Új privát üzeneted érkezett!

Gaby, boldog szülinapot!!! :lol: :lol: :lol:

Én megszavazom, hogy Katica holnap, Szirom pedig holnapután nyomjon egy tesztet!!! Méghozzá +-at!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Én ma nem tudok görbét tenni, majd holnap, most rohannom kell, várnak, nagyon sok melóm volt ma. :roll:

Stella, üdv itt! :wink:

Kata, sajna az 1. cn-t. Majd most!!! :wink: Ja és nekem sosem volt még 14 napos luteális fázisom, csak amikor gyógyival jött meg (norcolut).
Azóta, mióta mérek (4. ciklus) mindig 15 vagy 16 napos volt a luteális fázis.

Na csók, pusszantás!!!

Katica, holnap tesztelj!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Gaby, én az egész ciklust nem értettem. Ezért nem fogok most mérni, egy kis pihit adok magamnak! El kezdek fogyózni és az esküvőmre készülök továbbra is!

Na nekem meg mindig 13 napos fázisaim voltak a ferty szerint! Csak vhol olvastam ezt hogy az mindig állandó!

Kép
kata05

Hello Lányok!

Gaby: nagyon boldog szülinapot!!!!

Szirom: a görbéd profi hegymászó :lol:

Áfonya: mégcsak 13.dpo-n vagy, vagy mindig olyankor szokott megjönni?! Mekkora szemmeresztés lenne, ha fel kellene hívnod a klinikát lemondani a lombikot, mert közben spontán összejön :lol:

Klarissza: nagyon állatul néz ki a görbéd :lol:

Szilcsi: majd legközelebb tuti sikerül a vizsga! Nem csügged!! :lol:

Snufka: gratula az 5-öshöz :lol: pszichopatából vizsgáztál, ugye? :wink: :lol: :lol:

Csikken: nem kell lennie beágyazódási esésnek, ahhoz, hogy baba legyen :wink:

Babaimádó: majd gyere, és mesélj!!

Kata: sajnálom :( Athiznak pl. 12 napos volt a luteális fázisa...11-16 között normális..

Eliza: szuper lehetett a szívdobogás!!!

Igaz, még elég kezdetleges a görbém, de ránéznétek, és megtippelnétek a pé-t? Segítségül: tegnap reggel erős tesztcsíkos, de negatív volt az LH tesztem, ma reggel pedig nagyon halvány tesztcsíkkal negatív:
Kép

Puszi!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
tulajdonképpen ahogy így DPO szerint nézegetem 13-15ig szokott megjönni. De már esnie kéne! :evil: Persze azt hiszem a dologban vastagon benne van az is hogy kezdeni akarok! Tulajdonképpen akkor se lenne rettentő meglepetés ha 2 nap múlva jönne meg, máskor észre se venném, csak hát most ugye...
Kép
ez az előző 3 hónap

A görbédre tippelni nem tudok :( Lehet úgy 2-3 nap múlva, ha még csak halvány csíkos az LH teszt, és ugye az előre jelez valamennyivel...
Vendég

Hát Áfi, kíváncsi vagyok mi lesz a ciklusoddal...

A pé-mmel kapcsolatban: úgy gondoltam, hogy már volt :) Az LH tesztek halványultak, ma reggel halványabb volt, mint előtte...Csak azt nem tudom, hogy a 9. v. inkább a 10. napon volt-e a pé...

Mindegy, holnap megyek UH-ra, majd ott kiderül...

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok:-((

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó??????????????????? Mi volt ??????????????????????? :shock:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Rossz hírek.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Már régen írtam, de minden nap olvastalak Titeket!

