Sziasztok!!
Köszi csajok a szülinapi köszöntéseket édesek vagytok!
Én is boldog szülinapot kívánok minden ünneplőnek!
A pasik vizsgálatához egy rövid sztori! A Zuram néhány évvel ezelőtt (18-19 éves korában) elment spermavizsgálatra (pedig akkor még nem tervezett családot),mert kíváncsi volt, milyenek a kiskatonái! Azt mondta, ez egy tök természetes dolog, ahogy kenetet vesznek a torkodból ha meg vagy fázva, vagy ha lábgombád van mintát vesznek stb, ez ugyanolyan
Szal ő ilyen téren elég rugalmas. Megvan még mindig valahol az a papír amit akkor kapott! Persze iszonyat büszke magára, mert nagyon jók lettek az eredményei
! Azóta biztos romlott, mert bagzik mint állat, meg öregedett is azóta....
De hát nekünk egyelőre nem volt szükségünk erre a vizsgálatra, de megkérdeztem elmenne-e ha lenne. Azt mondta minden további nélkül, ha ezzel segíthet rajtam, hogy megkímél (első körben) egy csomó fájdalmas beavatkozástól! Mert szeret és ez a minimum....
Szal ilyen téren egész rendes! Amúgy ő is csak egy férfi ám, szal nem egy szent
de azért ez jól esett, hogy ezt válaszolta
Amúgy Monyóka férjét azért megértem abból a szempontból, hogy ők nem Magyarországon laknak, és hát a szerbiai egészségügyi körülmények, hát hogy is fogalmazzak finoman egy kis kívánnivalót hagynak maguk után....... Szal én kizártnak tartom, hogy ott lenne meddőségi központ, vagy külön szépen berendezett szoba erre a célra a jövendőbeli apukáknak! De majd Monyóka kijívat ha tévedek!
de azért minden ellenérzést félretéve igazán megerőltethetnék ezeka pasik magukat a csemete érdekében...
Sztem ha erre nem hajnaldóak akkor saját maguknak is hazudnak, és igazából nem is akarnak gyereket, be vannak szarva a felelősségtől, úgy unblokk a gyerek témához még nem nőttek fel ők maguk..... szal nekem ez a véleményem!
Mindenkinek mennek a kismillió drukkok!++++++++++++++++++++++
Athiz: Fogadjátok részvétem
Kismamik a cukorterhelésnél cukros löttyöt ittatok, vagy enni is lehetett???????????
Puszka
E
ui. Pocak jól van