Új privát üzeneted érkezett!

Jahhh, lefotóztam a kezem: 5 napja vettek belőle vért, szép, mi?

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Monyóka,
mondanék én nektek helyeket nem is egyet, de hát nektek egy se lenne jó itthon :( (ha mégis akkor szólj, Pesten is, Pécsen is tudok jó andrológiát) A szerb egészségügyet nem ismerem, de a koszos wc-ben mintavételt feketeafrikán kívül nehezen képzelem el. Szerintem nem itt van a baj...
Vendég

Szépséges Snufi!
Köszi, már jobban vagyok sokkal.
Sintérek vették a vért? Nekem is nehezen találnak vénát, de én meg szoktam nekik mondani, hogy hol van. Hát, ennek nem mindig örülnek.

Megyek Cápázni!

Pusz, reggel jövök, én leszek az első!!!

Kép
zölddisznó

Ceniko!
SOK BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Kép

Nalunk a korhazban a koszos wc van! :( 4 ember jutott a 3szemelyes wc-re!
Marci elott apa sem akart menni de egy urologus ismeros beutalta ot! :wink: Azota mar volt 2x is!

Betegeknek jobbulast!
PE-khez DRUKK!!
Ciklus vegieknek is sok sok DRUKK!!!!
A lombik elott alloknak meg KITARTAS!!!!MAR CSAK PAR NAP!!!!SZORITOK,SZORITOK......

Kép
Kép
ancsa81

Coca, köszi :lol:

Monyóka 9 év van köztünk, ami nagyon sok.

Ceni, Boldog Szülinapot!

Purc

Kép

Kép
purc

megjöttem a moziból. a holiday-t néztük, nagyon jó film.

senki sincs????

katica
katica30

Jó reggelt!
már megint én keltem fel legkorábban.
korán kelő társam, coca hogy vagy?
katica
katica30

Jó reggelt!

Remélem ezzel az alacsony görbével én leszek a negatív rekorder vagy mégsem :lol:

Kép
klarissza32

Hú..Klarissza!Ez ám a Hőesés! Nehogy megfagyj nekem! :D

Gaby és monyoka! Apavizsgálat ügyében én is Áfival és Zöldivel vagyok értek egyet. MIntha én írtam volna! NEKI MEGALÁZÓ??!! Nekünk nem az????Nekünk még fáj is !! Stb..Stb..Stb

Purc! Kedves történet! Jó fej lehet Apukád!

Snufi!! Ok.
Jézusom!! MIlyen sintér vett vért tőled???!! Atyavilág!!!!!!!!!! :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

No csajok, erre varrjatok gombot :shock:

Kép

Mensinek korai (a ferti szerint), és különben se szokott hozzá így leesni a hőm. Beágyazódásinak meg késői nem?

Zöldi! Remélem, jobban vagy! Gyógyulj szépen!

A vizsgálatos témába beszállnék szívesen, de most sietnem kell már oviügyben. Nézzétek meg ezt a görbuszt lécci! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!
Spermavizsgálat ügyben annyi lenne az én hozzászólásom, hogy a párom az első hónap után, mikor nem sikerült azt mondta, hogy tuti nála van a bibi, és majd elmegy megvizsgáltatni magát. Na erre kb 1 évet kellett várni :) de mivel így is-úgy is vártunk 1 évet ezzel nem volt gond, aztán engem kezdtek vizsgálni, meg volt lapar és HSG, így el is voltam magammal foglalva :) . Mi is többször megbeszéltük a dolgokat, hogy ha csak én szeretném azt a babát, akkor várjunk, mert én nem csakúgy szeretnék babát, hanem tőle szeretném és azért mert egy család szeretnék lenni stb. Elment, minden rendben volt és nagyon megnyugodott. Most megint mennie kell, de azt is megbeszéltük, hogy így 2 év várakozás után mindenre hajlandó már, csak legyen baba :) Kicsit tart a fizikai nyúlka-piszkától. Nem tudja milyen egy nőnek egy vizsgálat, de ezt én megértem. Én sem tudom milyenek lehetnek a férfi dolgok. Ebből, csak azt akartam kihámozni, hogy a kommunikálás sokat segít! :) Nem tudom átjött-e :) mint Péló Barnának a Megafrász? Mi nők nem csak kívülről, de belülről is teljesen másak vagyunk. Ezt nekem nehéz volt megérteni, de ugye mi olyanok vagyunk, hogy nem mondjuk meg mit szeretnék, de fenntartjuk a jogot ahhoz, hogy kiakadjunk, ha nem kapjuk meg :lol: (ezt egy filmben hallottam)
És most jön a durvább rész, szóval, ha egy nő egy gyerektől érzi csak teljesnek az életét és ehhez nem partner a partner, akkor bizony el lehet gondolkodni, hogy kivel is köti össze az életét, mert ugye akármilyen önző dolognak is hangzik, az idő megy, visszatekerni nem lehet és mégiscsak a saját életünkről van szó! Na nem is ragozom tovább és bocsi, hogy hosszúra sikerült
sonjus

