Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rambóka, meg mindenki aki kérdezte!

Kicsit számolgattam és asszem tévedett a ferty. Utánaszámoltam a dologoknak és szerintem a ferty által beírt pé-hez képest kb. 3 nappal később volt a tüszőrepedés, így most "még csak" a 10-11. DPO van. Nem csoda ha nem akar semmit mutatni a teszt...
Node ugye ott van akkor a másik lehetőség is, hogy még megjöhet, uh agrrrr.... :evil:
Elegem van! :D A hőmben bízok egyedül, talán nem fog kicsellózni velem. Ilyen magas hővel remélem nem lesz piri. :(
Hülyeláááány! (mármint én)

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

na tegnap óta nekem is fáj a fogam... hogy a macska rúgja meg!

Érzéstelenítéskor mi a helyzet a mettel? Lehet szedni?
lona1

Nyugodtan szedheted, csak kontrasztanyagos rtg ill. altatás esetén kontraindikált. De pl. koponya MRI-nél nem kell felfüggeszteni (vki annó megkérdezte az MRI-vizsgálaton, h. biztos legyen a dolog).

rambóka

Kép
krumplis pogácsa

Sziasztok,

Monácska, Bettica: köszi a pénteki bátorító szavakat. szerencsére előre kibúslakodtam magam és a 8.hónapban lévő kismama sőgornőm ünneplését egész jól ,,átvészeltem,,. persze nehéz volt , de igyekeztem nem mindig a hasát nézni, hanem inkább csak az arcát. persze aranyos volt, mindig a hasát simizte, meg hol a nadrágot húzta fel, hol a polót húzta le a hatalmas pocijára. úgy meglepődtem, de még 1 hónapja van ( ilyenkor még ugye hajráznak a babák rendesen ), de hatalmas már a hasa!!
egyébként nagyon aranyos játékokat is vettem: egy felhúzható zenélő plüss csillagot és egy bamba kisbirka rágókát. nagyon édesek választottam és nagyon örült a sőgornőm nekik.

Monácska: az egészség a legfontossabb mindig!!! a mhelyen meg kell, h értsék, h neked most a babád a legfontosabb és saját magad!!!

Monee: szorítok!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Czinkeb!

Örülök, hogy ilyen jól vetted az akadályokat!
Kedves, hogy vittél neki játékokat! Hol vetted ôket?
A barátnôim közül már mindenki vagy babázik vagy terhes. Régen nekem is sajgott a szívem, de pár éve a "kutyaharapást szôrivel" elvet követem. Sokat keresem a társaságukat, múlt héten például babakocsi vásárláson voltunk és összeállítottunk egy szép kezdeti ruhakollekciót!
Egészen feltöltôdtem, nagyon élveztem, kicsit lehetett álmodozni...
Persze ehhez az is kell, hogy a kismamák is figyelmesek legyenek. Tudják nálam mi a helyzet és eddig még akaratlanul sem bántottak meg. Persze volt már ellenpélda is, de ô nem a barátnôm volt.
Kívánom nemsokára a saját gyerkôcnek vehess játékokat!!

Rambóka!
Köszi a választ. Az éber szedációnál mi a helyzet?
Mi róla a véleményed? Érdemes vagy gyerekes dolog?
lona1

Lona : a sógornőm szüli és névnapját is ünnepeltük, szóval az ajándék ,,kijárt,,. és úgy gondoltam, h úgy is megvan már mindenük, hát a babának veszek játékokat. de jól döntöttem, mert rucit, ágyat, babakocsit... mindent kapnak rokonoktól, de játékok még nincsenek nekik. szóval a sógorral együtt nagyon örültek az ajándékoknak. :lol:
egyébként egy sima játékboltba mentem be a körúton (időhiány lévén). de ledöbbentem h milyen árak vannak! :shock: most nem költöttem túl sokat, mert gondoltam, h jön még a baba születése (akkor nagyobb ajándékot szeretnék) és jön még a karácsony, ja és a sógor szülinapja! most csak babacuccokat fognak kapni! :lol:

egyébként tud vki vhol olyan nagyobb játékboltot, ahol nem elszabadultak az árak????

