem ez időnként normális. Nekem UH-val néztek már tüszőt és eddig 2ből 2szer volt egy db domináns tüszőcske. CSak most láttak több kisebbet.
Hát én ezt az egészet már egyáltalán nem vágom.

j.
Vendég

Junko
http://www.oviklub.hu/betegeknek/meddo_polic.htm
Az enyém ehhez hasonló,mint amit itt látsz.

A sok apró tüszőből sajna nem érik meg egy rendes nagy ,ez a bibi!
Azért remélem nálad nem ez a gond!

KépKép

KépKép
okr

Halihó!
Kriszti! Én még nem olvastam utána, hogy mi ez a pco, de nem hangzik olyan rosszul! Gyógyszeresen gyógyítható (már több fórumon olvastam)! Remélem neked is gyorsan és sikeresen kezelik majd! Csak ne aggódj feleslegesen!
Junko!
Ebben a hónapban a kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor voltunk együtt... túl sok volt a szomorúság, na meg pém sem volt, stagnál a görbém 36,5 és 36,6 között... Kép Te most hanyadik napon vagy?
Tontica!
Köszi, hogy betettél a táblába, igyekszem gyakrabban jönni! Kép
Lányok! Egy kérdés:
Kismamák hogyan repülhetnek? Ezt azért kérdezem, mert május végén megyünk Sp.országba nyaralni és ha addig netalántán pocis lennék, hogyan és meddig szabad repülni? Tud vki segíteni?

Timi
Kép Kép
timocska

Az utolso harom honapban nem szabadna (elvileg) repulni de nem csinalnak belolle ugyet, igazabol csak a 9. honapba ne repulj lehetoleg! Kép
Nekem azt mondtak hogy vigyem magammal a kiskonyvemet azzal tudom igazolni hogy hany hetes vagyok de senki sem kerdezte! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Köszönöm mindenkinek, aki szurkol nekem!Kép
És viszontdrukk mindenkinek!KépKép

Kriszti!
Neked jó anatómia-tanulást! (De azért ne vidd túlzásba! )

Tontica!Kép
A testgyertya/köldökgyertya Mo.-on Herbária üzletekben kapható.
Gézlapra, majd a köldökre kell tenni és meggyújtani. Az égés során "kiszívja" a bent lévő gyulladást, rossz dolgokat...
Ha miután elégett, szétmorzsolod, a belsejében lévő anyag színéből, stb. látható, amit kihozott.
Én még nem próbáltam, csak egy barátnőmtől hallottam. Jövő héten tervezem kipróbálni.

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!
Tesztelni nem tudom, hogy mikor fogok, ha egyáltalán eljutok odáig. Ma 36,8-ra lement a hőm ezt fél 7-kor mértem utána aludtam még két órát akkor is megmértem kiváncsiságból akkor 37 volt. Szerintetek ez miért volt?
Eszter
Úgy látom mi fej-fej mellett haladunk én is a 28. napomon vagyok most, de neked biztatóbb a hőd.

Kép
Kép
bgyöngyi

Gyöngyi
Minél tovább alszol,annál magasabb a hőd.Ezért kell uazon időpontban mérni minden nap!

Zsóka
A gyertyás dolog érdekes.Ezt így konkrétan még nem hallottam röla.Egy próbát megérne azt hiszemKép

Timocska,Tontica
Még életemben nem ültem repcsin,úgyhogy ehhez hozzászólni nem tudok!

Itt görbém ,így estére:

Kép

A wunsch szerint még nem volt p.é.-m
Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti! Kép Nekem egyertelmuen ugy tunik hogy volt pe-d! Kép De jo!!!
Elolvastam azt amit a pco-rol irnak, tudjak kezelni, ne aggodj, amugy ez biztos ,marmint hogy Neked ez van? A doki mondta?
Most akkor el kell kezdened antibebit szedni? Kép

Hat en egy "kicsit" szkeptikus vagyok. Kép
Nem nagyon hiszek az ilyen dolgokban. Kép

BGyongyi: Kép
Nagyon remelem hogy nem megy ennel lejjebb a hod!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Junko: Kép
Pedig tok jo lenne ha fel tudnad rakni a gorbedet, talan tenyleg elobb volt pe-d. Le kell kicsinyiteni es JPG-be kell elmenteni, ugy siman fel lehet ide rakni. Kép Segitunk ha kell!!!!!!!!!!!!!!
Remenykedni mindig lehet, remelem van is okod ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Latod en is a csodaban bizom, de bizom es ez a lenyeg!!! Kép

