Új privát üzeneted érkezett!

Gaby, Sonjus, visszaesősen a betegségbe... :(
Úgyhogy most mondtam le a mai fogászatot, és a csütörtöki du-táni nőgyógyászatot is! :( Ez van!
És ti hogy vagytok?

Kép
elizabeth25

szirmi,
Hát ezek nagyon-nagyon szép görbék és én is úgy gondolom egyre magasabb a hőd! Ebből pedig összejöhet ám egy kis 'pocok'!!! Naaaaa! Bízz már egy kicsit!!!

bettike,
Jóga? Én is ki akarom már mióta próbálni!!! Majd elmeséled!!

gaby,
Ma tudod meg a múlt heti vizsga eredményét?!! Mikor? Be kell menned személyesen, vagy megnézheted neten is?
Elolvasom az általad küldött történetet...
mfpan

coca,
Szerintem reggelizz, ebédelj és feküdj vissza. Pihengess!

eliza,
Akkor nem gyógyultál ki teljesen! Tessék nagyon szigorúan pihenni!! Tea, sok alvás, gyümölcs, nyakig betakarózás!!! Kaki minden teendőre!!!
mfpan

Meg van a kettesem Kép és ezzel az abszolutórium is meg van Kép
erőt gyűjtök, és a szakdogának nekiesek :wink:

Liza
Megvagyok, egészségileg minden ok, anyukám beteg, egyelőre nem kaptam el.

Kép
gaby25

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert tanulok és most fogok nekiállni a főzésnek...

Katica! Remélem már túl vagy a vizsgán! Hogy sikerült? És mikor tesztelsz:

Gaby, gratu a vizsgádhoz!!!

A történeten jót sírtam. Borzasztó lehet!!!! :cry: :cry: :cry:

Gondoltam ma már teszek görbét, bár még nem nagyon érdekes....

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Gaby! Kép

Snuf! Mit főzöl?

Kép
zölddisznó

Gaby! Tudtuk ám mi!
Itt mindenki félig-meddig zseni! :lol:

Mfpan! Amint kipróbáltam délután jelentkezem! :wink:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Még mindig kiráz a hideg gaby történetén. Ez borzasztó :cry:

Nem is tudok most mit írni. A szemészeten kiderült, hogy olyan a szemem mint a sivatag, csak éppen nem porzik. Műkönnyet kell használnom :cry:

Katica: mi újság a vizsgáddal?

gaby: gratulálok a vizsgádhoz

Görbém:

Kép

Nem megy fel a hőm, lehet, hogy kihűlök itt a végén.
Egyébként a kék vonal nem azt jelentené, hogy te írod be magadtól az ov.napot és az átlaghődet? Esküszöm, hogy én semmit nem írtam be sehová.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

gaby,
A görbülés a lényeg! Gratulálok! Akkor már 'csak' a szakdoga van hátra!!!
A történet nagyon kegyetlen. Szörnyű!

snufi,
Jó tanulást és főzést! Csak össze ne kavard a dolgokat! :lol:

szilva,
Nyugi! Most már - látod az én példámból - a 30.cn-on lévő pé sem lehetetlen.
De Neked azért hamarabb lesz!!!

coca,
Na, nem feküdtél vissza!?
mfpan

Panni! Még nem, de most zsupsz!
Ne sírjatok, ha nem leszek, egy órácskát "orvosaim" tanácsára le kell dőlnöm.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Gaby, kérlek nem írj ilyen lehangoló történeteket ide, sztem inkább biztati kéne egymást, mint megríkatni. Nem is beszélve azokról, akik már babát várnak... Léci... Én is bőgtem rajta. :cry:

Szirom, ugyanúgy jártam, mint te! A ferty és a saját véleményem szerinti pé nem egyezik, így most nem tudom, mit csináljak! Asszem, én lettem a legrövidebb ciklustulajdonos a 12. napi pé-vel, csak meg is jöjjön időben! Mert babára nem sok esélyünk van sajna... A hőm egyébként nagyon magas, magamhoz képest sosem volt még ennyire magas, nemtom, talán az e vitamintól? De akkor a múlt hónapban miért nem volt az??? :shock:

Szilva, de sztem is azt jelenti, hogy te írtad be a pé-t. De ha nem te, akkor ki??? :shock:

Nálunk a két név szóba sem jöhet, legalábbis fiúnál. Ez is a hagyomány része, hogy csak egy név és az is apáról fiúra száll. Viszont a lánynévbe meg senki nem szól bele, az lesz, amit én akarok. :wink:

Gaby, gratula a sikeres vizsgákhoz, ezerrel előre a szakdogaírás és az államvizsga felé!!! :wink:

Snufi, én is szép vagyok, mert voltam fodrásznál. :lol:

Kép
szilcsi

Na de coca, most ébredtél nemrég :shock:
Megmondom a főnökömnek, hogy kérek egy siesta szobát :D

Köszömöm a gratukat :D

Kép
gaby25

Bocsi a lehangoló történetért, én is pityeregtem rajta :cry:

Kép
gaby25

Kép

Kép
szilcsi

Liza, jaj ne. Tessék most már gyógyulni basszus-basszus, különben irgumburgum lesz!!!
Ágybafekvés, pihenés ezerrel!!!

