Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi,
igen, a progeszteron okozza a hő megemelkedését. Csak a reggeli számít, közvetlen ébredés után szájban vagy hüvelyben mérve (hónalj nem jó!). Akkor esik le ha nem vagy terhes, ha babás vagy fenn marad. Ha progipótlást kapsz nem ér az egész semmit, hiszen a kívülről bevitt progi is éppúgy megemeli a hőt mint a saját.
Szilcsi,
1 hét múlva még csak a stimulációm kezdődik, utána még 10-14 nap hogy leszívják a petesejteket, apa cuccával összeeresztik, 2-4 napig táptalajon nevelgetik, utána kerülnek vissza mamihoz. Hogy hányat az attól függ hány embriócska van, meg hogy én hányat szeretnék (ha lesz 3 akkor annyit kérek vissza, ennél többet nem is lehet).
Vendég

Hát nálam csak az jött be eddig, hogy egész nap finomságokat eszek, meg mindent amit amúgy is délután 5-ig utána torna, futás és vacsi nincs.
régi mondás:
Reggelizz, úgy mint egy király
Ebédelj, úgy mint egy gazda
Vacsorázz úgy, mint egy koldus.
Ezt nagymamám mondta mindig és be is tartotta, sosem volt súlyproblémája :wink:
klarissza32

áfi,
Ez nagyon izgi, annyira drukkolok Nektek!!

snufi,
Nagyon ügyes vagy, hogy így betartod a diétát! Én tuti nem lennék képes egy étteremben, míg mások a finomabbnál finomabb ételeket falják, addig én csak csirkecicit kajcsizzak.
Tegnap annyira megkívántam a csokit, hogy meg kellett ennem egy kinder bueno felét.
Bűnöztem.....

klarissza,
Ja, ezt én is hallottam. Csak ezt be kellene tartanunk egész életünkben, na meg egészségesen.
Mondjuk ki milyen kis királynak, vagy akár koldusnak gondolja magát.... Én tuti a dagibb fajtának, sajnos!
mfpan

Mpan, én (mi) is bűnözünk ám! Inkább le sem írom, tegnap -gyümölcsnapon- miket eszegettem gyümölcs mellett/helyett. Éhen nem fogok halni, ha valamit megkívánok, megeszem. De csak mértékkel. Szerintem ez a lényeg! :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Panna, vagy háromszor elküldtem a privit, de nem ment el, átmásoltam a másik hőmérős topic-ba, ott megtalálod és más is akinek kell.

Pussz.

Melcsi

Kép
melcsi6

gaby: iwiw-en jelöltelek, a többieket még keresem :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Áfi, gartula a lombikhoz!! Drukkolok!

Ugra-bugrás lányoknak kitartást kívánok!

A fogyózos lányoknak is!!

Babaimádó, drukk a fogdokihoz!

Amúgy el vagyok keseredve! A hőm a béka s...e alatt! Ma reggelre 36,7 lett szval csökkent egy tizedet! Ha nem csinálok Lh-t és nem lesz egyértelműen +, azt mondanám nem volt pé-m de így ??? Adjatok tanácsot légyszííííííí!!!

Kép
kata05

Sziasztok!

Délelőtt kettesben voltam az urammal vásárolni :lol: Nem volt ilyen ezer éve, csak ha anyukám itt van véletlenül, és tud vigyázni Miksára. De ma kicsit előbb vittük oviba, berohantunk az ikkejába, néztünk kanapét meg vettünk éjjeliszekrényt és utánajártunk a római rolónak is, szóval igazán termékeny nap volt :wink: És még a gyerekért is odaértünk :wink:

Görbusz (tegnap borozgattunk, lehet ezért ugrott még följebb):
Kép

Szilcsi! Előfordul, meglesz a következőre, fel a fejjel!

Snufi! Ma kicsit lazán értelmeztem a húsnapot, és ettem girost pitában :lol: Elvileg a hús és a saláta mellé ugye meg lehet enni egy szelet kenyeret (csak én nem szoktam), na, az volt a pita :lol: Néha belefér. Estére husit sütök és saláta lesz hozzá, Miksának pedig krumpli, mert ő nem eszi a salátát egyáltalán.