En ma du. is elcsabitottam a parom (vagy inkabb o engem Kép ) a 11. napon vagyok, eddig meg sosem mereszkedtunk el Kép szerintem elfelejtette en meg veletlenul sem emlitem a temat Kép jaj, barcsak barcsak ...!!!! Kép Kép Kép
Olyan buszke vagyok, tok szep lett a lakas, pedig elenk szineket kertem es igy olyan fiatalos! Kép Az egesz lakas atvaltozott, most olyan igazi feszek. Kép A fiam egy kis angyalka, egyre okosabb es egyre jobban megertjuk egymast, olyan aranyos, naprol napra jobban szeretem. Kép
Nezzetek milyen cuki ruhat vettem neki 6 euroert. Kép
Ez a kedvenc konyve, latszik hogy szereti. Kép

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Ja, ez a hatterben meg az atvaltozas elotti lakas! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Nagyon édes kisfiad van!!!Talán nemsokára jön a tesó is?KépHa p.é. előtt vagytok együtt esélyes a kislány!!!!!!!Drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++
A házikótok is biztosan gyönyörű lett!Várjuk a képeket!

A PCO-t a doki mondta,még októberben.Bár akkor azt gondolta a magas prolaktin okozza ezt az eltérést.Jövő héten többet tudok majd.Szerdán van magánrendelése,arra jó lenne elmenni.Bár a férjem akkor ügyel,de hátha sikerül!
Épp most néztem a wunsch-on,ha a 36,5----36,6 lenne 24-én,rakna p.é.-t.Azért próbáltam,mert anyóséknál voltunk akkor,és úgy fáztam egész éjszaka,hogy remegett velem az ágy(férjem mondta),hiába voltam betakarva.Így gondolom ,a külső hő csak befolyásolhatta az adataimat.(most hónaljban méregetek)

Angyal,Anyapoc,Ildi HOL VAGYTOK????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????

KépKép

KépKép
okr

Évekkel ezelőtt hallottam én is ezt a gyertya-dolgot. Nem is foglalkoztam vele.
Csak most eszembe jutott.
Egyébként a barátnőm mikor csak úgy elégette, nem tette a hasára, akkor a belseje tiszta volt.

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
Én kipróbálnám!Lehet,hogy veszek is valamelyik nap.KépKép
Herbáriában van?Mi a neve?Mert van fülgyertya is,vagy a kettő uaz?

KépKép

KépKép
okr

Zsóka
Látom,már írtad az előbb Tonticának!Bocsi,a figyelmetlenségért.Megyek is már aludni,mert hulla vagyok!
Az anatómiával pedig alig haladtam vmit.Minél többet olvasok belőle,annál inkább tudtalannak látom magamat a témában.Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Anatómia az elég gáz, én a második vizsgán alig bírtam átmenni. Sok sikert hozzá, tudom milyen nehéz.
Úgy olvasom ez a PCO nálad még egyáltalán nem biztos. És a hőd is egészen jónak tűnik. Szóval akkor szerdán többet tudunk. Remélem mégsem lesz probléma. És kicsit azért bízzunk ebben a ciklusban is. Ha meg találnak is valamit, gyorsan kikezelik, és végre kiiktatódik egy zavaró tényező. CSak előrébb jutsz, ez vigasztaljon.

Gyöngyi!
Sajnos ez a kis leesés nem a legjobb. És ténylegh valahogy úgy van hogy óránként fél fokot megy fel a hő azt hiszem, ezért a 2. mérés nem mérvadó.
Azért ha jobban nem esik visssza, hanem mondjuk holnap reggel megint felmegy,akkor még van remény.

