Új privát üzeneted érkezett!

Snufi! Csini frizura! :lol:

Tehetek fel kérdéseket?
Ugye lehetett mondjuk délután, vagy akár este is pé?? És ha este volt pé, akkor reggel már lehetett ilyen magasabb hőm??? És ha délután vagy este volt pé, akkor tegnap reggel lehetett ilyen alacsony a hőm????

Zöldi! Hát én nem akartam a ferty-t szivatni, úgyhogy ő kezdte!!! :lol: Szerintem én sem mennék dolgozni! A félévet már úgy is zártátok! :lol:

Kép
bettike
Eger

surmi,
Nagyon sajnálom.... sajnos ezen biztos nagyon nehéz túllépni.... Mindig lesz valami ami, emlékeztetni fog erre a szörnyűségre..
Kitartást kívánik és mihamarabbi bebabásodást, hogy legyen aegy picurka, aki feledtetni tudja a történteket!!

bettike,
Ennek még neki kell rugaszkodnom néhányszor.... :?
Na, most jobban képben vagyok és a válaszom: IGEN! Megeshet!!!
mfpan

...és mi van ha kint vagy bent és lent és fent és ő de nem én és tegnap vagy holnap? :lol:

Bettike, nem téged cikizlek, de annyira jót nevettem, hogy elsőre fogalmam sem volt mit írsz :lol:
sonjus

Sonjus! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen én is azt éreztem, hogy mint egy két éves gyerek, aki mindig csak kérdez, meg kérdez, meg kérdez!

Kép
bettike
Eger

Panni! A helyzet az, hogy pénteken van egy olyan foglalkozás, amit nem lenne fair elsumákolnom, mert egyrész kicsesznék kedvenc kollégáimmal, ha helyettesíteni kellene, másrészt meg ha elmaradna, akkor 40 különböző iskolákba járő kölköt kéne értesíteni, hogy elmarad. És akkor csúcsna az egész kurzus, és belecsusszanna a lombikomba. (((és már nem is vagyok ám nagyon beteg, pszt!)))

Enikő! Kellemes öregedést!!! :wink:

Klarissza! Miért nem szülsz 35 felett? Persze kívánom, hogy ne is kelljen, de érdekel.

Snufi követi a hagyományt, hogy asszonnyá váláskor le kell vágatni a hajat! Az én kedvesem simán lelőne, ha megtenném.

Pipi a csodagörbetulajdonos! Bolgárkertészhez van "használati utasításom,", ha valakit érdekel. Hogy gyorsabban történjenek a vizsgálatok. Természetesen azt is megjártam .- előző vőlegényemmel. (Ott genetikai problémák miatt)

Szirom! Gyanus vagy nagyon! Ha bekaptad a legyet, hétvégén vendéged vagyok a Toronyban egy babgulyásra!

Surmika! Nekem is van 50 dkg-os, 6. hónapban született ismerősöm. Hidd el, volt oka, hogy angyalka lett szegény. Majd Ceizel-papa megoldja, és lesz pici fiad előbb, mint gondolnád. Pusz!

Bettike! Anyum matek tanár, mejd átküldöm neki ezt a remek kis logikai feladatot. Az én álláspontom, hogy minden lehetett, de annak az ellenkezőjére is pont akkora az esély.

Kép
zölddisznó

coca,
Így megértem, ha inkább mész dolgozni.... Hisza legfontosabb dologba, nem kellene, hogy bepiszkítson egy kis kurzus!!!!
Na persze a kedvenc kollégák miatt is megértelek.....
Akkor még ma használd ki, hogy otthon vagy!!!! Pihizz!!!!!
mfpan

Jaj csajok! Na ezért nem kellett volna visszatérnem a hőmérőzéshez, mert csupa kérdés vagyok, azaz egy nagy kérdés vagyok! :cry:

Kép
bettike
Eger

Coca!

Halálosan félek a köldökön keresztül vett magzatvíz (genetikai) vizsgálattól :cry: ÉS EZ NEM VICC!
klarissza32

Akkor Klarissza rettegj tovább! 32 felett van ez a vizsgálat. De 40 felett is visszautasíthatod!