Valaki tudna nekem segíteni! Voltam nőgyogyinál, mert már türelmetlen vagyok. Az ultrahang eredménye: Norm. nagyságú uterus, bal o. ov. 30*19mm, benne 8 mm-es echomentes ter. jobb o. ov. 22*23 mm, környezet szabad. Valaki mondja el nekem légyszi, hogy ez most mit jelent!?
A doki nem mondott semmit, csak, hogy hőmérőzzek, erre "elévágtam" a 4 havi görbémet, amire szintén nem mondott csak annyit, hogy zavaros. Végül beutalta a férjemet andrológiára!
Vendég

Baba!!! Gyere, meséld el!! Hadd öntsünk lelket beléd...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Azt reméltem, hogy eltűntek a cisztáim. 8-án balo. 55x45 mm-es 3 cisztából álló volt a jobboldalon 66x62 mm-es.
A mostani helyzet :nem tűntek el!! Jobb:54mmm, bal 50 mm, de mindegyik 1 részes csak.
Kisebbek lettek, de továbbra is vannak és azt hiszem a balra mondta a doki, hogy nagyon erős a burka. De egyenlőre nem nyúlunk hozzá, se gyógysz., se semmi, mert nagyon túl vannak stimulálva a petefészkeim. Mondtam neki, hogy kértem időpontot a Kaáliba. Ő is nagyon helyeselte és egyetértett. Írt is nekik 1-2 sort a múltkori UH-ról és mondta, hogy úgy fogunk cselekedni, ahogy a Kaáliban mondják és hogy jelentkezzek az eredménnyel, meg mondjam meg, mit mondtak..stb..nagyon rendes volt. Sajnos nem látja, hogy épp van-e érett psejt, mert ott vannak a ciszták, de vszínűleg nincs, mert nincs elég érést segítő hormon.
Totál kivagyok!! :(

babaimádó
Kép
babaimado

babaimado! mi volt a dokinál?

katica
katica30

babaimado! mi volt a dokinál?

katica
katica30

Babaimado! Nagyon sajnálom! A Kaáliban biztos sokat tudnak Neked segíteni!
Vendég

Lafie: sajnos nem tudom, mit jelent a leleted :( Rákerestem, az echomentes=visszhangtalan, talán ciszta?! nem tudom, de valaki talán tud segíteni a lányok közül...

Baba: ne keseredj el! A ciszták csökkentek mind számban, mind méretben, és szerintem jó hír a rossz mellett, hogy nem tűntek el...Mikor mentek a Kaáliba? Ott biztos tudnak megoldást!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szegény Bababimádó!!!!!!!!!!! Ezek tényleg nem jó hírek, na de majd a Kááliban!!!! Ott megoldják minden problémádat, az tuti. Csak idő kérdése.... és sajnos ez a legrosszabb, kivárni. Türelmetlenség jellemzi ilyenkor az embert és ez érthető. De próbálj arra gondolni, hogy nemsokára meg tud foganni a Babód! :idea:

snufi

Szezso, igen pszichopatológiából vizsgáztam. ( Borderline és pszichotikus regresszió jellemzői és tünetei :twisted: )

snufi

Snufi: oké, Te nyertél :lol: semmi olyan kifejezés nem jut eszembe most, amit rajtam kívül senki sem ért :lol: de majd gondolkodom... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Lafie! Üdv köztünk és köszönöm a vígasztalásod!Sajnos én sem tudok segíteni!
Szezso, Snufi, Katica! Köszönöm a bíztatást. Igyekszem erős lenni és én is belül ezeket mondogatom magamnak..de ..már megint nagyon elkeseredett vagyok. Mondjátok, miért kell nekünk ennyit szenvednünk, mások meg eldobják a gyereküket, vagy elvetetik, vagy elhagyják, vagy megölik.....
Miért ilyen kegyetlenül igazságtalan ez az élet????????????

babaimádó
Kép
babaimado

babaimado: sajnálom, de szerintem is a kaáliban majd fognak segíteni. no meg tényleg kisebbek lettek a ciszták. kitartás, minden rendbe jön, és hamarosan lesz egy kisbabád...

snufi: lefordítanád magyarra, úgy, hogy értsük, hogy miből is vizsgáztál? :D

nálatok is néha döglik a babanet, és nem tudjátok elérni vagy épp szétfagy?

