Új privát üzeneted érkezett!

Beadatta a drágám a Gynevac-ot is, meg minden egyebet megenne, amit mondok neki :) most épp leszokóban van a cigiről!!! Önálóan vett magának rágót és kb 2 hete nem szívja, de utálja a rágót, mert az ő elmondása szerint habzik a szája tőle :)
sonjus

Sonjus: A párodnak üzenem, hogy szuperjó pasi, hogy leteszi a cigit :) :wink: Ügyeeeeeeeeeeeeeeeeees! Én is szeretném ha a páromnak habzana inkább a szája :lol: :lol:

Szezso: Hja, egyszer elküldöd urológushoz, és az jóóóóól megvizsgálja, utána mindjárt megért Téged a Zurad :lol: :lol:

Amúgy kb 4. órája issszonyatosan fáj a fejem :( Elöl a homlokom! És lázam is van+torokfájás+köhögés+orrom dugig, kezdek gatya lenni! Jó lenne holnap úgy elmenni a genetikai UHra, hogy nem fertőzök le senkit.... :roll: :?

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szilvi, én nem néztem a Jónás naptárt a hőmet viszont annál többször, én este is mértem és annak az estének tulajdonítom a baby-t amikor 35,6 volt a hőm :) , soha előtte olyan alacsony nem volt. Persze, lehet, hogy nem pont azon a napon jött össze, ki tudja. :roll:

Szezsó, Te is torna? :) Tiszta fittness topic leszünk.
:D Én 1 hetet tudok a túlhordásra, de nem vagyok benne biztos, minden esetre tuti a félidőn már túl vagyok. :D Jó, hogy át tudtad tetetni az UH-t, a 15 napon már későn lett volna 25 napos ciklussal.

Kata, kiváncsi leszek a következő napi hőidre, jó lenne ha holnap feljebb kúszna.

Babácska megnyugtatlak nem ismerem a férjedet. :D :D Ezért jó a névtelenség, mert így nem nyúljuk le egymás szuper férjeit. :)
Szóval én is imádom az én férjemet. Még csak 9 hónapos házasok vagyunk :) (12 éve vagyunk együtt), de minden kivánságom az, hogy soha ne legyen rosszabb.

Sonjus, gratulálok a -1,5-hez, minden elismerésem minden fogyózónak. :wink: Ha 8-ig lesz a lombikos téma tudosítok, de utána mennem kell dolgozni. :(

Pussz.

Melcsi

Kép
melcsi6

Hahó!

Lányok, köszi a javaslatokat, azt hiszem, én is amellett vagyok, hogy most már kivárom ezt a ciklust.

Melcsi! Nekem mindig szép a görbém, tényleg magas szokott lenni máskor is. Nézd, ez a múlt havi. 18 dpo (vagy később volt pé), egy halvány pozitív teszt, és végül mégis megjött :cry: Szóval én a szép görbék miatt nem merek már reménykedni:
Kép

Enikő! Tényleg rendes pasi az uram :wink: Igyekszik. De azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy van, hogy hetekig nem csinál semmit itthon, mert hullafáradtan esik haza. Viszont képletesen szólva akkor megkereste a mosogatógépre valót :lol:

Te meg ügyes vagy! De épp ezt írtam :wink: most kicserélted ezt az izét, következő alkalommal már benne lesz a családban a köztudatban, hogy az a te dolgod :wink: Enyim uram sem angyal ám azért, nálunk például a klotyószerelés úgy zajlott, hogy ne hívjak szerelőt, mert majd ő megcsinálja (elrepedt a csésze valahogy :shock: hajszálvékonyan, de aztán szivárogni kezdett). Nem mondja, de valahogy úgy érzem, hogy azt hiszi, hogy azért akarok szerelőt hívni, mert azt gondolom, hogy ő nem tudja megcsinálni. Viszont sose ér rá, és akkor hetekig halasztgatja. Most ez úgy zajlott, hogy december 24-én délutánig szerelte, miután háromszor ment át a komppal (6 kompbérletjegy huss, oda-vissza kb. 3-szor 20 km) kicserélni, mert nem olyan kifolyásút adott az eladó, amit kért és így tovább. Mindenki jobban járt volna a szerelővel :roll: :lol:

Szezso! Nekem 2 hétig hagyták túlhordani Miksát (mondjuk nem voltak lelkesek, amit valamennyire meg is értek, erőfeszítésembe került).

