Mórning!
Mindenki alszik
Mi már rég végeztünk a reggelivel, el van pakolva, MOSÓGÉP MOS!
Most megyünk virágot venni, mert szülinapi ebédre vagyunk hivatalosak!
ZSUZSKA
Gondolom szétröhögted az agyad miközben magad elé képzeltél!
Tegnap megmozdulni nem bírtam, nemhogy a lábam emelgetni! Ma is úgy "huppantam" le a w.c-re még jó hogy a slozi mellett van a mosdó a másik oldalon meg fal így mindkét kezemmel erősen kapaszkodtam, így valahogy fel tudtam tornázni magam, különben napestig csücsülhettem volna a trónon!
TIMEJKA
Remélem Bence csak kifáradt a nagy játékban, és nem lesz beteg!
Én is azon gondolkoztam, hogy egy év alatt elzáródhat-e a petevezeték, mert nekem is több mint egy éve volt a laparom!
Volt itt nemrég egy Bikfy nevű lány, megfogadtam a tanácsát, és mindennap teleírtam én is egy lapot, hogy ekkor és ekkor + lesz a tesztem, kértem a nővéremet is odafent, hogy segítsen ebben, eltereltem a figyelmemet....... mégsem jött el a csodám, most már nem foglalkozom ilyenekkel, mert becsavarodom, élem az életem, most spec. tök jól esik, hogy semmilyen gyogyit nem kell szednem! Sokkal nyugodtabb vagyok!
Tegnap még az sem érdekelt annyira, hogy nyakig sáros volt a gyerek, és ma az itteni dzsekijében kell hogy hazamenjen, a múlkor a cipőt vitte el, előtte meg az összes nadrágját hazahordta amit vettem neki, semmi sem került vissza, jövő héten nemcsak esztelen lesz, hanem meztelen is!
A nagyapja itt volt reggel nálunk, de mivel aludtunk még nem hallottuk a kopogást, és ő is megjegyezte a páromnak később a telefonba, hogy milyen a gyerek bicaja, nem látszik ki a sártól, le van szó szerint b...va ide az ajtó elé, rádobva a sáros kabát, a cipője is kint van az ajtó előtt vastagon rajta a sár!
A párom kiabált a papával, hogy nem érdekli és letette a telefont, na szép kis szülinapi ebédnek nézünk elébe!