katica
katica30

Katica, nekem is döglik időnként a babanet. :twisted:

Borderline=határeseti
Regresszió: visszacsúszás előző énfejlődési (énszerkezeti) fázisba
Jellemzői: hallucináció, paranoiditás, pánik, fóbia, rohamok, derealizáció (körny.-ét megváltozottnak látja), deperszonalizáció (magán lát dolgokat megváltozottnak,pl.: hosszúnak a nyelvét)
Egészen a magzati differenciálatlan állapotig nyúlik vissza. (ezt hosszú lenne leírni...)
Dióhéjban! :wink:

snufi

szezso.
7-én. Már csk 2 hét.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: az szuper!!! Meglátod, minden rendben lesz!!!
És itt mindenkinek lesz babája, így vagy úgy...el fog jönni a mi időnk is, az tuti!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

snufi: ezek után még egyszer gratulálok a vizsgádhoz, én ilyesmit képtelen lennék megtanulni. :D

katica
katica30

Sonjus, Áfonya köszi a segitséget.
Gaby 25 Boldog Szülinapot kívánok
csibe
csibe32

Sziasztok! Túl vagyok a munkanapon, értekezleten, ugri bugrin!
Vissza is olvastam!

Gaby! Mázlim volt, mert a www.ticketportal.hu oldalon tudtam rendelni ma reggel! Gyors és ügyi voltam (Mert 8-kor rakták fel a netre, és én negyed kilenckor már 5 jegy gazdája voltam)! Hétfőig kell kifizetnem és azt itt a városban egy utazási irodában, ahol lakom! Szóval happy napom volt!! Te már tortáztál is vagy csak tornáztál?? És a pezsi??

Kata! :cry: Egyébként a napra pontos ciklusaidat szívesen átveszem! :lol: Én szeretném, ha mindig pontosan jönne meg!

Szirom! Én ahhoz, hogy ne csak halványat (csíkot) lássak várnék a mensi elmaradásától számítva legalább 1 hetet! (Amit egyébként lehetetlen kivárni!) :lol: :lol:

Babaimado! :cry: De jó úton vagy, kitartás!! :lol: És hihetetlen, hogy ilyen rendes volt a dokid, meg így ált hozzá!

Monyoka! Akkor kérjük a teszt eredményét, ha megcsinálod!

Zöldi! Az első nap kidöntött??

Robcsi! FELHÁBORÍTÓ, hogy ha még mindig nincs bekötve a netetek! Ez hihetetlen!

Snufi! Ez igen! Nagyon okos vagy! :lol:

Szilcsi! Hát akkor 3 a magyar igazság! Az már biztos hogy nyerő lesz!

Áfi! Szerintem minél inkább akarod a mensit, annál inkább késik!

Katica! Most már szerintem tesztelj!

Judis! Csak annyit, hogy később volt pé-d és kész! Aszerint számolj és úgy menj 6-7 hetes ultrahangra! :wink:

Szezso! Marhára igazad van! Most tuttam meg, hogy egyik ismerősömnek 5 év után sikerült! Igaz, hogy lombikkal, de sikerült, ráadásul ikrek! És nem is gondoltam volna, azt hittem, hogy csak úgy simán lettek neki! Jól titkolta! És ahogy beszélgettem teljesen megnyugodtam, hogy olyan embereknek volt a babásodással gondjuk, akikről nem is gondoltam volna! És mindegyiknek lett gyerek! Ergo! Itt is lesz mindenkinek! :wink:

Kép
bettike
Eger

Én is tudok olyan kifejezést, amit esetleg még Zöldi érthet, de más nemigazán! Gazdasági és szolgáltatási orientációs ismeretek! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Szezso! Köszi a linket, hasznos! :lol:

Kép
bettike
Eger

Jaj és még ma lesz Fárby is! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ja, igen: szüléssel kapcsolatos juttatásokról raktam linket a másik hőmérős topikba...
Bettike már el is olvasta! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

snufi

Mindenkinek köszönöm a vígasztalást. Nincs kedvem semmihez. Megyek aludni. Jó éjt nektek. (tudom, hogy korai, de az alvás jó gyógyír)

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike
nagyon ügyi vagy, párszor már én is néztem jegyet a neten, de nem volt :(
nem tortáztam csak tornáztam :) pezsi it van az asztalon :D

Kép
gaby25

Helyesírásból elégtelen! tuttam = tudtam, ált =állt :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
bettike
Eger

Gaby! Az a baj, hogy nagyon gyakran kell nézegetni! Ha tényleg érdekel akkor hétfőn és majd kedden reggel is hamar nézz rá a netre, mert hétfőig kell fizetni, aki rendelt! Na most ha valaki nem fizet, vagy visszamondja, akkor hétfőn, vagy kedden megjelenik a jegy újból, azaz a hely! :wink:

Kép
bettike
Eger

Csak bekukk BK közben... :wink:

Holnap megyek ismét vérvételre... :( (11.nap) Azt írta 11-14. nap között menjek. De félő, hogy hétfőn (14.nap) lesz pé.-em és akkor elrontom. (Szezsó mondta)
(szóval mind2 alkarom lila lesz már, legalább szimmetrikus lesz) :lol:

snufi

Bettike koszi a tablat! :)

Megyek aludni lanyok, mindenkinek szep es nyugodalmas ejszakat kivanok!

Liza

Kép
elizabeth25

Megyek én is alukálni, jó éjt, szép álmokat!
Az utóbbi néhány napban olyan álomkóros vagyok, máskor kb. fél egyig biztosan nem feküdtem le aludni, most meg szinte koránfekvő vagyok... :(

katica
katica30

Jó reggelt!
na most megelőztem cocát :D
hőm: 36,8. ugyanannyi, mint tegnap.

holnap már hétvége!

katica
katica30

Bleeeeee!
Kép Kép Kép

...hát tegnap kidőltem. Nem ís bírtam végigilvasni a rekordtermést!

Aranyosak voltatok páran, akik vígasztaltak az anovulációs görbém miatt! De hát nekem most az a jóóóóó! Most állítják le a petéim működését a lombikstimu miatt.

Kép

Ugye, így már milyen szép?

És továbbra is MENSIT ÁFINAK! ÉRETT TÜSZŐ MONNYON LE! (de csak most, és csak nekünk)

Hát a dádha az még nem bondott le dálam! De azé begbaradok, ha dúléleb a bai nyóc órád.

Pusz!

Kép
zölddisznó

- 4.5 kg! Yeahhhh!

Kép
zölddisznó

jó reggelt
Kép

Bettike
Köszi tippet :) Betehetsz a sárga részbe a táblázatba :)

Baba
hát tényleg nem jó, hogy nem múlt el a ciszta :( De drukkolok hogy a Kaáliban minden ok legyen :)

Coca
nagyon ügyes :) hány kilót akarsz fogyni? én még csak a -3-nál tartok

Snufi
pszichológus leszel ha nagy leszel? Nekem az ex barátomnál skizofréniát állapítottak meg, miután már 2 évig együtt voltunk, és még mellette voltam majdnem 2 évig. Nem volt egyszerű :?

Kép
gaby25

Jó reggelt lányok!
Köszi Coca,
még mindig semmi. Se jel, se hőesés se vér :cry: Több mint fél éve nem volt ilyen hosszú ciklusom. :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!
Tudom, hogy így fűtési szezonban, meg a magas gázárak miatt nem szép dolog, de szeretnék mindenkit megkérni, hogy fűtsétek fel a görbém!!!!! Olyan jó lenne, ha ma lett volna pé-m! Mert akkor elvileg beállt a ciklusom magától, semmi Closty, semmi izé! Légyszi! Na meg akkor a tegnap éjszakai keksz is lehet, hogy pont jókor lett volna!
KÖFI!!!! Kép

Kép
bettike
Eger

Sziasztok, jó reggelt!!!

snufi,
Gratula kép most!
Kép
Remélem itt lesz........!!!!

katica,
Azonnal írom a privit!!!! Tehát privi megy!!!
Nagyon szépséges a görbéd! Nagyon várom a + tesztet, akármikor is tesztelsz!!!

kata,
Akkor csak szép nyugodtan...... Ellazultok, majd hevesen hemperegtek néhányszor....., aztán hopp jön egy + teszt, majd a baba!!!!!

szezso,
Az nem lehet, hogy még nem volt pé-ed??!!

babaimádó,
Sajnálom, hogy ezek a ciszták még kitartanak........ De meglátod a Kaáliban elintézik a sorsukat!!!! Aztán nem kell többet rájuk gondolni sem!!! Aztán jöhet a babóca!!! :wink:

bettike,
Nekem már nem is írsz.... Pedig egy egész maffiatörténetet képzeltem be magamnak a jegyszerzésedről..... Akkor senki nem nyúlt ki????

coca,
Bocseszka!!! Akkor örülünk az anovulációnak!!!!
-4,5 kg! Aztamindenit! Nagyon ügyes vagy!!!! Gratulálok!!!

gaby,
Skizo fickód volt? Akkor olyan volt egy kicsit, mintha 2 csávóval jártál volna.... Csak kár, hogy kívülről, mármint külsőleg ugyanaz...
Gondolom ez azért annyira nem volt vicces!? Te ebből mit vettél észre? Olyan volt, mint egy film.... Ne haragudj, kicsit beindult a fantáziám..... :oops:

áfika,
Csak nyugalom......!!!!!! Nézd az én maratoni ciklusomat! És pé van a végén!!!Soha nem történt még velem ilyen...

Hőm:
1169795831.91.doc
mfpan

bettike,
Holnap az egeket veri a hőd!!!! Odairányítottam az enyémből - most már csökkenhet, mert vas-hétfő körül megjöhetne - néhány tizedet (kb. 3-t)! Ki ad még? Vagy elég lesz??
mfpan

Bettike,
adok én akár fél fokot is! Én azon rimánkodom mikor esik le!
Panni,
néztem, és örülök az ovudnak, de nekem nincsenek ilyen hosszú ciklusaim. És már volt PÉm, 14 nappal ezelött. Szóval MEN-SIT AKA-ROK MEN-SIT AKA-ROK...
Vendég

sziasztok.

varom a tesztemet,reggeli pisim var a furdibe.
reggeli hom 36.8 ami nem rosz.
tegnapš kaptam a paromtol digitalis homerot,csucs.

babaimado.nagyon sajnalom hogy a doki rosz hirt kozolt :cry:

bettike.hoooo menyj fel :o

afi kuldok neked menzimeghozo manokat.persze hogy akkor kesik mikor legjobban varjuk :cry: tudom mien :?

Kép
monyoka

Sziasztok Lányok!

Bettike esetleg betehetnél a táblába, már csak a rekord rövid ciklusaim miatt is(23-26). :lol: (hőről nem is beszélve)

Babaimádó: nekem is mindig vannak cisztáim általában bal oldalon 5 centi körüli. Akkor szoktak elmúlni ha terhes leszek, vagy ha kikúrálom magam :wink: A házi orvosom már meg akart vele műtettni, de én nem hagytam magam, elmentem egy homeopatiás orvoshoz aki felirt egy homeopátiás szert, melytől 9 nap alatt elmúlt hi-hi-hi. Például az sem mindegy, hogy mi okozza a cisztát, nem mindegy, hogy folyadékkal telített-e vagy sem stb.

Én is úgy tudom, hogy a luteális fázis fix, nekem 12 nap, a pé után így tudom megállapítani, hogy mikor fog megjönni.

Kérdés, ha a pé napján együtt voltunk akkor nem kellett volna már teherbe esnem? Nem értem?
klarissza32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?