Új privát üzeneted érkezett!

szparanghen, üdv itt, nyugi most még csak a januári babákat osztják fenn, a többi hónapra is akarunk kismamit :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

bizony kellenek későbbre is kismamik..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hat nagyon remelem meg ebben a honapban kismama lehetek.. na jo amire megtudnam junius lenne, de az se lenne rossz eredmeny :P

Kép
szparanghen

szparanghen hol tartasz a ciklusodba?
drukkolok neked is!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Beneildi!!! Laptető! :lol: :lol: Átadtam a stafétát. Hátha nekem már használt valamit!!! Nálam majd 16-án kéne /vagyis nem kéne/érkeznie pirinek, de nem érzem semmi jelét annak, hogy ne akarna jönni majd.. :( De majd kiderül és hát van még hónap ezután is! De azért.... :lol: :lol:
ronci

csajok mindenkinek sikerűlni fog a baba!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szparanghen
Üdvözöllek én is, és drukkolok neked/nektek!

Ronci
Én sem éreztem eleinte semmit, tesztet sem akartam csinálni, aztán mikor apa unszolására csináltam, egy pillanat alatt a nyakába ugrottam apának! :lol:

Kép
Kép
susytunder

27edik napon jarok a 24 napos ciklusnak. mult honapban 27 napra jott meg, azt hittem azert mert bepotolja h azelott 3 nappal hamarabb jott meg. ebben a honapban nem maradtam terhes, esetleg joaskaban meg remenykedhetek, ha kepesek a kiskatonak csutortok estetol vasarnap delig elni. nem tudom miert nem jott meg a 27 edik napon sem, csak egy minimalis vilagos barnazas van, az se egesz nap. felek nehogy hormonzavar legyen,emlekszek 2 eve volt egy ilyen h nem jott meg emiatt, de akkor nem volt semmi barnazas sem. ti mit tudtok errol?

Kép
szparanghen

Sziasztok!

Holnap tükrözés...Légyszi, drukkoljatok...
Tegnap este a fiam bevágott nyolc (nem vicc) virslit. Már nem csak öltöztetni nehéz, de etetni is lassan. :shock:

Sziszkó, szívesen. Nézz utána a saját pénztárodnál (az enyém MKB), bár eléggé hasonlóan működnek.

Susy, igazad van. Annyi még talán, hogy most még „pörgeti” a piacot, hogy mindenki megpróbálja utolsó pillanatban igénybe venni a szocpolt, aztán, ha tényleg nem lesz, akkor már az sem.

Almi, igazad van, és nagyon sokat próbálok segíteni. De azt is tudni kell, hogy van, akin nem lehet, mert nem hajlandó semmilyen együttműködésre (pl. az a megoldás számára, hogy kikapcsolja a telóját, és nem veszi át a tértivevényes leveleket :? ). Ezeken nem lehet segíteni. Mint ahogy sok esetben az is probléma, hogy az emberek túlvállalták magukat, vagyis jóval nagyobb házat/lakást vettek, mint ami az anyagi helyzetüknek megfelel. Ennek ellenére mindenkinek igyekszem segíteni, akinek tudok. :(

Encsike, hát, nekem még nem volt ilyen, :oops: hogy erősebb lett volna. Pedig volt idő (hát, elég régen), hogy kettesben ittunk meg egy üveg tequilát a csoporttársammal.

Szparanghen, üdv itt. És persze, hogy sikerül.

Szilvike, hát, mi együtt élünk. Néha agyrém. De 99%-ban angyal a párom. :twisted:

Szép estét!
K.

Kép

Kép
kinga82

Szparanghen, üdvözöllek én is! Nyugi, sikerülni fog :wink:
Vendég

Sziasztok! Megjártuk Veszprémet. Ati egész jól viselte, bár nagyon-nagyon meleg volt. Most aludt el.

Szparanghen! (Kopiztam, mert tuti elírtam volna :oops: ) Ez a tünet, amit írtál, nekem az alacsony progeszteron szint jutott eszembe. Vagy már nem is fog megjönni néhány hónapig...
LH teszt?

