Sziasztok Lányok,
Tegnap apás napom volt, így nem jöttem, de ma pótolom.
Ancsa, remélem már jobban érzed magad és már gyógyulgat a sebed.
Szirom, neked mindig ilyen magasan szokott lenni a hőd pé után? Nagyon jól néz ki ez a görbe, már nem nagyon emlékszem a korábbi görbéidre, de ez tuti jó.
Gaby, mennek a drukkok a holnapi vizsgádra, sikerült készülnöd azért? Gratulálok az eddigiekhez, megy ez neked:)).
Görbéhez:pé közeleg!!!!!!!!
Jó a weblap, aranyos a férjed, hogy téged is feltett.
Áfi, az ovis szindrómák egyeznek a legjobb barátnőm kislányáéval:)))), ő is rengeteget rosszalkodik mióta óvodába jár. Tanulnak egymástól…..
GRATULA a lombikkezdéshez, ez igen!!!!!, visszaszámlálás indul:))), látom ticker beizzítva, 10 tusző???
Melinda, jobbulást!!!!!, atyaég, ez nagyon durván hangzik, tüdő-mellhártya-garat gyulladás……..
(((
Mfpan, nagyon ari vagy, ígérem, ha lesz a pocakméretben változás felteszem:). A görbédre már tuti írtam, hogy kár, hogy nem vezeted minden nap:(, a pét is úgy lehetne megállapítani ha lenne milyen bázishoz hasonlítani.
Snufi, sajnálom, hogy megjött:((, de jó, hogy egyből belevágtatok a vizsgálatokba, minel hamarabb annal jobb.
Ceni, sajnalom, hogy betegek a gyerkőcök, még a múltkor mikor írtam Bogi akkor is beteg volt:((, jobbulást nekik. Majd rakj képet a 12 hetes UH-ról!!!
Szilvaqueen, szerintem még nincs pé, 10.napon kicsit korai lenne, meg tuti le fog menni a hőd az elkövetkező pár napban vagy innen ugrik egy óriásit.
Csikken, ha feljebb megy a hőd, lehet ez még 16.napi pé is. Most olvasom a mai írásodat, akkor ezek szerint még nincs pé. Jajj. A szeretgetés nem baj, jó dolog:). A barátnőm a minden másnapi együttlétre esküdött, nálunk is így volt.
Zöldi, milyen volt a light-os nap? Attól függetlenül bent kell lenned egész nap, hogy csak egy órád van?
Lili, én is betegnek éreztem magam mikor terhes lettem, totál megfázós tünetekkel, gyengeség, láz, minden, aztán két nap alatt elmúlt és jött a jóhír, remélem neked is így lesz:))).
Szilcsi, megy a drukk a szigorlathoz.
Bettike, apa mos, akkor megtartani:)))) az én párom is házias ha kell, általában ha látja, hogy sokat dolgozom és szükségem van rá, persze mint férfi szereti ha én végzem a házimunkát.
Babaimádó, úgy látom nem csak a babákat a férjedet is imádod:)))))), én is.
Surmi, én nem vagyok jó véleménnyel az LH tesztekről nekem soha nem volt pozitív, aztán kellett, hogy legyen pé-m ha most mocorog itt valami a pocakomban:)). 5 lány? Ez igen:)))).
Bettike, szuper fitt leszel:)))
Rólam: minden ok, most futok, mert viszem a szüleimet bevásárolni, raklap ásványvíz meg minden…… Mai light-os ebédem:Gulyásleves aranygaluskával és vanilia sodóval, elnézést fogyis lányok, bár jó tipp a szénhidrát napra…..
De ma este már csak gyümit eszem meg joghurtot….
Apa ma dolgozik este, úgyhogy este még tuti benézek.
Puszi mindenkinek.
Melcsi