Új privát üzeneted érkezett!

szirom,
Miksánál meddig vacciláltál? Lehet, hogy az a legjobb ha most is betartod azt az időt... Ki tudja....
mfpan

szirmi,
De ezeket már tabletta formájában is lehet kapni. Legalább is felnőttek részére. Persze picikéknek más, kicsit be kell Őket csapni, hogy elrejtjük a kajcsijukban.
mfpan

Háát, akkor nem hőmérőztem, és voltak hosszabb ciklusaim is, úgyhogy elég nehezen kiszámítható volt a dolog. De vele december 29-én volt az uccsó mensim (most 27-én), és február első hetében derült ki, de az a teszt még nagyon halvány volt. Sajnos nem írtam rá dátumot. Mondjuk most se vagyok biztos a pé időpontjában, ilyen még nem volt, mióta hőmérőzöm (fél év).

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hát ekkor ez nagyon jó előzmény!!!
Nagyon kíváncsi lettem!!! Hőd? Fennt van már? Felraknád?
mfpan

Sziasztok,

Áfi, drukk a lombikhoz :) :) :)

Szirom, szerintem is mostmár várjál mert tényleg semmit nem látna akkor meg minek piszkálgasson? Ha megjön akkor azért menj el ha nem akkor meg majd azért :)

Lili :( Hát ez nem jó hír. Azért szerintem még semmi nincs veszve-

Szilva, dokit kérdezzétek meg hogy hat a himlő a nemzőképességre. De ha két éve volt mégha le is csökkentette, szerintem annak már normalizálodnia kellett

Nekem a hőm ma megint lejebb ment., Nem értem én ezt.
És már négy napja csak szeretgetjük :) egymást :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Mfpan! Tudom, hogy van tabletta is, de gyereknél tényleg az a legrosszabb. A Protexin meg mennyiségre sem volt kevés (mármint a por), és nem lehetett egy falatba tenni, de ha egyszer már beletettem valamibe, és a kölyök mégse eszi vagy issza meg, akkor mehet a kukába az egész. Vagy nem az egészet eszi meg, akkor meg nem tudni, mennyi ment le. Előfordult többször is. Azért ahhoz elég drágák. Szóval én örülök a Normaflornak :wink:

Mondjuk most már beveszi a dolgokat Miksa, együttműködik, de régebben minden gyógyszerbevétel egy nagy hiszti volt, elszaladt, kiköpte stb. Úgyhogy idegileg kimerültem, de komolyan :roll: De most már jó. Például csak hogy értsétek, hogy mennyit kellett küzdeni a kezeléssel: a legutóbbi betegségénél be kellett vennie az antibogyót, aztán Cebion-cseppeket folyadékba tettem meg a greapfruitmagolajat is (de érezni még a narancslén is, tehát tudja a gyerek, hogy benne van). A fülébe és az orrába cseppenteni kellett, az orrába kapta még a tengeri sós orrsprayt is (majd jött az orrszívás), aztán Cataflam cseppeket fülfájdalomra (lenyelős), illetve köptetőt a torkára. Ezenkívül hordania kellett a fülmelegítős sapkát és Bipotron-lámpáztuk is a fülét és az arcát. Egész nap kezeltem :wink: Ja, és a Vitacolan vitamin van most minden nap.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

csikken,
Más jelek? Nyák, szurkálás? Amúgy a jó kis hempergőzések nem ártanak! de tudom mit érzel.
Csak nehogy akkorra fulladjatok ki (kiskatonailag is) amikor pont kellene.
Bár valahol olvastam, hogy 24 óra elegendő a teljes újratermelődéshez.
mfpan

Mfpan! Föltettem, csak az előző oldalon van :wink: Dehát olvastad azt az üzit, hisz arra válaszoltál :lol: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirmi,
Hát ez tényleg nem semmi! Biztos belefárad néha az ember az ilyenekbe, de fáradnék már én is .....
Sajna még nem tom milyen ez. Sikat gondolkozok azon, hogy hogy tudok majd normálisan viselkedni, ha a babám beteg lesz stb. Biztos tiszta ideg leszek, nem merek majd aludni, állandóan lesem stb. Pedig nem szeretném, hogy majd kis anyámasszony katonája legyen. De akkor majd úgy is tudom mit kell tennem. Meg lesznek kedves segítségeim - Ti is - akik segítenek majd.
mfpan

Sziasztok., az előbb írtam, de nem tudom hova lett...

Szóval, hőm megint lement :(

Áfi, drukkolok a lombikhoz :)

Szilva, szerintem mégha gondot is okoz a bárányhimlő két év alatt normalizálodnia kell a helyzetnek, nem???