Kép
zölddisznó

bettike,
Fel a fejjel! Képzeld, én is az állandóan kérdezők táborát gyarapítom!!! A férjem ki is van miatta!!
Szerintem mi leragadtunk a 2-3 éves kornál, vagyis lélekben még azok vagyunk... Ahogy a habtestemen végigtekintek ..... testileg én inkább egy jól megtermett (kilóban, mert a magasságomról inkább ne beszéljünk) búsúlós időszakában járó kamasz maradtam. (kis cici, alacsony növés stb.)
mfpan

Na mindegy! Az idő majd megoldja, mert a kérdezősdimnél a kíváncsiságom a nagyobb!!! :lol: De egyébként, ha már lett volna pé-m, akkor már nem éreznék néha szurkálódást a bal oldalon ugye?

Köszi mindenkinek a határozott válaszokat! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Panni! Te vagy iwiwen?

Kép
zölddisznó

Coca!

Komolyan? Eddig úgy tudtam csak 35 felett nézik akiknek még nincs gyermeke vagy mindenkinek 32 felett. Atya-gatya. El vagyok maradva bocsi.
Tehát visszautasíthatom akkor oké akkor korhatár a csillagos ég :lol:
klarissza32

OFFFFFF!

Képzeljétek! Felhívom a jegyirodát a Rómeó és Júlia miatt! (Még mindig itt tartok!) Én szépen udvariasan, már már nyalisan érdeklődöm, hogy lehet-e már valamit is tudni vagy izé, mizé? Mondja a nő (alig bunkón) hogy holnap lehet menni állni a sort! :shock: Én finoman jelzem, hogy de vidékről telefonálok és hogy (na itt félbeszakít) "Nem foglalkozunk telefonon senkivel!" És ezzel a lendülettel le is tette a telefont! :shock: Persze ezt nem hagytam annyiban és hívtam inkább a szervezési irodát! Ott legalább rendes volt a csajszi, úgy, hogy majd holnap folyt. köv. a story!

Kép
bettike
Eger

Bettyke! Nektek nincsen "közönségszervezőtök" a suliban?

Klarissza! Magyarországon nincs a terhesgondozásban kötelező vizsgálat!!! Chorionboholy, illetve magzatvíz vizsgálatot csak akkor szabad visszautasítani - szerintem - hogyha mindenképpen vállalod az esetlegesen fejlődési rendellenességgel születendő baba kihordását és felnevelését. Egyébkénz 30felett már ajánlják.

Kép
zölddisznó

coca,
Sajna nem.
Egyik barátosnőm már régen ígéri a meghívót, de semmi............
mfpan

VAN EGY FOLOS MEGHIVOM!! :wink: :?:

Kép
Kép
ancsa81

ancsa! Jól vagy már? Mi újság veled? (azon kívül, hogy van egy meghívód:-) )

babaimádó
Kép
babaimado

Koszonom szepen,mar teljesen jol vagyok!! :D Agyilag neha kicsit megzuhantnak erzem magam :P :lol: ,de egyebkent minden rendben!A homet is elkezdtem merni,kivancsi vagyok a mutet utan hogy alakulok!
Kép

Neked miert nincs tickered????

Szirom!
Nekem is egybol 'az" jutott eszembe a gorbedet latva! :wink: Jajjj!Annnnnnnnnnnyira nagyon szoriiiiiiiitok!!!!!!!!!!!!!

Afi!
Holnap! :D :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
na most a helyzet az hogy Murphy nem alszik. Eddig 26-27 napos ciklusaim voltak, most ziher hogy valami extra hosszú lesz, ugyanis ma vagyok a 25. napon, a hőm az egekben (nekem mindig leesik már mensi elött 2-3 nappal) görcsölés semmi nem volt ma! A holnapi kezdés szinte biztos hogy ugrott :( Talán holnapután... vagy utána :evil:
Vendég

Zöldi! Sajna nincs!!! De már felhívtam itt azt az irodát, amelyik ha interneten rendelek jegyet kiadja! Ők rendesek voltak és maximálisan segítenek! :lol: Rendelik, figyelik, elteszik csak ki nem fizetik!

