Új privát üzeneted érkezett!

Liza, ez igaz, de akkor is csodáltra méltó (sztem), hogy ilyen ügyes vagy!!!! Én olyan elkenődött tudok lenni, ha beteg vagyok, neked meg még ott van Domika is, akire vigyázni kell. Szóval ez olyan igazi anyukás hozzállás volt! :lol: :lol: :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi! A barátnőm ezért akart mindenképpen kislányt, hogy nehogy már Mihályt kapjon a gyerek is! :lol: És kislánya is lett!
Nálunk szerencsére Apa nem ragaszkodik ehhez a hagyományhoz, pedig náluk is eddig ez volt, hogy ha fiú, akkor az apa nevét kapja! Ez most nálunk megszakad!

Zöldi! Neked most az nem is jó, hogy 2 DPO! Vagy rosszul tudom?

Kép
bettike
Eger

Kislány lesz! Lili.
Szóval lehet, hogy több nap még?
Akkor hátradőlök :)
sonjus

Na igen, mikor mi közöltük a páromék szüleinél, ha nekünk gyerekünk lesz, nem lesz Béla a családi hagyomány szerint, kicsit felhúzott szemöldökkel néztek ránk :D de mi akkor sem hagyjuk magunkat és csinálunk hamar egy Kristófot vagy egy Babettet, vagy egy Norinát vagy még nem tudom, de talán van még egy kis időnk kigondolni :lol:
sonjus

Bettike, nekünk ez nagyon kardinális kérdés, mivel párom szülei meghaltak, rokonai nincsenek, csak egy testvére, aki messz él. Párom így próbál ragaszkodni a családjához,t alán melékezni rájuk, nem tudom. Próbáltam ellene tenni, de nem tudtam lebeszélni. Ez van, majdcsak megbéklek én is vele. Ő viszont nem szólt bele a lánynévbe. :lol:
Lili!!! Imádom, gyönyörű név. :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi, tök aranyos vagy, hogy ilyeneket irsz! Hát bevallom őszintén, ha Domi nem lenne, nekem sem ilyen lett volna a hozzáállásom! :( Aztán neked tessék most már bebabásodni! :) Itt az Új Év! Jön a Valentín nap! :)

Áfi, válaszoltam a prividre! :)

Kép
elizabeth25

Szilcsi! próbáld meggyőzni a párodat, hogy a második neve legyen a gyereknek az apja neve. Így viszi is a hagyományt, és mégis lesz sajátja. Ismertem olyat, aki belement ebbe a megoldásba :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szilcsi,
Ho-hó kapaszkodik fel az a görbe!! Biztos a 15-16. cn-on volt pé!! remélem elkaptátok!!
Szirom ötlete elég jó a névproblémára! Csak nehogy 2 néven szólítsátok, hol egyiken a nagyszülők, hol másikon Te/Ti!

Ezen a név dolgon még nem gondolkoztam, de a férjem nem mondta, hogy az Ő neve legyen ha majd fiú lesz. Amúgy is van fiúra 2-3 variáció. Az ő neve sem az apukájáé, szerintem így Ők sem lepődnének meg. Az én szüleimnél nagyobb szokás az apa, anya nevének továbbvitele, de ahogy észrevettem eszükben sincs, hogy ez így is menjen továbbra is. Az én nevemet sem szeretném a gyerkőcnek, így ez meg is lenne oldva. Csak a baba jöhetne már!!!
mfpan

Mi megúsztuk az összes ilyen hagyományosdit!!! :D
Így Zalánunk lesz és Emesénk (jól írtam! ÉS! Nem vagy!!! :lol: )
Liza,
köszi a segítséget!
Vendég

Mfpan! Bocsi, de nem értem a tickered! ??????

Kép
bettike
Eger

áfi,
Nagyon szép nevek! Persze így EGYÜTT, ÉS-sel!!!
mfpan

bettike,
Mindjárt le is veszem, mert hülyeséget mutat!!! A kellet volna dolgot mutatja!! Bár, ha ennek megfelelően alakult volna, nem lett volna ebben a ciklusban pé-em. Most van, csak éppen kb. a 30 napon.....
A Nektek történő írás hevében nem is figyeltem, pedig már a hétvégén le akartam 'szerelni'!
mfpan

Ja,
majd most veszem le!
mfpan

Sziasztok. Áfi nem tudod mi az a providon k-30?
szedit25

Bettike! Nekem mont nincs is DPOm, hiszen Om sem volt. :lol:
16. CDm van, oszt jóvan!

