Hahó!
Lányok, köszi a javaslatokat, azt hiszem, én is amellett vagyok, hogy most már kivárom ezt a ciklust.
Melcsi! Nekem mindig szép a görbém, tényleg magas szokott lenni máskor is. Nézd, ez a múlt havi. 18 dpo (vagy később volt pé), egy halvány pozitív teszt, és végül mégis megjött
Szóval én a szép görbék miatt nem merek már reménykedni:
Enikő! Tényleg rendes pasi az uram
Igyekszik. De azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy van, hogy hetekig nem csinál semmit itthon, mert hullafáradtan esik haza. Viszont képletesen szólva akkor megkereste a mosogatógépre valót
Te meg ügyes vagy! De épp ezt írtam
most kicserélted ezt az izét, következő alkalommal már benne lesz a családban a köztudatban, hogy az a te dolgod
Enyim uram sem angyal ám azért, nálunk például a klotyószerelés úgy zajlott, hogy ne hívjak szerelőt, mert majd ő megcsinálja (elrepedt a csésze valahogy
hajszálvékonyan, de aztán szivárogni kezdett). Nem mondja, de valahogy úgy érzem, hogy azt hiszi, hogy azért akarok szerelőt hívni, mert azt gondolom, hogy ő nem tudja megcsinálni. Viszont sose ér rá, és akkor hetekig halasztgatja. Most ez úgy zajlott, hogy december 24-én délutánig szerelte, miután háromszor ment át a komppal (6 kompbérletjegy huss, oda-vissza kb. 3-szor 20 km) kicserélni, mert nem olyan kifolyásút adott az eladó, amit kért és így tovább. Mindenki jobban járt volna a szerelővel
Szezso! Nekem 2 hétig hagyták túlhordani Miksát (mondjuk nem voltak lelkesek, amit valamennyire meg is értek, erőfeszítésembe került).
Kata! Hááát.... nemtom. Még fölmehet azért, én drukkolok!
Sonjus! Gratula a fogyáshoz
Nekem ma gyümölcsnapom van és rosszul viselem
Jónás: nekem aszerint ma kellene teherbe esnem, és lányt csinálnánk. Hát nemtom, ha láttátok a görbémet, akkor ti is kételkedtek gondolom. Mármint a dátumban
Bettikének akartam még, hogy ha jól megdolgoztatják az embert, akkor a nyújtás nagyon jó, de szerintem nem lehet izomláz nélkül megúszni. Ha mostanába egyáltalán nem tornáztál, természetesen ez arra vonatkozik. A callanetics 50 perces tornának kb. a fele csak nyújtás, aztán alig bírtam járni két napig. 16 éves kézilabdamúlttal.
Vagy elpuhultam
Zöldi! Hogy vagy? Nem nagyon írogatsz. Gyere, mesélj!