Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nekem sajnos megjött :cry: Ráadásul nem is az Uh szerinti (13-14.nap), hanem a hőm szerinti (11.nap) pé volt a reális ezek szerint :shock: :shock: :shock: Úgyhogy hőmérőzzetek!!!!!!

Bettike: lécci dobj le a tábla aljára! Köszi!

Áfi: gratula a félévhez! :lol:

Lili, Snufi: remélem teljesítitek a januári célszámot (3) :lol:

Sonjus: örülök, hogy rendeződni látszik az orvos-kérdés :)

Szirom: nem tudok mit mondani a görbédre, most egy kicsit magamhoz kell térnem, hogy minek higgyek, minek ne...

Mfpan: szerintem neked most vagy megjön, mert anovulációs ciklus volt, vagy tényleg pé...szerintem mindkettő jó, az első azért, mert akkor új ciklus jön E vitaminnal stb. és lesz pé, a másik meg azért, mert..tudod :wink:

Csikken: téged is néznek UH-n? Csak mert írtad, hogy a doki előírta, hogy mikor kell akciózni...

Coca: jó, hogy lecserélted az avatarodat, mert az agresszív bébi nem teccett, de ez cuki :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, ez mit jelent: anovulációs ciklus???

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi: amikor nincs peteérés :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok
reggel elmentem a nőgyogyihoz, chlamydia szűrés eredménye negatív :D

Szezso
hát UH-n már nem láta a tüszőt, szerintem csak saccolt, nem?

mindjárt visszaolvasok

Kép
gaby25

Köszi Szezso!

snufi

Gaby: gratula a negatívhoz :lol:
Amit UH-n látott a doki: Douglasben kevés folyadék, erre mondta ő is, meg később az orvosom is, hogy ez azt jelenti, hogy a pé 24 órán belül volt :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
akkor nem értem :shock:

Bettike, Mpfan
én szombaton voltam pilates tornán, az is labdával volt, nem rossz :) és nem fájdult meg a derekam :)
így fokok járni tornázni: kedd-gerinctorna, csütörtök-aero dance, szombat pilates. Hamarosan bombázó leszek újra úgy döntöttem :wink: :lol:

Robcsi
remélhetőleg hamarosan többet tudsz csacsogni a neten :)

Lili
a görbéd bíztató, de hát 16. napon már + kéne lennie, nem?
:roll:

Kép
gaby25

Szirom! Nemcsak "ülve minden oksi", lsötétben is! :wink:

Babancs, Sonjus! Köszi!

Lili! Megkérdezhetem, hovÁ valósi vagy?

Gaby! Én csak a gerinc-tornát értem :cry:

Kép
zölddisznó

Coca
az aero dance az latin zenére lesz, tánclépésekel torna :) valami ilyesmi, még nem próbáltam ki, de táncolni imádok, szóval csak jó lehet :) A pilates meg fitball labdával volt

Kép
gaby25

Sziasztok!

Melcsi, növöget az a pocak!! :P

Áfi, gratula a vizsgáidhoz, ügyi vagy! Már csak egy féléved van és államvizsga??

Lili szép a görbéd, de jobban megnézve én a 22. napra tenném a pé-det!

Snufi a tiéd is szép, de én a te pé-det is a 20. napra saccolnám!

Csikken, lassan közeleg a pé.

Sonjus, látom egy kicsit megnyugodtál, és talán biztosabb kezekbe kerülsz! 29-e meg már itt van!

Szirom, pénteken megyek ruha ügyben addig nincs egy fikarcnyi időm se! Majd mondom, hogy mit sikerült intézni!

Robcsi, szia, már kezdtem aggódni, hogy talán nincs valami baj ?! De most megnyugodtam! Rékának Boldog Szülinapot, bár mintha úgy rémlene, mintha azt mondtad volna, hogy 5.-ei.