Sziromka,
nézem, nézem, és ha gondolatban átrakom a PÉt a 20. napra, akkor pont jó beágyazódásnak! :wink:

A spermatéma jó nagy vitává duzzadt. Vagyis inkább véleményütköztetéssé. :) Szeretném leszögezni hogy attól hogy nem értek valakivel egyet még ugyanúgy kedvelem mint elötte. Csak kicsit erről a fene nagy megértésről és a saját vágyaink félredobásáról a drága hím kényelméért dologról (kicsit durva párosítás és nem azt mondom hogy itt bárkit is ver a férje!) a bántalmazott nők jutnak eszembe. Sok a végsőig hiszi hogy a pasinak ehhez joga van, és hogy majd megváltozik a jóember csak türelem meg belátás kell...
Vendég

Egy kis segítségre lenne szükségem!
Tudom, hogy korábban volt szó erről, hogy hol és mennyiért lehetne gyorsan kiskatona vizsgálatot csináltatni, de nem szeretném visszakeresni, így szeretném, ha segítene nekem valaki, ugyanis mint már említettem megint kellene ilyen vizsgálatot és febuár 22-re adtak időpontot!!!!!!! :shock:
Azért az egy kicsit odébb van! Főleg ha a követekező ciklusban már inszem lenne!
sonjus

Sonjus,
úgy tudom (nem biztos de egy telefont megér) bármelyik Kaáliban 12.000 Ft-ért megcsinálják. Hogy milyen határidővel azt nem tudom.
Vendég

Áfi!
Ezért írtam én, hogy akármennyire is szereti egy nő a pasit, ha egy gyerek az, ami őt teljes emberré teszi, és ebben a pasi nem partner, akkor lépni kell! Persze mindez nem ilyen egyszerű tudom, de én korábban már annyiszor alkalmazkodtam a végsőkig, míg szinte feladtam saját magam, és nem voltam boldog, hogy mostmár látom, ez a dolog csak akkor működik, ha az áldozathozatal egyik oldalról sem teher, hanem természetes dolog!
Na hűde jajjde okos lettem :shock:
sonjus

Áfi!
Köszi, felhívom őket, ha várni kell az eredményre az annyira nem gáz, remélem azért nem 4 hét :?
sonjus

Ugye ezt most csak azért csinálja így velem, mert nem mértem az elején?????
Kép

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Snufi, micsoda szakbarbár lehetett az a vérvételes néni... :evil: Kenegesd venorutonnal, asszem az jó rá. :wink:

Coca, jobban vagy?? :D

Gaby, sajnálom a párod hozzáállását. Enyim pasi iszonyúan makacs és öntörvényű, mindig a saját szabályai szerint él, nagyon nehéz például orvoshoz küldeni. De amikor kértem (többször is), elment szó nélkül a vizsgálatra, bár utólag bevallotta, hogy cikinek érezte és rettegett abban a pár órában, amíg kiderült az eredmény.
Ez sztem is elég önző hozáállás a részéről, nagyon úgy tűnik, hogy nem is akarja igazán azt a babát. :( Ha tényleg akarná, nem lenne kérdés, hogy elmenjen a vizsgálatra. De az is lehet, hogy baromira fél az eredménytől, és hát tudjuk, hogy a pasik utálnak orvoshoz járni. Próbáld meg, hátha lehet bevinni otthonról is mintát, nekünk lehetett, csak az volt a feltétel, hogy egy órán belül beérjen vele a dokihoz. Hátha így sikerülne! Ha így sem, el kéne gondolkodnod az ultimátumon...