Kinga! Értem én amit mondasz. Tudom van olyan, aki "kicsit" többet vállal a kelleténél. A kockázattal meg persze számolni kell... Mint bankos szember, te mit modasz a megszületett gyermek bejelentéséről? Hogyan jár el helyesen az ügyfél? Már csak kíváncsiskodok, mert mi ugyan 60 napon belül bevittük a szül. kivonatot, lakcímkártyákat és a bejelentő adatlapot, de még nem hívtak szerződést módosítani, viszont van fizetési felszólításunk az állítólagos késedelem miatt...... (Bár nem MKB-s, de szerintem ez egységes.)
Virslikhez gratulálok, igen kikerekedett a szemem. Mik várnak még rám :-)
Sok-sok erőt holnapra!

Jó éjt mindenkinek! R.
almi

Susy!! köszi a biztatást! :lol:
Kinga!!! megy a drukk a tükrözésre, ügyesen, nagyokat nyeljél!!! vagyis inkább csináld amit mondanak!!! Én mindig azt néztem, mikor gyakszin voltam endoscopos laborban, hogy vajon kicserélik-e minden beteg után az egész csövet, amit ledugnak. De hát persze, hogy ki, csak olyan fura volt.
Mi sokszor szoktunk gyomrot mosni, és elég hasonló a két történet, ugyhogy nem lesz vészes, megigérem!!! :lol: /csak gyomor lesz, ugye???/ múltkor egy 2éves kiscsajt mostunk ki, mert megevett valami gombát az udvaron, sírt, de nagyon ügyes volt.. de pl. van olyan betegünk, akit 2havonta mosunk, ő meg élvezi..s-ü-s-ü!!!!!!!
Amúgy hogy vagy a gyógyszerekkel?????
Nita!!! még csak szép, hogy sikerülni fog!!!!!!

A párom már itt szuszog mellettem. du 5kor vacsizott, de annyit evett, hogy eddig bírta. Sült pecsenye kacsa volt, párolt lila káposztával és knédlivel. utánna meg volt még lekváros knédli is..ugyhogy tele a pocija... :lol:
én meg még most megyek fürdőzni...
ronci

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Csatlakozhatnék? :)

Mi júniustól tervezzük a babadolog indulását :D Mit tudtok a gyed/gyes módosításról? Én eddig azt hittem a gyed-et veszik vissza 1 évvel, most meg azt olvastam, hogy a gyes-t! Nem mindegy! (tehát 2 éves korig járna a gyed ugyanúgy, és utána nem lehetne még egy évig gyest kapni. Ki hogy tudja?

Üdv! és jó babásodást! :D
Vendég

Mango!!! Szia, üdv köztünk!!! Amúgy meg hát persze, hogy csatlakozhatsz!!! Én nem tudom, hogy hogy változik pontosan..én remélem, hogy még előtte összehozunk egy babát és nem kell, hogy érdekeljen.. :lol: De én is azt hittem, hogy a Gyedet veszik vissza..úgy lenne értelme az Ő szemszögükből..mert úgy több pénzt takarítanának meg.. de hátha tényleg nem ez az igaz.. mert a Gyesen amúgyis egyre kevesebben maradtak otthon, olyan kevés az a pénz...De én tényleg nem értek hozzá... :lol:
ronci

Mango,
üdv itt! De jó, sok kisbabánk lesz 2010ben :wink:
Gyes/Gyed-hez nem tudok hozzászólni, de ami engem pillanatnyilag érint, hogy kell min. egy év munkaviszony :roll:
Vendég

Sziasztok!

Üdv az újaknak! Hajrá a babákhoz :)

Gyed/Gyes: ezt én sem tudom, de ezeket amúgy is sikerül nekik úgy megfogalmazni, hogy nem érti meg senki... Mikor derül ki egyébként, hogy akkor most mi lesz?

Nekem holnap kezdődik az utolsó előtt fogigátlós hónapom :lol:
Voltam múltkor HPV tipizáláson, és volt valami enyhe gyulladásom, úgyhogy 22-én el kell menjek dokihoz, és akkor megbeszélem vele a babaprojektet :)

Kinga, igen, ez tényleg így van, hogy sokan nagyobb házat, lakást vesznek, mint amire tényleg szükségük lenne... Ilyenkor nem szokták megbánni?
Persze neekm is voltak ilyen álmaim, hogy saját ház stb, de mi nem merünk 30 milliós hitelt bevállalni, így maradt az, hogy nálunk építünk egy külön bejáratú emeletet, aztán ha úgy alakul akkor úgyis lesz házunk ha meg nem, akkor marad az...
Szocpol miatt ismerőseim is képesek gyorsan összeházasodni, hogy még beleférjenek, csak nekem ebben az a fura, hogy olyanok akik egyébként nem akartak volna házasodni, meg tudják, hogy nem lesz jó vége.... de hát ők tudják...

