BIKFY
Hát pedig én úgy emlékszem, hogy valami olyasmit emlegettél, de JÓL ÁTVERTÉL!
(
)
Igen abbahagytam az írkálást, és minden egyebet, mert most gyogyik sincsenek, sőt egyáltalán nem akarok ebben a hónapban semmi babás dologgal foglalkozni!
Igazából erre kényszerültem, mert ugyibár a vizsgálatok alatt stimumentesnek kell lenni, de most már be kell vallanom nem bánom, hogy nem kell állandóan azt lesnem, hogy most melyik gyogyit kell bevennem, szúrkálni a hasam, stb.
Jó így, az idegeim is mintha újak lennének, a párom is nyugodtabb a gyerek sem annyira hülye! Ja tudom hogy neki sem lehet könnyű, mert én is elvált szülők gyereke vagyok, de én amikor odakerültem anyu férjének házába akkor megadtam a tiszteletet, sőt örültem, hogy majdnem lányaként kezel engem, nagyon rendes volt az elejétől kezdve. El is határoztam, hogy ha fiam lesz (bár ennek elég kicsi az esélye
) akkor a második név Csaba lesz nevelőfaterom után! Szóval én is valami hasonlót szeretnék a gyerekkel kapcsolatban, hogy ha már befogadtam a házamba egy csomó mindent megkapott tőlem, és mindent megteszek érte akkor valahol ezt kapjam is vissza, pl. szót fogad és tanul!
Sajnálom, hogy felborult a ciklusod! Remélem ti is megnyugodtok ha vége a vizsgaidőszaknak stb....
KATA
Nem únnám meg, van hogy február közepén sírva szedegetem le a díszeket!