Új privát üzeneted érkezett!

Bettike! Nem baj :wink:

Hú, lányok, egész mást kerestem, de ezt találtam: a klippet is megnéztem, hát csak tátottam a szám. Mondjuk úgy látom, minden eszközt bevetettek a készítők...

http://www.arrestingdesign.com

Ha már itt tartunk, szoktátok nézni a Design kommandót a Zone Clubon? Mondjuk délelőtt van, tudom, aki dolgozik az nem szokta nézni. Szeretném megtalálni valahol a neten a lakásátalakításaikat, mert nagyon tetszik, amit csinálnak és sok jó ötletet lehetne lenyúlni, de nem találom.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi, ez brutális! Én is csak tátottam a számat! Mintha nem is ugyanazok a nők lennének!!! Eszméletlen! :o

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Lányok, akik jól tudnak angolul! Nézzétek meg ezt az oldalt lécci!

http://www.ivillage.com/fertilityplanne ... ic,pp,lnav

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Megjöttem, 40 percet tornáztam a Norbi dvd-re! K...a jól esett! lehet este biciklizek egy kicsit!

Kép
kata05

Sziasztok!
Gyorsan reagálok, ami eszembe jut.

purc,
Akkor teljesenmarad a saját vállalkozás?! Nem is baj, hisz sokkal nyugodtabb lesz!

babaimádó,
Igaz, az lenne a legjobb, ha ez a sok nagyokos törvényhozó benézne ide és szembesülne ezekkel a problémákkal! De nem hiszem el, hogy ezeknek az ismerősi körükben nincs hasonló helyzetben lévő 'asszonyka'!

szilcsi,
Nem semmi ez a számla.

kata,
Nagyon szépséges ez a ruha. Tényleg királynő leszel!

snufi,
Bocsika, előfordul, hogy félreolvasok. Kicsit bugyutácska vagyok néha...
Mami mit főzött? Én is bűnöztem ma eleget... Holnap is fogok...

bettike,
A kopogos sztorid nem semmi!!! Halálra röhögtem magam!!!!
Ez a 'népességszabályozós dolog gusztustalan!!!

gaby,
A hőemelő sikerthozó drukkok csak úgy repülnek Feléd!!!
Nagyon szép voltál az esküvődön! Is!

szirmi,
Ne siesd el a tesztelést, ha úgy gondolod! De hétfőn várjuk a kétcsíkosat!!!

Lányok!!!
Nézzetek már vissza légyszíves 15-ére kb 10 óra 10 körül tettem fel a görbémet. Sokan azt mondtátok lehet késői peteérés. Azóta nem mértem a hőmet, de csak piszkált a dolog, ezért ma reggel mértem egyet. 37 volt!!!
Lehet, hogy tényleg a 29. napon volt pé-em!!?? De miért olyan későn?? Most kezdem érezni a cicim feszülését is. Akkor még hol van piri??!! Messze!
Mi a véleményetek?
mfpan

bettike: clostyval még sehogy sem állok, várom, hogy elkezdhessem szedni. a mensi 3.napjától szedem majd.

katica
katica30

mfpan
hát sok mérés kimaradt, így nem lehet biztosat állítani :?

Szirom
húúú, de átválzotattak mindenkit :shock: Rám is rám férne egy kis tatarozás :D
a másik oldal meg olyan mint a többi görbés szerintem

Kép
gaby25

SONJUS! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!

Kép

snufi

Áfi, te is tudnál amúgy utazni? mert akkor tarthatnánk talit valahol közpmezőnyben, hogy Bettike is tudjon jönni :wink: HAbár Akkor az meg Katicának lenne messze Szegedről :?
Mondjuk azt nézem, hogy Szolnok környéke mindenkinek megközelíthető kb. 100km-es távolságban, még Hajdúszoboszlóról mfpan is tudna jönni :) De gondolom arrafele nem lakik senki :roll:

Kép
gaby25

Panni, a mami főztje vár-t Zöldinek írtam! :lol:

snufi

Sonjus
Kép Kép

Kép
gaby25

Gaby,
persze, utazom én ha kell! De Szolnok nekem nagyon messze van, oda biztos nem tudok menni :(
Ezért volt úgy, hogy lesz egy "pesti" tali, meg egy "vidéki". És mindenki becsatlakozott a vidékibe. Szerintem nincs olyan hely ahova mindenki el tud menni sajnos :(
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mfpan: én nem találtam meg a görbédet...de persze lehet ilyen későn pé, miért is ne :lol:

Sonjus: boldog szülinapot! :lol:

Én ma egész nap ki vagyok ütve...Reggel 6-kor keltem, és már délelőtt alig láttam, délután szunytam majdnem 2 órát, most meg azt pihenem :lol:

Szirom: szerintem is olyan az oldal, mint a ferty, csak talán nem hőgörbét csinál és azt elemzi, hanem minden napodat külön, a megadott adatokból (hő, nyák stb.), meg megmondja, hogy aznap mit csinálj (pl. hancúr).

