Sziasztok!
Restellem, hogy rég nem jártam felétek, de mentségemre legyen mondva, hogy a héten szabin vagyunk és megyünk ezer felé, mint a mérgezett egér. Tegnap pl. Visegrádon voltunk kirándulni. Akarunk még a héten menni a Margit-szigetre, a Budai Várba (esetleg hadtörténeti múzeumba), meg annyi ötletem van még, hogy nem is lenne elég ez az egy hét. Szombaton moziba vittem a párom, már 2 éve nem voltunk... Végre kezdek egy picikét feltöltődni...
Kincs: hipp-hipp-hurrá! Most már hivatalosan is kismami vagy! Vigyázz nagyon magatokra! Jajj, annyira örülök nektek!
Kati: Nagyon köszi a gépelést!!! Jó ez a cikk nagyon, vajon hol rendel a dokinő?
Monácska: Görcsölgetsz még? Tudtál pihenni?
Minden éppen izguló lánynak: Drukkolok nektek! Amíg nem ön meg, van remény, ne adjátok fel! ++++++
Czinkeb: Hős vagy, hogy így "átvészelted" a kismama látogatást. Ne aggódj hamarosan hozzád fognak menni a barátok, rokonok és meg fogják csodálni a szép, formás kismami-pocidat...
Gina: Neked is megy most a nagy-nagy drukk! Picúrok kapaszkodni!!!
Nem irigyellek most a várakozás miatt. Idegörlő tud lenni a mensi előtti 3 nap is, hát még 2 egész hét. Nagyon, de nagyon drukkolok Nektek most!
Lafi: Hűű, a mai napotok akkor nagyon izgi lesz. Várjk nagyon a beszámolót!
Vicky: Drukk neked is. Sosem lehet tudni, lehet, hogy csak egy picike stimu kell és sikerül bebabásodnod. Én ismerek olyan lányt, akinek az első Clostys hónapban sikerült... Szóval tessék csak nyugodtan próbálkozni
Mindenképpen benézek majd délután, a sok izgulós lányka miat mindenképp. Zebra legyen veletek