Új privát üzeneted érkezett!

zöldi: ami késik, az nem múlik... :D Megkerestelek, és remélem, hogy sikerült bejelölnöm téged. Nagyon rossz most a netem. Hát erre azért egy kicsit jobban odafigyelhetnének itt a munkahelyemen :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Hát igen! Azért szerintem is felháborító, hogy a munkahelyeken nem biztosítják a kellő internetsebességet a dolgozók számára! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mentem haza! Vége a munkának bibbbíííí!

Majd még jelentkezem, hisz még az ugri-bugriig van időm!!!! :wink:

Kép
bettike
Eger

sziasztok!
sonjus: utólag is boldog szülinapot kívánok Neked!
dobok egy görbét....
rólam: holnap kemény vizsga, így még ma tanulnom kell. :( ebből a vizsgából a statisztika: 10 ember, ha elmegy vizsgazni, akkor talán egynek sikerül, de sokszor egynek sem. :(
katica Kép
katica30

Jaj Sonjus, hát Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!!!!!!!!!

Katica, csak nem beágyazódási esést látok??????????

Kép
kata05

Katica! Ez baromi szép görbeeeeeee! Kép

Kép
zölddisznó

ja, nekem is tetszik, pedig még el sem kezdtem szedni a closty-t. :D
de én már annak is örülnék, ha ebben a hónapban nem lennék brutálgörbe tulajdonos. :D
katica
katica30

Ettem eszterházit. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Kép

Kép
zölddisznó

katica: nagyon szép görbéd van :D

Magamról még annyit:
Megyek munka után a fogdokihoz gyökérkezelésre, már nagyon unom :x . Holnap viszont a szemészetre megyek. Két-három hónapja 2 hetenként bevörösödik a szemem és alig birok pislogni, annyira száraz.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Ja és zöldi, váljon egészségedre az eszterházy :)

Szilvi

szilvaqueen

Katica, baromi szép görbéd van! És ez a beágyazódásos esés! Szerintem KisKatica van a pocódban... :D

Na, megyek vissza tanulni... :(

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Alakulunk táblailag:

Kép

Kép

Katica! Nekem a múltkor 21. napon volt pé! És ilyenkor már megjött! Szóval! :wink: :wink:

Zöldi! Jól tetted!

Kata! Tied görbe?

Kép
bettike
Eger

sziasztok!

Snufi! Hát ez még így kimondva is szörnyen hangzik.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó, mert az is! SZÖRNYŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!! :twisted:

Bettike, már a 9. hónap sajna. Javítsd, kérlek. Köszi.

snufi

Enyim görbe!:

Kép

Kép
kata05

Hello Lányok!

Hát, nem semmi szómenésetek volt :lol: Csak foszlányokra emlékszem :lol:

Szirom: ne temesd még a ciklust, korai lenne :wink:

Katica: ez biza beágyazódásnak láccik!! :lol:

Panni: érdekes a görbéd, nagyon jó a hőd :lol:

Bettike: javítanál - sajnos - 17. hónapra? Köszi! :D

Kata: Te is alakulsz! És még meg sem dicsértem a ruhádat! :wink:

Ma nagyon szófukar vagyok, meg álmos. Ja az egyik kolléganőm azt álmodta, hogy terhes vagyok :-D Én meg azt, hogy amerikai multinál dolgozom, és az egyik kolléganőm - aki mellesleg iszonyú magas tűsarkúban járt - a bokájára tetováltatott egy egész repülőgép menetrendet :-D

Na, ennyi telt tőlem, akit nem említettem, annak pusszancs! És bocs...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Na, senki?! :shock:

Megmondhatjátok ám a szemembe, hogy nem bírjátok a pofikámat :lol:

Vagy sztrájkoltok? :lol:

Na, megyek BK-t nézni!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Snufi! Ezer bocsi!!!!! Már szóltál nekem átszitálódott az agyamon! De most már tuti javítottalak! :wink:

Szezso! Téged is! Én ugri bugrin voltam, most meg fél szemmel BK-t nézek! :wink:

Kata! És ha 22. napi pé!!! :lol:

Kép
bettike
Eger

sziasztok!
benéztem... már szétesik a fejem a tanulástól...
szezso: már akartam kérdezni tőled, hogy vas megyében merre laksz? én a férjurammal majdnem minden nyáron arrafelé nyaralunk.
katica
katica30

Katica: Szombathelyen :lol: Ti merrefelé szoktatok nyaralni?

