Új privát üzeneted érkezett!

A korong szerint betöltötted az 5. hetet.Szerintem már elmehetsz.A hüvelyi uh-n már biztos fogja látni az orvos.

málna2162

Vikike,Hurrrrrááá!!Nika,tényleg van párod!!!
Gabi,ez a hónap legyen a miénk és csatlakozzatok mindannyian!!!Meli

Kép Kép
meli1118

Vikike: hatalmas gratula nekedKép
Lányok tényleg párosan szép az élet és ha ez így folytatódik.... nagyon szuper!Kép
Nekem most mennem kell, de mindenkinek további szép napot kívánok.
Puszi: Andi

Andi
candi

Sziasztok,én is zárok,nem tudom,jövök-e még ma,ha nem,akkor holnap biztosan!!Kismamák vigyázzatok magatokra és persze leendők isKép
Mindenkinek szép estét!!!Meli

Kép Kép
meli1118

Meli, rajtam nem múlik a babásodásKépapán semKép
Tegnap volt pé-mKép, neked is kb. ugye?
Füled helyrejött már?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziszi, nem ismertem a mondást, de nagyon jó Kép

Gabi, nálunk a férjemnek a menyasszonyi ruhám nem tetszett (mert nem volt elég királylányos Kép), de azért csak elvett Kép

Vikike, gratulálok! Kép

Hát a nap folyamán szert tettem egy Gabrielre, azt hiszem nem tudok ellenállni neki Kép

Holnap jövök, mindenkinek kellemes estét Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!
Olyan drágák vagytok mindannyian, hogy velem örültök. Köszi a gratulációkat s a képeket.

Vikike! Gratula te vagy a párom remélem. Én még azért bizonytalan vagyok a doki után talán jobban elhiszem. Én is úgy jártam mint te pár csepp pisi s ott voltak a csíkok.
Nem is tudják sokan ti és a párom. A családnak, majd a doki után, amikor biztos.

Muszkuru!
Kívánom,hogy legyünk hárman.

szerintetek teszteljek még egyet, lehet pozitív tesztből negatív? Olyan para vagyok, hogy lehet, hogy nem is vagyok az. Kép

Puszi Mindenkinek

Kép
nika04

Nika

Holnap már az 5.nap telt el,hogy teszteltél.(Ez aztán marha értelmesre sikerültKép)
Ha eddig nem jött meg akkor szerintem ne aggodj,de a saját megnyugtatásod érdekében csinálj.Én csinálnék ,amilyen vagyok.

málna2162

Olyan aranyosak vagytok, hogy így izgultokKép
Hozzátok képest akkor én holt nyugodt vagyok, mert én poz. teszt után sosem csináltam másodikat.
Éreztem én, hogy terhes vagyok, és az elég voltKép

Van még itt valaki?

Bea, Takidó merre vagytok? Ti ilyenkor szoktatok jönniKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis_plutó
Kép
Tök jó hogy ezt írtad.Én is pont ezen mosolygok.Én sem csináltam.De biztos azért ,mint azt már egy párszor írtam nem volt a környezetemben kismama.Nem volt mivez hasonlítgatnom magam.
Ha most terhes leszek biztos én is máshogy fogok viselkedniKépMárcsak azért is mert innen fognak érni a hatásokKép

Szóval kismamik!!
Nyugi,nem kell aggódni!!Fiatalok vagytok és egészségesek!!Mindenkivel minden rendben van,a baba ott van és köszöni jól van!Ja és azt kéri tőletek hogy legyetek nyugodtak mert az neki is jó!!

málna2162

Sziasztok!

Húú mennyi minden történt maKép

Vikike!
GratulálokKépOlyan jó,hogy egyre többen vagyunkKép
Muszkuru!
Remélem követed Nikát,és VivikétKép
És ha ilyen növekvő tendenciát mutatunk,akkor következő hónapban már 4-en lesznek pozitív tesztesek.Kép

Málna!
Remélem már jól vagyKép
Teljesen megdöbbentett,amit a tesód cisztájáról írtál.

A mi családunkban is vannak,voltak ikrek,de mióta oviban volt dolgom ikrekkel,nem igazán vágytam rá,hogy nekem legyenek.