Kép
bettike
Eger

bettike,
Mondjátok már meg, hogy mi a fenének dolgozik egy ilyen tapír személy egy jegyirodában??!! De akár bővíthetném is a sort... Kórházban, postán, boltban .......
mfpan

Men sit Áfi nak! Men sit Áfi nak!

Kép
zölddisznó

Sziasztok lányok ,

Egy kérdésem lenne hozzátok, szerintetek lekéstünka dologról a görbém alapján. Annyi lenne a hozzáfüzésem, hogy a 14-ik nap kaptam tüszőrepesztőt mert az nap még meg volt mind ké tüszőm a jobb és a bal oldalon 23 és 30mm esek, de aferty betette az napra mi meg másnap este voltunk együtt a doki tanácsára.
Kérlek ti jobban értetek a görbékhez, mint én, segítsetek...
moni978

Móni! És hol a görbe?

Kép
zölddisznó

Móni! És hol a görbe?

Kép
zölddisznó

Vége a sztrájknak, újra működik a server!

Kép
zölddisznó

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Sziasztok,

Sztrájkolt a szerver, nem birtam feltenni, remelem meg lehet igy nézni, mert ha a letöltött verziót akatam feltenni akkor kiírta, hogy tól nagy a fájl, ha nem tugjatok megnezni, segitsetek, hogy tudom feltenni.

Elore is koszi,

Puszi
moni978

Bettike
a Rómeó és Juliát és in megnézném :)
erre nem lehet interneten keresztül jegyet venni? :shock:

Jaj, ettől a köldökön keresztül magzatvíz vételtől engem is kivert a víz :shock: Gondolom érzéstelenítenek meyg ilyenek, de én egy tűtől is meg tudok ilyedni :?

úgy döntöttem most hanyagolom a gyerek témát, én már a ciklus elején sem mértem, de akkor az uram kérdezte miért nem mérem. :? Ma nem méretem, de azért holnap még fogom, hogy berakja e a pé-t. Apának meg nem foglalok több időpontot, már múltkor is megadtam neki a számot, ha úgy gondolja akkor majd felhívja őket. Ilyenkor úgy állítja be, mintha én eröltetném, holott eredetileg ő mondta, hogy újra akarja nézetni magát. No, majd csak alakulnak a dolgok valahogy :roll:

Kép
gaby25

Atya gatyaaaa...., nagyon sokat írtatok, nincs időm most visszaolvasni, de este bepótolom. Rengeteg munka van a nyakamon, kolleganőm elment novemberben, azóta én csinálom az ő munkáját is. :shock: :shock: :shock:

Dobok egy görbét, nékem teccik: :lol:

Kép

Bettike: javítom a tickeremet:-) 19. cn és 5. DPO :roll:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

sziasztok!

szilcsi: vizsga???

snufi: nagyon csinos frizura. erről jut eszembe nekem is el kéne menni fodrászhoz, utoljára az esküvőm előtt voltam csak. (2006.júl végén)

panni: nekem is van fölös meghívóm az iwiwre, kéred?

moni: rakd fel a letöltött képet, így mindenki a saját görbéjét látja a fertyn. a letöltött filet meg könnyen le lehet kicsinyíteni. (kép átméretezése szinte bármelyik képnézegető programmal).

katica
katica30

Csak bekukkantottam pihenésképp 2 tétel között!!!! Megyek vissza a könyvekhez, később jövök! :(

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

És KÖSZÖNÖM A DÍCSÉRETEKET A HAJAMRÓL!!!! kEDVESEK VAGYTOK NAGYON!!!!! :D :D :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

snufi: megvan, megtaláltam....már mint a hajadról a képet. Nagyon szuper, micsoda göndörfürtjeid vannak. Egyébként is hullámos a hajad?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

moni978

Sziasztok!