Kata! Hááát.... nemtom. Még fölmehet azért, én drukkolok!

Sonjus! Gratula a fogyáshoz :lol: Nekem ma gyümölcsnapom van és rosszul viselem :?

Jónás: nekem aszerint ma kellene teherbe esnem, és lányt csinálnánk. Hát nemtom, ha láttátok a görbémet, akkor ti is kételkedtek gondolom. Mármint a dátumban :lol:

Bettikének akartam még, hogy ha jól megdolgoztatják az embert, akkor a nyújtás nagyon jó, de szerintem nem lehet izomláz nélkül megúszni. Ha mostanába egyáltalán nem tornáztál, természetesen ez arra vonatkozik. A callanetics 50 perces tornának kb. a fele csak nyújtás, aztán alig bírtam járni két napig. 16 éves kézilabdamúlttal.
Vagy elpuhultam :lol:

Zöldi! Hogy vagy? Nem nagyon írogatsz. Gyere, mesélj!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Afi!
DE JO,DE JO,DE JO!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Naggggggggggggyon szoriiiiiiiitok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Zoldi!
Mar nem aktualis a Nyiro,de azert koszonom!!! :wink: :D

Lili!
Jobbulast!

Eniko!
Gyogyulj meg hamar!!!!!

Gaby!
Gratulalok a vizsgaidhoz!!!

Bettike!
Koszonom a javitast!!!!! :D

Melcsi!
Hat meg elegge fajdogal! :( A koldokomben van benne es ott nagyon nehezen fog helyrejonni! :(
Te meg csak ovatosan szaladgaljal!!!!

Szirom!
Titkon en is annyira biztam ebben a honapban hogy megint oktoberi baba legyen! :cry: Remelem hogy nektek osszejon!!!!!!!! :wink:

Apukak:
Enyem is nagyon kis ugyeske! :D Mint barkacsolas teren mint haziassag teren!O csinalta Marci meg a mi agyunkat is,nyaron az udvarra egy fedeles kajaldat(nem tudom mi annak a neve :? )....!Most meg hogy 'beteg"voltam mosott,takaritott,mosogatott,ellatta teljesen a gyereket!ES!10ev utan megeltem hogy o csinalta az ebedet! :D Ugy hogy en is csak azt tudom mondani hogy IMADOM OT!!!!! :D

Azon agyalok egy ideje hogy dec.25-en volt az utolso mensim elso napja!Most meg 9-en volt a mutetem!Elvileg most mensiztem megint!De mi lett azzal a tuszovel ami megindult 25-en novesnek?????Csak mert PE-sen fajnak a melleim! :? :?: :?:
Sexelni meg meg 6napig nem lehet! :cry:

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt!

Jön az influenza! Kinek mit mond a dolija? Oltassuk magunkat, vagy ne?

Nem elfelejteni: Mokka , TV2, 8.00. Internetről is megnézhető, ha a dolgozók népes táborához tartozol, és nem tudod megnézni.

Más újság nincs.

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Zöldike, mint mindig early bird :) :) Azért dobhatnál görbuszt.

Nálunk ingyenesen lehet a munkahelyen oltást kérni. Persze most én kiesem, de egyébként sem oltatom magamat. Valamiért félek tőle és nem tudnak meggyőzni az orvosok. Biztos jó, ha az influenzának pont azt a típusát kapod el ami ellen beoltottak. :shock:

Én is feldobnék egy másik témát, szerintetek meddig jó terhesen dolgozni? Babás és nem babás anyukák és leendő anyukák véleménye is nagyon érdekelne.
Én még másfél hónapig fogok, de valahogy most kezdek elfáradni és nem tudom, hogy ez normális-e vagy csak fel kéne ráznom magam és csinálni ahogy eddig szoktam.

Ancsa, köldökben/nél??? :cry: Atyaég. Én azt hittem ezt két oldalról csinálják valahogy. Te szegény. Pihenj sokat, már amennyit tudsz a gyerkőc mellett.

