Új privát üzeneted érkezett!

Lafim :cry: Remélem, semmi baj nem lesz! Korai még ez a magas vérnyomás! De ugye nem vizesedsz mellette?!

Gondoltam, hogy valami van, mert reggel mailtem és nem válaszoltál! Pihizz, és este várunk a jó hírrel!!! :wink:

Monácska, pihenj sokat és ne foglalkozz a melóhellyel! Maradj otthon végig, kössél szépeket Borsókának!

Indultam fürödni, erre kb. kólaszínű víz folyik a csapból, iszonyú klórszaggal... :shock:

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!
.
Lona nézzd csak:http://babatervezok.otthona.net/terhesgorbek.shtml
Itt van egy terhesgörbe,ahol a terhesség végéig mérte a hőt és fent volt.

Monee:Írtam pü-t

Kép

Kép
lecso

Lecso!!
Atya ég!!! Nem semmi még a 111.cn-on is tesztelt... :D

Hogy érzed magad? Elmúlt a rosszullét?

Lona
lona1

Kincsecske, én is megkönnyeztem ahogy leírtad! Gratulálok a pici szivecskéhez! Vigyázzatok magatokra!

Lafi, :( , Várjuk a híreket, vajon ki ficánkol a hasiban?

Lecsó, velem ez már párszor megtörtént. Méghozzá, olyankor mikor hirtelen leesik a cukrom. Én nem is tudok sokáig egy helyben állni.

Gina, kívánom, h kapaszkodjonak a babók erősen!

Csajócák, aki még esélyes ebben a hónapban mennek tőlem is a Drukkok ezerrel!

Kép
apple

Sziasztok!

Egy napja szedem a meforalt, egyenlore semmi különöset nem érzek.

Vicky 79!
Bocsi rosszul írtam, nekem a sima Closty nem segített, injekcióval kellett rásegíteni. Ez bejött első alkalommal. Aztán a kistesónál még kétszer próbáltuk, de nem sikerült.

A barátnőm csak Closty-t kapott, és az első baba első alkalommal, a második negyedik alkalommal sikerült. Hozzáteszem, a 4. alkalommal azt mondta a doki, hogy nem nő a tüsző, nem lesz peteérés abban a hónapban. Hát pont akkor sikerült!!! Nem is csinált tesztet egy ideig, hiszen a doki azt mondta esélytelen a dolog abban a hónapban..... Tehát csodák mindig vannak!
De nagyon nehéz nem gondolni arra, hátha most.... :D
Én azt gondolom, hogy a túlstimulálásnak kicsi az esélye csak Clostyval! Ettől ne tarts! (Nálam inkább az volt, hogy nem hatott eléggé)

Bettica! Sajnos nem írja a Kismama, hogy hol rendel Dr. Boros Judit, de a telefonszáma benn van az újságban. Sűrgős esetekben lehet hívni a 30/333-5651-es számon, szerdán 14-15 óra között.

Üdv mindenkinek!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok!

Igen Lona már jobban vagyok.Jót tesz nekem a kávé.Igaz még du fájt a fejem+nyomott voltam.
Remélem nem fog ilyesmi megismétlődni.Ijesztő volt számomra!
Gondolkodom egy vérnyomásmérőn.Du volt itt a barátnmőm,áthozta a vnymérőt.Kávé után volt 90/55 és 80 a pulzusom.

Apple:Biztos,hogy nem a vc miatt volt,mert akkor egy kis leülés nem segített volna+reggeliztem is előtte.

Monee, Babszika:nagyon várom holnap a híreket!

Pogi,Ginuska:DRUKK,DRUKK........!

Jó éjt mindenkinek!Szép álmokat!
Kép Kép

Kép

Kép
lecso

Sziasztok, Hunor babánk lesz!!!!!!!!!!!!590 grammos már!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Lecso!