Rólam: Este elaludtam fél kilenc körül, már marha szarul voltam(hányingerem is volt). Mikor felébredtem reggel meg voltam győződve, hogy ráhúzódott a vesémre, mert fájt, és hát a pisit hadd ne mondjam!De megfogadva a tanácsotokat megittam ma 2 liter vizet és jobb a dolog, na nem azt mondom, hogy 100%-os, de elfogadható!

És a görbém!
:cry:

Kép

Kép
kata05

fitball labda Kép fitball=fitlabda azaz fitball labda= fitlabda labda :lol: :lol:

Kép
gaby25

Kata
érdekes az a + lh teszt, mivel utána laposkúszásba ment a hőd :shock: :roll: jobbulást

Kép
gaby25

Gaby, az az érdekes, hogy csak az nap volt +. Se előtte se utána! Másnap olyan halvány volt a teszten a 2. csík, hogy magam is meglepődtem. Pé-m biztos hogy volt, mert a cicijeim nagyon megnőttek és ha lehet hinni a Billings módszernek akkor a szerint is volt. Aztán kitudja.

Kép
kata05

Sziasztok Lányok,

Most értem haza az egészségügyi sétáról (új évi fogadalom:),gyors visszaolvasok és írok :) .

Lili nem baj, hogy nekem írtad a HSG-s dolgot én is kérdeztem és pont azt amit írtál, ugyhogy így is ok volt :wink: .

Kisfóka, kívánok neked egy ilyen pocakot, hidd el mindenkinek eljön az ideje, remélem neked is hamar :) .

Áfi, gratuláció!!!!!! Minden elismerésem, hogy gyerek mellett így csinálod.Jó, hogy már túl vagy rajta. Hány féléved van még hátra?
A pocakfotót csak azért nem szeretem, mert mindig olyan érzésem van, hogy nem esik jól azoknak akiknek nincs. De úgy vagyok vele, hogy maradtam ebben a topicban, mert ez a legszimpatikusabb, soha nem is irtam máshova, csak szólnak a csajok, ha unnának :wink: 8) .

Purc, nagyon sok mindenkinek nagyobb a pocija mint az enyém, de ahogy Cocának is írtam valószínűleg azért van, mert nagyon magas és széles csajszi vagyok, elveszik bennem a baby :) . Rajtam kb. 3-4 hete kezdett el látszani :D .A képekből amiket feltettél Te vékony vagy, valószínű ezért is látszik jobban.

Cocácska, jó a görbekezdemény, kiváncsian várom, hogyan alakul. Reméljük bedobsz valami mintát ebben a hónapban is :wink: .

Lili, én azt mondom, hogy lehet, hogy később volt pé, de a görbéd nagyon tuti, az egyszer biztos.

Bettike, én örülök a két táblának, kicsit megijedtem, mikor az a javaslat jött, hogy a 100 napnál öregebb terhes mamákat vegyük ki, megszakadt volna a szívem :wink: :D :D . Örülök, hogy így oldottad meg.

Szirmi, kár hogy nem mérted hónap elején a hődet, szerintem ezért tette át a ferty a pé-t, nekem úgy tűnik egy nappal hamarabb volt, bár jó lenne látni a korábbi méréseket. Mindenesetre volt pé az tuti :wink: .

Mfpan, Tényleg érdekes a görbéd, jó lenne ha tudnád minden nap mérni, így a ferty is összezavarodik....

Snufi, nálad is kiváncsian várjuk az eredményt, nálad sem esküdnék meg, hogy akkor volt a pé amikor a ferty jelöli.

Csikken, ez a hő nagyon lent van, mindent bele!!!!!!! :D

Sonjus, remélem jobban vagy, sokszor a lelki dolgok kihatnak a testünk minden területére, próbálj megnyugodni és hidd el minden jobb lesz. Mindenképp keress jó orvost, hogy vizsgáljon meg.
Jótanács, utazzatok el apával vhova egy hosszú hétvégére, kapcsolj ki egy picit, lazíts. Közben látom, hogy megoldodótt a dolog, tovább olvastam......, de a jótanács most is áll.