Enikő! Gratula az uh-hoz, klassz! :wink:

Lili! Jobbulást, és drukk, hogy ott legyen a babácska!

Többen érintettétek: baba mellett homaós izéket lehet szedni, az Oscillococcinum nekem most legutóbb valamennyit használt. Kár, hogy nem előbb fedeztem föl. Megelőzésre is ajánják. Torokra pedig kifejezetten bevált a Stodal szirup, ami szintén homeós. C-vitaminból meg valami nagyobb dózis, én a Cetebét szoktam, de Zöldi biztos tud mást is ajánlani :wink:

Most ennyi, mer dógom van :wink: Akit kihagytam, annak is puszi!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kata, nekem is így volt előző ciklusban! Ha a görbémet néztem, 14. napra tettem volna a pé.-emet, Lh 17. napra. Aztán ki tudja volt-e. Szóval én sem tudom, minek higgyek! Magamnak! De nekem nem szokott jelezni a testem pé.-kor! :(

Szilva, jelöltelek iwiwen! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi, nekem minden pé-re utaló jelem meg vol! Mindig is éreztem! Lehet hogy alacsony a progeszteron szintem? HIsz az emeli a hőt! Azt hiszem Áfi így írta!

Kép
kata05

Kata,
hát ez ennél bonyolultabb... magáért a petesejt kilökődéséért nem felel a progeszteron, azt az LH csúcs váltja ki... visszakerestem a görbédet. Akkor utalna progihiányra ha PÉ UTÁN(!) ugrálna vagy tartósan alacsonyan maradna a hőmérsékleted, de neked még fel sem szökött! Lehet egy egyszerű anovulációs ciklus, bárkivel megeshet, vagy csak várat magára a PÉ. Türelem! Nincs semmi bajod (remélem) csak eddig nem volt szerencséd. 5 hónap nem idő! :wink:
Vendég

Köszi Áfi!

Mégegy kérdés, akkor mi a helyzet a + Lh tesztel, és a fájdalmakkal?

Kép
kata05

Őszintén szólva nincs tapasztalatom az LH teszttel kapcsolatban. A működési elvét le tudom írni, de azt biztosan tudod ha használod. Én személy szerint nem venném 100%-ra, épp ma olvastam (bocsi de nem emlékszem ki írta) hogy sosem volt + LH tesztje, mégis terhes. És biztosan van olyan is hogy + az LH teszt, mégsincs semmi. Vagy az is lehet hogy + az Lh teszt és szépen le is zajlik minden aminek ilyenkor illik, de a hő csak késve követi. Nekem is volt hogy UH követésre jártam, napra biztosan tudtam mikor repedt a tüsző, a hőm meg 3 nap késéssel jelzett... egyik sem biztos módszer (az UH persze az!).
Vendég

Köszi mégegyszer!

Egyébként a hugom lett úgy terhes októberben hogy teljesen negatív volt az Lh-ja, és nem volt 2 fázisú a görbéje! Szval feladta a dolgot és mégis babás lett ! Van ilyen is!

Kép
kata05

Kata! Érdekes a ciklusod, ez a mostani, de hát Áfinak igaza van, 5 hónap még semmi! Mi is még csak 7 hónapja próbálkozunk, de májusig nem is megyek dokihoz. Most ezt találtuk ki, addig még belehúzunk a próbálkozásba, aztán majd alakul.

Kép
szilcsi

Köszönöm Áfonya!

Zsófi
zsofian

Snufi! Te is hős vagy!
Surmi! Az a patikus egy b..rom. Ezért is utálok bemenni a gyógyszertárba. A patikusok sokszor nem tapintatosak (sorolhatnék megalázó példákat, amikor majdnem elsüllyedtem szégyenemben), vagy a "kedves" mögöttem lévő vásárló a nyakamban lihegett, miközben épp valami kínosat kértem...
SZilcsi!Sajnálom a vizsgád.Majd legközelebb!

babaimádó
Kép
babaimado

Na igen, ezek a gyógyszertári történetek horrorisztikusak...

Snufi, te ennyire félsz a tűtől? Vagy a dokitól? Vagy mitől? :shock: :D
Eredmény mikor lesz?

