Új privát üzeneted érkezett!

Áfi, ez érdekes! Két magzat 3 hónap különbséggel??? :shock: És hogy szült? Bent maradt a kisebbik, a nagy meg megszületett??? :shock: Vagy a kicsi is megszületett hónapra?

Melcsi, azt hiszem, te válaszoltál a folsavas kérdésemre. Köszönöm!
Csak azért agyaltam ezen, mert ha mondjuk szedném már július óta, mióta próbálkozunk, attól féltem, hogy telítődik a szervezetem és nehogy káros legyen, ha hosszú ideig nem sikerül teherbe esni és csak szedem folyamatosan. De akkor lekezdem...

Kép
szilcsi

Gaby, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aranyos sztori.

Szirom, akkor nektek tényleg jó esélyetek van az ikrekre. Párom szeretné, azt mondja, akkor egyszerre letudnánk mindent. Én annyira nem díjaznám, persze örülnék, ha úgy alakulna, de be lennék tojva rendesen. :shock:

Kép
szilcsi

Szilcsi,
a folsav nem raktározódik, szedd bártan!
Amúgy úgy emlékszem az volt a cikkben hogy a nagyobbat császárral kivették pár héttel idő elött nehogy a kicsi is megszülessen.
Vendég

A dokim szerint a női szervezet egy magzatra van kitalálva. Valszeg igaza van. Meg császár után szerintem nem is lenne jó a méhnek a dupla terhelés. De tudnék az ikerterhességnek örülni is nagyon, ha úgy adódna, viszont ha választani kéne, akkor egy babát választanék. Miksának se biztos, hogy jó lenne egyszerre két kistesó, mert kevesebb idő maradna rá, később pedig az ikrek valszeg nagyon egy húron pendülnének, talán kicsit ki lenne zárva ebből. De nem eszelek ezen, egyelőre gyerek se sikerül, nem kettő :roll: :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én soha életemben nem akartam ikreket. Csak mióta tudom hogy ha lesz is még, vért kell izzadnom a babá(k)ért. Mostmár lelkes vagyok, lombikikreket szeretnék. Vagy iker-örökbebabákat. A férjem húzza a száját, egy kisbaba is nagy munka, hátmég 2! De már nem érdekel. Csak legyen.
Vendég

Sziasztok.

Lili!

Örülök, hogy jobban vagy. Mikid miatt meg szomorkodom.

Tamás! Jobbulást a kis családodnak!

babaimádó
Kép
babaimado

Csajok! Azoknak, akik az új egészségügyi rendeleteket hozzák néha bele kellene olvasniuk abba, hogy itt mi mikről beszélgetünk. Látniuk kellene ezt a kétségbeesettséget, ami -azt hiszem-mindannyiunkra jellemző. Bár ugysem értenék. Nem értenék, hogy ez az egész mennyire igazságtalan, mennyire embertelen, mennyire megalázó és mennyire fájdalmas. A mi utunk -a babánk felé-könnyekkel van kikövezve és szenvedés öleli körül.

babaimádó
Kép
babaimado

Úgysem hosszú ú-val..mindegy...pocsék napom volt...

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Végre itthon!!!! :lol:

Lili: sajnálom a mensid, de legalább nem őrjít meg a bizonytalanság, kezdődhet az új ciklus :lol:

A dupla pé-ről én azt olvastam, hogy a 2 tüszőrepedés 24 órán belül történik. Hogy hogyan lehetett valakinek pé-je, mikor már terhes volt, az sehogy sem fér a fejembe...

Szirmi: én szívesen átveszem a pé-s fájdalmaid felét :-D én ugyanis nem érzek soha semmit pé-kor!

Szilcsi: 50 e forintos fűtésszámla ? :shock:

Purc: talpraesett csaj vagy :wink: és a legjobb, hogy nem is maradtál munanélkül :lol:

Na, elrobogok majonézes kukoricát kreálni :lol: Bocs, ha ezzel rontom a topik-imázst :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
én is úgy olvastam. Ha 60akárhány éves asszony ikreket szülhet, ez is megtörténhet.
Valaki help szegény fejemnek! A fertilitycirclevel kínlódok, de nem fogadja el a beírt értéket, érvénytelennek nevezi. Tudja valaki hogy kell beírni a hőt ennél az oldalnál? Van valami trükk?
Vendég

Gaby! Elvileg én is rádtaláltam az iwiwen :)
Téged jelöltelek?

