Sziasztok!
Köszi!
Lafi!
Nagyon édes Hunor baba!
És nagyon jól sikerült a kép! Én eléggé anti-talentum vagyok ilyen ügyben, de a Ti képetek nagyon jó!
Lara!
Te is rakj majd képet! A 18.a mindjárt itt van!
Lehet hogy rosszul indítottam a dologgal és inkább kéne hordanom magammal a "kellékeket". Asszem igazad van!
Lecso!
Jó hogy a kávé segített!
Remélem nem leszel ez után ilyen rosszul!
Pogi!
A francba. Remélem jobban lettél. Nem tom mi lehet az oka...
Ez olyan mint az én gyomorkevergésem. Ha lett volna baba, lett volna oka, de nem lett, viszont ma reggel is hányingerrel indítottam. Franc se tudja... Remélem Neked a Picúr bújkál és akkor megéri rosszul lenni!
Babszi!
Örülök hogy legalább Te örülsz. Én valahogy úgy vagyok most a dologgal mint Bettica. Nagyon nem jó a kedvem.
Gondolkoztam én is hogy eldobom a fenébe a hőmérőt, de izgazából nem attól nincs nekünk bébikénk hogy én hőmérek. Valószínű sokkal jobban enne az ideg, ha ezzel legalább nem tudnám megerősíteni hogy történik valami jó.
Mellesleg lányok, nem tudom hogy Ti hogy tudtátok ennyi éven keresztül csinálni ezt az egészet úgy hogy közben normálisak maradtatok. Lelkileg ez nagyon megviseli az embert, engem ez most nagyon megviselt. Sajna nagyon borulátó vagyok és asszem ez így nem jó, ki kéne mászni belőle. Valahogy nem hiszem el hogy a Csoda velünk is megtörténhet.
Anyooka!
Elfelejtettem megköszönni a választ a hős kérdésemre. Hangosan gondolkozás volt, de Neked lett igazad.
Jaj, lombik!
Remélem az inszem segíteni fog (mint Ginának
)!
Edinka!
Kincsnek igazsága van! Ne hagyjd magad lerázni "olcsó" megoldásokkal!!!!
Mona!
Mit kötsz? Sikerült már megtalálni a mintát?
Szép napot!
Monee