Tontica!
Nagyon-nagyon édes a fiad.Hát nem csodálom, hogy ennyire szereted. Lakáshoz grat. Olyan jó egy szépen kifestett tiszta lakás. 11. napi akció? Hát remélem ez nálunk is bejön, u.is én abban bízom, hogy akkor volt a pé-m valami csoda folytán.Jó lenne ha mindkettőnknek bejönne.
Hőmet csak mostanában mérem kicsit nagyobb odaadással, de majd valamelyik lánynak olyan szépen leírtátok a lépéseket a fert-ben azt megpróbálom végig követni és felrakni nektek. Na megint elkezdtem ígérgetni. Kép

Timocska!
Akkor mindent bele a köv. ciklusban! Éltessen a Spanyol nyaralás, tervezgessetek, közben bármi becsúszhat. Kép

Zsazsóka!
Hő?
Gondolod van ebnnek a gyetyának értelme? Én annyira nem hiszek ilyenekben sanos. Hihetetlen konzervaítv tudok néha lenni. Lehet lazítanom kéne. Végül is ártani biztos nem árt.

NA lányok dolgoznom kellene.
Egyébként a mai hőm 36,9. Hát érdekes. Vagy volt pé-m vagy sosem volt. Mert a tendencia most is ugyanolyan mint a többi ciklusomban. Mindegy akár így akár úgy most megynyugtat hogy most már midnen hónapban fog történni valami amivel előrébb leszünk. (clost, átjárhatósági vizsg, összeférhetelenség vizsg. stb. )Aztán majd lesz valahogy. Ja és azért remélem erre nem kerül sor.

Lányok: van egy tök jó sorozat a Spektrumon. Ikrek: öröm és küzdelem. Tegnap is néztük a férjemmel. Õ is nagyon szereti főleg hogy ikreket akar. Kép. Ajánlom nektek is ikres terhességeket kísárnek végig.

Szorítsatok ma nézünk meg egy házat,a szüleimmel, és egy kőmívessel amit szeretnénk megvenni. Úgy szeretném, hogy ez összejöjjön.

Anyapoc!
CSak enm még mindig alvás probléma van Villővel? Régen voltál errefelé. Rmélem senki nem beteg, akkor szoktál így eltünni.

Keditke!
Várlak hétfőn,hogy mi volt a vizsgálaton.

Hú de aktív vagyok mostanában.

Puszi: junko
Vendég

Sziasztok!
Junko
Igen,elég gáz!Ráadásul 5-s kell belőle feltétlenül!Azért még van időm májusig.Bár még sok tárgy is van,amit meg kéne tanulniKép
Drukk a házikónézéshez++++++++++++++++++++++++++KépKépKép
A wunsch is rakott p.é.-t.Akció nem volt hozzá,így aztán még reménykedni is felesleges.Kép
A ferty pedig kitart a 22.cn mellettKép
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!Kép

Kriszti!Kép
Kitartást a tanuláshoz!
Szerdán fogsz menni az orvoshoz?
Szorítok, hogy biztatókat mondjon.

Junko!Kép
Én sem nagyon hiszek ebben a gyertya-dologban, de van egy pont, mikor az ember azt mondja:"ártani úgysem árt, megpróbálom"
Én most ezt mondom, és majd látjuk.

A hőm még szépen fenn van.
Egyelőre bizakodom. Meglátjuk, mit hoz az első Closti-kúra...

Kép
Kép
zsazsóka73

Hahó!

Nekem pénteken picit esett a hőm (36,85), majd végül szombaton 36,6-ot mértem, és ahogy várható volt, nem sokkal utána meg is jött.

Tontica!

Hátha!KépKép
Tényleg, akartam is kérdezni, hogy te szoktad mondani, hogy hol tartasz a ciklusban, vagy ő tartja számon?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Hello

Írtam egy csomót,erre mire elküldtem volna,eltűnt... Kép
Majd jövök,ha lesz időm...Kép

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Remelem a fertynek lesz igaza!!! Kép
En szivesen tanulnak anatomiat! Kép Olyan izgik ezek a dolgok, ugy szeretnek en is ilyeneket tanulni, majd ha otthon leszek veszek magamnak konyveket.
Itt szeptemberben indul egy ket eves apolo kepzes, hat majd meglatjuk, igazabol nekem nincs kedvem elkezdeni semmi komolyat amig nincs meg a masodik baba mert nem akarok semmit sem felbe hagyni, de ez a jovo titka.

Junko: Kép
Ezek szerint nincs fonn a gorbed a fertyn? Mit kell segiteni? 36,9 az tok jo! Kép

Beszti: Kép
De legalabb volt pe-d!!! Kép Elobb-utobb lesz 4-eske az tutti!!!
A ferjem szokta kerdezni hogy melyik napon vagyok de eddig max. a 10. napig nem vedekeztunk, ha nem kerdezi en nem szolok neki. Kép

Anyapoc: Kép
???

