Új privát üzeneted érkezett!

Gaby, nagggyon jó!!!!!!!!!!! :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Tényleg klafa!
Ügyi a férjed! Te kezed is benne van? Akkor persze Te is!!!
mfpan

Szupi a honlap, megnéztem. Gratula hozzá!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

nem, az én kezem nincs benne, ehhez ő ért :)
átadom neki a dicséretet, had örüljön :D

Kép
gaby25

Jó, de Te is ügyi vagy!!!
mfpan

Snufi! mennyibe kerül amit vettél a ROSSMANN-ban?
Még csak 3 hónapja probálkozom és a görbém alapján legútobb is volt pém mégis megjött. Én a Czeizel dokihoz járok , mert fiút szeretnék ( öt lány után) .
surmi
kockasfulunyul

Gaby: a képeken a férjed és te vagy?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

surmi: Öt lány után?

Szilvi

szilvaqueen

szilva
igen, mi vagyunk :)
majd lesz valami zene is alátéve :D

Kép
gaby25

szerintetek elfogadható az ár?

Kép
gaby25

gaby,
Szerintem korrekt.
Mondjuk én vidéki vagyok, de erre mifelénk is ilyen árak vannak. Sőőőt!
mfpan

Nem tudom, hogy most mi mennyibe kerül. Nekünk tavaly volt az esküvőnk és akkor kb. ennyibe került a fotó és videó. Szerintem is korrekt! Egyébként mit kell érteni a kiemelt csomag alatt?

Szilvi

szilvaqueen

tavaly uram nagyon olcsón vállalta, 40ezret kért csak, alig maradt rajta, mert a kamerát is bérelni kell. Ok, nem akarta a házasulandókat kifosztani, ezzel egyetértek, főleg hogy nekünk is tavaly volt az esküvőnk :) de az extrákért sem kért semmit :shock: és hát nem volt mellette más munka és lehet most sem lesz, és meg kell élni valamiből :wink: Én tavaly még nem voltam vele az esküvőkön, nyár végén vettük meg a profi gépet nekem, 500ezer volt :?

Kép
gaby25

szilva
én mondtam az uramnak, hogy szerintem normál csomagot írjon, mert ha az extrákat belevennénk, akkor wegy harmadik csomag lenne a kiemelt :wink: amúgy a szolgáltatásoknál ott van hogy mit tartalmaz

Kép
gaby25

de vak vagyok, tényleg ott van, hogy mi mit tartalmaz 8)

Szilvi

szilvaqueen

gaby,
Hát az tényleg nagyon olcsó volt!
De ez így már tényleg okés, nem lehet rossz szavuk a most házasulandók sem!
Fúú, nem semmi lehet a kis masinád ennyiért!!

Sziasztok lányok, léptem haza.
Mindenkinek sok puszi, drukk, és kívánságok beteljesülését!!!!!

Pusssssszzzzzzz!
Panni
mfpan

Surmi, 3000 Ft volt az 5 db, és abból csináltam 10-et. :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Surmi
most nézem, 5 leányzó van? húha :shock: én cuncis szeretnék, de fersze kukacosnak is örülni fogok :)

Kép
gaby25

gaby: egy ilyen, egy olyan?

Szilvi

szilvaqueen

Szilva
úgyis jó lesz :) de most egyelőre csak az elsőre gondoltam, ha végre összejön :)

Kép
gaby25

Én arra gondoltam, hogy egyszerre. Te is?

Szilvi

szilvaqueen

Agyilag már megint lent vagyok a béka feneke alatt! :? :?

Szilvi

szilvaqueen

szilva
úgy gondoltam :) igaz nagy falat lenne rögtön kettő, főleg anyagilag :? babakocsink van, tesóm rám hagyta, de ikerbabakocsi nincs :wink: autósülés is csak 1 van, meg nem örökölhetik egymástól a ruhát. Igaz 3 doboz bébi ruhám van, mondjuk kislánynak való :)

Kép
gaby25

Iker unokaöcséim vannak, fiúk. Mindenből dupla ruhánk van már. Dupla babahordozó, dupla kiságy :lol: :lol: Meg egy ikerbabakocsi.

Akkor neked csak a csajszi jöhet szóba :lol:

Szilvi

szilvaqueen

szilva
jöhet a kukacos is, igaz furi lesz a kislányruhában :lol: :lol: :lol:
na jó, veszünk neki újakat :) :wink:

Kép
gaby25

Szegényt most elképzeltem rózsaszín ruhácskákban :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Többiek! Merre vagytok?

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok Lányok,

Tegnap apás napom volt, így nem jöttem, de ma pótolom.

Ancsa, remélem már jobban érzed magad és már gyógyulgat a sebed.

Szirom, neked mindig ilyen magasan szokott lenni a hőd pé után? Nagyon jól néz ki ez a görbe, már nem nagyon emlékszem a korábbi görbéidre, de ez tuti jó.

