Új privát üzeneted érkezett!

Hellllóóóó!

Megjöttem. Teli a has.

Ez csak a rgymaradék harmada, amit elcsomagoltam:

Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok lanyok!

Csak jeleznem, hogy mar itthon vagyok, most mar fogok jonni. Babucika es en is jol vagyunk, meggyogyultam, igaz meg nem vagyok 100 %/os, de azert jo uton haladok! :) Domcsi hihetetlenul sokat rugdos mar....foleg reggel, felkeles utan, es estefele. :)

Mindenkinek millio puszi!

Kép
elizabeth25

Jajj, de jó, jajj, de jó! Gyógyulj tovább! Teljesen!

Aranyos volt apucid, hogy tudósított minket!

Kép
zölddisznó

Húú, Zöldi, ezt nem kellett volna :wink: Most épp holtponton vagyok fogyókúraügyileg, annyira zabálhatnékom van, hogy nem igaz. És az ott Eszterházy? A kedvencem :(

Eliza! Klassz, hogy otthon vagytok, gyógyulj szépen tovább :wink:

Csikken! Gyönyörűen fölszaladt a görbéd!

Enikő! De ez a nő, akinek a doki írta, tök rendesen menstruált. Semmi baja azonkívül, hogy fáj a melle középidőben. Nekem is fáj mindig, oszt mégis itt a kölyök. Mondjuk a kistesó késik, de végülis szerintem peteérési rendellenességem nekem nincs, legalábbis a görbék alapján.

Bettike! Én meg nem bírtam regisztrálni. Biztos valamit elszúrtam, de érdekelt volna, hogy mit mond ez az oldal a vitatott görbémről. Leírod, hogy ment a reg? Csak ugatom ám én is az angolt :wink:

Szezso! Ettől tiramisut? :wink:

Muszáj mennem vasalni, mert már nemtok mit ráadni a fiúkra. Tiszta ruha van bőven, csak vasalt nincs :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Zoldi!
Az elsot nem sikerult kibontanom,
a masodik-harmadik szerintem ua. volt!(nyuszi,kigyo),
es az utolsora sem jottem ra! :oops:
Letoltottem valami programot,de tovabb nem jutottam! :?:
Egyebkent bator kisnyussz :lol: :lol: :lol: !!!

Afi!
Veled egyutt izgulok!!!!!Bevagyok sozva nagyon :D :oops: !!!DRUKKKKKKKKKKKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D

Kép
Kép
ancsa81

Eli!
Tovabbi jobbulast!! :D

Szirom!
En is szerda ota update-elek!Lement 2kg eddig,de ma en is csapdaba estem! :oops: Voltunk Mcibe! :oops:
Te ugyi vagy hogy birod!!!!! :wink:

Kép
Kép
ancsa81

Az a vicc, hogy én nem is szeretem a tortákat. Főleg nem a dobost. A másik az nem nagyon rossz, úgyhogy nyamiztam is belőle. Holnap vezeklek. Igen, eszterházi - ma tudtam meg. Nem ismerem a cukrász sütiket. Hálaz égnek! Így is gáz a hájam...

Kép
zölddisznó

Ancsa,
nagyon kedves vagy! (És az egész topik az!) Jólesik nagyon hogy izgultok értem, ez az utolsó pár nap nagyon keservesen telik, de kibírom valahogy. Te jól vagy? Gyógyulgatsz? Sebedre alkoholos (97%os) fültisztító pálcika! Azzal kitörölgetni a köldököd, szebben gyorsabban gyógyul a seb, meg ha folyik kicsit kitisztítja, nem csíp ne félj!

Lányok!!!
Van valaki TB ügyintéző akár szakmája, akár munkahelye szerint???
Bonyolult kérdésem volna táppénzzel kapcsolatban.
(Na jó, holnap is jó lesz :lol: )
Vendég

Szia Ancsa! :lol: Bírom, de most nem nagyon :oops: Jan. 2-án kezdtem mondjuk :roll:

Becsekkoltam végre erre a lapra lányok, hát elég bonyi.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Afi!
Mar jol vagyok teljesen,koszi!Agyilag nem,de az mar mas kerdes! :D A sebem sem faj,ugy latom hogy mar nem is valadekozik!
A Csaladineten van egy TB szakerto!En tole szoktam kerezni!Probald meg! :wink:

Szirom!
Akkor meg foleg ugyes vagy!!!!!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Lányok, vasalás helyett küzdök ezzel az oldallal, hááát... :roll: Azért pötyögtem be az adatokat, hogy mondjon pé-t, de azt még nem sikerült kicsikarnom tőle :roll: :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Félreteszem a szemérmességemet és teljes egészében ideteszem nektek. A jelmagyarázatban nem találom azt a p betűt, márpedig azt nem én írtam oda. Mondjuk a ferti arra a napra tette a pé-t.

Kép
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szia szirom!
érdekesen néz ki ez a tábla, a ferty nekem jobban tetszik. jól látom, hogy fahrenheit-ban mér celsius helyett?
katica
katica30

Jó reggelt!

Mindenkinek köszi a szülinapi köszöntést, édesek vagytok :)

Na én jól elterveztem, hogy ma reggeltől mérem a hőm, aztán most jutott eszembe, hogy ez volt a terv! :) Akkor holnap!

Végigolvastam, nézzük, mi maradt meg! :)

Csikkennek ígéretes volt a görbéje, ha jól emlékszem :) Gratu!

Zöldi jókat kajált! :)

Ancsa is Update-zik mint én, csak hát nálunk is a hétvége kicsit keresztbetett anyuéknál :)
Madártej volt, nyami nyami és nem reggelire :)

Áfi!
Mostmár mindjárt elkezdődik :)

Eliza!
Jó, hogy már otthon vagy és hogy mindketten jól vagytok!!!!
Sok pihi és gyors gyógyulást!

Esküvős ruhák szépek voltak!
Úgy kedvet kaptam :) csak hát nálunk ez akkor fog működni, ha a párom komolyan elhatározza magát!
sonjus

Sziasztok!

Sonjus! Utólag is Boldog SZÜLINAPOT!

Eliza!
Örülök, hogy jobban vagy!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok lányok, jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm szépen a jókívánságokat! Remélem közületek senki nem beteg és mindenki jól van! :)

Puszi

Kép
elizabeth25

jó reggelt
gyors görbe, rohanok dolgozni
Kép
nem melegszem :?

Liza
örülök hogy újra köztünk vagy :)

Kép
gaby25

Szép jó reggelt!!!

ceniko,
Szegénykém, az egész család lebetegedett!!?? Gyors gyógyulást kívánok nektek, Te pedig nagyon vigyázz Magadra!!!

coca,
Azt a mindenit!!! Hány féle ételt készitett Anycikád??!! Akkor sokat nem kell főznöd a héten!!!??? Nagyon guszta minden!!

eliza,
Nagyon örülök, hogy jól vagytok és a Kislegény is ilyen vagányan rugkapál!!

áfi,
Csak nyugi!! Hipp-hopp eljön a lombik napja, meglátod minden a legnagyobb rendben lesz és meglesz az eredménye ennek a kis izgulásnak!!!! :wink:

gaby,
Meglátod, 1-2 napon belül, jön egy nagy-nagy forrósodás!!!!

Lányok, itt a 'szépséges' kései pé gyanús görbém.
Nem hiszem el, hogy ilyen lehet... Magyarázza meg már nekem Valaki! Lehet tudományosan is, majd előveszek egy szótárt...

1169449510.52.doc
mfpan

Sziasztok!

Sonjus látom kipihented az eddigi csalódásokat, hogy újra hőmérőzni kezdel! Jaj és bocsi: BBBOOOOLDDDOGGG Szülinapot! :lol:

Én pedig követlek! Eddig bírtam! :lol: :lol: :oops: :lol: :lol:
Ma vagyok a 12. napon és úgy döntöttem, hogy a héten valamelyik reggel ismét elkezdem a mérést, hogy lássam van-e pém! Aztán, ha lesz, megint abbahagyom a mérést, hogy ne idegeljem magam azon, hogy megjön vagy sem!
Ma még elszaladok tüdőszűrésre is! :wink:

Ennyit rólam!

Mfpan! A fertin vannak ennél rondábbak és még későbbi pések is! Szóval nem elképzelhetetlen! :wink:

Coca! Így korán reggel ezek a kaják, nyami! Fú de éhes lettem! Jó volt azért, hogy nem mostanra tervezted? Tuttál pihenni azért?

Szirom! Bocsi, de mire feltetted a kérdést én már az igazak álmát aludtam! De látom megoldottad! A p nyákra utal! Azt sem írtad be, hogy mikor milyen volt? Mert ha azt írtad, akkor azért jelez ott valamit!

Csikken! Ez jól megszaladt! :lol:

Kép
bettike
Eger

Gaby! Szülinapod, hogy lesz? Buli? Tervek?

Áfi! Gondoltad volna, hogy azt fogod mondani, hogy a héten elkezdődik a lombik! Hihetetlen! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike,
bizony nem gondoltam volna, de már semmi másra nem is gondolok, és ez nem lesz jobb a kezdéssel se, ha elkezdődik majd a leszívást várom hogy megtudjam hány petikét sikerül érlelni, aztán az ET-t hogy megtudjam hány szép babám lett, aztán a tesztet... (aztán a 12. hetet, az UHokat, a magzatmozgást, a szülést... :lol: )
Panni,
nincs mit magyarázni. Ovuláltál. Majd 2 hét múlva megmagyarázom a zebrádat! :wink:
Sonjus,
köss csomót a lázmérőre, akkor nem felejted el! :lol:
Ancsa,
nem tudok a Szakbarbártól kérdezni, mindig azt írja ki hogy betelt a napi limit :cry:

Most tuti többen olvassátok mint vasárnap éjszaka:
LÁNYOK!
Ha valaki ért a "táppénz jár-nem jár- mikor jár és hogyan" kérdéskörhöz HELP ME!!!
Vendég

áfi,
Nagyon édes vagy!!! De azon lenne mit magyarázni!!! Főleg a férjemnek, ugyanis ebben a ciklusban nem tudtunk 'aktívan' akciózni a hüvelyfertőzésem és annak kezelése miatt....
Nyugi!!!! Szépen halad majd minden!!!
Sajna a táppénzdologhoz nem értek, de majd nézegetek a neten, meg kérdezgetek!!

bettike,
Még ennél is késeibbek!!?? Hú!!!
Csak azt nem tom, hogy mitől lehet!!!
A hődet mérd is, ha érzed, hogy csak jobban idegesíted Magad, és bizti van pé (márpedig lesz!), akkor nyugodtan függesztd fel!
mfpan

Jó reggelt!

Csak bekukk, mert megyek bnőmhöz, kozmetikus. Kicsit kényeztetem magam. Ill. ő engem. :lol:

Eliza, jó, hogy már otthon vagytok!!!

Csikkne , szép görbe!

Ceniko, jobbulást az egész családnak!

ROBCSI????

Panni, ha érdekes, ha nem, ez pé.!

Bettike, végülis én úgy döntöttem, hogy mérem a hőmet. Csináld akkor így, arany középút!

Délután jövök!

Pá!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok.

hirdetes.Menziket vallalok. :lol: keves,sok,rovid illetve hosszu nekem mindegy,csak kuldje.
ma illetve holnapra varom a felajanlasokat.
figyelem az akcio csak most ervenyes :lol: jovo honapban mar babas leszek(remelem)

Kép
monyoka

Áfi, én TP-z szakértő vagyok! :)

Hát igen, Domi rúgkapál! :) Az OEP-ből most értem haza, és ott is még ültünk rúgkapált! :)

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

Áfi, Áfi!

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036766 itt keresd "szakbarbárt" ő tuti tud segíteni!
Icsilya ajánlotta a Kaális fórumból.

Panni!
Mami MINDIG túlzásba viszi. Karfiol leves, rántott hús, natúrszelet, rízy, hagymáskrumpli, párolt brokkoli és kelbimbó, gesztenyepüré, 2 torta az ünnepelteknek, gyümi hegyek, és rágcsálnivalók. Ja, és frenciasaláta uzsira. PUKKKKK!

A héten nem főzök. Ez most jól jött, úgyis dögrováson. Itthon pihi.

Bettike! Majd most kipihenem a hétvégi nempihenést.

Kép
zölddisznó

Hahó!

Cska görbe, mert rohanásban vagyok.

Kép

És szerintem nem sikerült, mert ideges vagyok, ahogy szoktam mensi előtt.

Babaimádó! Később tudok válaszolni a privire!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, több pozitív hozzáállást! :)

Kép
elizabeth25

snufi,
Hú, de jó Neked! Én imádok kozmetikushoz menni, annyira szépnek érzem magam utánna! Na és, ha még barátnőd is az illető....!
Jó szépülést és kenyeztetés kihasználást!!!!( :? , hú de hülye mondatot gyártottam, de érted)

monyoka,
másik topikon van egy lány, aki elfelé küldené! Szolok neki, az átirányítás érdekében!!! De, persze csak erre a hónapra vonatkozóan!!

eliza,
Lehet, hogy most ismerkedik a lábaival és próbálgatja őket a kis drága!!
mfpan

Na, Áfi, jó tanácsot adtam. Most olvasom feljebb. De itt a megoldás, Liza. :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

görbe:

Szerintetek miért szaggatta meg tegnap? AMikor előtte még folyamatos vonal volt ???

Zöldi, de jó a mami főztje :)

Eilza, üdv újra köztünk. Jó hogy meggyógyultatok.

Csikken

Kép

KépKép
Kép
csikken

Pipi!

Nem tudom, nekem is gyinált már ilyet.

Kép
zölddisznó

Mfpan, lehet :)

Csikken, köszi szépen! :)

Kép
elizabeth25

csikken,
Mert szerintem nem tudja biztosan, hogy 18 vagy 19. nap, bár még a 16. is lehet....

coca,
Egyem is a szívét! Ezek az Anycikák ilyenek, tudják, hogy így is mennyit segítenek!!!

szirmi,
Az idegeskedés mástól is lehet!!! Tessék csak bízni!!
mfpan

Hű, lányok, most kaptam a hírt, hogy egy ismerősöm két újnyira nyitva :) Mármint szül! De gondolom tisztában voltatok ezzel ti is :)
Szerintetek a 2 újnyi az milyen előrehaladott állapot?
Tűzben-lázban vagyok!
sonjus

Sonjus, az én barátnőm reggel 9-kor volt két újjnyira tág, és éjfél után 5 perccel megszületett a babája. :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

sonjus: Utólag kívánok neked nagyon sok boldog szülinapot!

enyje szirom: Nehogy feladd már!

csikken: fogalmam sincs, hogy miért váltott szaggatott vonalra, biztos azért amit mfpan is írt :?

gaby: kicsit hasonló a görbénk, én is csak reménykedni tudok, hogy fentebb megy a hőm, de nem sok esélyt látok rá :(

snufi: kellemes szépülést kívánok :D De hát így is szép vagy (nehogy félre értsetek :lol: :lol: )

Kép

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szia Szilva! :)

Felvettelek msn-re, meg iwiw-re is! :)

Pusy

Kép
elizabeth25

szilva,
Nyugalom!!!! Láttad az én görbémet??!!
Neked is most úgy saccolom, hogy leugrik 1-2 napon belűl, aztán magasan felugrik. OK??!! :lol:
mfpan

Eliza!
Ajaj, akkor lehet, hogy hosszú napnak néz elébe szegény!
Azt mondta a dokija, hogy könnyű szülés lesz! 2800 g környékén van a bébi. Azt mondta az ismerősöm, hogy majd utólag megmondja mennyire volt könnyű :)
Én egyébként a férfi dokikat ilyen téren nem nagyon értem ám! Fogggggalma sincs milyen érzés bármilyen női dolog nem?
Azt persze értem, hogy meg akar nyugtatni, de hát egy férfi szájából nem valami hiteltérdemlőek ezek a fajta megnyilávulások :)
Nekem az átjárhatóságinál mondta, hogy apró fájdalom lesz! Na volt is, de nem olyan apró, kb csillagokat láttam 2-3 másodpercig!
sonjus

Szilva én is MSN-re téged fel! :)
sonjus

mfpan: úgy legyen! Bűvölheted akkor az én görbémet is!

liza, sonjus: örülök :lol: Sajnos ritkán megyek msn-re, de azért most már akkor többet felnézek rá (de csak otthon tudok). Sajnos rengeteg időmet elvett. :?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sonjus, szerintem a férfi dokiknak fingja nincs arról, hogy mi nők mit élünk át, vagy mit érzünk, akár szülésnél, akár máskor....és az a legszarabb, mikor eljátszák a nagy együttérzőt....szóval attól néha hányok! :(

Kép
elizabeth25

Na tüdőszűrés letudva! :lol:
Most már jöhet a pé!!! Ez a cél! :lol:

Sonjus! Hű-ha! Kisfiú vagy kislány lesz?

Ja! Apa egyből beleegyezett, hogy Laura legyen, ha kislány! Tök jó! Most éppen azon vacilálok, hogy fiút vagy lányt szeretnék jobban! Jól lekattantam a témáról mi?

Szilva! Jó lesz az! :wink:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Képtelenség titeket visszaolvasni. :lol:

Robcsi mikor lesz már??? Olyan rossz, hogy nem tudunk róla semmit. :shock:

Enikő, javultok???

Liza, örülök, hogy újra otthon! Bámulatos ez az optimizmus és jókedv, amivel átvészelted ezt a betegeskedős időszakot! :lol: :wink:

Csikken, tecc a görbéd. Amilyen ronda volt az eleje, olyan szép lett a vége (vagyis reméljük, nem lesz vége...) :lol:

Szilva, tied is alakul. Sztem 14. napon volt pé.

Rólam: szerdán szigorlat uv, totál be vagyok tojva! Ha nem sikerül, még egy év a fősulin, és már így két munkahely mellett elég húzós. :roll:
Görbém érdekes, betette 12. napra a pé-t, sztem életemben nem volt még ilyen korai pé-m, és én most a hétvégén éreztem inkább. Mondjuk nem is mértem a hétvégén, gondoltam, egy hét még van minimum a pé-ig, akkor meg minke keljek fel??? :shock: Így jártam...
Ha 12. napon volt, pont nem kaptuk el, a vizsga miatt állandóan éjszakába nyúlóan tanulok... :cry:

Bettike, a Laura csudiszép név, ha nekünk lányunk lesz, Emma Liliána lesz, ha fiú, sajnos apája nevét kapja (Lajos). Régi családi hagyomány, esélyem nincs változtatni rajta... :roll:

Kép
szilcsi

Sonjus. Az hogy nyitva van nem feltétlen jelenti, hogy előre haladott állapotban van a szülés.
A sogornőmnek is 2 ujjnyira nyitva van, pedig csak 32 hetes. Na mondjuk ez nem túl jó, mert most sokat kell feküdnie. És tegnap a baba is befordult. Szóval nem hiszem hogy 40 hetet ki fogja bírni.
Én szülés előtt pár nappal 2 ujjnyi voltam és szülni 3-mal mentem. :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Na tessék! Egy órára visszafekszem, és máris fél oldalt írtok. Na, megálljatok! Figyelek!

Kép
zölddisznó

Bettike, nekünk is Laura lett volna :)

Tényleg jól lekattantál a témáról! :)

Kép
elizabeth25

Szilcsi, máshogy nem lehetett volna átvészelni! :( Lehet, hogy ha nem így állok hozzá, most nem lennék itt! :(

Kép
elizabeth25

Ja, görbe lemaradt: :oops:

Kép

Kép
szilcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?