Tegnap este is volt akcio viszont ma reggel felment a hom 37-re pedig most le kellene mennie. Kép Azert meg bizakodom hogy holnap leesik.

KépKép
KépKép
tontica

Végül ilyen lett a görbém:

Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti: Kép
Ez mar egy szep rendezett ciklus Kép szerintem a pe-d inkabb a 18. napon lehetett mert az a 10 dpo az keves.
VIP-s vagy?

Kepzeljetek ma szorakoztam a fertyvel es probalgattam hogy elore beirtam ertekeket Kép ha a hom fennmarad akkor tegnap volt pe-m!!! Kép De ha most lemenne 1 fokot es utana ismet fol akkor is a 11. napra teszi! Es ugye a 11. napon ketszer is voltunk egyutt raadasul jo pozban (meg a 9. es 10. napon is Kép ) De jo lenne! Tok eselyes lennek! Kép

Kép

Ez a mult havi gorbem VIP-san, mit jelentenek pontosan a zold kockak?
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Beszti
Szép a görbéd,kár,hogy megjött:Kép
A gyerkőcök spontán sikerültek:
?Mennyi ideig próbálkoztatok előtte?Mesélj erről egy kicsit!

Tontica
A zöld kocka a p.é. esélyes napokat jelöli,vagyis amikor fogamzóképes vagy.
Nagyon várom a holnapi hődet,mit mutat majd?!Jujj,de izgulok!!!!!!!!!!

Nekem sem szokott a DPO 10 napnál több lenni.Ált.-ban 7 nap!
Mindenesetre Beszti p.é.-je ettől függetlenül lehetett a 18.cn-n simán!!!!Kép

Nyugodtan kezdj el tanulni,ha van kedved!Lehet azt gyerek mellett is!KépLátod,én is nekifogtam.

Anyapoc
Te is tanulgatsz már?Villő alszik éjszaka?

Angyal
Miért nem jelentkezel?Aggódom érted!!!Írok is egy mailt,talán azt olvasod!

Ildi
Merre vagy?

Zsóka
Szerdán lenne jó,de majd meglátjuk,tud-e valaki addig vigyázni Adára,míg én rendelésen ücsörgök.

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!Kép
Neked szorítok a jó hírekért!

Tontica!Kép
Neked pedig szorítok, hogy jól alakuljon minden!!

Kép
Kép
zsazsóka73

Beszti: Nagyon szépek a gyerkőceid!!!
Tontica: remélem sikerül a kistesó, Hajrá!
Zsazsóka, Gyöngyi mikor teszteltek??? én szerda reggelre tervezem ha addig nem lesz mensi.,-a hőm továbbra is 37.0!-
Okr:Kíváncsi vagyok mit mond a doki a jövő héten.
Mindenkinek jó éjt! Eszter

KépKép
eszterke80

Eszterke: de jo, holnap kellene megjonnie nem? De jo lenne!!!

En annyira bizom ebben a honapban Kép pedig aztan egyaltalan nem biztos hogy vegul a 11.re rakja a pe-t de ha megis akkor sem biztos a baba, a fiamra is fel evet vartunk es akkor mindent bevetettunk. De en is, mint Junko most megengedem magamnak ezt a luxust. Kép
Jovo honapban ugysem remenykedhetek mert kulon leszunk a parommal, aztan meg lehet hogy elkezdem az antibebit, bar nagyon nem fullik hozza a fogam. Kép

Az en sulim bennulos, tehat de. be kell menni, ezt azert egy kisbabaval nem lehet.
Akkor a zold kockak szerint eselyes vagyok, az nagyon jo! Kép

A 11. napi gombocske azert ures mert kicsit kesobb mertem mint kellett volna, tehat a 12-i 37-et reggel 8-kor mertem, a 11-i 36.8-at pedig 8.40-kor. Kép

En mindig azt hittem hogy a pe. utan 14 nappal jon meg. Kép

Anyapoc: Igertel egy hosszut!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Hát ha nappali a suli,valóban nehéz babával.KépAzért tuti biztos,amint belefognál,babás is lennél rögtön.KépÍgy szokott lenni általában.