Nem találom a privid! :(
Kaptam emilt is hogy írtál nekem, de egyszerűen semmi nincs a bejövő fiókban. Küldd el légyszi mégegyszer!
Néztem a linket és megint rájöttem hogy ezekből a görbékből semmit de semmit nem értek. Nekem sokkal átláthatóbb a ferty...

Köszi a szurkolást!
Még semmi helyzet nincs. Dobok görbét, mi most így nézünk ki.
Kép
Akárhogy is magyarázzuk, tényleg van esés, de talán nem olyan nagy mértékű. A holnap reggel fogja eldönteni hogyan tovább. Mérek hőt és majd az megmondja a tutit. A biztonság kedvéért csinálok egy tesztet is. Valószínű.

Én most úgy vagyok vele hogy nem szeretnék pesszimista lenni, mert fejben is sok minden eldől, uh nem írtam még le ezt a ciklust. Viszont érzem hogy nagyon csalódott leszek (most először mióta próbálkozunk) ha nem sikerül. :( Gyomorforgás továbbra is tart, ha nem babánk lesz akkor tuti valami bajom van. :?

Na lépek!
Holnap jövök a hírekkel!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Köszi mindenkinek a biztatást, megpróbálok nem ráparázni nagyon.
vicky79
Budapest III. kerület

Lafikám egyetlenem.

Mük eztet tuttuk. :lol: :lol:
Vendég

Lafi!

Hajrá kukac! :D:D:D:D
Szóval Hunor. Gratulálok! :lol:

Lecso!

Ha az a hülye beszólásom (a lukas garas kezdetű) miatt szeretnél privit írni nekem, akkor itt is leírom, hogy bocsánat, nem kellett volna. A pocaklakód a lényeg, nem a hő.

Na tényleg megyek aludni!
Szeretném ha már reggel lenne. :shock:
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Köszi Anyoo! Én is hiszem, h így lesz. :wink:

Lafi!
Gratulálok a kis kukacoshoz.... vagyis nem is olyan kicsi már :lol:

Monee!
Én már csak benned bíom, mert nekem igaz még nem jött piri (bár mi apával holnapra is tippeltünk), de már görcsölgetek és a cickóm is nagyon fáj mensisen. Kezdem érezni a hisztit is.... szóval, én azt mondom, h köv. ciklusra fel :!: :D

Lecso!
Ez nagyon durva! Mondtad már dokinak??? Én sztem azonnal hívnám. :?

babszika

Sziasztok!

Lecso, szerintem a vérnyomásod volt! Dorkával én is jártam úgy ,hogy apa arra jött haza, hogy fekszem a kanapén, lábam az égben és az ájulás határán álltam. Aztán csinált nekem egy jó erős kávét és attól lettem jobban.

Lafi, mégis csak jó banya vagyok! :lol: :wink: Hű, te meg már mindjárt 24 hetes! Nagyon telik az idő!

Babszika, hajrá következő ciklus! :wink:

Voltam doktor bácsinál. Szerencsére marad a MÁV-ban, így nem kell dokit váltanom! Csinált citológiát, csütörtökön kell hívnom, akkor beszéljük meg a hsg időpontját és majd azzal együtt csinál chlamydia szűrést is. Apa is volt ma megnézetni a fiúkat, jövő hétre lesz eredménye.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Jó reggelt!

Nem Monee nem a Lyuksa gras vagy mi miatt írtam pü!Nem vagyok sértődékeny!És én sem hittem volna abból a görbéből!

Kép

Kép
lecso

Monee elküldtem a püt megint és most tényleg neked! :oops: :roll:

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Lecso!

Nagyon köszi, de tárgytalan a dolog. Az emil címet viszont elrakom, kellhet még.

Pogi drága!

Kéretik egy cn. 1 vésetni! :cry:

Mindjárt csinálok vonalzót is.
Kicsit később jövök még, csak most ki kell mennem venni tampicseket, mert eddig babonából nem hordtam magamnál. :(

Szebb napot!
Monee

Monee

monee85

Jó reggelt!

