Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon szép, csak ehhez 38 kilónak kell lenni vasággyal együtt :lol: Megnézted a prividet?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom
szép ruha, és szép menyasszony :) hát az enyém nem rugalmas volt, azért volt nehezebb benne a mozgás. No azért az 54 kg-os súlyommal még jól mutatott volna rajtam :) felpróbáltam, mert volt a méretembe, nem volt rossz, de nem is az igazi :? 68 kg voltam akkor.

Kép
gaby25

Köszi! Én meg nem mondom meg, mennyi voltam :lol: :lol: :lol:

Az az egyik kedvenc képem különben, ahol Miksa kíváncsiskodik és az ölembe mászna, ha át tudna kelni a ruhán :wink: 1,5 éves volt akkor :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok! Szép hétvégét!
Én is bennelennék egy taliban, dehát Egerből???? :cry: :cry:

Rakok táblákat!

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Sziasztok lányok!

A ruha Demetrios, már ha mond vkinek a név vmit! Új nélküli, hátul fűzős, egyrészes,gyönyörűen kidolgozott ruha! Azt mondták hogy szép a vállam meg a karom, így esett a választás rá! Egyébként stílusban olyat szerettem volna, mint Sziromé, de az nem állt olyan jól! Rögtön rámtették a kesztyűt, fátylat, uszályt még a hajdíszt is! Remekül néztem ki! Pedig én mindig találok mindenben hibát!

Viszont ezek után nem biztos, hogy az esküvőig fogunk próbálkozni a babával, mert most tudatosult bennem mi van ha a rosszul levős fajta leszek( nem úgy mint a húgom, aki egyetlen egyszer nem volt rosszul) és végig hányom az esküvőm! :lol:

Na de azért itt egy görbe!

Kép

Kép
kata05

Bettike,
de sajnálom! Megnéztem, 258km :(
De az út jó, ha a közelben van dolgotok véletlenül... (3as főút pestig, utána csak a 6os főút egész hozzánkig).
Vendég

Ga bi! Eddi ahol mi voltunk, mindenütt min . 3 nap az absztinencia. Most is 3 napos cuccot nyomatott apus.

Kiki! 36,8.ig fütsd, aztán megállhatsz. Kár a drága gázért!

Na, jó, ne tesztelj Szirmi! Akkor szurkolok, hogy kibírd!

Áfi! Én előbb megyek, és segítek főzőcskézni!

Kép
zölddisznó

Kata! van képed a ruháról? :wink: Nem vittél fényképezőt a próbára? Vagy legalább a neten keresd meg a ruhádat, jó? Kíváncsi vagyok nagyon :lol:
Igen, a Demetriost én ismerem. Szépek nagyon.

Szia Bettike! Segítsél! :wink: Most nézem a táblát, most ez hogy van, hogy fent csücsülök a tetején a 25. cn-mal és a 8. dpo-mal, mások meg előrébb járnak, és alattam vannak? És senkinek nincs dpo rajtam kívül, de miért?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike! Az egriek majd pestire jönnek - ami nem nálam lesz! hihi.

Kép
zölddisznó

Coca javaslatára, engedélyeztem a hancúrt magunknak :)

Kép
gaby25

Áfi! Dunaalmás hány km Tőletek?

Kép
zölddisznó

Zöldi! Okés!

Szirom! Elvileg úgy van, hogy felül vannak azok sárgával, akiknek tudjuk a dpo-t és nagyon drukkolni kell, utána jönnek azok, akik pé körül vannak, vagy után, de még nem tudom a dpo-jukat! Aztán pedig a pé előttiek kékkel!

Jelen esetben csak rólad tudjuk, hogy hány dpo-nál jársz! Egy-két nap és oda kerül hozzád Kata meg Csikken! Ha jól emlékszem! Meg majd utána Gaby, Szilcsi meg a többiek szépen sorban!
De ott meg a dpo miatt megy csökkenő sorrendben, ezért csak utánad lesznek! Tehát tetszik nem tetszik az első vagy! :lol: :lol: :lol: :lol:

De ha valaki tudja a többiek közül, hogy hol jár dpo-ilag, akkor írja, és mindjárt átkerülhet a sárgába! :wink: Hogy Szirom ne legyen ilyen árva! :lol:

Kép
bettike
Eger

Áfi! Észben tartom köszi!