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó, mi a baj???

Szezso, igen, ennyi lett. Ebben benne van 3 havi melegvízdíj is, mert valamiért nem számláztak 3 hónapig... Nem tudok bemenni reklamálni, mert az utcán kígyózik a reklamálók sorának a vége. :shock:

A fűtésünk több mint 80 százalékkal emelkedett! Ebből a számlából a januári távhőszámla 29.000 forint. :shock: :? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na megyek, tanulnom kell. :roll:
Mindenkinek szép hétvégét!!! :lol:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Megjöttem a ruha kölcsonzésből!
Életemben egyszer szerencsém volt! Meglátni és beleszeretni szindróma játszódott le nálam!

Most nem írok senkinek, később visszaolvasok, csak dobok egy görbét! Várom a mensit csak nem tom mikorra, a mell fájás a mai napra fokozodott!!

Kép

Kép
kata05

szilcsi!Ha azt mondom, hogy sz..r napom volt, akkor nagyon enyhén fejeztem ki. Ezzel nem is fárasztanék senkit..hagyjuk..

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="gaby25"]
írta:
gaby25Kata
én fogyozós és ugribugris letttem egyben.
hát a hugod teherbeesése felettébb érdekes :shock:

De megtörtént ez a "feletébb érdekes" dolog és ez a fontos. Egy 15 hetes izgő-mozgó Babuci boldog anyukája lehetek. :lol:
egytestvér

egytestvér!
Millió gratuláció!

babaimádó
Kép
babaimado

Szilcsi! PANELBAN laktok? Mert ha igen, akkor lesz ennél több is a számlátok.Mi úgy fizetünk 37.000-et a FÖTÁV- nak, hogy nincs benne plusz. Ugyhogy, most lesz a rezsink kb havonta 100.000 ezer és akkor még nem vettem kaját.
surmi
kockasfulunyul

Most értünk haza, gyors visszaolvastam, de már alig emlékszem, ki mit írt, csak a témákra inkább....

Vacsizok és jövök reagálni! :)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

sziasztok!
végre van egy kis időm, rég voltam már, kb. egy hete. egyelőre megyek visszaolvasni, aztán majd írok...
katica
katica30

Na itt vok!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Szilcsi, a tűtől félek nagyon, nem a dokitól. Eredmény nemtom mikor lesz, úgyis megyek még 2x, ráér!

Panni, én nem jógázom!!!! Vmit félreolvashattál... :lol:

Lili, sajnálom. :(

Monyóka, hogy nálatok ilyen sz*r a helyzte...., borzasztó nehéz lehet! :(

Tamás, üdv. a Családnak!

Szirmi, drukkolok nagyon!

Anyukám a 8. sikertelen hónap után elment dokihoz, aki a vizsgálatok után vmi petenövelőt írt fel Anyunak. Úgy volt, ha megjön, akkor kell elkezdenie. Nem jött meg, megfogantam!!!! Nekem is ez a 9. hónapom...
Most ennyire futotta :roll:

Megyek leheveredek cseppet... :P

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szirom, mi van ha beágyazódsz :wink: Huuuh drukkolok, hogy 1 hét múlva meglegyen az a 2 csík.

Szezso köszi, igazából soha nem tudtam befogni a számat az Uram rossz néven is veszi ezt. Megütöttem már a bokám emiatt, de egyszerűen nem tudom megállni na. Vagy, inkább nem mondok semmit, de a másik rossz tulajdonságom, hogy minden az arcomra van írva. Ha meg sem szólalok, akkor is látszik, még aki nem is ismer, az is látja, hogy mivan... És az meg azért rosszabb, mert egyből azt gondolják, milyen bunkó vagyok :lol: Tehát inkább kinyitom a szám, ha robban, akkor robbanjon már nagyot hihi :lol:

Áfi, ikreket kívánok nektek :)

Szilcsi, rá kell tornázni kicsit, és jobb lesz.

Purc

Kép

Kép
purc

Vicces sztorikhoz:

Nekem néha-néha előfordul, hogy a saját irodámból kifelé menet kopogok! :shock: Még jó, hogy eddig nem szóltam vissza magamnak, hogy igen tessék! :lol:

OFF

Szilcsi! Tegnap beszélgettem egyik kolléganőmmel! Ő 5-6 évvel ezelőtt olvasott egy tanulmányt, amelyben arról volt szó, hogy szabályozva van, hogy az EU országaiban, tehát Magyarországon is mennyi lehet 2010-re a lakosság létszáma, ahhoz, hogy az EU fent tudja magát tartani! Mi már akkor túl léptük az akkor megengedett létszámot! Tehát szerintetek mire mennek ki ezek az intézkedések??
És ezt most politika mentesen mondom, mert a megszorításokkal egyet értek, mert kakiban vagyunk, csak azok módjával, kivitelezésével nem! Ez az én véleményem! DE tényleg csak ennyi lett volna!

Kép
bettike
Eger

Kata! Mondtam ugye? :wink: Mesélj bővebben, hogy mi volt!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok,
tegnap voltunk Rolival babatalin, ma meg ben nagyiéknál.

Tamás, jó hogy már jobban vannak Eliza és a baba :)

Nem tudok most visszaolvasni, de kell valakinek drukkolni? Azt tudom, hogy Zöldinek a pé nélküliség miatt kell. Az megy :) :)

Nálam ma ment fel a hő, bár belealudtam a hőmérőzésbe kicsit.

De jó, hogy nem panelban lakunk. Főleg hogy idén ilyen a tél eddig a havi melegvíz és fűtés fogyasztásunk 9000 Ft volt.
Persze lehet még rosszabb is ha megjön a hideg, de azért a 37000 Ft :( :(

Dobok egy görbét:

Kép
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Hahó!

Lányok, már olyan rég akarom mondani, nem kéne egy talit szervezni? Valami központi helyre (kicsit játszóházas is lehet :) ), szerintem jó lenne már találkozni. Én még csak Zöldit ismerem, de csak rohanásban, mert szegény pont akkor jött Horányba, amikor három turnus vendég között rohantam ki hozzájuk a Toronyba (étterem). Úgy bánt azóta is, mert igazából vendégül kellett volna látni őket, de nem ment a múlt héten. Zöldi, tényleg bánt!
És olyan aranyosak voltak, még egy mackót is hoztak Miksának! :D

Drukkolóknak köszi :D

Purc! Legyen igazad, hogy beágyazódjak!
Én is ilyen vagyok, minden látszik a fejemen. Még ha diplomatikus szeretnék lenni, akkor is :lol:

Csikken! Holnap beteszi a ferti a pé-t talán!

Kata! Mesélj, milyen a ruha? Velem is így volt, de a ruhámat csak te láttad közülünk :lol:

Áfi! Ha ikreket akarsz, tőlem mennek a drukkok! :wink: Bár anyámék 65 évesen halálra szekálják egymást :lol: :lol: :lol: Poénnak szántam, bár tényleg igaz, csak jó a humorunk :wink: Az egész családé, másképp nem menne :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jaj Sziromka,
fájdítod a lelkem! Annyira taliznék veletek!!! De a többség pesti, aki meg nem az jól szétszórva az országban. :( Persze attól lehet tali, csak sajnálom hogy ha Pesten lesz, én lemaradok. :cry: De majd valaki fotóz, és tesz fel tökjó képeket! :wink:
Vendég

Áfi! van kedved csak velünk is talizni? Nekem igen! Néhány havonta járunk le Szekszárdra a szüleimhez, és ha van kedved, és úgy jön össze, akkor lassítunk egyszer Dunaszetgyörgyön ám!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziromka,
OKÉ OKÉ OKÉ!!! :D :lol: :P :)
Nagyon szívesen talizom csak veletek is!
Megbeszéljük ha úgy jöttök hogy hazafelé van 1-2-3 szabad órátok. Képzeld csak a kölkök milyen jót buliznak majd! :wink:
Vendég

Áfi!

Akkor megbeszéltük! Lassítunk :lol: Végülis egyszerű, csak hazafelé annnyiból gátló tényező, hogy anyám akkor kezdi kifőzni a tésztát, ha elhagyjuk Paksot, meg hasonlók (biztos ismered:)) :lol: , de megbeszélés kérdése az egész. Legközelebb szólok, ígérem, jó? Olyan szívesen megismernélek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt és hétvégét babaneeeeeeet!

Mea culpa: a tegnapi termést el sem olvastam :cry: Úgyhogy ha valaki kérdezett tőlem, kérem, ismételje meg!

Zárt méhszáj, hőm király, nincs tojásfehérje, nincs szúrkálás... (besorolásom: zárvatermők törzse, melegvérűek osztálya)

Kép

Egy kis segítség annak eldöntésére, hogy felébredtél-e már.
Mit látsz a képen?
Négy macska - kómás vagy még, mars vissza az ágyba!
Három macska és egy bagoly - rendben vagy, babanetezhetsz!
Kép

Kép
zölddisznó

jó reggelt
hőjelentés Kép

Fűtés:
nekünk most januárban 19ezer távfűtés jött ki, "csak" 4ezerrel több mint tavaly ilyenkor.

Babaimado
visszaigazoltam az iwiwen :)

Kata
nekem is így volt a ruhával, megláttam a neten, elmentem felpróbáltam, csak 1dv volt belőle és pont a méretemben :) anyu unszolására azért az esküvőkiállításon is felpróbáltam párat, de amradt az első :)

Egytestvér
nagy gratula :) a te példád mutatja, hogy nem kell stresszelni a hő miatt :wink:

Szirom
benne vagyok a taliban :) jókat babázhatok :)

Kép
gaby25

csikken
csütörtökön volt pé szerintem :wink:

Kép
gaby25

Szaisztok!
Én Tolna megyeiből Pesti lettem, tehát mindkét turnusba beleférek:-)

babaimádó
Kép
babaimado

DEJÓÓÓ!!!
MÉG még még Tolna, Somogy, Baranya, Fejér megyeieket! MÉÉÉG! :D
Vendég

mától nem kekszelhetünk, mert apának szerdán kell vizsgálatra mennie. Ha holnaptól feljebb megy, akkor mai pé van, és a tegnapi hancúr még jó :wink: szóval kérek hőemelő drukkokat :) szurkálgatást nem érzek, igaz görcsölgetést sem éreztem igazán eddig. Mondjuk az nem baj ha nem görcsölök túl sokat, mert előtte ez volt a bajom, hogy miért görcsölgetek annyit. Ki érti ezt? :roll: :shock:

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Végre egy régi Zöldi :lol: Üdvözlet köreinkben :wink: Zárvatermő :lol:
Figyu, mi a görbéden az a plusz pont a 6. napon?

Gabi! Olyat nem lehet, hogy még ma reggel futtok egy kört, aztán zárul Miki mókatára? :lol: Akkor majdnemhogy teljesen nyugodt lehetnél. És szerintem még belefér az 5 napba, vagy nem? :lol: Lazán számolj :wink:

Tényleg Gabi, akartam már kérdezni, hogy a tiéd milyen ruha volt? Csak az avataron látom, és amennyi látszik, az nagyon szép!

Babaimádó! megmondod, honnan jöttél?

Áfi! Nektek most sikerül a lombik, és akkor hol fogsz szülni?

A görbém:

Kép

Tegnap valaki mondta, hogy levágja az együttléteket, és a mamája prűdnek mondja (azt nemtom, hogy emiatt-e :wink: ). Én se teszem ki, pedig nem vagyok prűd, de itt tényleg az egész világ láthatja, hogy ki mikor és hányszor, úgyhogy engem nem kellett sokáig győzködnie erről az uramnak.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Áfi! Nekünk is jó tolna megye!

Gaby! Elég 3 nap, nem kell 5!

Szirmi!
A 6 napon nagyon későn mértem, és nem akartam, hogy szerepeljen a görbémben.
Szerintem Te a 12. napon vagy, úgyhogy tesztelj egyet titokban, és ne áruld el nekünk, hogy ezt tetted!