Mindenkinek szép napot, puszi.

Melcsi

Kép
melcsi6

Szirom bocsi, neked is akartam irni.

Tényleg jó magasan volt a hőd, nekem csak terhességnél ment 37 fölé......
Szerintem az szuper, ha jó görbéid vannak, jó, hogy van pé-d és valahol a hormonok működésére is utal. Persze, minél hamarabb kivizsgálnak benneteket és azt mondják semmi gond, annál jobb.

Jajj, mi történt a tickeremmel :( , na majd délután megnézem.

Kép
melcsi6

Ancsa! Az a tüsző kipukkadt, és kész. Fájhat a cicid, az normális.

Melcsi! Én úgy gondolom, addig szabad dolgozni, ameddig jólesik. Ez persze csak azokra vonatkozik, akiknek babásodás előtt amúgy is jólesett! :wink: Szóval, ha olyan a melód, amit úúúútálsz, hagyd abba! Ha szereted, csak már fáraszt, akkor is! Csak akkor dolgozzál, ha semmi extra fáradtságot nem érzel miatta. A BABA AZ ELSŐ!

Görbém:

Kép
Ne felejtsétek el, nekem most azért kell szurkolni, hogy NE LEGYEN peteérésem!

Kép
zölddisznó

melcsi!! V I C C E L T E M !!!nyugi :D

Jó reggelt zöldi! Ma is olyan laza napod lesz, mint tegnap?

babaimádó
Kép
babaimado

Jujjj..zöldike...elfelejtettem a célt. AKkor nem szuggerálom a hőgörbéd:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Csajok! Tegnap sem volt laza napom! Második órára mentem, aztán volt 5, és du. 6-ig meg adminisztráció! Nem tessék irigyelni. Ma is ugyanez, DE délután edzés.

Szóval, skandálandó: Coca hője magas maradj!!!

Kép
zölddisznó

Szép reggelt mindekinek!
Valaki segítsen legyen oly jó!
Kaptam a fertytől pár nap ajándék VIP tagságot, és szeretném a görbéimet egymásra másolni, meg kihasználni amit ez a szolgáltatás nyújt, de az angol tudásom erősen korlátozott! Aki ért hozzá és rendelkezik egy gyógypedagógus türelmével kérem írja meg priviben mit hogyan csináljak! Köszi!
Ancsa,
ha folydogál a sebed törölgesd gyakran 97%os alkoholos fültisztító pálcikával, szárad tőle a seb is, nekem bejött anno.
Itt a görbém is, ilyen ronda sose volt:
Kép
Vendég

coca hője magas maradj..coca hője magas maradj..coca hője magas maradj...coca hője magas maradj..coca hője magas maradj..coca hője magas maradj...coca hője magas maradj..coca hője magas maradj..coca hője magas maradj...coca hője magas maradj..coca hője magas maradj..coca hője magas maradj...coca hője magas maradj..coca hője magas maradj..coca hője magas maradj...coca hője magas maradj..coca hője magas maradj..coca hője magas maradj...coca hője magas maradj..coca hője magas maradj..coca hője magas maradj...coca hője magas maradj..coca hője magas maradj..coca hője magas maradj...coca hője magas maradj..coca hője magas maradj..coca hője magas maradj...coca hője magas maradj..coca hője magas maradj..coca hője magas maradj...coca hője magas maradj..coca hője magas maradj..coca hője magas maradj...coca hője magas maradj..coca hője magas maradj..coca hője magas maradj...coca hője magas maradj..coca hője magas maradj..coca hője magas maradj... :D

babaimádó
Kép
babaimado

Áfi!
Sajnos én sem nagyon értek a fertyhez. AZ én görbém is nagyon rosszul indul. Az elmúlt 3 hónapban rendezettebb volt, de akkor szedtem bogyókat! Most nem szedek semmit.Szerintem az eredmény hullámvasút lesz :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Helllllllóóóóóó!
Jó reggelt!

gaby, szilva,
Micsoda ötletek ikrek öltöztetésére. Abba azért belegondoltatok mekkora törés lenne a két kisfickónak rózsaszín ruciban. Érdekes, mert a lányok hordhatnak kéket.... Az nem akkora gáz, nem ? Bár a fene se tudja.