Kép
szilcsi

Liza, jaj ne. Tessék most már gyógyulni basszus-basszus, különben irgumburgum lesz!!!
Ágybafekvés, pihenés ezerrel!!!

Tontica merre van elveszve???

Kép
szilcsi

Zöldi! Ismerem én már azt az órácskát!!! :lol: Lesz abból több is! :wink:

Szilva! Biztos, hogy nem te írtad be???????

Szilcsi! És ha már ilyen magas a hőd, akkor görbét esetleg nem raknál??

Gaby! Azt hiszem nem válaszoltál nekem, ja mert nem olvasátál vissza, hogy mi lesz a szülinapi buli????? Lesz???

Kép
bettike
Eger

Bettike
bocsi :oops: Hát nincs most pénz bulira :( De van otthon pezsi meg bor, koccintani tudunk :) Anyósom biztos csinál fincsi tortát , igaz diétázom, de azért egy vékonyka szelet még belefér :wink:

Kép
gaby25

Gaby, nem kell vékonyka szelet, hiszen csak egyszer van ilyen buli, nem??? Én mindig ilyenekkel szoktam magam mentegetni...
:wink: :lol: És máris eltűnik a lelkifurdalás!

Kép
szilcsi

Coca, sült zöldségek szójaszósszal kuszkusszal tálalva. :lol:

Szilcsi, én meg esze megyek fodrászhoz! Képet tegyél fel, milyen szép lettél, jó??? Most! :wink:

snufi

esze = este

snufi

Snufi, kép nincs!!! Nem is lesz, nem akarok lebukni... :wink:
Egyébként szép világosbarna hajam kibutult szőkére, na nem teljesen, csak részben, jó sok világos szőke melírt rakattam bele. :lol: :wink:
Remélem, a vizsgáztatókank tetszeni fog holnap! :wink:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Nem tudtam visszaolvasnnnnniiii!
Most nincs időm, csak jelentem a hőm 37,0 és a cickóim mellbimbóban k...ra fájnak, de a hasamat is elkezdtem érezni! Szval erre ki mit mond? Ha 22-23, napon volt pé akkor ez még nem korai????

Kép
kata05

Kata, passz, nem találom a görbédet. :(
Lehet, korábban volt pé, és meg fog jönni??? :(
Na én megyek, tanulás ezerrel...
Puszi mindenkinek!

Kép
szilcsi

Gaby,
gratulaaa!!!

Nekem fájdogálgat-görcsölget a pocim, remélem holnap megjön. Ha holnap nem akkor holnapután. :wink:
Vendég

Áfi! És hogy is lesz! Megjön onnantól bogyók? Szurik? Vagy mi is?

Kép
bettike
Eger

Kata! Passz! Neked meg szokott jönni rendesen 28 naponta? És így szoktad érezni előtte? Lehetett korábban pé? Előtte leesik a hőd?

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Nekem is fájdogál, mintha meg akarna jönni. Ha nekem van igazam, és előbb volt pé, és nem sikerült, akkor meg is jöhet bármelyik pillanatban.

Áfi! és ez most így jó neked, jókor jön meg?

Szilcsi! Még átteheti ám, ez csak szaggatott. Először nekem oda rakta, ahová én gondoltam, aztán helyezte máshová.

Frizuképre én is kíváncsi vagyok!

Gabi! Gratula a vizsgához!
És én is kérni szeretném, hogy inkább vidámabb történeteket olvasgassunk! Nem szeretném a homokba dugni a fejem, mert tudom, hogy megtörténnek ilyen esetek, de pillanatnyilag nekem ezek nem tesznek jót. Bocs :oops:

Kata! Nem tudom, nem teszel egy görbét?

Liza! Pihenj! :wink:

Zöldi! Én most erről lemaradtam, te miért alszol délig? :lol: :lol: :lol:

Snufi! ma én is wokos zöldségeket csinálok! A múltkor tettem rá szójaszószt is, tök olyan lett, mintha kínaiban vettem volna.

Mfpan! Bénázok, nem merek már bízni, mert mindig pofára esés a vége...