Jaj én úgy megjártam. Nem bírtam aludni az idegtől éjjel, olyan másfél órát sikerült hajnalban, és nem is 8kor lesz a vizsga, hanem 10kor. :( :evil: Úgyhogy most várok...

Kép
szilcsi

Bettike, ezmiez??? Miből gondolja, hogy ott volt a pé??? Végül is elkaptátok, nade semmi alapja annak a piros csíknak. :shock:
Sztem pár nap múlva kiveszi, ha tovább mérsz, és talán beteszi a 13. napra. :wink:

Kép
szilcsi

Szirom! Én is egyből arra gondoltam, mint Áfi, hogy mivan, ha 20. napi a pé, akkor frankó beágyazódási esés! :lol: :lol: :lol: :wink: Úgy is rég láttunk ilyet Katica esése óta!

Tényleg Katica! Te hogy állsz???

Klarissza! Ez szerintem durva! Neked már voltak, vannak, lesznek kivizsgálások???

Snufi! Egy drogos elbújhatna mögötted! :lol: :lol: :lol:

Zöldi! Túlalszik mindenkit ismét!!!! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szilcsi!Drukk a vizsgához!

babaimádó
Kép
babaimado

Jaj, amúgy bocsi, hogy csak így bunkó módon belecsaptam a lecsóba!

Szóval sziasztok!

Szilcsi! Drukk neked! Ügyi légy!!!! És én mikor megláttam pont így kérdeztem!!! :lol: Ez meg mi ez???
És hőt mérted azért, vagy így ilyen éjszaka után már nem is????

A másik furi meg az, hogy még Clostyval sem volt ilyen hamar pém, szóval szerinem kizárt, hogy most két hónap után meg hamarabb lesz, mint eddig volt! A nyákom szerint is még csak most kezdek termékeny időszakomban lenni! :wink:

Babaimado! Mizu???

Kép
bettike
Eger

Lányok!
Nekem rémlik valami 7000.- Ft-os spermavizsgálat is, mintha írta volna valaki! De nem vagyok benne bizti, hogy Bp.!
HELP PLEASE
sonjus

sziasztok!
klarissza: nem hűlsz ki???? Jól mérted egyáltalán? ez nagyon alacsony.

szilcsi: drukk a vizsgához! miből vizsgázol?

bettike: ma kicsit alacsonyabb a hőm, 2 tizedet esett, de mensi sehol...

katica
katica30

Sonjus. Sajnos nem tudok segíteni. Nálunk is kell Apának, de valószínűleg a Kaáliban fogjuk megcsináltatni.

Bettike! Nálam semmi újság! Holnap végre megyek cisztanézőbe a dokihoz (remélem már hírük sincs).
Én is ezt mondtam magamban a hődre, mikor megláttam: EZ MI??????
Érdekes...
AZ enyém a cikk-cakk mintát hozta divatba.

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike, mértem, mindjárt teszek görbét, sztem nem befolyásolta a nemalvás, csak egy picikét változott a tegnapihoz képest.

Katica, összevont irodalom szigorlat, az utolsó nagy megmérettetés az államvizsga előtt. :roll: Azt suttogták a folyosón, hogy lesz még egy időpont a jövő hétre... :lol: Az a szívás, hogy múlt héten sikerült azegyik része ötösre, a másik karó lett, de mindkettőt meg kell ismételni. :?
Te mikor tesztelsz???