Kis_Plutó!
Ne aggódj a hajad miatt,apa biztos megszokja majdKép

Meli!
Remélem sikrül teljesen kikurálnod magad.

Nika!
Én teszteltem mégegyet,de csak,hogy megnyugtassam magam.Igazából felesleges,persze mondhatták volna akkor ezt nekem.Tégy belátásod szerint.Kép

Candi!
Remélhetőleg nem gyomorrontásod lesz neked isKép

Nekem is egyre többször van hányingerem,de én legalább tudom,hogy mitőlKép
Ma voltam a védőnénimnél,kitöltöttük a kiskönyvet,kaptam újságokat,könyveket(sok hasznos infóval)KépBeutalókat a különböző vizsgálatokra.A héten azt hiszem elmegyek vérvételre.
Mértünk vérnyomást,képzeljétek,90/45 volt.

Bea!
Remélem jobban vagy,és már nem gyötörnek annyira a rosszullétekKép
Hogy döntöttél,kiiratod magad?

KépKép
takido

Takido

Látod mennyi minden történik napközbenKépKép
Ezek a babák nettestvérek lesznekKép
Örülök hogy minden rendbe van veled.Ez a vérnyomás elég alacsony...
Azt még nem is mondtad,hogy apás szülés lesz?!

Bea!!!!
Hol vagy???Nem kéne ennyit gályázni!!

málna2162

Máté nem hajlandó semmit enni csak egyfolytában kiabálja,hogy :Satot,satot,satot
vagy egér volt előző életébenKép

málna2162

Helló!!Itt vagyok!!!Kép
Ma nagyjából jól éreztem magam!!A Fogdoki véglegesen betömte a fogamat!!Kép KépÓriáskát megnyugtattam,hogy nyugi a Bácsi egy kicsit megszadiz,de nem fog fájni!!Nem is fájt!!Szuper ez a Dokika!!KépMég megyek hozzá egyszer-kétszer!!Kicseréltetem az amalgánjaimat is!!Ha már egyszer elkezdtem akkor be is fejezem!Ez tőlem nagyon nagy bátorság!!Jó lenne,ha a szülés is ilyen könnyen menne!!KépDe nem fog..................!KépMindegy!!2 éve aztmondta egy jósnő,hogy nem lesz semmi gáz a babával a terhesség alatt,de NYÜGI kismama leszek!!Jobb igy,hogy dolgozom,mert elfoglalom magamról a gondolataimat.Amig birom csinálom!!Nem nagyon vagyok megkimélve,ezért ma Apának beszámoltam!!Majd elmesélem nektek is!!
Most ki van itt???

Kép
bea27

Sziasztok!

Egy nagy parag gép vagyok mi?
Az a bajom,hogy semmi jele, hogy az vagyok jó egy kicsit fáj a hasam,mintha felfáztam volna. Új tünet a székrekedés azt olvastam igyak sok rostosat ma ezt tettem, de nem használt Kép

Jó nem veszek még egy tesztet inkább előbb megyek dokihoz. Akkor már végül is 4 hetes leszek ha áprl.24.től nézzük akkor meg csak lát valamit.

Málna!
Énekeld neki, hogy sajtból van ahold Kép)

Köszi a táblát nagyon jók ezek a színek.

Köszi a biztatást mindenkinek. Holnap dolgozom már többször jövök. jó éjszakát mindenkinke

Kép
nika04

Sziasztok

Vegre itt koztetek Kép
Alig birom kovetni annyi minden tortenik itt egy nap alatt Kép

Vikike,
Nagy-Nagy Gratula! Kép
Mikor mesz dokihoz megkukucskalni?
Apa plafonon van? Kép

Teljesen felporogtem a paros zebrasodason, de jo nektek! majd egyutt fogjatok tologatni a babakocsit Kép

Malna, a tesod gerinc sztorija eleg remiszto volt amikor olvastam. Ilyet csak ujsagokba lehet olvasni....nem semmi

Kipotolnad a tablamat legyszi
Probalkozas kezdete 2005 Szeptember, az eskuvonk utan Kép A ciklus hossza pedig kezd beallni 28 napra (clostit szedtem es az teljesen felboritotta) de a 28-31 realisabb

