Sziasztok!
Beuka, köszi azért remélem nem lesz túl óriás a bébim.
Bence nálam is 200gr körüli volt.
Szuper, hogy Ti is hamar megtudtátok, hogy kisfiú. Nem voltak akkor szégyenlősek a kiscsávók, hogy megmutatták magukat!
Ha így szeretitek a gyerekeket akkor biztos nem fog a szülés visszatartani a nagy családtól.
Én hónapokig még hatása alatt voltam akkora csoda.Félsz egyébként tőle? Olyan gyorsan megy az idő, hogy mindjárt itt lesz.
Mióta Bence megszületett van egy csomó kismama ismerősöm és azoknál akik sokat vártak az első bébire annál könnyebben jött a következő.Egy terhesség után már tudja a szervezet mit kell csinálni, ráadásul gondolom azok a görcsök sincsenek már egy baba mellett, hogy lehet-e.Tuti nálatok is így lesz.
Köszönöm ma nem éreztem szerencsére semmi szúrkálást. A méhszáj az utolsó vizsgálatnál nekem is zárt volt, remélem a szurkálások nem befolyásolták. Holnap megkérdezem erről a dokimat.
Editke, dehogy zavarsz épp azért írtam hátha pont ez hiányzik valakinél. 1cn-től szedtem napi egy db 100mg-at. Valahol olvastam egy cikket, hogyan segíti a teherbeesést csak most sajnos nem találom hol. Olyasmi is volt benne, hogy meddő nők méhénél pl.abszolút hiányzik az Evitamin. Gratula a házassági évfordulóhoz és drukk a babához!!!
Ági, köszi, nagyon jólesik!
Gratulálok én is a Peti babához!
Ismerős amit írtál, hogy ahogy leteszed felébred, tudja, hogy anyánál jobb mint a kiságyba.
Bence dettó ezt csinálta. Voltak napok amikor egyszerűen fel sem öltöztem. A leírásod nagyon élethűre sikerült, de jó Neked ez az egyik legszebb időszak az életben. Még ha épp zombi is az ember.
Miért nem volt „szüléses” a szülés?Én nagyon kíváncsi vagyok rá.
Betti, gratulálok neked is a Bendegúz babádhoz!
Hú, tényleg jó hosszú volt a köldökzsinór.