Siastok!!!
katica,
Fogadd nagy-nagy gratulációmat!!! Ügyes vagy!!
A teszttel, ha úgy gondolod, várj nyugodtan. Nahogy csalódj! De meglátod jó lesz!!!! Mi is nagyon kíváncsiak vagyunk már!!!
bettike,
Pontosan melyik jóga DVD-re mozogtál és növesztetted a szép tüszőket??
Gaby, férfi-vizsgálat dologhoz visszakanyarodva:
Sajna már én is tapasztaltam, hogy milyen hiúak tudnak lenni. Bennük csak az van, és az az elfogadható, hogy a nekik, tuti nincs semmi bajuk! Nekik tökéletesek a spermáik stb.! Nehogy már őket akarjuk ilyen hülye vizsgálatoknak alávetni!
Nálunk is volt hasonló vita, de szerencsére másnapra belátta, hogy igazam van és egyedül ment el orvoshoz. Valamint megparancsoltam neki a 30 év feletti évenkénti urológiai szűrést!!! Remélem, akkor már nem a baba miatt, csak úgy, mint nekünk az évenkénti rákszűrés!
Ja, és ne azért menjen el Gaby férje sem, mert Gaby-nak fontos! A fenébe is, legyen már Neki is ugyanolyan fontosságú!
Két ember akkor illik igazán össze - szerintem - ha hasonló módon gondolkoznak gyermekvállalás terén is.
Szerintem ezt kellene Vele megértetni. Talán átgondolja ezeket, és rájön, hogy Neki mi is és Ki is a legfontosabb!!!
snufi,
Biztos nagyon gyönyörűséges lettél!!! Apa elájult, mikor meglátott, igaz!!??
katics,
Szegénykém jó korán keltél ma is... Az a fránya meló!!!
klarissza,
Azta! Hogy lehet ilyen hidegvérrel élni!? Kis eszkimó testű!!!
szirmi,
Áfinak igaza lehet!!! Semmi nincs veszve, holnap többet tudunk!!!
Na, és lássátok feleim szümtükkel a görbémet. Most már tutira veszem a pé-t. Szerintetek?
1169625762.77.doc