kinéztem még 1-2 dolgot (játszószönyeget, kiságy fölé lógó játékot, kiságyra rakható zsebes hernyót) :lol: , de hát az árak!!

szóval ha tudtok Bp-en vhol ,,olcsóbb,, bababoltot, akkor köszi előre is !!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Ginus, ha erre jársz, feltétlenül jelentkezz, hogy hogy vagy!! Most ültették be a fagyibabákat, ugye? remélem nem tévesztettem el a szombatot, tisztára zizi vagyok :-)

Fúúú csajok, drukkoljatok, de nagyon!!! Ma délben hazajöttem az isiből, és elhatároztam, hogy eszem, és utána válaszolok az összes levelekre, mert el vagyok maradva legalább egy millióval :oops: , épp csak egy pillanatra ruccanok be a hálóba, és ehhez képest pár perce ébredtem fel. Mint valami megszállott!!! A hétvégén ezt a műsort már lejátszottam kétszer (az után, hogy 11.ig aludtam reggel), a férjem már nem is szól semmit, hanem rutinosan felveszi a meccset vagy akármit amit meg akartam nézni :D És majd szétreped a bőr a cicimen! Nem fáj, csak húzódik! Olyan fura, mert amikor terhes voltam :cry: akkor is napra pontosan a 20. cn-tól kezdtem az álomkórt és a cicifeszülést, csodálkoztam is, hogy olyan korán, úgyhogy felírtam. Azt most megint ugyanaz! :D Nagyon izgulok!
krumplis pogácsa

Czinkeb, nem kifejezetten bababolt, de ha játékot akarsz venni, én a Régió játék nagykert tudom ajánlani!

XI. kerületben a Nándorfejérvári úton van. Nemrég mi is ott vásároltunk barátunk babájának, amiket felsoroltál, ott is vannak.
Nézd, még webáruházuk is van!

http://www.regiotoy.hu/indexFlash.html

Kép

Kép
anyoooka

Czinkeb!

ha kijárt akkor is rendes tôled! Vihettél volna bármi mát is.
A gyerekekkel kapcsolatos dolgok tényleg drágák, kihasználják, hogy az ember úgy is megveszi, mert kell.
Olcsóbb és szép jópofa játékok az Ikeában vannak szerintem!
Régebben volt egy kiságy fölé tehetô forgó 1000 ft-ért! plüss állatkák is jó áron vannak.

Lona
lona1

Pogi, nagyon drukkolok!!!!!!!!!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!
csak bekukk!

Pogi nagyon-nagyon drukkolok neked!!!

(Ma voltam terheléses inzulin vizsgálaton, pénteken lesz eredmény, izgulok :roll: )
Vendég

Pogi!
Drukkolok, de nagyon!
lona1

Pogi drága!

Nálam is "csak" ennyi volt a jelzés, hogy valami olyan kezdődött, ami nem szokott!!!

Csuriban az ujjam lányzó!!!
Vendég

Lona1, Anyooka!

Szívesen begépeltem a cikket, mert tudok gépelni, hamar megvolt! Ma kellett volna kezdenem a Meforalt, de elfelejtettem behozni a melóhelyre. Majd ma este jöhet az első! :D

Drukkolok mindenkinek!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Pogi!
Drukkolok 1000rel! A jelek nem csalhatnak! :wink:

Monee!
A következő teszt legyen 2 csíkos, léccike! Drukk! :)

Rólam:
3 babóca csücsül a pocimban.....velem kell hogy maradjanak! Jól vagyok, cicifesz, álomkór.....köszi progi :)

Köszi hogy gondoltatok rám!
(maradok olvasó üzemmódban, és ritkán...hogy ne szóljon minden napom a babaprojektről)

Pussz!