Kép
szilcsi

Kép

Kép
szilcsi

Siastok!!!

katica,
Fogadd nagy-nagy gratulációmat!!! Ügyes vagy!!
A teszttel, ha úgy gondolod, várj nyugodtan. Nahogy csalódj! De meglátod jó lesz!!!! Mi is nagyon kíváncsiak vagyunk már!!!

bettike,
Pontosan melyik jóga DVD-re mozogtál és növesztetted a szép tüszőket??

Gaby, férfi-vizsgálat dologhoz visszakanyarodva:
Sajna már én is tapasztaltam, hogy milyen hiúak tudnak lenni. Bennük csak az van, és az az elfogadható, hogy a nekik, tuti nincs semmi bajuk! Nekik tökéletesek a spermáik stb.! Nehogy már őket akarjuk ilyen hülye vizsgálatoknak alávetni!
Nálunk is volt hasonló vita, de szerencsére másnapra belátta, hogy igazam van és egyedül ment el orvoshoz. Valamint megparancsoltam neki a 30 év feletti évenkénti urológiai szűrést!!! Remélem, akkor már nem a baba miatt, csak úgy, mint nekünk az évenkénti rákszűrés!
Ja, és ne azért menjen el Gaby férje sem, mert Gaby-nak fontos! A fenébe is, legyen már Neki is ugyanolyan fontosságú!
Két ember akkor illik igazán össze - szerintem - ha hasonló módon gondolkoznak gyermekvállalás terén is.
Szerintem ezt kellene Vele megértetni. Talán átgondolja ezeket, és rájön, hogy Neki mi is és Ki is a legfontosabb!!!

snufi,
Biztos nagyon gyönyörűséges lettél!!! Apa elájult, mikor meglátott, igaz!!??

katics,
Szegénykém jó korán keltél ma is... Az a fránya meló!!!

klarissza,
Azta! Hogy lehet ilyen hidegvérrel élni!? Kis eszkimó testű!!!

szirmi,
Áfinak igaza lehet!!! Semmi nincs veszve, holnap többet tudunk!!!

Na, és lássátok feleim szümtükkel a görbémet. Most már tutira veszem a pé-t. Szerintetek?

1169625762.77.doc
mfpan

Panni, engem akarsz idegesíteni a halotti beszéddel???? :lol: :lol: :lol:
Jó, tudom, csak vicc volt...
A nyelvtöri vizsga halálos itt nálunk, a halotti beszédet kívülről kellett fújni. :roll:

Kép
szilcsi

Mfpan! Szerintem most már tutira késői pé! És akkor a hétvégén meg is fog jönni, mert ha jól tudom, akkor nem próbálkoztatok úgy igazán!!! Hű majd megnézem neked a címét, de így nem tudom fejből! Azt tudom, hogy rá volt írva: Viszlát tétlenség! :lol:

Kép
bettike
Eger

sziasztok.

snufi.lathatnank egy kepet az uj frizudrol;?olyan jol hangzik.

afonya,ha szukseg lesz ra majd elkerem a cimeket,de nekunk szerintem az messze van.ha mas megoldas nem lesz utannanezek szegeden de az meg odebb van.

szirom en 20ik napra tennem a pe-d es ez pedig egy nagyon jo kis beagyazodas. :lol:

betti mi az a csik?ilyet meg nem lattam :shock:

szilcsi neked is mennek a drukok nem rosz ez a gorbe.

klarisza aztaaa mekkora ese,nem tudom lattam e mar ilyet de ha igen akkor se sokat.

reszemrola spermavizsgatema befejezve.en igy latom es tudom hogy a ferjem akar babat.tudom hogy lesz is elobb vagy utobb.

most mondjatok meg hogy mert akkor kesik mikor nagyon varom :( anyira varom mar de nem jon meg.kiszamoltam es ha megjott volna tegnap akkor pont az 5 eves evfordulonkor teszteltem volna :cry: olyan szep lett volna egy pozitiv teszt.

Kép
monyoka

Na, spermatéma:
Mint tudjuk, párom egyszer már volt vizsgálaton, és nem igazán lett jó az eredmény. Cigizik most is mint a gyárkémény, és szeretne ő gyereket, de az az érzésem, számára mindennél fontosabb a cigi. :( Áldozatokra nem képes, úgy gondolja minden szépen hulljon az ölébe. Tegnap volt összezördülés otthon :( Mátr fogytán a türelmem sajna :?