A pasik és orvos témához lenne némi adalékom. Sajnos nálunk vissza-visszatérő vendég a gombás fertőzés. Eddig kb. fél évente jött vissza, de most az elmúlt 3 hónapban minden hónapban előjött. Igaz, most nem is kezeltük ki rendesen, mert "sürgős" volt, hogy ne késsük le a p.é.-t. A kb. második alkalommal én elmentem az orvoshoz, holott az egészben az a fura, hogy nekem gyakorlatilag nem okoz tünetet, csak a páromnak. (általában fordítva szokott lenni) Már a múlt hónapban mondtam, hogy jó lenne, ha ő is elmenne, vagy együtt mennénk el az orvoshoz, mert neki vannak tünetei, nem nekem. Először azt mondta, jó, de mire leszerveztem volna, már viszakozott, hogy már nem is olyan vészes...... Most megint előjött, persze nem hajlandó orvoshoz menni. De arra legalább rábeszéltem, hogy most kezeljük ki rendesen, mindketten, mert hiába csak az egyikőnknek van tünete, mindkettőnket kezelni kell! Akár éppen ovuláció van, akár nem!
zsebi_baba

Remelem igy sikerul megneznni.
Eleg bena vagyok ebben a kepfeltevesben
Bocsi, hogy igy elkomplikaltam,es koszi , hogy segitetek es foglalkoztok velem igy ismeretlenul is.
moni978

Szia moni: Szerintem az UH sokkal megbízhatóbb, mint a ferty. De ahogy a görbédet látom, a ferty rakhatta volna akár a 15. napra is pé-det, a szagatott vonal miatt nem is biztos a 14. napban. Szerintem jól tettétek azt és akkor amit a doki mondott :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Csak nem bírtam ki, hogy nem olvassak vissza :lol: :lol:
Szóval pasi-doki kapcsolat...hmmm....
Nálunk az elejétől kezdve úgy állt a dologhoz, hogy ha kell menni vizsgálatra, akkor bevállalja. Mondta neki pár hete, hogy lassan itt lesz az idő.... de azt is mondtam neki, hogy a minta leadása mellett prosztata vizsgálatra is számíthat. Itt vége lett szegénynek, lesápadt :lol: Hát ő nem is tudja, izé... ő ezt nem meri végigcsinálni. Ekkor én is elmondtam neki, hogy ennyit csak kibír, nekünk, nőknek még rosszabb a helyzetünk. Úgyhogy szerencsére benne van a dologban... :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Szilva,
a prosztata-vizsgálós dolgot honnan szedted? Orvos mondta? Mert alapból tudomásom szerint nincs! Legalábbis az én férjemnek nem volt!
Vendég

:shock: Olvastam valamelyik honlapon, hogy a férfiaknál ha szükséges, szoktak ilyen vizsgálatot is végezni. Én nem mondtam, hogy ezt alapból megcsinálják, csak azt, hogy esetleg számíthat erre is, ha nem okés a cuccos (mondjuk ezt kihagytam a hozzászólásomból). Valami urológus vagy andrológia oldalon olvastam.

Szilvi

szilvaqueen

Van egy viccem:
Két óvodás megy haza. Megszólal az egyik:
- Kiszisza, kiszisza.
Mire a másik:
- Mi van bazzeg, nem bírod kimondani, hogy matka? :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Szilvike kiskorában komp akart lenni...de nem komp lett! :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Brühühűűű. Az én hajamra senki sem kíváncsi? Pedig most mostam meeeeg.

Kép
zölddisznó

Dehogy nem: rakd fel a képet!

Szilvi

szilvaqueen

Az enyémre sem kíváncsi senki, nekem meg kellene mosnom ma? :D

Szilvi

szilvaqueen

Akkor nem is igaz, hogy a prosztatavizsgálat is szóba jöhet?

Szilvi

szilvaqueen

Valaki?

Szilvi

szilvaqueen

Igen? Szilva én passz! Vicc kafa!

Zöldi! Na, hol a kép?

Gaby! Elvileg neten keresztül is lehet, majd holnap kiderül, hogy valójában lehet-e! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok. Végre itthon vagyok. Most olvaslak Titeket és írok majd.

Coci jobban vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?