Gina
Vendég

szakmarinekati

köszi a szurkot..remélem én is szerencsés leszek :wink:
Vendég

Ginuska!

Kívánom, hogy mostani babás állapotod még kilenc hónapig tartson!

Lona
lona1

Sziasztok!

Ma már megint dolgozok.... 3 hét után.... iszonyú :? :roll:
Nehéz visszaszokni.

Ginuska!
Én is nagyon szurkolok neked és sok babaragacsot küldök!!!!!

Túl sok minden nem is történt, de van mit mutatnom :lol:
Kép

babszika

BABSZIKA!

Ez ám az ígéretes görbe!!
Három nap múlva már tesztelhetsz is!
Mit érzel?

Lona
lona1

köszi a drukkokat :-) Ja, és azt elfelejtettem mondani, hogy bár én nem mérem a hőmet, pár napja azért nézegetem, és 37.1-2 körül van állandóan, de még napközben is, a délutáni szundi után is ennyit mértem. Az jónak számít, ugye?
krumplis pogácsa

Lona!
Őszinte legyek?????

Semmit.... :lol: :? :lol:

Inkább úgy mondanám, h azt gondolom, h nem vagyok babás.... a mellem kezd fájni úgy mint mensi előtt, de ugy a fene sem tudja, h most épp mitől/kitől :wink: fáj.

babszika

Pogi!!!
Ezer meg ezer drukk neked is!!!!!!!!!!!
A nap közbeninek nem sok értelme van (ha jól tudom), hiszen jóval aktívabb vagy mint ébredés után, tehát az elégetett energiák miatt persze, h "magas" a hőd

babszika

Sziasztok!

Hú csajok!Nagyon-nagyon ígéretesek vagytok! :D
Szorítok Kép :Ginuska,Pogi,Babszika és nem utolsó sorban Monee!!!
Remélem nem hagytam ki senkit!!! :?

Egy egész zebracsorda lesz itt megint,akár júliusban!(reméljük)
:D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
lecso

Gina nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!!!Babszi a görbéd ígéretes, szép!
Monee drukk+++++++++
Pogikám drágám neked is nagy nagy drukk!!!!!!+++++++++

Érdekes volt a cikk a Kismamában.... :) Kati nem vagy semmi, hogy ezt mind begépelted!
Vendég

Köszi lecso!!!!!!!!!!

babszika

Mnikikém boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Szia Lafi!

Te hogy vagy???????????

babszika

Babszikám, köszönöm megvagyunk....!!!!Az idő kikészít, mint mindenkit, gondolom, de ettől meg némi migréntől eltekintve jól.
A vc értékeim tökéletesek, 4.3 fölé nem megy kaja után, a vérnyomásom lett magasabb,. arra kell vigyáznom.
Holnap 4d!!!
Vendég

anyoka: Nem Szabó dokihoz jársz véletlenül. Csak mert ő is csak a magánban rendel most és szerződéses maradt a MÁV-ban.

pogi, babszika: Mennnnek a drukkkok !!!!++++++++++++++

gina: Neked is mennek a drukkok, meg a szurokis.++++++++++

szakmarinekati: Köszi a drukkot. Neked hanyadik clostys ciklus volt a nyerő?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, ne ezzel foglalkozz, kinél hanyadik ciklus, és ne is "erősen koncentrálj", ne "hergld magad" csak természetesen, amennyire lehet.Drukk+++++++++
Vendég

lafead: Köszi a drukkot. Rajta leszek, csak azért kérdem, mert az első hónap nekem most csak próba, hogy reagálok-e és nem stimuz-e túl. Ezért kérdem aki már kapott, hogy ez mindenkinél így van? Én nem szeretem ezt, mert összesen csak 6 hónapban van értelme a clostynak. Miért veszítsek el egyet próbából? Még jó, hogy hőmérőzök és a mikroszkópot is beizzítom. Amúgy nem gerjedek rá egy határnál jobban, próbálok másra koncentrálni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Megpróbálok visszaolvasni...de negyon behavazódtam

Mindenkinek sok puszi, ha tudok jövök még...