Kép
bettike
Eger

Szirom! Ez az a ruha!

Kép

Kép
kata05

ááá, nem Dunaalmásra gondoltam!

Kép
zölddisznó

Bettike! Köszi, így már értem! Csak azért nem értettem, mert a narancssárgák közül sokan már nagyon is a ciklus második felében vannak.

Kata! Nagyon, nagyon szép! Majd tanulja meg valaki nőismerősöd, hogyan kell az uszályt föltűzni :wink:

Gabi! Helyes, most már aztán mindent megtettetek :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hát Bettike, én ebben a hónapban nem kerülök oda( táblázatba), mert a 27-29 napos ciklusomból a 24.-en tartok és még semmi!

Kép
kata05

Szirom!

Márc.27-én kell mennem utcsó ruhapróbára, és akkor kell vinnem magammal egy embert aki öltöztetni fog, (mert nem tudok csak úgy beleugrani a ruhába), és akkor mondták hogy adnak tanácsokat a ruhával kapcsolatban , mindent megtanítanak neki!

Szerintetek az én görbém után nálam mit jelent a zárt méhszáj? Vagy annak különben is zártnak kéne lenni? Tudom már egy párszor kitárgyaltuk ezt!

Kép
kata05

Kata
Királynői ruha :D gyönyörű :wink:

Kép
gaby25

Kata! Akkor jó! Bár én úgy meglepődtem, hogy az én ruhámat kb. egy perc alatt föl lehetett venni. Volt rajta hátul vagy 80 gomb, de alatt cipzár, úgyhogy sima ügy volt.

No, húzok lányok kaját csinálni. Miksa 48 db-os puzzle-t rakosgat. Sikerrel :shock: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kata! Szerintem azt jelenti, hogy volt pé-d!

Kép
bettike
Eger

Haj!

Áfi!
A ferti azon szokott agonizálni, hogy pont legyen a tizedes és ne vessző! Nekem azért nem fogadta el régen!

Lányok!
Én Pest megyei vagyok, de teljesen mobil :) Rajtam kívül még 4-en elférünk a kocsiban :) Hová megyünk? :)

Monyóka!
Megnéztem a papírt és felhívtam a gyógyszerész barátosnémat és azt mondta, hogy nem cukorterheléses a tesz, hanem valami hormonos! Mikor vértvesznek, akkor adják be a cuccost és fél óra ücsörgés után újból vért vesznek! Jaaaa, és könnyű reggelit lehet, nem kell éhgyomorral menni egyszer sem :)
sonjus

Sonjus! Mitfahrer jelentkezem! (Remélem , így kell írni! Egy kukkot sem tudok németül, csak amit az alámondásos NDK szexfilmekből tanultam, ja, ja, sőőőőn!)

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Fel vagy véve :)
sonjus

Háromszoros éljen Sonjusnak!!!
(hiphip) Szóval lehet jelentkezni, kocsi van, így nincs kibúvó, jön mindenki és slusszpassz!!!! :D :lol: Én úúúgy örülök!
Coca,
jöhetsz főzni bátran! Jóljön a segítség! :wink:
Dunaalmás 185 km, de ha nem arra gondoltál akkor mire?
Vendég

Kata
ha azt nézük, hogy tesódnak nem volt két fázisú a görbéje mikor terhes lett, lehet hogy ez családi vonás :wink:

Coca
az én német tudásom is kb ennyi :lol:

Az én autómban is van hely :) Ha megosztjuk a benzinköltséget, akkor messzebre is eltudunk menni, sajnos a mi perselyünk most elég üres :( Akihez megyünk, annak meg bedobunk a kasszába kajcsira meg itókára :D Ti most párrral vagy anélkül gondoltátok a találkát? :roll:

Kép
gaby25

helyesbítve: messzebbre is el tudunk menni :oops:

Kép
gaby25

Az én párom sokesélyes, mindig csak aznap tudja, hogy ráér-e. Szóval vele és nélküle is szívesen megyek.
Vagy ha úgyis kocsival megyünk, akkor az is jó, ha mindenki csinál valami "kicsifinomat" (idézet magamtól), és Áfinál csak tálalni kell! Meg folyékonyat is viszünk. Ki, mit szeret. Nálunk ez vált be legjobban.
Vélemény?