A változatosság kedvéért megyek aludni! Már fél 8-8 között nyomtam egy kört...Álomkóros vagyok, vagy mi :lol:

Jó éjt!

Bettike: biztos jól elalszol az ugribugri után :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso:kőszegen nyaralunk, de egy nap szombathely...
szeretem azt a környéket.
katica
katica30

Jó éjt Csajszik! :)

snufi

Szezso! Én bírom a pofikádat, csak nem jöttem épp :wink:

Lányok, köszi a biztatást, csak hát sajnos akinek volt már ilyen premensis tünete, az tudja, miről beszélek. És zabálhatnékom is volt, ez is premensis tünet. Ma délutánra simultak ki a dolgok.
Miksánál nem emlékszem, hogy hogy volt, azt tudom, hogy már babás voltam (csak még nem tudtam), amikor egyszer összevitatkoztunk a kocsiban a párommal a semmin, majd beültünk kajálni Gödön (én kisírt szemmel :wink: ), és tisztáztunk mindent, aminek a lényeg az volt, hogy tök jó minden együtt, csak én ki vagyok borulva, amiért nem leszek babás. De ott nem ingerültségre emlékszem, hanem inkább sírósságra. nem tudtam abbahagyni. És arra, hogy mielőtt meg kellett volna jönnie, mondtam az uramnak, hogy megint nem sikerült, mert görcsölgetek. Aztán mégse jött meg :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok Lányok,

csak jelentkezem, hogy vagyok, olvaslak Benneteket, de mivel mindenkinek nem tudok írni, nem emelek ki senkit :wink: .

Puszi mindenkinek, majd jövök, most dolgos hétköznapok, de lehet, hogy holnap este több időm lesz.

Jó éjszakát :wink: .
Melcsi

Kép
melcsi6

Bettike a mai napugyileg javitanal 22 plusz 2/re, mert ma 23.an annyi vagyok a vonalzom szerint. Koszi :)

Kép
elizabeth25

jó reggelt
gyors bekukk Kép húúú, de sokat írtatok, én meg szoftverleltárt csináltam tegnap :? Egyelőre nem olvastam vissza :oops:

melegszem
Kép

Katica
a hőleesés gyanús :D

Kata
a görbédhez én a 23. napra tenném a pé-t :roll:

Na készülődök.

Kép
gaby25

Jó reggelt!
hőmérsékletem 36,9. görbét tegnap raktam...
ma megyek 8.00-tól vizsgázni :(
katica
katica30

Katica
egy kalappal a vizsgára

Kép
gaby25

Szezso! Én is bírom a pofikád! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Katica! Drukkolok a vizsgádhoz!

babaimádó
Kép
babaimado

Katica!
A görbéd szenzációs és egy kalappal mára!

és még mindig köszi a köszöntéseket :oops:

A párom délutános, így egész héten alig látom, ezért jól beszerveztem magamnak a hetet, hogy ne unatkozzam :) Persze nem kellene unatkozni, hiszen szakdogát kéne írni, de hát ....
Tegnap hülyére dvd-ztem magam, ma és holnap találkozom rég látott ismerősökkel, de még nem tudom a csüt. és pénteki programot! Van valakinek valami jó ötlete, hogy még véletlenül, se üljek le dogát írni?
Ezúton felhívom a figyelmeteket, hogy az ugri-bugri nem jó ötlet :) mert átmentem tunyába :D és a tunyaság szigorúan összefügg, a nemtakarítommal is :)
sonjus

Hahó!

