Szép jó reggelt!
katica,
Hú, Te már vizsgázol!!! Drukk, drukk +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ügyes vagy! Lenyűgözöl minden tanárt!!! Minket meg a szépséges görbéddel!!! Nagyon kecsegtető az a hatalmas esés!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
zöldi,
Ne bánd az eszterházit!!! Én is diétáznék, vagy mi, de tegnap hazamentem ettem néhány falat mágia rakást, aztán tornáztam egy keményet, majd lépcsőztem (4. emelet 3*)
Már nem is volt bűntudatom...
szilva,
Úúú, az egyik sem jó! Mondjuk a szemészet még mindig elviselhetőbb. Biztos kapsz valami cseppet.
snufi,
Mikor is vizsgázol? Kitartást és sok sikert!!!
kata,
Alakul aza görbe!!
szezso,
Jó szöveg, de miért hülyíted a kollégádat? Ne legyél már ilyen kishitű, majd ebben a ciklusban!!
Már hogyne bírnánk a pofikádat!!!
Én bírlak! Hány kg vagy?!
bettike,
Gondolom egyre jobb az ugri-bugri! Lassan már a lasztirol írsz hasonlót:
I SZ O L NY K !
SZ A T K Á O ! !
szirom,
Hát ez nagyon jó!! De miért vagy ennyire elkenődve!!! Még semmi nincs veszve!!! Tesssék hinni!!!
sonjus,
Ismerős a helyzet. Tanulni kellene, meg takarítani, de hát otthon van az ember egy kis phenést megérdemel.. Na meg rá kell készülni ezekre a dolgokra, és erre legjobb egy kis dvd-zés, vásárolgatás, kozmetikus (mert ugye szépnek kell lenni, ha hazajön az ember), önkényeztetés stb....
Nyugi, majd hozzákezdesz... Csak semmi rohanás!
csibe,
Az nem baj! Attól függ mennyi az alap átlaghőd...