Kép
zölddisznó

Ha nálunk lesz, mivel nekem így utazás nem kerül pénzbe, vállalom a buli eszemiszom költségének nagyrészét! Így tehermentesülnek kicsit azok akik messziről utaznak és benzinre költik a pénzüket!
A férjjel vagy férj nélkül legyen ahogy akarjátok! Vagy aki udja hozza élete értelmét, aki meg nem az jön egyedül/gyerekkel, kinek mi akad.
Vendég

Coca
jó ötlet, főleg hogy itt már olyan sok finomságot láttam a képeken :)

Kép
gaby25

Én is benne vagyok lányok a találkában, de mikorra tervezitek?!

Kép
kata05

de jó, sok-sok gyerek lesz, és kiélhetjük magunkat :D Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
gaby25

Sziasztok!

Lili: sajnálom, hogy megjött :cry:

kata: csodaszép a ruhád :D

egytestvér: Gratulálok!!! :D

gaby: ~~ bűvölöm a hődet ~~

szirom: nagyon szép a görbéd

Én is szívesen elmennék a találkozóra, de Debrecen egy kicsit messze van Budapesttől :(

Valahol olvastam, hogy este nem igazán jó a szex, főleg fürdés után nem. A tusfürdő, szappan megváltoztatja a nemiszervek ph értékét és ez is befolyásolja a megtermékenyítést. Legoptimálisabb a reggeli keksz, mindemellett akkor a legfürgébbek a kiskatonák is :D
Egyszóval Gaby, csak helyeselni tudom, hogy együttlégy apával :D

hőm:
Kép

Nem valami szép, ma csak 4 órát aludtam és később is keltem, úgy hogy a mai hőmet nem véglegesítettem.
Magamról: este elmentünk a barátokkal egy kicsit bulizgatni. 3 órakkor feküdtünk le, de már 7-kor kelnem kellett, mentem a fodrászhoz. Úgy hogy most megint offon vagyok (pont úgy mint tegnap) :D :shock:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

repülünk hozzás Áfi Kép

nekem mindegy mikor, nem kell már tanulnom, ha a csütörtöki vizsga sikerült Kép
Kép

Kép
gaby25

Sziasztok,

Kata, gyönyörű ez a ruha. :) Nekem kettő volt egyik a polgárira, az szűk a másik a templomira meg abroncsos. :)

Na betette a PÉt- és ezidáig először tette be teljes vonallal :)

Kép

Csikken

KépKép
Kép
csikken

szilva
a forró fürdő apának nem jó, mert lassítja a kiskatonákat, de azért zuhi jó előtte :wink: vagy egy kis macskamosakodás :wink:

Kép
gaby25

főleg együtt :D :wink:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva,
nem Pesten lesz! (Bár Debrecentől Paks is kutya messze van :( )
Coca,
nagyon szuper ötlet a mindenki hoz egy kis ezt-azt, de akkor mit állok én?

Az időponttal kapcsolatban várom a javaslatokat, nekem jelenleg nincs munkahelyem, így rajtatok áll!
Vendég

Nekünk bevallom, az lenne a jó, ha mindez akkor lenne, amikor egyébként is megyünk le Szekszárdra. Ez általában akkor van, ha az uram két egymás melletti napon ráér. És ez havonta-kéthavonta fordul elő :roll: . Jövő hétvégén akartunk, de azt lefújtuk, mert át kellett szervezni a disznóvágási programot :wink:

Februárban valamikor szeretnénk, de ahhoz meg kell tudnom, hogy mikor van az a kupa, amire érdemes lenne hazamenni. Mi se vagyunk egyszerűek, tudom :lol:

És Áfi! Én imádok sütni-főzni, szal szívesen vinnék ám valamit!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hát lányok, ha rajtam múlik, akkor csak áprilisban lesz, de gondolom ti előbb szeretnétek, ami maximálisan érthető!

Kép
kata05

Áfi már csak 5 nap!!!!!!!!! Ugye hogy eltelt ez a január!!!

Kép
kata05

Áfi! Nem úszon meg, a "kicsifinom" Rád is vonatkozik!