Mindenki topic-találkozó-lázban ég?!?! Szerintem legyen Purcnál a találkozó :lol: Én egyelőre tartózkodom...(220 km)

Hőgörbém még nem értelmes a 6.napon, bár reggel majdnem 36,8 volt a hőm :shock: Ez mondjuk annyira nem teccet...

SzezsoKép
KépKép
szezso

sonjus,
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

snufi,
Azt értem, de a Te mamidé? Csak az étlapra voltam kíváncsi. Tudod, kis éhenkórász vagyok, meg gyűjteném az ötleteket, hogy mit főzzek jövőhéten...

GABY,
Szolnok nekem is kiváló lenne!!!!
Anyósomék itt laknak, kb. minden második hétvégén itt vagyunk!!!

szezso,
Mitől vagy ennyire készen? A délutáni szunya néha még rosszabb, mint ha nem is pihentél volna. Nem olyan érzés, mint ha már másik nap lenne? Nekem olyan szokott.
Itt van a görbe, de sok mérést kihagytam most is...
Csak ma mértem meg ami 37 volt.
Lehet, hogy a 30. napon volt pé? Teljesen bekavarodtam. Pirinek már jönnie kellett volna....
1169311382.88.doc
mfpan

Panni! Tényleg mérned kellett volna, és akkor most okosabbak lennénk, de már mindegy :lol: Akár lehetett a 30.napon is pé-d, de ha csak 37-re ment fel utána, akkor nem biztos, hogy volt egyáltalán. Lehet, hogy ez egy pé nélküli ciklus...Azért egy teszt nem ártana...Mondjuk 1 hét múlva...

Nekem általában be szokott jönni a délutáni szunya :lol: De néha van olyan, hogy felébredek, és nem tudom, hol vagyok, nem tudom ki vagyok, és kb. 1 óra, míg lehet velem beszélni :shock: gondolom a testem előbb ébred, minthogy a lelkem visszatérne belé :lol: ez ugyan hülyeségnek hangzik, de az érzés pont olyan...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok,

Szezso, benne vagyok gyertek. Úgy is tök sajnálom, hogy nem tudok elmenni. DE majd egyszer talán :(

mfpan, igen most csak a vállalkozás, azt nem mondom, hogy nyugisabb, de legalább haladok a munkával. :lol:

Kata, csodaszép ruhád lesz :D

Különben Dunaalmás tőlünk nem lenne messze hihi, sokat bicóztam arra :D

Purc

Kép

Kép
purc

Na megjötteb dolgozásból. Van még valaki e "kései órán"?

Kép
zölddisznó

Szia coca!
Én itt vagyok, de néha elsuhanok nézni a kézimeccset. Jók a fiúk!!
Milyen dolgozásból? Még most kapcsolok! Ma is dolgoztál??!!

szezso,
Sajna, most baba tuti nincs, mert ebben a hónapban nem tudtunk 'aktívan' próbálkozni. (Hüvelyfertőzés...) Lehet, hogy ettől is tolódott így ki...
Elképzelem, hogy olyankor 'lelketlenül' mászkálsz, teszel-veszel, szólhat bárki bármit. :D

purc,
De csak nyugodtan haladj azzal a munkával!!!
mfpan

Juhéj!!! Győztek a fiúk a kézimeccsen! Nagyon izgi volt!
Ti is néztétek, azért nincs itt senki?
Na, én megyek aludni.
Jó éjt és szép babás álmokat!!!
mfpan

Tudom, hogy nem mondható épelméjűnek, aki vasárnap 6-kor kel, de hát mennem kell Mama-főztjét enni, tudjátok. Most lehet, hogy én sem szúrnám ki a macskák között a baglyot...