Köszi mindenkinek az együttérzést, holnaptól ülök neki megint a tanulásnak... :?
Gaby, te hogy állsz a vizsgákkal?
Csajok, szerintetek érdemes folsavat is szedni folyamatosan, vagy elég akkor elkezdeni, ha + lesz a teszt???

Kép
szilcsi

Szilcsi, azt mondjak mire terhes leszel mar be kell epulnie a szervezetedbe igy a probalkozastol kell szedni a folsavat, kb. harom honapos terhes korodig. :)
Fontos a nyitott hatgerinc miatt.

Afi, en voltam a pozitiv LH teszt nelkuli terheske :D

Pussz.

Kép
melcsi6

Szia Lányok!

Csak egy gyors benézésre futja, mert megyek vendégségbe az egyik barátnőmhöz, aki ikerterhes...remélem elkapom tőle :lol: na, jó elég lenne csak a felét elkapni :lol:

Snufi: a nagy vérszíváson már túlvagy :lol: innentől 1 kémcsövecske is elég lesz :lol:

Szirom: nagyon ígéretes a görbéd, mint mindig :wink: iszonyatosan elhúztunk egymástól ciklusilag :shock: asszem mostmár fél ciklussal előrébb vagyok...

Áfi: ha jól számolom 1 hét+2 hét+pár nap+2 hét és tesztelhetsz is egy pozitívat!!! :lol:

Coca: nálad hogy lesz pontosan?

Surminak a gyógyszertáras sztorihoz: én a vérvételen jártam úgy, hogy mentem a 2. vérvételre, tele volt a folyosó, meg a labor, meg minden emberekkel. Erre a nő, aki épp a vért vette tőlem, kikiabálja a nevemet a másiknak, hogy megvan-e a leletem. A másik meg vissza, hogy meg. Megyek ki, kérdem, akkor hol a leletem? Erre a nő, jó hangosan, még vagy 20 másik ember előtt: "Majd felküldjük a meddőségire, oda menjen érte." Kész voltam....

Kata: még simán lehet pé-d :wink: Azt hiszem az LH teszt tájékoztatójában benne van, hogy semmire sem garancia a jelzett eredmény (ha +, attól még lehet, hogy nincs pé-d).

Szilcsi: most már csak fele annyit kell készülnöd, mert az egyik felét tudod az anyagnak :lol:

Panni: Pilates-re járok, csak úgy öregesen, heti 1X :lol:

Judis/Enikő/Lily: jobbulást! Meg még aki beteg, és kihagytam!!!

Bettike: aztán remélem nem borulsz le a labdáról :lol:

Többieknek puszi!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szilvát jelölte Szezso az iwiw-en!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szilcsi: csak a világirodalomra kell egy picit még rátanulnod, és meg lesz a vizsgád. A folsavat szedheted nyugodtan (a felesleg úgy is kiürül a szervezetből). Sőt...! Kötelező! :)

szirmi: a görbéd úgy elindult mint egy rakéta :D

judis: Sokat gondoltam rátok. Nagyon vigyázzatok magatokra és jobbulást kívánok!

ceniko: Örülök, hogy minden rendben van a bébivel és veled. :)

szezso, gaby, snufi: örülök, hogy az iwiw-en is összefutottunk :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

sziasztok az uram nem jott haza a melobol:(bent maradt tulorazni,mar nagyon varom.

kata.nekem is volt hasi fajdalom,meg valadek is.az uh-an lattam is a szep nagy tuszot erre a doki azt mondja hogy nem jo.nem elegseges a peteeresem.csak felfuvodik az egesz es ugymarad.
ugyhogy most gondolom van egy szep nagy cisztam,a sok apro melle.
szerintem kovetkezo honapban menj el pe-kor egy uh-ra,az a biztos.

afi.nagyon szoritok a lombikhoz.

szilcsi.sajnalom hogy nem sikerult a vizsgad.jovo hetre druk.

snufi.en vvervetelkor mindig osszeestem.most a parom javaslatara birkakat szamoltam kozben.2 ora leforhgasa alatt ketszer vettek vert es mosolyogva tavoztam.

surmi.sajnalom a gyogyszertaros dolgot.en mindig kifigyelem hogy elottem ne legyen senki es gyors vagyok mint a villam.na meg az eldugott helyen levo patikak a legjobbak.