Kép
zölddisznó

coca,
ez jó!!! :lol:
mfpan

De a tickereden én látom, hogy 2 DPO!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ha már ilyen ticker felügyelő lettem! :lol:

Kép
bettike
Eger

igenis, javítom!

Kép
zölddisznó

Már bocsi, hogy így szóltam! Csak furcsa volt és mikor a táblát akartam javítgani ezek alapján úgy felrémletteka dolgok! Nem akarok én senkit se tickerileg ba...ogatni! Ja! Meg amúgy sem! :oops: :lol:

Kép
bettike
Eger

Figyelem Hölgyemények!
A mai nap folyamán a tickerkommandó akcióba lendült. Minden asszony- és leánytársunkat kérem, hogy javítsák ki tickereiket, különben a tickerkommandó izzasztó bűntetéseket vet ki a vétkezőkre!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mfpan

Ajtók bezárva, villanyok lekapcsolva. És semmi nesz!

Kép
zölddisznó

B.....sszus, az én tickerem sem jó. Visszatérve a cicifájásra félidőben témára: Nekem minden ciklus közepétől nagyon fájnak a melleim, ja és barnázgatok a mensi előtt, úgy hogy nem igazán jók a peteéréseim.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

dr. Szilva! :lol: :lol: :lol: Látom diagnózis felállítva! :lol:

Kép
bettike
Eger

Edit,
Providon-t nem találtam de Proviron-t igen!
Ha a párodnak írták fel akkor ez az, itt tudsz olvasni róla:
http://www.drinfo.eszcsm.hu/drinfo/pid/0/medicine
Vendég

Ó, Bettike, simán lediagnoztizálom mindig magam:-) :lol: :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Edit!
Én találtam providon K-30-at, Metforminnal szerepel egy leírásban. De valami skandináv nyelven van, amit - mit tesz isten - nem értek.

Kép
zölddisznó

szilva,
Gyorsan javíts, mert nem lesz jó vége!!( Tickerügyileg)

Én nem tom.... Nekem meg soha nem viszi túlzásba a mellem a fájdalmat, barnázni sem szoktam. Eddig ezért voltam kétségbeesve, hogy talán nálam nincs rendben valami, hisz márt babás anyukáknál is volt/van ilyen....
mfpan

Szilvi! Rólatok még nem is láttunk esküvői fotókat! És iwiwen sem jelöltél! :cry:

Kép
zölddisznó

Na igen elöször én is ott láttam, de most hogy szedem az elevitet annak a leírásában is találtam. Ezért érdekelne hogy mi az. Én is csak kínai nyelvű lapokat találtam róla. Áfi a nőgyógyi el küldte apát vizsgálatra, meg van a laborja kítűnő a doki szerint. 13-án sperm vizsgálat, és be vittük a dokinak a 98-as sperm vizsg eredményét, és azt mondta hogy az tökéletes, nagy valószínűséggel ez is kb ilyen lessz, mert a leletei tök jók. De azért a stress miatt meg kell csinálni most is
szedit25

Edit,
nagyon helyes! Örülök hogy sikerül kihajtani végül ezt a vizsgálatot, 98as eredmény semmit nem ér ha jó volt akkor apa eredménye, ha nem.
Vendég

Engem senki nem is hiányol.. :(
:)

babaimádó
Kép
babaimado

Nem tudja valaki hol van Babaimádó? Úgy hiányolom! :wink:
Vendég

Áfi! :D Úgy tudom, dolgozik, de néha-néha megnézi, mit írogattok :D :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

Szegény pici babaimádó!
Én is annyira hiányolom!!!!
mfpan

Én most azt játszom, hogy itthon vagyok. Azt mondta az orvis, hogy ne csináljak mást, csak pihenjek. Még "hiányolnom" sem szabad!