Gaby, mennek a drukkok a holnapi vizsgádra, sikerült készülnöd azért? Gratulálok az eddigiekhez, megy ez neked:)).
Görbéhez:pé közeleg!!!!!!!!
Jó a weblap, aranyos a férjed, hogy téged is feltett.

Áfi, az ovis szindrómák egyeznek a legjobb barátnőm kislányáéval:)))), ő is rengeteget rosszalkodik mióta óvodába jár. Tanulnak egymástól…..
GRATULA a lombikkezdéshez, ez igen!!!!!, visszaszámlálás indul:))), látom ticker beizzítva, 10 tusző???

Melinda, jobbulást!!!!!, atyaég, ez nagyon durván hangzik, tüdő-mellhártya-garat gyulladás……..:((((

Mfpan, nagyon ari vagy, ígérem, ha lesz a pocakméretben változás felteszem:). A görbédre már tuti írtam, hogy kár, hogy nem vezeted minden nap:(, a pét is úgy lehetne megállapítani ha lenne milyen bázishoz hasonlítani.

Snufi, sajnálom, hogy megjött:((, de jó, hogy egyből belevágtatok a vizsgálatokba, minel hamarabb annal jobb.

Ceni, sajnalom, hogy betegek a gyerkőcök, még a múltkor mikor írtam Bogi akkor is beteg volt:((, jobbulást nekik. Majd rakj képet a 12 hetes UH-ról!!!

Szilvaqueen, szerintem még nincs pé, 10.napon kicsit korai lenne, meg tuti le fog menni a hőd az elkövetkező pár napban vagy innen ugrik egy óriásit.

Csikken, ha feljebb megy a hőd, lehet ez még 16.napi pé is. Most olvasom a mai írásodat, akkor ezek szerint még nincs pé. Jajj. A szeretgetés nem baj, jó dolog:). A barátnőm a minden másnapi együttlétre esküdött, nálunk is így volt.

Zöldi, milyen volt a light-os nap? Attól függetlenül bent kell lenned egész nap, hogy csak egy órád van?

Lili, én is betegnek éreztem magam mikor terhes lettem, totál megfázós tünetekkel, gyengeség, láz, minden, aztán két nap alatt elmúlt és jött a jóhír, remélem neked is így lesz:))).

Szilcsi, megy a drukk a szigorlathoz.

Bettike, apa mos, akkor megtartani:)))) az én párom is házias ha kell, általában ha látja, hogy sokat dolgozom és szükségem van rá, persze mint férfi szereti ha én végzem a házimunkát.

Babaimádó, úgy látom nem csak a babákat a férjedet is imádod:)))))), én is.

Surmi, én nem vagyok jó véleménnyel az LH tesztekről nekem soha nem volt pozitív, aztán kellett, hogy legyen pé-m ha most mocorog itt valami a pocakomban:)). 5 lány? Ez igen:)))).

Bettike, szuper fitt leszel:)))

Rólam: minden ok, most futok, mert viszem a szüleimet bevásárolni, raklap ásványvíz meg minden…… Mai light-os ebédem:Gulyásleves aranygaluskával és vanilia sodóval, elnézést fogyis lányok, bár jó tipp a szénhidrát napra…..
De ma este már csak gyümit eszem meg joghurtot….
Apa ma dolgozik este, úgyhogy este még tuti benézek.

Puszi mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

23.héten vagyok, juhéééé :D :D

Kép
melcsi6

23.héten vagyok, juhéééé :D :D

Kép
melcsi6

Szia melcsi! :D Szombaton pont ugyanez volt a kajánk: gulyásleves, aranygaluska vanilia sodóval :D De jó, már a 23. hétben vagy? :D :D A Jónás naptár szerint és a Billings módszer szerint most a 10. napon voltam a legtermékenyebb, viszont a hő szerint nem. Ki érti ezt!

Szilvi

szilvaqueen

Hello Lányok!
Végre ideértem! :lol: Tegnap este már nem tudtam jönni, mert elmentem tornázni - így legalább nem lógok ki közületek :lol:

Áfonya: most akkor nagyon felpörögtek az események, mindjárt kezditek a lombikot, hurrááááááááá!!!!!! :lol:

Szirom: szerintem is dokiügyben várd ki, mit hoz ez a ciklus, most tényleg nincs értelme menni...

Csikken: nem mész el még 1 UH-ra, hogy megvolt-e a tüszőrepedés?

Gabyka: gratul a vizsgádhoz, görbéd pé gyanús, weboldalatok szuper! :lol: (vagy meddig engedik túlhordani általában a babákat?)