Ha eszembe jut még amit akartam irok! :)
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikken! De hát az jó, nem? :lol: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Azért már kezdek kifulladni, :) :) (Nekem azért ennyire nincs igényem) és tényleg nem szeretném, hogy azért nem jön össze mert már csak "meleg levegő" van :) :)

Közben látom, hogy ott az irományom...

Én megnéztem és tegnap elvileg tojásfehérje is volt meg nyitva is volt a méhszéjam, de akkor miért ment lejjebb a hőm???

Jó kérdés mi.

KépKép
Kép
csikken

mfpan
Tetszett, amit most sziromnak írtál. Kedves volt. Majd akkor a gyerekekről cseverészünk.Remélem...............

babaimádó
Kép
babaimado

Igen, kedveset írt mfpan :wink: Persze, hogy segítünk :wink:

És tényleg nem tudsz majd aludni, meg aggódsz, de összekapod majd magad, mert az kell a gyereknek :wink: .

Csikken! Elhiszem, nekem is megfelel a minden másnap :lol: Hogy miért ment lejjeb megint a hőd? Tényleg fogalmam sincs :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bocsi szirmi, teljesen meghibbantam....
Hát a hőddel kapcsolatban:
Lehet, hogy én is korábbra mondanám pár nappal a pé.

csikken,
Na akkor őrülök meg, ha Te is feltetted már a hődet, csak nem látom/láttam. Felteszed?
mfpan

A férjek házasságához hozzászólok:
Az én férjecském nem igazán házias, másfél év alatt kb. kétszer fogta meg a porszívót, és ugyanennyiszer mosott fel. Na jó, talán 3 :lol: :? Szoktam is néha vitázni, mert rendetlen, én meg pakolhatok utána. Konyhába bemegy főzni, de aztán a mosogatás az enyém, szana-szét hagy mindent. Azt szokta mondani erre, viszont ő cipeli a nehéz dolgokat. Na még szép :lol:
Azt a munkabeosztás kéne szorgalmazni, hogy akkor többet kéne főznie, és nem dünnyögök a takarítás miatt. :wink:
Viszont ha a számítógép nem jó, azt meg tudja csinálni :D többnyire

Kép
gaby25

Sziasztok. Én a pco-s topicba járok, de azt mondták lehet ti is tudtok segíteni. Mi baba project előtt állunk és a nőgyógyim azt mondta hogy kezdjem el az elevitet szedni, mert csomó olyan vitamin van benne ami segít a megtapadásban, és majd a baba fejlődésében. Erről van valakinek véleménye? Köszke előre is
szedit25

nem házasságához, hanem háziasságához :lol:

Kép
gaby25

dobok egy görbét
Kép

Kép
gaby25

Sziasztok!

Lili, jobbulást és ne kenődj el kérlek!!!!!

Gaby, gratu a vizsgákhoz! Remélem férjed eredményei már jók lesznek!

Szilva, én férjem beutaló nélkül volt kiskatona vizsgálaton, magánurológusnál.

Szirmi, szerintem én babonából ugyanazt csinálnám, mint Miksánál. De Te tudod! Én mindenesetre szorítok nagyon!

Áfonya!!!! Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrá!!!!!!!!!!!!!!

Bettike! Mi is néztük a Szitakötőt, k*va jó volt!!!! Naggggyon tetszett!!!!

Takarítás: nálunk én vok a rendetlenebb.... ált. együtt takarítunk, mindent megcsinál a vasaláson kívül. Van úgy, ha ráér, hogy mire én hazaérek, kitakarít. Neki ez természetes. Hát, hogy is jönne ki, ha megingatnám hitében? :lol: Ez jó mindkettőnknek!!! Ja, és főzni is tud! És iszony jóképű!!!!! Folytassam? :lol: :lol: :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

görbe:

Kép

KépKép
Kép
csikken

gaby: mind a kettő értelmes :D Szeret barkácsolni?

szia szedit25! Kinek mi jön be. Nekem az elevit nem jött be, fájt tőle a gyomrom. Én a Gravidát szedem most. Mondjuk, mind a kettőben szinte ugyanaz a hatóanyag. De a Gravida Béres készítmény, és abban jobban bízok.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szedit, sokan szednek közülünk ebben a topicban elevitet vagy gravidát. De mi itt a legtöbben az E vitaminra esküszünk. (400 mg-os, férjednek is ajánlott). Emellett gyógyteázunk. Mióta próbálkoztok?

snufi

Szedit,
biztos hogy fontos lehet az Elevit, mert nekem a lombikos protokollomban is benne van! Stimulálás első napjától szednem kell Elevitet! Meg aztán kockázata sincs, ártani nem tudsz vele. Mi az ellenérv?