melcsi,
Mi az, hogy apás nap? Ja, hogy otthon van a férje és akkor teljesen az övé vagy?!
Fincsi kis ebédetek volt tegnap! Nyam-nyam...
Már a 23. hétben jártok, atya ég! De szupi!!!
12 év ismeretség után, csak 9 hónapja vagytok házasok! Azta!!

szezsó,
Milyen tornát művelsz? Izomláz, egyebek?
Férfiaknak is jó a gynovac? Most akkor én ezzel elveszítettem a fonalat. Azt hittem ez a hüvely - gyno miatt - megfelelő flórájának a kialakításához szuper. Ezek szerint másra (is)?!

sonjus,
Na azt hiszem a fgönymosásal a Te férjecskéd viszi a pálmát! Csak úgy magától eszébe jutott kimosni? OK, hogy leveszi, meg felteszi, de hogy kimossa?!
Lehet abban valami, amit az orvosüggyel kapcsolatban mondott. Nem lehetünk az orvossal mindig egy véleményen, ők sem felelhetnek meg nekünk minden percben.
Habzik a szája a rágótól??!! Egyem a szívét, nem mondtad neki, hogy a termelődött nyálacskát - a rágó nélkül - nyelje le?! Hi-hi! :D

cenikó,
Irgum-burgum! Tessék magatokra vigyázni! Pihenés, tea, kúra!!!!

coca,
Akkor én most megszuggerállak te hő....!!! Ott maradsz szépen fent...!FENT MAGASAN!!!!!
Remélem elég hatásos lesz a spirituális szuggerációm! Vagy mim...
mfpan

Sziasztok!

Kép
bettike
Eger

sziasztok.

kerdesem lenne hozzatok,o ti nagy szakertok :lol:
a tuszonovelo gyogyszer leroviditi a ciklust?es elorebhozza a pet?

Kép
monyoka

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen mindenkinek!
Csak egy gyors látogatás, mert húz az ágy. Nagyon gyengének érzem magam. :( Ma is és tegnap is 37,7 volt a reggeli hőm. Nem írtam a fertibe mert nem találom így reálisnak. Még nem jött meg. Szombaton tesztelek, ha addig semmi.
Nem érkeztem visszaolvasni, de remélem mindenik jól van!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

lili.jobbulast.druk a szombati teszthez.

Kép
monyoka

Kedves lili! Jobbulást!

babaimádó
Kép
babaimado

Áfi, küldtem neked privit, lefordítottam az útmutatót gyors, remélem sikerül. Pussz.

Kép
melcsi6

Mfpan,
Ari, vagy én is vicceltem :D :D
Apás nap, inkább apás este, amikor ő nem dolgozik és együtt vagyunk. Ilyenkor internet tabu és megpróbálunk együtt lenni egy picit, mert úgy egyébként nem sok időnk van egymásra, mindketten elég sokat dolgozunk.

Tegnap este chilis babot főztem a mai ebédre, jó fűszeresen, kismamáknak nem jó módon. Csak egy icipicit fogok enni belőle. :shock: , imádom.

Monyó, bocsi ebben nem tudok segíteni sajna :( .

Szép napot.

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

babaimádó: micsoda ötlet :lol: Gondolom, hogy ebben gaby is egyetért velem, ha tényleg így lesz, akkor a ruhákat cserélném csak el :D A görbéd nagyon aranyos.

szezso: bettike csütörtökön ugribugrizik :D

Enikő: Le a kalappal előtted. Nekem a múltkor a kaputelefonnal volt egy esetem. Nem nyitotta ki a bejárati ajtót. Mondtam neki, hogy most már kukkancson bele, mert unom, hogy mindig le kell szaladgálni, ha jön valaki hozzánk. Szétszedte, de nem találta a hibát. Nem akartam okoskodni és a férfiui becsületét sem akartam sérteni, de sejtettem, hogy hol a gond és már 1 órahosszája kínlódott. Lehet, hogy megköveztek érte :( , de nem bírtam tovább nézni és megkérdeztem, hogy belenézhetek-e. Nagy nehezen megengedte. 2 perc alatt megjavítottam a kütyüt.

