Új privát üzeneted érkezett!

monyoka,
??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

áfi,
Akkor nyugalom. Ma van a 14. nap, akkor még holnap sem késő!!!!
De a menzimanót már monyoka is odaküldte!!!! Én nem tom odaküldeni, mert nekem is kellen, de megdumáltam vele, hogy ma, vagy holnap reggel ti randiztok, vasárnap-hétfőn meg mi, ok?!
mfpan

Görbém:

Kép
klarissza32

Jó reggelt,

nem mentem ma mégsem vérvételre, majd hétfőn. :oops:
Most mennem kell, de ha hazaérek, elmondom miért. Szép napot Mindenkinek!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Fú de kafa! Már is van 3,5 fok emelkedésem! :lol: Az már egész jó lenne! :lol: :lol:

Monyoka!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mfpan! Jaj bocsi! De végül is semmi gengsztereset nem követtem el! Senki nem hallt meg, csak a jegypénztáros anyukája csuklott egy kicsit, de ennyi!

Klarissza, jaj, akkor neked normális, hogy 9. cn-en van péd? Hisz ilyen rövid a ciklusod! De szerintetek kb. 9 nap alatt tud megérni egy jó tüsző??? Nem ezzel lehet a gond nálad???? Csak egy ötlet! Bocsi! Jaj és beteszlek a táblába, csak küldd el az adataid, a táblából láthatod mire van szükség!

Gaby! Na végre pé jelölés, átteszlek a sárga "házba" :lol: azaz mezőbe! :oops: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike sőt a második fiam amikor összejött azért hagytam abba a fogigátlót, mert 15 naponta volt meg mellette ugyanis én csak ffi hormon mentest szedhettem, amikor abbahagytam még egyszer megjött 21. napra és többet nem.
Az első gyerekemmel szabályos ciklusaim voltak 25 naposak.

Adatok:
klarissza32

klarissza32
Cn:13
DPO:0
ciklus: 23-26
Gyerekek: Zsolt (8), Ákos (6)
Mióta: október
Kor: 32
megj: szelén, e-vitamin
klarissza32

Ja és még valami 11. nap előtt sosincs pé-m, a rekord negatív hőm az miatt volt, hogy megfáztam és lement a hőm (láz helyett)
klarissza32

Monyókaaaaaaaaaaaaaaaa??????????????????????????????????
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
sonjus

Hahó!

Monyó, én is nagyon várlak! :wink:

Áfi! Kíváncsian várom a fejleményeket. Drukkolok mindenféle csodáért, spontánért, lombikért, öribabáért, mindenkiért.

Babaimádó! Sajnálom, de a Kaáliban tényleg érdemes bíznod!

Katica! Végülis mikor tesztelsz?

Enyim görbe:

Kép

Az uram szerint várjunk a teszttel, engem meg egyszerre vonz és taszít a tesztelés. Csak ha soká várok, akkor meg nagyon beleélem magam, és ha mégse, akkor borulok. Vagy a sokáig várakozástól meg is lehet zizzenni ugye...
És émelyegtem tegnap (ma még csak kerülget), az viszont szerint korai lenne még. És megjelent a farkaséhség, ha azonnal nem kapok be valamit, rosszul leszek. Tegnap délután gondoltam, hogy várok egy kicsit, majd elmúlik, de remegni kezdett kezem-lábam, úgyhogy jött a csoki. És én is korán elálmosodom. Be lehet képzelni ennyi tünetet szerintetek?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt mindenkinek!

Szirom pedig szerintem már tesztelhetnél! :) A 14 dpo-n vagy, akkor már kikell mutatnia ha babó van! :) Úgyhogy ne csigázz itt tovább minket, hanem hajrá! Nagyon babagyanús a dolog! :oops:

Kép
elizabeth25

Lányok, én meg megint visszaestem ebbe a szar influenzába, most már 3.hete, hogy szenvedek tőle...hát kész vagyok teljesen! :(

Kép
elizabeth25

Ma reggeli pocikép! :)

Kép

(Csak hátha megjön lányok az ihlet! :)) )

Kép
elizabeth25

sziasztok!

Zöldi, én nem kívántam neked hőemelőt mert hát aki figyel ... ;)

Monyóka? Milyen lett a teszt?

Babaimádó, szerintem is bízz a Kaáliban, és sok sikert hozzá!