Mate a kis sajtkukac Kép
Megneztem a kepeket iwiwen, nagyon aranyos, kis virgoncnak tunik Kép Biztos nem unatkozol mellette Kép

Visszaigazoltam mindenkit az iwiw-en, a nevekkel meg mindig kavalkad van a fejemben, de lassan megjegyzem hogy melyik nick-hez ki tartozik Kép
Most jottem ra hogy a tabla nagy segitseg lesz! Kép

Kis-pluto,fo a valtozatossag Kép
Majd apanak is megtetszik Kép
En sokaig szoktam billegni a parom elott mire eszreveszi Kép

Bea, biztos faradt.....Kép vagy inkabb Kép

Kép
icus

Tegnap volt ACTION Apával,de lecsökkentettük az "adagot"!!Félek tőle na..........................!Kép
Nika!!Még annyira fiatal terhes lehetsz,hogy azért nemnagyon vannak tüneteid!!CICID???POCID??/Fel van püffedve??/Az is jó,ha már két csikos a teszt!!Mert ott a baba!!KépNe várd,hogy rosszul legyél!!De ,ha nagyon akarod átadom neked SZIVESEN!!!!!Kép
DÓRIKépHol vagy?Kép
Málna?KépTe?Kép

Kép
bea27

Bea, Hanyszor kell meg visszamenned a fogorvoshoz? Kaptal szurit amikor cserelte az amalgant?
Az en fogorvosom is nagyon jo, nagyon ugyes, soha nem faj amikor fur-farag Kép

Nika,
Vegulis te hanyszor teszteltel?

Kép
icus

Már nem sokszor!!KépNem cserélte még az amalgánt!!De majd kaphatok szurit!Csak röntgent nem!!
Ma nem kaptam szurit.Hála..............!Kép
Ma csak a régebben elcseszett fogamat hozta rendbe!!Iletve máig azt csinálta szegényke hónapok óta!!

Kép
bea27

Na megyek!!Mert már megint nincs itt senki!!!Kép

Kép
bea27

Jo ejszakat Mindenkinek!

Kép
icus

Na mindenki lelépett...
Akor én is megyek.Jó éjszakát

málna2162

Málna!!Már nem vagy itt???BIZTOS????Kép

Kép
bea27

Haliho!

Jo reggelt Mindenkinek!

Csak en keltem koran....? Kép

Kép
icus

Jó reggelt!

Nem mi is...Kép
Viszem Mátét bölcsibe utánna leszek.
Nálatok milyen az idő?
Nálunk ilyen:KépMár NAGYON utálom!!
Tegnap írtad,hogy nem tudsz ékezetes betükkel írni.Na én efölött estére már jó elsiklottam.Kérdezted a Nikától,hogy VÉGÜLIS hányszor tesztelt.De az ugye VEGULIS volt.Én meg már elkezdtem örülni hogy újabb taggal gyarapodtunk...Kicsit csodálkoztam a néven,de aztán elolvastam mégegyszer és akkor leesettKép

málna2162

Jó reggelt!
Gyönyörűidőnk van ugye? Legszívesebben visszafeküdne az emberKép
Bea: mikortól csökkented a munka mennyiségét, kitüntetést nem kapsz a hajtásért azt tudod?Kép
Málna: dettó ez történt az én nővéremmel is, tályogból lett egy elfelejtett kistesóKép
Nika: ne izgulj, minden rendben lesz, de ha téged meggyőz miért ne csinálnál még egy tesztetKép
Vikike: mikor lesz doki?
Takidó: ez jó alacsony vérnyomás, agyvérzésed mostanában nem leszKép Miket mondott még a védőnő, ugye szoptats ügyben érdeklődtél nála is és megnyugtatott!?
Plútó: Apa nem hanyagolt az este a hajad miatt ugye, mégis csak kapott egy új nőcitKép
Muszkuru: ???????
Andi

Andi
candi

Vikike,
gratulálok nektek is. Mert ugye apa érdeme is!
Mit szólt, hogy mondtad el neki??? Mesélj!