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat, örömködést! :D Féltem nagyon hogy még egy hónapot várnom kell, a tétlen várakozás a legszörnyűbb :evil:
Vendég

szilva
hát felfúrta a szegélyléceket, de noszogatni kellett :wink:
meg boltívet megcsinálta a nagyszobában, de még csak félkész, a keretet meg kel majd csinálni, viszont most nincs rá lóvé. Férjem az a típus akit noszogatni kell, csak ha túl sokszor szólok, akkor meg morcos lesz, hogy baszogatom, és csak azért sem csinálja :twisted:

Kép
gaby25

Férjek háziassága:

Hát az én férjem is nagyon házias- Nálunk pl mindig ő mosogatott ( már nem kell mert a mosogatógép megteszi) én főztem.

Takarítás: kétféle verzió van: vagy közössen takarítunk és ő port töröl és porszívózik én meg felmosok vagy egyikünk elmegy a gyerekkel 2-3 órára a másik meg addig rendet rak.

Amit nem csinál nem pakol be a mosógépbe de pl. kipakolni mindig ő pakol ki. Egy mintaférj!!! :) :)

KépKép
Kép
csikken

Kb 4-5 hónapja, de abból kb most volt peteérésem meg az előző hónapban. Előtte tuti nem volt. Akkor kezdtem el szedni a merkformint, tudod nekem pco-m van. A vőlegényem szedi a c-vitamint, meg az e-cink-szelén komlett vitamint. Csak ma fogok menni nőgyógyihoz, és poz tesztet vár, amit nem fog kapni. De ő esküszik az elevitre, és úgy tudja hogy szedem. De még nem szedem. És azt mondjátok hogy segít a meg tapadásban? Áfi gratula ezerel. Kerestelek msn-en de kb 3 másodpercig voltál fönt
szedit25

Áfi az ellenérv a hízás. Azt írják sokan hogy hízlal. Tudod jól hogy a pco miatt 30kg jött rám
szedit25

Tudjátok, szerintem a mi férjeink (bár az enyém még csak vőlegény, de az ugyanaz :D ) a legaranyosabbak, legdrágábbak, a legek legjei :)
KIEGYEZÜNK EBBEN?
Itt vannak a mintaanyukajelöltek és a mintaférjek, mintaapucik!! :D :D :D :D :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

Szedit! Én a fiammal az Elevitet szedtem, egy bajom volt vele, hogy székrekedést okoz. Most két hónapig ettem a Gravidát, ezzel nincs ilyen baj, viszont egy hónap alatt fölugrott 5 kg. Most abbahagytam, mert ez így nem lesz jó, de remélem, valamennyire feltöltöttem a szervezetemet már.

Az én uram segít, ha épp itthon van, de iszonyat fáradt, ülve elalszik, és nem nagyon akarnám kínozni ezzel. Végülis én egész nap itthon vagyok, és most már Miksa mellett is lehet azért pakolni meg takarítani. Régebben szinte lehetetlen volt, akkor volt is egy taknőnk, aki egy héten egyszer megcsinálta a fontos dolgokat. A kölyök mondjuk egy évesen nem hagyta magát egy WC-tisztításnál és ott akart lenni, sőt, részt venni benne. Ha meg aludt, akkor zörögni nem akartam. De nem vagyunk rendmániásak, a lakás van értünk és nem fordítva.
És az én uram is szeret főzni és tud is, és ügyes a barkácsdolgokban, de arra mostanában nemigen van ideje. Viszont nálunk is van kép, ami egy éve ott áll a falnak támasztva, mert sose fúrja föl, és a gardróbba is szeretnék egy polcot ezer éve ... :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én azt szoktam mondani az uramnak, ha számítógépes játékra van ideje, akkor másra is :wink:

Kép
gaby25

Szedit, privi ment.

snufi

Na nálunk a playstation megy :) De csak péntek -szombat éjszaka. Szóval elvenni nem vesz el tőlünk időt. De már gyüjteményünk van belőle ( Nintendóból 3 féle. egy sega, playstation 1 és 2! ) meg a szgép, de azt ált én használom. Ő csak Vaterázik.

Barkácsolásból is nagyon ott van, de ő modellezett szóval nagyon jók az érzékei! :)

Babaimádó, igazad van :) :) :)

KépKép
Kép
csikken

Férjek a házimunkában:
gaby,
A Te férjed, mint ahogy már régebben írtál Róla, kimondott férfi-férj. Meg biztos tudja, hogy Te megcsinálsz mindent.
Az én férjem mellettem vált tisztaságmániássá. Addig is szerette a tisztaságot, de eltanulta tőlem a sok hülye takarítást.
Ettől függetlenül a Te férjed is mintaférj, mint mindannyiunkké!!!
mfpan