Csak görbével jöttem (kaptam VIP-et :lol:, végre egyszer jókor :lol: ), meg Katicának akarom mondani, hogy szerintem az egy tuti görbe! Az enyém sormintázik továbbra is.

Kép

Sonjus, én meg voltam olyan bunkó, hogy nem köszöntöttelek :oops: Akkor most gratulálok, jó? :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!
Jaj ne izélj már, miért lennél bunkó? Sosem vártam el, hogy fejben tartsátok a szülinapom (mióta is "ismerjük" egymást? :) )
Az inkább szomorkás helyzet, hogy egy közeli barátnőm feledkezett meg rólam (aki a keresztanyja szeretne lenni leendő gyermekünknek) de hát sokat dolgozik ... :?
A gratulációt köszi szépen!
sonjus

Sziasztok!

Kérdezni szeretnék Töletek hőgörbével kapcsolatban. Az baj hogy nekem a ciklus második felében max. 36,8-ig megy fel a hőm, mig a Tiétek 37,0 fölé is megy.

Évi
csibe32

Évi!

Én úgy hallottam, hogy az alaphő is befolyásolhatja a dolgokat! Amennyiben neked alacsony, akkor a 36,8 is elég lehet, bár nekem nem olyan alacsony az átlaghőm, de nagyon ritka volt eddig, sőt talán 1x 2x fordult elő a 37 :( Nem is vagyok babás :(

Tudom, nem sokat segítettem, én csak véleményt írtam :)
sonjus

Ó, lányok el is felejtettem megírni, hogy annyira határozott vagyok mostanában, hogy tegnap leírtam nektek, hogy mától újból mérem a hőmet, aztán este jól elhatároztam, hogy mégsem :D

És az elmúlt 10 percben még nem változtattam meg :lol:
haladok :)
sonjus

Szép jó reggelt!

katica,
Hú, Te már vizsgázol!!! Drukk, drukk +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
8)
Ügyes vagy! Lenyűgözöl minden tanárt!!! Minket meg a szépséges görbéddel!!! Nagyon kecsegtető az a hatalmas esés!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

zöldi,
Ne bánd az eszterházit!!! Én is diétáznék, vagy mi, de tegnap hazamentem ettem néhány falat mágia rakást, aztán tornáztam egy keményet, majd lépcsőztem (4. emelet 3*)
Már nem is volt bűntudatom...

szilva,
Úúú, az egyik sem jó! Mondjuk a szemészet még mindig elviselhetőbb. Biztos kapsz valami cseppet.

snufi,
Mikor is vizsgázol? Kitartást és sok sikert!!!

kata,
Alakul aza görbe!!

szezso,
Jó szöveg, de miért hülyíted a kollégádat? Ne legyél már ilyen kishitű, majd ebben a ciklusban!!
Már hogyne bírnánk a pofikádat!!!
Én bírlak! Hány kg vagy?! :P

bettike,
Gondolom egyre jobb az ugri-bugri! Lassan már a lasztirol írsz hasonlót:
I SZ O L NY K !
SZ A T K Á O ! ! :lol:

szirom,
Hát ez nagyon jó!! De miért vagy ennyire elkenődve!!! Még semmi nincs veszve!!! Tesssék hinni!!!

sonjus,
Ismerős a helyzet. Tanulni kellene, meg takarítani, de hát otthon van az ember egy kis phenést megérdemel.. Na meg rá kell készülni ezekre a dolgokra, és erre legjobb egy kis dvd-zés, vásárolgatás, kozmetikus (mert ugye szépnek kell lenni, ha hazajön az ember), önkényeztetés stb....
Nyugi, majd hozzákezdesz... Csak semmi rohanás!

csibe,
Az nem baj! Attól függ mennyi az alap átlaghőd...
mfpan

Panni!
Nekem a héten nem kell szépnek lenni, mert mire a párom hazaér, már sötét van, én ágyban fekszem és alszom :lol:
sonjus

Lányok köszi a segitséget.
csibe32

Sonjus! Pedig úgy vártam, hogy együtt térünk vissza!Én a 13. napon egyből 36,5-tel indultam!

