Sziasztok
Ezt a nagy változást
Nolina
Gratulálok a babócához! Vigyázz nagyon Magatokra!!!
Beuka
Irigylem a pocid, nagyon aranyos
Sajna nekem még 14+6 hetesen sem látszik semmi, kezdek megijedni, hogy valami gond lehet
Potter-Ági
Dejó Nektek, nemsokára öledben tarthatod a csöppséget
Drukkolok, hogy minden úgy menjen ahogy szeretnéd, könnyen, gyorsan
Minden jót kívánok Nektek a Nagy Napra!!!
Lányok!
Én ezt a védőnőt nem értem!! A barátnőmnek is mást mond, meg nekem is. Nekem azt mondta, hogy a kórházban végzik a 12 hetes uh-t, a barátnőmet meg nem is küldte oda, és a nőgyogyi simán megcsinálta ugyanazokat a vizsgálatokat...
Ő csak helyettesít, de szó szerint. Ha valamit nem tud, akkor járj utána te. Ahelyett hogy ő megtudakolna mindent, és akkor biztosat tudna mondani minden kismamájának, nem pedig azt hogy nem tudja, és nyomozd ki te...
Mégegy fejlemény, ami férjemnek főleg, de nekem is rosszul esett!
Drága anyósom így unoka, úgy unoka, hogy vagyok, mit vegyen mit ennék, stb...
Na aztán hétfőn meglátogatta a lánya, aki az egyetlen és legaranyosabb sógornőm, és neki is áradozott, hogy így unoka, úgy unoka, milyen jó lesz majd, meg hogy ő mennyi mindent vesz majd a babának, stb...
A végén meg elszólta magát, hogy néha hétvégén ott lehetünk, de csak néha, mert neki a nyugalma többet ér! Bezzeg a kanja, meg annak a családja fontosabb! Azok mindig ott lehetnek, zsúrt rendez nekik. Engem meg 4,5 év alatt egyszer sem köszöntött fel sem névnapon, sem szülinapon, se karácsony, se semmi.
Szegény férjem nagyon maga alá esett, hogy egy anya hogy lehet ilyen sz..ét, kétszínű. Én ha legközelebb talákszok vele, kinyitom a számat, nem nyelek tovább, elég volt 4,5évig tűrni
Állítom még egy ilyen anyósa senkinek nincs!!!
Bocsánat, hogy leírtam, de sajnos mindig történik valami, ami miatt szomorkodunk
Ez a mai idő is olyan siralmas,hogy csak na. Tegnap kánikula, most meg eső, szél, hideg, épphogy csak a hó nem esik.
Na megyek gatyót varrni, napok óta kismami gatyákat varrok magamnak, a régieket alakítgatom át.
Anyukámmal vettünk egy kis tutyit (totyogót) a babának, annyira aranyos
Ilyen alkalmakkor mindig büszke és boldog vagyok, hogy na ezt Ő kapja, és milyen jó érzés Neki vásárolgatni...
Csajok, nincs köztetek véletlenül Tb ügyintéző?
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Üdv: Haga+Kisrudi
14+6