Panni! A helyzet az, hogy pénteken van egy olyan foglalkozás, amit nem lenne fair elsumákolnom, mert egyrész kicsesznék kedvenc kollégáimmal, ha helyettesíteni kellene, másrészt meg ha elmaradna, akkor 40 különböző iskolákba járő kölköt kéne értesíteni, hogy elmarad. És akkor csúcsna az egész kurzus, és belecsusszanna a lombikomba. (((és már nem is vagyok ám nagyon beteg, pszt!)))
Enikő! Kellemes öregedést!!!
Klarissza! Miért nem szülsz 35 felett? Persze kívánom, hogy ne is kelljen, de érdekel.
Snufi követi a hagyományt, hogy asszonnyá váláskor le kell vágatni a hajat! Az én kedvesem simán lelőne, ha megtenném.
Pipi a csodagörbetulajdonos! Bolgárkertészhez van "használati utasításom,", ha valakit érdekel. Hogy gyorsabban történjenek a vizsgálatok. Természetesen azt is megjártam .- előző vőlegényemmel. (Ott genetikai problémák miatt)
Szirom! Gyanus vagy nagyon! Ha bekaptad a legyet, hétvégén vendéged vagyok a Toronyban egy babgulyásra!
Surmika! Nekem is van 50 dkg-os, 6. hónapban született ismerősöm. Hidd el, volt oka, hogy angyalka lett szegény. Majd Ceizel-papa megoldja, és lesz pici fiad előbb, mint gondolnád. Pusz!
Bettike! Anyum matek tanár, mejd átküldöm neki ezt a remek kis logikai feladatot. Az én álláspontom, hogy minden lehetett, de annak az ellenkezőjére is pont akkora az esély.