Szirom tökre izgi-mizgi a sormintád! :lol:

Katica! Drukk mára, aztán ha vizsgáról jöttél térjünk már vissza arra a kérdésre, hogy mikor is tesztelsz??? Vagy hogy is van ez????

Szezso! Nyert! Jót is aludtam az ugri-bugri és BK után! :wink:

Most meg kaptam egy jógás DVD-t, már alig várom, hogy mehessek haza és kipróbáljam! Főleg mert azt írja a borítón, hogy ez a jóga javítja a nemi szervek működését! Na gondolom nem egy alkalomtól, de azért hátha, hisz lassan pé-hez érek remélem!

Gaby! Leltár!! FÚÚÚÚÚJJJJ! Bele is melegedtél látom! :wink:

Zöldi! Pihengetünk? Pihengetünk?

Kép
bettike
Eger

Mfpan! Ez jó!!! :lol:
Egyébként még csak most voltam 3-szorra, de meg vagyok magammal elégedve, mert most már végig csináltam minden gyakorlatot rendesen! Folyt is rólam a víz rendesen!

Kép
bettike
Eger

Kata, szerintem is tuti jó görbe! :shock:

Katica , drukk a vizsgázhoz! :)

Szirom érdekes ez a cikk-cakk, kiváncsi vagyok, hogy mi lesz belőlle! :)

Sonjus, akkor most jöhet egy kis lazítás?! :wink:

Csibe32, nem mindenkinek ugyan olyan a hőmérséklete.....nekem mikor babás lettem végig 36,9 volt a felső érték.....a barátnőm 36,7-el lett várandós, úgyhogy ez ember függő szerintem!
:roll:

Melcsi, remélem jól vagytok a kis pocaklakóval!!!!

Zöldi, csak nem lustálkodás van ma reggel? :lol: :D :)

Kép
elizabeth25

Eliza!
Én folyamatosan laza vagyok :wink:
Mizu? Hogy vagytok?
sonjus

Asszem az a bajom, hogy ez a görbe tökugyanolyan, mint a többi:

Kép

Bocsi, hogy nyávogok :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!
Én meg assszem az a bajod, hogy nem látod, hogy a mostani magasabban van az összes többinél! :)
sonjus

Sonjus! De látom :lol: Csak a korábbiaknál is ez volt, mindig magasabbak voltak az előzőnél :wink:

Egyébként a lilánál és a világoskéknél volt a halvány pozitív tesztem.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na, hát akkor egyszerű a dolog, most meg erős pozitív teszted lesz :)
sonjus

De jó is lenne :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tóth Álmos története

Parommal 6 es fel eve elunk Londonban, kisfiunk Almos is itt szuletett 2006 December 17-en.

