Új privát üzeneted érkezett!

Gaby, erre már én sem. Illetve nem szeretnék. Bocs. :oops:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

De ti is ki lennétek akadva?

Kép
gaby25

Képzeljétek megyünk majd február 14.én 4D-s uh-ra, Valentín napon , 19.20-ra...... (ma jelentkeztem be) akkor leszek a 26. hét elején! Kiv. vagyok milyen lesz a baba! :)

Kép
elizabeth25

Igen..naná..
Nem azért írtam, hogy nem reagálok, mert nem veled értek egyet!!Ezt ne hidd!!Természetesen melletted állok (azt hiszem, ezt midannyiunk nevében mondom), csak ..........hogy is mondjam............véleményem az van, csak.......

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!
köszönöm a drukkokat. Sikerült a vizsgám :D
elég furcsa egy vizsga volt, reggel megírtam jól a beugrót, és aztán vártam, hogy sorra kerüljek a szóbelire. De közben egy másik tárgyból más szakosak is vizsgáztak ennél a tanárnál, így nekünk várnunk kellett, hogy azok végezzenek. én fél háromkor húztam tételt, és reggel nyolc óta kissé hosszú volt a várakozás. ja és így kész ez a félév... :D
katica
katica30

gaby: tényleg melletted állunk, de a férjed válaszára nem merek én sem reagálni, ..... :cry: :cry:

liza: sajnálom, hogy visszaestél a betegségbe, pihenj sokat és nagyon vigyázzatok magatokra. Viszont annak nagyon örülök, hogy febr. 14-én mentek a 4D-s UH-ra. Fotót várunk. :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

katica: nagy-nagy gratula :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

babaimádó
Kép
babaimado

Milyen ügyesen felraktam a görbém :(

babaimádó
Kép
babaimado

Ti sem látjátok, ugye?

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

gaby: most olvastam vissza, te szegény :( nehéz mondani bármit is, de melletted állunk. tapasztalatom, hogy a pasik elég nehezen mennek el orvoshoz.

liza: gyógyulást neked! kiváncsi vagyok majd a pocaklakód fényképére :D

rólam: este megyünk moziba, meg vacsizni. megünnepeljük a félév végét.

katica
katica30

Baba! Ha megnyitom, a saját görbém jön elő. :lol: Szerintem mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Gaby! Biztos vagy abban, hogy a párod is szeretne babát már? :oops:

Babaimado! De már látjuk! :lol: Kíváncsi leszek pé-d után milyen lesz!

Katica! Gratula, akkor hogy is állunk a teszteléssel?

Eliza! De jó valentinapi ajándékod lesz! :lol: A tickeremen követheted a napokat! :lol:

Kép
bettike
Eger

Egyébként le tudom írni: Valentin nap! :oops: :lol:

Kép
bettike
Eger

bettike: tesztelni még nem akarok, még kivárok. egyelőre még nem késik olyan sokat. múlt hónapban is magas volt a hőmérsékletem, és 16 nap késésem lett. így még nem reménykedek, majd meglátjuk. :D
katica
katica30

Babaimádó, én is a saját görbémet látom, ha megnyitom! :lol:

Katica, gratu! Teszt :?:

snufi

Katica, de volt már máskor is ilyen esésed pé. után?

snufi

snufi: most néztem az előző havit, (előtte meg nem mértem), ilyen látványos esés tényleg nem volt.
előbb találtalak meg az iwiwen, jelölhetlek?
katica
katica30

Katica! Engem is találj meg+! Snufi ismerőseit nézd, ott vagyok!

Kép
zölddisznó

Bettike :)

Kép
elizabeth25

Katica! Gratulálok a sikeres vizsgádhoz

babaimádó
Kép
babaimado

coca: egy kis segítség kellene, snufinak nagyon sok ismerőse van....
katica
katica30

coca: megtaláltalak :D
katica30

zöldi: hihi..te úgyis láttad tegnap. De gondoltam a többieknek is megmutatom :a cikk-cakk ollót lecseréltem cikk-cakk hőmérőre. De a kép már látszik, ugye?

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike! PÉ..hát arra most gyógyik nélkül én is kíváncsi leszek.

Érdekes! AMikor én kattintottam alinkre nem az enyém jött elő, hanem semmi :D üres lap :D

babaimádó
Kép
babaimado

Snufi! Én is rádleltem az iwiwen ám..

babaimádó
Kép
babaimado

Megvagy kolléga! Tessék menni mozi+kajálni! Most!

Kép
zölddisznó

coca: igenis! lassan indulok, hétkor találkozok a plázában a férjurammal, aki akkor még melóból jön.
katica
katica30

Akkor jót alszik majd a válladon! :lol: Mit néztek?

Kép
zölddisznó

SZIASZTOK.csak bekuk.

gaby.aterzem min mesz keresztul.az en ferjem egyaltalan nem akar elmenni a vizsgalatra.szerintem beszeljetek meg oszinten a dolgokat.
ha kell adj neki idot,mast ugysem tehetsz.szerintem ne fenyegetozz mert attol nem lesz jobb.

Kép
monyoka

Szia Monyó!

Én nem azt mondtam Gabynak, hogy fenyegetőzzön. Az ultimátum mást jelent, szerintem.
A Te férjed miért nem hajlandó elmenni? Szerintem ez önzőség!

Kép
zölddisznó

coca tudom mit jelent az ultimatum.szerintem a ketto kozt nem sok kulomseg van,de ezt hagyjuk.
azert nem hajlando elmenni mert nem kesz meg ra,nem ert arra a pontra.
nem mondom hogy nem izgat,de tul sokat veszekedtunk ez miatt,nem eri meg.
en nem tartom ez miatt onzonek.vannak olyan dolgok amit ha kerne tolem en sem tennem meg olyan konnyen.

Kép
monyoka

Monyóka,
nem haragudj hogy én is belebrekegek, de mire nem kész? Én ezt nem értem mi olyan haj de fene nehéz elmenni egy orvoshoz és (na most hogy fogalmazzak szépen) némi örömet okozva magának megvizsgáltatni a nemzőképességét. Mi nők (te is) fele ennyire se kellemes módon vizsgáltatjuk ki magunkat.
Mindenki másként értékel dolgokat, de ha én megműttettem magam hogy kiderüljön mi baj van, a férjem meg nem lett volna hajlandó maszturbálni egyet, én is önzőnek tartanám.
Vendég

szerintem ha nalam is ilyen nagy dolog(mutet)lenne akkor o is elmenne.
megalazonak tartja a dolgot,tul buszke szerintem.
neki ez nagy dolog,maskent gondolkozik.
mivel nalam sosem voltak rendben a dolgok(menzi ossze vissza)igy mindig az volt a valasz hogy nalam van a bibi eloszor azt oldjuk meg es aztan meglatjuk hogy mi lesz.
ezert keztem el en a kivizsgalasokat es megdumaltam a dokival hogy varjunk a spermavizsgalattal.

Kép
monyoka

Na! Apa teli pocakkal, én jóga után, mosógép kimosott, én kiteregettem és itt is vagyok!

Én mikor kérdeztem apát elsőre rávágta, hogy ő nem megy el! Én nem szóltam semmit, de semmit tényleg! Valahogy számítottam erre! De jött a másnap és ő hozta fel a témát, hogy ha kell akkor szó nélkül megy még is, hisz neki is meg kell tenni mindent, hogy babó legyen! :lol: Ebből tudom, hogy ő is kész a babó vállalásra! :wink: Azaz ő is annyira vágyik rá, mint én!

Bocsi Gaby és Monyóka, de ezek alapján én úgy gondolom, hogy a ti párjaitok még nem érzik ezt!

Jóga! Marha jó! Bár a gyakorlatokat nem igazán tudtam teljesen megcsinálni, de tetszik nagyon, hogy állandóan ez van: és most lazítsunk, mély levegő, pihenés, (közban halk nyugis zene) és még mindig lazítunk, mindenünket ellazítjuk! Ez a rész nagyon bejött! És éresztem is a bal oldalon a nagy lazulás közepedte, hogy baloldali tüszőket növesztek! Hülyén hangzik mi????

Kép
bettike
Eger

Hát nem tudom, örüljön a férjed hogy ilyen belátó és türelmes párja van! Én biztos másként reagáltam volna le a gondot... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hát eléggé kiestem a ritmusból, hétvégén többet jövök majd!

Gaby először grat a vizsgádhoz! Apa kérdésben én nem tudom mit csinálnék, sztem minden férfi egyforma csak ki alacsony, ki magas!

Katica, neked is grat a vizsgádhoz!!!

Coca, téged milyen vírus döntöt le? Csak azt olvastam hogy otthon vagy!

Fogyósok kinek hogy megy???

Bettike, ugra-bugra megy még??

Akit kihagytam annak most bocsi!

Na a görbém:

Kép

Kép
kata05

Kata! Be fogja tenni 22-re a pét! Nem próbáltad még fals adatokkal??
Ugri bugri megy hétfő, csütörtök, most kiegészítésként jóga!

Kép
bettike
Eger

Nem próbáltam,dre nem érdekel. Elég érdekesen alakult ez a hónapom! De hát ti is látjátok! És nem lesz hosszabb ez a hónapom sem! Holnap v. legkésőbb holnapután megjön!

Kép
kata05

Kipróbáltam azért de nem rakja be egyáltalán, sztem zavarja őt a + teszt, de akkor sem veszem ki onnan! :twisted:

Kép
kata05

Mi a megalázó? Az, hogy egyedül egy szobában tök természetes dolgot csinál? És az, hogy mi felfekszünk, feltárjuk egy férfi(női) doki előtt azt, amit legjobban takargatunk, aztán még hozzá is ér, és az esetek egy részében még fáj is, és nem is kicsit! Én egyszerűen nem értem. Amúgy 50%-ban a férfiaknál van a probléma. Ezt remélem, azért tudja.