Monee!
Kezet foghatunk..... De sebaj(tóbiás)!!!!!
Előre új ciklus!!!! :lol: :wink:

babszika

Sziasztok
szeretném a segitségeteket,kérni....
Szóval: csinált a dokim rákszűrést,utánna mondta,hogy csinál egy uh-is.
Ott már láttam rajta,hogy valami van.
Aztán igy szólt:
Uterus: 34*33mm
Endometrium 4mm
És a jobb ill a bal petefészkemben egy 34*26 és egy 33*21mm-es Mk. Polycystas szerkezet van.
Azt mondta,hogy ez gátolja hogy teherbe essek,illetve ez teszi rendszertelenné a mensimet.
Mondta nem kell megijednem,mert látta rajtam,ezt gyógyszerrel ki lehet kezelni.

Irt fel norculotot 2szer 2 szemet,hogy ez meghozza a mensimet és ha ugy gondolom,akkor menjek 9cn-on tüszőt nézzni. (Utánna kétnaponta tüszöt fog nézzni)
vagy várjak ki egy norculut utánni spontán hónapot.
Lányok nem tudom,mit csináljak,csak sirok egyfolytában,éreztem,hogy valami nincs rendben. És tessék!!!

Véleményjavaslat: PCO in obs???
Ez nem tudom,hogy mit jelent!!

szerintetek ebből a leletből arra lehet következtetni,hogy PCO-m van.?

Ciklusaim 30 naposak szoktak lenni,csak az utobbi hónapban nem jött meg,ezért is mentem el hozzá.

Kép

Kép
edinka

Jó reggelt, sziasztok!

Monee, Babszika :cry: :cry: De tudjátok, új ciklus, új remény...

Edinka, üdv közöttünk! Ne sírj! Én is iszonyúan kétségbe estem novemberben, de hidd el, nem kell! Nézd meg, mennyien estek már innen is teherbe!
Javaslom, hogy a www.pcos.hu oldalt olvasgasd át, ott sok kérdésedre választ fogsz kapni!
És egy endokrinológust is érdemes lenne felkeresni, mert a PCOS nem nőgyógyászati hanem endokrin betegség! Az oldalon találsz a lakóhelyedhez közeli orvost!
És ne félj, lesz babád még Neked is!

Lányok, párom most azon agyal, hogy hsg után mennyi idő után ürül ki a kontrasztanyag? Azt a hónapot ki kell hagyni?
metet mennyivel a vizsgálat előtt kell abbahagyni?
ÁÁÁlmos vagyok! De legalább a nap süt...

Kép

Kép
anyoooka

anyoooka

Szerinted PCO-m van??

Kép

Kép
edinka

Edinka, kellene nézetni 3. cn-i hormonokat (LH, FSH, progi, tesztoszteron, prolaktin, ösztradiol)

A pcos.hu-n van egy teszt, azt töltsd ki! Más tüneted nincs? (hajhullás, fokozott szőrösödés, pattanások, túlsúly, amitől nem tudsz megszabadulni...)

Kép

Kép
anyoooka

Anyooom, én ne hagytam abba egyáltalán a metet, ez nem altatás meg ilyesmi, ami miatt abba kéne hagyni egy kicsit!!!!Mikor ürül ki???Passz....

egy kép:

Kép

Feje előtt láb, feje alatt köldökzsinór, szájával csücsörít!

Babszi, Monee sajnálom :cry: de azért szépek voltak a görbéitek!
Vendég

Lafim, látom!!!!!! :lol: :lol: És jobbra néz, ugye?! :wink: Kis szégyenlős!
abbahagyni a kontrasztanyag miatt gondoltam...

Kép

Kép
anyoooka

Nem, nincs semmi tünetem.
AZ orvosom 9cn akar egy uh nézzni hogy érik e tüszőm.
a többi gondolom ezen fog mulni

Kép

Kép
edinka

LAfi!
Gyönyörűséges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

És hormonokat nem akar nézetni?! :shock:

Kép

Kép
anyoooka

Nem volt róla szó.

Kép

Kép
edinka

tesztet megcsináltad?

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Lafi: Hatalmas gratula! Tényleg szalad az idő. Alakul már a pocid? vagy még mindig nem leeht megmondani, hogy kismama vagy? Bár, azt mondtad, fogytál...

Edinka: Üdv nálunk! Kellenek hormonok is, hogy biztosra lehessen mondani, hogy pcos. Anélkül kizárni sem lehet! A honlapon lévő tesztet megcsináltad? Mi jött ki?

Babszi, Monee: Sajnálom :cry: Valóban új hónap...

Lecso: Tényleg jó lenne konzultálnod a dokival. Valahogy csak meg lehet előzni ezekez a rosszulléteket.

Monácska: Ingyenélsz? :lol: Kötögetünk, kötögetünk ;) Nagyon jól teszed. B..szus már Te is a 11. hétben vagy, pedig mintha tegnap mondtad volna el a jó hírt.

Házitücsök: Neked még nagyon kell drukkolni. Megy ezerrel feléd, remélem Te rejtegetsz egy zebrácskát! ;) Mostanában fog nálad is eldölni a dolog, nem?

Én eldobtam a hőmérőmet, mert most annyira megviselt, hogy megjött ... Csak pé környékén akarok majd mérni... HSG-re sem megyek egyenlőre. Hormonokat iszont kellene csináltatnom majd, legalább progit... Asszem felhívom a dokim, aztán meglátjuk.

Cupp

Kép

Kép
bettica

Jó reggelt!

Lafi nagyon stram legénykétek van!! :D nagyon jó a kép!

1cn-os lányok :( , de új ciklus új lehetőség és én mindig bizsergek,ha belegondolok,hogy több év telt el mensi nélkül az életemben a met pedig csinált! Óriási,hogy működünk!!

Edinka ENDOKRINOLÓGUS, ne hagyd magad, a honlapon okosodj és talpraesetten harcolj azért, hogy rendesen kivizsgáljanak!

Csakegy köszi!

Anyooka én azt hiszem két napig nem szedtem a metet a hsg napján és előtte..lehet nem fontos de engem nyugtatott,hogy nem szedem..Mágus mit mondott? (vagy már írtad?,néha felületesen olvasok :oops: )

Lányok tegnap egy herpeszes(szemén volt) kislánnyal találkoztam :? nem voltak már hólyagok, meg csak beszélgettünk , de kicsit zavar a dolog. Soha nem volt herpeszem, ugye nem jelent gondot? És itt nagyon trutyi idő van,fáj a torkom, ágyban vagyok és meleg kamilla teát iszogatom..valami más tipp?

Legyen szép napotok!
Vendég

Kincs, ha nem értél hozzá meg ilyesmi nem gond, nyugi!
Én ettem panadolt meg kismamiknak kitalált strepstilst, a gyógyitárban ezeket ajánlották!
Vendég

Kincsecske, ne izgulj, nem lesz herpeszed! Nem tapiztad a kislány szemét, hólyagok sem voltak már... Nem lesz semmi gond!

Mágus kéri a hsg-t, tegnap megcsináltattam a rákszűrést, kér még chlamydiát, aids, hepatitis b,c-t. Hormonokat nem kell újat csináltatni. Október 12-én megyek hozzá újra, és novemberben inszem! (3 inszem után pedig lombik, de remélem, nem jutunk el odáig...)