Viszont örömmel értesítek mindenkit, aki máglyát rakott a görbém alé, hogy éjjel sem aludt ki a parázs:

Kép

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="358" height="306"><param name="movie" value="http://www.funpic.hu/funplayer_detection.swf?file=files/pics/00031/00031438.flv&lang=1" /><param name="quality" value="high" /><embed src="http://www.funpic.hu/funplayer_detection.swf?file=files/pics/00031/00031438.flv&lang=1" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="358" height="306"></embed></object>

Kép
zölddisznó

Kódfejtők előnyben! ...a vége nem annyira sikerült.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Én fél 6 óta nem tudok aludni!

Coca, jó ebédet! Ma nálunk lesz ebéd, jönnek anyámék, meg hugomék!

Görbe:

Kép

Kép
kata05

Pá csajok!

Kata! Kellemetes konyhatündérkedést!

Este bekukkantok.

Kép
zölddisznó

jó reggelt
Kép
hőemelés nem sikeredett, éjjel viszont szúrkált, akkor elvileg holnaptól megy felfelé :roll:

Kata
szépen megindult felfele a hőd, hát nem tudom, annak az lh tesztnek lehet e hinni :roll:

Coca
mi tegnap voltunk anyósnál ebédelni, mindig csinál édességet, és olyan ügyes voltam, nem ettem belőle, pedig két fajta is volt :)

Kép
gaby25

Gaby,hát a hőm megindult, de a cicifájáson kivűl, (amit már másfél hete érzek) azon kivűl semmi nem jelezte, hogy a napokban lett volna pé. Szval nem tom mi van. Legkésőbb csütörtökön meg kell jönnie elvileg ( és az is a 29. nap lesz, ami eddig egyszer fordult elő).Ja és a cicfájás odáig fajult, hogy hozzáérni sem tudok. :cry:

Kép
kata05

Kata
írtam már, lehet családi vonás lapos görbével teherbe esni :) :wink:

Kép
gaby25

viszont ha nem megy fel a hő, az nem azt jelenti, hogy nincs elég progeszterin? tesódnak nem kellett szedni?

Kép
gaby25

Hello Lányok!

Jó koraiak vagytok!

Kata: szépen kapaszkodik felfelé...én 22-23.napra tenném a pé-det a hőd alapján..Bár a 1,5 hetes cicfájás furi, mert az a progeszterontól szokott lenni...Mondjuk én tuti pé előtt vagyok, és mégis fájogat a cicim :shock: na, nem annyira, mint pé után...

Gaby: a Te hőd is alakul, kíváncsi vagyok, hova teszi be a pé-t a ferti...

Különben az én görbémmel nem tudom, mi lesz, mert már most 36,7 a hőm, és 37 nálam már csodaszámba megy pé után:

Kép

Puszi, megyünk a szüleimhez ebédre :lol: én nem fogok tudni ellenállni a tiramisu-nak... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gaby, huginak semmit nem kellett szednie! Minden a legnagyobb rendben vele!

Áfi már a héten írt erről a progeszterin dologról, de már meg nem mondom hogy van ez!

Azért kiváncsi leszek mi sül ki belőle?! Mondjuk nem leszek kétségbeesve ha nem lesz baba belőle!

Nálunk sólet lesz és almás pite!!!

Kép
kata05

Olvasgattam és tudom hogy sokan szedünk itt E vitamint, és ezt találtam: (szerintem nagyon érdekes, főleg hogy mit jelent a neve!)

Az E-vitamint Evans és Bishop amerikai kutatók fedezték fel állatkísérleteik során 1922-ben, amikor a patkányok vemhességére gyakorolt hatását figyelték meg - innen kapta nevét is: a tokoferol elnevezés a görög tokosz és a pherein szavakból származik, melynek jelentése "gyermekszületést elősegítő".
Vendég

Hahó!

Itt a görbuszom:
Kép

Kata! Nagyon szépen elindult felfelé!

Áfi! Ezt már én is megtaláltam, biztató :lol:

Szezso! Még leeshet, aztán fölugrik. Miccólsz?

Csajok, ezt a mellfájdalmat még majd megkeresem, mert olvastam egyszer asszem a házipatikán egy doktor válaszolos izében, hogy azt írta a doki több nőnek is, hogy ha félidőben fájnak a mellei, akkor nem fog tudni teherbe esni :shock: . És ezt így lazán, a neten, mindenféle vizsgálat nélkül. Már akkor is csak pislogtam, nekem pl. mindig is fájt.