Kép
monyoka

már hazajöttem a vizsgáról, kedden lesz eredmény, remélem görbe :wink:
szétrobban fejem, ledőlök, majd holnap jelentkezem bővebben

Kép
gaby25

...hát én nem bírom ezt a tempót.
Platty!
Mindig elkezdem olvasni, aztán feladom. Majd hétvégén jó sokat leszek.
Ma 2 órát edzettem. Ügyi vagyok?

Kép
zölddisznó

Zöldi! Igen nagyon ügyi vagy!

Én is itt vagyok ugri-bugriról! :lol: De csak ennyire futotta, mert még voltam a tanítványomnál angolozni is! Szóval kész a mai napom! Megyek pihenek!

Bocsi mindenkitől! :oops:

Kép
bettike
Eger

Kép
melcsi6

Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Hová szaladsz, Zöldi? Nem is meséltél még semmit :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jajj! Azt hittem, már mindenki csicsikál.

...na, most meg én dolgozom.

Kép
zölddisznó

Én meg keltem az uramat, mert álmos vagyok :wink: Jó éjt!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,

Komolyan elvesztettem a fonalat, olvastam a hozzászólásokat, de egyszerűen nem maradt meg bennem semmi, ne haragudjatok ezért. Igen fáradt vagyok, marha sok munka van :( Ami persze nem baj, csak estére teljesen kidőlök.

Képzeljétek el kihoztam főnökasszonyomból az állatot, megkérdezte a véleményemet, ami ellenkezett az övével, így teljesen kiakadt. Kifordult önmagából, én meg megfordultam és eljöttem, közöltem vele, hogy nekem erre nincs szükségem. Így az otthoni vállakozásunkkal tudok foglalkozni 100%-ban, ami nem is gond, mert munka van ezerrel, legalább haladok vele :D

A rosszullétek enyhülnek szerencsére, de nem kiabálom el le is kopogom gyorsan kopp kopp.

Lizának annyit, hogy gyógyulj meg!

Jóéjt mindenkinek.

Purc

Kép

Kép
purc

Reggelt!

Purc! Jól tetted. Azért pihenj is ám! Csak annyit dolgozz, amennyi jólesik - ha megteheted!

Lányok! Irgum-burgum! Nem ezt beszéltül meg! Kép Peeersze, lehet a hidegfrontra kenni, de azért Ti is segíthetnétek feljebb lehelni Kép ...egy szerencsétek van: egyáltalán nem érzek peteéréses fájásokat!

Kép

Na, hát ma csak összeesni jövök haza. 8 órám lesz, ebből négy az iskola rémeivel!

Kép
zölddisznó

szezsoka!!!Sajnálom a véreredményes sztoridat!

babaimádó
Kép
babaimado

Sonjus
Gratula a férjedhez, magától rágózik ésleteszi a cigit, és még unalmában függönyti is mos :D Kérdeztem az uramat, hogy ő mér nem csinál ilyeneket ha unatkozik :lol: Na persze a tapasz mellett is rágyújtott :(

Szirom
Én is kéziztem tini koromban 3 évig, anyukám még most is kézizik, nekem rossz lett a jobb vállam, és nem jó neki :? A callanetics az jó, mikor 54 kg voltam, arra jártam, és hajlékonyabb is lettem, és pár hlt után már sokkal izmosabb is voltam, igaz krómot is szedtem.

Mfpan
az hagyján ha rózsaszínt adsz a kisfiúra, na de ha az még ráadásul ruha is :lol:

Szilva
új szakmád akkor a kaputelefonszerelő :D na, a pasik azt nem jól tűrik, ha az asszony ilyen dolgokban ügyesebb :wink:

Bettike
én szombaton megyek laszti ugribugri :)

Ceniko
UH fénykép?

