Szasz Csajok!
Megérkeztünk!
Na szóval! Reggel bementem a beutalókért a most már régi dokimhoz! Természetesen nem volt kész, így várni kellett rá egy órát! Viszont képzeljétek megvolt mind a 6 inszemem!
El is késtünk, mert a GPS is rossz felé vitt, de nem volt vészes, mert eleve azt mondták a telefonba, hogy 10-11 között menjünk, mi pont közte értünk oda! Majdnem dél volt mire szólítottak, egy kis szobában mindenfélét kérdeztek, és közben gépelték be az adatokat. Mondtam a doktor úrnak, hogy nem vagyunk házasok és nem mondott rá semmit! Utána kivezettek minket ismét az előtérbe ahol várni kellett újfent a vizsgálatok időpontjaira!
Kérdezték mikor leszek a 3. napon, mondtam ma vagyok. Azt mondták no problem, holnap is jó lesz ha jövök vv-re!
Párom egyből fennakadt, hogy 140 km-ről utazzunk be megint egy 2 perces vv. miatt? Nagy nehezen kibulizta, hogy vegyék le most!
Pedig én azon morfondíroztam, hogy dec. úgysem lesz még lombik, hogy csináljuk meg januárban a vizsgálatokat, addig még belefért volna két inszem! De hajthatatlan volt, azt mondta, hogy igy lehet, hogy karácsonyra már lesz bébink, hiába mondtam neki, hogy álomvilágban él, na mindegy (azért aranyos volt
)
Szóval annyi, hogy legközelebb két hét múlva kell menni éhgyomira reggel fél 8-ra és akkor egy csomó vizsgálatot megcsinálnak mindkettőnknek, azt mondták min. fél napot vesz igénybe! Hajnali 6 óra előtt már el kell indulnunk, hogy beérjünk!
Amúgy tényleg nagy baj lehet, mert velünk együtt volt ott egy roma házaspár, ők is 3 éve próbálkoznak, de semmi, megvolt hsg-től kezdve az inszeminációig minden. Nagyon szép roma lány volt, dumáltam vele egy kicsit, a férje ennek gondolom nem nagyon örült, mert elég csúnyán nézett ránk, mondjuk már neki is tele volt a púpja, pedig fele annyit sem vártak mint mi!
Dióhéjban ennyi volt a történés!