Új privát üzeneted érkezett!

Robcsi
üdv újra köztünk, akkor most már sűrűn fogsz jönni :)

Coca
ezt mind egyszerre csinálod? :lol:

Kép
gaby25

Babaimádó
na ne legyél ennyire lehangolódva :?

Klarissza
nekem nem egyforma a luteális fázisom a ferty szerint, 14 és 11 nap volt, kiváncsi vagyok most mennyi lesz :roll:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Nagyon sokat termeltetek. Két napi anyagot kell visszaolvasnom :? :D

gaby: utólag kívánok neked nagyon sok boldog szülinapot!

monyoka: sajnálom a negatív tesztet, de ne add fel! Lehet ott még +++++++++++++++

athiz: részvétem a nagypapa miatt

liza: szegény, mindig visszaesel, jobbulást, pihenj sokat!

szirom: megy a drukk+++++++++
Meg azoknak is akiket most kihagytam és szeretnének pozitívat tesztelni (magamat is beleértve) :lol:

Drukk azoknak is akik szeretnék, hogy megjöjjön!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

babaimádó: nagyon sajnálom, hogy még mindig ott vannak. De annyi jó van benne, hogy kevesebben vannak és kisebbek is. Nagyon rendes dokid van!

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

görbém:

Kép

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Jó sokat írtatok... :roll: ! Végigolvastam, de nem tudok most Mindenkinek reagálni..., bocs! :oops:

Robcsi és Ceni-örültem Nektek nagyon!!!

Monyóka, :(

Megyek vacsizni... :oops:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szezsó vagy még? Te kérdezted, ugye a "leletértelmezést"?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Ma nem igazán tudtam babanetezni, mert vagy a net nem működött vagy időm nem volt. Babázatm is azért, a hugom 5 hónapos kislányával, még most a hatása alatt vagyok annnyira jó érzés, imádom!
Szirom valamelyik nap feltett egy linket, ami felpiszkálta a gondolataimat. A lényeg, akinek fáj a melle pé-kor, annak már peteérési elégtelensége van? Ezt ugye egy doki írta.
Aki már babát vár és emlékszik. Mi a tapasztat?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Coca! Légyszi értelmezd már az én leletemet is, Te olyan oki vagy!
Az ultrahang eredménye: Norm. nagyságú uterus, bal o. ov. 30*19mm, benne 8 mm-es echomentes ter. jobb o. ov. 22*23 mm, környezet szabad.
Köszike!
Vendég

Lafi! Privi ment!

Kép
zölddisznó

Coca! Köszönöm szépen, akkor ezek szerint semmi vészes dolgot nem jelent, pedig olyan félelmetesen hangzik :roll:
Vendég

Szívesen!

De azért áruljátok már el nekem, hogy miért nem kérdezitek meg a dokikat, akik csinálják az UH-t, hogy mit jelent ez a csomó kínai-latin kifejezés? Én tuti kíváncsi lennék rá.

Kép
zölddisznó

Hát én is baromira kíváncsi voltam, ezért is próbáltam Tőletek segítséget kérni, mert nem bírtam volna kivárni a következő vizsgálatot!
Amikor meg az uh. készült, csak a végén adták ide a leletet, nem volt lehetőségem kérdezősködni. Bár szerintem a doki mondhatta volna, hogy mit látott. Vagy ez nem így működik :?:
Vendég

Hát nem én a páromat is szoktam kérdezni dolgokról (állatorvos) elárulom még Ő sem mindig mond el mindent.
klarissza32

Hát, dokija válogatja. Én gonosz páciens vagyok, és mindig mindent kérdezek. Agyukra is megyek néha. hahahaha

Kép
zölddisznó

Coca: még vagyok! De már nem sokáig :lol: az én leletemre is tudsz valamit mondani? (félig-meddig már kitaláltam...) Főleg az érdekelne, hogy a bevérzett tüsző mennyi idővel tüszőrepedés után látszik?
Szóval azért nem kérdeztem meg az UH-s dokit, mert utána mentem a sajátomhoz az SZTK-ba, de ott derült ki, hogy szabadnapos, így csak hétfőn tudom kikérdezni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Itt vok!

Szóval: tegnap délután aludtam több mint 2 órát. Muszáj voltam lefeküdni, nagyon fáradt voltam (vizsga miatt) . Megtette hatását. Éjfélkor feküdtünk le aludni és én 3kor még fent voltam!!! :twisted: Férjem felébredt az izgő mozásomra és mondtam neki, hogy ne menjüjnk vérvételre, mert belegondoltam, hogy 2,5 óra alvás után hogy fogok felkelni!!!!!!!!!! Így áttettem hétfőre (14. nap). Addig csak nem peteérek!!!! :roll:

snufi

Az ovolatio után ami visszamarad a tüszőből vér tölti ki az üreget mielőtt átalakulna sárgatestté. Ez közvetlen a repedés után van.