Nika,
nem kell több teszt, hidd el.
Folsav és sok gyümölcs kell csak. Székrekedésre van kimondottan terhes nőknek való lekvár, szilva alapú gyógyszertárban lehet kapni. A neve nem ugrik be.
Gabi, Málna nem tudjátok véletlenül???
Vendég

Helló Csajok!!
Itt vagyok!!KépNemhogy aludnék tovább,mert ma szabadnapos vagyok!!Erre én meg ilyen kora hajnalban
ütögetem a billentyűzetet!!Ilyet............!Kép

Kép
bea27

A munkával meg az a probléma,hogy Anyós most elmegy 1-2-3 hétre,és Mi leszünk ketten Apával!KépIgy sajna mégtöbbet fogok dolgozni!!Csak annyiban,hogy korábban kell majd mennem!!De muszály csinálnom,mert
az Anyósnak nemszabad megtudnia még,hogy terhes vagyok!!KépBorzasztóan ZOKON venné!!És elküldene!!Nem akarná,hogy dolgozzak tovább!!De én meg nemakarok a TÁPPÉNZ-ből élni,mert az nekem annyira de annyira kevés!KépMajd csak a 12.hét környékén szólok!!Egyébként még azt akartam tegnap irni,csak már nem volt kedvem,hogy nem igazán tud Apa kimélni a melóban,mert nem lehet ott állandóan a sarkamban,persze ha ottvan akkor segit,hogy pl.ne pattogjak a székre azért a rohadt cigarettáért,vagy a többi áruért,de amikor nincs ott nem mondhatom a vevőnek,hogy vegye le!!Bár,de mondhatom,de nem mindnek!KépNa,és tegnap mondtam Apának,hogyha ez a gyaerek nem marad emiatt meg,akkor nem lesz több!!És ezt halál komolyan mondtam,mert igy is gondoltam!!Szegényre háritottam a felelőséget!!Nem vigyázhat a nap minden percében Rám!!Õ is szegény 4:00kor kel,és megy és intézi,és dolgozik!Délutánra kivan!KépIgy tehát úgy gondoltam,ha ez a baba ezért nem marad meg /Akkor igencsak gyengécske lehet/elköttetem a petevezetékemet!!Mert akkor már tényleg nem kell több baba!!Ez van lányok!!Úgyis nemsokára vége az üzletnek,és ha nem lesz baba,kimegyünk külföldre dolgozni!!Na,csak ezt akartam leirni!!!!

Kép
bea27

Úristen Bea, miket írtál.
Ezt biztosan csak azért írtad, mert nincsen jó kedved vagy fáradt vagy. Ilyen fiatalon nem gondolhatsz erre. Addig oké, hogy kimennétek dolgozni és kicsit éltek, aztán majd újra lehet próbálkozni. Elköttetésre ne is gondolt!!!
Annyi minden történhet még az életben.
Vendég

Sziasztok,Bea,nem vagyok egy pszichológus,de szerintem az anyósoddal történő együtt dolgozás-ergo tőle függés kicsit megtépi a kapcsolatodat apával és a hozzáállást az élethez!!Ne mondj ilyeneket,egészen megrémisztesz:az a baba egészséges és nem lesz vele semmi baj,de a párod csak még jobban ki lesz,ha ilyeneket mondasz neki...képzeld bele magad az ő helyébe,itt a terhes szerelme-----itt meg az édesanyja...nem állhat mindkettőtök mellé,de egyikőtöktől sem zárkózhat el...nagyon nehéz helyzet...Legyél Te az erős,anyósod ne tudjon kikezdeni!!Olyan erősnek tűnsz így neten keresztül!!!

Nika,nekem székrekedésre mindig bejön a Mira gyógyvíz(kismamáknak ajánlott)és az aszalt sárgabarack!!!

Dóri,ez aztán alacsony..nem aludtál el mérés közbenKép

Mindenkinek szép napot kívánok!!!Nálunk is zuhog egyébként...igazi ágybabújós idő....puszi Meli

Kép Kép
meli1118

Bea, először is nyugodj meg!!! Jó helyen vanm az a babuci, de a sok negatív gondolat hozzá is eljutÕ már veled együtt gondolkozik, mozog , eszik, mindent..
Anyósod meg akár észre is vehetné. Ha rosszul vagy émelyegsz az, kiüt, mert ilyenkor sápadtabb az ember, meg mint mondtad a cicid is változott. Én nem kürtöltem szét annak idején, hogy babám lesz az idősebb munkatársaim mégis észrevettékKép

Anyusziszi a Tamarindusz lekvárra gondolsz? Nekem az nem vált be.

Van akinek az aszalt ghyümölcsök használnak, a barátnőm aszalt fügét evett nem sokat 3-4 szemet és az segített neki.

Málna nálunk is tombol az eső, a kicsinek van is minden baja, hogy nem mehet az udvarra ki.
Egy kis kedvjavító írás helyett teszek egy pár képet remélem nem bajKép
Ezek a multheti kirándulásokkkor készültek.
Az első az udvaron.

Gabi

Kép
Kép
Kép
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Icu!
Egyszer teszteltem eddig.
Ma megyek gyógyszertárba folsavért. Lehet, hogy veszek még egy tesztet, nem tudom még. Holnap felhívom a dokit.

Bea!
Fel a fejjel, hamar eljön a 12.hét. Optimistán.

Nálunk is esik. Mindjárt elalszom.

Muszkuru mi van veled?

Kép
nika04

Aranyosak vagytok!!KépEzt nem azért irtam,hogy sajnáltassam magam!!Majd meglátjuk.................!

Kép
bea27

Megint itt.Icus,látom nektek is 2005 szeptemberében volt az esküvőtök!!Nekünk is,24-én!!Nektek pontosan mikor?Lehet,hogy egyszerre volt a miénkel?Milyen páros ez a topic!!
Muszkuru,mi van veled?Teszteltél,vagy mégis megvárod a hétvégét?
Hoppá,hol van Hoppá??Nem "láttalak egy ideje"!!
Gabi,apa megbékélt már a frizuval?A képek jól jöttek ebben a szutyok időben!!
Mindenkinek puszi Meli

Kép Kép
meli1118

Bea,mi nem is sajnálni akarunk,hanem érzelmi támaszt nyújtani!!Nem lehet könnyű a helyzeted,de ne kenődj el,mert a Kicsikéd ezt érzi már!!Apát meg csókolgasd össze,amikor csak teheted,hogy érezze,hogyha nem is lehet ott mindig,milyen fontos neked!!Meli

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt Kép

Hát persze, hogy nem bírtam ki. És persze hogy teszteltem tegnap este. És persze, hogy egycsíkos lett Kép
Mérgemben ledöltem a kanapéra, és durmoltam vagy 3 órát. Aztán folytattam az ágyban ma reggelig.

Úgyhogy kipihent vagyok, de terhes nem Kép

Bea, nem tudom, innen hogyan vidíthatnálak fel Kép
Nem szabad így gondolkodnod, és ne szegény apán állj bosszút. Tudod, a rokonait nem választhatja meg az ember...
Ilyenkor apa a legföbb támaszunk és a legföbb szövetségesünk, kérlek ne kínozd se öt, se magadat azzal, hogy ilyen szörnyüségeken töröd a fejedet.

Gabi, merre kirándultatok?

Musz

KépKép
muszkuru

Nem hiszem el!!!!!Elszállt amit írtam!!!Pedig Bea neked írtam egy kisregényt.Ja ,pedig kaptál volna tőlem hideget melegetKépMert nem akkor leszünk igazi barátnők ha mindenben igazat adunk egymásnak.Hanem akkor ha építő jelleggel bírálunk is.Legalábbis én igy gondolom.A francba most írjam meg mégegyszer?!csak ha megszavazzátok...

málna2162

Málna,szavazom...és igazad van,nem az a barátnő,aki csak szépen ködösít...Meli

Kép Kép
meli1118

Ági,sajnálom...de nem vagy még a ciklus végén,igaz??Amíg mensi nincs...tudod....ez még simán nyert meccs lehet!!Meli

Kép Kép
meli1118

Meli, édes vagy, köszönöm.
Én is ezt mondogatom magamnak, hogy még nincs veszve semmi.
Tegnap 36,8 volt a höm, ma 36,9, össze-vissza ugrál...