Megyek vasalni, keresek hozzá egy jó filmet :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

100%, hogy nem én írtam be. Meg egyébként is, majd elkezdem számolgatni az átlaghőmet... :shock:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Most nem tudok táblát rakni! Amúgy az érzésekhez viszonyítva korán jönne meg nagyon!

Kép
kata05

Szirom! Megértelek! Várd csak mikit! Ha megjön legalább nem nagy pofáraesés, ha meg nem jön meg akkor happy!

Kép
bettike
Eger

Szirom,
így, hogy megengedték Pécsen hogy elkezdjem akkor is ha nem februárban jön meg, így jó az időpont. Azt mondták az a fontos hogy a leszívás és az ET (babák visszatuszkolása belém) melyik hónapban van, és ez mindkettő tuti februárban lesz.
Bettike,
ha megjön, akkor az első naptól szúrok egy szurit ami a saját hormontermelésemet gátolja (hogy ellenőrizhető legyen a folyamat és hogy kb egyméretűek legyenek a tüszők) aztán a harmadik naptól szúrok kétféle hormonkészítményt hogy nőjenek a tüszők, és emellé szedek gyógyszerben immungyengítőt hogy a babák be tudjanak majd ágyazódni, meg antibiotikumot fertőzések ellen, hiszen gyenge lesz az immunrendszerem, ezenkívül vitaminokat (C E folsav) és Betadine hüvelykúpot. Aztán 6. naptól UHok sora naponta-2naponta, kb a 12-13 nap környékén leszívás, rá 2-4 napra beültetés, és akkor teledugdoshatom a micsodámat 3x3 progeszterongolyócskával. Remélem nem hagytam ki semmit, de ezt nem garantálom, mert a hűtőm ajtaja, valamint egy papírtáska tele van a gyógyszereimmel. :shock:
Vendég

Szirmi: Cocánk beteg, otthon kúrálja MAGÁT!!!!

snufi

áfi,
Tényleg, akkor ez most hogy van? Meglesz a menzid és akkor kezdődnek a dolgok?

szirmi,
Jó, akkor bízz piriben, hogy megjön. Így legyen pofáraesés a vége!!
Ahogy bettike is írta!!

gaby,
Nem baj. Csendes bulinak is megvannak az előnyei!! Nyam-nyam torta.... Nehogy kihagyd!!! Majd rádolgozol egy kis tornával.
Én is így szoktam. Bűnözök vm finomsággal, aztán jól megbűntetem magam a kemény tornával és lépcsőzéssel. Aztán minden OK!
mfpan

áfi,
Most látom, hogy már le is írtad a dolgokat, amelyeken keresztül kell esned.... Nagyon-nagy kitartást, erőt kívánok hozzá!
De legeslegjobban azt, hogy akkora sikerrel járjon ez az egész 'hercehurca', mint amennyire csak vágysz a babá(k)ra!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mfpan

15.00 van.
Megyek haza, majd holnap jövök....
Elég volt mára is a munkahelyemből....
Csak a fórumozás félbeszakítását bánom...
Na, majd holnap folyt. köv.!!
Puszi Mindenkinek!!!
Drukk azoknak ahhoz akinek amire csak szükséges!!!! :)
Értitek???
Pusssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!
mfpan

Áfonya, ez nem semmi!!!! Nem egyszerű azt gondoltam, de ennyi minden! Húha!!!! Na de a cél lebegjen a szemed előtt: BABA'(K) !!!! :D

snufi

Sajna úgy néz ki, uram nem óhajt menni a holnapi vizsgálatra. :? Azt mondta, holnap reggelre beszélt meg egy találkát egy céggel, és mikor mondtam neki a vizsgálatot, erre csak annyi, hogy jaj elfelejtettem, rakjuk át máskorra na persze, elfelejtette, reggel még mondtam is neki, és tudja hogy emiatt nem akcióztunk. :shock: Engem kikészít ezzel a hozzáálással, szerintem tart tőle hogy most sem jó, és nem akar megválni a cigitől :twisted: Lehet inkább más apucit kéne keresnem :( Nem lesz ez így jó :cry:

Kép
gaby25

Gaby! Próbálj leülni vele és megbeszélni a dolgokat. Mondd el neki ezt, hogy hiszen tudta,hogy holnapra van időpontja, ... miért nem akar menni? Kérdezd meg tőle! Mondd el, hogy te sem szabadidő eltöltésből járogatsz dokihoz, stb. Ketten szeretnétek kisbabát, akkor ketten kell végigcsinálnotok. :o

snufi

Gaby,
sajnálom :(
De ne keseredj! Mit mondott arra hogy esetleg tegye át ő a találkáját (gondolom felvetetted). Kicsit sajnálom szegényt, én is leszokott bagós vagyok, tudom hogy nem egyszerű, de meg lehet csinálni! Mióta is pakolgatjátok már ezt a vizsgálatot? Beszélgess el vele hogy mit is akar tulajdonképpen...
Vendég