Kép
gaby25

szilcsi,
Dehogy akarlak idegesíteni!! Esküszöm, akkor mikor írtam, nem is láttam a Te irodalom szigorlat hozzászólásodat!!! Szerintem egy időben írhattunk.
Akkor csak jövő héten tudsz vizsgázni? Mindent bele, ügyesen! Legyen mindkettő 5-ös, ha mégsem, akkor sikeres!!!!

bettike,
Igen jól emlékszel. Már alig várom, hogy menzi utáni orvosi vizsgálat során kiderüljön eltűntek a kis szemét gombák, bacik és lehet hajrázni!!! Már nagyon várom!!!! Ha minden jól megy - és a köv. ciklusban normál pé-em lesz - elkaphatjuk PÉ-t!

monyoka,
Persze! Ezt Te érzed a legjobban, mi csak beszélünk róla....
Babátok pedig biztos, hogy lesz és remélhetőleg mihamarabb!!!
Sajnos, mindig ilyenkor vacakol.... Próbáld egy picit kiverni a fejedből, mert ha ezen stresszelsz még tovább csúszik!
mfpan

Jó reggelt!

Ceniko, boldog szülinapot!!! :lol:

Szirmi, én is 20. napra tenném a pé.-t és akkor még nem késő beágyazódásnak!!! :)

Szilcsi, drukkok mennek!

Panni, igen , tetszett neki!

Kép

snufi

Jajj, a görbuszom lemaradt:

Kép

kezdek melegedni...

snufi

snufi csucs a hajad.teccik ez a gondorseg es a szin is :lol: az enyem egy ket fokkal sotetebb es szog egyenes.
neked mindig ilyen magas az alaphod?

Kép
monyoka

Dr. Katica! Én csak füllentettem, ma még nem kellett korán kelnem. Majd délután eldöntöm, hogy holnap megyek-e dolgozóba. Szerintem igen.

Klarissza! Hőmérősztrájkra gondolok.

Babahő hol van?

Szirom! Akkor ez minimum Pest megyére kiterjedő hőmérősztrájk.
Ha Áfinak van igaza, akkor az tuti jó, de ha a Te ovulációérzéseidnek, akkor ... ki se' mondom! Gyógyulok, gyógyulok.

Sonjus! Teljesen bingó! No more comment.

Hát, Bettyke, a ferty is érzi, hogy csak szivatod. :lol:

Szilcsi! Várjuk haza Dr. Szilcsit!

Panni! Szerintem is érett az a peti. De ezt most elpocsékoltátok. Sebaj! Mejd a tesóje!

Kép
zölddisznó

Köszi Monyóka. Igen, nekem alapból ilyen magas a hőm. A hajam viszont nekem is egyenes.

snufi

Snufi! Én meg voltam róla győződve, hogy Neked hosszú hajad van...

Megyek csobbannni, és majd én is jól hajatmosok, és rakok fel képet beeee!

Kép
zölddisznó

ceniko,
NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

snufi,
Tényleg nagyon jó a frizkód! Gyönyörű a színe!!!

coca,
Most nem tudtunk mit tenni... Tudod!? Hüvelyfertőzés. most lábadozok ki! Na, de igaz majd a köv. ciklusban elkapjuk a kis tesókáját!
Én nem biztos, hogy mennék dolgozni ..... ha Te lennék......
Minek?! 8)
mfpan

Ne ijedjen meg senki :lol: csak elkaptam egy vírust (valami dátha szerűt) és nem belázasodtam vele mint minden normális ember hanem kihültem, de a srácok is elkapták és ők is furcsa hőt produkáltak, mondjuk nem ennyire durvát, de lehet, hogy a hőmérő döglött be 1 napra?

