Szedit! Én a fiammal az Elevitet szedtem, egy bajom volt vele, hogy székrekedést okoz. Most két hónapig ettem a Gravidát, ezzel nincs ilyen baj, viszont egy hónap alatt fölugrott 5 kg. Most abbahagytam, mert ez így nem lesz jó, de remélem, valamennyire feltöltöttem a szervezetemet már.
Az én uram segít, ha épp itthon van, de iszonyat fáradt, ülve elalszik, és nem nagyon akarnám kínozni ezzel. Végülis én egész nap itthon vagyok, és most már Miksa mellett is lehet azért pakolni meg takarítani. Régebben szinte lehetetlen volt, akkor volt is egy taknőnk, aki egy héten egyszer megcsinálta a fontos dolgokat. A kölyök mondjuk egy évesen nem hagyta magát egy WC-tisztításnál és ott akart lenni, sőt, részt venni benne. Ha meg aludt, akkor zörögni nem akartam. De nem vagyunk rendmániásak, a lakás van értünk és nem fordítva.
És az én uram is szeret főzni és tud is, és ügyes a barkácsdolgokban, de arra mostanában nemigen van ideje. Viszont nálunk is van kép, ami egy éve ott áll a falnak támasztva, mert sose fúrja föl, és a gardróbba is szeretnék egy polcot ezer éve ...