Kép
encsike87

Encsi
érdekes ismerőseid vannak :roll: De sajnos vannak ilyenek, meg olyanok, akik most csakazértis gyorsan vállalnak babát, hogy kapjanak szocpolt, vagy ne kelljen a nőnek egy évet dolgoznia, meg a gyes miatt :roll:

Én egy hónappal később hagyom abba a bogyószedést, mint te :wink:
Vendég

Kitty,mit szedsz? Mennyit kell várnod a baba előtt?
Én Nuvaringet használok, és elvileg nem kell kihagyni hónapot a baba előtt...

Kép
encsike87

Én most Cypromix-et szedek a bőröm miatt (is). Mi amúgy is csak jövő év elején akarjuk kezdeni a projektet, így addig elmegyek kivizsgálni magam, hogy véletlenül se legyen semmi baj ;)
(meg bogyesz nélkül elég rendszertelen :( )

Korábban valaki linkelt be egy cikket, hogy állítólag hülyeség kihagyni a szokásos három hónapot is :roll:
Vendég

hat ma megjott, ugyhogy marad ez a majusi honap probalkozasra,eddig nem jott ossze, sajna. de ami kesik nem mulik!
de addig is itt vagyunk egymasnak batoritasra!

Kép
szparanghen

Nem tudom, hogy ez hogy van... én a dokit kérdeztem még erről októberben azt hiszem, és azt mondta, hogy nem kell várni 3 hónapot, utána kezdhetjük is ha már nincs gyűrű...
Én most ki vagyok vizsgálva, már kb 1,5 havonta voltam dokinál, szóval mostmár jó lenne majd legközelebb úgy menni, hogy már babával ;)

Nekem is rendszertelen volt régen a bogyó nélkül, de amikor egyszer hagytam szünetet, akkor totál pontosan megjött... Aztán a 3. már nem jött, mert volt már baba, de aztán kiderült, hogy volt valami polip a méhemben és így nem maradt meg :(

Kép
encsike87

Sziasztok

ki hogy van ma? remek idő van!

Kitty,
már most is egy év munkaviszony a feltétel vagy csak jövő májustól?

Igen, én ismerőseim közt is vannak, akik most vettek lakást és paráznak, hogy a szocpol pont nem fog már összejönni. Meg az egy év munkaviszony se. Sajnálom, mert ősidők óta együtt vannak, csak a csaj nem volt eddig soha bejelentve.. :evil: Mondjuk apuka is mehet gyedre nem? :lol: (De ez szoptatás mellett úgyis kivitelezhetetlen.. :evil: )

Mi egyébként augusztusra terveztük a nekiindulást, és ciki, nem ciki, csak emiatt szeretnénk előrehozni, mert , egy év azért számít. De én még kicsit bizonytalankodom :lol: szóval lehet, hogy ebből mégis augusztus lesz :lol:

Bence lesz az első topikbba? :D

(majd este egy kicsit visszaolvasok, hogy képben legyek :oops: )

baby dust mindenkinek!
Vendég

szparanghen,
:( így van! ami késik, nem múlik! :wink:

encsike,
sajnálom a babát. de most minden ok így indulhat a dolog egyből! :wink:
Vendég

szparanghen, összejön az a baba hamar, meglátod! Csak tereld el a gondolataidat és máris ott lesz!

Mango mammah, számt 1 év az biztos! Mi nem igazítottuk ilyen dolgokhoz, egyszerűen csak jött :) de, hogy mikor jön össze az majd kiderül. Akkor ti mostmár élesben próbáljátok?

Kép
encsike87

mango mammah üdv köztünk!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mango,Szparanghen!
Én is üdvözöllek Titeket köztünk! :lol: :lol: :lol:
Mango,Te hol laksz?

Nyugi lányok,jönni fognak azok a babák hamarosan!!!!! :lol: :lol:

Nita!
Jujj,ma vagy 20 hetes!Gratula! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ronci!
Ne adj annak a férjuradnak annyit enni,még elhízik! :lol: :oops: :wink:
Sült pecsenye kacsa,párolt lila káposztával!Hmmm...Össze futott a nyál a számba... :P :P :P :oops:

Kinga!
Majd írj,hogy mi volt ma a vizsgálaton!Amúgy melyik tükrözésre mész?Végbél vagy a szájon át féle?Gondolom egyik se lehet kellemes!Te szegény! :cry: :shock:
Drukkolok!
A szemed,hogy van?
Minden elismerésem a kisfiadé! :lol: Én nem tudok megenni 4 db virslinél többet! :roll: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

en mar azt sem tudom h kb mikor probalkozzunk, mert az utobbi honapokban eloszor 24, utana 21, utana 27, utana 28 napra jott meg. 23-34 ediken hetvegen keszulunk a parommal egy hetvegere valahova, remelem szerencsem lesz...