Málna, és is megszavazom, és igazat adok Melinek, nem azért vagyunk itt, hogy bólogassunk egymásnak

Bár ezt lehet, hogy nem pont nekem kellene írnom, hiszen ti mondtátok tegnap, hogy még ne teszteljek Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru: este , az nem jelent semmit, tudod, hogy a reggeli elsőből kellene. De most várj egy pár napot a következővel, és egyetértek az előttem szólóval amíg nem jön piri, még minden lehetKép
Bea: én nem is értelek most téged és remélem csak egy mélypont ez nálad. Tessék kikászálódni belőle, van egy kisbaba a pocakodban, erre vártál eddig ne akard most elijeszteni őt! Apát meg ne szekáld agyon, szegény tényleg nem tud szétszakadni, próbál mind a kettőtöket megérteni, neki sem lehet könnyű. Előre tessék nézni a következő hónapok csodásak lesznek az életedben, tudom, hogy most hiperérzékeny vagy, de azért próbálj meg egy kicsit pozitívabb lenni. Gyere sokat közénk, próbálunk jókedvre deríteniKép
Kép
Málna: várjuk a nagyregényt!
Plútó: nagyon érdeklődő a KrisztiánKép Neki hogy tetszett Anyu új frizurája, észre szokta venni a változásokat rajtad.

Andi
candi

Bizony-bizony,aki nem hallgat másokra...Kép
Áginak 40 békaügetést szavazok meg a vizes fűben!!Meli

Kép Kép
meli1118

jó reggelt Mindenkinek!

Sajnos nincs időm nagyon visszaolvasni! Kép Kép Kép

Vikike gratulálok!

Abbahagytam az Elevit szedését. Marad a folsav és a sok zöldség, gyümölcs.
Vendég

Hahó!!!Nekem attól még nincs rossz kedvem,csak tegnap nagyon igy gondoltam!!OK!!!Megvárom amig eljutok a 12.hétig,és csak akkor.........!Már azt sem tudom,hogy mit akartam irni!!Nem gondolkodom negativan!!De tudjátok,hogy ez igy van nálam mindig!!A terhességhez is igy álltam hozzá!!És terhes lettem!Tudom,hogy kicsit idiótának hangzik,de ez vagyok én!!Mindenkit biztatok,küldöm az energiát stb.........!Mindenkinek jót akarok,és közben meg Én ilyen vagyok magammal szemben!!Mindig is ilyen voltam!Remélem Óriáska mindenre RÁCÁFOL!!!KépMa megy Anyu egy jósnőhöz!Megkérdeztetem,hogy mi van velem,és mi lesz!!Meg,hogy milyen nemű lesz a babám!Kép

Kép
bea27

Candi!!KépMi lenne Velem nélküled!!!???Kép
Meg úgy általában NÉLKÜLETEK!!!Nem vagyok mélyponton,csak tegnap nagyon igy gondoltam ezt az egészet!!Még rengeteg munka vár Rám!!Főleg az elkövetkezendő hetekben!KépRohadt................anyósom!!

Kép
bea27

Nekem meg most ajánlották az Elevitet!!De a Dokim ellene van ezeknek a sz@roknak!!Mindegy!!Van egyfajta csoda sprém,amiben benne van mindenféle VITAMIN!Reggelente fújom a számba,és az elég egész napra!Nemakarok ilyen cuccokat szedni!KépInkább eszek sok gyümölcsöt!KépMa is egy banánnal kezdtem.KépGYÜMÖLCS!!!!KépRossz az aki "másra" gondol!!!Kép

Kép
bea27

Ez már igen,ez már Te vagy!!Küldj nekem is egy kis energiát és egy nagy puttony szerencsét,hogy én is bebabásodjak a hónap végére!!Anyósod meg sz.rd le!!puszi Meli

Kép Kép
meli1118

Kép

Mi ennek a spray-nek a neve? Ez nagyon baráti, jobb, mint egy bazinagy pirulát beszedni.