Snufi
Hát ezek azok amiket nem lehet vele normálisan megbeszélni. Reggel még megkérdezi, mikor volt a peteérés, és mondtam neki, hogy hétfőn, erre örült, hogy akkor hátha a szombatiból lesz befutó. Ha valmi kötelesség alól ki akar bújni, akkor rögtön tud kifogást mit miért nem tud csinálni. Ezidáig azt mondta, hogy majd januárra kérjek neki időpontot, és meglátom minden ok a kiskatonákkal és nem kell letennie a cigit. Szóval asszem innen fúj a szél, berezelt, hogy esetleg mégis csak le kéne tenni azt a cigit :twisted:

Kép
gaby25

Gaby, én elhiszem, hogy berezelt. Meg azt is tudom, hogy nem egyszerű dolog letenni, hiszen én is 7-8 évig (abból 6 aktív) cigiztem! És imádtam cigizni. Mégis leszoktam. A baba miatt!!!!! El kellene gondolkodnia ezen. És lehet, hogy nem is amiatt rosszak az eredményei, hanem inkább arról van szó, hogy neki is kellene tennie valamit a családért, a leendő babáért, érted, és magáért. Nem mindig elfutamodni a problémák elől, még ha könnyebbnek tűnik is az adott pillanatban homokba dugni a fejünket, vagy halogatni a dolgokat. Bocs, nem akartam ennyire direkt lenni! :oops:

snufi

Múthétről tettük át erre a hétre a vizsgálatot.
Mostanában vitáztunk a cigi miatt, mert újra az erősebbet veszi, és elszív 25-30 szálat, és én otthon passzív dohányzok, és még az sem tetszik neki, hogy kinyitom az ablakot, mert ő megfázik. :twisted: Most azt találta ki, majd akkor elmegy vizsgálatra, ha majd nyugalom lesz otthon. De ez ok okozat, így hogy lesz szerinte nyugalom? :? De érdekes, mert reggel még azt mondta nem felejtette el a vizsgálatot, és persze hogy megy.
Most úgy érzem, hogy így ennek az egésznek semmi értelme nincs. :cry:

Kép
gaby25

Snufi
Teljesen fején találtad a szöget.

Kép
gaby25

Sziasztok! Gyorsan visszaolvasok. Napközben bekukkantottam és olvastam Gabi által feltett szomorú történetet és-ha nem ott vagyok, ahol-sírtam volna, de így egy gombóccal a torkomban dolgoztam tovább.:-(
MAjd feldobom csodás görbémet is:-)

babaimádó
Kép
babaimado

A jó hírem, hogy felkeltem! Nem röhögni az "órácslán" betty!

Szirom, a nyavaja az oka a hosszas durmolásnak. Snufi jól beszél.

Gaby, Neked rossze hírem van. Ez a lehető legrosszabb hozzáállás a férjed részéről. Lebegteti a dolgot. Ha már túlvagytok a szép szón, az okok keresésén, a türelmen és a "saját maga lássa be" lehetőségén, akkor nincs kegyelem. Saját praxisból tudom csak ajánlani az ULTIMÁTUM nevű fontos intézményt. Sajna, ez van. Ellenkező esetben SOHA nem fog változtatni.
...remélem, tévedek.

Kép
zölddisznó

Gaby:-(((((((((((((((((((((((((((((((

babaimádó
Kép
babaimado

coca
Az ultimátum nála annyit jelent, hogy csak azért sem csinálja amit a másik kér.
[/b]Ezt írta az uram:
Először a kapcsolatunkat kellene rendbetenni és utána nekem kell akarni. Anélkül nem megy. Ahhoz, hogy én úgy érezzem van értelme ahhoz az kell, hogy érezzem a nyugalmat a szeretetet. Persze, te elvárod, hogy én tegyek meg valamit de te nem teszel semmit. Te csak követelőzni tudsz tenni semmit.

Mindezt azok után, hogy reggel reménykedett, hogy a szombati akcióból lesz befutó :shock: és hogy mondta, nem felejtette el a holnap vizsgálatot. És miután kijelentette, hogy holnapra ezt meg azt szervezett, és írtam neki, hogy reggel vizsgálat és délre vissza kell menni, annyi volt a reakció, hogy rakjam át. Utána én persze meg írtam a magamét, hogy csak a kifigásokat keresi... erre a reakció a fenti szöveg :?

Kép
gaby25

nem az egészet akartam vastagra :?

Kép
gaby25

HŰHA..............Gaby..
Erre én nem is merek reagálni. :(

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: