Új privát üzeneted érkezett!

Mi van Csajok, sehol senki???? :roll:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Én itt vagyok! Most javítgattam a táblát!
bettike
Eger

én itt vagyok :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Csak közben a dolgozatomat csinálom, néha-néha betekintek :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Én is itt vagyok!

babaimádó
Kép
babaimado

Tomi! Gyógyuljon meg hamar a kedvesed, és pusziljuk, és szorítunk, hogy ne legyen semmi baj Domikával!

Mfpan! Acidophillus, Protexin (én ezt szoktam enni), ezek több ezer forintok, de 10 db-os, és nagyon sokáig elég. Patikában normaflor, de az csak 10 darabos kb. 1000.- Van biztos más is, de én csak ezeket ismerem.

Snufi! Én 3-5. nap között mennék, a Kaáliban is azt ajánlják. A doki nem számít, úgysincs kész csak napok múlva!

Sonjus! Tudd, hogy a leleteid a TE tulejdonod, 5 évig iktatniuk kell helyben, 50 évig pedig egy központi irattárban. Ha nem akarják odaadni, akkor balhé!

Tornászós csajok! Maradhatok a topicban, ha én csak konditeremben edzek? (Tegnap 1 óra 50 percet)

Kata! Ha edzel, sem megy az ivás? Mit iszol?

Csajok! Csokitéma! 70/80/90 %-os csokit szabad enni - már aki szereti az étcsokit, én imádom - hiszen nem a csokoládé hízlal, hanem a hozzáadott cukor.

Katica! Én úgy mérek hétvégén, hogy felébresztem nmagam, aztán 5 perc múlva visszaalszom.

Kép
zölddisznó

bettike: nem ugra-bugrálsz?

Szilvi

szilvaqueen

ugra-bugra=ugrabugra

Szilvi

szilvaqueen

Bettike!
Megkaptad Te az én üzimet?

babaimádó
Kép
babaimado

Szilva!
Csak hétfőn és csütörtökön van ugrabugral!! :lol:

Babaimado! Szerintem nem!
bettike
Eger

Zöldi 1 óra 50 perc???? :shock: Na majd igyekszem, hogy utólérjelek! :lol:
Hát ez az, hogy az étcsokit pont nem szeretem! :cry:
bettike
Eger

2 óránál megállok. De csak lájtosan nyomom ám: futópad, ellipszis trainer, bicaj, lépcsőző gép. Semmi erőlködős. Csak égjen a zsír!

Kép
zölddisznó

Ha mindennap iszok cickafark teát, az nem káros, ugye?

Szilvi

szilvaqueen

Szilva: reggel és este igyál 1-1 csészényit, de csak peteérésig. Peteérés utántól köv. mensiig palástfűteát igyál!

Szirmi, jelentkezz!!!!!!!!

snufi

Sziasztok,

Snufi, hajrá a vérvételekkel!!!

Lili, veled mi a helyzet? Holnap tesztelsz megint vagy most vársz még vele?

Ceniko, hogy megy az idő, már 12 hetes múltál? Nem semmi.

Rakok fel görbét. ma két tizeddel magasabb lett, de minden hónapban ezt csinálja. 16. napon leesik majd feljebb megy majd megint leesik és 20-21-napra rak ferti pét. (jogosan)

Miért?

csikken

Kép

KépKép
Kép
csikken

Hahó!

Snufi! Itt vagyok, de csak egy percre néztem be. Korán reggel írtam, hogy ma nemigen leszek, határidős munkám van. Reggelre kész kell lennem. Késő este majd benézek, tartok egy kis pihenőt úgyis.
Szerettél volna kérdezni valamit?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na, most tért magához a bnet nálam. Nézek tv-t, ugy sincs senki talpon!

Kép
zölddisznó

Igen Szirmi, hiányoltalak + kérdeztem mi volt a mai ebéd + vacsi. Miféle meló?

snufi

Snufi! Nem volt ma mintaétkezés. Ettem két pogácsát ebédre, este meg két pitét. Csak ez volt itt a boltban, de nem baj, elég is volt. Meg iszom sokat, mondjuk light kólát ittam ma, nem biztos, hogy ez a legjobb, de végülis mindegy. A munka olvasószerkesztés, és most a szokásosnál is kevesebb időt adtak rá. Nem jó, mert az ember a végére azt se tudja, mit olvas. És kéne néha pihenni is, de akkor meg nem érek sose a végére. Így is lesz 2 óra, mire befejezem. Bocs, nem vagyok ma valami pozitív :?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Zoldi!
Ugy emlekeztem hogy a Forgacsba mentetek most,de rajottem kozben hogy Kaali! :? Meg a Nyirorol kerdeztelek volna,de mar letettem rola!Azert koszonom!!!!

Purc,Babaimado,Mfpan,Szilva!
KOSZONOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Afi!
Hu!Akkor jol belejott Eniko az oviba!!! :shock:
Azert valnak szet az utjaink,mert o nem tud lombikot csinalni!In Vitro centumba iranyitott! :( Meg nem tudom hogy merre tovabb!!!Keresgelek,kutatok hogy hova lenne erdemes elmennunk!

Eli!
:(

Snufi!
Sajnalom hogy megjott! :cry:

Ceniko!
Jobbulast kivanok nektek!!! :(
Varjuk a csutortoki beszamolot!!!! :D

Bettike!
Orulok hogy jol sikerult az elso alkalom! :D Igy tobb kedved lesz jarni gondolom! :D
Kijavitanad a ciklusnapomat?

Szirom!
Azert pihenj is neha!!! :(Kitartas!!!

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt!

Csak 2 órám van, hihi!

Ancsa! Kérdezhetsz a Nyírőről, sokat tudok masélni. A Forgácsot nem ismerem, csak az eredményeit nagyjából. A Kaálit pedig mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon szuper hely!

Kép
zölddisznó

...na, azért nem 2, hanem 2.

Kép
zölddisznó

Jó reggel!

Bocs lányok, de esete már nem tudtam jönni. Nagyon elkapott valami vírus. Fel se tudtam kelni az ágyból. Lázam is lett és reggel is 37,7 maradt, ami szerintem nem valós infó, így kihagyom a fertiből.
Felhívtam esete a nőgyogyimat, hogy mit lehet ilyenkor bevenni, mert igen csak megy fel a lázam, és elmondtam neki, hogy jelenleg mi a helyzet velem. Azt mondta, hogy a hőemelkedés lehetett a mostani betegség előjele, és hogy a mai tesztek nem hazudnak. :( Azért adott időpontot jövő hét péntekre és megnéz. :)
Piri még sehol, néha vannak görcsök de nem fájdalmas, viszont a melleim nagyon fájnak. :(
Csak hétvégén tesztelek de még az se biztos. Elveszett a remény. Most már inkább azt várom hogy mikor jön meg, hogy egy új próbálkozós hónap kezdődjön. Lehet, hogy a hormonjaimmal van baj.
Még jelentkezem!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili!

Ne szomorkodj!
Anyukám 4 hónapig menstruált, mikor én már apocijában voltam, az orvosok, meg azt mondták, hogy nem terhes. Aztán megmozdultam..:-)
Igaz, hogy 31 éve volt, de a teszt is csak 99%-os és még korai stádium. Ha meg mégsem, akkor sincs semmi veszve!!!! ÍMajd a következő hónapban!

babaimádó
Kép
babaimado

Gyógyulj Lili!

Kép
zölddisznó

jó reggelt
pénteki vizsga eredménye: 4
tegnapi: 2
holnap még lesz egy, az az utsó
tegnap vizsga után mentem tornázni 1 órát és szaunázni, jól esett :) Múltkor torna előtt az ellipszis gépen is voltam 10 percet, de most pont beestem a kezdésre.

Snufi
:( na de most akkor hamarosan megtudod, van e hormonális akadálya a babának.

Lili
jobbulást

Kép
gaby25

ja, nekem apának le kell mondani a mai kontrollt, mivel múlthéten nem volt itthon, így vasárnap hancúr volt :oops: :?
Úgy döntött nem folytatja a kamionozást most, ráfizetés volt a múlthét, kétszer is megbüntették :( telefonálás is sokba került.
Lassan kinn lesz a seggünk a nadrágból. :cry:

Kép
gaby25

Jó reggelt Babanet! :lol:

lili: szegénykém, most még ez a vírus vagy micsoda hiányzott :( De legalább akkor megtudsz valamit és nem kell azon görcsölni, hogy vajon mi lehet a gond

gaby: Megint csak gratulálni tudok a vizsgádhoz. :D

babaimádó: anyukád 4 hónapig még menstruált? És az orvosok sem jöttek rá? :o Nem semmi! :D

Csajok: ha a párom ki akarja magát vizsgáltatni, ahhoz a nőgyógyász vagy valakinek a beutalója kell? Vagy mehet önszántából is? Egy kicsit most már ő is aggódik: T.i. 29 éves fejjel bárányhimlős volt 2 éve. Állítólag az rámegy a nemzőképességre. Ez igaz?

Szilvi

szilvaqueen

Gaby!
Ügyes vagy, ha kettes, akkor is megvan!
Remélem, összeszeditek magatokat egy kicsit anyagilag. Nem könnyű manapság és a mi fórumtársainknak különösen nem, ,mert rengeteg pénz felszív ez a téma. :(

Lili!MIelőbbi gyógyulást neked!

babaimádó
Kép
babaimado

bettike:privi ment.remélem, most oda is ér :)

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, aztán rohanás a könyvtárba, holnap szigorlatozom. :shock:
Gaby, együtt haladunk (micsoda felfedezés...!) :lol: Gratula a vizsgákhoz!!!

Szilva, én úgy tudom hogy a mumpsz veszélyes felnőttkorban a férfiakra, a himlő nem, vagy rosszul tudom?
Azt tuti, hogy a mumpsz nagyon veszélyes, az nullára redukálja a nemzőképességet. Enyim pasi nagyon fél ettől, ő még nem volt mumpszos. Ja, és sztem nem nőgyogyi beutaló kell a pasiknak, hanem urológos vagy mi. :shock:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Babaimado, megkaptam, okés! :wink:

Szilva! Az én nőgyógyim felajánlotta, hogy ha gondoljuk ő ír beutalót apának kivizsgálásra!

Lili! Még bármi lehet, addig míg nem jön meg! :wink: Kitartás!

Gaby! Ügyi vagy te! Tudtuk ám!

Zöldi! Már éppen kezdtem csodálkozni, hogy hogy csak 2 órád van! De értem most már! :lol:

Ancsa! Tényleg, már akartalak is javítani, de most már tényleg meg is teszem!

Szirom! Kész lettél?

Szezso! Göbeileg???

Csikken! Hogy miért? Sajnos én nem tudok válaszolni! Bocsi! :oops:
bettike
Eger

Sziasztok, jó reggelt!!!

zöldi,
Köszönöm, az újabb infókat. Ezek csak a bélflórára jó, vagy akár az egész szervezetre? Gondolok itt a hflóra visszaállítására?

bettike,
Akkor holnap újra lasztis ugálás jön!!! Várod, nem? Én tegnap nem tudtam otthon tornázni, mert 4 körül értem haza, vásárlás, teregetés, főzés... és este lett. Majd ma!
Ezért is jó, mikor az ember befizet vhová, akkor nincs mese menni kell. Bár ha elmennék valahová, tuti azon mérgelődnék 2 gyakorlat között, hogy mit nem csináltam meg otthon.

szirom,
Néha tessék pihenni! Ez a nagy hajtás nem tesz jót! Sikerült ma reggelre befejezni a munkát?

lili,
Gyógyulgass. Nagyon jó lenne, ha mégis baba lenne!
Jó kései időpontot kaptál.

gaby,
Gratula a vizsgákhoz!! Kitartást a hátralévőhöz!!

szilcsi,
Nagyon-nagy halom ......-t a holnapi szigorlathoz!!! Ügyes legyél!!
mfpan

szilva
nekem a nőgyógyász írta meg a beutalót apának

Kép
gaby25

Köszi a válaszokat. Ezt a ciklust már befejezem, utána irány a dokihoz, csak időpontot kell kérni tőle (nem könnyű hozzá bejutni). :( Már múlt héten akartam kérni, de időközben rájöttem, hogy ha elküld vérvételekre, akkor azt a mensi közben után stb. kell. Február 3 vagy 4. körül kell, hogy megjöjjön (hülyeségeket beszélek, nem kell hogy megjöjjön :lol: ), de akkor mi pont elutazunk egy hétre pihenni Frankfurtba. Milyen szép is lenne, ha ott derülne ki a dolog :D

Szilvi

szilvaqueen

halihó! Hol vagytok? Csak nem dolgoztok? :roll:

Szilvi

szilvaqueen

Betelefonáltam a klinikára, és meglepően könnyen belementek hogy EHÓNAP VÉGÉN LOMBIKKEZDÉS! :D :D :D Most boldog vagyok. :) (Aztán ha belehalok a fájdalomba amit a 10 tüsző okoz, akkor majd nem leszek :? ) Tehát 8-10 nap, és indul a mandula! :wink:
Vendég

hőm:
Kép

Egy sima, egy fordított, egy simma...

Szilvi

szilvaqueen

-m, már megint nem tudok írni

Szilvi

szilvaqueen

áfi: juhééé, de szuper :D :D Nagyon örülök, hogy már el is kezditek!!!

Szilvi

szilvaqueen

HÚÚÚ de kafa volt a tegnap esti Kevin Costner film!!!! :lol:

Mfpan! Valahogy én ilyeneken nem szoktam mérgelődni, hogy mit nem csináltam meg otthon, mert úgy is megvár, senki nem csinálja meg helyettem, s persze nincs is főnököm, aki hajtan, hogy mi is van! Apa meg a múltkor is segített! Pedig csak azt mondtam, hogy a bekészített mosógépet kapcsolja be, mert mire hazaérek kimos a gép, de ő nagyon édi volt, mert ki is teregetett!
bettike
Eger

bettike: de kis szorgos párod van! Az enyém nem meri bekapcsolni a mosógépet, fél, hogy elront valamit. De mindig segít kiteregetni és porszívózni és vasalni és... :lol: Csak a konyhát kerüli nagyban, csak enni jön be (néha napján ha nagyon fáradt vagyok, akkor elmosogat).

A Szitakötő volt? Meg van dvd-n, iszonyat egy jó film.

Szilvi

szilvaqueen

áfi,
Ez CSÚCSSZUPER! Hajrá!!!!

szilva,
Hát az tényleg nem lenne semmi. Szépen megkoronáznátok a pihenést!!! Így legyen!!

bettike,
Az én kis drága uram is sokat segít! Csak tegnap későn jött, tudtam, hogy sokat dolgozott, ezért már úgy akartam várni, hogy minden készen legyen.
Abban igazad van, hogy nem szabad idegeskedni ezek miatt! Majd meg is beszélem magammal. Bár sokszor mondtam már a dulifuli önmagamnak, hogy nyugi, ezen nem érdemes idegeskedni. Csakhogy az az egy baj van velem, hogy kicsit pörgős vagyok. Ez pedig a bepörgésre is vonatkozik. Majd csak lenyugszom egyszer....
Mi Heelyszínelőket néztünk, de a férjem le akarja tölteni a Szitakötőt, mert már régen is hallottunk róla milyen jó. Ezért - ha nem haragszol meg - nem kérem, hogy meséld el. De valami jóról írhatnál!!
mfpan

lányok!

Zöldi írt a Protexin-ről. Utánnaolvastam, biztos nagyon jó!Írta a Normaflor-t is.
Azon filózom, hogy én most hfertőzésre használok kúpot, dalacin krémet (antibiotikum), nem kellene e szednem mellé egy kis ilyet, valamelyiket. Ezzel talán a hflórám is helyrerázódna, hisz ezekben van lactobaci. De jó is lenne, ha segítene és nem esnék állandóan (néhány hónap múlva) vissza ebbe az utálatos fertőzésbe!!!
Mit gondoltok???
mfpan

szilva,
Hát ezen a fórumon lévő asszonykáknak csuda egy édes férjeik vannak!!! Büszkék is vagyunk Rájuk, igaz?!
Nálunk is csak egy dolog van amit kihagy a férjem:
mosogatás. A konyha takarítását is meghagyja, de képes kitakarítani ezen kívül az egész lakást.
Ja, még valami, arra sem tudom rábeszélni, hogy ha port töröl a virágok leveleit is törölje le. Bár azt én is utálom!!!!
mfpan

Áfi!!
Hűűű..nagyon jóóóóóóó!!!!HAJRÁ!+++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Szilva! Jó kifogás! :lol: Én úgy mosolyogtam a páromon, mikor azt kérdezte, hogy ott kell bekapcsolni, ahol kiszoktam kapcsolni! Mert én sokszor bekapcsolva felejtem és kb. fél óra múlva jutok el odáig, hogy jé én meg mostam és lejárt, de addigra ő már legalább kikapcsolja a gépet!
bettike
Eger

Sziasztok!

Köszi az aggódást lányok, reggel fél 3-ra végeztem is. Úgyhogy nem vagyok a topon különösebben tegnap reggel 6 óta. Nincs ez így minden nap, csak időnként, kampányszerűen, amikor lapzárta van. És persze mindig úgy jön ki, hogy az uram nem nagyon tudja magát szabaddá tenni. Mondjuk sokat nem nyertünk volna vele, mert Miksa délelőtt oviban volt, délután meg aludt egy nagyot.

A görbém:
Kép

Lányok, én meg azon eszelek, hogy csak a jövő héten megyek dokihoz. A múlt héten szabin volt, pedig nagyjából akkor láthattuk volna, mikor van-volt pé. Tegnap ugye a munkám miatt nem tudtam menni, a csütörtöki rendelésre pedig nem biztos, hogy érdemes. Beszélni tudnánk a továbbiakról, de látni semmit sem lehetne. Pé-t már nem, ha esetleg lenne baba, akkor még nem. És valahogy annyira bízom ebben a hónapban, Miksa is pont januárban jött össze, akkor ugyanígy vacilláltam, hogy menjek-e orvoshoz :wink: Végül azért nem mentem, mert leesett egy méter hó :lol:
Ti mikor mennétek?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Már hogy ne lennénk rájuk büszkék :D A ki- és bekapcsoló gombot még megtalálja, de hogy milyen program mire való, azt már nem...

Szilvi

szilvaqueen

Áfi! Most látom, jaj de nagyon jó :lol: :lol: :lol:

És még annyit, hogy az antibigyó melletti cuccokra a mi gyerekdokink mindig felhívja a figyelmet! Mondjuk drágák, de kellenek. Régebben Protexint vettem én is, de az por és nehéz volt a kölyök kajájába rejteni. A Normaflor viszont ízetlen folyadék, az nagyon tuti a gyerekeknél :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?