Surim
na hát ez a patikus :shock: "kedves"

Snufi
hálistennek nekem csak 1 kémcsővel vettek le :D

Szilcsi
ami ötös lett, azt miért kell újra? :shock:

Kata
én fogyozós és ugribugris letttem egyben.
hát a hugod teherbeesése felettébb érdekes :shock:

Szezso
kipróbáltam a pilatest, arra megyek most szombaton :)

Kép
gaby25

Jobb reggelt!

Tegnap jól elhoztam a melóba a gépem, a zsinórját meg jól otthon hagytam, az aksija bírt 1,5 órát, így a tegnapi nap kiesett!

Áfonya!
Szóval még 6 nap és indul a mandula! :) Annyira drukkolok, hogy csak na :)

Purc!
Szerintem az tud a legidegesítőbb lenni ilyenkor, ha tényleg ott hagyod és te nyugodt tudsz maradni :D Jól csináltad!
A te "állapotodban" nincs is szükséged arra, hogy idegesítsenek, nem?

Nekem sosem mutat semmit az LH teszt, így azok táborát szeretném gyarapítani, akik így is terhesek tudnak lenni :) most is kell LH tesztet csinálni majd, azt írja a papírkám, hogy ha mutat valamit, onnantól az x. napon kell menni a következőkre, de ha nem mutat (szerintem ez lesz nálam) akkor meg a 19. 21. 23. napokon kell menni vérvételre. A 21. napi valamilyen terheléses! Erről tud valaki többet nálam? Én mondjuk semmit :)

Úgy döntöttem a keddi és szerdai bővebbnek mondható barnázás után, hogy tegnap (csütörtökön) elmegyek a 3. napi vérvételre, gondolván, hogy mostmár tényleg meg is jön, de azóta is csak barnázgatok :? Nemtom mi lehet ez! Már 9-e óta hol van, hol nincs ilyen olyan, de mindig csak éppenhogy mennyiségű barna és általában reggel! Ilyen még nem volt! Talán most még jó is, hogy vért vettek, hátha kiderül belőle valami!
sonjus

Bocs Zöldi én lehelgettem a görbéd, de igazán!!!!!!
sonjus

A talpraesett nőkröl csak annyit, hogy mikor egyedül éltem, én még hosszabítót is csináltam :) Anyukám minden nap felhívott utána, hogy élek-e még, mert a mikrónak csináltam a hosszabbítót :)
sonjus

Sonjus
én konnektort is cseréltem, igaz az első szakmám múszaki cikk eladó :wink: ez csak arra lett jó, hogy itthon tudom hasznosítani :)

Kép
gaby25

Nekem egy szakmám van papíron (lakberendező) de azt aztán állandóan hasznosítom otthon :) ha kell ha nem, variálok. Mikor olyan fürkészően nézek, a párom már látja rajtam, hogy spekulálok valamin és kicsit kétségbeesetten megkérdezni, hogy: Már megint mit találtál ki? :)
sonjus

sziasztok.

milyen terheleses sonjus?cukor?azon nemreg voltam.

Kép
monyoka

Sonjus, és mindenki
nagyon nagyon kedvesek vagytok hogy szorítotok! Azt hittem ahogy közeleg az idő egyre könnyebb lesz de már kórosan nem gondolok semmi másra, ezzel is álmodom, napközben statisztikákat keresek, eljárásokat böngészek, szerintem megzakkanok mire kiderül hogy sikerült-e.
Purci,
gondoltam hogy sok a dolgod, alig látlak mostanában MSNen. És szerintem is jól tetted. Egy állás elég! (az otthoni) És pihenj sokat!

Biztos hogy én siklottam el valami felett, de miért nem kell Cocának PÉ? Pontosabban miért kell hogy ne legyen?

Szezso,
jót vigyorogtam a számításaidon! :D Helyes az eredmény! :wink:
Vendég

Áfi
húú, visszaszámlálást elkezdem :) drukk++++++++++

Kép
gaby25

afi.nalam is ugyanez a helyzet.azt hittem hogy a harom ciklus piheno jot tesz.majd nem gondolok ra,meg stb.
ehhez kepest meg roszabb mintha probalkoznank. :(
most is majd megesz a fene hogy mikor jon mar meg vegre.meg 5-6 nap :(

Kép
monyoka

Sziasztok!

