Monyóka te most milyen gyógyszert szedsz? Mintha azt olvastam volna, hogy progit nem szedsz, pedig csak az késleltethetné esetleg a mensit, más nem. Meg a baba szokta még.
"A koraterhességben progesztagén anyagok alkalmazása vetélés megelőzésére nem megalapozott, Angliában pl. kifejezetten nem javasolják. Kérdezzen rá a nőgyógyásznál, hogy tényleg szükséges-e, "rutinból" nem érdemes szedni, mert tudjuk, hogy rontják az IR-t, tehát pont ellene hatnak annak, amit el akarunk érni. PCOS-ben a vetélés megelőzésére eddig a legjobbnak a metformin szedése tűnik, minden aggály ellenére (a jó hatást több viszgálat megerősítette, ártalmat viszont eddig senki sem észlelt). Folsavat is kell szedjen, remélem, azt már a teherbeesés előtt megkezdte. Ha nincs egyéb baja, más gyógyszer ebben a fázisban nem indokolt. Ezt azért hangsúlyozom, mert e témában mindenféle alaptalan híresztelések terjengenek." - ezt Petrányi dr.írta a minap. Folsavból most 5 mg-ot szedj Monyóka naponta, ez nagyon fontos, mert a metformin rontja a felszívódás hatékonyságát, de azonnal.
Teljesen ledöbbenek, itt van egy + teszt, erre te abba akartad hagyni a gyógyszert?
Nem túl nagy bizalmat kap szegény baba! Tessék bízni!
Szirom, én dehogy vagyok jós, nem is merek jósolni... csak Áfi története most sok ponton hasonlít az enyémre, Bogim ilyen körülmények közt fogant, zárt petevezetős oldalról... [/i]