Sziasztok Lányok,
Most értem haza az egészségügyi sétáról (új évi fogadalom:),gyors visszaolvasok és írok
.
Lili nem baj, hogy nekem írtad a HSG-s dolgot én is kérdeztem és pont azt amit írtál, ugyhogy így is ok volt
.
Kisfóka, kívánok neked egy ilyen pocakot, hidd el mindenkinek eljön az ideje, remélem neked is hamar
.
Áfi, gratuláció!!!!!! Minden elismerésem, hogy gyerek mellett így csinálod.Jó, hogy már túl vagy rajta. Hány féléved van még hátra?
A pocakfotót csak azért nem szeretem, mert mindig olyan érzésem van, hogy nem esik jól azoknak akiknek nincs. De úgy vagyok vele, hogy maradtam ebben a topicban, mert ez a legszimpatikusabb, soha nem is irtam máshova, csak szólnak a csajok, ha unnának
.
Purc, nagyon sok mindenkinek nagyobb a pocija mint az enyém, de ahogy Cocának is írtam valószínűleg azért van, mert nagyon magas és széles csajszi vagyok, elveszik bennem a baby
. Rajtam kb. 3-4 hete kezdett el látszani
.A képekből amiket feltettél Te vékony vagy, valószínű ezért is látszik jobban.
Cocácska, jó a görbekezdemény, kiváncsian várom, hogyan alakul. Reméljük bedobsz valami mintát ebben a hónapban is
.
Lili, én azt mondom, hogy lehet, hogy később volt pé, de a görbéd nagyon tuti, az egyszer biztos.
Bettike, én örülök a két táblának, kicsit megijedtem, mikor az a javaslat jött, hogy a 100 napnál öregebb terhes mamákat vegyük ki, megszakadt volna a szívem
. Örülök, hogy így oldottad meg.
Szirmi, kár hogy nem mérted hónap elején a hődet, szerintem ezért tette át a ferty a pé-t, nekem úgy tűnik egy nappal hamarabb volt, bár jó lenne látni a korábbi méréseket. Mindenesetre volt pé az tuti
.
Mfpan, Tényleg érdekes a görbéd, jó lenne ha tudnád minden nap mérni, így a ferty is összezavarodik....
Snufi, nálad is kiváncsian várjuk az eredményt, nálad sem esküdnék meg, hogy akkor volt a pé amikor a ferty jelöli.
Csikken, ez a hő nagyon lent van, mindent bele!!!!!!!
Sonjus, remélem jobban vagy, sokszor a lelki dolgok kihatnak a testünk minden területére, próbálj megnyugodni és hidd el minden jobb lesz. Mindenképp keress jó orvost, hogy vizsgáljon meg.
Jótanács, utazzatok el apával vhova egy hosszú hétvégére, kapcsolj ki egy picit, lazíts. Közben látom, hogy megoldodótt a dolog, tovább olvastam......, de a jótanács most is áll.
Szia Babancs, jó, hogy jöttél, mi újs veled? Szerikáról tudsz valamit? Már olyan régen volt...
Bettike, adásszünetet kell tartani mint régen és összebújni, rádiót hallgatni, én még emlékszem rá milyen jó is volt az. Az egész család a rádiókabarét hallgatta.
Nektek lehet, hogy beválna babügyileg.
Szezsó, de kár
Gaby, jó, hogy negatív lett. Nagyon fitt leszel
Kata, a görbuszodban az LH tesztet látom pozitívnak? Örülök,hogy jobban vagy.
Közben olvastam a választ, akkor nem értem a hőt, várjuk meg a következő pár napot. Azért csak gyakorolni, gyakorolni.
Monyóka, akkor most csak gyógyszerszedés és mikor lesz új vizsgálat?
Látjátok, azt hiszem mindenkinek írtam. Igaz egy órája írom
.
Mindenkinek puszi, szép estét.
Melcsi