Szirom, én tuti tesztelnék a helyedben. Szerintem már KI KELLENE mutatnia a tesztnek és csak állandóan ezen fog az agyad járni.
Az én itthoni tesztemre az van írva hogy a menstruáció elmaradása előtt két nappal már kijelzi. Én a 30.napon akarok tesztelni mert nekem is 12 nap a lut. fázisom és most 18.nap volt pém. De többet tuti nem.

Bettike, most nem tudok saját hőt küldeni, de rendeltem neked egy kicsit délről :) :)

Eliza, fránya betegség, kerüljön mostmár messzire titeket.... :evil:

Csikken

Görbe:

Kép

KépKép
Kép
csikken

Várok még :roll: :wink:

Kétszer teszteltem korán, mindkétszer halvány pozitívat, aztán pár nappal később nem hogy erősebb lett volna a csík, hanem eltűnt. Ezt nem szeretném újra átélni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csikken én is mondogatom neki, de hát látod..... :(

Szirom , ebben igazad van és megértelek!

Kép
elizabeth25

szirmi,
Nem akarlak semmire rábeszélni, meg belebeszélni, de hogy lehetsz ilyen, hogy az őrületbe kergetsz bennünket??!!
Egyem a szíved, te hogy idegeskedhetsz!!!!!!! Ne velünk foglalkozz, ahogy Te illetve Ti gondoljátok!!!!

eliza,
Nagyon szép a pocakod!!! Szép hegyes!! Le sem tagadhatná hogy fickócskát takar!!!!Vigyázz Magatokra!!!! Pihenj többet, mint eddig!!! Ki kell lábalnod ebből az influenzából!!!

csikken,
Hú, hogy megy felfelé!!! Aztán nemsokára lesz egy gyönyörű beágyazódási esés is!!!!! :wink:
mfpan

Mfpna, kéne igen, de vár a nagymosás, a takarítás, mert senki nem csinálja meg helyettem, jövő héten pedig végig nem leszek itthon...és nem akarom gányban itthagyni a lakást! Tudod milyen rendetlenek a pasik? :(

Szóval szerinted fiús a pocim? :lol:

Kép
elizabeth25

LANYOK KOSZI A a drukokat de a tszt termeszetesen negativ.
nem is tudom hogy kepzelhettem hogy lehet mas is.
marad az 1% :lol: esely :lol:

Kép
monyoka

panni küldtél privit? még nem kaptam meg.

utolsó óram kezdődik a suliban, aztán megyek végre haza. már alig van hangom, eleve kicsit fáj a torkom, és öt órát már végigbeszéltem.
:(

délután majd írok bővebben.

katica
katica30

katica,
Elküldtem még egyszer.
Ha küldöd, akkor az meddig nem avul el, vagy ilyesmi??? Mert én csak ma kb 2-ig aztán hétfő reggel leszek net közelben.
Kössssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzönöm!

monyoka,
Sajnálom... :(
De akkor is marad a többi remény!!! :wink:

eliza,
Elhiszem........ sajnos ezt mindig nekünk kell megcsinálni......
Bár az én férjem sokat szokott segíteni!!!
mfpan

panni: elküldtem a meghívót. február 10-ig tudod beregisztrálni magad. nagyon egyszerű használni, magyar nyelvű.

katica
katica30

SZIIIIIIIIIIJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSZZZZZZZZTTTTTTTTTOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKK!

Kb. 5 perce újra van netünk. Jaj, már teljesen barlanglakónak éreztem magam :D

Remélem mindenki jól van, esetleg valaki írhatna nekem egy rövid 1 hónapos összefoglalót :D

Úgy hiányoztatok!

Ma délután megyek dokihoz, úgyhogy ezerrel jöjjenek a drukkok :D

A mai napot megpróbálom visszaolvasni.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ennyire ritkán írogatok ide! Azért próbálom követni az eseményeket ám! Meg hát amúgy sem hiányoltok túlzottan, persze meg is értem!

Látom, ismét szép és ígéretes görbék vannak, pl. Szirom és Csikken! Ha van még több ilyen, akkor bocsi, természetesen mennek a drukkok a + tesztnek mindenkinek, aki itt tart!

Monyóka, sajnálom! Azért reménykedj továbbra is, anélkül nem élet az élet!

Eliza, örülök, hogy jobban vagy, viszont hogy visszaesel, annak már kevésbé. Szép pocak!

Szirom, csak még annyit, hogy ha netán a 12. DPO-n volt a beágyazódás, akkor még várnék a helyedben kb. 2 napot, aztán pedig tesztelnék, mert nagyon tuti a görbusz!