2006 Majus 13-an hazasodtunk ossze 8 ev utan,akkor 8 hetes terhes voltam es hihetetlenul boldog!Aznap jelentettuk be mindenkinek a babat,tokeletes volt az idozites,mindenki aki nekunk fontos ott volt es velunk orult.Eletem egyik legcsodalatosabb es legboldogabb napja volt,pont amilyennek azt elkepzeltem,talan meg annal is szebb!
Az eskuvo utan folytattam a munkam(kozmetikuskent)egeszen oktoberig.Terhessegem az elso perctol kezdve elveztem!Sokkal nyugodtabb,kiegyensulyozottabb lettem es rettenetesen keszultem a decemberre.Tobb szakirodalmat olvastam parhuzamosan es ugy ereztem hogy az en terhessegem az un.idealis terhesseg.Mivel kulfoldon elunk hetente keszultek ujabb es ujabb fotok a Pocakrol,hogy mindenki otthon is reszese legyen kisfiunk fejlodesenek.Az orvosi vizsgalatok,ultrahangos felvetelek,vedonos idopontok mind mind jo eredmenyeket mutattak,orultunk hogy egeszsegesek vagyunk.November vegere mar mindenki "ismerte" Almost a 24 es a 30 hetes 4D-s ultrahangos felvetelekrol,kepekrol.Mar akkor tokeletes kis Pocaklako volt.Csaladjainkkal,baratokkal nemegyszer neztuk vegig hogy eli kis eletet odabenn.
Aprankent bevasaroltunk mindent:babakocsit,kisagyat,gyonyoru kis ruhakat stb.Atrendeztuk a haloszobankat es nagyon jo erzes volt ugy lefekudni es felebredni,hogy mellettem volt az agyiko(akkor meg nem gondoltuk hogy uresen marad...)Sokat beszelgettunk,tervezgettunk parommal,hogy majd milyen jo lesz ha Mano vegre itthon lesz,hogy fogunk majd egyutt TV-t nezni,hogy majd Apa furdeti stb.Egyszeruen nem tudok egyetlen apro rosszra sem visszagondolni.Ennyire meg sosem vartunk senkit!
December 12-en kedden kezdodtek az elso olyan jelek,amirol mar sejtettuk hogy kisfiunknak eleg volt a pocaklako eletbol es remeltuk hogy hamarosan velunk lesz.Szerdatol jottek az elofajasok is amik csutortoktol egyre erosodtek.Mivel ez elso terhessegem nem igazan tudtam milyen az "igazi" fajas,bar mindenki mondta hogy azt semmivel sem fogom osszeteveszteni.Csutortok es pentek este is bementunk a korhazba,de mind a ketszer hazakuldtek,hogy nincs meg itt az ido.
Szombatra viszont olyan fajasaim lettek,amiket tenyleg nem lehet semmihez sem hasonlitani.Egesz nap irtam a ket fajas kozti idoket es estere mire mar 3 percenkent jottek ujra indultunk a korhazba.
9 korul ertunk be,akkor mar 5 cm-re voltam kitagulva.A vedono engedett egy nagy kad vizet,mert varnunk kellett az orvosra es ures szobara.Ferjem kicsit merges is volt,mikor mar kb. 1 oraja vizben voltam es semmi nem tortent csak a fajasok lettek egyre es egyre elviselhetetlenebbek.Mar az elejen jeleztuk hogy epiduralis erzestelenitest szeretnek(allitolag emiatt kellett varnunk).
Aztan vegre jott az orvos aki ugy dontott hogy mar annyira keszen allok a szulesre hogy nincs szukseg gerincerzestelenitesre,irany a szuloszoba.Minden fajas es tolaskor arra gondoltam hogy nemsokara meglatjuk Almost.Megkerdeztek hogy szeretnem -e rogton szules utan megfogni a kicsit,mar ram is tettek egy kis lepedot.Ket fajas kozott meg mosolyogtam is,annyira vartam a pillanatot.De Mano nem akart kibujni.Ferjem nagyon ideges volt es folyamatosan kerdezgette a doktornot hogy miert nem csaszaroznak mikor latjak hogy nem tudom megszulni kisbabankat,de senki nem valaszolt.Aztan a doktorno ugy dontott hogy rasegit vakummal.Erre en is kerdeztem hogy ugye semmi baja nem lehet a babanak,mert annyi rosszat hallottunk mar errol.Ferjem meg ekkor is kerte oket hogy csaszarozzanak inkabb.Persze a valasz az volt hogy semmi baja nem lehet.Par perc probalkozas utan megalltak es kertek hogy ne nyomjak ha jon a fajas.Mire a