Annak a tegnapi hőmérős oldalnak azt hittem, hogy örülni fogtok, mert azért nincs sok hőgörbés lap. És a német pl. szerintem alig használható, engem többször a sírba vitt majdnem...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Én örültem az oldalnak, szerintem regisztrálni is fogok, persze tök jellemző rám, hogy azonnal akartam, csak láttam, hogy 60 nap a próba időszak, és rögtön arra gondoltam, hogy még eljön az az idő, amikor nagyobb szükségem lesz rá :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja, most néztem meg újra, szerintem 60 nap után fizetős az oldal...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

coca,
Ez a parázs szöveg nagyon édi volt! A kódfejtésben nulla vagyok...

kata,
Én is jó főzőcskézést kívánok! A görbéddel szerintem sincs gond!!Én a 22. napra tenném a pé-t, s látom, azt el is kaptátok!!!!

szezso,
Ki tudja, most szépen felkapszkodik majd 37 fölé!! És akkor a legnagyobb csoda is bekövetkezik!!! Jó lesz??!!

áfi,
Hát ebben lehet valami... Tegnap írtam a lányoknak a fura görbémről... Semmi pé tünet nem volt rajta, aztán...
Kb 10 napja szedem az E vitamint, valamint a hónap elejétől iszom a cickafarkteát, és most a 30. cn-on leesett hőm, mint állat, aztán nem mértem. Itt mondták egy páran, hogy kései peteérés is lehet... Tegnap reggel mértem egy hőt és mit ad isten 37. Ma reggel újabb mérés 37. Szóval akár lehetett is....! Nem? Lehet, hogy az E vitamin???
mfpan

Panni,
az az igazság hogy Coca a vitamin (ööö) megszállott. Én nem vagyok oda a mesterséges vitamin bevitelért, kivéve ha valami cél van vele. (Márpedig nekünk célunk van vele!) Én őszintén szólva nem is szedném, DE nem engedhetek meg magamnak légúti fertőzést, ergó szedek C vitamint (na meg mert immungyengítőt fogok kapni a lombik alatt). Aztán szedek Folsavat is, ismert magzatvédő hatása miatt, meg ugye E vitamint is beágyazódást segítő és sejtvédő hatása miatt. Nna ennyit arról hogy nem vagyok egy vitaminszedős fajta. :D
Kérdésedre válaszolva én nem gondolom hogy az E vitamin közvetlenül befolyásolná a peteérés folyamatát, de ez csak magánvélemény.
Vendég

Jó reggelt! ma korán keltem a hétvégéhez képest :D
áfi: érdekes amit az e-vitamin történetéről írtál. milyen gyorsan repül az idő...már csak 4 nap, és mennek a drukkok neked.
ma keveset leszek, tanulok, kedden vizsga. tegnap egész nap csak az osztályom körüli félévi adminisztrációt csináltam (ellenörző, hiányzások, statisztika), és nem is tanultam semmit :(
Szép vasárnapot!
katica
katica30

szezso
szerintemmára lesz betévea pé, persze csak ha felmegy a hőm. Mondjuk ma görcsölgetek és szúrkált is, szóval szerintem ma van. És nem is meglepő, mert eddig is a 16. napra tette

én is szedek E vitamint :) az az érdekes, hogy első mérős hónapban az elején nem volt cikkcakkos a görbém, hanem szép egyenletes, most meg ugribugri :shock:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Ma jó sokáig szundítottam, és milyen jó volt! :D

Coca, kódfejtésben 0 vok!

Bettike, kijavítanád a táblában? Már nem eszek méhpempőt, de szedek folsavat. Köszi.

Jó étvágyat Mindenkinek!!!!!!

snufi

áfi,
De a lányok írták, hogy segít benne! Hisz a megfelelő nemi működéshez nélkülözhetetlen, ehhez pedig közvetlenül kapcsolódik a megfelelő petesejt termelődés, és érés. Vagy rosszul gondolom.
Nagyon szorítok a lombik miatt! Nagyon vigyázz Magadra és szedjed csak nyugodtan ezeket a vitaminokat, hisz szükség lesz rájuk, amikor megvan a lombik!!!