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok :-)
Hűű Lafi, de édes a kép!!!! nagyon jóképű :-)

Én mostmár nem vagyok egészen biztos a dolgomban, lehet hogy valami más bajom van. Napközben jól vagyok, estére viszont ráz a hideg, pedig nem vagyok lázas, és olyan a közérzetem is mint egy influenza kellős közepén, csak éppen nem fáj se a torkom, se náhtás nem vagyok, és ez már napok óta csak erősödik. Ami viszont rosszabb, az az hogy állandóan hypozom, tegnap reggel egy bőséges reggeli után ( fél kilenc körül, májkrémes kétszersült, natúrjoghurt), tizenegy órakor úgy behypoztam az isiben, hogy majdnem elájultam, aztán este is ugyanúgy, pedig rendesen vacsiztam. A ma reggeli ébredés utáni hypo pedig olyan durva volt, hogy azt is alig birtam kinyögni az uramnak, hogy hozzon gyorsan egy darab kekszet vagy valamit, azt megettem, aztán ettem még mást is, attól aztán kicsit jobban lettem, de az émelygés megmaradt, és csak mostanra múlt el nagyjából. De ez nem reggeli hányinger volt, hanem durva hypo. Nem tudom mit kellene tennem, mert nem is változtattam a met adagon se még soha, eddig nem volt ilyen problémám. Van valami ötletetek?

Kép
krumplis pogácsa

Pogika, köszönöm a dícsérő szavakat!
Nem lehet front???Én akkor hipóztam ezerrel!
Vendég

Monee ,Babszika :NAGYON-NAGYON SAJNÁLOM!
Kép

De új hónap,új esély!!!

Lafi:cuki a baba!Akkor tegnap voltak örömkönnyek is?

Nálam:a mai nap szuperul érzem magam,de viszont kávéval indítottam a napot!Ja!És hétfő óta érzek motoszkálást!Levi is ilyen korán kezdte.Már vártam is nagyon!

Mindenkinek jó napot!Főleg jó kedvet ehez a napsütéshez!

Kép

Kép

Kép
lecso

Hi!
Monee! Babszika!
Fel a fejjel!! Lehet, h ez a ciklus lesz a befutó!!!
Tampicseket én valamikor a 16. héten szedtem ki a táskámból, a másikban még mindig van egy betétlap. :wink: Esernyő is van nálam mindig, h elijesszem az esőt.

Lecso!
De jó, h már motoszkál a babó! :D

Lafi!
Nagyon ari Hunor baba! :D
Nekünk 18.-án lesz UH 13:00-kor. Kiváncsi leszek mit fog produkálni Lara!

Kép
lara26

Sziasztok!

Lafika! nagyon szép babóca :) :)

Monee, Babszi!
KÖvetkező ciklus lesz a tietek!!!!

Új lányokat üdvözlöm :)

Mindenkinek ezer puszi, jó egészséget, sok-sok vidámságot és gyönyörű napokat!!!!

Csipi
csipi78

Pogi ez sztem még inkább arra utal hogy babaás vagy. ha eddig nem okozott a met nálad hipot, és nem változtattál sema met adagon, sem az étkezséi szokásaidon, akkor bent változott valami.

vannak akik addig nem hipoztak a mettől, de ha terhesek lesznek igen.

a betegségérzet, sőt a betegség is sok embernél jelentkezik valahogy megtermékenyülés után, erről már régebben is beszélgettünk, tudod. Backa is mesélte a húgát, én is így jártam. na nem akarom beléd beszélni a babát, (vagy akarjam? :wink: :lol: ), meg hogy potyára kezdj örülni. hanyadik cn vagy? mondjuk eddig mindig megmondtad már 20 cn. eddig ha terhes voltál.

ha nagyon-nagyon rosszul vagy, azért ezek nagyon durva hipok, akkor csökkentsd le a metet, más nem segít, de beszélj azért előtte az orvosoddal, nehogy csak úgy magadtól. lehet ő tudni fogja mitől van. telefonálj neki.

(úgy várom a postást mint a messiást! :wink: )

Lafika gartulálok kisfiadhoz, nagyon édes!

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Köszi!

Lafi!

Nagyon édes Hunor baba! :D
És nagyon jól sikerült a kép! Én eléggé anti-talentum vagyok ilyen ügyben, de a Ti képetek nagyon jó! :)

Lara!