Pogikám!! 1 cn
csipi78

Jaj csajok úgy szégyenlem de nem tudtam végigolvasni, mert dolgoznom kell még itthon is + nem jól alakulnak dolgaink :( ...., de az tudom, nagyon kell szorítanom.. :) :)

Milió pusza
Csipi
csipi78

Sziasztok Csajok!

Sajnos nem volt idő egyből írni, miután bejelentkeztem, de mindenkinek köszönöm az üdvözlést meg az üziket.
Lenne egy nagy kérdésem!! Nekem nagyon ronda (pattanásos) lett a bőröm amióta abba hagytam a fogamzásgátló használatát. (2 éve)Mondta a nőgyógyi, hogy a gyógyszer után ez előfordulhat és hogy ez a PCOS-oknál is jellemző. Nekem igazán semmi más tünetem nincs (külsőleg). Erre is hatással van a met ha szedem? Én kb 3-4 hónapig szedtem, de volt egy időszak, hogy olyan rosszul voltam tőle, hogy csak na. Pont esküvő előtt álltunk és abba hagytam, nehogy az utolsó hetekben az ideg mellé még ettől is rosszul legyek. Na mindegy megint elkezdtem szedni. Lehet ez hatással a bőrömre??
Ja és van valakinek infója, hogy a mostani egészségügyi rendszerben, hány inszemet kell végig csinálni a lombikig?
Remélem mondjuk nem kell a lombikig eljutni, mert már elötte sikerrel járunk, de azért jó ha tudom.
Mindenkine jó éjt!
Katyika
[/i][/url][/quote]
katyika

Jóóóó regggelt lányok!

Tegnap nem voltam és mennyi minden történt!

A ciklus második felében járó lányoknak nagy nagy drukk!!!
Pogi, Monee,Babszi ++++++++++++++++++

Gina nektek is nagyon szorítok,erősen kapaszkodjanak és szépen fejlődjenek :D

Lafi jujjj de jó lesz neked ma!
Aztán gyere mesélni!

Vicky sok sikert a clostys hónaphoz!
Azért egy uh lehet jó lett volna,hogy tudd mi nő odabann, bár ha tudod ha nem teszi a dolgát a szervezeted..
Így utólag én is tudom, hogy nem kellett volna minden hónapon görcsölni,csak ront a helyzeten, bár nagyon jól tudom hogy mondani és kivitelezni egészen más...nagy drukk mindenkinek!!

Kavics?????????????????????????????

Szia Katyika!
Persze,hogy van hatással a met a pofidra! Ahyogy rendezi a dolgaid benn kezd látszani kinn :wink:
Lombik előtt 6inszem van meghatározva, de sztem ritka az az orvos aki végigcsinálja..mi kettő után már nem csináltuk volna tovább (anyagi és azért lelki oldala is van) Ez attól is függ hogy mi a gond,és milyen a doki..

És akkor magunkról...
Tegnap voltam uh-n, petezsák nagyot nőtt, CRL:5mm, és láttam a gyorsan dobogó szívecskét. Azt hiszem most fogtam fel igazán :D :D és!! a kaáliból sem "raktak" ki :D két hét múlva ismét uh. A doki nem tudott képet adni de a férjem telójával megengedte,hogy csináljunk képet a monitorról..egész jól sikerült, aztán előhivattuk és a képpel közöltük a szülőknek..hát mindenki megkönnyezte.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Azt hiszem, szép görbémnek vége :lol: Ma már csak 36,53-at mértem.
Na de nem bánkódunk, hisz végre működöm!!! :lol: :lol: :lol:

babszika

Lafi!
Alig várom, h gyere mesélni!!

Kincs!
Annyira jó lehetett!!!

babszika

Babszi!

Detto nekem is, bár a mikulás még nem kopogtat.
Tényleg! Meddig kell egyébként fenn maradni a hőnek? A terhesség végéig végig kísér ez a magasabb hőmérséklet vagy idővel elmúlik?