sonjus: hányszor, de hányszor el akartam már kezdeni a Norbi Up Date-t, de mindig feladtam. Helyes amit a párod tanácsolt. Minden doki másképp csinálja. Mindegyiknek más a módszere. Tényleg, válassz egyet és csináld végig vele a dolgot. :D

áfi: nekem tegnap vette ela tagságomat, és a görbéd sem olyan rossz, mondjik jó sok lehetséges termékeny napot jelölt be a ferty (10. naptól a 19-ig)

lili: jobbulást kívánok és mennek a drukkok+++

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

monyóka,
Sajnos ebben én sem tudok segítséget adni. Még nagyon kezdő vagyok....

lili,
Nagyon remélem, hogy semmi komoly és hosszú betegségről van szó! A szombati teszthez pedig nagyon drukkolok! Gondolom + esetén egyből meggyógyulnál!? Hát így legyen!!!

melcsi,
Egy pici chilis bab azért nem árthat! Mi történt a tickereddel? Hol áll az a baba?

bettike,
Akkor ma laszti-bugri lesz?! Tök jó!!

szilva,
Kicsit morcos lett a párod a gyors javításért, nem? Szerintem tisztában vannak azzal, hogy mi a türelmünkkel hamar meg tudunk oldani olyasmit is, amit nem is gondolnának. Ügyes vagy!!
mfpan

Szia pan!

Nem lett morcos, inkább kínos volt a helyzet. Türelmes vagyok, de csak egy bizonyos ideig. Ő viszont, ha nem sikerül valami, nagyon fel tudja magát paprikázni :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Hőm:

Kép

Elrontottam a mintát.

Szilvi

szilvaqueen

Lili! Jobbulást, de gyorsan és drukk a teszthez! :wink:

Igen! Ma megyek laszti-bugrizni! Már várom! Mert az előbb már megint felidegesített a főnök, de annyira, hogy átmentem a másik irodába és mondtam, hogy most vagy ők nyírják ki, vagy én fogom lelőni! De aztán rámszóltak, hogy hülye vagyok, hisz egy normális emberért is annyit ülnék, mint érte! :lol: :lol: :lol: :lol:

Monyó! Szerintem igen vagy inkább közel a 14. napohoz! Nekem legalábbis a closty a 16. napra előrehozta a pét! De nem biztos, hogy ez az oka!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok lányok!!

Rég nem jártam erre, most is csak az utolsó oldalt olvastam vissza. Sajnos jól lebetegedtem, belázasodtam. :( Nagyon féltem a picurt, remélem nem lesz semmi baja.

Ennyi voltam, megyek vissza az ágyba.

Lili! gyógyulást neked is!! és drukk a teszthez.
többiekről nem sokat tudok most sajnos.
Majd jövök azért még ha meggyógyultam.
dokinál még nem voltam, még egy hét.

judis

Sziasztok!

Nem hiszitek el, de mindössze 15 perc várakozás után behívtak az UH-ba :) Ezt is megértem :) Eddigi csúcsom 6 óra várakozás volt az UH előtt.... :shock: Úgyhogy hamar hazaértem!

Pöttömmel minden oké, 1 mm-es a Nuchája, orrcsont látható (a szindrómás magzatoknál az orrcsont is később fejlődik ki általában!!)
És 57 mm az ülőmagassága avagy fejtetőtől a farcsontig :) És így unblock minden oké vele, vagy ahogy az orvos fogalmazott épnek látszik, egészségesnek tünik! Mondjuk miért nem lenne az?? :lol:

Na most csak ennyi, megyek apának kaját alkotni!!!

Csók!
Enikő

ceniko
Szeged

Judis: Most látom beteg vagy te is! Sajnálom, gyógyuljál+++++++++++++ Én is dögrováson vagyok, szted mit lehet bevenni????????????? PL torokfájásra, köhögés, láz...ilyesmi?????

ceniko
Szeged

melcsi! Végre elment neked a privim (remélem, azért 6x nem ment át. Nem tudom, miért, nem akart összejönni. Tegn. is ez volt:-( )

Szilvi
ötleteim-hihi :D
ügyes vagy Te is!!