Robcsi, nagyon hiányoltalak, de más is, az biztos! Hogy vagytok?
Drukkolok nagyon a mai dokizáshoz, biztosan minden okés lesz!

Rólam csak annyit, hogy sajnos párom nagyapja most halt meg, tehát a jövő héten lesz egy temetés a családban.
Azon felül páromnak holnap a szülinapja lesz megünnepelve, kedden pedig megyek délelőtt UH-ra, valamint este autósiskola első napjára. Szóval kimerítő dolgok várnak még rám!

Mindenkinek puszi, óriásdrukkok, stb! :wink:
Vendég

Athiz, Réka újév hajnalán 3-kor elkezdett hányni és szegényke percre pontosan 10 percenként hányt, mire elaludt volna jött a következő. Borzasztó volt, valami hülye helyi vírus, a város 80%-a beteg volt.

Én kitartóan hányok továbbra is, ha bevásárolni kell menni annyi telik tőlem, hogy egy kisboltban veszek kenyeret, mert most a héten is nagy vagányan elmentem a Tescoba de a pénztárosnőt már kishíján lerókáztam.

Szóval megvagyok :D

Részvétem a dédi miatt, és drukkolok a uh-hoz. Az AFP-d jó lett?

Én megint ellenanyagos vagyok, Rékával is az voltam.

Kép
Kép
robcsi03

athiz,
Sajnálom.... :(
Tényleg elég zsúfolt a jövő heted eleje!
Aztán csak óvatosan, lassan, nyugodtan!!
Autósiskola?! Most tanulsz vezetni, vagy a Ti saját autsiskolátoknak a megnyitója?

robcsi,
Szegénykém!! Réka meggyógyult? Te is lassan túlleszel ezen a hányós időszakon!!!
Az ellenanyag miatt kapsz valami szurit? Vagy hogy van ez?
mfpan

robcsi,
DRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKK.......................+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

katica,
Köszönöm szépen! Az előbb megtekintettem, de még nem jött meg..... De izgatott vagyok!!!
mfpan

Robcsi, hát neked sem volt akkor túl jó a szilveszter és az újév!
Remélem, már nincs baja Rékának! Szili is kitett magáért betegségek terén, még most is fáj a hasa+a popsija, viszont legalább széklete van, sőt, most meg túlzásba esett ezzel.
7-én viszem hasi UH-ra. Nem tudom mi a fene baja lehet már!
Hát téged sem irigyellek a hányódás miatt. Néha még nekem is rókázhatnékom van bizonyos szagoktól, stb. De az a nagyon nagy rosszullét "kopkop" elmúlt.

Hát az AFP-met még nem tudom, ugyanis 2 hét alatt nem sikerült nekik visszaküldeni az eredményemet. Addig vajon hány vámpír kóstolgatja a véremet? :shock: Majd jövő héten újra érdeklődöm a laborban, és addig reménykedem. A másik véreredmény jó lett, negatív.

Mfpan, köszönöm. Az autóssuliban én tanulnék vezetni, ha sikerül. De mire odajutok, hogy autóba is csücsülhetek, óriási lesz a hasam. Már most is az! :D Feltéve, ha átengednek a teszteken. :lol:
Vendég

athiz,
Nem lesz ott semmi gond, nem kell aggódni!
A kressz teszt is meglesz, vazatni meg legfeljebb akkor tanulsz, amikor megszületett a csöppség. Bár.... még azért beleférhet, legalább a rutin... Meg van határozva, hogy mennyi max. idő telhet el a vizsgák között?
mfpan

Sziasztok!!
Köszi csajok a szülinapi köszöntéseket édesek vagytok! :)
Én is boldog szülinapot kívánok minden ünneplőnek! :lol:

A pasik vizsgálatához egy rövid sztori! A Zuram néhány évvel ezelőtt (18-19 éves korában) elment spermavizsgálatra (pedig akkor még nem tervezett családot),mert kíváncsi volt, milyenek a kiskatonái! Azt mondta, ez egy tök természetes dolog, ahogy kenetet vesznek a torkodból ha meg vagy fázva, vagy ha lábgombád van mintát vesznek stb, ez ugyanolyan :lol: Szal ő ilyen téren elég rugalmas. Megvan még mindig valahol az a papír amit akkor kapott! Persze iszonyat büszke magára, mert nagyon jók lettek az eredményei :lol: ! Azóta biztos romlott, mert bagzik mint állat, meg öregedett is azóta.... :roll: De hát nekünk egyelőre nem volt szükségünk erre a vizsgálatra, de megkérdeztem elmenne-e ha lenne. Azt mondta minden további nélkül, ha ezzel segíthet rajtam, hogy megkímél (első körben) egy csomó fájdalmas beavatkozástól! Mert szeret és ez a minimum....
Szal ilyen téren egész rendes! Amúgy ő is csak egy férfi ám, szal nem egy szent :lol: :twisted: de azért ez jól esett, hogy ezt válaszolta :oops: :lol:

Amúgy Monyóka férjét azért megértem abból a szempontból, hogy ők nem Magyarországon laknak, és hát a szerbiai egészségügyi körülmények, hát hogy is fogalmazzak finoman egy kis kívánnivalót hagynak maguk után....... Szal én kizártnak tartom, hogy ott lenne meddőségi központ, vagy külön szépen berendezett szoba erre a célra a jövendőbeli apukáknak! De majd Monyóka kijívat ha tévedek!
de azért minden ellenérzést félretéve igazán megerőltethetnék ezeka pasik magukat a csemete érdekében...
Sztem ha erre nem hajnaldóak akkor saját maguknak is hazudnak, és igazából nem is akarnak gyereket, be vannak szarva a felelősségtől, úgy unblokk a gyerek témához még nem nőttek fel ők maguk..... szal nekem ez a véleményem! :roll:

Mindenkinek mennek a kismillió drukkok!++++++++++++++++++++++

Athiz: Fogadjátok részvétem :(

Kismamik a cukorterhelésnél cukros löttyöt ittatok, vagy enni is lehetett???????????

Puszka
E
ui. Pocak jól van :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Búcsúzom Csajok!
Holnap elég hosszú napunk lesz az én Drágaságommal. Most hogy így belegondolok kb. 500 km-t kocsikázunk, ide-oda-amoda....
Hétfőn jelentkezem, addig írjatok nagyon sok jóhírt!!
Mindenkinek szurkolok és drukkolok, ahhoz, amit legjobban szeretne!!!
Puszi!
Panni
mfpan

ceni koszike.latom nem felejteted el honnan jottel:)
igazan az erti hogy mi folyik itt aki itt elt,el.
A helyzetrol anyit(nem tudom hallotad -e)hogy a korhazban egyenlore megszunt a terhesgondozas,mindenki a dispanzerba van iranyitva.gondolom arrol mar sok "szepet "hallotal.
a fodrasznom meselte hogy o latta ahogy felloknek egy kismamat mert probalt befurakodni a sorba.na ekkor mondtam hogy en oda nem megyek.lesz ami lesz.

Kép
monyoka

Monyó: A dispanzerba a hétvégén voltunk (mert nem tudtuk lenyomni a Viola lázát és ott volt a hétvégi nappali gyerekügyelet), szombaton, de ki is fordultunk ahogy bementünk, mert olyan tömeg volt és vágni lehetett a bűzt :cry: :shock: Hogy is fogalmazzak finoman, televolt kisebbséggel.... Szinte csak ők voltak, az egyik cigányasszony épp a bejárathoz szaratta a kb 3 éves kisfiát :evil: a belem kifordult amikor megláttam..... :shock: :evil: Inkább elmentünk privát dokihoz, fizetőshöz, de én oda nem vittem be a gyerekeket, még egy 20. fertőzést is összeszedjenek :shock:
Úgyhogy én nagyon megértelek ám Tégedet..... :wink: :roll:
Igen tudom a terhes infókat is, minden hétvégén hazajárunk! Unokatesómékhoz is agusztus végén jön a gólya :wink: Úgyhogy naprakész infóim vannak...

ceniko
Szeged

Hahó!

Robcsi! Örömmel látlak, már nagyon vártunk :wink: És nem semmi, hogy már te is hol tartasz! :shock: Drukkok mennek!

Athiz! Részvétem a nagypapa miatt!
Vezetés: én egy kicsit óva intelek, én például úgy éreztem, hogy nem jó, ha pocakosan vezetek. Mármint nem a pocak miatt, hanem állandóan elkalandozott a kis agyam, lassultak a reflexeim, és ha ezt már én is észrevettem, akkor valszeg ez jelentős volt. Aztán olvastam is, hogy ez sokaknál így van. Pedig majdnem 20 éve van jogsim, és vezetek is rendszeresen, volt idő, hogy kifejezetten sokat.
Na lényeg a lényeg, hogy olyan félidőtől csak akkor vezettem, ha muszáj volt. De hogy a tanulás hogy ment volna, azt nem tudom.