Melcsi: gratula a 23. héthez! Most már tuti, hogy túl vagy a felén!!! :lol:

Bocs, hogy nem írok mindenkinek, igaz, hogy végigolvastam a termést, de már nem emlékszem szinte semmire
:oops: Úgyhogy akinek nem írtam, annak puszi :lol:

Rólam: tegnap kértem időpontot tüszőnéző UH-ra a dokimtól, kicsit fel is húztam magam, mert a 15.napra akart adni, aztán szóltam, neki, hogy az előző ciklusom is 25 napos volt, így sikerült a 12.napra kapnom, ami jövő hét péntek. Remélem most időben leszek, és még tüszőrepesztésre is lesz idő...Különben tök várom már már, hogy leteljen ez 2 UH-s ciklus, aztán (talán) inszem jön, a spontán babában már nem nagyon bízom 16 hónap eredménytelenség után...

Snufi: akkor holnap csapolás?! Bírod a vérvételt?

Babaimádó: Neked még nincsenek hormoneredményeid?

Puszka

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kicsit összekeveredtek a dolgok :shock:
ez: (vagy meddig engedik túlhordani általában a babákat?) MELCSInek szólt :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Sajna még nem volt időm elolvasni a mai termést! Este sem tudok jönni, mert 7-re megyek fogorvoshoz!

Teszek egy görbét, ami nagyon nem tudom mit akar mutatni!

Kép

Holnap jövök, addig is írogassatok!

Kép
kata05

[quote="szirom"]
írta:
sziromIlyen "megcsinálom én" dologgal azért nem próbálkoznék lányok, mert úgy maradtok :lol: Vigyázni :wink: Tudok rá példát :?
Egyébként amíg egyedül éltem, addig nekem is muszáj volt megcsinálni magamnak mindent, és amikor belépett a képbe az én emberem, akkor csak tátottam a számat, hogy másnak, aki párral él, ennyire jó dolga van? Egy halom mindent levett a vállamról. Most csak apróságokra gondolok, mint ügyintézés, falfúrás, időnként takarítás, főzés, vásárlás, autóvezetés, autómosás és hasonlók. Mondjuk ő rendes pasi, még az átlagnál is rendesebb :D

Hát tényleg rendesebb a átlagnál a Zurad!!!!!!!! Az enyém az nemsokat segít itthon! Ha nem vagyok itthon elmosogat maga után, meg ha nagyon szépen megkérem, felporszívóz -de úgy hogy utána nekem mégegyszer azért kelljen :lol: -, de mást nem csinál! Jó mi panelbe lakunk itt túl sok tennivaló nincs. De ma pl én cseréltem ki a vízleeresztő szelepet a vécétartályba. Én mentem el az Obiba megvenni fogtam lecsavaroztam a régit, kiszedtem és betettem majd felcsavaroztam az újat! A zuram, elment volna és vett volna egy egész új vécétartályt és hívott volna egy vízvezetékszerelőt, hogy kicserélje (kb 20 000ftért) ! Én meg megnéztem miért folyik a tartály, elmentem célirányosan alkatrészt venni (1599.-ft volt) , majd kicseréltem!
Úgy vagyok vele, amit én is meg tudok csinálni azért miért fizessek másnak?? A vízvezetékes 8000 ft órabérért jön ki és itt eltökölődik nekem órákat.... Én 10 perc alatt kicseréltem! Sztem van aki képes ilyenekre van aki nem. Ez nem baj, csak aki meg tudja csinálni az csinálja :lol: aki meg nem, az hívjon szakit :wink: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gaby! Tényleg jó a lap!

Melcsi!
"Babaimádó, úgy látom nem csak a babákat a férjedet is imádod:)))))), én is. "
Remélem, hogy nem az enyémet!!4 :D (vicceltem csak, nyugi)
Nos..még nem a férjem..mert az esküvőhöz pénz is kellene..szeretnénk az idén, de a baba fontosabb. Igen, imádom!

Gaby-Szilva párosnak: jól elszórakoztattátok egymást. Van egy ötletem..Ha szilváéknál kislány, gabiéknál ikrek lesznek, akkor van megoldás! Cseréltek (vagy manókat, vagy cuccokat!-talán az utóbbit kellene :D ).
A tanácsadói díjat a bankszámlára kérem utalni :D :D

Szezso! Már hiányoltalak!
Sajnos még nincs meg a véreredmény. Elvileg hétfőre lesz meg. 2 hét azt mondták(gondolom a pajzsmirigy miatt).
De időközben vendégül láttam a Mikulást, remélem a cisztákat magával is vitte. Megint mérem a hőt, de még nem tudom feltenni, talán holnap...

Kata!Drukk a fogdokihoz! Én holnap este megyek..

Ceniko! Nagyon ügyes vagy!!

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimado! Most hanyadik napon vagy? Tábla miatt? Meg szedsz valamit, amit beírjak?
bettike
Eger

ma az 5.napja a cikl.
Épp abbahagyattak velem mindent

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: remélem én is, hogy most megszabadulsz a cisztáktól, és jók lesznek az eredményeid is :lol:

Bettike: csak így lazán, semmi ugribugri,torna?!