Kép
szparanghen

Köszönöm mégegyszer a kedves fogadtatást mindenkinek! És mindenkinek üdv! :)

Encsike,
nem, még védekezünk. Mostanában kezdtem csak utánaolvasni/figyelni a ciklus-tüszőérés dolgot, vettem tesztert és hőmérőzni is fogok holnaptól. Ez annyira érdekes :D Még egy mensi aztán, ha addig nem döntünk másképp, akkor júniusban először élesben.

Mármint, hogy most először, merthogy már van egy lánykám, holnap lesz pont 1 éves :lol:
Tavaly ilyenkor már tűkön ültem, hogy mi van már!? :lol: És gurultam :lol:

szparaghen,
na nekem is ilyen összevissza a ciklusom (amióta újból van), képtelen vagyok kiszámolni, hogy vajon mikor jön meg a következő.. :? Jól értettem, hogy reméled, hogy akkor jön össze, mikor elutaztok? Én is drukkolok!
Hová mentek? Nyaralás lesz?

Gyerekek, tegnap, ahogy jöttünk haza a telekről, azt hittem elolvadok, augusztusban szokott ilyen meleg lenni.. mi lesz még itt?
Vendég

Szparanghen
elnézést az eírásért :oops:

megyek, mert a lakás egy rémálom :oops: hasznossá teszem magam :lol:
Vendég

Sziszko,
bp 12ker.
Hogy vagy? Rókakoma elkerült? :wink:
Vendég

Mango üdv Neked is, lánykádnak meg boldog szülinapot kívánunk! Enyim gyerek is májusi, igaz ő 26-án már két éves lesz :lol:

Ronci, úgy legyen :lol: nem hiszek benne, hogy olyan mázlisok vagyunk, hogy rögtön a tiltóidőszak után itt a baba, de azért én lennék a világon a legboldogabb.

Knédli receptjét szívesen venném, pont a napokban gondoltam rá, hogy milyen jó lenne enni.

Lilluval amúgy ma voltam bőrgyógyászaton, megerősítették, amit tudtunk, hogy ekcémás :cry: JA és próbálgatjuk a bilit, de egyelőre több a baleset :roll: mint a sikerélmény :wink:

Kinga tükrözéshez kitartást, nem irigyellek :?

KépKép

KépKép
beneildi

Encsi
remélem, nekem is beáll, ha már végleg nem szedem. Tavaly három hónapra álltam le, bogyóváltás miatt, de csak kétszer jött meg közben :roll:

Mango,
szerintem csak jövő májustól érvényes, mint az összes többi rendelet.
Vendég

szparanghen, szerintem ne a ciklushoz viszonyítva próbálkozzatok, hanem csak, ahogy jön...Szerintem ha valaki nem azt figyeli, hogy éppen hol tart, sokkal könnyebb.... Úgyhogy fel a fejjel, és kapd el apát, amikor kedved van :) A hosszúhétvége meg egyébként is tökéletes a kikapcsolódásra ;)

Mago, boldog szülinapot a kislányodnak!

mindjárt folytatom :D

Kép
encsike87

Beneildi, és mit kell csinálni az ekcémával? Krémet adtak rá?

Kitty, remélhetőleg beáll neked is, bár nekem sem pont 28 napos volt, hanem 30, de azt tartotta...

Ki megy nyaralni, és hova?

Nekem ma úgy fáj a fejem.. Nektek nem?

Kép
encsike87

Mango akart lenni, bocsi!