Mennem kell megbeszélésre. :(
Monee

Monee

monee85

Kincs!
Ezt most én is megkönnyeztem... jaj,de szép!
lona1

Sziasztok!

Restellem, hogy rég nem jártam felétek, de mentségemre legyen mondva, hogy a héten szabin vagyunk és megyünk ezer felé, mint a mérgezett egér. Tegnap pl. Visegrádon voltunk kirándulni. Akarunk még a héten menni a Margit-szigetre, a Budai Várba (esetleg hadtörténeti múzeumba), meg annyi ötletem van még, hogy nem is lenne elég ez az egy hét. Szombaton moziba vittem a párom, már 2 éve nem voltunk... Végre kezdek egy picikét feltöltődni...

Kincs: hipp-hipp-hurrá! Most már hivatalosan is kismami vagy! Vigyázz nagyon magatokra! Jajj, annyira örülök nektek! :D

Kati: Nagyon köszi a gépelést!!! Jó ez a cikk nagyon, vajon hol rendel a dokinő?

Monácska: Görcsölgetsz még? Tudtál pihenni?

Minden éppen izguló lánynak: Drukkolok nektek! Amíg nem ön meg, van remény, ne adjátok fel! ++++++

Czinkeb: Hős vagy, hogy így "átvészelted" a kismama látogatást. Ne aggódj hamarosan hozzád fognak menni a barátok, rokonok és meg fogják csodálni a szép, formás kismami-pocidat... ;)

Gina: Neked is megy most a nagy-nagy drukk! Picúrok kapaszkodni!!!
Nem irigyellek most a várakozás miatt. Idegörlő tud lenni a mensi előtti 3 nap is, hát még 2 egész hét. Nagyon, de nagyon drukkolok Nektek most!

Lafi: Hűű, a mai napotok akkor nagyon izgi lesz. Várjk nagyon a beszámolót! ;)

Vicky: Drukk neked is. Sosem lehet tudni, lehet, hogy csak egy picike stimu kell és sikerül bebabásodnod. Én ismerek olyan lányt, akinek az első Clostys hónapban sikerült... Szóval tessék csak nyugodtan próbálkozni :)

Mindenképpen benézek majd délután, a sok izgulós lányka miat mindenképp. Zebra legyen veletek ;)

Kép

Kép
bettica

Anyooka: köszi a tippet. már meg is néztem a neten, ez egy babacucckánaán ! majd megyek vásárolni!!! :lol:

Kincs: ez tényleg nagyon szép bejelentés volt!!!

akik érzik a babásjeleket, megy a drukk!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Remélem mostmár Titeket is beenged a babanet. Én egész délelőtt ezzel szerencsétlenkedtem... :evil:

Nincs még semmi hír nálam, csak annyi hogy forog a gyomrom és nincs neki mitől. Meg álmos vagyok. Meg nem fáj a cicim, pedig mensi előtt a met óta szokott. Meg hogy nem akarok piroskával találkozni, de ez nem újdonság.

Képzeljétek!
Tegnap este a Párom csak úgy magától elkezdte simizni a pocimat. Hozzámbújt hátulról, átölelt és a kezét a hasamra tette, oda le. Sosem csinált még ilyet és annyira jó volt! Nem szeretném ha okafogyott lenne a simizgetés. :(
Írtunk mailt a gólyának, hozzon nekünk tavaszra bébit. :D

A kérdésemre lécci válaszoljon valaki ha tud! Ezen még sosem gondolkoztam...
Lecso példája lebeg a szemem előtt. Ilyen hőkkel egy lukas garast sem adtam volna a cikluásért és lám lám náluk is van lakó. :D

Monee

Monee

monee85

fú... benézek erre mit látok....

7kincs: HATALMAS GRATULA :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) TÖKRE ÖRÜLÖK :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Szia Monee!