gaby,
Lehet, hogy neked is az elején (a változás miatt ) fejtette ki legjobban a hatását. Én most a saját tapasztalatom és lehetőleg valós kései pé-em miatt erre következtettem.
Akkor biztosan most van a pé! Ja, de hancúroznotok, most nem lehet... Mikor volt utoljára? Tegnap? Vagy még azelőtt? Az is belefér!!! Hajrá! :wink:

snufi,
Akkor meddig is szunyókáltatok ma? Néha tök jól esik, a pörgös hét után a Kedvessel töltött szunyókálós reggel!!! Jól tettétek!
mfpan

Panni,
nem akarom én ledönteni az E vitamin lovasszobrát! :D Én is hiszek a jótékony hatásában, hiszen én is szedem. És biztosan segít is PÉ ügyben. Én csak arra gondoltam hogy nem ennek köszönheted főleg kései csodádat. Biztosan ez is számít, de ha volt kései PÉd akkor lett volna E vitamin nélkül is. Ha meg nincs valakinek PÉje beszedhet 2 talicska E vitamint is. Szóval én inkább az arányokra gondoltam.
Vendég

áfi,
OKÉ! Elfogadva. Igazad van!!!

katica,
Jó tanulást!
Azért még nézz be holnap a vizsga előtt, aztán keddre mennek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!
mfpan

Sziasztok!

Szirom! Megnéztem az oldalt, ugyan olyan hőmérőzős, mint a többi csak első regisztráláskor 60 napos a VIP tagság! És én még tegnap regisztráltam is! :wink: Csak ha hőt nem írok be úgy nem működik én meg most nem hőmérőzök!
Ja és görbéd:++++++++++++++++++++++++

Snufi! Javítalak! :wink:

Kép
bettike
Eger

Pnni
az első mérős hónapban csak a pé után kezdtem el szedni az E vitamint, és ekkor vont egyenletes pé előtt a hőm :shock: érdkes, mi? :roll:

Kép
gaby25

No, itt van, amit reggel mondtam:

http://www.hazipatika.com/services/faq/?id=112

Mit szóltok? Honnét a fenéből tudja ez a pasas, hogy ha valakinek fáj a melle, akkor már peteérési elégtelensége van? :shock:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: elég érdekes ez a doki vagy ki :shock: és a peteérési elégtelenség stresszeredetű betegség ?! :shock: Na és a progeszterontól nem fájhat a mell? Az meg ugye akkor termelődik, ha van pé :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Itt egy link a ciklusról meg a hormonokról:
http://www.hazipatika.com/topics/szexol ... 11111250#3

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
elolvastam, jó cikk! Könnyen érthető, humoros. :)
Vendég

[quote="szezso"]S írta:szezsozirom: elég érdekes ez a doki vagy ki :shock: és a peteérési elégtelenség stresszeredetű betegség ?! :shock: Na és a progeszterontól nem fájhat a mell? Az meg ugye akkor termelődik, ha van pé :shock:

Csak halkan jegyzem meg, hogy a nővérem ha ideges addig nem menstruál amíg nem nyugszik meg! tehát amíg gond van, addig NO mensi! Amikor infarktust kapott apu és kórházba került, addig nem jött meg tesómnak amíg bent feküdt az apukánk... (kb 4,5 hétig)
Ahogy kiengetdék megjött neki, és uganez volt az összes vizsgaidőszakában, amíg az utcsó vizsgáját nem tette le, addig nem menstruált! :shock: Szal én ezt el tudom képzelni... + a mellfájás is stimmel...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok amúgy :)

Bogimnak középfülgyulája van :( Nem volt elég neki az az antibigyó amit a múlt héten a garatgyulladásra kapott és felülfertőződött a fülére :cry:
+ a Violának extra magas láza van péntek óta, úgyhogy baromi klasszul telt a hétvégénk! :shock: :cry:
A Zuram is torokfájós+lázas+köhög na meg én is még mindig! Holnap ha minden jól megy elmegyek dokihoz! Már ha le tudom passzolni a csajokat....

Vannak új hírek?????? tesztelt valaki?????
Nagyon drukkolok ám mindenkinek :wink:

Elizát kiengedték már a kórházból??????????????
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Sonjus, utólag boldog születésnapot!
Kép

Mfpan, hát elég késői PÉd lenne, de a hőd alapján eléggé annak tűnik

Cenikő, hogy van a kis pocaklakó? Volt már uh?

Következő ciklusra én is veszek E vitamint. :)

NA a görbuszt feldobom.

Kép

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?