Én több rossz véleményt hallok az Elevitről, mint jót. Mondjuk 10 emberből 7-8 rosszat mond róla. De még a vadidegen csaj is a fodrásznál aki hallotta, hogy miről beszélgetek, ő is azt mondta, ne szedjem, mert felfújja a babát. (ráadásul olyan étványat csinálni, hogy mióta szedem - 7 hete minden 3. napon - 3.5 kg-ot híztam) Kép és még terhes se vagyok! Kép

Biztos van akinek beválik, mert minden ember szervezete más ás más, nekem nem jött be.
A folsavat szedem reggel-este mind a kisangyal már 2 hónapja (a férjem is) egy szemet se hagyok ki.

Én is az igazi gyümölcsre esküszöm! Ráadásul most jön a nyár, a sok gyümölcs: eper, málna, cseresznye, meggy, barack, dinnyék.
Lehet enni kilószámra!
Vendég

He he babanet kib…..m veled!Megírtam word beKép

Szóval:
Bea!Kép
Úristen!!Mik jutnak eszedbe?!Elköttetés?!Meg elmegy a baba?!Az én párom hallani sem akart a gyerekről. Most meg nem lehet őket elválasztaniKépMégsem agyaltam ilyeneken!
Amit nem értek miért kellene abbahagynod a munkát?!Ez egy családi buli nem egy állami cég. Ott nem táppénzre küldenének hanem világgá.
Melinek meg igazat kell adnom. Ne mondj ilyeneket apának. Nem fog tudni igazságosan mérlegelni, és ezért nem is tehetsz neki szemrehányást. Az egyik oldalon Te vagy a másikon meg az anyukája. Nem csak neked kell felvállalnod a terhességet, hanem neki is. Oda kell állni anyospajtás elé face to face, és megmondani neki hogy mi az ábra. Kitalálni EGYÜTT egy olyan munka és időbeosztást ami mindenkinek komfort.
HANGSÚLYOZOM most nem azt mondom, hogy Te ilyen vagy de sajnos nagyon sokan azt hiszik, hogy a terhesség az egy betegség. Nem az. Csak egy állapot. Nem kell feladni az embernek az eddigi életét. Persze ha valaki cigizik meg iszik akkor azt nyílván igen. És ne soroljuk ide a veszélyeztetett terheseket.
Vannak nők akik sokkal mostohább körülmények között dolgoznak és élnek mégis kihordják egészségesen a gyermeküket.
Csak egy példa.
Én egy szemészeti cégnél dolgoztam értékesítési asszisztensként. December elején felmondott a raktáros. Én akkor töltöttem be a 4.hetet.Mivel nem tudtak leakasztani sehonnan egy embert nekem kellett összekészíteni a kórházi árut,átvenni tételesen a beérkezett árut stb.
Február 4.-én kaptam meg a kiskönyvem!Addig senki nem tudott róla, hogy terhes vagyok.
Csak az egyik kolléganőm,Õ segített néha.

Szóval ezzel csak arra próbáltam rávilágítani,hogy élj úgy mint eddig csak egy kicsit alacsonyabb fordulaton. Dolgozz ugyanúgy csak találjatok valamilyen kompromisszumos megoldást.
Éld ugyanúgy a mindennapjaid mintha „nem” lennél terhes.

Te egészséges vagy és fiatal .A baba meg a világ legbiztonságosabb helyén az anyai paradicsomban úszkál. Nagyon vigyázz rá és a lelkére is,mert ez a sok negatív gondolat hozzá is eljutKép
És apára is.És legyél NAGYON boldog ,élvezd az anyaságot. Egy nő életében ez a legcsodálatosabb dolog. Bárki bárit mond ezt még egy álomesküvő vagy álomutazás vagy valami amire azt mondanánk hogy hűűű az SEM MÚLHATJA FELÛL!!!
Éld át minden pillanatát mert hamar elszalad az a 9 hónap. Most Te vagy Apa van és Baba. Most születik a család. Sokkal szorosabb lelki kapcsolat mint egy házasság. Ne hagyjátok, hogy bárki beleszóljon.

Azt hiszem ennyi. Most lehet,hogy majd nem szólsz hozzám napokig .
A barátnőm mindig ezt csináljaKép és ezért vagyunk 18 éve barátnőkKép

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?