Gyby! Jók a képek ... mind lenyúltam, hihi.

Csikken! Kép görbe! Végre telecsík! Kép

Szilva! Az nem baj, ha változik a Ph. Szinte semmit nem befolyásol, hiszen a tied savas, apucié meg lúgos. Szóval amúgy is boxolnak odabenn a Ph-k.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Végigolvastam a termést, de esküszöm most semmi nem jut eszembe, miket is szerettem volna írni,... bocs.

De az igen: én is megyek a topictalálkozóra!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lehet, hogy én is csatlakoznék Sonjushoz, ha lehet...

Szirmi, mi is szeretnénk látni az esküvői képedet!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jó reggelt lányok! :D
tegnap elkezdtem visszaolvasni, de annyit írtatok :D
coca: tetszett a cicás kép, sikerült észrevennem a baglyot is közöttük.

áfi:
A közös tali jó ötlet, ha valamikor hétvégén lesz, akkor el tudok én is menni. szegedtől milyen messze van?

fűtés: mi még nem kaptunk fűtésszámlát, és nekünk semmi támogatás nem jár :( A férjem túl sokat keres. Ha én nem dolgoznék, még akkor sem kapnánk :( mindenesetre kiváncsi leszek, hogy mennyi lesz, mert bár nem túl nagy a lakás, de azért fűtünk rendesen.

gaby: szép volt a ruhád, nagyon. épp néztem, hogy a te esküvődhöz képest a miénk másfél hónappal később volt. (2006.júl 29.)

bettike: a ferty szerint 9.dpo. de vannak kétségeim :(
no meg remélem, ebben a hónapban nem leszek brutálgörbe tulajdonos :D

kata: ez nagyon szép ruha, szerencsés vagy, hogy ilyen gyorsan megtalaltad az igazit. én még amikor úgy éreztem, hogy megvan az igazi ruha, akkor még elmentem egy két szalonba körülnézni, persze feleslegesen. :D

rólam: nem mentem el vizsgázni pénteken, így keddig még nyugodtan tanulhatok. a suliban félév van, így e hét kész bolondok háza volt, minden gyereket lezárni, osztályzó konf. Idén először jópár gyereket kénytelen voltam buktatni, a nulla tudásra nem tudtam kettest adni. :(

katica
katica30

Katica,
attól függ merre jössz. Ha Kecskemét felé az kerülő, úgy 170, Baja felé 155km.
Írok egy talinévsort, aki kimarad kiabáljon hangosan!
Coca, Szirom, Gaby, Kata, Sonjus, Snufi, Katica, Babaimádó
Időpontjavaslatokat!!!
Vendég

Snufi! Küldtem neked privit inkább :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi Szirmi, válaszoltam! :wink:

Bettike, beírnád az aktualitásokhoz, hogy vérvételek? És ez már a 9. hónap... :( Köszi.

snufi

Szirom! Na most tévedtem! Katicát javítottam, így ő most beelőzött téged!

Katica! Closty-val hogy állsz?

Snufi! Átírtam!

Akkor a következő tali az ország keleti végében legyen! :lol: :lol: :lol:
PLÍÍÍZ!

Kép
bettike
Eger

Na, nekem átrendezték a hétvégi programomat. Drága édesanyám rosszul értelmezte a szokásos havi családi találkozó időpontját, és nemrég rámtelefonált, hogy mikor érünk már oda. ...jövő hétvégét beszéltük meg. Rántott hús, natúr szelet, 2 féle körettel, leveskedvencek, 2 torta... úgyhogy holnap buszozunk 350 km-t. Fiuk sehol, ergó autók sincsenek. Király! És az idő is pocsék. És dolgunk sem kevés. Na de félre panaszkodás, MAMI az első! ...mégha a diétánkba annyira nem is illik bele. Amikor vannak pasik, akkor ők esznek annyit, hogy Mama észre sem veszi, hogy mi csak szétmaszatoljuk a tányérban a diétás adagunkat. Sebaj! Pápá mínusz 4 kiló!

Bocs, muszály volt!

Kép
zölddisznó

Jó étvágyat Coca!
Diéta megvár, most Mami főztje vár!!! :lol:

snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?