Enikő! Neked is örülök nagyon :lol: Csajok jól vannak?

Monyóka férjével kapcsolatban azért annyit hadd mondjak, hogy Monyóka is ugyanabba az egészségügybe jár, mint ő, szóval értitek... De nem akarom Monyóka férjét piszkálni, mert nem ismerem őt, és végülis Monyónak már volt pozitív tesztje, szóval valamit tudnak azok a kiskatonák. Drukkolok Monyóéknak :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok Lányok!

Monyóka: sajnálom a negatívat!

Robcsi: végre, itt vagy!!!! És örülök, hogy minden oké plusz gondolok rád a doki miatt :lol: és lenne egy kérésem is: nem küldenéd el priviben a dokid nevét és elérhetőségét? Komáromban jársz dokihoz, ugye? Egy barátnőmnek kellene :wink:

Enikő: üdv újra itt!!!

A többieknek is puszi és drukk!

Most jövök én: voltam UH-n, ahol a következőt látták:
norm.uterus, anteflexioban van
uterus ürege kártyaszív alakú
9 mm-es endometrium
bal ovarium negatív
jobb ovariumban corpus hemorragicum
douglasben kevés szabad folyadék

Megnéztem, a corpus hemorragicum = bevérzett tüsző (?). Valaki tudja, hogy ez jó-e vagy nem?!
(Sajnos csak hétfőn tudok visszamenni a dokihoz a lelettel, mert ma szabadnapos).

Köszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Monyoka, micsoda rémtörténet!

Enikő, de jó, hogy jól vagytok, és hogy írtál! Nekem nem volt terheléses cukorvizsgálatom. Még. Az nem később van? Vagy csak akkor, ha rossz lett a sima vérvizsiből a cukorszint? Már nem emlékszem az előző terhességből, de az tuti, hogy nem ittam löttyöt! :D

Köszi Mfpandamaci! Fogalmam sincs, mennyi idő a max. az elmélet és gyakorlat között, ami még elfogadható. Hát meglátom, hogy megy a dolog.

Pusszancs
Vendég

Szezso! Fogalmam sincs. A 9 mm-es méhnyálkahártya az szerintem jó, de másra nem merek semmit mondani.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, igen, én is úgy vagyok a tanulással és vezetéssel, hogy nem tudom, képes leszek-e erre koncentrálni, de ha megszületik a pici, két gyerek mellett tutira nem tudok majd erre járni. Így most megpróbálom, vagy sikerül, vagy nem.

Szezso, ezek az orvosi latin dolgok nem mennek nekem, de ha minden igaz, akkor talán volt egy peteérésed. Milyen lehet az a kártyaszív alakú méh? :shock: Mindenesetre drukk!
Vendég

Szezso,
a bevérzett tüsző maga a sárgatest. A méhnyálkahártyád jó, a méhed jó. A bal petefészkedben nincs növekvő tüsző. De a 12. napon... volt már neked PÉd??? :shock:
Vendég

Athiz, Szirom, Áfi köszi!!!

Igen, volt már tüszőrepedésem!! Ezek szerint nem is olyan rég, ha látták a sárgatestet...vagy az meddig látszik? Asszem mára még betervezek egy hancúrt :wink: hátha :lol:

A hőm fenn, úgyhogy tuti megvolt, csak nem tudom, mikor. Mindegy biztosra megyünk :wink:

Múltkor 3 nappal pé után voltam UH-n és mindkét petefészek negatív volt... ezért gondolom, hogy most kevesebb, mint 3 napja lehetett a tüszőrepedés...

SzezsoKép
KépKép
szezso

ceni.megkerdezhetem hogy uncsitesodnak ki az orvosa;?hova jar?

szirom. :lol: edes vagy,de en nem abba az egeszsegugybe jarok.privatul intezem a dolgaimat,ezert ertem meg a ferjem hogy oda nem akar menni ,allami helyre en se mennek.