Kép
zölddisznó

coca,
Akkor csak pihenve hiányolgassd egy picit babaimádót. Nagyon nem lenne szép tőlünk, ha miattunk elbújdokolna és sírna.
Egy icipici hiányolást, talán a doktorbácsi is megenged...
mfpan

Zöldi! Én már látom, hogy pihent vagy! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hali mindenkinek!!!!

Kép
kata05

Hali szép menyasszony! :lol:

Kép
bettike
Eger

Zöldike!
Te csak pihengess nyugodtan :) Felmentelek :D

Mfpan!
Köszönöm, Te is aranyos vagy! Feltűnt nekem már egy ideje, hogy neked nagyon jó a humorod és erre most sem cáfoltál rá.

Kata! Nem láttam még, milyen szép menyasszony leszel.Nekem is kellene már ruhát néznem. Hol vannak szép és olcsó ruhácskák és persze olyan kellene, ami babásan majd alakítható lesz. Talán olyan helyen kellene lefoglalni, ahol kicserélik, ha bebabásodnék (adná az Istenke).

babaimádó
Kép
babaimado

babaimádo,
Eddig sem a béka feneke alatt volt az egóm, na de most!!!
Próbálkozok, próbálkozok.... tudod mihamarabb be szeretnék itt vágódni Nálatok.

Pedig már a ruciját megmutatta a csaj! Királykisassszonyka lesz!

Eszembe jutott valami hülyeség...
Olyan ruhát kellene választanod, amelyiknek a pocakrésze legombolható és nagyobb felgombolandó résszel pótolható. Ciciknél ugyanez... Na?! :lol:
mfpan

Kata! Amúgy ha nem titok, mennyiért lehet kölcsönözni? Gondolom megvenni, azért nem veszed meg!

Kép
bettike
Eger

Hát babaimádó ilyen boltot nem tudok! Az én rucim nem 2 fillér volt! :oops: De naggyon szép!

Kép
kata05

Babaimádó! Küldtem privit!

Legombolható pocakrész :lol: :lol: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

:D mfpan..szétröhögtem magam..
Amúgy az általad kitalát ruhában bizonyára irtó csinos lennék. Királynői külsőt kölcsönözne :D :D :D :D

A rucit láttam már..node NEM RAJTA!!!ugye, ugye..nem mindegy...

babaimádó
Kép
babaimado

zöldikém: nem haragudj, akartalak jelölni, de nem akartalak ezzel is fárasztani, tudod, az orvosod azt tanácsolta, hogy pihenj! :lol: Most pótolnám az elmaradásomat, de az a fránya iwiw nem enged be. :evil:

babaimádó: de jó, hogy itt vagy :D Nagyon hiányoltunk :D

Szia kata menyasszony. Hogy állsz az esküvői előkészületekkel? :)

Szilvi

szilvaqueen

babaimádo,
Bocseszcsocsesz. Amúgy abban is igazi királynőcske lennél

Lányok,
én önkényesen úgy döntöttem, hogy lelépek.
A főnököm elő se dugta az orrát ma (nem mintha hiányozna), a munkámat megcsináltam....
Csak Tőletek esik nehezemre elbúcsúzni...
Na de majd holnap firkálunk még egymásnak....

Pusssssssszzzzzzancska!
Panni
mfpan

Megjöttem a kozmetikusomtól és szép vok!!!!!! :lol:

Monyóka! Ez nagyon tetszett! (én csak 3 hét múlva tudnék adni, de az már késő,...)

Zöldi! Gyógyulj meg! :o

Szirmi, szép a sormintád!!!!! Feladni meg nem ér, értetted???????????
Mai kaja?

Csikken, én nem tom... :oops:

Szilva, köszi a bókot. Egy nőtől...... köszi. :oops:

Vmit még akartam, ha eszembe jut, leírom.

Most megyek tanulni pszichopatológiát, csütörtökön vizsgázok!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! :o

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

snufi: pszichopatológia? Azt mivel isszák? Megy a drukk csütörtökre+++

mfpan: engedély megadva, leléphetsz :D De ha még szeretnél köztünk maradni, akkor maradj csak nyugodtan :)

Szilvi

szilvaqueen

Snufi! Te is megfáztál! Pszichopatológia? Akkor egészségedre!

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?