Kép
encsike87

Sziasztok!!!
Te jó ég reggel óta mennyit írtatok!!! Én is vagyok, csak éppen életem első pogácsáját sütöm...keresztfiam kérésére. Általában itt van minden nap déltől estig, ugyhogy sokat sütünk...Nemsokára megérkezik az oviból, ugyhogy még tanúja lehet a sülésnek is...de, hú de macerás a gyurása ennek a poginak!!!
Ildi!!!
Knédli::: 1kg liszt/mi általában rétesből csináljuk, de mindegy/,
1evőkanál étolaj
1tojás
kicsi só
0,5l tej-bele kis cukor és 1élesztő-megfuttatjuk
majd mindent egybe és addig gyúrjuk, míg nem ragad sehova. Aztán hagyjuk 0.5órát kelni.
Ezután, attól függően, hogy köretnek szánod, vagy desszertnek, lekvárosan daraboljuk fel. Ha desszertnek akkor 16db-ot kell alkotni, ha köretet akkor 4-et.
Desszert: kinyujtjuk a kis részeket, majd még kézzel kihúzgáljuk és a közepébe 1evőkanál lekvárt teszünk, majd a tetején "összecsomózzuk", úgy kell kinéznie,mint egy női mellnek, bimbóval a tetején. Szóval nem lehet nyitott, mint a béles..
Ezután már a forró víz fölé, a gözbe berakjuk, lefedjük és 25percig "fözzük". A fedőt nem szabad felemelni, mert azonnal összeesik..
Mindjárt folytatom, csak futok a pogihoz.
ronci

Ja, a rácsot amire teszed be kell vajazni. és arra számíts, hogy la. a kétszeresére fog megnőni, ugyhogy férjenek el szegénykék az edényben. Aztán ha kiveszed, akkor be kened őket vajjal, /de csak annyira, hogy amit később rászórunk megragadjon/ és vagy mákkal vagy kakóval megszórod..
Ha köret: akkor cipókat kell készíteni, kicsit hagyni kelni/ de nem muszály, és ugyanúgy a gözbe, fedőemelgetés nélkül 30percre. Ha kivetted akkor lehet cérnával/mert olyan jól néz ki, hogy cérnával szeleteled az ebédet, meg késsel is szeletelni..és tálalni.
Mi nagyon szeretjük..főleg a desszertet.

Sziszkó!!!
Drága férjem mióta velem van/ 9éve/ csekély 15kg-ot szedett magára. 72volt mikor megismertem, mostmeg 87... A cigit mikor abba hagyta akkor szedett magára sokat.. de nem tudom nem etetni, szeretem, ha szereti amit csinálok!!! :lol: :lol:

Szparanghen!!! Sajnálom pirit!!! Előre bocsi minden név elírásért, mert nem biztos, hogy mindig jól fogom írni, de csak megszokom lassan!

Megint futok a pogihoz, mert az előbb még nem volt jó.. :lol:
ronci

szisz köszike!!!!!!!!!! :lol:
na megjöttem a vásárlásból...máté kapott két pár cipőt és bencus is kapott csak ő egy plüss rugdalozót és sapit hozzá....valami tüneményes!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encsi! Nekem nem fáj a fejem, szerencsére. Reggeli után 1órával olyan gyengének éreztem magam, gyorsan megmértem a vérnyomásom, de az 110/70volt, meg a cukromat. Az viszont, 3,4mmol/l volt. És kaja után, meg magasabbnak kéne lennie, nekem meg jó alacsony volt, ugyhogy gyorsan meg is ettem 3pogit. Az a baj van, hogy szerintem nem elég puha a pogi. Vagy puhul egy kicsit, sütés után?? Nem kemény, csak nem az a nagyon lágy. És nem tudom miért, pedig jól megkelt, meg minden.
Nyaralás?? Hát még nem tudjuk. Igazából úgy döntöttünk, hogy most minden pénzünk bele megy a házba, és nem tudom, hogy marad-e másra.. de ha egyszer kész lesz a ház, utánna, már jobban tudunk mással is foglalkozni.
Úgy vagyunk vele, hogy a felújításra nem akartunk hitelt felvenni, ugyhogy mindig annyit teszünk bele amit a fizunkból megtakarítunk.. De ha túl jutnánk végre a válságon, az nagyon jó lenne../férjem-építészmérnök, ugyhogy most nem megy nekik túl jól/
Kinga!!!! Folyamatosan küldöm a drukkokat!!!! Ügyes légy!!!
ronci

Nita!!! Máté nincs oviban? Biztos cuki a kis rugi!!! Gratula a 20héthez! Jézus, de telik az idő!!!!!!
ronci

Sziasztok :!:

Látom mig nem voltam , két gólya is leszállt a topic kertjébe :D

GRATULÁLOK AZ ÚJ KISMAMIKNAK :!:

nekem Kép . De nem szomorkodom, most úgyis stresszes vagyok a vizsgák miatt. A következő hónapot viszont lestopolom. Persze azért osztozkodom :D
surmi
kockasfulunyul

Ronci, kicsit szokott puhulni, de általában melegen még puhák szoktak lenni... Nekem otthon van egy nagyon fincsi receptem, az puha marad, nem lesz száraz, majd megkeresem és beírom ide, ha gondoljátok...