Te is rakj majd képet! A 18.a mindjárt itt van! :)
Lehet hogy rosszul indítottam a dologgal és inkább kéne hordanom magammal a "kellékeket". Asszem igazad van! :)

Lecso!

Jó hogy a kávé segített! :)
Remélem nem leszel ez után ilyen rosszul!

Pogi!

A francba. Remélem jobban lettél. Nem tom mi lehet az oka...
Ez olyan mint az én gyomorkevergésem. Ha lett volna baba, lett volna oka, de nem lett, viszont ma reggel is hányingerrel indítottam. Franc se tudja... Remélem Neked a Picúr bújkál és akkor megéri rosszul lenni! :wink:

Babszi!

Örülök hogy legalább Te örülsz. Én valahogy úgy vagyok most a dologgal mint Bettica. Nagyon nem jó a kedvem.
Gondolkoztam én is hogy eldobom a fenébe a hőmérőt, de izgazából nem attól nincs nekünk bébikénk hogy én hőmérek. Valószínű sokkal jobban enne az ideg, ha ezzel legalább nem tudnám megerősíteni hogy történik valami jó.
Mellesleg lányok, nem tudom hogy Ti hogy tudtátok ennyi éven keresztül csinálni ezt az egészet úgy hogy közben normálisak maradtatok. Lelkileg ez nagyon megviseli az embert, engem ez most nagyon megviselt. Sajna nagyon borulátó vagyok és asszem ez így nem jó, ki kéne mászni belőle. Valahogy nem hiszem el hogy a Csoda velünk is megtörténhet. :cry:

Anyooka!

Elfelejtettem megköszönni a választ a hős kérdésemre. Hangosan gondolkozás volt, de Neked lett igazad. :)
Jaj, lombik! :( Remélem az inszem segíteni fog (mint Ginának :wink:)!

Edinka!

Kincsnek igazsága van! Ne hagyjd magad lerázni "olcsó" megoldásokkal!!!!

Mona!

Mit kötsz? Sikerült már megtalálni a mintát?

Szép napot!
Monee

Monee

monee85

Na ezaz, hogy nem változtattam se a meten, se az étrendemem. Azaz a cukrot teljesen elhagytam most nagyon szigorúan, de amúgy sem ettem mindennap édességet, attól még soha nem hypoztam :-)
Nem akarom erősíteni magamban a terhességtudatot, mert még csak a 25 napon vagyok, és azt is tudom, hogy sokkal több terhesség szakad meg, mint amiről egyáltálan tud a delikvens, én egyszerűen csak érzékeny vagyok, és megérzem ha van ilyen, de tavasszal is volt egy ilyen vaklárma, amikor úgyanúgy a 20. nap körül tudtam, és még teszteltem is egy nagyon halvány pozitivat, és késéssel ugyan de megjött a mensim, ami kicsit bővebb volt mint általában, de ha nem lennék ilyen érzékeny akkor lehet hogy észre se vettem volna. Úgyhogy szépen kivárok még 10 egész napot a tesztig, de nem keresem direktbe a jeleket, mert simán tudok produkálni magamnak olynaokat :-). Csak a hypozás zavar nagyon, mert úúútálom azt a rosszullétet :evil: Akár baba van akár nincs, akkor is kell ezzel tenni valamit, mert ilyenek még a met előtt is ritkán voltak. Kénytelen leszek beavatni az emberemet is :?
krumplis pogácsa

Sziasztok,
bocsi, hogy ritkábban jelentkezem, de hétfőtől dolgozom, beindult az élet. Szegény Lilike oviban, alig látom. Talán 2 óra este, 1 óra reggel. Szóval kevés!!!!!!!!!

Azért próbálok olvasni, és ha van valami jó hír (remélem lesz :D ) akkor mindenképpen írok is nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Csak egy pár percre néztem be visszaolvasni. Megyek is lefeküdni, mert ma szó szerint kivésték a bölcsességfogamat a szájsebészeten. Most kezd kimenni az érzéstelenítő hatása úgyhogy benyomtam egy cataflamot mert baromira fájok.