Bettike! Nyugi!!!!!Jön a baba és majd otthon leszel vele főnökmentes levegőben!! :)

Judis! Jobbulást! Ne aggódj, nem lesz semmi baj!!

mfpan! Szió!

Monyóka! Ezt én sem tudom!Bocsi

babaimádó
Kép
babaimado

cenikő!

Én felhívtam a dokimat amikor felment a lázam 38 fölé. algopirynt mondott. én meg bevettem. remélem nem ártottam. de a láz lehet hogy rosszabb.
Ezen kívül bioparoxot fújogatok, azt tuti lehet.

judis

Ceniko! Jó hírek!
Judis már kevésbé! De pihengess! Vigyázz magadra!

Azaz vigyázzatok magatokra!

Szirom?????

Kép
bettike
Eger

Babaimado! Ha rajta múlna én innen mennék szülni, meg itt lenne a kiságy mögöttem az irodában! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibettike :D

babaimádó
Kép
babaimado

LÁNYOK! Most jövök a patikából. KÉSZ vagyok!!!
Azért mentem be, hogy vegyek ELEVITET.
Megkérdezi az eladó,- Csak nem terhes?
Mondom,- Nem ,csak szeretnék felkészülni rá!
Patikus,- Akkor sietni kell, mert 30 év felett nem minden hónapban van peteérés.
És ezt JÓ HANGOSAN, HOGY MINDENKI HALLJA mögöttem.
:evil:
PETEÉRÉST STIMULÁLO TIPPEKET VÁROK!!! BÁRMIRE VEVŐ VAGYOK!!!
surmi
kockasfulunyul

bettike,
Igen, ilyenkor jönne jól, egy kinagyított fénykép a drága főnökről és azt jól meg lehetne agyabulálni! Azért még börtön sem jár!!!!
Azért csak nyugi! Tudod mások hülyeségén .....

ceniko,
Jajjjjj de jó! Puszi Nektek!

judis,
Jobbulást és kúrázd magad! Vigyázz arra a kis pirinyó Életre és Magadra!Biztos nem lesz semmi baja, erős kis pöttöm!
mfpan

Sziasztok, tegnap este már nem tudtam jönni, mert vendégségbe mentünk, de végülis úgy döntöttem, hogy ma megyek vérvételre. Reggel 7re mentem, iszony féltem (ilyen beszari voltam mindigis... :oops:) , de nagyon ügyes asszisztenst kaptam, nem fájt csak picit. 2 kémcsőnyit vett le, és én hősiesen bírtam!!! Rólam ennyit.

Gyorsan olvastalak titeket végig, mert rohanásban vok.....:

Betegeinknek jobbulást!
Aktívaknak kellemes időtöltést!
Magas hőt, aki azt szeretne, pé.-t minden középidőben járónak.

Majd jövök! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

surmi,
Ezt a tapló patikust!!! :evil:
Csoda, hogy nem borítottad rá a pultot!
Sajnos az én észrevételeim szerint 30 év alatt sincs minden hónapban peteérés, ugyhogy én közel a 27-hez is várom a peteérést serkentő dolgokat.
A cickafark, palástfű teát, E vitamint elkezdtem, majd jön a Maca Vibe. Még valami?
mfpan

Mfpan, privi ment :) , szólj, ha kell segítség.

Lili,Judis jobbulást nektek. Algopyrint lehet bevenni még szoptatás alatt is, asszem ez az egyetlen, ami bevehető ilyenkor.

Szilvi, jó érdekes mintákat produkál a görbéd...pé még szerintem nem volt.

Bettike, jó tornázást, látom új tickered van :) .

Surmi, ez nagyon durva....tipikus condom-os szitu a kabaréból. Be kellett volna irni a panaszkönyvbe, bár általában az ilyen tipusú embereket egyébként is bünteti a sors az ilyen beszolásokért....