Szia Babancs, jó, hogy jöttél, mi újs veled? Szerikáról tudsz valamit? Már olyan régen volt...

Bettike, adásszünetet kell tartani mint régen és összebújni, rádiót hallgatni, én még emlékszem rá milyen jó is volt az. Az egész család a rádiókabarét hallgatta. :) Nektek lehet, hogy beválna babügyileg. :wink:

Szezsó, de kár :cry:

Gaby, jó, hogy negatív lett. Nagyon fitt leszel :wink:

Kata, a görbuszodban az LH tesztet látom pozitívnak? Örülök,hogy jobban vagy.
Közben olvastam a választ, akkor nem értem a hőt, várjuk meg a következő pár napot. Azért csak gyakorolni, gyakorolni. :)

Monyóka, akkor most csak gyógyszerszedés és mikor lesz új vizsgálat?

Látjátok, azt hiszem mindenkinek írtam. Igaz egy órája írom :wink: .

Mindenkinek puszi, szép estét.

Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi én gyakorolnék, de párocskám még nem érkezett haza a munka frontjáról és gyanítom mire hazaér addigra hullafáradt lesz! :cry: De nem baj ha ezen múlik ebben a hónapban akkor sz..... le! :lol: Bocsi a kifejezésért, nem szoktam csúnyán beszélni.!

Kép
kata05

Kata ismerős a szitu, mi is mindig pont úgy váltottuk, váltjuk egymást, hogy mindig akkor kerülünk csak egymás mellé amikor már csak összebújni van erőnk.

Magamról felejtettem el csak írni.

Bejelentkeztem 4Ds UH-ra Február 5-re, már alig várom :D . Rá két hétre meg fogorvoshoz.....azt már nem annyira, bár nem félek a fogorvostól, csak fogkő leszedés lesz, meg polirozás.

Na megyek furcsizni, hogy barátok köztre szép legyek, aztán várom apát.....

Még jövök egy picit.

Kép
melcsi6

Kata! 2 l? Az nagyon kevés. Annyit alapból kéne inni! Irgum-burgum!

Kép
zölddisznó

Melcsi!
Az a hosszú hétvége nagyon jó lenne, de a páromnak vizsgaidőszaka van, nekem pedig március 30-án kellene leadnom a szakdolgozatom :? Azt hiszem majd ha ezekkel végeztünk, talán el tudunk menni!
sonjus

Sziasztok!
Kitornáztam magam! KKKKKKKKKIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLYYYYYYYY volt! Javaslom mindenkinek! Szupi, isteni, kafa, meg minden! Tele lettem energyvel! Majd kíváncsi vagyok, hogy holnap reggel fel bírok-e kellni! De sebaj!

Robcsi! Várunk nagyon, megnyugodtam!

Szezso! Nem szívesen, de átteszlek! :cry:

Holnap majd részletesebben beszámolok a tornáról, ha nem baj! Meg reagálok arra, amiket írtatok!

Jó éjt!
bettike
Eger

Sonjus, hát nem semmi ez a doki, de most akkor találtál valakit, ennek nagyo örülök.

Kata, a 2l tényleg kevés, tessék inni sokkal többet, én anno 4-5l megittam. Muszáj!

Áfi gratula megint, bár ezt már megbeszéltük :lol:

Szezso, sajnálom :cry:

melcsi aranyos vagy, az uramnak majd mondom is, hogy azt mondtad vékony voltam :lol: Febr 5-én izgulunk :D

Coca, bocsi, hogy csak most, de most tudtam jönni:

Kép

MIndekinek jó napot!

Purc

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok,
Szezso! Igen nézte a doki és ezért mondta hogy akciózzunk.
Remélem tényleg sikeres lesz.

Purc, növöget már a hasad :)
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sonjus, akkor nem csodálom,hogy kivagy, én a szakdogától, meg vizsgaidőszaktól alapban kivoltam, nemhogy még gyerek téma hozzá, attól pluszban.

Akkor lehet,hogy jobb, ha megvárjátok a nyugis időszakot, sok pártól hallottam és nekem is akkor jött össze, amikor nyugiban voltunk, nyári szabi után.

Purc, aranyos a pocid :D Én szilveszteri képekre emlékszem, remélem jók az emlékeim :wink: . Vékony voltál rajtuk és kész, punktum.

A topic kezd átalakulni szépség és egészség farm-á :D :D Ehhez szeretném hozzátenni, hogy kilakkoztam kezem lábam, illatos vagyok és talpig testápolóban párolgok :D ....

Kép
melcsi6

Szezso!
Nagyon sajnálom! :lol: Úgy tűnik a hőmérőnek kell hinni.

Zöldi!
Abonyban élek. Szolnok és Cegléd között van. :lol:

Kata!
Már én is gondolkodtam rajta, hogy talán a 22 nap volt az igazi, de akkor nem igazán éreztem semmit. Abban az esetben viszont holnap kell hogy jöjjön piri. :( bár most sem görcsölök inkább csak olyan .... nem tudom megmagyarázni. Jobbulást kívánok Neked!

Purc!
Nagyon aranyos pocid van! :lol: :lol:

Áfi!
Gratula a vizsgádhoz! Minden elismerésem!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Na megyek lányok, visszavonulok Müller Péter Szeretetkönyvével, mindenkinek ajánlom!!! és közben "nézem" a vaklármát, szuper jó film.

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
melcsi6

Snufi!
Lehet, hogy igaza van Katának bár neked ott az LH teszt is. Már csak azért is mert akkor tényleg korán teszteltünk. ahogy számoltam a napokat nekem holnap kell megjönnie Kata variációja szerint. Én már csak szombaton tesztelek ha addig nem jön meg na meg persze ha kibírom.

Jó éjszakát mindenkinek!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili! A szóhasználatodból Zala megyére tippeltem volna...

Kép
zölddisznó

Hogy milyen édesek vagytok! :)
Igen, már csak 1 félév, és hát nem pontosan államvizsga, ugyanis diplomát nem kapok, ez felsőfokú szakképzés névre hallagató 2 éves képzés. De lesz államvizsga-szerűség, diplomamunka átkeresztelve szakdolgozattá (aki pénzügyi-banki területen dolgozik jelentkezzen bártan konzulensnek :wink: ). És hát gyerek mellet csakis a férjem-anyósom aktív segédletével tudtam/tudom csinálni.
Purci,
dejó a pocid! :D Látszik!
Melcsi,
a 4D nagy élmény! Nekem is volt 24 hetesen, szopta az ujját, láttam a punciját (ott először), szerintem megéri.
Kata,
jobbulást, a görbe meg alakul majd!
Vendég

Szezso,
:(
Ancsa,
hogy vagy? Szedtek varratot? Mit mondott a doki?
Vendég

Coca, Purc, holnap megpróbálok többet inni!!

Lili, én csak tippelek, nekem a ferty így tuti nem tette volna be a vonalat!(Ne nem mintha nem ugyanazt a ferty használnánk! :lol:) Na ezt most jól leírtam!

Kép
kata05

Ne=Na :oops:

Kép
kata05

"És ha már itt tartunk, érdemes elmondani azt is: sajnos Magyarországon még nem általános, hogy az orvos az antibiotikum rendelésével egyidejűleg felhívná a beteg (vagy a szülők) figyelmét a gyógyszer bélflóra-károsító hatására, és arra, hogy ezt megelőzhetjük, illetve mérsékelhetjük az Acidophilus, a Bifidobacterium és más, hasonlóan „barátságos” bélbaktériumok pótlásával.

Szerencsére ezek a készítmények különböző márkaneveken már recept nélkül hozzáférhetők a patikákban is. Ajánlatos, hogy az antibiotikum szedésének idején – de nem vele egyidejűleg, hanem legalább egyórás időkülönbséggel – vegyük be ezeket a készítményeket is, és az antibiotikum-kúra után még legalább 2-3 hétig folytassuk a szedésüket. Így megőrizhetjük az emésztőrendszer egészségét, valamint megelőzhetjük az antibiotikum-szedés után oly gyakori gombás megbetegedések (Candida stb.) kialakulását is."
...csak egy kis megerősítés.

Kép
zölddisznó

Lili, én ugyanazt érzem valószínű, mint Te: "bár most sem görcsölök inkább csak olyan .... nem tudom megmagyarázni"
Szerintem nekem holnapra megjön. Hajrá Lili!!!

Szép álmokat, holnap találkozunk!!!!

Vakond? Ceniko?

Robcsi, siess és mesélj!!!! :D :wink:

snufi

Sziasztok!

Afi!
Koszi,megvagyok!!Ma voltam varrat szedesen,elegge fajdogalok meg most is!Mondjuk azert mert rossz helyen van a seb! :( Meg ket het mulva kell mennem kontrolra meg addigra lesz meg a szovettanom,es utana szet valnak utjaink! :( (remelem nem sokaig :wink: )
Eniko hogy van?Nem vagy tul boszavu mostanaban! :( Sorszamotok halad??

Purc,Melcsi!
Naggggyon edi a pocakotok!!!! :D :D

Robcsi!
Orulok hogy jelentkeztel!!!!!!!!

Vakond!
KOSZONOM SZEPEN A VALASZODAT!!!!!!!!!!!! :D

Zoldi!
Kerhetek toled infokat korhaz ugyileg?? :oops:

Tobbiekre is gondolok sokat,millio sok drukk nektek!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Jo ejszakat!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Köszönöm csajok a bókokat, kicsit belepirultam :oops:

Robcsi jó hallani rólad, majd mesélj, hogy vagy.

Ancsa, remélem hamar elmúlnak a fájdalmak. Jobbulást!

Kata, tesssék INNI!!!!

Purc

Kép

Kép
purc

Jó reggelt!

Ancsa! Örülök, hogy túl vagy a nehezén. Épülgess! Kérdezz, mire vagy kíváncsi kórházügyileg?

Robcsi! Örülünk, hogy tudsz jönni és kibogoztad: a Kép

Enikő! Te is csomózd ki! MOST!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Bocsi lányok, láttam, hogy többen is kérdeztetek vagy mondtatok nekem valamit, de tegnap már nem tudtam jönni reagálni, ma meg munka van. Sok (ha én ilyen korán felkelek :roll:) :lol: Annyi időt adtam magamnak, amíg a kávét megiszom.

A hőmet kicsit korábban mértem, de végülis nem vészes szerintem:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

jó reggelt
na, megint tanulhatok, ma és csütörtökön vizsga :?

Melcsi
már várjuk a 4d-s sztárfotót :)

Áfi
miről írsz szakdolgozatot?

Kép
gaby25

Sziasztok!Otthon még mindig nem jó a net:-(
Totál le vagyok maradva az infókkal. A munkahelyen csak néha-néha bekukkantok.

Gaby!!Hellllooooo! Látom, korai vagy Te is.

babaimádó
Kép
babaimado

babaimado
viszont hamarosan nekikezdek tanulni, és nem nagyon leszek :? a visszaolvasás sem megy mostanában :oops:

Kép
gaby25

Gaby! Akkor drukkolok neked ma!

Purc..Édes a poci!

