He he babanet kib
..m veled!Megírtam word be
Szóval:
Bea!
Úristen!!Mik jutnak eszedbe?!Elköttetés?!Meg elmegy a baba?!Az én párom hallani sem akart a gyerekről. Most meg nem lehet őket elválasztani
Mégsem agyaltam ilyeneken!
Amit nem értek miért kellene abbahagynod a munkát?!Ez egy családi buli nem egy állami cég. Ott nem táppénzre küldenének hanem világgá.
Melinek meg igazat kell adnom. Ne mondj ilyeneket apának. Nem fog tudni igazságosan mérlegelni, és ezért nem is tehetsz neki szemrehányást. Az egyik oldalon Te vagy a másikon meg az anyukája. Nem csak neked kell felvállalnod a terhességet, hanem neki is. Oda kell állni anyospajtás elé face to face, és megmondani neki hogy mi az ábra. Kitalálni EGYÜTT egy olyan munka és időbeosztást ami mindenkinek komfort.
HANGSÚLYOZOM most nem azt mondom, hogy Te ilyen vagy de sajnos nagyon sokan azt hiszik, hogy a terhesség az egy betegség. Nem az. Csak egy állapot. Nem kell feladni az embernek az eddigi életét. Persze ha valaki cigizik meg iszik akkor azt nyílván igen. És ne soroljuk ide a veszélyeztetett terheseket.
Vannak nők akik sokkal mostohább körülmények között dolgoznak és élnek mégis kihordják egészségesen a gyermeküket.
Csak egy példa.
Én egy szemészeti cégnél dolgoztam értékesítési asszisztensként. December elején felmondott a raktáros. Én akkor töltöttem be a 4.hetet.Mivel nem tudtak leakasztani sehonnan egy embert nekem kellett összekészíteni a kórházi árut,átvenni tételesen a beérkezett árut stb.
Február 4.-én kaptam meg a kiskönyvem!Addig senki nem tudott róla, hogy terhes vagyok.
Csak az egyik kolléganőm,Õ segített néha.
Szóval ezzel csak arra próbáltam rávilágítani,hogy élj úgy mint eddig csak egy kicsit alacsonyabb fordulaton. Dolgozz ugyanúgy csak találjatok valamilyen kompromisszumos megoldást.
Éld ugyanúgy a mindennapjaid mintha nem lennél terhes.
Te egészséges vagy és fiatal .A baba meg a világ legbiztonságosabb helyén az anyai paradicsomban úszkál. Nagyon vigyázz rá és a lelkére is,mert ez a sok negatív gondolat hozzá is eljut
És apára is.És legyél NAGYON boldog ,élvezd az anyaságot. Egy nő életében ez a legcsodálatosabb dolog. Bárki bárit mond ezt még egy álomesküvő vagy álomutazás vagy valami amire azt mondanánk hogy hűűű az SEM MÚLHATJA FELÛL!!!
Éld át minden pillanatát mert hamar elszalad az a 9 hónap. Most Te vagy Apa van és Baba. Most születik a család. Sokkal szorosabb lelki kapcsolat mint egy házasság. Ne hagyjátok, hogy bárki beleszóljon.
Azt hiszem ennyi. Most lehet,hogy majd nem szólsz hozzám napokig .
A barátnőm mindig ezt csinálja
és ezért vagyunk 18 éve barátnők