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

El vagyok kenődve, nem sikerült a vizsgám. Az egyik fele ötös lett, a másik fele egyes, így jövő szerdán mindkettőt meg kell ismételnem. :cry: :cry: :cry:
Ráadásul épp beszéltük párommal, hogy megint összevissza lesz pé-m az idegeskedés miatt, úgyhogy ezt a hónapot már eltemettem magamban. :(

Judis, gyógyuljál!!! És vigyázz a pocakbabára!
Enikő, szintúgy! Örülök, hogy minden oké volt az uh-n!
Lili, te is gyógyulgass, érdekes, hogy még nem jött meg.

Surmi, az E vitamint próbáltad már? Állítólag peteérést serkentő és beágyazódást segítő!!! 400 miliset szedek én, napi egyet, nem is volt drága, 1200 körül volt azt hiszem a 60 szemes.

Kép
szilcsi

Melcsi,
nagyon szépen köszönöm a segítséget! Sikerült!
Enikő,
C vitamin, Bioparox pipa, forró tea. És gyógyulj! (Amúgy szerintem 1 lázcsillapító messze kevesebb kárt okozhat mint a magas vagy tartós láz!)
Minden betegeskedőnek jobbulást! Én ősztől tavaszig mindig beteg vagyok, de idén szedem a Béres cseppet és mellé C vitamint, és semmi bajom nincs 1-2 egynapos torokkaparászáson kívül. Nekem tényleg segített, pedig féltem hogy a gyerek az oviból minden sz*r bacit hazahord nekem, de már 2 hete jár, és semmi bajom (kop kop).
Vendég

Sziasztok!

Ezen a topin még új vagyok, bár látok egy-két ismerőst :)
A Kaális párok fórumából kuttantottanm ide.

Szeretnék kérdezni a hőemelkedéssel kapcsolatban? A progeszteron okozza vagy vmi más? És mikor esik le, ha nem sikerült teherbe esni? Csak a reggeli számít? Tehát, ha napközben nincs, attól még reggel lehet? És ha vki kap progeszteron pótlást, akkor rá ez mennyiben igaz?

Köszi:

Zsófia
zsofian

Sziasztok, ritkán tudok jönni, mindjárt vissza is olvasok, van-e jó hír?
Felrakok egy görbét, kiváncsi vagyok mit szóltok.
Szép napot! Kép

Veramama
veramami4

ceniko:
En is beteg voltam karacsonykor, sajna meg most is kohogok. Nekem bioparoxot ajanlott a doki. Pocsek ize van, de nekem nagyon bejott! Utana mindig szepen fogat mostam es igy elment az ize... :lol:
Gyogyuljal meg! Gratulalok a jo eredmenyekhez!

Mindenkinek drukkolok, akinek kell!

baratodildi

melcsike,
Nem kaptam privit. Elszökött!

szilcsi,
A fenébe is azzal a vizsgával!! :evil:
Egy tanárnál volt a két vizsga? Mert ha igen, hogy lehetett ilyen gonosz!?
mfpan

Nem, két tanárnál volt, az egyik magyar irodalomból, a másik világirodalomból. A magyar sikerült ötösre, a világ meg karó. :cry:
De jövő héten lerakom és minden happy lesz! :wink:

Veramama, fű micsoda nagy zuhanás! :shock: :shock: :shock: Ilyen korán lenne pé-d???

Áfi, most látom a tickeredből, hogy 7 nap múlva lombik!!! Az hogy megy? Leveszik a petesejteket egy hét múlva meg apától a cuccost, és onnantól kezdve mikor ültetik vissza? És hányat? Bocsi, de nem vagyok képben a lombikkal kapcsolatban. :oops:

Kép
szilcsi

Sziasztok! Szapadi ká!

Örülök, hogy bettike átvette a táblát, és hogy sonjus sem tünt azért el teljesen.
Áfi szurkolok nagyon már csak egy hét :lol:
Addig-addig olvasgattam benneteket, hogy eldöntöttem én is fogyozok
klarissza32

Szilcsi, sajnálom a karót, bosszantó lehet nagyon!

Klarissza, üdv. a diétázók között!!!

Szirmi, mai kaja? Én ma yoghurtos kapros vegyes salit csináltam és azt ettem különleges sajtokkal. Este étterembe megyünk barátainkkal, ott majd eszek fél adag natur csirkemellet salival, v. párolt zöldséggel. :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?