ANCSA! jOBBULÁST!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Lili..Snufi!!!!!Helyzetjelentést kérek, mert már görcsben van a kezem annyira szorítok!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Ancsa,
"utána szétválnak útjaink" --> mire gondolsz?
Nem mentek lombikra? Egyáltalán hogyan tovább nálatok? Szegény jól megszívod ha lombikra mész, veheted másfélszer annyiért a gyógyszereket mintha egy hónappal előbb kiderül :(
Enikő remekül van, bár rettentően az idegeimre megy mióta ovis, egyik nap lehülyézett, tegnap 2x bepisilt (soha nem szokott!!!) úgy hívtak fel az oviból hogy vigyek be nadrágot... szóval csak látszólag szokott be könnyen.
Gaby,
a szakdolim címe "Lakáshitelezés Magyarországon". Egy sor sincs meg belőle, ha értesz a témához és tudsz feldolgozandó anyagot küldeni megköszönöm. (Belső banki oktatási anyagok, statisztikák...)
Vendég

Áfi
pénzügyes vagyok, de a banki dolgokhoz semmi közöm :?
Én üzleti tervet csinálok most szakdolinak. Egyik csoporttársam ír valami hitelezésről, ahhoz talált magának külső konzulenst.

Kép
gaby25

Sziasztok! Szép reggelt!

Gaby! Akkor drukk hegyek! :lol: ++++++++++

Képzeljétek a ferty adott VIP tagságot megint! :lol: Ezen már csak röhögni tudok! Pont mikor nem hőmérőzök! Kafa! Végül is mindegy, mert megnéztem, hogy mikorra írja a pé-t, meg mikorra írja a következő mensit! Egy kis támpontnak jó lesz! De ez tényleg röhej!

Tegnapi torna után élek és virulok, nem fáj sehol semmim, igaza volt az edzőnek, hogy mivel megcsináltuk a nyújtásokat nem lesz izomlázam! De legalább 3 kg-val könnyebbnek érzem magam! Ami persze nem igaz, de jó!
Ja! Ugye mentem tornára! Odaértem! Csak az edző volt még ott! Mondta, hogy még elvileg két csaj jön, ők már régebb óta járnak! Magamban el is keseredtem egy kicsit, hogy senki ismerős, meg még nem is tudom, hogy mit kell csinálni, ott fogok bénázni! Eltelik pár perc és jön a két csaj! Hát nem ismerem mind a kettőt! Szóval tök jól hülyültük, nevettünk! Az agyam teljesen kikapcsolt! Még jót is nevettünk, hogy azt eddig is tudtuk, hogy kicsi a városunk, de hogy azok, akik valaha egy suliba jártak azok mindig összefutnak egy másik iskolatársukkal valahol! Ez a suli az ahol dolgozom, én ide is jártam és hihetetlen de nincs olyan hely a városba, ahova elmész nincs legalább egy ilyen ismerős innen! Fura, de tök jó!

Hű bocsi! :oops: :oops: Már megint szófosok! :oops:

Snufi? Lili?

Szirom! Alakul az! :wink:

Purc! Nagyon jó a pocid!

Zöldi! Mennyi a mai hőm, ha megmérted nekem is??
bettike
Eger

SNUFIIII????????????????????
LILI??????????????????????????

babaimádó
Kép
babaimado

Gaby! Kitartás!

Bettike! 36,5, haha!

Snufi, Lili? Ne bújkáljatok!

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Én Melinda (Elizabeth) párja vagyok, csak megkért, hogy írjak nektek és adjak hírt róla, ha valakit érdekelne, hogy miért nem jön! :(

Sajnos nagyon beteg, kórházban van, tüdő-mellhártya-garat gyulladással, sajnos már második hete beteg! :(

Reméli, hogy itt legalább mindenki jól van, és mindenkinek sok sikert kíván a babásodáshoz és mindenkit puszi! :)

Megyek még írok a többi topicba is!

Kép
elizabeth25

Kedves Eliza párja!

Add át neki jókívánságainakt, jobbulást neki! Reméljük hamar meggyógyul, és a baba is jól van! Jelentkezzen, amint tud!
bettike
Eger

Szép Napot MIndenkinek!

Helyzetjeletés:
Piri sehol, görcsök sincsenek 17dpo cicik feszülnek
Görbém:
Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77