Kép
zölddisznó

no kipróbáltam a fertyt, holnaptól beírtam pár napon át magasabb hőt, és tegnapra ragta a pé-t szaggatott vonallal. :roll:

Szirom
anno küldtem át honlapot, ahol meg lehet nézni az esküvői képeket
http://gaby750125.spaces.live.com/photos/?_c02_owner=1

Kép
gaby25

coca
akkor miért mondanak 5 napot? :? :shock: akkor ma délelőtt még szabad, és vasárnap-hétfő-kedd üres járat :wink:

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Gabi!
Mennek a hőemelő drukkok!+++++ :lol:

Zöldi!
ez a kép nagyon-nagyon jóóóó! A görbédet még fűtöm. :lol:

Kata!
Én sokadikra találtam meg a ruhámat. Sőt már le is volt egy foglalva, mikor megláttam az igazit. Szerencse, hogy egy szalonban volt mind a kettő. Nekem két részes volt. Nagyon kényelmes. Ha lehetne előről kezdeném az egészet. minden pillanatát élveztem. :lol: :lol: De mesélj milyen a te ruhád. :?:

Csikken!
Szerintem vagy csütörtökre, vagy péntekre teszi be a ferti a pé-t. :lol:

Egytestvér!
Nagy gratula!!! :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

az én ruhám szép volt, de táncoláshoz nem kényelmes a csónaknyak miatt, a kezemet nem tudtam akármeddig emelni benne :? de így sem bántam meg a választást :)

Kép
gaby25

Gabi! Én engedélyezem a ma délelőttöt :lol:

Nagyon szép a ruhád, tényleg! Ez is spanyol ruha, ugye?

Zöldi! Értem! A pöttyöt :wink:

Tesztelni nem tesztelek még egy darabig, ha beledöglök is :lol: . Nem szeretnék több halvány pozitívat látni és negatívat sem.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom
köszi az engedélyt :) igen, spanyol modell :wink:

Kép
gaby25

Szirmi!
Nagyon szépen alakul a görbéd! Mennek a drukkok! :lol: :lol: Még januárra kellene + teszt!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Akkor a névsor a vidéki talira:
Coca, Babaimádó, Szirom, Áfi
Ennél boldogabbá kevés hírrel tehetnétek! Lehet nálunk is, de bárhol máshol is, én is utazom ha kell (bár nálunk van hely dögivel, és nem kell szépen viselkedni).
MÉG még emberek! Kitakarítok megígérem! Sütit sütök, sherry-t veszek, sofőröknek/kismamáknak gyümilét, csemetéknek társaság a lányom! NAAAA gyertek!!!
Vendég

Gabi!
Nagyon szép volt a ruhád!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Áfi :lol: :lol: Részemről oksi :wink:

Kösz a drukkokat mindenkinek. Nálam jobban senki nem szeretné a +-at, bizisten :wink:

Gabi! Az enyém is az volt, csak másik sorozat :lol: Dobok neked priviben képet, ide nem akarnám kitenni :wink: hasonló volt a vállrésze, de az enyém rugalmas volt, simán táncoltam benne, bár kicsit kisebb volt a kivágás. Nekem fontos volt a hosszú ujj, mert szép erősek a karjaim :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi,
nagyon helyes a kérdésed! :lol: Elvileg a szekszárdi kórház van a legközelebb, de pécsre járok lomikozni, szeretnék ott is szülni! Vagy a pesti SOTE 1es nőin, ott szültem a lányom is, nem tökéltes, de nem vitték el a gyereket éjjel se, és ez nekem fontos, sok kórházban szóban van csak rooming-in, vagy 1 szoba folyton tele.
Vendég

Áfi!

Bizisten nincs bajom a kisebb kórházakkal (én pl. Újpesten szültem a szülőotthonban), de Szekszárdon asszem sose szülnék. Ha visszaemlékszem, hogy a tesóm kislányát annak idején majdnem kikaparták, és ha nincs ismerősünk, akkor már vitték volna a műtőbe a sógornőmet, pedig csak elnéztek valamit. Aztán a csaj (új férjjel) tavaly szült ugyanott, akkor meg valami fertőzést kapott a babája az újszülöttosztályon. Hányás-hasmenés :shock:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom
igen, az én karom is vastagabb mint régen :wink: volt egy másik ruha is ami tetszett, na ez akkor mutatott volna jól rajtam, amikor még vékony voltam :)
Kép Kép

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?