Kép
monyoka

Szezso: Sztem ezek az UH-ás értékek jók! A méhnyálkahárhya nekem is 9 mm-es volt és akkor fogant hármaska :lol: :wink:

Athiz: nemtom félidő körül szokott lenne kb a cukorterhelés. Én emlékszem Bogival nagyon rosszul lettem ettől a cukros löttytől :( A kicsivel külön belgyógyászati engedéllyel ehettem és nem kellett meginnom azt szart, már bocs! Most se leszek hajlandó meginni! Itt Szwegeden mindenkivel olyan löttyöt itatnak! :( Nekem nem veszi be a gyomrom :shock:

Szirom: Köszönöm alakulnak! A kicsinek 5-6 napig volt láza egyfolytában (természetesen csillapítottam, de ha nem adtam volna neki kúpot, akkor döngette volna a 39-et :( ) de már jobban vannak :)

ceniko
Szeged

Monyó! Végülis mehetne privátba ő is, nem? Akár nálatok vagy akár átjönne Szegedre egy andrológushoz.
Meg most lehet, hogy te magánrendelőbe jársz, de szülni kórházban fogsz, ugye? :wink:
Nem kötözködök tovább :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Monyó: A Simic'-hez jár, Palicsra terhesgondozásra!! És az ügyeletesnél fog szülni, aki épp akkor ügyel majd a kórházban!

ceniko
Szeged

szirom meg nem talatam olyan privat helyet ahol neznek a spermaszamot,doki se ajanlott eddig semmit.ha muszaly lesz elmennie akkor jobban szetnezek majd.
szulni korhazban fogok de nem biztos hogy a mienkben,lehat at megyek egy masik kozsegbe(Zenta)ott ki kell fizetnem a szulest,de legalabb normalisak.
ez majd elvalik.

ceni.gondolom az uncsitesodnak sincs kedve allami helyre menni.elhiszem.
en kb 5-6 eve abszolult nem voltam allami dokinal,kiveve a psichiatert.

Kép
monyoka

Monyó, Szegeden szerintem biztosan találsz, ha nálatok nem is.
És azt lehet tudni, hogy mennyit kell fizetni, ha máshová mész?

Én irtóra meglepődtem, volt egy erdélyi csaj, aki ott szült Újpesten, amikor én, és nem volt magyar biztosítása: 58 ezer Ft-ot fizetett a szülésért és az 5 napos bentlétért cakkumpakli. Én azt hittem, sokkal drágább lesz, de nem, láttam a számláját. Mondjuk sima szülés volt, azt hozzáteszem.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sziasztok!

coca: hogy vagy? szép az anovulációs görbéd.

áfi: kitartás. akkor késik legtöbbet, amikor szeretnénk, hogy pontos legyen.

klarissza: hihetetlen a görbéd.

szirom: ma vettem tesztet, hogy legyen itthon...
szép a görbéd... nekem is vannak hasonló tüneteim, de mindig próbálom megmagyarázni, hogy mi más mindentől lehetne.

liza: gyógyulást! tetszik a pocifotód.

csikken: szépen melegszel...

monyoka: sajnálom a negatív tesztet!

robcsi: dokidrukk++++

athiz: részvétem.

végre hétvége, már itthon vagyok.

katica
katica30

Szirom: Az 3 éve és 3 hónapja volt.......mostmár más azért a tarifa! Igen erősen kétlem, hogy egy egyszerű délvidéki vagy erdélyi család ezt ki tudná fizetni! :shock: Apukámat tavaly nyáron műtötték Szegeden (helyi érzéstelenítéssel, rutin műtét volt) 4 éjszakát feküdt bent, több mint 1000 Eurót fizett!!! :shock:
Csak összehasonlítás képpen, nem tudom hogy Pesten mennyibe kerül egy privát orvos. Mi most hétvégén vittük el a csajokat, privát gyermek fülorrgégészhez és 1000 dinárt (kb 3000 ftot) kért a vizsgálatért ( mindkettő lányomat megnézte) ! Itt ez a pénz semmi (tőlünk Szegeden a házidoki ennyit kér el ha kihívom) ott ez húzósnak számít, a bérekhez képest! Ha itt vittem volna el őket privát specialistához, akkor fejenként 8000/8000 ft lett volna.
És akkor még nem vettem gyógyszereket.... :roll: :shock:

ceniko
Szeged

sziasztok! Visszaolvasok.

babaimádó
Kép
babaimado

Annyit írtatok, hogy nem győztem megjegyezni! MINDENKINEK köszönöm, aki bíztatott és hozzámvágott néhány jó szót! NAgyon jól esett. Szar a lelkiállípotom(már bocsánat, de ez tény).
Nekem tegnap a 13 cn-om volt és 9 mm-es a mnyh.

babaimádó
Kép
babaimado

Túlélőcoca itthon. Olvas, eszik, tévét néz.

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?