Igen, hát a felújítás sem kevés pénz... A válság az meg csak rontja a helyzetet, de remélhetőleg ez is elmúlik! Szerintem egy darabig nekünk is ez lesz most az utolsó ilyen nyaralós évünk, mert ha ügyesek vagyunk akkor jövőre babázunk,aztánm eg építkezni kéne...

Csinált már valaki buktát otthon? Én azt nagyon szeretnék sütni, de nem tudom hogyan kell... Na meg a mekis lekváros fánk is ilyen! :)

Kép
encsike87

Sziasztok!

Mango
Üdv köztünk, gyarapodunk, de jó! :)

Ronci
Dobnál pár pogit? Kristóf nagyon szereti. :lol:

Kinga
Én is drukkolok, de lehet lekéstem, talán már túl vagy rajta.

Nyaralás nálunk úgy lesz, hogy többször megyünk inkább hosszú hétvégékre belföldön, bár én nagyon vágyom a tengerpartra, de szerintem ez évben nem fog össze jönni.

Kép
Kép
susytunder

Surmi!
Szia!De jó,hogy jöttél! :lol: :lol: Akkor Neked is megy a drukk a köv hónaptól! :D :lol: :wink:

Ronci!
Biztos nagyon finoman főzöl,sütöl! :lol: Pogi :!: :P Szeretem!!!! Én túrós pogit szoktam,páromnak az nagyon bejön.Ennek a fajtábnak nem kell kellnie,nem kell bele élesztő se,mégis naon fini! :P :wink:

Encsike!
Párom vasárnap délután 2- fél 6-ig volt szolgálatban!Ha minden igaz,most hétvégén összehozzuk az elmaradt grillezést!
Hú de régen ittam tequila-t! :oops: Asszem pont egy éve,mikor a kolléganőimmel elmentünk bulizni.Csak azzal az volt a gáz,hogy kevertem a jégerrel! :oops: :oops: :lol: :wink:

Nyaralás:Idén kimarad.Max egy hosszú hétvégére valahova belföldre.De kicsi az esélye. :? Majd jövőre már hármasban! :lol: :lol:
Mióta párommal együtt vagyunk,minden évben voltunk valahol.Velencei tónál (M.o.-on),Horváto-ban,Korzikán,Siófokon, és tavaly Tunéziában!

Mango!
Köszi kérdésed,most nincs hányingerem. :lol: Pénteken voltam utoljára rosszul.

Hú lányok,ma délután már csak henyélni fogok.Tegnap ágyneműt cseréltem,kimostam,kivasaltam.Ma főztem (csirkepörit tarhonyával), takarítottam.Kicsit fáj is a pocim.

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szparanghen, Mango!
Üdv a topicban! :D :D

Kinga!
Túl vagytok a tükrözésen?

Képzeljétek: Pénteken barnáztam ( azt hittem megjön, mert a barnázás utáni nap meg szokott jönni), de másnap semmi, csak görcsölget a hasam. Mivel máig nem jött meg, így délben lőttem egy-egy tesztet és mind a kettő halvány pozitív :D :D

Kima
Kép
Kép
kima75

ronci ma nem volt oviba.........megint nem ébresztett a telefon...... :x ű

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kima!
Akkor még csak óvatosan,de gratula a két kis halvány csíkocskához!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Kima! De jóó! :) Reggel is csinálsz? Akkor még csak halvány gratula :)

Kép
encsike87

Kima
Akkor én is még csak halkan gratulálok!!! :)

Kép
Kép
susytunder

Ronci -köszi a receptet - csak még egy kérdés - a gőz felett az pl. olyan lábos, amiben zöldséget is párolsz, olyan kétszintesben jó? vagy van más trükkje? bocs, ah hülye kérdés, de nem akarom elszúrni :lol:

Encsike, igen krémet kaptunk, meg mosdókenőcsöt, pedig szegény Lillu nagyon szereti a hbaot fürdés közben, na ennek nem lesz :cry:

Kima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: drukkolunk nagyon, mikor mész orvoshoz?

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?