Szerintetek nagy gáz, hogy a reggeli metemet nem vettem be???? Nem mertem megkozkáztatni mert múltkor sem voltam túl jól tőle mikor mellé megkaptam az érzéstelenítőt. Amúgy is rosszul vagyok ha tűt látok és közeledik felém. :( Mikor most is megkaptam levert a víz meg elkezdtem remegni, de kértem egy pohár vizet és jobb lett.

Monee drága teljesen megértelek. Én is sokszor elkeseredtem mostanság, nehéz ezt feldolgozni. A múltkor én is azt mondtam eldobom jó messze a hőmérőt és nem méricskélek tovább, de aztán rájöttem, hogy mégsenem mert így legalább abból megtudom volt e peteérésem, igaz később, de legalább megerősíti a lehetséges fézekszurkát meg egyebeket hogy nem csak beképzelem magamnak és tényleg kezdek működni. :) Meg már annyira hozzászoktam, de különösképpen már nem izgat hogy mit mutat reggelenként. Fene tudja, változik az ember.

Mindenkinek szép napsütis napot!!!!

hajni...
Budaörs

Szió!

Monee!
Sajnálom..de uj ciklus, uj...te is tudod :wink: Egyébként csudaszép a görbéd :)

Pogi!

Okos vagy, ne siettesd a + tesztet, 10 nap mulva tudni fogod mi a szitu. Hiszek benne, hogy egy gyermekre vágyó nő érzi, megérzi ha terhes....remélem ez a baba veled marad :wink:

Lafi Drága!

Hunor gyönörű...jól látni :) Gratula!!!

Kincs!

Feküdj, kúráld magad....gyógyulást! Kismami :wink:

Babszika!
Nem letörni...a köv. görbe is legyen ilyen szép és a vége felfelé ível majd! :wink:

Lányok! NEM ELKESEREDNI HA NEM ELSŐRE SIKERÜL! ez fontos!

Puszika!

Gina
Vendég

lafi, gratula a kisfütyishez!!!! mondtam én :D
magas vérnyomás: tudod én hogy jártam. hergeltem magam, hergeltem magam és egyre magasabb lett!!! de nem volt semmi gond!!! próbáld meg otthon is méregeteni, dokinál úgyis magasabb!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

zsizsiiiiik, itt sem vagy?? :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

tudom,Dimet...én is így járok...otthon 125/75 fölé ritkán megy
Vendég

Ginám, annyira jó olvasni a poz. hozzáállásod!!!Még 9 nap a kétcsíkos tesztig!!!!Hajrá Gina babák!
Vendég

Sziasztok!
Csak bekukk, mert lázas vagyok! Babszika, Monee sajnálom! :cry:

Pogi, neked tovább drukk!;-)

Bettica, nagyon aranyos vagy, de sajna nálam nem várható zebra: vasárnap óta barnásozok, holnap vagy pénteken biztosan megjön! Már nagyon izgulok, pénteken lesz meg a terheléses eredményem és akkor tudom meg, hogy kaphatok-e Met-et vagy sem....
Tudom, hogy hülyeség, de ha nőgyogyim szerint a Met segítene abban, hogy megrepedjenek a tüszőim, akkor kikönyörögjem a Met-et akkor is a diabetológustól ha jók az eredményeim, vagy szerintetek felelőtlenség lenne szedni?? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Tücsi: Nekem tökéletes lett a terheléses eredményem és kikönyörögtem a dokitól a metet. Ő is mondta, hogy több hasonló betegének is seített, úgy hogy én nem gondolkodtam rajta egy percig sem. Nekem bevált egyenlőre (kopp, kopp). Szerintem mindenképpen próbáld ki ;)

Kép

Kép
bettica

Bettica, nagyon köszönöm, akkor holnap felveszem a "határozott vagyok és elérem amit akarok" rucimat!;-)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?