Sajnos nem tudom a választ a kérdésedre!Írtam Leonak,várom a válaszát!Megírom majd mit írt!

Kép

Kép
lecso

Csajok!

Az alacsony vagy a magas vérnyomástól fájhat a fejem?Eddig mindig alacsony volt 90/55 meg ilyenek.
Ma majdnem elájultam!A boltban voltam,pedig nem is voltak sokan.A pénztárnál úgy érzetem száll ki belőlem az erő.Amire kifizettem,kimentem a boltból bedugult mind a 2 fülem,a fejemet könnyűnek éreztem,és olyan volt mintha mindent víz alól néztem volna.Már levegőért is kapkodni kellett mintha pánik roham is jött volna rám.
Leültem ,ittam és pár pillanat után kezdett jobb lenni.
De rendesen megijeztett.Én még ilyet soha nem éreztem.Oké volt,hogy megszédültem amikor felálltam+homályos volt a világ pár pillanatra.De ilyet még soha!Szerintetek ez lehet az alacsony vérnyomástól!Vagy azért ,mert egy helyben álltam.De pár perc volt csak az egész.

Még mindig nem vagyok a toppon ,pedig aludtam 2 és fél órát.

Vigyázzatok madtokra!
Drukkolok csajok ,hogy ne jöjjön miki!!!
Sziasztok!

Kép

Kép
lecso

Monee!

A magas hôt a progeszteron okozza, ha jól tudom. Aminek terhességmegtartó hatása van. Hogy végig magas-e a hô?
Szerintem még senki sem mérte végig a terhessége során :D

Lona
lona1

Sziasztok!

Na végre beengedett a Babanet! :evil:

Ginuska, nagyon-nagon drukkolok Neked!!! Kapaszkodjatok, babókák!

Lafi, egész nap eszemben vagy! Mi újság van, Hunor vagy Lelle?! :wink:

Kincs, nagyon örülök Nektek! Olyan jó érzés látni ahogy dobog a kis szíve! Vigyázz Magatokra!

Monee, nem tudom, hogy meddig kell fent maradni a hőnek, csak "hangosan" gondolkodom... A magasabb hőt a progi csinálja, amit azt hiszem a 12. hét környékéig termel a petefészek, utána már a méhlepény veszi át ezt a feladatot, tehát szvsz a 12. hétig magasabb a hő... Ha nagyon nagy butaságot írtam, javítsatok ki lányok!

Vicky, nem, Banczik dokihoz járok. Majd ma délután kiderül,hogy mi a helyzet vele.

Czinkeb, szerintem is nagyon jó hely, soha nem tudunk úgy eljönni onnan, hogy Dorkának ne vegyünk valamit, még akkor sem ha teljesen más miatt mentünk oda.

Bettica, jó pihit Nektek!

Babszika, ez akkor is nagyon szép görbe!!! Működsz, hat a met, hamarosan a baba is beköltözik majd a pocidba, meglátod!

Megyek délután nőgyogyihoz...

Kép

Kép
anyoooka

Anyókám, majd csak este 6ra megyünk. Kaptam 24 órás vérnyomi figyelő rendszert, a vc-m helyreállt, helyette a vérnyomim lett magas, nekem akinek jó ha felment 100/60-ra....most verem a 135/88-at....sajnos. A baba kihozott nekem mindent....
Vendég

Ginuska! RAgacsot küldök neked, és hatalmas öleléseket! Pihenj sokat!!! Sok puszka!

Babszika, Monee.... :(:( A hő elindult lefelé, sajnos nagy remény nem maradt. Sajnálom!

Pogi drága! Mi a helyzet?????

Jelentem mától ingyenélek. :oops: :roll: :wink:
Tegnap becsordult a pohár, és eljöttem pihenni kicsit. A dokim csak bólogatott, azt mondta, hogy most ő így sokkal nyugodtabb lett. Nem tudom, hogy visszamegyek-e..... Holnap megyek fonalat veni és kötni fogok Borsókának!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?