masik orvos megerkezett mar nagyon faradt voltam.Tajekoztattak hogy megyunk a mutobe.Igazabol nem gondoltam hogy barmi baj lehet,egyszeruen azt hittem hogy mivel igy nem megy ezert dontottek a csaszarozas mellett.Mielott megkaptam a Spinalis erzestelenitest meg jott egy utolso fajas,de akkor mar semmi massal nem torodtem csak azzal hogy percek mulva meghalljuk kisfiunk hangjat.Hajnal fel kettokor megszuletett Almos,3970 grammal!!!Sirni nem sirt inkabb csak nyoszorgott,de nagyon boldog voltam.Sosem fogom elfelejteni mikor parom ramnezett es azt mondta,hogy nagyon szep,pont olyan kis husi karja van mint az ultrahangos kepeken.
En rogton nem latthattam ot mert elvittek a muto masik vegebe.Annyit tudtunk hogy a kis fejen van valami ver-omleny es amiatt vizsgaljak.Kuldtem ferjemet legalabb o menjen es nezze meg mi tortenik.Igazabol senki nem mondott semmit.Kicsivel kesobb kozoltek hogy le kell ot vinni az intenziv osztalyra,mert nehezen lelegzik.En meg ekkor sem hittem hogy barmi baj lehet.Attoltak egy korterembe es csak vartam es vartam.Ferjem fol es le szaladgalt a ket szint kozott,akkor meg nem tudtam hogy o mar tudja nagy baj van.Fel 4 korul megjelent ket orvos es kertek paromat hogy menjen veluk.Egy orokkevalosagnak tunt a varakozas.Mikor visszajott csak annyit mondott hogy nagy baj van es hogy kisfiunk nem valoszinu hogy eletben marad,de ha megis akkor szamolnunk kell azzal hogy sosem lesz egeszseges.Aztan az orvos is megerkezett aki megerositette a hirt.En ugy ereztem hogy ez az egesz csak egy rossz alom es nemsokara felebredunk,de sajnos nem igy lett.Ki-be jottek mentek az orvosok,pszichologusok a szobankban,ferjem csak sirt es sirt en meg meg mindig nem hittem el hogy mindez velunk tortenik.Buntudatom volt hogy nem tudtam sirni.Talan meg mindig biztam a csodaban...
Aztan dontenem kellett hogy szeretnem -e latni mielott...meg bena voltam derektol lefele ezert agyastol toltak le hozza.Mikor beertunk a szobaba gyereksirast hallottam,azt hittem O sir...de Almos csak fekudt csendesen az inkubatorban.Gyonyoru kisbaba volt.Ahogy meglattam rogton elkezdtem sirni.Beszeltem hozza,megsimogattam edes kis arcat,kezet es labacskajat es a szivem szakadt meg hogy sosem fogom magamhoz olelni.Elkoszonni mentem,elengedni azt akit a vilagon a legjobban szerettem...el a tobbi kis Angyalhoz...
Mikor ujra ketten voltunk a korteremben csak sirtunk es sirtunk.Ezt a fajdalmat amit egyutt akkor ateltunk nem kivanom senkinek.Probaltunk magyarazatot keresni,nyugtatgatni egymast de az uresseg es a szomorusag merhetetlen volt.
Es ami ekkor tortent...egy hatalmas koppanasra lettunk figyelmesek.Egy varju volt.Olyan erovel repult az ablaknak,hogy azt hittuk be is tori.Benezett,karogott,fol es le setalt aztan eltunt.Azota ez a jel egyik kapaszkodonk.Mindketten tudtuk,hogy ez egy uzenet kisfiunktol...
Biztosak vagyunk benne hogy Almos egy a sok kis Angyal kozul es hogy rovid kis eletevel is volt valami kuldetese,bar meg tul sok a megvalaszolatlan kerdes.Most ujra varnunk kell...Varni az eredmenyekre,orvosi vizsgalatokra,hogy pontosan tudjuk mi miert tortent.
Es varni arra amit mindketten a legjobban szeretnenk:egy egeszseges kisbabara!

:cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
gaby25

Sonjus
ismerős a helyzet, kivettem 5 napot két vizsgára, abból 3 napot tanultam :wink:

Bettike
bizony, leltár pfújj :x

Szirom
Drukkhegyek+++++++++++++++

Liza
Hogy vagy mostanában?

Kép
gaby25

Felkeltem! Hihihihihi!
Jajj, reggelizzek, vagy feküdjek vissza? Nem tudok dönteni! Help!

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?