Az uteruszod pedig nem szokványos alakú.

Kép
zölddisznó

Coca, KÖSZI! Akkor reménykedem, hogy elkaptuk a tüszőrepit még időben :lol:

Azért azt megkérdeztem az UH-n, hogy jelent-e valami extrát a kártyaszív alakú méh, de a doki azt mondta, hogy semmit! :shock:

Snufi: pl. nekem nem is néztek félidőben LH-t :shock: szerintem ez annyira bizonytalan, mert hiába jelölik ki valakinek a 14. napot vérvételre, ha pl a 10-en vagy a 18.-on van a pé. A 3.napi hormonjaid meg a progeszteron (majd) úgyis megmutatja, hogy van-e pé-d. Meg az UH.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jóéjt, csajok!

Megyek Kép

aztán aludni!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Én már mostam!

Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Jó éjt Csajszikák!!! :wink:

snufi

Robcsi! DEEEEJJJJJJÓÓÓÓÓÓ!

Doki??????

Az újak kedvéért mindjárt teszek táblát!

És jó éjt!

Kép
bettike
Eger

Kép

Holnap remélem tudok jönni bővebben, mert most csak olvasni volt erőm!

Mindenkinek +++++++! Nekem meg remélem ide ér a fűtés! Mindenkinek köszi mégegyszer a fokokat! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Lányok, igaza van Zöldinek, mindig kérdezni kell! Ha nem mond semmit, akkor azt, hogy mégis mit lát? Ha mondja, akkor meg azt, hogy ez mit jelent az ember számára!

Az én dokim mindig közvetít és mutogat is nekem (a terhességemnél a páromnak is), és meg is szokta, hogy kérdezek. Mindig úgy megyek oda, hogy felkészülök, hogy mit akarok tudni, sőt, amikor babás voltam, még listát is írtam a kérdéseimről. Jót mosolygott ezen, de mindig pontról pontra végigvettük. Én ilyen doktort kerestem direkt, ha nem ilyen lenne, nem maradtam volna nála. A magánrendelőkben mondjuk általában jobban is figyelnek az emberre, de pl. a szülőotthonban is tetszett, hogy uh-nál van a fejemnél egy monitor, amit a doki néz és dolgozik rajta, és a lábamnál egy, amin én is látom a képet és amiket méricskél. Szerintem ez nagyon jó.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Katica!

Tesztelsz holnap? Hogy döntöttél?

Nekem van itthon, de ha kibírom, akkor még várok. Te viszont előrébb vagy :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt
Kép
tovább melegszem :wink:

szeretnék végre zebrát látni :D Katica, Szirom??? :roll:

Kép
gaby25

Szép szombat reggelt!
Én is tovább melegedtem, immáron 29. cn és 14. DPO, és hát hüvelyben 37,1; szájban 36,9, a legtöbb ciklusomban semmikor sem értem el ezeket az értékeket, nemhogy a 29. napon! Mensinek továbbra sincs semmi jele, ami azért rossz mert elkezd a buta Áfonya reménykedni, aztán meg jó nagyot esik pofára. Mindenesetre sosem volt még ilyen ciklusom.
Vendég

Jó reggelt!

Áfi csak nem??

Akkor mi lesz a lombikkal?
Már nem is tudom miért szurkoljunk, hogy ne jöjjön meg babóca miatt, vagy hogy megjöjjön a lombik miatt :?: :roll:
klarissza32

Sziasztok Lányok, szép jó reggelt.

Ma tudtam csak jönni, reménykedtem, hogy lesznek zebra hírek, kiért kell szurkolni most teszt ügyben? Tudom, hogy összeségében mindenkiért :D .

Gaby, nagyon jó a görbéd.

Áfi, most nem is gyártottál görbét? Jó lenne megnézni egyben. Azért érdekes dolgokat tud produkálni a természet. Mikor mentek a dokihoz?

Jó hétvégét mindenkinek, jövök még.

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Ja, magamról csak annyit, hogy én is lebetegettem. Nem komoly, csak kapar a torkom, folyik az orrom, pont annyi, hogy közérzetileg ne érezzem jól magam. :cry:

Kép
melcsi6

Jó reggelt!

Áfi! Most már én is azt mondom, hogy csak nem? :lol: Istenem, nem lenne semmi :wink:
Tegyél görbét, jó?