Kép
zölddisznó

bettike a te ferjednek 1 nap eleg volt,az enyemnek tobb kell.
engem is erdekel a joga,de se konyvem se semmim nincs amin gykorolhatnek.
hol vetted a kazit?

kata ha holnap holnaputan megjon akkor tuti hogy 13ik napon volt pe-d.remeljuk azert nem jon meg.

coca en ezt maskent latom.egy no szamara termeszetes hogy elobb vagy utobb el kell mennie nogyogyaszhoz.ki igy ki ugy keszul fel ra de el kell menni.
a ferfiaknak pedig csak akkor klell elmenniuk ha nem jon a gyerek.
ezert szerintem az lenne a jo hogyha minden ferfinak ugyanugy mint a noknek el kellene menniuk monjuk spermavizsgalatra,legalabb egyszer.
szerintem egy korhazi koszos, wc ben magahoz nyulni=megalazo

Kép
monyoka

Monyóka,
a tévedés súlyos. Nincs kórházi koszos wc. Történetesen láttam ilyen helyiséget, és nem fizetős intézményét, nem Kaáliét! Sima klinikai szobácskát, de se kosz, se wc, se megalázás.
Vendég

Monyoka! Munkatársnőm vett dvd-t és most kölcsön adta!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok,

Gaby, ügyi vagy vizsgaügyileg. Sajnálom, hogy apa igy áll hozzá.

Monyóka igazad van, nekünk ez természetes, az Uram mikor ott volt velem a vizsgálaton azt mondta, hogy mi ebben nagy szám, hisz 3 perc volt, na erre azt válaszoltam, hogy igen, ez most tényleg "csak" ennyi volt, van hogy sokkal több. De az a 3 perc iszonyatosan hosszúnak tűnne neki is, letolt gatyával a popójába turkálva. Mert mondjuk a manuszoknál talán ez hasonlítana a legjobban a mi nődokis vizsgálatunkhoz, és akkor egyből csöndben lett.

Különben ha apa nem kész a gyerekválallásra, akkor tényleg nem szabad erőltetni. Csak a kérdés az, hogy nekünk ez mennyire fér bele, ha elfogadjuk, akkor nem is kérdés...

Coca mondására, hogy 50 - 50% hogy vagy a nőnél vagy a manusznál van a baj, ami teljesen igaz van egy történetem:

Igen közeli rokonommal az édesanyámmal történt meg. Első házasságában nem jött össze a baba, a kedves férj azt mondta vele mindennek rendbe kell lennie, és punkt tum. Ezt anyu jó feleség módjára elhitte, és elindította az örökbe babát, így lett a nővérem. Persze iszonyatos procedúra, nagy lelki válság stb... ami ehhez hozzátartozik. Elváltak, találkozott édesanyám édesapámmal közölte neki: "nekem nem lehet gyerekem." Apu, elhitte, és elmondása szerint anyura nézett és teherbe esett!. :lol: Persze ugyanúgy szerette a nővéremet is, mint engem. Csak érdekességképpen írtam, hogy ilyen is van.

Purc

Kép

Kép
purc

Katica most olvasom neked is gratula a vizsgához!

Purc

Kép

Kép
purc

Monyóka! A legtöbb helyen lehet vinni az anyagot! Nem kell helyben produkálni.
30 felett a pasiknak is kéne ám évente prosztataszűrésre járni, nem csak nekünk, és akkor természetes lenne. Én tudom, hogy sokkal könnyebb nem elmenni, de én azért megpróbálnék hatni rá!

Purc! De jó, hogy megvagy! Régen jártál erre.

Kép
zölddisznó

afi hidd el van ilyen.biztos forrasbol tudom.a ferjem baratja volt mar ketszer.
privat helyet meg nem talatam ahol csinaljak.

purc ez szep tortenet.hany eves volt a novered mikor te megszulettel;
?

coca a dokim nem emlitette ezt a lehetoseget,hogy lehet vinni.majd rakerdezek nala.

Kép
monyoka

Megjöttem a fodrásztól és nagyon szép lettem! Melírozott, vágott és becsavarta!!!!!

Babaimádó: akkor jelölj be!!!!

Fú Csajok, ez a spermavizsg. téma...: Én is úgy gondolom, hogy ha egy pasi nem hajlandó elmenni - ezért, vagy azért az indokkal...-, akkor még nem kész a gyermekvállalásra. De arra fogni, hogy szégyen, meg megalázó, meg ilyesmikre? Miről beszélnek? Egyszeri 5 perces, fájdalommentes dolog, míg nekünk nőknek időben, fájdalomban, gyakoriságban (és még sorolhatnám!) sokkal több...!!!!

Én férjem egyből elment dokihoz, hál' Istennek teljesen természetes volt számára, hogy kivizsgáltatjuk a kiskatonákat.

Coca, hogy vagy?

snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?