Néha az én Drágaságom, meg azzal megy az agyamra, hogy ha valami nem jó, csöpög a csap, vagy a csempe közül kijött 1 cm-en a fuga, azonnal nekiáll, legyen akár este 10 óra.
Ő a számítógépes játékokat nem annyira szereti, de a foci az a minden. Remélem csak utánnam! Néha eszemben van, hogy leteszteljem melyikönk a fontosabb. Mondjuk tudom, hogy lesz egy jó meccs, vagy van és megpróbálom elcsábítani egy kis hancúrra. De nem merem, mert ha nemet mondana, akkor én úgy felhúznám az orrom, hogy csak na. Inkább nem gerjesztem a tüzet (vagy szítom, így kell?). Tudom, hogy meccs, akkor nézze nyugodtan, én meg keresek valami női műsort. Paprika TV, Született feleségek (még jó, hogy ekkor szokott lenni BL meccs!)...
mfpan

Uram most a weblapunkat csinálja, lassan kész lesz :)

Kép
gaby25

Sziasztok MINDENKI!!!
Tudna valamelyikötök segíteni abban, hogy milyen a ROMED OV-teszt? Csak, mert nem jönn össze a dolog nekem,pedig a dokim azt modta, hogy minden rendben. Lehet, hogy kifogyott a municiom? ÜDV mindenkinek.Aki babás lett mig nem jártam erre, annak meg egy NAGY HURRRRRRÁ!!!!!!!!!!!
surmi
kockasfulunyul

gaby,
Tök jó! Majd megnézhetjük, leírod a webcímet?
mfpan

mfpan
ha kész lesz, leírom :)

Kép
gaby25

Surmi, nekem a Romed nem jött be. De lehet, rosszkor csináltam. Most Babymarktot vettem, az kimutatta, ráadásul ketté lehet vágni, tehát gazdaságosabb is. Rossmanban vettem. Mióta próbálkoztok?

snufi

Csajok, múltkor azt írtátok Sonjusnak vérvételes kérdésben, hogy a barnázás is beleszámít, igaz? Tegnap barnáztam (nem picit, bár nem sokat), akkor holnap mehetek vérvételre? 3. nap lesz akkor holnap?

snufi

Az én férjecském is olyan, hogy állandóan noszogtatni kell. A végén megunja és megcsinálja amit szeretnék. De pl. a hállószobába szeretnék polcokat, 2 éve könyörgök neki :lol: Már azzal fenyegettem, hogy megcsinálom akkor én, erre ő.... döntsem el, hogy milyet szeretnék és meglesz :lol:
Ami a focit illeti, imádja... kedvenc csapatának egyetlen hazai meccséről sem maradhat le. Tavaly az esküvői fotók készítésekor vittük a kedvenc csapat-sáljainkat (igen, nekem is van, karácsonyra kaptam tőle :lol: :lol: :lol: - hát nem romantikus? :lol: de azért örültem neki!!!) és csináltattunk azokkal is képet. Az avataromon egy kicsit látszódik is :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

snufi: szerintem beleszámít

Szilvi

szilvaqueen

szilva
amikor a szegélyléceket kellett felfúrni, és csak félig volt kész, fogtam bekapcsoltam a fúrót, hogy akkor csinálom én, (no persze eszemben sem volt) rögtön ott termett :lol: Kép

Kép
gaby25

:lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

szegények, jól kibeszéltük őket, de hát olyan édesek tudnak lenni :D

Szilvi

szilvaqueen

snufi,
Én sajnos nem tudok kielégítő választ adni. Annyiara megoszlanak ezügyben a vélemények. De sonjus esetében, tényleg az volt a vége, hogy menjen... Dokit meg tudod kérdezni??? Az lenne a legbiztosabb, talán.

gaby,
Gondolom akkor megijedt, hogy össze-vissza fúrkálod a falat...
El tudlak képzelni a fúróval a kezedben, mint valami kis terminátor, de hatásos volt!
mfpan

Foci nálunk is játszik, de a hazai meccsek nem, inkább angol és spanyol meccsek. Úgy minden este a Sport1, Sport2-n :roll: :lol: Aztán belealszik :lol: Mondjuk én is szeretem, de meg tudok lenni nélküle egy-két napig :wink:

Ilyen "megcsinálom én" dologgal azért nem próbálkoznék lányok, mert úgy maradtok :lol: Vigyázni :wink: Tudok rá példát :?
Egyébként amíg egyedül éltem, addig nekem is muszáj volt megcsinálni magamnak mindent, és amikor belépett a képbe az én emberem, akkor csak tátottam a számat, hogy másnak, aki párral él, ennyire jó dolga van? Egy halom mindent levett a vállamról. Most csak apróságokra gondolok, mint ügyintézés, falfúrás, időnként takarítás, főzés, vásárlás, autóvezetés, autómosás és hasonlók. Mondjuk ő rendes pasi, még az átlagnál is rendesebb :D

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kép
gaby25

gaby,
Hú.. már készen is van?!
mfpan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X