Melcsi! Jobbulást neked! Oscillococcinumot lehet babásan is enni, mert homeós, meg a Stodal szirup is a torokra. Ha szerencséd van, használnak!
Tőlem ma nem jön teszthír, mert kibírtam, hogy nem teszteltem. Első pisi, huss :wink: Még igyekszem várni.
Így most Katicának drukkolunk, aki két nappal előttem jár! Katica, teszteltél? :wink:

A görbém. Életemben először írtam be fél fokot, mert annyira pont a két érték között állt meg, hogy nem tudtam dönteni :wink: Viszont ez minimális elmozdulás lefelé. Remélem, nem jelent semmit. A többi görbémnél jelentett, sosem estek nagyot, de ha egyszer elindult lefelé, akkor meg is jött. Jó, tudom, még mindig magas :wink: :roll:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lányok, támadt egy ötletem: mi lenne, ha a másik, okostojás hőmérős topikba feltennénk a babás görbéket? Ott könnyebb lenne megtalálni őket (mer épp keresgéltem, ugye :lol: ), mint ebben a topikban. Tudom, hogy a fertin is vannak, de azok nekem személytelenek, itt viszont személyhez, történethez köthetőek.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sziasztok.megvan a kesesem oka.halvany pozitiv teszt ami nalam mindig ugyanazt jelenti :(
feltennem a kepet de nem tudom feltolteni,amugy is alig latszik valami rajta.kicsit rosz felbontasu a gepem.

Kép
monyoka

Monyó, de most már szeded a gyogyikat, nem? Nem tudod felhívni a dokidat? Vagy valaki mindjárt jön, aki okosabb nálam, mert a halvány pozitív teszt szóra én is elfehéredek már. Drukkolok+++++++++

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Elnézést kérek a bepofátlankodásért.

Monyóka mi a baj? A metformin véd a vetéléstől, egészen más sanszokkal indulsz!!!

Megmutatod a teszted a PCO-soknak? Hidd el vigyázunk rád! :wink: Nem nagyon szoktak a metforminosok vetélni!

Áfonya, szerintem, szerintem... figyelek a háttérből. Mai ismételt teszt esetleg? Medilabot lehet felétek kapni?
De ha esetleg nem jött össze, akkor se keseregj, mert a tapasztalataim szerint erős peteérős ciklusban jobban műküdnek a hormonok, ami a lombikra nézve mindenképp jó.
Vendég

szirom progi van itthon de nem szedem.dokimat nem birom felhivni,1 nem tudom a szamat 2 nem dolgozik hetvegen.
utalom ezt,vagy legyen tok negativ vagy eros pozivtiv,de ne genyozon.
te tudsz kepet feltenni;?

Kép
monyoka

Már úgy általában képet? Segítsek feltenni neked? Küldd el a freemailemre, szívesen!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Monyóka még annyit, hogy a tesztek mindig relatívak. Csak úgy lehet bármit is mondani a HCG növekedésre nézve, hogy ugyanazzal a teszttel 1-2 naponta, ugyanakkor (mondjuk első pisiből) nézed a csíkot, és erősödnie kell, de még akkor sem biztos, hogy mondjuk 5.hét végére kifejezetten erős lesz, mert a koncentráltságától is függ a pisinek.
Vendég

Monyóka! Biztató ám, amit Norka ír! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Közkívánatra a görbék:
(száj)
Kép

(hüvely)
Kép

És hát köszi mindenkinek a drukkokat!
Mindenképp megismétlem a tesztet ha továbbra sem jön meg.
Norka,
biztos találok Medilabot, amivel teszteltem negatívat a 27. napon az neten amerikából rendelős noname volt, és abból van is még itthon, Medilabért bemegyek jövő hét elején a városba, elöbb úgysem nagyon akarok tesztelni, hiszen azért valljuk be nagyon kevés esélyem van.
Monyó,
mi az hogy mindig ugyanazt jelenti? Ha szeded a gyógyszereket megmarad... nem?
Vendég

Áfonya nem akarlak nagyon felbiztatni, de általában meg szoktam érezni, ha valaki babás. Csakegy szintén 14 dpo-n tesztelt azzal a no name-mel napközben annak idején, próbáld meg te is, úgyis olcsó. :lol: A 12.dpo-n még jó, hogy nem mutatta ki... az nem jellemző. :)
Vendég

Norka, ne haragudj, de ha már jósolsz, jósolnál nekem is? :lol: :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szép Jó reggelt!

Hát micsoda hírekre jövök reggel :lol:

Monyoka: azért én magamban nagyon szorítok, és igen, Norka nagyon biztatóakat mond :wink:

Áfonya: mindjárt eldobom az agyam, még feljebb ment a hőd :shock: neked is nagyon szorítok!!!!

Szirom: meddig bírod még a nem-tesztelést?! :lol:

Erősen gondolok rátok, meg Katicára is, mindannyiótok nagyon megérdemelné a babókát!!!!

Gaby: a te görbéd is jól alakul, remélem Te is csatlakozol a pozitív bandához, és rekordot döntünk ebben a hónapban :-D

Bettike: hirtelen légyszi ugrassz át a táblában a sárgákhoz, 3.dpo-val :-D

Csak úgy mellékesen felrakom a görbém:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkokat, tegnap már nem tudtam jönni, mert apafej lefoglalta a gépet.

Dokinál szinte minden ok volt, a baba ülőmagassága 5,91 cm. A többit nem tudom fejből, de majdnem 1 héttel nagyobb a koránál. A bibi csak az, hogy jelenleg a méhlepény valamennyire fedi a méhszájat. A doki azt mondta, hogy tuti el fog onnan vándorolni, de most apa le van tiltva.
Mikor kijöttem a dokitól mondtam neki, hogy van egy jó és egy rossz hírem, szegény teljesen elsápadt.

Szirom, Katica, Áfi drukkolok a + teszthez.

Melcsi jobbulást!

Snufi, neked mi volt a dokinál? Azt tudom, hogy férjednek jó lett az eredménye, de most nem tudom visszakeresni, hogy neked mit mondott a doki.

Monyóka, ne add fel a reményt!

Kép
Kép
robcsi03

koszonom.probalok bizni de aki egyszer mar megegette magat......
holnap asszem ismetlek es ha az erosebb akkor nyugodtabb leszek.holnapi tesztemet kuldom mjad sziromnak mert en nem tudom feltenni.

norka pedig ma akartam abbahagyni a gyogyszert hogy megjojjon vegre.a metformin nem artalmas a babara?akkor szedjem tovabb?

Kép
monyoka

Sziasztok!

Robcsi, szia már tényleg egy hónapja nem voltál! Grat a picihez!

Monyó, Áfi, Szirom, Katica nagggyyyoonn drruukkoolllookk!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melcsi vigyázz magadra!!!

Bettike, ha gondolod nyugodtan kivehetsz a táblából mert nem fogok hőmérőzni!! Most leállok vele!

Tegnap megvettem az esküvői cipőmet!!!!!

Kép
kata05

Robcsi!

Sokat feküdni!!! Keveset dolgozni!!! Nem emelgetni!!!

Kata ugye szép és kényelmes a cipőd?
klarissza32

Monyóka te most milyen gyógyszert szedsz? Mintha azt olvastam volna, hogy progit nem szedsz, pedig csak az késleltethetné esetleg a mensit, más nem. Meg a baba szokta még. :lol:

"A koraterhességben progesztagén anyagok alkalmazása vetélés megelőzésére nem megalapozott, Angliában pl. kifejezetten nem javasolják. Kérdezzen rá a nőgyógyásznál, hogy tényleg szükséges-e, "rutinból" nem érdemes szedni, mert tudjuk, hogy rontják az IR-t, tehát pont ellene hatnak annak, amit el akarunk érni. PCOS-ben a vetélés megelőzésére eddig a legjobbnak a metformin szedése tűnik, minden aggály ellenére (a jó hatást több viszgálat megerősítette, ártalmat viszont eddig senki sem észlelt). Folsavat is kell szedjen, remélem, azt már a teherbeesés előtt megkezdte. Ha nincs egyéb baja, más gyógyszer ebben a fázisban nem indokolt. Ezt azért hangsúlyozom, mert e témában mindenféle alaptalan híresztelések terjengenek." - ezt Petrányi dr.írta a minap. Folsavból most 5 mg-ot szedj Monyóka naponta, ez nagyon fontos, mert a metformin rontja a felszívódás hatékonyságát, de azonnal.
Teljesen ledöbbenek, itt van egy + teszt, erre te abba akartad hagyni a gyógyszert? :shock: Nem túl nagy bizalmat kap szegény baba! Tessék bízni!

Szirom, én dehogy vagyok jós, nem is merek jósolni... csak Áfi története most sok ponton hasonlít az enyémre, Bogim ilyen körülmények közt fogant, zárt petevezetős oldalról... [/i]
Vendég

Hát Klarissza persze!!!! De majd ha lesz időm akkor teszek fel képet!

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?