Vizsgálati témához az én párom közölte, hogy teljesen normális, hogy két hónapja (szerintem 4) próbálkozunk és nem jön össze, majd egy év múlva elmegy dokihoz, szerintem én nem várok annyit utálok várakozni különbenis mindjárt 33 leszek és én nem szülök 35 fölött, úgyhogy a héten én megyek dokihoz a páromat pedig ha akarja ha nem elzavarom dokihoz, nincs mese, se ultimátum megy és kész :twisted:
klarissza32

coca,
Ja.... Akkor most lelepleztük snufit, hogy parókát hord.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mfpan

Snufinak hosszú haja volt esküvőig, aztán nászút után jól levágatta!!!! :lol: És most megint növeszti... :lol:

snufi

Ja, mert akkor ez most még nem hosszú??!! Nekem annak tűnik... Azt hittem coca hülyül....
mfpan

Sziasztok!

Spermavizsgálat téma:
én férjem is azt mondta, hogy elmegy de mire ment volna összejött a baba. (Ez az 5. hónapban volt)

Egyébként meg ha a pasi annyira nem akar ott produkálni akkor tényleg olyan helyet kell keresni ahova lehet vinni a cuccost. De azt azért mindenképpen tudni kell, hogy nem annyira pontos úgy az eredmény.

Azt hiszem a Családtervező központban (Boglárkertész u. talán) csak úgy lehet.
De ott olyan emberekkel foglalkoznak akinek nem feltétlen van bajuk, hanem akkor kezdik a projektet. Szóval azt kell mondani hogy most kezdjük el... blablabla

Gabi azért kitartás :) :) De az tény, hogy férjednek is KELL akarnia.

Dobok egy görbuszt:

Kép

Csikken

KépKép
Kép
csikken

klarisza forditva mukodsz? :lol: mas belazasodik te meg kihulsz :lol: nem semmi.

snufi en is probaltam mar noveszteni,mert regen volt hosszu hajam,de nem megy.egy bizonyos ido utan belefaradok es levagatom.
egyszer volt gyonyoru hajam,dereig ero es minivalos(nem tudom ez magyar szo e)

lanyok tok ciki de terhestuneteim vannak :oops: pedig nem lehetek az.vedekeztunk,igaz csak a kihuzos modszerrel de akkor is.

Kép
monyoka

Köszi lányok! Ebben csak az az érdekes, hogy ha a 20. napon volt pé, akkor mitől lenne beágyazódás, mert a 17.-en voltunk együtt, aztán több napos szünet következett :roll: :wink: :? :lol: . Hacsak nem egy picit előbb volt, mondjuk 19, és akkor befutók lehetnek a 17-ei kiskatonák esetleg.

Ááá, nemtom. Nem is ábrándozok :lol: De mondjuk az tény, hogy tegnap hármat fordulva fölvittem a vasalt ruhát az emeletre, aztán olyan rosszul éreztem magam, hogy 8-kor le kellett feküdnöm a kanapéra, mert elájultam volna. Ott feküdtem mozdulatlanul vagy 2 órát. Az uram fürdette a kölket meg mesélt neki. Ez nálunk elég ritka.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Cenikő,
Kép

KépKép
Kép
csikken

jaj pedig az elobb irni akartam en is.

Ceni.nagyon boldog szuletesnapot kivanok.

Kép
monyoka

:( Sziasztok!
Ma nagyon borongos hangulatom van.
Láttam ma gyönyőrű kisfiút nálunk a bölcsiben.
Megkérdeztem a dadust, hogy hány éves. Mondta, hogy 2 éves.
Kérdezetem, hogy miért ilyen kicsike a korához képest.
A dadus azt mondta, hogy koraszülött volt, 86 dkg-val született.
Azt hittem, hogy megpukkadok, az én kisfiam nagyobb volt mégsem tudták megmenteni.
OLYAN DÜHÜS VAGYOK amikor hallom, hogy milyen piciBABÁKAT megtudnak menteni, CSAK ÉPPEN AZ ENYÉMET nem !
Hazáig bögtem.
Jövöhéten megyek a Czeizelhez vissza, hogy mit csináljak a továbbiakban.Visszem a hőmérös papíromat, hogy megmustrálja.
surmi
kockasfulunyul

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?