Sajnálom,hogy külön lesztek ApátólKépMi 3 hónapja csináljuk ezt,most is épp visszament még erre az utolsó 2 napra.Kép
Nehéz,még akkor is ,ha te a családoddal leszel,ugye?

A mérős időpontokat én sem tartom be szigorúanKépAmikor felébred a lánykám,akkor mérekKépKépKépKép

Képzeljétek nálunk ma törős nap volt.Délelőtt kiment a férjem cigizni az erkélyre,nem tudom,hogyan történt,de kitörte az erkély ajtó külső üvegét(még jó,hogy két réteg van,másképp most megfagynánk).Este teregettem Adával a ruháit,ő meg leborította a kávéscsészét,ami eltörött,a kávé meg ráfröccsent a mosott ruhákra.(újra kellett mosni az egészet) KépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Bocsi, de nem tudok visszaolvasni. Olyan sokat írtok! Azért leírom, hogy nálam mi van. 28 cn. (asszem) és semmi mozdulás. Pé se közel se távol. Már alíg várom, hogy menjek a dokihoz és történjen valami, amivel esetleg meghozzuk a mensit, aztán kezdem a clostimat, remélem, ha ez a doki is azt mondja. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy létezik ez, hogy világ életemben rendszeres volt a ciklusom és pont ilyenkor történik ez. Azon is szormorú vagyok, hogy egész életemben így lesz, ami engem aggaszt. Jó tudom, hogy ez nem halálos kór, hogy nem rendszeres a mensi, de nehezen viselem.
Vendég

Ildi
Ne keseredj el!!!!Rendeződik a ciklusod,a clostytól biztosan!!Ma egyébként 29.cn-tudod együtt haladunk.Még azért most is lehet p.é.-d!KépNekem már volt a 30.cn-n.Tudodm,hogy a minősége nem jó már,de p.é.!
KépEzt küldöm,vidítónak!!!

KépKép

KépKép
okr

Köszke!

Látom Neked már csak 8 napod van hátra! Az jóóó! Én már nagyon várom a dokit. Ilyenkor mindíg egy halom remény van bennem. Látom egy kicsit lenyugodtál. Nálad mi van? Mikor mész dokihoz a továbbiakat megbeszélni?
Vendég

Én várom is meg nem is dokit.Jó lenne tudni ,mi e helyzet,de szembesülni megint a rossz eredményeimmel.Néha édes a tudatlanság(nekem)!Amúgy szerdán akarok menni,ha a gyereket el tudom vhol helyezni addig.
Elméletileg holnap-holnapután már akár a mensi is esedékes.Múlt ciklusban is 22.cn-n volt p.é.-m,és a megjött a 31.cn-n hajnalban.Tudod,elég rövid a lutheális fázisom.Lehet,hogy ez is gond.Szted?

KépKép

KépKép
okr

Szerintem igen! Mert az a folliculáris szakasz gyengeségére vezethető vissza, vagyis a pé. rossz minőségére. Nekem a múlt ciklusban 7 napos volt a luth szakasz. Ami sztm nagyon rossz. Még ha volt is megtermékenyülés lehetetlen a beágyazódás. Sztm 10 nap alattinál mindenképpen rossz.
Vendég

Szerintem inkább menj el dokihoz, ha tudsz. Mert ha kapsz valami gyogyit meg fogsz nyugodni. Legalábbis én így vagyok vele. A Pco pedig gyógyítható és minnél előbb el kell kezdeni a kezelését.
Vendég

Persze az is lehet, hogy nem is kell gyógyítani, mert már lakik bent valaki. Jónak tűnik a görbéd. Jónás szerint fiú vagy lány lesz?
Vendég

Na látod,nekem is 7 nap szokott lenni a lutheális fázis!Egyszer volt csak 13,azóta sem!Megyek dokihoz,meggyőztél!!!!
Te pontosan melyik nap mész?Várunk majd nagyon,hogy mit volt!!!!

KépKép

KépKép
okr

Csüt-ön megyek. Nekem a 7 naposnál már az is gyanús volt pé. után, hogy nem éreztem semmit a luth fázisból amit szoktam pl.:cicifeszkó.
Menjél szerintem.

Na megyek süppedni. Puszika és jó éjt Nektek.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?