Enikő: nagyon ügyi vagy!!! Eccer én is szereltem csapot, mert olyan hozzávaló dugó volt benne, amit egy fémrúddal lehet leengedni, meg felhúzni (remélem érthető :lol: a dugó beesett a lefolyóba, és nem lehetett kiszedni. Én meg lecsavartam a szifont, meg szét pár csövet, alulról kilöktem a dugót és visszaszereltem a szifont :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Halihó!

Ceni!
Hogy vagytok?

Áfi!
Hip-hip hurrá! Gigamagadrukkok!!!

Na én elég jól összezavarodtam, aztán rendeződni látszódtak a dolgok, mert a párommal volt egy jó kis átbeszélgetős hajnalunk, mert mindketten felkeltünk 3.45-körül nem tudtunk aludni, így beszélgettünk :) szóval azt mondta nekem, hogy ne ugráljak már ide-oda, meg ne változtassak havonta dokit, hanem próbáljak megbízni ebben, akit ajánlottak, csináljuk végig amit elkezdtünk, így a Forgácsot úgy néz ki lemondom, holnap pedig megyek az első vérvételemre az I. Nőibe.

Snufi!
Nekem rá van írva a papírra és az asszisztens is azt mondta, hogy a barna beleszámít, én megvártam, míg nem csak reggel jelentkezik, hanem egész nap van, így a tegnapi nap volt az 1. mára már úgy kicsit fájósan meg is jött!
sonjus

A házias párokhoz annyit, hogy én egyszer hazajöttem és éreztem, hogy milyen jó illat van, kérdeztem, hogy mi ez az illat, mire mondta a párom, hogy unatkozott és kimosta a függönyöket :)
sonjus

Süt-főz, mos és takarít és még az autómat is karbantartja! Ellátja a kutyákat, szóval tökéletes :) NEKEM!
sonjus

Szezso! Csak hétfőn és csütörtökön van ugribugri! Tehát holnap! Már alig várom!

Ceniko! Műszaki zseni!

Látom előkerült ismét az ikrek téma!

Kép

Kép
bettike
Eger

Ja, és hétfő óta Norbi Update van nálunk (nálam komolyabban, páromnál majdnem komolyan :) ) és már fogytam 1,5 kg-ot :) Ő baromira büszke magára, hogy nem evett kenyeret a rántottához, aztán lenyomott egy kis csokit, majd egy Activiát :lol:

Sehol senki?
Jól bepótolom a tegnapi napot :) hogy nem voltam
sonjus

Holnap reggel a mokkában téma lesz, hogy kik tudják fizetni a lombik programot!
Én sajnos nem tudom nézni, aki tudja, tájékoztatna majd, hogy mi volt?
Köszi
sonjus

Gaby! Nagyon jó, ügyi a férjed! :lol:

Sonjus! Na a függönymosást azt nem élem meg, hogy az én párom csinálja! :lol: :lol:

Surmi! Öt lány? :shock: Hogy bírod?

Babaimado, Melcsi! Tök jó volt a félreérthető mondat, hogy ki kit is szeret! :lol: :lol: :lol: :lol:
bettike
Eger

Sonjus: a függönymosáson jót nevettem :lol: Egyetértek a pároddal dokiügyben. Az elején én is eldöntöttem, hogy megbízom a dokiban, akit választottam, mindent úgy csinálok, ahogy ő mondja, beszedem, amit felír. Azt hiszem már ki vagyok annyira képezve babatémában- meg itt mindenki - hogy a súlyos hiányosságokat meg időhúzást a kezelésben észrevegyem, és amíg ezek nincsenek, én ehhez a dokihoz fogok járni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Igen, én is megnyugodtam kicsit, de lehet főleg azért, mert tudtunk erről beszélni és volt róla véleménye, mert általában azt mondja, hogy ahogy nekem jó! Na én ettől megyek a falnak néha :) ! Merthát nem csak én szeretnék gyereket, akkor meg igen is mondja meg, hogy ő mit szeretne! Nem?
sonjus

Íme a kis hőgörbém...

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Szerencsére az én férjem is eljutott már addig, hogy van véleménye a babatémában (én aztán ellátom infoval bőven a lehetőségekről :lol:
Pl. amikor elkezdtem E vitamint szedni, meg a teákat inni, meg eszembe jutott, hogy talán be kellene adni a Gynevac-ot, akkor rámförmedt, hogy ne szedjek már be minden hülyeséget, amíg azt sem tudjuk, mi a baj :lol:
Mondjuk a pasik úgy igazából sosem fogják tudni átérezni, milyen az, ha az ember csalódik a nőgyógyászában, vagy valamiért nem bízik meg benne...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?