Teljesen offon vagyok... úgy hogy majd egy kicsit összeszedem magamat és később visszajövök. Most is csak azért kukkantottam be, hogy köszönjek.

Hőjelentés:
Kép

Micsoda lapos kúszást vett fel a hőm. Azt hittem, hogy a hőmérőm rossz és nem akar fentebb menni 36,5-nél, elővettem a másikat, de be kellett látnom, hogy tényleg jó a 36,5 érték.

Legyetek jó kislányok!

Szilvi

szilvaqueen

Szép jó reggelt, végre péntek!

Képzeljétek reggel egész úton egy kéményseprő ment előttem! Fogdostam is a gombjaimat ezerrel! :lol: :lol:

Zöldi! Mivel eddig te gyújtottál tüzet mások görbéje alá, ezért most visszakapod kamatostul! :lol:

Sonjus! Mikor is lesz eredmény?

Purc! Jól tetted! Már én is alig várom a pillanatot, amikor közlöm a főnökkel, hogy bibbííí, de nem jövök már dolgozni egy jó darabig! Bibííí!

Kép
bettike
Eger

Gaby,
nem mondod hogy a szülinapodon kezdem a stimut!!! :lol: 8)
Monyóka,
látom a lakhelyed. Szerbiában hogy van a lombik-program? Hány próbát támogatnak? És a hormonkészítményeket ott is ilyen gyalázatosan kevéssé támogatják? Ott hogy megy ez?
Vendég

Szép jó reggelt női banda!
Tegnap hipp-hopp gyorsan kellett lelépnem.... bocsesz, most folytatom. Ha minden OK, hétvégén is tudok jelentkezni,, mert anyósoméknál leszünk és ott van net!!! Juhééé!

snufi,
A bűnözésben és mértékletességben teljesen igazad van. Azért, nehogy már belepusztuljunk a sok kívángatásba... Hú, terhes kívángatósdinál meg mindent ehetünk!!!!
Régebben is jógáztál? Én is szeretném elkezdeni, csak félek, hogy béna leszek. Ilyen mozgáshoz nem vagyok hozzászokva. Régebben úsztam meg kéziztem. Most is hiányoznak...

melcsike,
Köszönöm! Meg fogom nézni! Miért nem engedte a privit? Ngy, túl terjedelmes?

kata,
Biztos csal az LH, vagy a hőd. Lényeg, hogy Te érezted!!! Volt ott pé!!!

szirom,
IKEA?! Hú de jó! Annyira szeretnék már én is elmenni megnézni, csak soha nem tudjuk összehozni, mivel vidékiek vagyunk. Tuti sok minden rámragadna, a férjem meg kiakadna... Ő is találna ott sok jó mindent!! Nem?

áfi,
Amit katának mondtál, megnyugtatott engem is. Bár az én esetemben egyre jobban tartok vm cisztától. 2 hónapja a görbém és a jelek hiánya miatt úgy érzem nem volt peteérésem, a menstruációm megy 1 hetet késett, meg most is 5 napot és még sehol...

szezsó,
Na, jól sikerült a fertőzés a barátnődnél? Jól hozzádörgölőztél? Nagyon kívánom, hogy EZT - nem betegségeket - kapd el!!!
Hát a Te sztorid is egy tragikum. Honnan, melyik bolygóról jött ez a sok tapló ember??!!
Pilates - az is tuti király, nem öreges!! Én is szeretném már kipróbálni!

coca,
Mit edzettél tegnap??

purc,
Azt a mindenit!Jól tetted, hogy kiosztottad! Had főjön a saját levében a banya!!!! Sok szerencsét a saját vállalkozáshoz!!!

gaby,
Ja, rózsaszín kis fodrokkal. Képzeld, a férjem egyszer felpróbált - persze csak hülyeségből, remélem - egy ruhámat. Lehet, hogy a szülei lányt szerettek volna, és felpróbáltak rá egy ilyet???!!!

sonjus,
Nyugalom és HAJRÁ!!
mfpan

Áfi
tényleg :) remélem szerencsét hoz :D +++++++++++++++

Kép
gaby25

bettike,
Mivel jársz dolgozni. Nehogy valami karambolt csinálj itt a kéményseprő miatt!!!!!
mfpan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?